mg2005 28.08.05, 16:13 Tatuś-premier nic nie wiedział?... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maruda.r Re: Syn Szarona oskarżony o korupcję 28.08.05, 16:57 mg2005 napisał: > Tatuś-premier nic nie wiedział?... ******************************* Nic. Taka będzie linia obrony. Odpowiedz Link Zgłoś
chaynik Re: Syn Szarona oskarżony o korupcję 28.08.05, 17:11 Dziwy nad dziwami. Okazalo sie ze Zyd tez moze byc skorumpowany. Szaron musi byc zadowolony ze ma takiego obrotnego synka. -- To miejsce jest do wynajecia na Twoja reklame. Odpowiedz Link Zgłoś
antek_cukierman Syn niegdysiejszego wicepremiera rządu III RP 28.08.05, 17:14 niejakiego Henryka Goryszewskiego (Zjednoczenie Chrześcijańsko Narodowe) został kilka lat temu skazany na więzienie za sprowadzanie kradzionych samochodów. Czy istnieje odpowiedzialność ojca za dorosłego syna? Poseł Akcji Wyborczej Solidarność (już w politycznym niebycie) Marek Kolasiński złapany przez ABW w Czechach siedzi w więzieniu za przekręty finansowe na ok. 6 mln. dolarów. Czy jego syn ma odpowiadać za grzechy ojca? Odpowiedz Link Zgłoś
chaynik Re: Syn niegdysiejszego wicepremiera rządu III RP 28.08.05, 17:17 antek_cukierman napisał: > niejakiego Henryka Goryszewskiego (Zjednoczenie Chrześcijańsko Narodowe) został > > kilka lat temu skazany na więzienie za sprowadzanie kradzionych samochodów. > Czy istnieje odpowiedzialność ojca za dorosłego syna? > > Poseł Akcji Wyborczej Solidarność (już w politycznym niebycie) Marek Kolasiński > > złapany przez ABW w Czechach siedzi w więzieniu za przekręty finansowe na ok. 6 > > mln. dolarów. Czy jego syn ma odpowiadać za grzechy ojca? Z uwagi na to ze wymieniles tylko tych po prawicy to musze odpowiedzic ci ze klamiesz. Pol prawdy to klamstwo. Dlatego dopisze czerwone swinie co kradly np Jaroszewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
antek_cukierman Popełniasz grzech 28.08.05, 17:37 nienawiści, nazywając ludzi "świniami". To,że po lewej stronie kradną jest równie oczywiste jak kradzieże po prawej. Każde społeczeństwo składa się z ludzi normalnych i wyrzutków. Albo błądzących. Spytaj ojca. Co do Jaroszewicza - polski obyczaj nakazuje nie mówić źle o zmarłych. Odpowiedz Link Zgłoś
chaynik Re: Popełniasz grzech 28.08.05, 17:46 antek_cukierman napisał: > nienawiści, nazywając ludzi "świniami". Grzechy to sobie wsadz w d... czerwona cholota to najgorsze bydlo. > > To,że po lewej stronie kradną jest równie oczywiste jak kradzieże po prawej. > Każde społeczeństwo składa się z ludzi normalnych i wyrzutków. Albo błądzących. > Spytaj ojca. > Zapewne zapytam bo w przeciwienstwie do ciebie ja go znam. Ty nawet nie wiesz gdzie mieszka bo mama nie zdolala ich policzyc tylu ich miala. > Co do Jaroszewicza - polski obyczaj nakazuje nie mówić źle o zmarłych. Po raz kolejny klamiesz czerwony pajaczku ja pisalem o tym co go w miescie Lodzi za gangsterstwo zamkneli. Teraz pozdrow swoich wpolplemiencow spod znaku sierpa i mlota. Odpowiedz Link Zgłoś
antek_cukierman Re: Popełniasz grzech 28.08.05, 17:52 Rozumiem już, piszesz o "młodym" Jaroszewiczu. Dopóki nie zapadł wyrok sądu - istnieje domniemanie niewinności. Z pewnością uczono cię w domu inaczej. To tyle, bo dalsza wymiana zdań z prostakiem uwłacza mojej godności. Odpowiedz Link Zgłoś
chaynik Re: Popełniasz grzech 28.08.05, 18:37 Widze ze zabolalo czerwony pajaczku. Godnosci to ty juz dawno nie masz sprzedales ja za ruble transferowe. Teraz kolej na ciebie twoje poglady juz tam sa. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki nic wielkiego w sumie 28.08.05, 17:17 jeżeli sledztwo i proces będzie rzetelne to pokaże czy ojciec był w to zamieszany czy też nie. oczekiwanie,że rządzący są z zasady bardziej uczciwi od rządzonych jest naiwnością Odpowiedz Link Zgłoś
chaynik Re: nic wielkiego w sumie 28.08.05, 17:19 aaki napisała: > jeżeli sledztwo i proces będzie rzetelne to pokaże czy ojciec był w to zamiesza > ny czy też nie. > oczekiwanie,że rządzący są z zasady bardziej uczciwi od rządzonych jest naiwnoś > cią Gotow jestem podejrzewac cie o antysemityzm. Jak mozna napisac ze w Izraelu ludzie sa tacy uczciwi jak syn premiera. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: nic wielkiego w sumie 28.08.05, 17:23 te, kum kum, aki cos napisal, ze syn premiera jest uczciwy? co manipulujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
aaki na swiecie jest niewiele krajów gdzie 28.08.05, 17:26 korupcja i machlojki polityczne nie istnieją. izrael do nich nie należy. polska niestety też nie... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: nic wielkiego w sumie 28.08.05, 17:26 dokladnie tak aki. jestem pewna, ze proces bedzie rzetelny, bo samo postawienie omri sharona przed sadem nie poszlo gladko. moim zdaniem sharon wiedzial o tej aferze, a przynajmniej wiedzial czesciowo. mam nadzieje, ze zostawia sharona w spokoju, nie dlatego, ze mu sie nalezy jesli chodzi o ta sprawe, ale dlatego, ze jesli zaczna sie procesy z nim tez, to cala sprawa palestynsko-israelska zatrzyma sie na lata. w tej chwili nie widze nikogo oprocz sharona, kto moze dalej poprowadzic rozmowy z abasem. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Syn Szarona oskarżony o korupcję 28.08.05, 19:40 mg2005 napisał: > Tatuś-premier nic nie wiedział?... a czy tam ktos nie jest skorumpowany kto u wladzy siedzi,netanyahu mial podobne problemy to go ministrem zrobili:)). Odpowiedz Link Zgłoś
mamzerek Re: Syn Szarona oskarżony o korupcję 28.08.05, 19:42 mg2005 napisał: > Tatuś-premier nic nie wiedział?... ta gruba beczka jeszcze bardziej skorupcjowana! Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Syn Kofi Annana oskarzany o korupcje. 28.08.05, 21:03 Sam tatus Onan zreszta tez :-))) Odpowiedz Link Zgłoś