Gość: cron IP: *.MaxTNT6.pdq.net 09.09.02, 18:40 Jesli z Izralea ich Arabowie chco wykurzyc wtedy gdzie jest ich miejsce ? Tylko bez odpowiedzi ze na ksiezycu - prosze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puls Czym sie zajmuje co pisze Hans=Jude+Chicago 09.09.02, 18:46 A CO WY ZYDZI ROBICIE W SABAS ??? Autor: Jude=Chicago IP: *.26.20.251.Dial1.Tampa1.Level3.net Data: 09-09-2002 17:59 Talmud, "zydowska biblia" zaleca hemoseksualizm dla wielodzietnych zydowskich rodzin. Dlatego hemoseksualizm jest bardzo popularny i jawny w Israelu. I nikt w Israelu nie opowiada glupich kawalow o pederastach. --------------- Gość portalu: J. Cuprinman napisał(a): Tak ja jestem polskim zydem zamieszkalym w Israelu. Nasza rodzina jest wielodzietna, mam 4 braci i 5 corek. Tato zabral cala rodzine do rabina, aby on doradzil co robic. Rabin odczytal nam kilka paragrafow z Talmudu o homoseksualizmie, a nastepni wyjasnil ze byc pederasta to zaden wstyd, i ze to jest polska i katolicka bzdura o grzechu. Nastepnie zademonstrowal przyjemnosc stosunku homoseksualnego i wyjeba... tatusia i moja dup.. Od tego czasu zapanowal w naszej rodzinie spokoj, i nikt juz nie ma nerwicowych atakow. Tatus jebi.... mnie, a ja jebi.. tatusia, wojka i dziadka. Dziadunio ze wzgledu na wiek nie moze jeba... mnie, bo jego kutas juz wisi mu jak flak, ale chetnie nadstawia dup... kazdemu. --------------------------------- Facat ma obsesje , co to mowi o nim ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gumisie Niech pytają Herzla i Żabotyńskiego IP: *.client.attbi.com 09.09.02, 20:33 To tych dwóch panów (może z kolegami) wpędziło ich w bagno, w którym się teraz znajdują. Bo że bagno, to trudno zaprzeczyć. Trzeba się było liczyć z tym, że Palestyna, DAWNA ojczyzna Żydów była już zamieszkana przez kogoś innego. Żabotyński zresztą się liczył - w programie Betaru napisał, że celem jest stworzenie na obszarze Palestyny żydowskiej większości. I zrobiono to - masową imigracją i czystkami wobec ludności arabskiej (w innym miejscu określiłem to jako chamskie rozepchnięcie się łokciami). Taki tylko drobny problem, ze Arabowie się na to nie zamierzali godzić, i naprawde trudno im się dziwić. Jest więc problem, obie strony mają swoje, do pewnego stopnia słuszne racje. Najlepiej by było, gdyby się Brytyjczycy nie wycofali z Palestyny i z biegiem lat stworzyli dwie autonomie - dla Żydów i Arabów. Cóż, nie podobało się (głównie Żydom - Irgun, hotel króla Dawida, mordowanie brytyjskich zakładników, te rzeczy) to teraz trzeba pić piwo, które się warzyło przez prawie sto lat. Cena zaczadzenia szowinizmem. Gdybym JA miał teraz znaleźć rozwiązanie, to byłoby takie: cofnąć historię, wprowadzić tam obce wojska (amerykańskie na przykład), obu stronom konfliktu zostawić tylko niewielkie siły policyjne, zrównać prawa Żydów i Palestyńczyków. Tylko wtedy i Żydzi mogliby sobie w miarę spokojnie żyć, i Palestyńczycy wrócić na swoje. Tak, jak było za "okupacji" (jak to określają Żydzi) brytyjskiej. G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Niech pytają Herzla i Żabotyńskiego++++ IP: *.swipnet.se 09.09.02, 21:06 >>>>>>>>< Gdybym JA miał teraz znaleźć rozwiązanie, to byłoby takie: cofnąć historię, >>>>>>>>>> do roku 1968 i wyslac na emigracje nie Zydow? Co wy na to? Podoba sie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gumisie Praprzyczyna kłopotów w Palestynie IP: *.chem.usu.edu 09.09.02, 21:22 Z programu Betaru: www.csuohio.edu/tagar/ideo2.htm "Kiedy można mówić o państwie żydowskim? Kiedy o naszym kraju będzie można powiedzieć, że przestał być "Palestyną" a stał się Eretz Israel? Tylko wtedy, kiedy więcej tam będzie Żydów niż nie-Żydów[...]" "Pierwszym krokiem [...] jest stworzenie żydowskiej większości w Eretz Israel po obu stronach Jordanu" 3. THE JEWISH MAJORITY IN ERETZ YISRAEL "What then is, practically speaking, a Jewish "State"? When can it truly be said that our country has ceased to be "Palestine" and become Eretz Yisrael? Only then, when there will be more Jews that non-Jews; for the first condition of a national state is national majority. For a long time, many Jews, including Zionists, were unwilling to understand the simple truth. They maintained that the creation of important positions in Palestine (settlements, cities, schools, etc.) is enough. According to them a national life could be freely developed even though the majority of the population were to be Arab. This is a great mistake. History proves that any national position, however strong and important cannot be safeguarded as long as the nation which built it does not constitute a majority. A minority can safeguard its cultural position only as long as it can control the local majority. Sooner or later, every country in the world is to become the national state of the predominant nation there. Thus if we desire that Eretz Yisrael should become and remain a Jewish State, we must first of all create a Jewish majority. The first step in Zionism consists of this, but it does not follow that it is the last step. After attaining a majority in Palestine and being enabled to govern upon broad democratic principles, we will have before us even a more important task: Shivat Tzion (the return to Zion). By this we mean the creation of such conditions which would enable every Jew who is unwilling or unable to live in the diaspora to settle in the Jewish State and earn his livelihood there. These would probably reach into the millions, while a sufficient majority can be obtained by one million or a million and a half settlers. Afterward will come probably the most important task of all: to make Eretz Yisrael the leading state of the civilized world, a country the customs and laws of which are to be followed by the whole universe. "From Zion shall go forth Torah", signifies a "Torah" not merely in the religious sense. Zionism is a tremendous, overwhelming important tack, the boundaries of which our generation cannot as yet envisage. The first step, that deed without which there can be no Zionism, or a Jewish state, or a real Jewish nation, is the creation of a Jewish majority in Eretz Yisrael on both sides of the Jordan. " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fląder Gej wieczny Tułacz IP: *.acn.waw.pl 09.09.02, 21:05 Gość portalu: cron napisał(a): > Jesli z Izralea ich Arabowie chco wykurzyc wtedy gdzie jest ich miejsce ? > > Tylko bez odpowiedzi ze na ksiezycu - prosze. To już nie chcesz byc Wiecznym Tulaczem? Jak nie, to możesz zostac Gejem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sala Re: Gej wieczny Tułacz IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 09.09.02, 21:30 Powiadam: Nie mam nic przeciwko gejom. Darowalbys sobie tego typu wypowiedzi. Homoseksualizm nawet nie jest choroba jeno sklonnoscia. Dana przez nature badz specyficzne wychowywanie w dziecinstwie. Poczytaj sobie kwestionariusz np.Kinsey'a wtedy dowiesz sie co siebie gnebi. Bo zdaje sie ze cos cie gnebi. Dlaczego nie lubisz gejow?Twoja partnerka no wiesz... Czy ktos cie tego nauczyl?Zakladam ze w twojej pracy wszyscy koledzy smieja sie z gejow? Zakladam zatem,ze pracujesz na srednim szczeblu jakiejs instytucji panstwowej, bo w prywatnej nikt nie zartuje z takich spraw, bo mogby szybko wyleciec. Prosze cie przestan.Bo przeczy to zasadom kindersztuby. Ja jestem kobieta.Wyzywana na tym forum od jew whore ( a propos swietnie mowie po angielsku).... Pozdrawiam SALA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fląder Re: Gej wieczny Tułacz IP: *.acn.waw.pl 09.09.02, 22:52 Gość portalu: Sala napisał(a): > Powiadam: > Nie mam nic przeciwko gejom. > Darowalbys sobie tego typu wypowiedzi. Homoseksualizm nawet nie jest choroba > jeno sklonnoscia. > Dana przez nature badz specyficzne wychowywanie w dziecinstwie. Poczytaj sobie > kwestionariusz np.Kinsey'a wtedy dowiesz sie co siebie gnebi. > Bo zdaje sie ze cos cie gnebi. > Dlaczego nie lubisz gejow?Twoja partnerka no wiesz... > Czy ktos cie tego nauczyl?Zakladam ze > w twojej pracy wszyscy koledzy smieja sie z gejow? > Zakladam zatem,ze pracujesz na srednim szczeblu jakiejs instytucji panstwowej, > bo w prywatnej nikt nie zartuje z takich spraw, bo mogby szybko wyleciec. > Prosze cie przestan.Bo przeczy to zasadom kindersztuby. > Ja jestem kobieta.Wyzywana na tym forum od jew whore ( a propos swietnie mowie > po angielsku).... > > Pozdrawiam > SALA Ale ładnie piszesz, naprawde. Jeden mój znajomy Gej pracuje w Agrencji Towarzyskiej i dlatego nazywamy go Towarzysz Agent i on tak własnie cudnie mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fląder Re: Gej wieczny Tułacz IP: *.acn.waw.pl 09.09.02, 22:54 Gość portalu: Sala napisał(a): > Powiadam: > Nie mam nic przeciwko gejom. > Darowalbys sobie tego typu wypowiedzi. Homoseksualizm nawet nie jest choroba > jeno sklonnoscia. > Dana przez nature badz specyficzne wychowywanie w dziecinstwie. Poczytaj sobie > kwestionariusz np.Kinsey'a wtedy dowiesz sie co siebie gnebi. > Bo zdaje sie ze cos cie gnebi. > Dlaczego nie lubisz gejow?Twoja partnerka no wiesz... > Czy ktos cie tego nauczyl?Zakladam ze > w twojej pracy wszyscy koledzy smieja sie z gejow? > Zakladam zatem,ze pracujesz na srednim szczeblu jakiejs instytucji panstwowej, > bo w prywatnej nikt nie zartuje z takich spraw, bo mogby szybko wyleciec. > Prosze cie przestan.Bo przeczy to zasadom kindersztuby. > Ja jestem kobieta.Wyzywana na tym forum od jew whore ( a propos swietnie mowie > po angielsku).... > > Pozdrawiam > SALA A co to znaczy jew whre, bo ja po angielsku nie qmaty. W mojej pracu najbardziej chodzi ruski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeja Re: to gdzie do cholery jest miejsce dla Zydow ?? IP: 194.251.142.* 09.09.02, 21:47 Gość portalu: cron napisał(a): > Jesli z Izralea ich Arabowie chco wykurzyc wtedy gdzie jest ich miejsce ? > > Tylko bez odpowiedzi ze na ksiezycu - prosze. Wlasnie w izraelu .W S Z Y S C Y . swiat bedzie wtedy o wiele lepszy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabeł miejsce Żydów jest w USA ! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.02, 22:02 Gość portalu: cron napisał(a): > Jesli z Izralea ich Arabowie chco wykurzyc wtedy gdzie jest ich miejsce ? > > Tylko bez odpowiedzi ze na ksiezycu - prosze. W USA mieszka więcej Zydów niż w IZraelu. Niech zaproszą swoich braci do N.Y. USA zaoszczędzi na utrzymywaniu Izraela.... miejsce Zydów jest w USA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: miejsce Żydów jest w USA !+++ IP: *.swipnet.se 09.09.02, 22:07 A w "Czykago" wiecej Polakow niz w Warszawie. A w Niemczech tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sala Re: miejsce Żydów jest w USA !+++ IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 09.09.02, 22:09 miejsce dla Zydow jest tam gdzie ich serce.... lub tam gdzie wybiora.... jezeli akurat serce szwankuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeja Re: miejsce Żydów jest w USA !+++ IP: 194.251.142.* 09.09.02, 22:19 Gość portalu: Sala napisał(a): > miejsce dla Zydow jest tam gdzie ich serce.... > lub tam gdzie wybiora.... > jezeli akurat serce szwankuje.. > właśnie chciałbym wiedzieć . dlaczego tu w polsce siedzicie . przeca tu bieda ,zascianek .wy tego kraju ,tej religii i tych ludzi nie lubicie .to widać ,słychać i czuć . izrael kochacie .całym sercem jestescie za nim .CZEMU TU SIEDZICIE ??? ja was nie wypedzam . tylko musicie być lojalni wobec polski . nie jak w 1939 pod sowiecką okupacją . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeja Re: miejsce Żydów jest w USA !+++ IP: 194.251.142.* 09.09.02, 22:50 Gość portalu: jeja napisał(a): > izrael kochacie .całym sercem jestescie za nim . tak bardzo ,że jesteście ślepi na jego bezecenstwa i zbrodnie . To forum jest tego dowodem . jestem przekonany ,że gdyby doszło do takiego splotu wydarzen ,że polska stanęła by poprzeciwnej stronie barykady w gorącej wojnie ,zdradzilibyscie ten kraj . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: miejsce Żydów jest w USA !+++ IP: *.upc-b.chello.nl 09.09.02, 22:19 Na Syber z nimi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabeł nie niszczyć tajgi !!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.02, 22:58 Gość portalu: M napisał(a): > Na Syber z nimi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabeł Re: miejsce Żydów jest w USA !+++ IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.02, 22:55 Gość portalu: . napisał(a): > A w "Czykago" wiecej Polakow niz w Warszawie. Ale nie więcej niż w Polsce. Tak wiec największa wspólnota Żydów znajduje sie w USa, a Polaków w Polsce. > A w Niemczech tez. W Polsce poza warszawą jest jeszcze troche pól i gór zamieszkanych przez dzikusów : razem : 38 milionów na emigracji niewiem ile : może 5 mln. ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOCHANKA A CO WY ZYDZI ROBICIE W SABAS ??? IP: *.157.179.172.Dial1.Tampa1.Level3.net 09.09.02, 22:22 ---------------------- Gosc portalu: GOODMAN napisal(a): Talmud, "zydowska biblia" zaleca hemoseksualizm dla wielodzietnych zydowskich rodzin. Dlatego hemoseksualizm jest bardzo popularny i jawny w Israelu. I nikt w Israelu nie opowiada glupich kawalow o pederastach. --------------- Gosc portalu: J. Cuprinman napisal(a): Tak ja jestem polskim zydem zamieszkalym w Israelu. Nasza rodzina jest wielodzietna, mam 4 braci i 5 corek. Tato zabral cala rodzine do rabina, aby on doradzil co robic. Rabin odczytal nam kilka paragrafow z Talmudu o homoseksualizmie, a nastepni wyjasnil ze byc pederasta to zaden wstyd, i ze to jest polska i katolicka bzdura o grzechu. Nastepnie zademonstrowal przyjemnosc stosunku homoseksualnego i wyjeba... tatusia i moja dup.. Od tego czasu zapanowal w naszej rodzinie spokoj, i nikt juz nie ma nerwicowych atakow. Tatus jebi.... mnie, a ja jebi.. tatusia, wojka i dziadka. Dziadunio ze wzgledu na wiek nie moze jeba... mnie, bo jego kutas juz wisi mu jak flak, ale chetnie nadstawia dup... kazdemu. --------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sala Miejsce Zydow jest tam gdzie ich serce IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 09.09.02, 22:25 lub gdzie sami wybiora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _ tam gdzie ich serce IP: *.acn.waw.pl 09.09.02, 22:31 Gość portalu: Sala napisał(a): > lub gdzie sami wybiora. czyli w kamieniacach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sala Re: tam gdzie ich serce IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 09.09.02, 22:36 jesli kto miluje kamienie jego wola taka. Kamien sie przynajmniej nie proszon nic nie rzeknie. Azaliz przytocze Ci slowy wieszcza miej serce i patrzaj w serce. Widzisz kamienice? Kochasz ja? Kochaj!Ale obserwuj dalej ! Moze zobaczys kogos za oknem w tej kamienicy... Bedzies miec i kamienice i czyjes serce. Patrz jaki interes. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: to gdzie do cholery jest miejsce dla Zydow ?? 09.09.02, 22:42 Bedzie w Polsce kolo 1.5 Milionow i wypedzimy wszytkich Polakow z Naszych Majatkow. a Ja Fredzio z ulicy Pacy Polske bedzie narescie Hi Tech, nauczymy was Rolnistwo Przemyslowo Nasze Domy wasze Ulicy Ale bedziemy tesknic z nasze moze plaze ladna Pogode i swieze pomaracze !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fląder Re: to gdzie do cholery jest miejsce dla Zydow ?? IP: *.acn.waw.pl 09.09.02, 22:45 fredzio54 napisał: > Bedzie w Polsce kolo 1.5 Milionow i wypedzimy wszytkich Polakow z Naszych > Majatkow. > a Ja Fredzio z ulicy Pacy > Polske bedzie narescie Hi Tech, nauczymy was Rolnistwo Przemyslowo > Nasze Domy wasze Ulicy > Ale bedziemy tesknic z nasze moze plaze ladna Pogode i swieze pomaracze !!! Ale uważajcie na gościa co go nazywają Benio Ładny. On nie lubi konkurencji. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: to gdzie do cholery jest miejsce dla Zydow ?? 09.09.02, 23:10 Gość portalu: Fląder napisał(a): > fredzio54 napisał: > > > Bedzie w Polsce kolo 1.5 Milionow i wypedzimy wszytkich Polakow z Naszych > > Majatkow. > > a Ja Fredzio z ulicy Pacy > > Polske bedzie narescie Hi Tech, nauczymy was Rolnistwo Przemyslowo > > Nasze Domy wasze Ulicy > > Ale bedziemy tesknic z nasze moze plaze ladna Pogode i swieze pomaracze !! > ! > > > Ale uważajcie na gościa co go nazywają Benio Ładny. On nie lubi konkurencji. Mi nie jestemy Amerykani za pol ceny mozemy go zlikwidowac. Co Dzienie posylami pare ich do Allah i piekla !!!! ha... ha... Odpowiedz Link Zgłoś