arap1 17.08.05, 06:50 Israel oswiadczyl ze po opuszczeniu osiedlencow GUSZ KATICH..nie ma wstepu palestynczykom na te teretorja kilka miesiecy T,Z NIE BEDZIE RABUNKU MIENIA ISRAELIM...mam nadzieje ze po wyjscu totalnym zostanie sie im piach i ruiny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arap1 Re: RABUSIE PALESTYNSKIE POCZEKAJA!!! :-)))))))) 17.08.05, 07:14 arap1 napisał: > Israel oswiadczyl ze po opuszczeniu osiedlencow GUSZ KATICH..nie ma wstepu > palestynczykom na te teretorja kilka miesiecy T,Z NIE BEDZIE RABUNKU MIENIA > ISRAELIM...mam nadzieje ze po wyjscu totalnym zostanie sie im piach i ruiny PRZEPRASZAM ....GUSZ KATIF Odpowiedz Link Zgłoś
zbalansowany Az IDF wszystko rozkradnie 17.08.05, 07:23 www.haaretz.com/hasen/spages/613255.html Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: Az IDF wszystko rozkradnie 17.08.05, 08:11 zbalansowany napisał: > www.haaretz.com/hasen/spages/613255.html KTO CZYTA TEN SZMATLAWIEC LEWKOW i ANTYSEMITOW PELEN KLAMSTW..?? Odpowiedz Link Zgłoś
illuminati44 Re: RABUSIE PALESTYNSKIE POCZEKAJA!!! :-)))))))) 17.08.05, 07:47 He,he, zlodziej mowi cos o rabunku! Ten komputer z ktorego sie produkujesz tez pewnie rabnales z jakiejs palestynskiej szkoly, stary ubeku! :) Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: RABUSIE PALESTYNSKIE POCZEKAJA!!! :-)))))))) 17.08.05, 07:59 MOZLIWE ZE GUSZ KATIF ,,,bedzie pulapka na szczury palestynskie przygotowanej przez SZARONA...kilka miesiecy mazna je dusic Odpowiedz Link Zgłoś
illuminati44 Re: RABUSIE PALESTYNSKIE POCZEKAJA!!! :-)))))))) 17.08.05, 08:03 Modl sie do obrazka Stalina wiszacego nad twoim lozkiem, zeby jakis szczur z Hamasu nie odstrzelil ci przypadkiem twego pustego lba ubeku! Odpowiedz Link Zgłoś
dox1 Re: RABUSIE PALESTYNSKIE POCZEKAJA!!! :-)))))))) 21.08.05, 20:57 No prosze co zydek jest mozliwy napisac! Przeciez to jest zwykly APEL na eksterminacje etniczna! a ja DARLEM SIE NA POLAKOW ZE SA RASISTAMI w stosunku do zydow. Teraz zaluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aaki no cóż arap.. trzeba było miejce dla arabów zrobić 21.08.05, 21:01 wiem,że ci to nie pasuje ale.... Odpowiedz Link Zgłoś