Dodaj do ulubionych

do markusa

27.09.05, 15:49
bom sie napracowal i pokompilowal

--jest przy okazji niejako jeszcze jedna sprawa, otoz wiekszosc postow tego
psychopaty jeszcze jedno kryterium wypelnia.
Podam ci pare losowo wybranych przykladow, a sa ich dziesiatki, a ty zgadnij
jakie to kryteria
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=22579809&a=22671262
poalczkow nikt nie przeprasza i o to chodzi
Autor: neceser
Data: 13.04.05, 05:58
palantom? zasluzyc, smieci, trzeba sobie.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=29387112&a=29407969
DUMNYNaród Polski???
Data: 22.09.05, 15:49
chciales napisac "duRny"?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=29229549&a=29272206
Re: czyli "bar mleczny" w wersji pastuchów bydła
Data: 20.09.05,
------------------------------------------------------------------------------
--
czym sie polaczek jak ty rozni od czlowieka? polaczku?

Re: wtedy polskie armie na Zachodzie wyzwoliłyby
Data: 10.05.05, 07:42
--
a po co mialyby wyzwalac? co tam bylo dla nich? Smierc najwazniejszych
obywateli swiata za pare poalczkow? gdybasz, polaczku maly.

Re: yurek- HOOYIK z Lubianki! Syfilityczy! :-(((
Data: 22.04.05, 05:42

--
kolejny polaczkowaty rasista. kompleks bycia smieciem odpadkowym cywilizacji?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=23023047&a=23038338

-------------------------------------------------

Przyszla pora
Na Kaczora
Obserwuj wątek
    • marcus_crassus neceser to swinia 27.09.05, 15:52
      i powinien byc zabanowany.

co nie zmienia postaci ze za wyzywanie strangera nic mu nie grozi.
      • krystian71 Re: neceser to swinia 27.09.05, 16:12
        ja tez znam prawa i zwyczaje na foeum i potrafie odroznic motywy, fakt , czy
        ktos zostal sprowokowany etc.
        Sam dobrze wiesz,ze strangerowi zdarza sie to bardzo rzadko, ma chlop mocne
        nerwy, ale...
        Tez wiem,ze takie sciganie z prywatnego oskarzenia to rzecz niewdzieczna i nie
        warta skorka wyprawki,ale...
        Twoje warunki czy zadania,by sie tu oto stranger opowiedzial z imienia i
        nazwiska ,na z zalozenia anonimowym forum, sa bezpodstawne,bo wynikaloby z
        tego,ze forum albo traci swoj cel albo mozna bezkarnie pisac co ci sie podoba,i
        obrazac wszystkich dookola

Natomiast administracja ma swoje mozliwosci i swoje obowiazki, chocby
        wynikajace z faktu istnienia fegulaminu i enetykiety, ktorych tresc sama
        przeciez narzucila.
        I problem jest tylko w tym, czy i ile razy stranger zglaszal sie z tymi
        sprawami do adminow, czy to sygnalizowal.
        Ktos tam wali w kosz, bo wypowiedzi tej neseser sa czesto wycinane,ale...
        np abstrakt dostal pare dni temu bana...:)))

i masz jeszcze swiezy kwiatuszek:
        Moze podyskutujemy o Breslau, Stettin, Traktacie
        Data: 26.09.05, 02:14
        --------------------------------------------------------------------------------
        Poczdamskim? Bez uludy , samooszukiwanie sie i winienia innych? Moze czas na
        to, zanim nie padna strzaly?
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=29548836&a=29550959
        znamiona jakiego przestepstwa to spelnia?
        I to nie jest jednorazowy wykwit oparow z basmentu z zapchana kanalizacja, tak
        jest w kazdym poscie.
        starczy tego tematu,

• marcus_crassus Re: neceser to swinia 27.09.05, 16:18
          a)stranger jest wyplochem ktory wczoraj wierzyl ze PiS oglosi program polityki zagranicznej ligi polskich rodzin, uwaza ze demokracja to zly ustroj etc.

jego poglady sa tak marginalne ze zasluguje na klasyczny status oszoloma

> Twoje warunki czy zadania,by sie tu oto stranger opowiedzial z imienia i
          > nazwiska ,na z zalozenia anonimowym forum, sa bezpodstawne,bo wynikaloby z
          > tego,ze forum albo traci swoj cel albo mozna bezkarnie pisac co ci sie podoba,i

otoz to. i sam sobie odpowiedziales. dopoki stranger korzysta z przywileju anonimowosci netu nie moze sie domagac np uznawania siebie za osobe fizyczna.

kazdy sam wybiera status "anonimowy" - dlatego ze nie chce ujawniac danych.

pomysl moment.dobra osobiste przysluguja osobom fizycznym i prawnym.

ktos kto sam chce byc anonimowy nie moze korzystac z tego prawa.

nie mozna zjesc ciasteczka i miec ciasteczka. albo rybka albo pipka.

forum jest anonimowe. i tak dlugo jak kazdy z was chce byc anonimowy mozna spokojnie nazwac kazdego glizda i debilem.

********************************************************************************

administracja podejmuje kroki administracyjne.

-kasje watki.
          -banuje uzytkownikow na pare godzin
          -banuje danego nicka do wyjasnienia sprawy.

to wsio
          • krystian71 Re: neceser to swinia 27.09.05, 16:37
            z tej calej twojej wypowiedzi, tylko pare ostatnich linijek sie liczy.
            I tak , dla dobrych obyczajow, skoro stworzono netykiete i regulamin nie
            przyjmuje do wiadomosci,ze mozesz obrzucic blotem kazdego, bo ci sie jego wybor
            polityczny nie podoba.
            Skoroadmin ma srodki, niech z nich korzysta.
            • marcus_crassus Re: neceser to swinia 27.09.05, 16:42
              admin ma srodki i wlasnie dlatego usunal tamten watek.

poza tym wybory polityczne to jedno a prosty imbecylizm wielu osob to druga sprawa.

moje watki w ktorych lamie regulamin (bluzgam) sa ladnie wycinane :)

********************************************************************************

mowimy o srodkach administracyjnych.aby je uruchomic klikamy na kosz albo piszemy na forum.abuse

to jednak cos zupelnie innego niz rojenia tego oszoloma o sadach etc.

chyba nawet ty to kapujesz.

wolno ale kapujesz.jestes srednio bystry ale nawet z galami w koncu zlapales ze to bzdura. tamten typ zas to uparty oszolom ktorego myslenie jest bardziej wygiete jak to co mam w spodniach
            • i-love-2-bike Re: neceser to swinia 27.09.05, 19:29
              krystian71 napisała:

> z tej calej twojej wypowiedzi, tylko pare ostatnich linijek sie liczy.
              > I tak , dla dobrych obyczajow, skoro stworzono netykiete i regulamin nie
              > przyjmuje do wiadomosci,ze mozesz obrzucic blotem kazdego, bo ci sie jego wybor
              >
              > polityczny nie podoba.
              > Skoroadmin ma srodki, niech z nich korzysta.

przede wszytskim neceser to baba,wiec nie robcie z niej chlopa,ma dosc problemow
              i bez tego. widze krystek ,ze znowu forumowa inteligencje zebrales w
              peczek,teraz z nimi na stragan i moze posprzedajemy taniej tym ,kto ich wezmie
              bez patrzenia:))
              • krystian71 Re: neceser to swinia 27.09.05, 19:58
                czesc rachelciu, wlasnie znow wpadlem i widze ozywiona dyskusje, tylko o czyms
                innym, chala juz usprawiedliwiona , miala traumatyczne przezycia w 68 , a potem
                jej sie nie powiodlo,komornik.rozwod i opryszczka...
                • i-love-2-bike Re: neceser to swinia 27.09.05, 20:04
                  krystian71 napisała:

> czesc rachelciu, wlasnie znow wpadlem i widze ozywiona dyskusje, tylko o czyms
                  >
                  > innym, chala juz usprawiedliwiona , miala traumatyczne przezycia w 68 , a potem
                  >
                  > jej sie nie powiodlo,komornik.rozwod i opryszczka...

no i wyladowala w NYC a tam same smieci naokolo,wiec humor ma iscie paskudny,jak
                  wiekszosc syjamow. wiesz maja ciezkie zycie i smutasow za przyjaciol, to nic
                  dziwnego,ze im nielatwo. chcialbys takiego antosia,czy manka miec za
                  kumpla,tozto mozna zapic sie na umor po godzinie obcowania z tymi dziadami:))
              • krystian71 PS.co tam z twoimi oknami, bo zima za pasem? 27.09.05, 19:59

• i-love-2-bike Re: PS.co tam z twoimi oknami, bo zima za pasem? 27.09.05, 20:04
                  krystian71 napisała:

>
                  wygladaja coraz lepiej,kafelki,drewniane boazerie,mecze chlopa jak cholera,ale
                  sama juz sporo sie nauczylam:))
                  • krystian71 Re: PS.co tam z twoimi oknami, bo zima za pasem? 27.09.05, 20:10
                    czyli stan surowy zamkniety,czy troche dalej?
                    Okna mnie tez czekaja, i musze sie pospieszyc,bo juz ostatni rok mozna odpis
                    remontowy zrobic, a tak mi sie cholera nie chce, duzo kopce i mam darmowy luft,
                    a i tak cieplutko
                    • i-love-2-bike Re: PS.co tam z twoimi oknami, bo zima za pasem? 27.09.05, 20:13
                      krystian71 napisała:

> czyli stan surowy zamkniety,czy troche dalej?
                      > Okna mnie tez czekaja, i musze sie pospieszyc,bo juz ostatni rok mozna odpis
                      > remontowy zrobic, a tak mi sie cholera nie chce, duzo kopce i mam darmowy luft,
                      >
                      > a i tak cieplutko

nie, ja mam okna tylko sobie wymieniamy na nowe,zadnych dziur,tu ameryka,mozna
                      dykta zatkac;))a ty te cmoki rzuc im szybciej tym lepiej:palisz,placisz,zdrowie
                      tracisz:))
    • marcus_crassus ps-pod wzgledem necesera mozna uzyc 27.09.05, 15:56
      jedynie od biedy przypadek zniewazania narodu polskiego.

gdyby neceser mieszkal w Polsce (moglby) miec klopoty. tzn istnialaby szansa ze prokuratura podjelaby czynnosci.

w momencie kiedy mieszka w USA de facto nic mu nie grozi. takie sa fakty
      • krystian71 Re: ps-pod wzgledem necesera mozna uzyc 27.09.05, 16:16
        zgadzam sie z toba, bo praktycznie tak to wyglada, dlatego jeszcze raz
        podkreslam role i obowiazki adminow, czy wlascicieli forum,to nowe srodki
        wyrazu i nowe media markus, gdy dziennikarz napisze cos glupiego,nawet za list
        do redakcji, puszczano niejednego brukowca z torbami, a komornik nie do
        dziennikarzyny przychodzil , by mu wytarty fotel zapieczetowac.
    • aaki kto to ten neceser? 27.09.05, 16:21
      wiesz ???
      • marcus_crassus chory psychicznie zyd z US 27.09.05, 16:25

• aaki nie wiem czy psychicznie chory ale 27.09.05, 16:30
          polaków nienawidzi-to fakt
          • krystian71 Re: nie wiem czy psychicznie chory ale 27.09.05, 16:40
            przeszlo 300 wpisow,podonbno poprzednio chala, nie chce mi sie wierzyc,zes sie
            z tym nie zetknal na forum
            • aaki Re: nie wiem czy psychicznie chory ale 27.09.05, 16:44
              czesci forumowego bełkotu z zasady nie czytam.z ciekawości zapytałem.
          • antek_cukierman Ktoś mi kiedyś ktoś 27.09.05, 16:44
            pisał na temat takiej nienawiści, osoba znająca rzecz od środka. Trauma
            nastolatków okresu '68 owocuje najbardziej nienawistnymi postami n/t
            wszystkiego, co związane z Polską. Wiedząc co nieco o dramatach tamtego czasu
            można być wyrozumiałym. Medycyna ma terminy na takie jednostki chorobowe.
            Nie znaczy to, że akceptuję bluzgi, broń mnie Panie Boże, od pewnego wieku
            obowiązuje mózg.
            • aaki że niby 27.09.05, 16:47
              zrozumieć znaczy wybaczyć
            • antek_cukierman Re: Ktoś mi kiedyś ktoś 27.09.05, 16:51
              Przeczytaj jeszcze raz to, co napisałem.
              • aaki Re: Ktoś mi kiedyś ktoś 27.09.05, 16:54
                wyrozumiałość pochodzi od słowa rozum->rozumieć->zrozumieć
                • antek_cukierman Czy mam rozumieć, 27.09.05, 17:46
                  że nie masz rozumu? Trochę głupio byłoby...
                  • marcus_crassus wy macie necessera a my mamy splita 27.09.05, 17:49
                    ten sam poziom.
                    • antek_cukierman Re: wy macie necessera a my mamy splita 27.09.05, 17:56
                      "Wy" to znaczy?
                      Nick "hetman_koniecpolski" byłby czytany inaczej?
                      Rozporek?

Owszem, te same obsesje splita i zyxa, necesera czy chaly. Tych drugich swego
                      czasu wyrzucono ze społeczności. Trudne do zrozumienia?
                      • marcus_crassus Re: wy macie necessera a my mamy splita 27.09.05, 18:08
                        temu pierwszemu podobno zabito paru czlonkow rodziny.

a co znaczy nick "wy".

a m.in jestesmy "my" ktorzy glosowali w ostatnich wyborach i "wy" ktorzy nie glosowaliscie.

dlaczego nie bede sie pytal.ale nie da sie ukryc ze tak bylo prawda??

ps-sadze ze musze podjac wiecej wysilkow na rzecz zrozumienia splita. masz racje.
                        • antek_cukierman Re: wy macie necessera a my mamy splita 27.09.05, 18:27
                          Głosowałem w OW 19. Na H.G. Waltz. Czego to dowodzi?
                          • marcus_crassus Re: wy macie necessera a my mamy splita 27.09.05, 18:33
                            tego ze na grzyba masz nicka cukierman :P
                            • manny_ramirez Czy Tobie tez juz odbilo 27.09.05, 18:40
                              i uwazasz ze Zyd w Polsce nie moze byc obywatelem?? Co sie stalo z Polakami
                              pochodzenia zydowskiego lub wyznania mojzeszowego???
                              • marcus_crassus Re: Czy Tobie tez juz odbilo 27.09.05, 18:49
                                Zyd - obywatel Polski to dla mnie zaden Zyd.;) To Polak. Najwyzej wyznania mojzeszowego. :)

w majtaski nie zagladam :)jest on wiec Polakiem pochodzenia zydowskiego.:)
                                • manny_ramirez Re: Czy Tobie tez juz odbilo 27.09.05, 18:51
                                  no i tak ma byc
                            • antek_cukierman Rozumiem, 27.09.05, 18:43
                              że jesteś Rzymianinem, po mieczu od Juliusza Cezara.
                              • manny_ramirez Re: Rozumiem, 27.09.05, 18:43
                                :)))
                              • marcus_crassus mialem wrazenie ze piszesz z Izraela 27.09.05, 18:55
                                i znasz sie jakos blizej z Dana. moj blad
                                • manny_ramirez Re: mialem wrazenie ze piszesz z Izraela 27.09.05, 19:03
                                  wedlug indymedia Ty tez nadajesz z Izraela:)))
                                • antek_cukierman Re: mialem wrazenie ze piszesz z Izraela 27.09.05, 19:47
                                  W dawnej Polsce każdy Pan miał swego Żyda. Przyjaciela, znajomego, arendarza,
                                  pośrednika, rzemieślnika, finansistę - człowieka. Bronił go przed atakami.
                                  Żyda atakowała zazwyczaj tłuszcza, hołota, plebs. jak tu - na FŚ.
                                  Nie robię tego z kaprysu, robię to dla znajomości, że znajomości rzeczy, z
                                  tradycji rodzinnych, dla człowieczeństwa.
                                  Danę darzę dużą i nieskrywaną sympatią. To świetna Pani. Bardziej polska niż
                                  wszyscy Prawdziwi Polacy razem wzięci.
                  • aaki Re: Czy mam rozumieć, 27.09.05, 17:56
                    let it be
            • nasrallach Re: Ktoś mi kiedyś ktoś 27.09.05, 18:14
              antek_cukierman napisał:

> Trauma nastolatków okresu '68 owocuje najbardziej nienawistnymi postami

Trauma osmiuset lat owocuje podobnymi a jednak tych chorych nazywa
              sie "antysemitami"
            • hiperrealizm To nie tłumaczy zwierzęcego antypoloniuzmu 27.09.05, 20:05
              niektórych forumowiczów. Tak samo jak nic nie tłumaczy wypisujacych tu brednie
              antysemitów.
    • mmkkll Ale tej idiotki nikt praktycznie już nie czyta. 27.09.05, 18:58
      Potrafi toto tylko pluć.
      A Antoni(piszę w związku z jego poniższą odpowiedzią) powinien przeczytać więcej
      wpisów tego czegoś i jednak zrewidować swą opinię.
      • krystian71 antoni juz przeszedl do kontrnatarcia,czyli jak 27.09.05, 19:56
        zwykle juz rozmawia o czyms innym
        • i-love-2-bike Re: antoni juz przeszedl do kontrnatarcia,czyli j 27.09.05, 19:58
          krystian71 napisała:

> zwykle juz rozmawia o czyms innym

ale zawsze ten sam motyw sie przewija,nie ma co chlop ma kompleksy nie na zarty.
          sprawdz mail i ruszaj:)) ja zaraz lece,zdalam wszystkie pierwsze egzaminy i to
          nawet niezle:)))))ihooooooooo:)))
          • krystian71 Re: antoni juz przeszedl do kontrnatarcia,czyli j 27.09.05, 20:00
            no nie, to u ciebie dzisiaj swieto, gratulacje od wujka krystiana!!!
            w maila wejde pozniej,czekam na pomoc, bo mi sie znow zacielo:)
            • i-love-2-bike Re: antoni juz przeszedl do kontrnatarcia,czyli j 27.09.05, 20:05
              krystian71 napisała:

> no nie, to u ciebie dzisiaj swieto, gratulacje od wujka krystiana!!!
              > w maila wejde pozniej,czekam na pomoc, bo mi sie znow zacielo:)

matko jedyna zmien fachowca,moze ci podeslac kogos z mlotkiem:)))
              • krystian71 Re: antoni juz przeszedl do kontrnatarcia,czyli j 27.09.05, 20:12
                mlotkiem to ja wlasnie balkonowe zamykam, bo mi sie trzyma tylko na jednej
                klamrze,eh, cholera, najgorzej to sie do slamsow przeprowadzic...
                • i-love-2-bike Re: antoni juz przeszedl do kontrnatarcia,czyli j 27.09.05, 20:14
                  krystian71 napisała:

> mlotkiem to ja wlasnie balkonowe zamykam, bo mi sie trzyma tylko na jednej
                  > klamrze,eh, cholera, najgorzej to sie do slamsow przeprowadzic...

wypada sie stolarki nauczyc,ja umiem to i ty mozesz sie podszkolic:))
                  • krystian71 Re: antoni juz przeszedl do kontrnatarcia,czyli j 27.09.05, 20:22
                    a ja tam jestem zdania, ze trzeba dac ludziom zarobic,co rusz na bramce rozne
                    firmy wieszaja oferty ,moze moje okna ktos juz mial na oku :)
                    • i-love-2-bike Re: antoni juz przeszedl do kontrnatarcia,czyli j 27.09.05, 20:30
                      krystian71 napisała:

> a ja tam jestem zdania, ze trzeba dac ludziom zarobic,co rusz na bramce rozne
                      > firmy wieszaja oferty ,moze moje okna ktos juz mial na oku :)

no ja daje,ale bez przesady,ja jestem wybredna o czym dobrze wie nasz milutki
                      "mini me" antos,ktory ciagle tu macha jakimis przechodzonymi
                      wierszykami.biedaczek widac wyrwal ze zlosci inne karteczki ze swojego
                      kajeciku,a dana dzisiaj zajeta wiec mu pomoc nie moze. no czas na moj bieg,bo
                      chociaz chlodno dzisisaj ale slonecznie:)))pzdr
        • mmkkll Kontrnatarcie poprzez ignorowanie... 28.09.05, 16:53
          A może lepiej odwołać głupią wypowiedź?
    • antek_cukierman Karta z dziejów ludzkości 27.09.05, 20:24
      Czyli ponownie - pudlowi i pudlicy:
      =======

Spotkali się w święto o piątej przed kinem
      Miejscowa idiotka z tutejszym kretynem.

Tutejsza idiotko! - rzekł kretyn miejscowy -
      Czy pragniesz pójść ze mną na film przebojowy?

Miejscowa kretynka odrzekła - Z ochotą,
      Albowiem cię kocham, tutejszy idioto.

Więc kretyn miejscowy uśmiechnął się słodko
      I poszedł do kina z tutejsza idiotką.

Na miłym macaniu spłynęła godzinka
      I była szczęśliwa miejscowa kretynka.

Aż wreszcie szepnęła: - kretynie tutejszy!
      Ten film, mam wrażenie, jest coraz nudniejszy.

Więc poszli na sznycel, na melbę, na winko,
      Miejscowy idiota z tutejszą kretynką.

Następnie się zwarli w uścisku zmysłowym
      Tutejsza idiotka z kretynem miejscowym.

W ten sposób dorobią się córki lub syna:
      Idioty, idiotki, kretynki, kretyna.

By znowu się mogli spotykać przed kinem
      Tutejsza idiotka z miejscowym kretynem.

J.T.

• antek_cukierman Tutejsza idotko i miejscowy kretynie??? 27.09.05, 22:10
        zatkało?
        • i-love-2-bike Re: Tutejsza idotko i miejscowy kretynie??? 27.09.05, 22:18
          antek_cukierman napisał:

> zatkało?

gdzie jestes antos,widze tylko kajecik? cos masz zle humorki ostatnio i latasz
          ciagle za nami,czyzbys sie nudzil?
        • antek_cukierman Tutejsza idotko i miejscowy kretynie. Aport! 27.09.05, 22:46
          kynologie.info/bichon-frise/gallery/aport.jpg
      • marcus_crasuss Re: Karta z dziejów ludzkości 27.09.05, 22:26
        antek_cukierman napisał:

> Czyli ponownie - pudlowi i pudlicy:
        > =======
        >
        > Spotkali się w święto o piątej przed kinem
        >
        I znowu Tuwim
        Kto go juz cytowal ?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=28902680&a=29003109
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=21696688&a=21704284
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=17951278&a=17954568
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=10881143&a=10983507
        Na pewno przypadek.
        • i-love-2-bike Re: Karta z dziejów ludzkości 27.09.05, 22:31
          marcus_crasuss napisał:

> antek_cukierman napisał:
          >
          > > Czyli ponownie - pudlowi i pudlicy:
          > > =======
          > >
          > > Spotkali się w święto o piątej przed kinem
          > >
          > I znowu Tuwim
          > Kto go juz cytowal ?
          >
          > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=28902680&a=29003109
          > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=21696688&a=21704284
          > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=17951278&a=17954568
          > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=10881143&a=10983507
          > Na pewno przypadek.
          >
          >
          >

no wiesz w pewnym wieku pamiec szwankuje,dlatego mowie,ze dziadek w pietke goni
          i w kajeciuku zostaly juz tylko malutkie wiersze malego frustrata.mini me
          powinien dostac juz chyba lysego kota,zeby go glaskac.
          • marcus_crasuss Re: Karta z dziejów ludzkości 27.09.05, 22:32
            i-love-2-bike napisała:

> no wiesz w pewnym wieku pamiec szwankuje,dlatego mowie,ze dziadek w pietke
            goni
            > i w kajeciuku zostaly juz tylko malutkie wiersze malego frustrata.mini me
            > powinien dostac juz chyba lysego kota,zeby go glaskac.

To tyle na temat "polskosci" perry´ego
            • i-love-2-bike Re: Karta z dziejów ludzkości 27.09.05, 22:42
              marcus_crasuss napisał:

> i-love-2-bike napisała:
              >
              > > no wiesz w pewnym wieku pamiec szwankuje,dlatego mowie,ze dziadek w pietk
              > e
              > goni
              > > i w kajeciuku zostaly juz tylko malutkie wiersze malego frustrata.mini me
              > > powinien dostac juz chyba lysego kota,zeby go glaskac.
              >
              > To tyle na temat "polskosci" perry´ego
              >
              >
              to tyle na temat polskosci antosia i jego ferajny,bynajmniej nie polskiej.
        • krystian71 Re: Karta z dziejów ludzkości 27.09.05, 22:35
          zapewne tak, nie slyszales o wielkiej sile sprawczej przypadku w historii
          ludzkosci, ?
          Cywia niejaka tez przypodkowo z zukermanem wpada,tak tu niedawno tlumaczyla
        • antek_cukierman Zawsze chodzi o te pżypatki. 27.09.05, 22:45
          Nieprawdaż, żymianinie?
          Pozdrów spółdzielnię.
          • i-love-2-bike Re: Zawsze chodzi o te pżypatki. 27.09.05, 22:50
            antek_cukierman napisał:

> Nieprawdaż, żymianinie?
            > Pozdrów spółdzielnię.

from USA with love for mini me
            images.google.com/images?q=mini+me&hl=en&lr=&sa=N&tab=ii&oi=imagest
          • marcus_crasuss Re: Zawsze chodzi o te pżypatki. 27.09.05, 22:50
            antek_cukierman napisał:

> Nieprawdaż, żymianinie?
            > Pozdrów spółdzielnię.

Myslisz o tej ?

www.packagingdigest.com/News/Images/pdx0406news7.jpg
            • antek_cukierman Spadaj, kręgosłupie tego forum. 27.09.05, 22:59
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=28047029&a=28071776
              • i-love-2-bike Re: Spadaj, kręgosłupie tego forum. 27.09.05, 23:06
                to razczej ty spadaj z tego watku mini me,snujesz sie jak zgubiony pies za
                kazdym kto nie ma ochoty na twoje trele morele.to ty latasz za nami,nie
                odwrotnie szpicelku.twoj komp juz chyba pada od tych wszytskich
                adresikow,adnotacji i donoskow,czas zajac sie chyba jesiennym sprzataniem i
                przeformatowaniem kompa,bo na glowe to juz za pozno.no bywaj mini me,bo
                znudziles mnie dzisiaj okrutnie.
                • marcus_crasuss Re: Spadaj, kręgosłupie tego forum. 27.09.05, 23:09
                  i-love-2-bike napisała:

> to razczej ty spadaj

Nie dokuczaj tej poczwarze.
                  To przeciez ofiara Traumy
                  nastolatków okresu '68 .
                  Na inna ofiare nie zdolal sie zalapac.
                  • i-love-2-bike Re: Spadaj, kręgosłupie tego forum. 27.09.05, 23:15
                    marcus_crasuss napisał:

> i-love-2-bike napisała:
                    >
                    > > to razczej ty spadaj
                    >
                    > Nie dokuczaj tej poczwarze.
                    > To przeciez ofiara Traumy
                    > nastolatków okresu '68 .
                    > Na inna ofiare nie zdolal sie zalapac.
                    >

no tozto caly Austin Powers and mini me:)))
              • krystian71 Re: Spadaj, kręgosłupie tego forum. 27.09.05, 23:11
                jeden ,moze byc kregoslupem
                drugi,na dupie strupem
                • i-love-2-bike Re: Spadaj, kręgosłupie tego forum. 27.09.05, 23:13
                  krystian71 napisała:

> jeden ,moze byc kregoslupem
                  > drugi,na dupie strupem

he,he mini me sie pogniewa na takie bzydkie wiersyki. szukam dla niego lysego
                  kota,ale nawet na e-bay nikt nie ma:))
              • marcus_crasuss Re: Spadaj, kręgosłupie tego forum. 27.09.05, 23:23
                antek_cukierman napisał:

Nie urazilem cie chyba ,skarbie, co ?
                • abe_ltd Wow, widze ze sie krasuli udalo wsliznac 27.09.05, 23:28
                  w dupe i krystianowi i rachelce. Nowe sojusze! Nowa swietlana przyszlosc dla
                  Narodu!
                  Amen
                  • i-love-2-bike Re: Wow, widze ze sie krasuli udalo wsliznac 27.09.05, 23:30
                    abe_ltd napisała:

> w dupe i krystianowi i rachelce. Nowe sojusze! Nowa swietlana przyszlosc dla
                    > Narodu!
                    > Amen

czytaj slepoto,zanim zaczniesz krytykowac,to nie krasula. co tobie starzejesz
                    sie czy co?
                    • abe_ltd Oh shit! Sorry. Must go & see the eye doctor ;-/ 27.09.05, 23:32

• i-love-2-bike Re: Oh shit! Sorry. Must go & see the eye doctor 27.09.05, 23:35
                        abe_ltd napisała:

>
                        he,he jakbys nie wiedziala,ze MY NIGDY Z KRASULA NIE ROZMAWIAMY LADNIE ABE,ja
                        tego rasisty nie cierpie z wzajemnoscia,ale jego podszywki bardzo lubie:))
                        • abe_ltd Re: Oh shit! Sorry. Must go & see the eye doctor 27.09.05, 23:37
                          A kto to jest tak podszywka bo tez ja lubie ale nie moga sobie jakos jej nikomu
                          zadedykowac... Myslabym ze Goldbaum ale on w tych godzinach nie wystepuje. Wiec
                          kto? Schlagus? :DDD
                          • i-love-2-bike Re: Oh shit! Sorry. Must go & see the eye doctor 28.09.05, 00:04
                            abe_ltd napisała:

> A kto to jest tak podszywka bo tez ja lubie ale nie moga sobie jakos jej nikomu
                            >
                            > zadedykowac... Myslabym ze Goldbaum ale on w tych godzinach nie wystepuje. Wiec
                            >
                            > kto? Schlagus? :DDD

nie wiem,ale jest smieszny:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka