Dodaj do ulubionych

Do Kropki lub Yaa:

05.10.05, 00:29
Drogie Panie,

Ta dobra kobieta Rachelka dostala jakiejs obsesji i wmawia wszystkim, jak nie
przymierzajac w Zyda chorobe, ze "wojciech-chudy" i "t0g" to jedna i ta sama
osoba.

Panie, o ile wiem, moga widziec IP zalogowanych uczestnikowe - i czy moglbym
miec w takim razie prosbe, zeby powiedziec Rachelce, ze t0g i wojciech-chudy
nadaja z zupelnie innych serwerow (wojciech-chudy nie moze zwyczajnie nadawac
z tego, z ktorego ja nadaje w tej chwili, wiec wiem, ze musi nadawac z innego).

Bede bardzo wdzieczny, bo upor, z ktorym Rachelka obstaje przy swoim, jest
denerwujacy.
Obserwuj wątek
    • kropka_lub_yaa Odpowiadam 05.10.05, 00:35
      Po sprawdzeniu waszych IP potwierdzam, ze "t0g" i "wojciech-chudy" to jedna i ta
      sama osoba nadajaca z dwoch roznych komputerow.
      • meerkat1 Re: Odpowiadam 05.10.05, 16:22
        kropka_lub_yaa napisał:

> Po sprawdzeniu waszych IP potwierdzam, ze "t0g" i "wojciech-chudy" to jedna i
        tasama osoba nadajaca z dwoch roznych komputerow!

:-)))

Doppelganger czy <split personality>? :-)))
    • kropka Re: Do Kropki lub Yaa: 05.10.05, 01:00
      w tym temacie: nie ujawniamy, nie potwierdzamy, nie zaprzeczamy IP
      • t0g Re: Do Kropki lub Yaa: 05.10.05, 01:08
        To nic nie mozecie pomoc? Co czlowiek ma robic, jesli inny forumowicz wystepuje
        z takimi niedorzecznymi pomowieniami? Nie zapewniacie zadnej ochrony?
        • t0g No, dobrze, to ja napisze do Forum Abuse z prosba, 05.10.05, 01:12
          zeby wycieli watki zawierajace niedorzeczne insynuacje.

Oni bez ujawniania jakiegokolwiek II moga sprawdzic, ze insynuacje sa istotnie
          niedorzeczne, wiec jak wytna, to bedzie to posrednie potwierdzenuie mich "dementi".
        • negevmc Tomku Mój Drogi 05.10.05, 02:03
          t0g napisał:

> To nic nie mozecie pomoc? Co czlowiek ma robic, jesli inny forumowicz
          > wystepuje z takimi niedorzecznymi pomowieniami? Nie zapewniacie zadnej
          > ochrony?

Wybacz, że w ten sposób się do Ciebie zwracam ale dażę Cię sympatią więc
          sobie pozwalam.
          Na Forum Świat nie ma czegos takiego jak rozsądne argumenta więc przekonywanie
          kogokolwiek o nie byciu kims innym skazane jest z góry na niepowodzenie.
          Innym, z goła nierozwiązywalnym na poziomie technologii forum GW problemem jest
          istnienie ogromnej ilości tzw. serwerów proxy ukrywających oryginalny adress IP
          a dających możliwość połaczenia się z forum (lub z każdym innym site'm).
          Ewentualne zatem ujawnienie go przez Kropkę nic w tej sprawie nie pomoże.

Pozdrawiam
          • t0g Re: Tomku Mój Drogi 05.10.05, 03:59
            negevmc napisał:

> Wybacz, że w ten sposób się do Ciebie zwracam ale dażę Cię sympatią więc
            > sobie pozwalam.

Alez jest mi bardzo przyjemnie!

> Na Forum Świat nie ma czegos takiego jak rozsądne argumenta więc przekonywanie
            > kogokolwiek o nie byciu kims innym skazane jest z góry na niepowodzenie.

No niestety.

> Innym, z goła nierozwiązywalnym na poziomie technologii forum GW problemem jest
            >
            > istnienie ogromnej ilości tzw. serwerów proxy ukrywających oryginalny adress IP
            >
            > a dających możliwość połaczenia się z forum (lub z każdym innym site'm).
            > Ewentualne zatem ujawnienie go przez Kropkę nic w tej sprawie nie pomoże.
            >
            > Pozdrawiam

Niekuniecnie... Ja korzystam np. z serwera, ktory nie wchodzi przez proxy.
            Uzytkownik z Polski nie jest w stanie wejsc poprzez moj server, bo nie jest on
            publicznioe dostepny.

Gdyby, Pan wojciech-chudy (do ktorego ja nie mam zadnych pretensji o nic, po
            prostu ja nie chce byc brany za kogos, kim nie jestem) wchodzil, dajmy na to,
            przez jakas siec kablowa, jakis tam asterix, czy jak to sie nazywa, to z kolei
            ja nie bylbym w stanie z USA wejsc z takim IP.

Adminowi wystarczylby w takim przypadku rzut oka i juz moglbny powiedziec: "pan
            t0g wedle wszelkiego prawdopodobienstwa nie jest wojciechem-chudym".

Gdyby natomiast wojciech-chudy wchodzil przez proxy, to oczywiscie, nic pewnego
            nier mozna by bylo powiedziec.

Ja podejrzewam, ze Kropce nie tylko nie wolno - ale jest jeszcze jeden
            istotniejszy nawet powod: ona na technice sie prawdopodobnie nie rozumie, jak to
            baba-humanistka i te rozne "proxy" itd. to dla niej czarna magia.
            • negevmc Re: Tomku Mój Drogi 05.10.05, 16:20
              t0g napisał:

> Niekuniecnie... Ja korzystam np. z serwera, ktory nie wchodzi przez proxy.
              > Uzytkownik z Polski nie jest w stanie wejsc poprzez moj server, bo nie jest on
              > publicznioe dostepny.
              >
              > Gdyby, Pan wojciech-chudy (do ktorego ja nie mam zadnych pretensji o nic, po
              > prostu ja nie chce byc brany za kogos, kim nie jestem) wchodzil, dajmy na to,
              > przez jakas siec kablowa, jakis tam asterix, czy jak to sie nazywa, to z kolei
              > ja nie bylbym w stanie z USA wejsc z takim IP.
              >
              > Adminowi wystarczylby w takim przypadku rzut oka i juz moglbny
              > powiedziec: "pan t0g wedle wszelkiego prawdopodobienstwa nie jest wojciechem-
              > chudym".

> Gdyby natomiast wojciech-chudy wchodzil przez proxy, to oczywiscie, nic
              > pewnego nier mozna by bylo powiedziec.

Ależ właśnie o to chodzi. Przecież nie jest tu problemem podszywanie się pod
              t0g ale zarzut świadomego udawania kogoś innego. Dlatego gdybyś raz logował się
              z jednego a innym razem drugiego servera (co jest dziecinnie łatwe) mógłbyś
              udawać kogos innego - w tym wypadku owego kontrowersyjnego wojciecha o smukłej
              sylwetce a udowodnienie, że nim nie jesteś byłoby praktycznie niemozliwe.
              Innymi słowy nie jest problemem pozytywna identyfikacja (bo ta zapewniona jest
              przez login/hasło) ale zarzut świadomej jej negacji. Praktyka oskarżeń o ten
              proceder wydaje się być charakterystyczna u osób wyznających różne
              odmiany "teorii spiskowych". Objawia się ona w twierdzeniach typu "jeśli nie
              możesz udowdnic, że tak nie jest a ja twierdzę, że tak jest to ja mam rację -
              tak jest". Przeczy to podstawowym prawom logiki bowiem samo słowo "twierdzę"
              oznacza nierozerwalną parę teza-dowód. Teza bez dowodu nie jest żadnym
              twierdzeniem zatem równie dobrze można by powiedzieć iż "tak jest bo tak mi się
              podoba" lub w skrócie "bo tak" ;-)
              No ale jak już wspomniałem a zgodziłeś się ze mną, logika nie jest tu "prawem
              nadrzędnym". Prawem nadrzędnym jest tu wulgarny język i poniżanie rozmówców co
              stanowi cnotę i święte prawo gdy "ja" to robię natomiast karygodne zachowanie
              gdy "mi" to robią.

> Ja podejrzewam, ze Kropce nie tylko nie wolno - ale jest jeszcze jeden
              > istotniejszy nawet powod: ona na technice sie prawdopodobnie nie rozumie, jak
              > to baba-humanistka i te rozne "proxy" itd. to dla niej czarna magia.

Gdzieś w zasadach forum wyczytałem o ile pamiętam, że administratorzy społeczni
              (a takim jest nasza Kropka) widzą tylko część całego adresu. Niestety nie wiem
              jaką część, czy według niej mogą okreslić choćby kraj, z którego forumowicz się
              łączy. Myślę, że nie doceniasz naszyej Administratorki wszak nie trzeba być
              znawcą technologii internetowych by odróżnić .il od .us , .pl, .de czy .nz

Pozdrawiam
              • i-love-2-bike Re: Tomku Mój Drogi 05.10.05, 16:27
                negevmc napisał:

> No ale jak już wspomniałem a zgodziłeś się ze mną, logika nie jest tu "prawem
                > nadrzędnym". Prawem nadrzędnym jest tu wulgarny język i poniżanie rozmówców co
                > stanowi cnotę i święte prawo gdy "ja" to robię natomiast karygodne zachowanie
                > gdy "mi" to robią.
                >
                >
                >
                >
                > Pozdrawiam

ja tez negev

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=6873121&a=6895657
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=6206344&a=6222082
                wiecej tego blota mi sie nie chce przytaczac,mysle,ze starczy jak na poczatek.
              • krystian71 Re: Tomku Mój Drogi 05.10.05, 16:30
                zbyt rzadko tu piszesz, wiec zapewne przeoczyles ktoras z telepatii, gdy t0g
                przylapany na podpisywaniu sie jako cieknacy kociolek, to znowu jako maz
                cieknacego kociolka,sam do tego byl zmuszony sie przyznacNie wiem czy jest
                chudy czy nie, malo mnie to iinteresuje,ale w tej sytuacji naiwnoscia z jego i
                twej strony jest dziwic sie,ze moze byc o takie glupie nastepne zabawy
                posadzany.
                Poza tym, zupelnie nie podobaja mi sie rozmowy na temat proxy,adresow i ich
                rozszyfrowania a sam doskonale pamietam,ze na tym forum badz na aktualnosciach
                t0g przechwalal sie ,ze to dla niego bulka z maslem, a scislej zabawa dla jego
                studentow.
                Wybacz, ale nie chce mi sie dalej tej rozmowy kontynuowac
                z powazaniem i bez odzewu
                K71, zawsze pod swoim nickiem
    • bam_buko Ces-iu za czesto placzesz i o pomoc kropki wolasz 05.10.05, 01:24
      to objawy postepujacej niestety starosci i gwaltowny spadek testerone
      co w wypadku mezczyzn objawia sie nie tylko oslabieniem libido ale rowniez
      czestym placzem,marudzeniem,niedowartosciowaniem i popadaniem w kolejne
      kompleksy.
      na poczatek polecam(pierwsze z biegu co znalazlem)
      pills.xtremelibido.com/libidus4men.htm
      ratuj sie chlopie bos czlowiek a kazdego szkoda.....nawet placzka
      • dana33 do ceesa 05.10.05, 18:35
        drogi ceesku, forumowa pustema (dawniej rachelka, obecnie rowerzystka-maglara)
        lubi podejrzewac. ty po prostu nic nie ponimajesz, ze to wszystko to spisek
        zydowski. ona nawet nie podejrzewa, musze sprostowac, ona WIE. ona wie, kto sie
        kryje pod jakim nikiem i ona wie, ze kazdy pisze pod kilkoma nikami. ona
        rowniez wie dokladnie, KTO pisze pod jakim nikiem. wiec ty nie protestuj, bo to
        stracony czas. ty sie pogodz z wyrokiem pustemy. na pocieszenie ci powiem, ze
        na tym forum nie ma zydow. na tym forum jest tylko jedna zydowka, czyli ja, i
        ona pisze pod wszystkim nikami zydow, tak israelskich jak i diasporowskich.
        wiec lepiej zamiast tracic energie i nerwy dla pustemy, napisz jaka jestem
        genialna piszac jako arap, fredzio, z daleka, wtracalski, negev, tomek, i cala
        reszta, bo juz zapomnialam i gubie sie w moich nikach... :))))

p.s. jako wojtek chudy to ja nie pisze.... :))))
        • krystian71 Re: do ceesa 05.10.05, 18:37
          juz to bylo.
          Nudzisz.
          Bye
      • explicit Re: Ces-iu za czesto placzesz i o pomoc kropki w 05.10.05, 21:34
        Giebultowiz's back ? He, he, tym razem przerasta samego siebie szczeniactwem.

Proces dziecinnienia !!! Troche za wczesnie jak na goja :)

uklony

==============================================================================

to objawy postepujacej niestety starosci i gwaltowny spadek testerone
        co w wypadku mezczyzn objawia sie nie tylko oslabieniem libido ale rowniez
        czestym placzem,marudzeniem,niedowartosciowaniem i popadaniem w kolejne
        kompleksy.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka