Dodaj do ulubionych

Gdzie się podział KROPEKUK

23.07.05, 23:39
wczoraj twierdził , ze policja śledziła gościa od dwóch dni jako podejrzanego
o związki z zamachowcami i z upływem czau kiedy pojawialo sie coraz więcej
wątpliwości bronil swej tezy z gorliwością Pawki Morozowa.
No i co dzisiaj Pan Kropekuk ma do powiedzenia?????????

Czyżby Wydział Propagandy nie przygotowal oficjalnego stanowiska?????
Obserwuj wątek
    • polski_francuz Pytasz 23.07.05, 23:40
      powaznie?

Czy ciagniesz lacha?

PF
      • yann17 Re: Pytasz 23.07.05, 23:58
        Jeżeli napisałem ,że bronił swego zdania z gorliwością Pawki Morozowa to pytam
        powaznie , oczywiście przy zachowaniu wszelkich proporcji, chyba czytałes jego
        wczorajsze posty.

Pozdrawiam
        • polski_francuz Re: Pytasz 24.07.05, 00:01
          Czytalem.

Ale, jakby to powiedziec, mysle ze kropekuk powinien zaczac o rozwiazania
          swoich problemow osobistych (niechec do Polakow, udawanie mezczyzny...)zanim
          zacznie rozwiazywac problemy UK.

Dlatego niezbyt powaznie biore jego wypowiedzi.

Stad moje pytanie.

PF
    • marouder gabi przeprowadza konsultacje w ramach swojej 24.07.05, 00:03
      osobowosci wielorakiej:))

yann17 napisał:

> wczoraj twierdził , ze policja śledziła gościa od dwóch dni jako podejrzanego
      > o związki z zamachowcami i z upływem czau kiedy pojawialo sie coraz więcej
      > wątpliwości bronil swej tezy z gorliwością Pawki Morozowa.
      > No i co dzisiaj Pan Kropekuk ma do powiedzenia?????????
      >
      > Czyżby Wydział Propagandy nie przygotowal oficjalnego stanowiska?????
      • mmkkll Re: gabi przeprowadza konsultacje w ramach swojej 24.07.05, 00:09
        Jak się robi taką konsultację :) ?
        • marouder Absolutnie nie wiem jak:) osobowosc ubozsza:)/nt 24.07.05, 00:16
          mmkkll napisał:

> Jak się robi taką konsultację :) ?
          • mmkkll Cóż, 24.07.05, 00:20
            Tajemnica osobowości równa tajemnicy narządów ;). Czy jakoś tak...
            PS: Widziałeś coś takiego? :
            www.ubuntulite.org/
            Właśnie ściągam obraz.
            • marouder Musze poczytac grupe.. 24.07.05, 00:30
              a ty ich czytales, czym sie rozni wersja Lite od Starego Jeza?

mmkkll napisał:

> Tajemnica osobowości równa tajemnicy narządów ;). Czy jakoś tak...
              > PS: Widziałeś coś takiego? :
              > www.ubuntulite.org/
              > Właśnie ściągam obraz.
              • mmkkll Re: Musze poczytac grupe.. 24.07.05, 00:36
                Dopiero przeglądam grupę, ale chciałbym ożywić starego kompa, a na distrowatch
                zauważyłem następującego newsa:

Unofficial Ubuntu Lite

Ubuntu You enjoy Ubuntu Linux a lot, but there is one problem - its preference
                for the GNOME desktop makes it completely unsuitable for an old computer. If you
                are in such situation then rest assured that you are not alone - as proven by
                the newly launched unofficial Ubuntu Lite project. While still in early stages,
                this project's goal is to build an Ubuntu-based installation CD with a light
                desktop environment that can be effectively run on Pentium 200MHz computers with
                as little as 64MB of RAM. An early prototype of Ubuntu Lite is now available for
                download, while initial documentation can be accessed on the project's wiki pages.

A mam zamiar ożywić właśnie tego typu komputer.
                Co do różnic, to pewnie lżejsze środowisko graficzne. Z tego, co ktoś napisał
                wynika, że xfce lub icewm, czyli lekko i estetycznie.
                • marouder mnie tez zostal rzech sprzed lat, tez sciagne:)) 24.07.05, 00:43
                  zobaczymy jak bedzie chodzil. Mam w domu dwa stacjonarne kompy i jednego laptopa
                  i wyobraz sobie, nie wystarcza to 4 osobom, szczegolnie moi synowie nie potrafia
                  spedzic dnia bez klotni o ich wlasny komputer.
                  • mmkkll Re: mnie tez zostal rzech sprzed lat, tez sciagne 24.07.05, 00:57
                    Rzęch sprzed trzech lat?
                    Ja tu mówię o rzęchu sprzed lat siedmiu ;).
                    Uzupełnienie:
                    linus.yhspatriot.net/cs/docs/ubuntu_howto/UbuntuLite
                    Tekst z 18.VI, więc coś się mogło zmienić, ale w związku z tym nie wiem, jakie
                    jest pierwotne środowisko graficzne i czy są w ogóle X-y. Ale jak jest dokładna
                    instrukcja, to chyba nie jest to ważne.
                    Może lepiej wstrzymaj się więc z pobieraniem, póki nie wiadomo dokładnie, co to
                    takiego. Chyba, że chcesz ryzykować. Ja będę próbował to instalować za parę dni.
                    • marouder mowie o b.starym kompie, 200Mhz procek, 2GB dysk 24.07.05, 01:09
                      Moze da sie go ozywic pod Ubuntu lite? Ostatni raz chodzil na windy95.z
                      instalacja poczekam jednak na twoje wrazenia mmkk:))

mmkkll napisał:

> Rzęch sprzed trzech lat?
                      > Ja tu mówię o rzęchu sprzed lat siedmiu ;).
                      > Uzupełnienie:
                      > linus.yhspatriot.net/cs/docs/ubuntu_howto/UbuntuLite
                      > Tekst z 18.VI, więc coś się mogło zmienić, ale w związku z tym nie wiem, jakie
                      > jest pierwotne środowisko graficzne i czy są w ogóle X-y. Ale jak jest dokładna
                      > instrukcja, to chyba nie jest to ważne.
                      > Może lepiej wstrzymaj się więc z pobieraniem, póki nie wiadomo dokładnie, co to
                      > takiego. Chyba, że chcesz ryzykować. Ja będę próbował to instalować za parę dni
                      > .
                      • mmkkll No to mówimy o podobnym sprzęcie. /nt 24.07.05, 01:10
                        • asp420 Re: No to mówimy o podobnym sprzęcie. /nt 24.07.05, 11:41
                          Co do lekkiego linuksa (jesli jezyk angielski nie jest bariera) to radze goraco to distro : www.vectorlinux.com - najlepiej w wersji SOHO. Mam na laptopie i sprawuje sie b. dobrze.

Co do ukropka to mam identyczne zdanie, obojetnie czy to mezczyzna czy pani Gabrysia - to matolek jakich malo. Po prostu beton (niestety). Zadne argunmenty nie trafiaja.
                          • mmkkll Re: No to mówimy o podobnym sprzęcie. /nt 24.07.05, 13:30
                            Ja tego linuksa posiadam na dysku(nawet go wcześniej polecałem), więc nie do
                            mnie ta rada :).
                            • asp420 Re: No to mówimy o podobnym sprzęcie. /nt 24.07.05, 14:51
                              A to przepraszam za sianie zametu. Wlasciwie to zaciekawil mnie "temat ukropka", a linuks wyszedl tak mimochodem. Niemniej Vectora lubie bardzo, bo jedna z niewielu dystrybucji ktora jest przezeznaczona od poczatku do konca tylko na stacje robocza. Ma to zbawienny wplyw na wydajnosc, no i ilosc zajmowanego miejsca (mam nadzieje, ze Gentoo-fanboye mnie tu nie dopadna :-)). Przedtem uzywalem College Linuksa www.collegelinux.org jednak Vector bardziej przypadl mi do gustu. Pozdrawiam serdecznie!
                              • marouder Re: No to mówimy o podobnym sprzęcie. /nt 24.07.05, 19:56
                                mam znajomego, ktory odkad przeszedl na gentoo, na innych dystrybucjach tylko
                                psy wiesza, choc przedtem umial znalezc w nich zarowno zalety i wady..wychodzi
                                na to, ze po instalacji gentoo czlowiek sie staje cokolwiek jednostronny:))

asp420 napisał:

> A to przepraszam za sianie zametu. Wlasciwie to zaciekawil mnie "temat
                                ukropka", a linuks wyszedl tak mimochodem. Niemniej Vectora lubie bardzo, bo
                                jedna z niewielu dystrybucji ktora jest przezeznaczona od poczatku do konca
                                tylko na stacje robocza. Ma to zbawienny wplyw na wydajnosc, no i ilosc
                                zajmowanego miejsca (mam nadzieje, ze Gentoo-fanboye mnie tu nie dopadna :-)).
                                Przedtem uzywalem College Linuksa www.collegelinux.org jednak Vector bardziej przypadl mi do
                                gustu. Pozdrawiam serdecznie!
                                • mmkkll Re: No to mówimy o podobnym sprzęcie. /nt 24.07.05, 20:07
                                  Jeśli chodzi o Gentoo, to chętnie bym spróbował, ale instalacja mnie trochę
                                  odstrasza. Poza tym, vector ze zrekompilowanym jądrem oraz kde będzie pewnie
                                  niewiele wolniejszy, tzn. różnice będą raczej nieodczuwalne.
                                  Chcesz listę pakietów Ubuntu lite?
                                  Domyślnym menadżerem okien jest tam chyba icewm(jest tam pakiet). Bardzo fajny i
                                  bardzo szybki. Mam w vectorze obok kde.
                                  • marouder Wrzuc te liste, jesli mozesz mmkk. 24.07.05, 20:36
                                    Zobaczymy z czym to sue je. Co do gentoo>>mam to samo, czyli cierpie na brak
                                    wary w to, ze sobie poradze z instalacja. Moj znajomy pewnie by mi pomogl, sle
                                    nie chce mi sie wysluchiwac jego wyzszosciowych peror.

mmkkll napisał:

> Jeśli chodzi o Gentoo, to chętnie bym spróbował, ale instalacja mnie trochę
                                    > odstrasza. Poza tym, vector ze zrekompilowanym jądrem oraz kde będzie pewnie
                                    > niewiele wolniejszy, tzn. różnice będą raczej nieodczuwalne.
                                    > Chcesz listę pakietów Ubuntu lite?
                                    > Domyślnym menadżerem okien jest tam chyba icewm(jest tam pakiet). Bardzo fajny
                                    > i
                                    > bardzo szybki. Mam w vectorze obok kde.
                                    • mmkkll Re: Wrzuc te liste, jesli mozesz mmkk. 24.07.05, 20:46
                                      Poszło na skrzynkę, bo lista coś za długa, by ją wklejać.
                                      Zdaje się, że podobny efekt osiągnie się instalując zwykłego(nie SOHO) vectora.
                                      A co sądzisz o tym:
                                      distrowatch.com/table.php?distribution=damnsmall
                                      www.damnsmalllinux.org/
                                      • marouder Re: Wrzuc te liste, jesli mozesz mmkk. 24.07.05, 21:12
                                        Dzieki za liste. Poprobujmy najpierw Ubuntu Lite. Ciekawi mnie, bo jestesm
                                        zadowolony ze Starego Jeza. Nauka tego systemu nie sprawila mi klopotu. Mozna
                                        nawet instalowac pakiety typu rpm, choc nigdy nie ma sie pewnosci jak toto sie
                                        ostatecznie zachowa po zainstalowaniu i skonfigurowaniu... Dla mnie proba
                                        ozywienia mojego stargo kompa to przede wszystkim zabawa. Opowiedz mi swoje
                                        wrazenia mmkk, kiedy zainstalujesz Ubuntu lite..a ja w tym czasie poczytam sobie
                                        o vectorze.

mmkkll napisał:

> Poszło na skrzynkę, bo lista coś za długa, by ją wklejać.
                                        > Zdaje się, że podobny efekt osiągnie się instalując zwykłego(nie SOHO) vectora.
                                        > A co sądzisz o tym:
                                        > distrowatch.com/table.php?distribution=damnsmall
                                        > www.damnsmalllinux.org/
                                      • asp420 Re: Wrzuc te liste, jesli mozesz mmkk. 24.07.05, 21:34
                                        Jesli moge ponownie sie wtracic - co do Damn Small Linuksa to odradzam, w kazdym razie mialem niezbyt ciekawe doswiadczenia. Cos chyba skopano z jajkiem, bo czesc urzadzen mi nie dzialala.

Co do Gentoo to tez nie jestem przekonany do tak dlugiej instalacji, zwlaszcza na laptopie po pierwsze gdy procesor sie grzeje to automatycznie zwalnia (wiem cos o tym, bo mam zainstalowanego linuksowego CompuSeca), a po wtore twardy dysk kreci sie wolniej. Poza tym mam wrazenie, ze - paradoksalnie - Vector skaluje sie LEPIEJ niz Gentoo.

Calkiem interesujacy moze byc chinski Red Flag Linux www.redflag-linux.com/xiazai/eindex.php Podobno ten serwerowy jest b. dobry (nie probowalem, wyrazam tylko zaslyszana opinie), wiec ten desktopowy bedzie chyba nie gorszy. O ewentualnych wymaganiach sprzetowych tego desktopa niestety jednak nie wiem nic.
                                        • marouder Re: Wrzuc te liste, jesli mozesz mmkk. 24.07.05, 21:45
                                          Juz druga osoba zachwala tu vectora, ja zas niestety nigdy nie pracowalem na
                                          slacku, nie mam doswiadczen ot co... ale jak juz mowilem przy innej okazji mmkk,
                                          chyba sobie wygospodaruje mala partycyjke na probe.

asp420 napisał:

> Jesli moge ponownie sie wtracic - co do Damn Small Linuksa to odradzam, w kazdy
                                          > m razie mialem niezbyt ciekawe doswiadczenia. Cos chyba skopano z jajkiem, bo c
                                          > zesc urzadzen mi nie dzialala.
                                          >
                                          > Co do Gentoo to tez nie jestem przekonany do tak dlugiej instalacji, zwlaszcza
                                          > na laptopie po pierwsze gdy procesor sie grzeje to automatycznie zwalnia (wiem
                                          > cos o tym, bo mam zainstalowanego linuksowego CompuSeca), a po wtore twardy dys
                                          > k kreci sie wolniej. Poza tym mam wrazenie, ze - paradoksalnie - Vector skaluje
                                          > sie LEPIEJ niz Gentoo.
                                          >
                                          > Calkiem interesujacy moze byc chinski Red Flag Linux <a
                                          href="www.redflag-linux.com/xiazai/eindex.php"
                                          target="_blank">www.redflag-linux.com/xiazai/eindex.php</a> Podobno ten
                                          serwerowy jest b. dobry (nie probowalem, wyrazam tylko zaslyszana opinie), wiec
                                          ten desktopowy bedzie chyba nie gorszy. O ewentualnych wymaganiach sprzetowych
                                          tego desktopa niestety jednak nie wiem nic.
                                        • mmkkll Re: Wrzuc te liste, jesli mozesz mmkk. 24.07.05, 21:57
                                          Damn Small chodzi na jajku 2.4.26 pewnie z wyłączoną sporą częścią sterowników.
                                          Z minidystrybucji można też wyróżnić takie, jak Feather i Puppy:
                                          www.goosee.com/puppy/
                                          featherlinux.berlios.de/
                                          Wszystkie typu live i z opcją instalacji na twardy.
                                          Na starym kompie mam 128 mb ram, więc mogłem się pobawić we wgrywanie do ramu
                                          całego systemu.
                                          Vector chodzący na zrekompilowanym pod mój sprzęt jądrze(w końcu zdecydowałem
                                          się na 2.4.31) jest bardzo szybki. Plus KDE 3.4 zbudowane za pomocą Konstructa.
                                          Slackware, który jest uważany za jedną z najszybszych dystrybucji wgrywał się i
                                          chodził przy tych opcjach wolniej.
                                          • asp420 Re: Wrzuc te liste, jesli mozesz mmkk. 24.07.05, 23:28
                                            Zapewne jest tak jak piszesz, o tym starym jadrze. Niestety ja w linuksie nie jestem zbyt biegly - jestem tylko prostym uzytkownikiem, takim na poziomie aplikacji SOHO ;-) Na swoja obrone moge powiedziec, ze wszyscy dotychczasowi pracodawcy (a o ironio pracuje naukowo, ale w naukach humanistycznych) nie tylko nie zachecali mnie do linuksa, ale wrecz rzucali klody pod nogi, a ja jako humanista mam sredni dryg do nawych technologii (mozna powiedziec, ze jestem "awangarda mainstreamu" :-)). Po prostu dla nich istnieje tylko Windows i "przyleglosci". Wystarczy wspomniec, ze do niedawna nawet taka Fundacja Batorego przyjmowala dokumenty tylko i wylacznie w "ofisowym" formacie .doc, o rtfie nie chcac nawet slyszec. A to tylko pierwszy z brzegu przyklad. Moglbym je mnozyc :-(

Co do Vectora to jestem z niego b. zadowolony. Co prawda nie wszystko dziala na mojej Toshibie, ale niesety ta firma jest znana z niechetnego podejscia do linuksa, wiec np. o modemie moge zapomniec. Jako winmodem pracuje, jako linmodem nie. Wertowalem listy dyskusyjne i nic nie wygrzebalem. Troche zabawy bylo ze skanerem Canona (tez firma niezbyt chetna linuksowi), dowiedzialem sie co i jak. W systemie jest widziany jako Plustek, ale dziala.

Pod wzgledem wizualnym podoba mi sie Xandros (moze to przez przyzwyczajenia wundowsowe), jednak niestety to dystrybucja ktora dziala przerazliwie wrecz wolno. No ale to taki linuks dla blondynek. Dla mnie tez moglby byc, gdyby byl bardziej responsywny ;-)
                                            • mmkkll Re: Wrzuc te liste, jesli mozesz mmkk. 24.07.05, 23:50
                                              Nie jestem informatykiem i sam się dopiero uczę. Ale jeśli ktoś chce się nauczyć
                                              linuksa, nie powinien zaczynać od "linuksów dla blondynek" ;), tylko spróbować
                                              czegoś porządnego.

Do załączników w emailowej korespondencji używam formatu *.pdf. W OO można sobie
                                              wyprodukować.

Wszystko jednak idzie w dobrym kierunku. Open source się szybko rozwija, a
                                              platformą do gier stają się konsole.

Jeśli idzie o względy wizualne, to wszystko można sobie skonfigurować samemu.
                                              Większość "popularnych"(Mandriva, Fedora Core) dystrybucji nie chodzi zbyt szybko.

Na konieć dodaję link do ciekawego systemu, który też teraz ściągam(będę miał
                                              kompa z 3 lub 4 systemami ;), ale testować lubię). BSD na biurko:
                                              www.pcbsd.org/index.php?p=tour
                                              Podałem galerię ze zrzutami ekranu podczas instalacji i pracy w środowisku graf.
                                              • asp420 Re: Wrzuc te liste, jesli mozesz mmkk. 25.07.05, 00:22
                                                Ten PC-BSD wyglada bardzo dobrze i nie chodzi mi o wyglad interfejsu, ale o filozofie jaka jest wylozona w "about". Wlasciwie sam moge sie po nia podpisac "obiema recami" ;-)

Moze to co napisze jest idiotyczne, ale mnie podoba sie to ze jest coraz wiecej aplikacji open source (i nie tylko), ktora sa wieloplatformowe, przez co przerzucenie sie z jednego oesa na drugi nie wymaga radykalnej zmiany przyzwyczajen. Na komputerze sluzbowym (niestety na windozie) chodzi sobie OpenOffice, RSS Owl Reader itp. Tak samo na moim prywatnym laptopie, tyle ze oes jest juz inny. To bardzo ulatwia sprawe.

Dzieki za podpowiedzi!

PS Z tymi formatami to nie jest taka prosta sprawa. Moze to zabrzmi anegdotycznie, ale z cala pewnoscia wiem, ze jeszcze niedawno w MENiS robiono tak, ze plikow pdf nie przetwarzano elektronicznie tylko kazano je wydrukowywac i wypelniac recznie, po czym odsylac snail mailem. Widocznie korzystano z tego, ze pdf a priori jest WYSIWYG, wiec wydruk zawsze wyglada jak na ekranie :-)
                                                • mmkkll Re: Wrzuc te liste, jesli mozesz mmkk. 25.07.05, 01:04
                                                  > Moze to co napisze jest idiotyczne, ale mnie podoba sie to ze jest coraz wiecej
                                                  > aplikacji open source (i nie tylko), ktora sa wieloplatformowe

Nie wymieniłeś najważniejszej ;). Bo chyba nie piszesz pod dillo ;)?
                                                  Generalnie jest już tego cała masa.

Co do modemu, spróbuj przejrzeć dokumentację dotyczącą kerneli z serii 2.6 .
                                                  Może posiadają odpowiednie wsparcie. Większość dystrybucji chodzi już pod
                                                  2.6(chyba wszystkie poza slackware i paroma pomniejszymi). Może warto
                                                  zaryzykować przesiadkę?

> Ten PC-BSD wyglada bardzo dobrze i nie chodzi mi o wyglad interfejsu, ale o fil
                                                  > ozofie jaka jest wylozona w "about". Wlasciwie sam moge sie po nia podpisac "ob
                                                  > iema recami" ;-)

Ciekawe w wypadku BSD są też kwestie licencyjne i wynikające z nich fakty. W
                                                  końcu winXP też posiada fragmenty kodu ww. systemu, a i kompletny komercyjny
                                                  system też na bazie BSD zbudowano(Mac OS X).
      • yann17 Re: gabi przeprowadza konsultacje w ramach swojej 24.07.05, 00:16
        strona jang mówi co innego a jing co innego - cóż problem z tożamością
        widocznie nasilił się wskutek doznanego szoku. Sam Pan Bliar zdementowoł to co
        Kropekuk/Gabi bronił/a wczoraj tak zawzięcie.
        • marouder tylko co na bazie takiego identity crisis urodzi 24.07.05, 00:18
          gabi tzw."nastepna raza"?:))

yann17 napisał:

> strona jang mówi co innego a jing co innego - cóż problem z tożamością
          > widocznie nasilił się wskutek doznanego szoku. Sam Pan Bliar zdementowoł to co
          > Kropekuk/Gabi bronił/a wczoraj tak zawzięcie.
          • i-love-2-bike Re: tylko co na bazie takiego identity crisis uro 24.07.05, 00:33
            marouder napisał:

> gabi tzw."nastepna raza"?:))
            >
            > yann17 napisał:
            >
            > > strona jang mówi co innego a jing co innego - cóż problem z tożamością
            > > widocznie nasilił się wskutek doznanego szoku. Sam Pan Bliar zdementowoł
            > to co
            > > Kropekuk/Gabi bronił/a wczoraj tak zawzięcie.

miala jechac na wakacje,ciiiiiii:))
            • marouder jak tak,to juz spadywam.bo sie jeszcze rozmysli:)) 24.07.05, 00:38
              Niech leci na wakacje, tylko niech do Nowej Huty nie zaglada, bo tam topia rude:))
              • i-love-2-bike Re: jak tak,to juz spadywam.bo sie jeszcze rozmys 24.07.05, 00:40
                marouder napisał:

> Niech leci na wakacje, tylko niech do Nowej Huty nie zaglada, bo tam topia rude
                > :))

a kto duch lenina?
                • marouder Nie Lenina, huta w ktorej dokonuje sie tych 24.07.05, 00:47
                  makabrycznych czynow nosi teraz imie Sendzimira (nie wiem kim byl ten
                  Sendzimir)..nie farbuj wlosow na kolor rudy, jesli masz zamiar zwiedzac miasto
                  klasy robotniczej, pamietaj:))

-love-2-bike napisała:

> marouder napisał:
                  >
                  > > Niech leci na wakacje, tylko niech do Nowej Huty nie zaglada, bo tam topi
                  > a rude
                  > > :))
                  >
                  > a kto duch lenina?
                  • i-love-2-bike Re: Nie Lenina, huta w ktorej dokonuje sie tych 24.07.05, 01:06
                    marouder napisał:

> makabrycznych czynow nosi teraz imie Sendzimira (nie wiem kim byl ten
                    > Sendzimir)..nie farbuj wlosow na kolor rudy, jesli masz zamiar zwiedzac miasto
                    > klasy robotniczej, pamietaj:))
                    >
                    e tam ja nie taka strachliwa. bylam 2 lata temu w nie tak nowej hucie. fakt
                    faktem,zem ruda nie bylam,ale widocznie mi dobrze z oczu patrzalo,bo kazdy byl
                    bardzo zyczliwy dla warszawianki:))
      • kerebron Więc twierdzicie... 24.07.05, 03:13
        ... że ukropek to Gabriela? Macie na myśli tę babkę o angielskim nazwisku
        (Casey chyba), co to najpierw była antybuszowa, a potem zmieniła front? Jakoś
        trudno mi w to uwierzyć. Besserwisserstwo ukropka jest kogucie jakieś takie, to
        raczej facet jednak jest, moim zdaniem.
        • pjuk to na pewno Gabriela ! 24.07.05, 04:42
          "obnazyla sie" ona wielkrotnie na tym forum, jak ci sie chce to mozesz kerebron
          w wyszukiwarce forum poszukac i porownac jej/jego wpisy, czesc zreszta
          skasowana przez administracje tego forum , pani etnolog Gabriela A-C(we
          wcieleniu kropekuk) sama swoimi wpisami naprowadzila na slad swojej firmy oraz
          swoich brytyjskich znajomych, a potem miala pretensje jak sie do tych
          informacji powracalo.

Skoro wspominasz kerebron antybuszowe wcielenie Gabrieli, to pamietam jak
          podekscytowana komentowala saddamowa obrone Bagdadu w oparciu o doniesienia
          umiejscowionego tam rezydenta rosyjskiego wywiadu. Bylo to mniej wiecej tyle
          warte co wystepy pamietnego rzecznika "Comical Ali"

co do jej "koguciego besserwisserstwa" mam swoja teorie (latwo sie domyslic
          jaka), ale zostawie dla siebie bo i tak ten moj wpis wycialby administartor, a
          poza tym osoba pani Gabrieli A-C nie jest warta az takiego zachodu, aby dluzej
          nad nia sie rozwodzic. Ona ma taki "urbanowaty" charakterek, im wiecej osob uda
          jej sie sprowokowac i zwrocic na siebie uwage, tym bardziej ja to rajcuje.

Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa, grzech "podrajcowania" Gabrieli wlasnie
          popelnilem.

• kropekuk Pjuk, spytaj Krzysia W. PO PROCESIE, jak sie 24.07.05, 20:24
            naprawde nazywa kropekuk:))))))))))))
            • mmkkll Re: Pjuk, spytaj Krzysia W. PO PROCESIE, jak sie 24.07.05, 20:28
              1)Kto to Krzysio W. ?
              2)Ekstradycję jakąś szykujesz, czy tak tylko sobie straszysz?
              • kropekuk KRZYSIO W. DE LINUX :)))))))))) 24.07.05, 23:13
                Sam wie, o kogo chodzi, bo w znieslawianie pani G.C. w necie chcial wrobic pana
                T.J (ale mu nie wyszlo, choc i pod pana T.J. sie w necie podszywal!). I teraz
                pani G.C. skarzy pana Krzysia pred sadem polskim o oszczerstwo i tegoz skutki.
                Ja bede tylko swiadkiem. A cepimierz balwana de Linux po dobroci uprzedzal, ze
                autentycznych nazwisk i adresow nie publikuje sie w internecie :))))))
                • mmkkll Re: KRZYSIO W. DE LINUX :)))))))))) 24.07.05, 23:18
                  On mówił, że nie nazywa się Krzysztof W. Prawda to?
                  O co chodzi z tym oszczerstwem? Poszło o "zdzieranie"?

> T.J (ale mu nie wyszlo, choc i pod pana T.J. sie w necie podszywal!)

Znasz IP?

> Ja bede tylko swiadkiem

To może być ciekawe. Jeśli do tego dojdzie, to nie będziesz już "gabcią". Choć
                  parę żartów na ten temat zdecydowanie się udało ;). Ale ze zgromadzonych
                  informacji wynika, że masz pewnie z GC jakieś związki.

mmkkll niedługo de BSD ;) .
                  • biedronka24 Hi, hi. Moge byc swiadkiem 25.07.05, 11:32
                    Ze Gabcia sama bardzo chetnie publikowala imiona i nazwiska oraz autentyczne
                    adresy. Wiecej - dzwonila do zywych osob.
                    Malo tego- bardzo sie losem niejakiej Moniczki przejmowala.
                    Mnie to w sumie tak interesuje jak podwojna osobowosc niejakiej incredible Gabci
                    ale moge swiadczyc prawdzie- czemu nie:).
                    Moge tez poswiadczyc ze miala faze przejsciowa niejakiej kropki angielskiej.
                    Generalnie tajemnic Poliszynela nie lubie rozwiazywac. To nudna postac a to co
                    jest oczywiste to fakt ze to forum to jej cale zycie.
                    Pozdrowienia
                • i-love-2-bike Re: KRZYSIO W. DE LINUX :)))))))))) 24.07.05, 23:26
                  kropekuk napisał:

> Sam wie, o kogo chodzi, bo w znieslawianie pani G.C. w necie chcial wrobic pana
                  >
                  > T.J (ale mu nie wyszlo, choc i pod pana T.J. sie w necie podszywal!). I teraz
                  > pani G.C. skarzy pana Krzysia pred sadem polskim o oszczerstwo i tegoz skutki.
                  > Ja bede tylko swiadkiem. A cepimierz balwana de Linux po dobroci uprzedzal, ze
                  > autentycznych nazwisk i adresow nie publikuje sie w internecie :))))))

BUHAHA a ty nie wiedziec czemu znasz pania gabiele casey vel a...,tak samo jak
                  znalas maurycego. tamten tez skarzyl hmm rattlera,pod krotego swego czasu sie
                  podszywalas. jak tam ten proces bo ty swiadkiem rowniez mialas byc:))) gabcia
                  nie pal tyle maryski bo z glowy ci dymi.
                  • mmkkll Re: KRZYSIO W. DE LINUX :)))))))))) 24.07.05, 23:29
                    To ja sobie daję spokój z dalszym pytaniem, bo jakieś wariatkowo się tu robi :).
                    Wszystko okaże się później.
                    • kerebron Kapitalne!!! 24.07.05, 23:58
                      Mrożek z Kafką i Beckettem do spóły lepiej by nie wymyślili! Będę musiał tu
                      częściej zaglądać. Zawsze miałem słabość do pure nonsensu, wykształconych
                      wariatów itp.
                      • mmkkll Re: Kapitalne!!! 25.07.05, 00:00
                        Wrzuć sobie w wyszukiwarkę "gabcia", "gabrysia", itp. Teatr absurdu przy tym
                        wszystkim wysiada ;). Tylko nie próbuj tego wyjaśniać, bo zwariujesz ;).
                        • mmkkll Jeszcze a propos wariatkowa: 25.07.05, 01:06
                          i9.photobucket.com/albums/a97/mmkkll/horror.jpg
                          Widzieliście coś takiego?
                • marouder mnie masz na mysli gabciu?:)) 24.07.05, 23:38
                  Chetnie poczekam na ciag dalszy, moze sam porozmawiam z ludzmi, ktorych znasz,
                  zaintersuje ich, ze zowu sobie gabke wycierasz jakims czlowiekiem..mysle, ze
                  wiesz, jak cie wszyscy lubia..ze znalezieniem, jesli istnieje, pana Krzysztofa
                  W. nie bede mial zadnych klopotow jak mysle...rudy humorek nadal dopisuje?

kropekuk napisał:

> Sam wie, o kogo chodzi, bo w znieslawianie pani G.C. w necie chcial wrobic pana
                  >
                  > T.J (ale mu nie wyszlo, choc i pod pana T.J. sie w necie podszywal!). I teraz
                  > pani G.C. skarzy pana Krzysia pred sadem polskim o oszczerstwo i tegoz skutki.
                  > Ja bede tylko swiadkiem. A cepimierz balwana de Linux po dobroci uprzedzal, ze
                  > autentycznych nazwisk i adresow nie publikuje sie w internecie :))))))
                  • kropekuk Dowiesz sie w sadzie. Pani Gabriela teraz jakis 25.07.05, 00:32
                    blond, taki ciemniejszy. A ja od urodzenia jestem szatynem - mnie jeszcze pan
                    nie wiedzial, panie de Linux:)))))
                  • kropekuk PS: Teraz MNIE zaczyna de Lonux szantazowac? 25.07.05, 00:32
                    Nie ma jak "klasa"...polskiego fornala, nieprawdaz?
                    • marouder gabciu, ty siebie sama szantazujesz,straszysz, 25.07.05, 13:29
                      czasem megalomansko rozdymasz, czasem sie obkurczasz pod wplywem dominujacych
                      emocji nad ktorymi nie umiesz i nie chcesz panowac. Sposrod chorych psychicznie
                      (to zbior w ktorym sie zawierasz),chorzy na schizofrenie czasem maja klase,
                      chorzy na dwubiegunowke z silna komponenta paranoidalna ( do tej grupy ty sie
                      zaliczasz) nie maja jej nigdy.

kropekuk napisał:

> Nie ma jak "klasa"...polskiego fornala, nieprawdaz?
                      • i-love-2-bike Re: gabciu, ty siebie sama szantazujesz,straszysz 25.07.05, 20:16
                        marouder napisał:

> czasem megalomansko rozdymasz, czasem sie obkurczasz pod wplywem dominujacych
                        > emocji nad ktorymi nie umiesz i nie chcesz panowac. Sposrod chorych psychicznie
                        > (to zbior w ktorym sie zawierasz),chorzy na schizofrenie czasem maja klase,
                        > chorzy na dwubiegunowke z silna komponenta paranoidalna ( do tej grupy ty sie
                        > zaliczasz) nie maja jej nigdy.
                        >
                        > kropekuk napisał:
                        >
                        > > Nie ma jak "klasa"...polskiego fornala, nieprawdaz?

gabcia ma slaba pamiec,jak kazdy megaloman. ile to razy na forum ona ladoowala
                        listy z nazwiskami,adresami,ba nawet telefonami naszych pisujacych,ale jak widac
                        zapomina nawet do kogo dzwonila sama. biedronka chetnie jej przypomni i moze
                        zostanie wezwana na swiadka w procesie,ja tez czekam na pozew,chetnie sie
                        przelece do starej europy,aby ruda,grubawa zobaczyc:))
        • salomonna kropekuk to firma, organizacja 24.07.05, 04:53
          dlatego brak jej konsekwencji, bo pod nim pisza rozni ludzie.
      • kropekuk A czy Krzysztof W. z Paca szykuje szmal na proces? 24.07.05, 20:23

• salomonna zbananowany permanentnie? i dobrze 24.07.05, 04:50
      • kropekuk Taka G.O.W.N.O prawda jak to, ze jestem Gabi: 24.07.05, 20:26
        niestety, tylko Krzys W. bedzie w sadzie i Gabriele i mnie w realu widzial. I w
        realu bulil - wiem, ze ladny pozew sie przeciwko niemu szykuje:))))))
        • i-love-2-bike Re: Taka G.O.W.N.O prawda jak to, ze jestem Gabi: 24.07.05, 21:24
          kropekuk napisał:

> niestety, tylko Krzys W. bedzie w sadzie i Gabriele i mnie w realu widzial. I w
          >
          > realu bulil - wiem, ze ladny pozew sie przeciwko niemu szykuje:))))))

hle,hle gabcia. najpierw piszesz przez pare lat jako gabriela
          casey,zapowiadasz,ze bedziesz kropekukiem,ba nawet znasz wiele nickow na forum a
          potem sie dziwisz,ze ludzie cie po nazwisku wywoluja. te wszystkie wirtualne
          pozwy,a mialas ich juz tysiace na tym forum , to wsadz sobie w buty,moze
          bedziesz wyzsza,bo podobno jestes troche malawa. ty kobito jestes niespozyta w
          mieszaniu realu z wirtualnym swiatem.
          • kropekuk A GDZIE twoja gabi ZAPOWIEDZIALA, ze bedzie 24.07.05, 23:14
            kropekupkiem? Znow ZMYSLASZ, rachelciu!!!
    • ufo54 Re: Gdzie się podział KROPEKUK 24.07.05, 06:09
      Jak twierdzą dobrze poinformowane źródła kropekuk w związku z porą urlopową
      wyjechał na wakacje na Białoruś. Przy okazji odbywa tam służbowe konsultacje.
      Niestety ma problemy z odszczekiwaniem się ze względu na chwilowe problemy z
      łącznością.
    • voloderos Re: Gdzie się podział KROPEKUK 24.07.05, 11:51
      w radiu trąbili, że kropekukumuniu leczy swoje kuku na muniu w ciechocinku:)
    • zenek2 Re: Gdzie się podział KROPEKUK 24.07.05, 15:37
      o jednego czerwonego kacapa mniej na forum h.j mu w d..pe na droge.
    • kropekuk DO TUMANA YANNA: 24.07.05, 20:22
      1)kropekuk jest na wakacjach, chwilowo w Walii (pozniej jeszcze dalej)- stad
      rzadsze wejscia na forum: zapowiadalem to juz tydzien temu.
      2)ja nie twierdzilem - JA CYTOWALEM, PODAJAC LINKI
      3) Brazylijczyk, Polak czy "Paki" powinien sie zatrzymac na wezwanie policji, a
      jesli nie stanal, to dobrze sie stalo, ze policja ZREALIZOWALA SWOJE SOP
      (lacznie z: shoot to kill)
      4) policja NADAL TWIERDZI, ze sledzila podejrzanego (Brazylijczyk czy Paki - co
      za roznica?) od samego domu, broni swego "shoot-to-kill" etc.
      uk.news.yahoo.com/050724/325/fo1u9.html
      5) ciagle uwazam, ze policja postepila slusznie: strzelac, by zabic, bo z
      terrorystami nie ma zartow. A kazdy, nawet tak wybitna persona jak brazylijski
      elektryk czy polski hydraulik MA OBOWIAZEK zatrzymac sie na polecenie policji i
      liczyc sie z tym, ze dostanie kulke w pusty leb, gdy sie nie zatrzyma
      6) zaluje, ze tej kulki w leb nie dostal jakis Polak "spod Sandamierza", bo tam
      ponioc takie czarniawe:))))))) Z tych dwoch leniwych ras jednak Brazylijczykow
      wole - O NIEBO LEPSI PILKARZE (ze o rajdowcach nie wspomne).
      • yann17 Re: DO TŁUKA KROPEKUKA 24.07.05, 20:58
        ty jednak z uporem godnym lepszej sprawy ( już jak dubeltowy Pawka Morozow)
        bronisz wyimaginowanej rzeczywistości, wobec faktów, które urzędowo ogłoszone
        stoją w jawnej sprzeczności z twoim paranoicznym stanowiskiem'

PS: przyjmując jednak twoją logikę to sami się tam powystrzelacie!!!!
        • kerebron Re: DO TŁUKA KROPEKUKA 24.07.05, 21:35
          yann17 napisał:

> PS: przyjmując jednak twoją logikę to sami się tam powystrzelacie!!!!

Ukropek, zanim go(ją) Yard zastrzeli, sam(a) się własnym jadem otruje.
          • kropekuk Predzej Polakow w Londynie sie powystrzela, 24.07.05, 23:16
            bo i po latach po miejscowemu ni w zab, jak i ten Brazylijcyk. A ci co
            angielskim wladaja wyleca dzieki Muslimom w powietrze. I dobrze - w domu
            siedziec, a nie po swiecie szczescia szukac;)
        • kropekuk Podaj, GDZIE urzedowo ogloszono? CZEKAM!!! 24.07.05, 23:14

• yann17 Re: Podaj, GDZIE urzedowo ogloszono? CZEKAM!!! 24.07.05, 23:37
            nie udawaj, że nie wiesz!
            przeczytaj dzisiajsze oświadczenie policji londynskiej - jest w kazdym serwisie
            agencyjnym.
            • kropekuk Ty chyba NAPRAWDE nie znasz angielskiego: 25.07.05, 00:37
              Nadal to tak wyglada, jak mowilem od 2 dni (z ta roznica, ze zastrzelony okazal
              sie Brazylijczykiem): 1) dom byl obserwowany; 2) facet mial policyjne "ogony";
              3) nie zatrzymal sie na wezwanie policji; 4) zostal zastrzelony
              >>He had emerged from a nearby house that was under surveillance because of a
              suspected link to Thursday's attempted bomb attacks. His clothing and behaviour
              added to the officers' suspicions.

He caught a bus to Stockwell Tube where he was challenged by officers, who told
              him to stop. The man then bolted down an escalator, according to witnesses.

It appears he tried to board a train before being shot five times in the head
              by an officer with an automatic pistol.<<

uk.news.yahoo.com/050724/140/fo1jx.html
              • yann17 Re: Ty chyba NAPRAWDE nie znasz angielskiego: 25.07.05, 00:52
                Zeby nie było wątpliwości masz tu BBC po polsku

www.bbc.co.uk/polish/worldnews/story/2005/07/050724_innocent_man_shooting.shtml

aha i jest tam również to, czego tak domagałeś się wczoraj - informacja, że
                policja zabiła leżącego człowieka STRZELAJĄC MU W USTA !!!!!
                • kropekuk Oryginalna BBC chyba po angielsku, jak sadzisz? 25.07.05, 01:06
                  A bledy przekladow na jezyk polski juz na cala Bruksele slawne:)))))))))
              • kerebron Re: Ty chyba NAPRAWDE nie znasz angielskiego: 25.07.05, 01:58
                Ja myślę, ze Yann zna lepiej angielski, niż ty polski, okropku. Pamiętam, jak
                niedawno angielski "census" przekalkowałeś na polski "cenzus", kompletnie bez
                sensu. Teraz szydziłeś z dziennikarza Wyborczej, który przełożył "Asian
                appearance" jako "wygląd południowoazjatycki". "Asian" ma być twoim
                zdaniem "azjatycki" i już. Otóż dowiedz się (lepiej późno niż wcale), że
                określenie "azjatycki wygląd" w języku polskim kojarzy się przede wszystkim z
                żółtą karnacja, skośnymi oczyma itp. - słowem z typem mongolskim. W angielskim
                jest inaczej - "Asian" to przede wszystkim Hindus, Pers, Arab, Pasztun; "Asian
                Brit" to Brytyjczyk o korzeniach w dawnych brytyjskich Indiach Wschodnich,
                nieprawdaż? Ta różnica uzusów jest oczywistym odzwierciedleniem odmienności
                kontaktów i doświadczeń historycznych, jakie z ogromną Azją miały oba kraje.
                Dziennikarz "Gazety" był najwyraźniej świadom tej różnicy i uwzględnił to w
                tłumaczeniu, by uniknąć nieporozumienia. Ty ignorancie wyśmiałeś go. Nawet nie
                wiesz, jak często się ośmieszasz.
                • kropekuk Ty KRETYNIE-ANALFABETO: 25.07.05, 02:12
                  kpilem z Wybiorczej i jej "poludniowego Azjaty" twierdzac, ze ZROBILA Z PAKI
                  FILIPINCZYKA:))))))))))) Poszukaj sobie to w moich postach, KLAMCO I
                  IGNORANCIE. Albo wskaz moj post, potwierdzajacy TWOJE INSYNUACJE. Kolejny
                  Polaczek odczytuje "po polskiemu" nie to, co zostalo napisane, ale to co
                  Polaczek pragnal przeczytac... Buhahahaha!!! Ale sprawiles mi radosc swa
                  glupota - z Polakami szczesliwie JESZCZE GORZEJ nizli w Krolu Ubu :)))))
                  • kerebron Nie rycz tak - 25.07.05, 03:00
                    - ja wiem, ze w czuły punkt ugodziłem, ale musisz to mężnie znieść, kropciu -
                    podobno żołnierzem jesteś?

Ja dobrze pamiętam twoją paplaninę o tym, że GW z zastrzelonego w Stockwell
                    chłopaka robi "Indonezyjczyka" (nie "Filipinczyka") - ale to była TWOJA
                    paplanina, nie dziennikarza GW. Dziennikarz po prostu przełożył "Asian
                    appearance" jako "wygląd południowoazjatycki", a ty nie umiałeś zrozumieć,
                    dlaczego to tłumaczenie jest lepsze, niż dosłowne - więc
                    wymyśliłeś "Indonezyjczyka". Cały post znajdziemy tu:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26793280&a=26798589
                    Twoje ignoranckie popisy z "cenzusem" w tym wątku:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26183169&a=26187812
                    No, a teraz uspokój się, kropcia, napij czegoś, co lubisz i grzecznie przeproś
                    mnie za nazwanie "kłamcą". Inne obelgi ci daruję, bo - jak już wyżej
                    zaznaczyłem - mam pewną słabość do wariatów.
                    • pjuk Gabrieli south asian "indonezyjczyk" "filipinczyk" 25.07.05, 04:43
                      kerebron powiem wieej

Gabriela napisala

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26855313&a=26886791
                      Data: 25.07.2005 02:12
                      Ty KRETYNIE-ANALFABETO: kpilem z Wybiorczej i jej "poludniowego Azjaty"
                      twierdzac, ze ZROBILA Z PAKI FILIPINCZYKA:)))))))))))

Kompromitacja Gabrieli na calego!
                      Bosze, ta kobita naprawde jest etnografem ?

1. piszac „poludniowy azjata” Gazeta bynajmniej nie zrobila z Paki
                      Filipinczyka.
                      ELEMENTARNA znajomosc jezyka angielskiego kwalifikuje jako „poludniowego
                      Azjate” (czyli south Asian) obywatela krajow: Bangladesz. Bhutan, Indie,
                      Malediwy, Nepal, Pakistan, Sri Lanka
                      vide: www.saarc-sec.org/main.php

2. w relacjach brytyjskich mediow (gazet plus TV) na przemian pojawialo sie
                      okreslenie „Asian” oraz „south Asian”, (Gazeta widocznie korzystala z
                      wersji „south Asian”)
                      przykladowo :
                      Witnesses spoke of panic as a man of south Asian appearance wearing a heavy
                      jacket vaulted over barriers at the station as he was chased, tackled, then
                      shot.
                      www.thedailystar.net/2005/07/23/d5072301011.htm
                      3. Zarzuty pod adresem “Gazety” bylyby uzasadnione gdyby
                      napisala „poludniowowschodniego Azjaty” czyli „southeastern Asian”

Gabrielo A-C : Filipiny nie leza w South Asia tylko Southeastern Asia !!!

Gabrielo A-C : pora na werryfikacje twojego naukowego dorobku etnografa, a
                      nad twoja znajomoscia jezyka angielskiego litosciwie opuscmy kurtyne.

• abe_ltd No przeciez to glupie jeszcze przed Policja 25.07.05, 00:42
      wiedzialo ze ten zabity gosciu to byl obywatel UK z West Kiburn. Co za durnota
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26825617&a=26825668
      • kropekuk Wiec policja, idiotko, BRAZYLIJCZYKA SLEDZILA? 25.07.05, 00:52
        >>He had emerged from a nearby house that was under surveillance because of a
        suspected link to Thursday's attempted bomb attacks. His clothing and behaviour
        added to the officers' suspicions.

He caught a bus to Stockwell Tube where he was challenged by officers, who told
        him to stop. The man then bolted down an escalator, according to witnesses.

It appears he tried to board a train before being shot five times in the head
        by an officer with an automatic pistol.<<
        uk.news.yahoo.com/050724/140/fo1jx.html
        Nawet Scotland Yard pomylil go z jakims Paki, a ty masz do mnie pretensje za
        przekaz info z mediow brytyjskich? Poszukaj, czy nie podalem linka:)))))
        • abe_ltd Nie chce mi sie z toba gadac gabrycha 25.07.05, 00:56
          ale chcialabym tylko note ze w zadnym z twoich cytatow nie wystepuje
          identifikacja tego pana jako obywatela UK z West Kilburn.
          Czyzbys nowa ksiazke pisala? BO jak tak to musisz dodawac przy swoich wpisach
          nastepujacy disclaimer:
          "My posts have been inspired by trued events, however any similarity to any
          true facts or real persons -if it happens - is purely coincidental" he hehe
          • kropekuk O ksiazke sie swoja Gabcie spytaj. 25.07.05, 00:58
            Ja wydalem 2 w ciagu 3 lat:))))))))
            • i-love-2-bike Re: O ksiazke sie swoja Gabcie spytaj. 25.07.05, 01:08
              kropekuk napisał:

> Ja wydalem 2 w ciagu 3 lat:))))))))

a o czym jak zapobiec ciazy u chlopa w wieku srednim?
        • yann17 Re: Wiec policja, idiotko, BRAZYLIJCZYKA SLEDZILA 25.07.05, 22:13
          dzisiaj Blair przeprosił rodzinę zamordowanego
    • kropekuk YANN - PRZECZYTAJ SOBIE W STRESZCZENIU: 25.07.05, 02:17
      nie masz racji i nigdy nie miales. Mialem ja ja - a ciebie niech zboje gdzies w
      ciemnej uliczce zarzna tylko dlatego, ze policjant bedzie sie bal do zboja
      strzelac!
      >> Police arrested a third man over attempted bomb attacks on London and
      defended a shoot-to-kill policy for suspected suicide bombers amid criticism
      over the mistaken killing of a Brazilian.<<
      uk.news.yahoo.com/050724/325/fo2cp.html
      I nie udawaj, zes oswiadczenie policji zrozumial lepiej od BRYTYJSKICH
      DZIENNIKARZY :))))
      • yann17 Re: YANN - PRZECZYTAJ SOBIE W STRESZCZENIU: 25.07.05, 06:28
        ale mnie własnie chozilo o to sformułowanie uzyte w artykule: ....mistaken
        killing"
    • remekk Został skarcony przez Sanchedryn za obnazanie ... 25.07.05, 11:19
      ...pradwziwego oblicza "wybrańców" i ...
      aktywnosc wyraźnie się zmniejszyła .
    • biedronka24 jest cos jeszcze. Gabcia, Fredzio - kiedys hrabia 25.07.05, 11:34
      Dancia i paru ´patryjotow niby z USA´ trzyma sie zawsze razem w opiniach.
      Gratulacje za krzyki w sprawie zastrzelonego. To bylo do przewidzenia ze tak sie
      stanie, choc prawde mowiac nie spodziewalam sie po brytyjczykach. Blair ma
      jednak troche z Gabcia wspolnego. Mianowicie brak mu czegos....
      • yann17 Re: jest cos jeszcze. Gabcia, Fredzio - kiedys hr 25.07.05, 20:05
        ja jeszcze dodalbym Meerkata, pisał osobliwie podobne teksty co Gabcia,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka