Dodaj do ulubionych

Ja czytam te zydowskie wypociny na tym forum......

IP: *.orlando-01rh16rt.fl.dial-access.att.net 23.03.01, 15:48
Final solution

Ja czytam i czytam te zydowskie
wypociny na tym forum i dochodze
do wniosku ze:

Nie ma sie co dziwic ze wiekszosc
ludzi na swiecie podziela opinie,
ze Hitlera akcia zwana "final
solution" (ostateczne rozwiazanie)
zostala przedwczesnie przerwana.
Obserwuj wątek
    • jaski Re: Ja czytam te zydowskie wypociny na tym forum...... 23.03.01, 21:58
      "Ja czytam i czytam ..."
      Doprawdy?
    • Gość: AAron Re: Ja czytam te zydowskie wypociny (Alex) IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 23.03.01, 22:25
      ..synku posuwasz sie za daleko.To co piszesz to otwarta akceptacja ideologii
      nazistow niemieckich i z kazdego miejsca na swiecie mozna wniesc oskarzenie
      przeciwko Tobie.Nie ukryjesz sie za swoim IP,Jak bedzie trzeba ,znajda
      Cie.Jestes zapewne bardzo mlody i bardzo glupi.
      • Gość: molder Re: Ja czytam te zydowskie wypociny (Alex) IP: *.bellglobal.com 25.03.01, 15:25
        on posuwa sie za daleko a ty przestan straszyc
        • Gość: AAron Re: Ja czytam te zydowskie wypociny (Molder) IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 25.03.01, 19:59
          ...boisz sie?...kmiotku
          • Gość: molder Re: Ja czytam te zydowskie wypociny (Molder) IP: *.bellglobal.com 25.03.01, 21:15
            nie, nie boje.
            nic sie nie roznisz od hansa tele ze stoisz po drugiej
            stronie plotu.
          • Gość: Hans Re: Ja czytam te zydowskie wypociny (AAron) IP: *.orlando-03rh16rt.fl.dial-access.att.net 26.03.01, 20:35
            Tu gdzies na Florydzie, na parkingu najpierw
            wykastrowano swinie, a nastepnie podcieli jej
            gardlo, podczas gdy radiowy sprawozdawca pan
            Baba podawal przez radio wszelkie szczeguly i
            transmitowal swinskie ryki przez radio.

Jak to dobrze jest byc czlowiekiem nie swinia.
            Tu na Florydzie wiele interesujacych zeczy sie
            dzieje.
            Panie AAron czy ty jestes???

========================================
            Gość portalu: AAron napisał(a):

> ...boisz sie?...kmiotku

• Gość: Alex Re: Ja czytam te zydowskie wypociny (Alex) IP: *.orlando-03rh15rt.fl.dial-access.att.net 26.03.01, 16:13

No i co z tego zydowski pizdzielu ze
        mnie znajdziesz na IP, lub innym
        miejscu.
        Alex
        =====================================

> ..synku posuwasz sie za daleko.To co piszesz to otwarta akceptacja ideologii
        > nazistow niemieckich i z kazdego miejsca na swiecie mozna wniesc oskarzenie
        > przeciwko Tobie.Nie ukryjesz sie za swoim IP,Jak bedzie trzeba ,znajda
        > Cie.Jestes zapewne bardzo mlody i bardzo glupi.

• Gość: Alex Re: Ja czytam te zydowskie wypociny (Alex) IP: *.orlando-03rh15rt.fl.dial-access.att.net 26.03.01, 16:20
        Ja nie mam zamiaru jechac
        na wycieczke do Israela.

============================================

> ..synku posuwasz sie za daleko.To co piszesz to otwarta akceptacja ideologii
        > nazistow niemieckich i z kazdego miejsca na swiecie mozna wniesc oskarzenie
        > przeciwko Tobie.Nie ukryjesz sie za swoim IP,Jak bedzie trzeba ,znajda
        > Cie.Jestes zapewne bardzo mlody i bardzo glupi.

• Gość: slomka Re: Ja czytam te zydowskie wypociny na tym forum.. IP: *.desy.de 24.03.01, 03:43
      Przesadziles Alex,
      Nie wierze, ze masz umysl mordercy - na przyszlosc zastanow sie czy to co chcesz powiedziec jest naprawde tym o czym myslisz.
      • Gość: ptys Re: Ja czytam te wypociny z Orlando IP: 209.249.158.* 24.03.01, 07:54
        Alex,Hans,Fredi - to ten sam smierdziel z Orlando,ktoremu matka w lozku
        powiedziala: "Jestes lepszy od ojca", na co on odparl: "Wiem,siostrzyczka
        dawno mi to mowila!".
        Taka to juz rodzinka...
        • Gość: Hans Re: Ja czytam te wypociny z Orlando IP: *.orlando-03rh16rt.fl.dial-access.att.net 26.03.01, 20:43
          Ten kawal jest od dawna znany,
          tylko ze odnosi sie on rodziny Moska.

Matka w lozku powiedziala do Moska:
          "Jestes lepszy od ojca", na co on
          odparl: "Wiem,siostrzyczka dawno
          mi to mowila!".

=========================
          Gość portalu: ptys napisał(a):

> Alex,Hans,Fredi - to ten sam smierdziel z Orlando,ktoremu matka w lozku
          > powiedziala: "Jestes lepszy od ojca", na co on odparl: "Wiem,siostrzyczka
          > dawno mi to mowila!".
          > Taka to juz rodzinka...

• Gość: Gix Bez przesady. IP: 204.143.183.* 24.03.01, 08:05
      Rozumny czlowiek nie powinien popierac ludobojstwa, nawet jak bardzo nie lubi
      Zydow. Nawet ci, ktorzy uznaja narod zydowski za pokolenie kainowe i zbiorowe
      wcielenie Szatana, nie powinni tego robic, bo Bog przykazal:Nie zabijaj.
      • Gość: hans-fra hans-franca-alex jak to czytam mam wzwod a to pr IP: 213.8.128.* 25.03.01, 07:43
        prawie nigdy mi sie nie zdaza!!!!
        • Gość: ???????? Re: hans-franca-alex jak to czytam mam wzwod a to pr IP: 213.8.129.* 27.03.01, 00:06
          Gość portalu: hans-fra napisał(a):

> prawie nigdy mi sie nie zdaza!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: ????? Re: hans-franca-alex jak to czytam ma wzwod a to pr IP: 213.8.128.* 30.03.01, 07:45
            Gość portalu: ???????? napisał(a):

> Gość portalu: hans-fra napisał(a):
            >
            > > prawie nigdy mi sie nie zdaza!!!!
            >
            > !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: pawel Re: Ja czytam te zydowskie wypociny na tym forum...... IP: *.ce.mediaone.net 25.03.01, 06:38

do aarona-pewnie ze alexpisze glupio,ale ztym twoim
      straszeniem,ze go znajda i co zastrzelisz go aaron
      ty jestes zyd ty masz prawo scigac moze zabijac
      palestynczykow na ich wlasnej ziemi. widzisz ja tez
      potrafie przesadzac. nie lepej panowie zajac sie innym
      tematem.po co urzywac jezyka komunistow

• Gość: AAron Re: (dla Leszka)...... IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 25.03.01, 20:02
        strzelanie do ludzi to Twoj styl "polaczku" ,istnieje cos co nie miesci sie w
        twoim mozdzku a nazywa sie to prawo jesli Ci to cos mowi.
      • Gość: AAron Re: dla Pawel IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 27.03.01, 23:18
        ..to mile ze tak myslisz..
      • vist Re: Ja czytam te zydowskie wypociny na tym forum...... 25.10.01, 00:25
        Gość portalu: pawel napisał(a):

>
        > do aarona-pewnie ze alexpisze glupio,ale ztym twoim
        > straszeniem,ze go znajda i co zastrzelisz go aaron
        > ty jestes zyd ty masz prawo scigac moze zabijac
        > palestynczykow na ich wlasnej ziemi. widzisz ja tez
        > potrafie przesadzac. nie lepej panowie zajac sie innym
        > tematem.po co urzywac jezyka komunistow
    • anmal Re: Ja czytam te zydowskie wypociny na tym forum...... 25.03.01, 11:13
      Ja nie sądzę, zbyś umiał czytać. A jeśli nawet składasz litery to nie rozumiesz
      tego co czytasz.
    • Gość: Indris Re: Jak rozpoznajesz IP: 213.135.34.121, 213.135.34.30, 213.135.34.* 26.03.01, 15:58
      Jak rozpoznajesz wypociny żydowskie i odróżniasz je od wypocin nieżydowskich ?
    • Gość: wojciech Re: Ja czytam te zydowskie wypociny na tym forum...... IP: *.telia.com 27.03.01, 13:50
      kazdy ma prawo do swoich wypocin. Twoje wypociny nie sa lepsze. Mamy wolny kraj, czy nadal komuna
      panuje?
      • Gość: leszek Re: Ja czytam te zydowskie wypociny na tym forum...... IP: *.toronto.navipath.net 27.03.01, 14:20
        Jezeli w waszym kraju urodzilo sie wiecej takich debili jak AAron,to nalezy wam
        wspolczuc.
        • Gość: AAron Re: dla Leszka IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 27.03.01, 22:59
          .. get lost You polish speaking damn trash...
          • Gość: jacek Re: dla Arona IP: *.public.svc.webtv.net 28.03.01, 03:01
            Aron, ale Ty tez mowisz po polsku i to bardzo dobrze
            • Gość: AAron Re: dla Jacka IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 29.03.01, 04:25
              oczywiscie ze mowie po polsku i nie tylko.Domyslam sie ze bulwersuja Cie
              niektore z moich wypowiedzi.Sa skierowane do konkretnych osob i nawiazuja do
              ich stylu wypowiedzi i nie jest moim zamiarem obrazanie kogokolwiek poza
              adresatami.Najbardziej agresywne jednostki to nie ludzie z Polski a mowiacy po
              polsku mlodzi ludzie z USA i Canada.Przyznasz ze niewielu jest tu
              odwiedzajacych ktorzy rzeczywiscie chcieliby dyskutowac.
              Pozdrawiam
          • Gość: Mosiek AAron cos dla ciebie!!!!!! IP: *.orlando-02rh16rt.fl.dial-access.att.net 28.03.01, 07:48
            Final solution

Ja czytam i czytam te zydowskie
            wypociny na tym forum i dochodze
            do wniosku ze:

Nie ma sie co dziwic ze wiekszosc
            ludzi na swiecie podziela opinie,
            ze Hitlera akcia zwana "final
            solution" (ostateczne rozwiazanie)
            zostala przedwczesnie przerwana.

======================

> .. get lost You polish speaking damn trash...

• Gość: jude Niestety, zabraklo troche czasu.... IP: *.orlando-04rh16rt.fl.dial-access.att.net 28.03.01, 21:54
          Niestety, w latach 1939-1945
          zabraklo troche czasu.
          =========================
          Gość portalu: leszek napisał(a):

> Jezeli w waszym kraju urodzilo
          > sie wiecej takich debili jak AAron,
          >to nalezy wam wspolczuc.

• Gość: autor Re: Ja czytam te zydowskie wypociny na tym forum...... IP: *.ta6.actcom.co.il 27.03.01, 17:17
      Aby miec w dupie takich jak Hans, Alex i im podobni Zydzi walczyli o wlasne panstwo.
      • Gość: prozelit Re: Ja czytam te zydowskie wypociny na tym forum...... IP: *.ds.univ.gda.pl 27.03.01, 19:54
        Popieram
      • Gość: B Re: Ja czytam te zydowskie wypociny na tym forum...... IP: *.proxy.aol.com 27.03.01, 23:58
        Gość portalu: autor napisał(a):

> Aby miec w dupie takich jak Hans, Alex i im podobni Zydzi walczyli o wlasne pan
        > stwo.

Czyzby mowa o stworzeniu przez Zydow planu tzw. Judeopoloni na wschodnich
        kresach ??
        • Gość: leszek Re: Ja czytam te zydowskie wypociny na tym forum...... IP: *.rdc1.on.home.com 28.03.01, 04:46
          Zydzi nie sa zagrozeniem dla polski,zagrozeniem sa sami polacy ,tacy jak
          AAron ,Hans i im podobni.To co zrobili zydzi to prawie graniczy z
          cudem,otoczeni przez tylu wrogow,wyszli jednak z tego zwyciesko i teraz sa
          potega, polacy niestety dali dupy bo nie potrafili obronic swojej
          tozszamosci,przez 60 lat nie robiliscie nic zeby sie wyzwolic z pod jarzma
          komunizmu,dlaczego: bo jestescie narodem bez jaj,tylko sie klocic
          potraficie,chlac wodke,dlatego teraz na was patrza z pogarda,zawsze bedziecie w
          drugiej lidze,miedzy innymi ze macie takich AAronow,Hansow i innych debili.
          • Gość: AAron Re: dla Leszka IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 28.03.01, 05:06
            co Ty wiesz o zydach.Moze tyle ze nawet na tym idiotycznym forum manipuluja
            Toba jak chca.Rozgrzewaja Cie chlopcze do czerwonosci ze w napadach szalu
            potrafisz wykrztusic jedynie "debil".Nie masz argumentow ,brak Ci zdolnosci
            analizy nie tylko tego co slyszysz ale nawet tego co mowisz.Pienisz sie dla
            podkreslenia swej polskosci i gdyby uznac Cie za reprezentanta tego narodu to
            biada temu narodowi.Ja nie dbam o to jak Ty mnie nazywasz,co Ty o mnie myslisz,
            ot poprostu mam troche zabawy kiedy nawet i w tej dziedzinie jestem lepszy.
            So long,a little red brother,so long....
            • Gość: JBB Re: dla Leszka IP: 10.241.198.114, 132.233.247.* 28.03.01, 05:44

> co Ty wiesz o zydach.Moze tyle ze nawet na tym idiotycznym forum manipuluja
              > Toba jak chca.Rozgrzewaja Cie chlopcze do czerwonosci ze w napadach szalu
              > potrafisz wykrztusic jedynie "debil".Nie masz argumentow ,brak Ci zdolnosci
              > analizy nie tylko tego co slyszysz ale nawet tego co mowisz.Pienisz sie dla
              > podkreslenia swej polskosci i gdyby uznac Cie za reprezentanta tego narodu to
              > biada temu narodowi.Ja nie dbam o to jak Ty mnie nazywasz,co Ty o mnie myslisz,
              >
              > ot poprostu mam troche zabawy kiedy nawet i w tej dziedzinie jestem lepszy.
              > So long,a little red brother,so long....

Masz racje AAron.Jestem Polakiem i uwazam ze jesli wiekszosc narodu polskiego
              jest jak Ci piszacy na tym forum to biada temu narodowi.Pozdrowienia, JBB.

• Gość: leszek Re: dla Leszka IP: *.toronto.navipath.net 28.03.01, 14:54
                Boli was to,bardzo boli.Little dogs,bark the most.
          • Gość: Hans Od Hansa do AArona IP: *.orlando-04rh16rt.fl.dial-access.att.net 28.03.01, 22:11

Od Hansa do AArona

AAron ja zapraszam cie na podanie
            i wstrzasniencie reki.
            I zobaczymy kto kogo???.
            Czy ty zazgasz mnie od tylu.
            Czy ja ci dam kopniaka w dupe,
            tak ze znajdziesz w piekle lub
            jakiejs polskiej stodole
            ===============================
            Gość portalu: leszek napisał(a):

> Zydzi nie sa zagrozeniem dla polski,
            > zagrozeniem sa sami polacy ,tacy jak
            > AAron ,Hans i im podobni.

• Gość: leszek Re: Od Hansa do AArona IP: *.rdc1.on.home.com 29.03.01, 00:45
              Hans, mam propozycje dla Ciebie,ty wyruchaj AArona,a on Ci druta szarpnie,obaj
              pasujecie do siebie,nie wiecie nawet jak bardzo.
              Aaron jak se kupisz odkurzacz i nie zrozumiesz instrukcji,to przeslij
              mnie ,wytlumacze Ci.
              • Gość: AAron Re: dla Leszka IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 29.03.01, 04:11
                I co synku ,znowu zagotowalem ci mozdzek,ha,ha,ha,........Keep going...
            • Gość: dla Hans Re: Od Hansa do AArona IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 29.03.01, 04:19
              chlopczyku ty nie jestes dla mnie przeciwnikiem ale jesli dobrze poszukasz to
              napewno znajdziesz na tej stronie godnego siebie.Nie zauwazyles ze manipuluje
              Toba jak chce,uzywajac tylko slow,bawi mnie to gdy ty i tobie podobni budujecie
              obrazek "polaka dzisiejszych czasow",byles niczym jestes niczym i tak juz
              pozostanie ale oczywiscie mozesz probowac dalej,moze ktoregos dnia wymyslisz
              cos oryginalnego.Zycze powodzenia.Jeszcze jedno,poniewaz nie jestes odkrywczy i
              nudzisz nie nie oczekuj odpowiedzi.
              • Gość: wojciech Re: Od Hansa do AArona IP: 64.20.58.* 29.03.01, 14:55
                Dwie stare cioty Hans i AAron szarpia sie za kudly na tym forum,moze poszli
                byscie na jarmark,my naprawde takich debili tu nie potrzebujemy,czy tak ciezko
                wam to zrozumiec.
                • Gość: Vaterlan Re: Od Hansa do AArona IP: *.twi.tudelft.nl 29.03.01, 15:21
                  Zgadzam sie. Obydwoje jestescie siebie warci. Albo
                  udajecie intelektualistow, albo ponosza was nerwy.
                  Dalibyscie juz spokoj.
                  Aaron, ja wiem ze Tobie w smak takie dyskusje. Mozesz
                  wtedy pokazac ludziom "patrzcie, mowilem wam ze te
                  polaczki to skonczone dupki". Ale moze przestalbys juz
                  podjudzac. Jesli uwazasz siebie za inteligentniejszego
                  niz Hans, to oczekiwalbym, ze ty pierwszy zakonczysz
                  ta zenujaca dyskusje, ktora z intelektem niewiele ma
                  wspolnego. Hans byl na tyle "goscinny" ze dal Ci ta
                  mozliwosc wiele razy. Niestety, ty jej nie
                  wykorzystales. I do Hansa: przestan nas wreszcie
                  kompromitowac. Rzuc jakas inteligentna puenta :)
                  • Gość: Hans Aaron nie da spokoju dopuki ................ IP: *.orlando-04rh15rt.fl.dial-access.att.net 29.03.01, 20:12

Aaron nie da spokoju dopuki sie
                    nie znajdzie w stodole lub
                    w piekarniku.

===================
                    Gość portalu: Vaterlan napisał(a):

> Zgadzam sie. Obydwoje jestescie siebie warci. Albo
                    > udajecie intelektualistow, albo ponosza was nerwy.
                    > Dalibyscie juz spokoj.
                    > Aaron, ja wiem ze Tobie w smak takie dyskusje.
                    • Gość: www orlando-01rh16rt.fl.dial-access.att.net IP: *.150.200.217.cm-upc.chello.se 31.03.01, 12:55
                      Floryda Orlando USA 24 lata matka polka ojciec niemiec
                  • Gość: AAron Re: dla Vaterlan IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 29.03.01, 21:18
                    Mylisz sie ,nie ponosza mnie nerwy i nie porownuj mnie z nikim.Ja jestem Ja.To
                    prawda ze bawia mnie te pseudodyskusje,zle powiedziane,bawily mnie.Przegladajac
                    wypowiedzi wiekszosci uczestnikow zadaj sobie pytanie:kim sa Ci ludzie ,jaka
                    narodowosc reprezentuja,jaki jest ich poziom wiedzy itd.itd.Wiekszosc
                    wypowiedzi wskazuje na osobnikow o powaznych zaburzeniach emocjonalnych,bez
                    okreslonej tozsamosci,o bardzo niskim poziomie wyksztalcenia,ociekajacych
                    nienawiscia wyrazajaca sie np.w antysemityzmie.Sa to jednostki o nastawieniu
                    rasistowskim,majace problemy natury seksualnej itd,itd.Co jest jednak
                    najciekawsze to to ze palaja taka sama nienawiscia zarowno do Zydow jak i
                    samych siebie.Kompleks Edypa?,niechcianego i odrzuconego dzieciecia a moze
                    kompleks bekarta.I na koniec wszyscy o ktorych mowie uzywaja jezyka
                    polskiego,co sugeruje ze sa to Polacy i taki obraz Polski i jej narodu
                    odebralem po dwoch tygodniach studiowania tego wypelnionego nienawiscia forum.
                    My goal has been accomplished so I am gone......
                    • Gość: leszek Re: dla Vaterlan IP: *.rdc1.on.home.com 30.03.01, 15:06
                      Nareszcie,jedno scierwo odeszlo,biedaczek nie wytrzymalnapiecia..Hans,ty nastepny,nie zasmiecaj
                      tego forum.
                    • Gość: Hans Re: dla AArona IP: 12.92.16.* 30.03.01, 18:44
                      Nareszcie zdecydowales spird..... Sku...stnie
                      Hans
                      ====================

> Mylisz sie ,nie ponosza mnie nerwy i nie porownuj mnie z nikim.Ja jestem Ja.To
                      > prawda ze bawia mnie te pseudodyskusje,zle powiedziane,bawily mnie.Przegladajac
                      >
                      > wypowiedzi wiekszosci uczestnikow zadaj sobie pytanie:kim sa Ci ludzie ,jaka
                      > narodowosc reprezentuja,jaki jest ich poziom wiedzy itd.itd.Wiekszosc
                      > wypowiedzi wskazuje na osobnikow o powaznych zaburzeniach emocjonalnych,bez
                      > okreslonej tozsamosci,o bardzo niskim poziomie wyksztalcenia,ociekajacych
                      > nienawiscia wyrazajaca sie np.w antysemityzmie.Sa to jednostki o nastawieniu
                      > rasistowskim,majace problemy natury seksualnej itd,itd.Co jest jednak
                      > najciekawsze to to ze palaja taka sama nienawiscia zarowno do Zydow jak i
                      > samych siebie.Kompleks Edypa?,niechcianego i odrzuconego dzieciecia a moze
                      > kompleks bekarta.I na koniec wszyscy o ktorych mowie uzywaja jezyka
                      > polskiego,co sugeruje ze sa to Polacy i taki obraz Polski i jej narodu
                      > odebralem po dwoch tygodniach studiowania tego wypelnionego nienawiscia forum.
                      > My goal has been accomplished so I am gone......

• Gość: ©©©©©©©© ©©©©©©©©©©©&cop IP: *.150.200.217.cm-upc.chello.se 03.04.01, 18:53
                        ©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©
      • Gość: hans No to spierdalajcie do wlasnego panstwa. IP: *.orlando-04rh16rt.fl.dial-access.att.net 08.04.01, 00:53

No to spierdalajcie do wlasnego panstwa.

==================
        Gość portalu: autor napisał(a):

> Aby miec w dupie takich jak Hans, Alex i im podobni Zydzi walczyli o wlasne pan
        > stwo.

• Gość: Woju !!!uwaga!!! Hans -pedal na tym forum Orlando-psych olac psychola!!! IP: 213.8.129.* 08.04.01, 16:09
          Jak nie chcesz czytac to debilku nie czytaj............,a moze nie mozesz
          sie powstrzymac???????
    • Gość: armando Czy nie powinnismy zrehabilitowac Adolfa Hitlera.?????????????? IP: *.orlando-01rh16rt.fl.dial-access.att.net 10.04.01, 04:58
      Patrzac na dzisiejsza rzeczywistosc,
      nalezy sie zastanowic czy nie
      powinnismy zrehabilitowac
      Adolfa Hitlera.
      • Gość: 2FACES wojo !!!!!!!!!UNIKASZ MNIE !!!!!!! IP: *.sprint.ca 03.06.01, 04:31
        wojo , sloneczko moje,unikasz odpowiedzi na moje pytania.
        Pytalem sie ciebie robotniku kibucowy gdzie mieszkasz,nie chciales
        mi odpowiedziec. A wszystkie bociany z PETAH-TIKVA i okolic
        spiewaja piesn o bohaterskim szlomo, operatorze traktora.
        A moze to nie ty,nie badz taki skromny !!!!!

AFP.31-05-01.
        Dzisiaj rano,w okolicach Hajfy,arabscy terrorysci zmasowanym ogniem
        artyleryjskim zaatakowali spokojnie pracujacy w polu izraelski traktor.
        Izraelski traktor odpowiedzial celnym ogniem broni maszynowej i odlecial
        w
        kierunku Tel Avivu.

szlomo twoj IP cie zdradza, kazdy moze sprawdzic skad jestes
        http://www.ripe.net/cgi-bin/whois

i jeszcze cos co zainteresuje wszystkich !!!!!!!
        http://codoh.com/zionweb/zi2faces.html
        http://www.creator.org/facts!/fact01.html
        a to prawdziwa perelka !!!!!
        http://motlc.wiesenthal.com/pages/t053/t05323.html
      • Gość: ADAM ADOLF HITLER MIAL NIESLUBNEGO SYNA, A TAKRZE WNUKA IP: *.ipt.aol.com 27.10.01, 02:11

NIE MARTWCIE SIE, ADOLF HITLER
        MIAL NIESLUBNEGO SYNA, A TAKRZE WNUKA.

ONI SO W UKRYCIU W USA, CZEKAJAC NA
        ODPOWIEDNIA CHWILE.

W MIEDZY CZASIE WYCHOWUJA NOWE KADRY

===========================
        GOść portalu: armando napisał(a):
        > Patrzac na dzisiejsza rzeczywistosc,
        > nalezy sie zastanowic czy nie
        > powinnismy zrehabilitowac
        > Adolfa Hitlera.

• Gość: Yidele HITLER MIAL NIESLUBNEGO SYNA Z MARYLIN M. IP: *.budimex.com.pl 27.10.01, 13:28
          Nazywał się Elvis.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka