Dodaj do ulubionych

Bieriezowski niemile widziany na Łotwie

30.09.05, 14:13
zdaje się, że kolejny kraj przychodzi po rozum do głowy i zaczyna rozumieć,
że dobre stosunki z jakimś awanturnikiem antyputinowskim są mniej potrzebne
niż gaz i ropa. Bieriezowski w razie czego może ogrzać tylko dobrym słowem, a
idzie zima...
Obserwuj wątek
    • 3m05 Re: Bieriezowski niemile widziany na Łotwie 30.09.05, 15:24
      Tylko patrzec, jak Unger ruszy Bieriezowskiemu w odsiecz oskarzajac Lotwe o
      anty-semityzm i sluzalstwo wobec Putina.
      • eva15 Re: Bieriezowski niemile widziany na Łotwie 30.09.05, 15:27
        3m05 napisała:

> Tylko patrzec, jak Unger ruszy Bieriezowskiemu w odsiecz oskarzajac Lotwe o
        > anty-semityzm i sluzalstwo wobec Putina.

Nie ruszy, nie ruszy. Łotwa jest wciąż jeszcze na liście przyjaciół USA.
        • meerkat1 Abramowicz mile widziany u evy! 30.09.05, 15:37
          Zawsze!

Zwlaszcza po czwartkowej transakcji! :-))))

Ty po prostu wstydu nie masz, kobietonie! ;-(((
          • eva15 Abramowicz mile widziany u evy! 30.09.05, 15:43
            meerkat1 napisał:

> Ty po prostu wstydu nie masz, kobietonie!

A ty argumentów i kultury.

Czemu ja się mam wstydzić za to, że Abramowicz nie robi Putinowi wbrew??? To
            problem twoich przyjaciół zza oceanu, nie mój.
          • andrzejskibinski Oj Meerkat Meerkat 30.09.05, 16:06
            Ja cie chyba spotkałem ty stary palance, to było w Waszyngtonie w metrze.
            Fairfax-Washington DC czytałeś książkę Kapuścińskiego „Imperium”, zagadałem cie
            wtedy gdybym wiedział ze jesteś irracjonalnym, intelektualnie nieuczciwy to by
            cie potraktował stosownie
            • meerkat1 Pomylka SZPIEGA: Cygan wygral, Polaka nagrodzili 30.09.05, 16:56
              Kapuscinskiego nie czytam.

Metra z Fairfax do D.C. tez nie ma!

A moze to z Vienna lub z Huntington bylo?

To ty byles ten z plecakiem, co sie nerwowo rozgladal i mial arabskie rysy? :-)
              • meerkat1 ZABAWA sie chyba SKONCZYLA! :-)))))))))))))))))))) 30.09.05, 16:59
                "Kontyngent amerykański - pięć myśliwców F-16 i 100-osobowy personel - przejął
                w piątek od Niemców misję patrolowania przez NATO obszaru powietrznego Litwy,
                Łotwy i Estonii - poinformowała Associated Press

Rotacja nastąpiła w dość drażliwym momencie - zaledwie dwa tygodnie temu
                rosyjski myśliwiec Su-27 naruszył litewską przestrzeń powietrzną i rozbił się
                na Litwie."

UO JEZUSICZKU PRZENAJSWIETSZY, MARYJO I JOZEFIE!

Przecie te Hamerykany, to une nie beda udawaly, jak Niemce, ze takiego Scho[sto]
                ja nie widza!

I co tera????? :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
              • andrzejskibinski Re: Pomylka SZPIEGA: Cygan wygral, Polaka nagrodz 30.09.05, 17:12
                Masz racje to byla Vienna
                To jednak byles ty palancie, starszy facet kolo 60 lat, z bardzo ciezkim
                polskim akcentem.Pracujesz gdzies w centrum, wysialdes jedna lub dwie stacie
                przed Farragutt West.Uwazaj zebys nie siedzial w wiezieniu bo bedziesz robil za
                cfela.
                • eva15 Re: Pomylka SZPIEGA: Cygan wygral, Polaka nagrodz 30.09.05, 17:22
                  Meerkat pracował w Voice of America ale od niedawna jest już na rencie. Kiedy
                  go spotkałeś?? Rzeczywiście ma tak silny akcent? Pisze w miarę nieźle, stąd
                  moje zdziwienie.. Opuścił Polskę w 1968 r., jak sam twierdzi, więc musiał być
                  już dobrze dorosły.
                  • meerkat1 Re: Pomylka pracownicy wydzialu X-tego! 30.09.05, 17:32
                    "Opuścił Polskę w 1968 r., jak sam twierdzi, więc musiał być
                    > już dobrze dorosły."

Nie zmyslaj znowu, evuniu. Juz tu niejeden marcowego Zyda z bezsilenej furii ze
                    mnie probowal zrobic.

[Jak Szwab nie nie ma argumentow to w rozporek zaglada- normalnie!:-)]

I g...wyszlo! Sorki!

64-69, to ja akurat na Stanfordzie... :-))))))))))))))))))))))))))))))))))
                    • eva15 Re: Pomylka pracownicy wydzialu X-tego! 30.09.05, 17:50
                      meerkat1 napisał:
                      > Nie zmyslaj znowu, evuniu. Juz tu niejeden marcowego Zyda z bezsilenej furii
                      >ze mnie probowal zrobic.

Czy tylko sami Zydzi wyjechali w r. 1968? Czy to jakiś wstyd być Zydem? Sam
                      pisałeś, że wowczas wyjechałeś. Jeśli teraz zmieniasz zdanie, to to twój
                      problem..

> [Jak Szwab nie nie ma argumentow to w rozporek zaglada- normalnie!:-)]

Jaki Szwab, jakich argumentów, co z Arabami, ci też zdaje się mają przycięty
                      ogonek?

> I g...wyszlo! Sorki!

Nie masz co przepraszać, idź się umyj i nie rób więcej w spodnie, bo jesteś już
                      dużym chłopcem..

> 64-69, to ja akurat na Stanfordzie...

Uniwersytet III wieku? Lepiej późno niż wcale.. 69 lat i dyplom - też ładnie,
                      pochwalam.

• meerkat1 Re: Pomylka pracownicy wydzialu X-tego! 30.09.05, 19:39
                        eva15 napisała:

> meerkat1 napisał:
                        > > Nie zmyslaj znowu, evuniu. Juz tu niejeden marcowego Zyda z bezsilenej fu
                        > rii ze mnie probowal zrobic.
                        >
                        > Czy tylko sami Zydzi wyjechali w r. 1968? Czy to jakiś wstyd być Zydem? Sam
                        > pisałeś, że wowczas wyjechałeś.

Nie nie pisalem, bo bylaby to nieprawda. I w ogole z Polski nie moglem
                        WYjechac, bo sie w niej nie urodzilem, o czym tez wielokrotnie pisalem, jak mi
                        tu co poniektorzy Prawdziwi Patrioci "zdrade ojczyzny" wypominali.

A sowietologii tez raczej w PRL nie moglem studiowac, chocby z powodu tak
                        zwanych "trudnosci obiektywnych". :-)))

Napisalem, nawet gdzie sie urodzilem.
                        Nie mow, ze nie pamietasz, bo sama komentowalas.

Alzheimer na zadanie? :-)

Zreszta, jak masz dowod, to wklej! :-)))
                      • meerkat1 Re: Pomylka pracownicy wydzialu X-tego! 30.09.05, 19:42
                        "Nie masz co przepraszać, idź się umyj i nie rób więcej w spodnie, bo jesteś
                        już dużym chłopcem.."

Przepraszam evuniu, ale jak widze groznego kobietona z wydzialu X-tego, to mi
                        same zaworki ze strachu puszczaja, i nic na to nie moge poradzic.

sorry, truly sorry! :-)))

• eva15 Re: Pomylka pracownicy wydzialu X-tego! 01.10.05, 00:58
                          meerkat1 napisał:

>Przepraszam evuniu, ale jak widze groznego kobietona z wydzialu X-tego, to mi
                          > same zaworki ze strachu puszczaja, i nic na to nie moge poradzic.

Rozumiem. Ale walcz, Meerkat walcz, nie poddawaj się ani zwidom ani natręctwom
                          ani ponurym wspomnieniom. Skoro mnie udało się zejść z 35-40 papierosów na
                          ZERO, bez ZADNEJ pomocy jedynie siła ducha, to ty przezwyciężysz napewno
                          wszystkie kobietony, które cię kiedyś (jak przystało na prawdziwego Ami)
                          męczyły na oddziale X-tym. Tak swoją szosą - gdzie dziś tym rodowitym Amis nie
                          dokuczają!! To straszne...
                          • meerkat1 Eva., Gratulacje za rzucenie palenia. SZCZERZE! 01.10.05, 11:49
                            SamNigdy wiecej niz paczke dziennie nie palilem (z braku czasu: w gmachach
                            federlanych jest zakaz palenia i trzeba wychodzic na zewnatrz), ale rozumiem i
                            szczerze podziwiam.

To naprawe nie jest prosta sprawa.

Sa dwie mozliwosci.

1.Albo nie jestes organicznie nawykowa. Gratulacje.

2. Albo masz b. silna wole. Gratuluje tym bardziej!

P.S. Jakie palilas?
                • meerkat1 Re: Pomylka SZPIEGA zalosny doopku! 30.09.05, 17:27
                  Tylko, gnoyku smierdzacy, nie lzyj, bo dwie stacje przed Farragut West to nie
                  centrum! Kup se w Slupsku nowy plan D.C. Metro!

Jestes pewien, ze to nie byl Capitol Hill? :-))

No, ale ty byles zajety manipulowniem temu drutami co ci z rucksacka wystawaly!
                  Uwazaj,hooyu, zebys sie na mnie NAPRAWDE nie nadzial.
                  Mozesz juz nigdy paszporciku nie odzyskac!

Flush yourself down the toilet, shitty asshole, and have a nice day!;-)))

P.S. Cw.. pisze sie przez <w>.

Ale tego cie pewnie pod cela nie mial kto nauczyc, jak za parowe robiles?

• andrzejskibinski Re: Pomylka SZPIEGA zalosny doopku! 30.09.05, 17:51
                    Waszyngtonu dobrze nie znam, pracowalem tam na kontrakcie przez 7 miesiecy tak
                    ze nie pamietam wszystkich miejsc, bylo 3 lata temu.

Nie mam watpliwosci ze to byles ty palancie. Jesli ,niedolezny starcze, masz
                    ochote mie spotkac podaj adress przyjade.
                    • meerkat1 Re: Pomylka SZPIEGA zalosny doopku! 30.09.05, 19:46
                      Jesli NIE masz ochoty mnie spotkac, to podaj nazwisko i adres.

Juz nigdy wiecej Waszyngtonu wtedy nie zobaczysz!

I nie tylko Waszyngtonu! :-)))))))))))))))))))))))))))))
    • surmy zlapac i do paki gangstera mafioza 30.09.05, 17:05
      • mg2005 Antysemityzm i ksenofobia! 30.09.05, 17:44
        • surmy tak prawo i uczciwosc to antysemityzm 30.09.05, 19:19
    • krystian71 o mamuniu, a coz to za nowa jednostka 30.09.05, 18:23
      to przestepstwo prywatyzacyjne?
      Moze to i w naszym kodeksie umiescic,zeby i lewandowski mogl tylko pod
      falszywym nazwiskiem do Polski wjechac.
      A Bieriezowski ma pecha, ze go scigaja w Rosji, to wiadomo, ale ze i
      Lotwa,Rosyjski wrog tak sie zanesemityzowala, to jakas nowosc.
      A tak boroczek lgnie do tej Europy Wschodniej, miejsca sobie nie moze znalezc,
      I po co sie tak rzuca,gdy pomaranczowa rewolucje sfinansowal, obiecano mu wikt
      i opierunek na Ukrainie.
      Czyzby sie rozmyslili i dobrodzieja zrobili w konia?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka