Dodaj do ulubionych

to gdzie do cholery jest miejsce dla Zydow ??!!!

IP: *.MaxTNT6.pdq.net 09.09.02, 18:40
Jesli z Izralea ich Arabowie chco wykurzyc wtedy gdzie jest ich miejsce ?

Tylko bez odpowiedzi ze na ksiezycu - prosze.
Obserwuj wątek
    • puls Czym sie zajmuje co pisze Hans=Jude+Chicago 09.09.02, 18:46
      A CO WY ZYDZI ROBICIE W SABAS ???
      Autor: Jude=Chicago IP: *.26.20.251.Dial1.Tampa1.Level3.net
      Data: 09-09-2002 17:59

Talmud, "zydowska biblia" zaleca
      hemoseksualizm dla wielodzietnych
      zydowskich rodzin.

Dlatego hemoseksualizm jest bardzo
      popularny i jawny w Israelu.
      I nikt w Israelu nie opowiada glupich
      kawalow o pederastach.

---------------
      Gość portalu: J. Cuprinman napisał(a):

Tak ja jestem polskim zydem zamieszkalym
      w Israelu.

Nasza rodzina jest wielodzietna, mam
      4 braci i 5 corek.

Tato zabral cala rodzine do rabina, aby
      on doradzil co robic.

Rabin odczytal nam kilka paragrafow z
      Talmudu o homoseksualizmie, a nastepni
      wyjasnil ze byc pederasta to zaden
      wstyd, i ze to jest polska i katolicka
      bzdura o grzechu.

Nastepnie zademonstrowal przyjemnosc
      stosunku homoseksualnego i wyjeba...
      tatusia i moja dup..

Od tego czasu zapanowal w naszej
      rodzinie spokoj, i nikt juz nie ma
      nerwicowych atakow.

Tatus jebi.... mnie,
      a ja jebi.. tatusia, wojka i dziadka.

Dziadunio ze wzgledu na wiek nie moze
      jeba... mnie, bo jego kutas juz wisi mu
      jak flak, ale chetnie nadstawia dup...
      kazdemu.

---------------------------------
      Facat ma obsesje , co to mowi o nim ?

• Gość: Gumisie Niech pytają Herzla i Żabotyńskiego IP: *.client.attbi.com 09.09.02, 20:33
      To tych dwóch panów (może z kolegami) wpędziło ich w bagno, w którym się teraz znajdują. Bo że bagno, to trudno
      zaprzeczyć. Trzeba się było liczyć z tym, że Palestyna, DAWNA ojczyzna Żydów była już zamieszkana przez kogoś
      innego. Żabotyński zresztą się liczył - w programie Betaru napisał, że celem jest stworzenie na obszarze Palestyny
      żydowskiej większości. I zrobiono to - masową imigracją i czystkami wobec ludności arabskiej (w innym miejscu
      określiłem to jako chamskie rozepchnięcie się łokciami). Taki tylko drobny problem, ze Arabowie się na to nie zamierzali
      godzić, i naprawde trudno im się dziwić.

Jest więc problem, obie strony mają swoje, do pewnego stopnia słuszne racje. Najlepiej by było, gdyby się
      Brytyjczycy nie wycofali z Palestyny i z biegiem lat stworzyli dwie autonomie - dla Żydów i Arabów.
      Cóż, nie podobało się (głównie Żydom - Irgun, hotel króla Dawida, mordowanie brytyjskich zakładników, te rzeczy) to
      teraz trzeba pić piwo, które się warzyło przez prawie sto lat. Cena zaczadzenia szowinizmem.

Gdybym JA miał teraz znaleźć rozwiązanie, to byłoby takie: cofnąć historię, wprowadzić tam obce wojska
      (amerykańskie na przykład), obu stronom konfliktu zostawić tylko niewielkie siły policyjne, zrównać prawa Żydów i
      Palestyńczyków. Tylko wtedy i Żydzi mogliby sobie w miarę spokojnie żyć, i Palestyńczycy wrócić na swoje. Tak, jak
      było za "okupacji" (jak to określają Żydzi) brytyjskiej.
      G.

• Gość: . Re: Niech pytają Herzla i Żabotyńskiego++++ IP: *.swipnet.se 09.09.02, 21:06
        >>>>>>>>< Gdybym JA miał teraz znaleźć rozwiązanie, to byłoby takie:
        cofnąć historię, >>>>>>>>>>
        do roku 1968 i wyslac na emigracje nie Zydow?
        Co wy na to?
        Podoba sie?
      • Gość: Gumisie Praprzyczyna kłopotów w Palestynie IP: *.chem.usu.edu 09.09.02, 21:22
        Z programu Betaru: www.csuohio.edu/tagar/ideo2.htm

"Kiedy można mówić o państwie żydowskim? Kiedy o naszym kraju będzie można powiedzieć, że przestał być
        "Palestyną" a stał się Eretz Israel? Tylko wtedy, kiedy więcej tam będzie Żydów niż nie-Żydów[...]"

"Pierwszym krokiem [...] jest stworzenie żydowskiej większości w Eretz Israel po obu stronach Jordanu"

3. THE JEWISH MAJORITY IN ERETZ YISRAEL

"What then is, practically speaking, a Jewish "State"? When can it truly be said that our country has ceased to be
        "Palestine"
        and become Eretz Yisrael? Only then, when there will be more Jews that non-Jews; for the first condition of a
        national state
        is national majority. For a long time, many Jews, including Zionists, were unwilling to understand the simple truth. They
        maintained that the creation of important positions in Palestine (settlements, cities, schools, etc.) is enough. According
        to
        them a national life could be freely developed even though the majority of the population were to be Arab. This is a
        great
        mistake. History proves that any national position, however strong and important cannot be safeguarded as long as
        the nation
        which built it does not constitute a majority. A minority can safeguard its cultural position only as long as it can control
        the
        local majority. Sooner or later, every country in the world is to become the national state of the predominant nation
        there.
        Thus if we desire that Eretz Yisrael should become and remain a Jewish State, we must first of all create a Jewish
        majority.
        The first step in Zionism consists of this, but it does not follow that it is the last step. After attaining a majority in
        Palestine
        and being enabled to govern upon broad democratic principles, we will have before us even a more important task:
        Shivat
        Tzion (the return to Zion). By this we mean the creation of such conditions which would enable every Jew who is
        unwilling
        or unable to live in the diaspora to settle in the Jewish State and earn his livelihood there. These would probably reach
        into
        the millions, while a sufficient majority can be obtained by one million or a million and a half settlers. Afterward will
        come
        probably the most important task of all: to make Eretz Yisrael the leading state of the civilized world, a country the
        customs
        and laws of which are to be followed by the whole universe. "From Zion shall go forth Torah", signifies a "Torah" not
        merely in the religious sense. Zionism is a tremendous, overwhelming important tack, the boundaries of which our
        generation
        cannot as yet envisage. The first step, that deed without which there can be no Zionism, or a Jewish state, or a real
        Jewish
        nation, is the creation of a Jewish majority in Eretz Yisrael on both sides of the Jordan. "
    • Gość: Fląder Gej wieczny Tułacz IP: *.acn.waw.pl 09.09.02, 21:05
      Gość portalu: cron napisał(a):

> Jesli z Izralea ich Arabowie chco wykurzyc wtedy gdzie jest ich miejsce ?
      >
      > Tylko bez odpowiedzi ze na ksiezycu - prosze.

To już nie chcesz byc Wiecznym Tulaczem? Jak nie, to możesz zostac Gejem.
      • Gość: Sala Re: Gej wieczny Tułacz IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 09.09.02, 21:30
        Powiadam:
        Nie mam nic przeciwko gejom.
        Darowalbys sobie tego typu wypowiedzi. Homoseksualizm nawet nie jest choroba
        jeno sklonnoscia.
        Dana przez nature badz specyficzne wychowywanie w dziecinstwie. Poczytaj sobie
        kwestionariusz np.Kinsey'a wtedy dowiesz sie co siebie gnebi.
        Bo zdaje sie ze cos cie gnebi.
        Dlaczego nie lubisz gejow?Twoja partnerka no wiesz...
        Czy ktos cie tego nauczyl?Zakladam ze
        w twojej pracy wszyscy koledzy smieja sie z gejow?
        Zakladam zatem,ze pracujesz na srednim szczeblu jakiejs instytucji panstwowej,
        bo w prywatnej nikt nie zartuje z takich spraw, bo mogby szybko wyleciec.
        Prosze cie przestan.Bo przeczy to zasadom kindersztuby.
        Ja jestem kobieta.Wyzywana na tym forum od jew whore ( a propos swietnie mowie
        po angielsku)....

Pozdrawiam
        SALA
        • Gość: Fląder Re: Gej wieczny Tułacz IP: *.acn.waw.pl 09.09.02, 22:52
          Gość portalu: Sala napisał(a):

> Powiadam:
          > Nie mam nic przeciwko gejom.
          > Darowalbys sobie tego typu wypowiedzi. Homoseksualizm nawet nie jest choroba
          > jeno sklonnoscia.
          > Dana przez nature badz specyficzne wychowywanie w dziecinstwie. Poczytaj sobie
          > kwestionariusz np.Kinsey'a wtedy dowiesz sie co siebie gnebi.
          > Bo zdaje sie ze cos cie gnebi.
          > Dlaczego nie lubisz gejow?Twoja partnerka no wiesz...
          > Czy ktos cie tego nauczyl?Zakladam ze
          > w twojej pracy wszyscy koledzy smieja sie z gejow?
          > Zakladam zatem,ze pracujesz na srednim szczeblu jakiejs instytucji panstwowej,
          > bo w prywatnej nikt nie zartuje z takich spraw, bo mogby szybko wyleciec.
          > Prosze cie przestan.Bo przeczy to zasadom kindersztuby.
          > Ja jestem kobieta.Wyzywana na tym forum od jew whore ( a propos swietnie mowie
          > po angielsku)....
          >
          > Pozdrawiam
          > SALA

Ale ładnie piszesz, naprawde. Jeden mój znajomy Gej pracuje w Agrencji Towarzyskiej i dlatego nazywamy go Towarzysz Agent i on tak własnie cudnie mówi.
        • Gość: Fląder Re: Gej wieczny Tułacz IP: *.acn.waw.pl 09.09.02, 22:54

> Powiadam:
          > Nie mam nic przeciwko gejom.
          > Darowalbys sobie tego typu wypowiedzi. Homoseksualizm nawet nie jest choroba
          > jeno sklonnoscia.
          > Dana przez nature badz specyficzne wychowywanie w dziecinstwie. Poczytaj sobie
          > kwestionariusz np.Kinsey'a wtedy dowiesz sie co siebie gnebi.
          > Bo zdaje sie ze cos cie gnebi.
          > Dlaczego nie lubisz gejow?Twoja partnerka no wiesz...
          > Czy ktos cie tego nauczyl?Zakladam ze
          > w twojej pracy wszyscy koledzy smieja sie z gejow?
          > Zakladam zatem,ze pracujesz na srednim szczeblu jakiejs instytucji panstwowej,
          > bo w prywatnej nikt nie zartuje z takich spraw, bo mogby szybko wyleciec.
          > Prosze cie przestan.Bo przeczy to zasadom kindersztuby.
          > Ja jestem kobieta.Wyzywana na tym forum od jew whore ( a propos swietnie mowie
          > po angielsku)....
          >
          > Pozdrawiam
          > SALA

A co to znaczy jew whre, bo ja po angielsku nie qmaty. W mojej pracu najbardziej chodzi ruski.
    • Gość: jeja Re: to gdzie do cholery jest miejsce dla Zydow ?? IP: 194.251.142.* 09.09.02, 21:47

>

Wlasnie w izraelu .W S Z Y S C Y .
      swiat bedzie wtedy o wiele lepszy .
    • Gość: diabeł miejsce Żydów jest w USA ! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.02, 22:02

>

W USA mieszka więcej Zydów niż w IZraelu.
      Niech zaproszą swoich braci do N.Y.
      USA zaoszczędzi na utrzymywaniu Izraela....
      miejsce Zydów jest w USA !
      • Gość: . Re: miejsce Żydów jest w USA !+++ IP: *.swipnet.se 09.09.02, 22:07
        A w "Czykago" wiecej Polakow niz w Warszawie.
        A w Niemczech tez.
        • Gość: Sala Re: miejsce Żydów jest w USA !+++ IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 09.09.02, 22:09
          miejsce dla Zydow jest tam gdzie ich serce....
          lub tam gdzie wybiora....
          jezeli akurat serce szwankuje..

• Gość: jeja Re: miejsce Żydów jest w USA !+++ IP: 194.251.142.* 09.09.02, 22:19

> miejsce dla Zydow jest tam gdzie ich serce....
            > lub tam gdzie wybiora....
            > jezeli akurat serce szwankuje..
            >
            właśnie chciałbym wiedzieć . dlaczego tu w polsce siedzicie .
            przeca tu bieda ,zascianek .wy tego kraju ,tej religii i tych ludzi nie
            lubicie .to widać ,słychać i czuć .
            izrael kochacie .całym sercem jestescie za nim .CZEMU TU SIEDZICIE ???
            ja was nie wypedzam . tylko musicie być lojalni wobec polski . nie jak w 1939
            pod sowiecką okupacją .
            • Gość: jeja Re: miejsce Żydów jest w USA !+++ IP: 194.251.142.* 09.09.02, 22:50
              Gość portalu: jeja napisał(a):

> izrael kochacie .całym sercem jestescie za nim .

tak bardzo ,że jesteście ślepi na jego bezecenstwa i zbrodnie .
              To forum jest tego dowodem .
              jestem przekonany ,że gdyby doszło do takiego splotu wydarzen ,że polska
              stanęła by poprzeciwnej stronie barykady w gorącej wojnie ,zdradzilibyscie ten
              kraj .
          • Gość: M Re: miejsce Żydów jest w USA !+++ IP: *.upc-b.chello.nl 09.09.02, 22:19
            Na Syber z nimi!
            • Gość: diabeł nie niszczyć tajgi !!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.02, 22:58
              Gość portalu: M napisał(a):

> Na Syber z nimi!
        • Gość: diabeł Re: miejsce Żydów jest w USA !+++ IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.02, 22:55
          Gość portalu: . napisał(a):

> A w "Czykago" wiecej Polakow niz w Warszawie.

Ale nie więcej niż w Polsce.
          Tak wiec największa wspólnota Żydów znajduje sie w USa, a Polaków w Polsce.

> A w Niemczech tez.

W Polsce poza warszawą jest jeszcze troche pól i gór zamieszkanych przez
          dzikusów : razem : 38 milionów na emigracji niewiem ile : może 5 mln. ?????
    • Gość: KOCHANKA A CO WY ZYDZI ROBICIE W SABAS ??? IP: *.157.179.172.Dial1.Tampa1.Level3.net 09.09.02, 22:22

----------------------
      Gosc portalu: GOODMAN napisal(a):

Talmud, "zydowska biblia" zaleca
      hemoseksualizm dla wielodzietnych
      zydowskich rodzin.

Dlatego hemoseksualizm jest bardzo
      popularny i jawny w Israelu.
      I nikt w Israelu nie opowiada glupich
      kawalow o pederastach.

---------------
      Gosc portalu: J. Cuprinman napisal(a):

Tak ja jestem polskim zydem zamieszkalym
      w Israelu.

Nasza rodzina jest wielodzietna, mam
      4 braci i 5 corek.

Tato zabral cala rodzine do rabina, aby
      on doradzil co robic.

Rabin odczytal nam kilka paragrafow z
      Talmudu o homoseksualizmie, a nastepni
      wyjasnil ze byc pederasta to zaden
      wstyd, i ze to jest polska i katolicka
      bzdura o grzechu.

Nastepnie zademonstrowal przyjemnosc
      stosunku homoseksualnego i wyjeba...
      tatusia i moja dup..

Od tego czasu zapanowal w naszej
      rodzinie spokoj, i nikt juz nie ma
      nerwicowych atakow.

Tatus jebi.... mnie,
      a ja jebi.. tatusia, wojka i dziadka.

Dziadunio ze wzgledu na wiek nie moze
      jeba... mnie, bo jego kutas juz wisi mu
      jak flak, ale chetnie nadstawia dup...
      kazdemu.

---------------------------------

• Gość: Sala Miejsce Zydow jest tam gdzie ich serce IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 09.09.02, 22:25
      lub gdzie sami wybiora.
      • Gość: _ tam gdzie ich serce IP: *.acn.waw.pl 09.09.02, 22:31

> lub gdzie sami wybiora.

czyli w kamieniacach
        • Gość: Sala Re: tam gdzie ich serce IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 09.09.02, 22:36
          jesli kto miluje kamienie jego wola taka.
          Kamien sie przynajmniej nie proszon nic nie rzeknie.
          Azaliz przytocze Ci slowy wieszcza miej serce i patrzaj w serce.
          Widzisz kamienice? Kochasz ja? Kochaj!Ale obserwuj dalej ! Moze zobaczys kogos
          za oknem w tej kamienicy...
          Bedzies miec i kamienice i czyjes serce.
          Patrz jaki interes.
    • fredzio54 Re: to gdzie do cholery jest miejsce dla Zydow ?? 09.09.02, 22:42
      Bedzie w Polsce kolo 1.5 Milionow i wypedzimy wszytkich Polakow z Naszych
      Majatkow.
      a Ja Fredzio z ulicy Pacy
      Polske bedzie narescie Hi Tech, nauczymy was Rolnistwo Przemyslowo
      Nasze Domy wasze Ulicy
      Ale bedziemy tesknic z nasze moze plaze ladna Pogode i swieze pomaracze !!!
      • Gość: Fląder Re: to gdzie do cholery jest miejsce dla Zydow ?? IP: *.acn.waw.pl 09.09.02, 22:45
        fredzio54 napisał:

> Bedzie w Polsce kolo 1.5 Milionow i wypedzimy wszytkich Polakow z Naszych
        > Majatkow.
        > a Ja Fredzio z ulicy Pacy
        > Polske bedzie narescie Hi Tech, nauczymy was Rolnistwo Przemyslowo
        > Nasze Domy wasze Ulicy
        > Ale bedziemy tesknic z nasze moze plaze ladna Pogode i swieze pomaracze !!!

Ale uważajcie na gościa co go nazywają Benio Ładny. On nie lubi konkurencji.
        • fredzio54 Re: to gdzie do cholery jest miejsce dla Zydow ?? 09.09.02, 23:10
          Gość portalu: Fląder napisał(a):

> fredzio54 napisał:
          >
          > > Bedzie w Polsce kolo 1.5 Milionow i wypedzimy wszytkich Polakow z Naszych
          > > Majatkow.
          > > a Ja Fredzio z ulicy Pacy
          > > Polske bedzie narescie Hi Tech, nauczymy was Rolnistwo Przemyslowo
          > > Nasze Domy wasze Ulicy
          > > Ale bedziemy tesknic z nasze moze plaze ladna Pogode i swieze pomaracze !!
          > !
          >
          >
          > Ale uważajcie na gościa co go nazywają Benio Ładny. On nie lubi konkurencji.
          Mi nie jestemy Amerykani za pol ceny mozemy go zlikwidowac.
          Co Dzienie posylami pare ich do Allah i piekla !!!! ha... ha...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka