Gość: Abu Nidal IP: 212.244.71.* 21.08.02, 09:42 Dawno już nie widziałem MArcusa LAchusa Obciągatusa i Sewerka, czyżby chłopcy w końcu stali się parą i zaszyli w ciepłym kąciku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sewer_ Pozdrawiam, Abu ! 21.08.02, 10:38 Pozdrawiam, a co Ty robisz Abu, na tej naszej pieknej Ziemi Suwalskiej? Jak widzisz ja tez zyje ! Walcze aktualnie z Eurosceptykami w dziale UE ! Ale co tam Eurosceptycy ! Niech sobie troche pokrzycza, poki moga, bo i tak beda zjedzeni (przez ta okropna UE) razem z butami, zreszta... A chlopakom od Arafata tez na razie dam pooddychac. - Ale chyba znowu cos knuja, bo podejrzanie cicho... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abu Nidal Re: Pozdrawiam, Abu ! IP: 212.244.71.* 21.08.02, 10:48 Co porabiam, ano prowadzę gospodarstwo agroturystyczne i oczywiście cały czas walczę z amerykańskim i israelskim imperializmem. JAkbyś kiedyś chciał ze swoim chłopakiem spędzić romantyczny weekend to się polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fredzio Re: Assalamu Aleikum IP: *.daimler-benz.com 21.08.02, 11:57 Gość portalu: Abu Nidal napisał(a): > Dawno już nie widziałem MArcusa LAchusa Obciągatusa i Sewerka, czyżby chłopcy > w końcu stali się parą i zaszyli w ciepłym kąciku Achmed wole ciebie pod zemja piachem zakryty ! Dobry arab martwy Arab ! Odpowiedz Link Zgłoś
allah1 Assalamu Aleikum 21.08.02, 13:59 פשמןק שנו בזט מןק מןק זש 'בזקדמןק Pשמ זצשר'דרא'טבידאשך Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fredzio Re: Assalamu Aleikum IP: *.daimler-benz.com 21.08.02, 14:02 allah1 napisał: > פשמןק שנו בזט > מןק מןק זש 'בז > 11;דמןק Pשמ זצשר' > 1491;רא'טבידאשך LO MEWIN Hawer ! Chcesz mnie wypedzic z Hiszpani 1491 ? nie mieszkam tam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: גשאדי Assalamu Aleikum IP: *.cm-upc.chello.se 21.08.02, 19:50 Gość portalu: Fredzio napisał(a): allah1 napisał: פשמןק שנו בז 1968; מןק מןק זש 'בז דמןק Pשמ זצש— 1968 רא'טבידאשך GAM ANI LO MEVIN CHAWER Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abu Nidal do marszczyfredzia IP: 212.244.71.* 21.08.02, 16:07 kolego zajmij się lepiej tym co Ci wychodzi njlepiej czyli marszczeniem fredzia a nie pisaniem głupot Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: do marszczyfredzia 21.08.02, 16:36 Gość portalu: Abu Nidal napisał(a): > kolego zajmij się lepiej tym co Ci wychodzi njlepiej czyli marszczeniem fredzia > > a nie pisaniem głupot Arabczku nie falszywuj na Kebaba o plac twoje Podaki i nie gwalc twoja Polke Parcownike co pochodzi z wiesi i nie ma nikogo w -wy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abu Nidal Re: do marszczyfredzia IP: 212.244.71.* 21.08.02, 16:40 Marszczyfredziu , wiesz jest taki specjalista - nazywa się logopeda, on poradzi sobie z Twoją dysleksją wtedy pogadamy Odpowiedz Link Zgłoś