sprawdzz 08.09.05, 09:30 A moze by tak polozyc byle co w kierunku Norwegii ze Swinoujscia i tym samym wyprzedzic niemcow i Rosjan?! To chyba jedyna ratunek!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bloczek4 Byle co to juz zrobiliśmy 08.09.05, 11:00 I w stosunku do Niemiec i Francji i Rosji... Teraz już tylko z płaczem do Umiłowanego Wodza Dablju. Odpowiedz Link Zgłoś
sprawdzz Re: Byle co to juz zrobiliśmy 08.09.05, 11:10 Chodzilo mi o to, ze nie ma juz czasu na negocjacje od nowa z Norwegami w sprawie gazociagu; niewatpliwie taka umowa jest nam potzrebna, a do tego czasu poluzby jakas rurke i tyle, zeby tylko uniemozliwic Rosjanom i Niemcom gazociag! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Byle co to juz zrobiliśmy 08.09.05, 11:27 a to niby dlaczego miałoby to uniemozliwic budowę gazociągu Rosja- Niemcy? Nie moga sie krzyzować?To przy tak wielkiej inwestycji jest to nie do przeskoczenia? O co ten płacz? Czy rzeczywiście potrzebny jest nam kurek do zakręcania gazu dla Niemiec? A po cholerę nam to? Uczmy się i zawierajmy umowy bez pośredników. A. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Dorn w TVN24 mówił co innego 08.09.05, 20:13 'że to nieprawda,że przepisy międzynarodowe zabraniają krzyżowania się rurociągów' Jeżeli mówi prawdę, to pozostaje tylko kwestia finansów (ile to będzie kosztować) A. Odpowiedz Link Zgłoś
sprawdzz Re: Byle co to juz zrobiliśmy 08.09.05, 12:32 rurociagi nie moga sie krzyzowac - o to jest ten krzyk miedzy innymi Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Byle co to juz zrobiliśmy 08.09.05, 12:57 Nie wzięłem tego pod uwagę, bo nawet nad tym się nie zatanowiłem W tej sytuacji , rzeczywiście nasi esię sfrajerowali nie pchając umowy z Norwegią do przodu, chocby dopłacając lekko. Zablokowaliby Ruskich. A. Odpowiedz Link Zgłoś
bloczek4 Polecimy Boeingiem: Brawo, brawo!!!! 08.09.05, 12:58 Kupiliśmy F-16! Brawo, brawo!!! Zdobyliśmy Irak na złość Niemcom i Francuzom. Brawo, Brawo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś