Dodaj do ulubionych

no cos na odchamienie forum

27.08.05, 17:03
od tych sraluchow z jotkami,przciemniajacych krajobraz. pamietacie wspaniale
"Mikolajaki",gdzie Rufusy,Kleofasy,Gotfrydy Maksencjusze i inne chlopaki mialy
wspaniale przygody. To byly czasy i lektury,ale jakas sentencja z "Mikolajek"
dobra dla naszego forum.
kobieta.gazeta.pl/wysokie-obcasy/1,53581,2884661.html
Nie wiem, czy wiecie, co to takiego kwarantanna. Kwarantanna jest wtedy, kiedy
przestajemy rozmawiać z kolegą, żeby pokazać mu, że jesteśmy na niego
obrażeni. Nie odzywamy się do niego, nie bawimy się z nim, zachowujemy się,
jakby go nie było - i dobrze tak Gotfrydowi, dostanie za swoje, no bo co w
końcu, kurczę blade

czyli powinnismy wrocic do czasow szkolnych,aby sie troche potluc o zabrane
sniadanie.
Obserwuj wątek
    • dragger blah blah ;-) 27.08.05, 18:37

• wygaszony cos na odchamienie forum 27.08.05, 20:31
      i-love-2-bike napisała:

> od tych sraluchow z jotkami,przciemniajacych krajobraz.

Nie masz wstydu i-love-2-bike:

> i-love-2-bike napisała:

> wygaszony napisał:
      >
      > > Proszę Was ! Nie wygaszajcie mnie. Boję się ciemności.
      >
      > ja tam cie nie wygasze przyglupie,ja cie zelze ty mizeroto zyciowa.

I to właśnie Ty narzekasz na chamstwo ?
      Poczyniłem jeden jedyny wpis a Ty już wiesz o mnie wszystko: żem przygłup i
      mizerota. Wcale się nie dziwię, że panuje tu moda na wygaszanie. Odpowiedzialne
      są za nią takie osoby jak Ty, lżące innych bez przyczyny a potem najgłośniej
      narzekające na brak kultury na forum.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=28246218&a=28250755
      • przygaszony Re: cos na odchamienie forum 27.08.05, 20:37
        łagodnie cię potraktowano, zadowolonym powinieneś być.
        to ludzka bardzo pani.
        • dana33 Re: cos na odchamienie forum 27.08.05, 20:40
          hihihihi, zgadza sie, ta pani bardzo ludzka.... taka przyziemna... :))))
          • przygaszony Re: cos na odchamienie forum 27.08.05, 20:44
            sugerujesz niską kanalizację?
            dana33 napisała:

> hihihihi, zgadza sie, ta pani bardzo ludzka.... taka przyziemna... :))))
            • dana33 Re: cos na odchamienie forum 27.08.05, 21:04
              alez skad..... myslalam bardziej w kierunku intelektualnym, jesli to tak mozna
              nazwac... :)))
              • i-love-2-bike Re: cos na odchamienie forum 27.08.05, 21:06
                dana33 napisała:

> alez skad..... myslalam bardziej w kierunku intelektualnym, jesli to tak mozna
                > nazwac... :)))

a co danus cos ci brakuje? biedulinko ty nasza,pewnie za duzo cmokow palisz, w
                takim dymie kazdy by wysiadl,a bylo pobiegac pod gorke jak ja,schudlabys pare
                deko,frustracje by ci przeszly i moze cos z sensem bys wymyslila dla tych
                przygaszono-wygaszonych smutasow forumowych,ktorych ja obrazam a une takie
                wrazliwiutkie.
                • wygaszony Re: cos na odchamienie forum 27.08.05, 21:29
                  i-love-2-bike napisała:

> a co danus cos ci brakuje? biedulinko ty nasza,pewnie za duzo cmokow palisz, w
                  > takim dymie kazdy by wysiadl,a bylo pobiegac pod gorke jak ja,schudlabys pare
                  > deko,frustracje by ci przeszly i moze cos z sensem bys wymyslila dla tych
                  > przygaszono-wygaszonych smutasow forumowych,ktorych ja obrazam a une takie
                  > wrazliwiutkie.

I-love-2-bike próbujesz marną ironia zatuszować forumowy nietakt jaki wobec
                  mnie popełniłaś. Nigdy nikogo na forum nie obraziłem podobnym do Twojego
                  językiem. Wydaje mi się także, że w żaden inny sposób.
                  Nie jestem zbyt wrażliwy i jakoś to przeżyję.
                  Zastanawia mnie jednak Twój do tego stosunek. Wypaliłaś z tym przygłupem wobec
                  mnie zupełnie niespodziewanie. Oczywiście, że mogę nim być tyle, że Ty o tym
                  nie możesz wiedzieć. Na pewno nie wnioskując z mojego wpisu z prośbą o
                  niewygaszanie a innego nie było. Czy rzeczywiście taka jeteś czy tylko
                  poddajesz się forumowym zwyczajom ?
                  Nie sądzę także aby temat ów Cię jakoś szczególnie nudził bowiem sama
                  zainicjowałaś wpis o tym traktujący:
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=28232097
                  Możesz więc wytłumaczyć swoje niewybredne potraktowanie mojej skromnej osoby ?
                  Nie, żebym odczuł jakąś szczególną satysfakcje po takim wyjaśnieniu, interesują
                  mnie jednak (szczerze mówię) przyczyny czy też motywy takiego zachowania.
                  Oczywiście możesz dalej tuszować to ironią i ciągnącymi się wyzwiskami lecz po
                  przeglądnięciu Twoich wcześniejszych wpisów dam Ci radę. Powstrzymaj swój język
                  nie przystoi on kobiecie. Narzekasz na chamstwo i wulgarny język a sama je
                  stosujesz. Być może po prostu je lubisz.
        • wygaszony Re: cos na odchamienie forum 27.08.05, 20:41
          przygaszony napisał:

> łagodnie cię potraktowano, zadowolonym powinieneś być.
          > to ludzka bardzo pani.

Jesteś pewien, że to pani ? Po wpisach sądząc wygląda raczej na dziarskiego
          szewca.
          • przygaszony Re: cos na odchamienie forum 27.08.05, 20:44
            celna uwaga :)))

wygaszony napisał:
            > Jesteś pewien, że to pani ? Po wpisach sądząc wygląda raczej na dziarskiego
            > szewca.
            • dana33 Re: cos na odchamienie forum 27.08.05, 20:48
              fajne niki sobie zrobiles.... :))) wygaszony i przygaszony.... brakuje jeszcze
              zagaszony, nie? :)))))
              • i-love-2-bike Re: cos na odchamienie forum 27.08.05, 20:59
                dana33 napisała:

> fajne niki sobie zrobiles.... :))) wygaszony i przygaszony.... brakuje jeszcze
                > zagaszony, nie? :)))))

uhuhuhuhu aleb sie usmiala. moze sobie wygasisz cmoka,albo przygas swiece
                na,ktorej siedzisz. a co do opisow anatomii tos walnal jak sliwka w kompot,znowu
                danuske opisujesz a myslisz o innych.
                ps. czy wiecie dzieci o czym tem watek?
                • dana33 Re: cos na odchamienie forum 27.08.05, 21:04
                  alez skad, rachelciu, tu idzie o ciebie... ja nie naleze do tych ludzkich...
                  • i-love-2-bike Re: cos na odchamienie forum 27.08.05, 21:07
                    dana33 napisała:

> alez skad, rachelciu, tu idzie o ciebie... ja nie naleze do tych ludzkich...

bidulinko o ma anatomie sie nie martw,jest dobrze przecwiczona,zycze tobie
                    takiej kondycji slonko ty moje, a teraz pa,pa,pa ide malowac drzwi,to tak,zebys
                    wiedziala co robie sloneczko ty nasze niezachodzace z pustyni negev,gdzie bocki
                    truja sie nagminnie.
                • zgaszony Re: cos na odchamienie forum 27.08.05, 21:06
                  biust jak u mamy makumby?
                  tyrafiłem:))))))
                  • i-love-2-bike Re: cos na odchamienie forum 27.08.05, 21:09
                    zgaszony napisał:

> biust jak u mamy makumby?
                    > tyrafiłem:))))))

u ciebie pewnie tak,ja na swoj nie narzekam,lata mi sie z nim wporzasiu. martw
                    sie kulturko forumowa o swe przyrodzenie,zebys nie byl i z tego powodu wysmiany
                    za rogiem.
                    • zgaszony Re: cos na odchamienie forum 27.08.05, 21:12
                      aaaaaaaaaaaaa, wyprysk czy pryszczyk?

i-love-2-bike napisała:

> zgaszony napisał:
                      >
                      > > biust jak u mamy makumby?
                      > > tyrafiłem:))))))
                      >
                      > u ciebie pewnie tak,ja na swoj nie narzekam,lata mi sie z nim wporzasiu. martw
                      > sie kulturko forumowa o swe przyrodzenie,zebys nie byl i z tego powodu
                      wysmiany
                      > za rogiem.
                      • i-love-2-bike Re: cos na odchamienie forum 27.08.05, 21:14
                        zgaszony napisał:

> aaaaaaaaaaaaa, wyprysk czy pryszczyk?
                        >
                        >
                        >koles kiedy ty ostatnio kobite miales ,chyba za czasow jak dinosaury po ziemi
                        chodzily. zadzwon do marianny ona bierze starych i mlodych,moze sie zalapiesz w
                        kolejce.
                        • ugaszony Re: cos na odchamienie forum 27.08.05, 21:19
                          to jak pryszcze wklęsłe czy wypryski wypukle? gadaj szybko:)))))

i-love-2-bike napisała:

> zgaszony napisał:
                          >
                          > > aaaaaaaaaaaaa, wyprysk czy pryszczyk?
                          > >
                          > >
                          > >koles kiedy ty ostatnio kobite miales ,chyba za czasow jak dinosaury po zi
                          > emi
                          > chodzily. zadzwon do marianny ona bierze starych i mlodych,moze sie zalapiesz
                          w
                          > kolejce.
                          >
                          • i-love-2-bike Re: cos na odchamienie forum 27.08.05, 21:21
                            ugaszony napisał:

> to jak pryszcze wklęsłe czy wypryski wypukle? gadaj szybko:)))))
                            >
                            >jak mowie masz chyba kompleksy,nie wstydz sie biedactwo tylko rob cos.
                            www.bergoiata.org/gif/exibis.gif
                          • krystian71 Re: cos na odchamienie forum 27.08.05, 21:22
                            chyba wroce do starej sygnaturki, to juz sie robi nie do wytrzymania
                            • dana33 Re: cos na odchamienie forum 27.08.05, 21:24
                              jasne, ze wracaj, krystianek.... ta byla do niczego, a tamta doskonala...
                              bylo w deche najpierw przeczytac twoj post o sytuacji w israelu, post bardzo
                              dokladny i napisany ze znajomoscia tematu i sytuacji, a potem to twoje
                              nuuuuuuuudzi.....
                              oprocz tego udawanie kogos innego nie wplywa dobrze na zdrowie psychiczne....
              • wygaszony Re: cos na odchamienie forum 27.08.05, 21:07
                dana33 napisała:

> fajne niki sobie zrobiles.... :))) wygaszony i przygaszony.... brakuje
                jeszcze
                > zagaszony, nie? :)))))

Przygaszony to ktoś inny. Nie ja. Spróbuj, może zgaszony jest jeszcze wolny ;-)
                • zgaszony Re: cos na odchamienie forum 27.08.05, 21:09
                  zajęty, zajęty!!!!!!!!!!!!!
                  • i-love-2-bike Re: cos na odchamienie forum 27.08.05, 21:10
                    zgaszony napisał:

> zajęty, zajęty!!!!!!!!!!!!!

to skoncz szybciej bo wygaszonego pili, nu chlopaka zostawam was z big mamma
                    danna,a ona juz was utuli. bywajta z Bogiem.
                  • dana33 Re: cos na odchamienie forum 27.08.05, 21:15
                    :)))))) szybki jestes....
                • dana33 Re: cos na odchamienie forum 27.08.05, 21:10
                  zgaszony, that's it!!!! ja nie sprobuje, bo ja bym sie zagubila w tych
                  wszystkich nikach.... przeciez to trzeba zapamietac i nowy nik i login i potem
                  wymyslac, jaki charakter da kazdemu nikowi, zeby sie nie polapali, przynajmniej
                  nie w pierwsze 5 minut.... co ty!!!! ile energii na to potrzeba.... ja leniwy
                  czlowiek..... ja tylko jak musze, a z nikami to nie musze.... zreszta wyobraz
                  sobie ze mam jakis nik i robie z niego charakter slodziutki.... jezuuuuuu, tego
                  to juz bym sama nie wytrzymala... :))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka