Dodaj do ulubionych

Jestem tu nowy.Witam wszystkich

07.10.05, 09:15
Z gory zaznaczam ze bede pro-israel(pro-izrael po polsku)zeby nikt z
antyizraelskiej zgrai nie mial watpliwosci co do punktu siedzenia i widzenia.
Jestem bratem dany33 i tak jak i ona nienawidze muslimow oprocz tych ktorzy
juz nie zyja.
Ja jak dana nabylem tez niesamowita milosc do Polski ale Polacy to antysemici
oczywiscie nie wszyscy-oprocz tych co wyjechali do erecu zwlaszcza w 47 bo
jak widze wielu z was nie rozroznia religi od narodowosci.Szalom

Obserwuj wątek
    • abe_ltd Czesc Dan34. Ale po co to od razu nienawidziec? 07.10.05, 09:27
      tych muslimow znaczy sie.
      • dan34bratdany33 Re: Czesc Dan34. Ale po co to od razu nienawidzie 07.10.05, 09:30
        abe_ltd napisała:

> tych muslimow znaczy sie.
        Jak to od razu-my juz tak tysiaclecia.
    • krystian71 Re: Jestem tu nowy.Witam wszystkich 07.10.05, 09:33
      bardzo mi milo,mysle ze sie zaprzyjaznimy,bo tutaj wszyscy dane szalenie lubia,
      tak ze masz ten handikap.
      Mail w drodze z moim zdjeciem na tle wschodu slonca w stanie Oregon.
      • anna521 Re: Jestem tu nowy.Witam wszystkich 07.10.05, 09:52
        krystian71,
        To Ty tez mieszkasz na zachodnim wybrzezu? Milo spotkac sasiada.
        Od miesiaca jestem zainteresowana University of Oregon. Czy Ty jestes wlasciwa
        osoba do smazenia pytaniami w tej sprawie?
        Co myslisz o zalatwieniu naszego "nowego" znajomego racjonalnoscia? Jak on jest
        "synem" Dany to nie powinnismy miec z tym problemu.
        • krystian71 Re: Jestem tu nowy.Witam wszystkich 07.10.05, 09:57
          nii, ja jestem i owszem z wybrzeza, ale tego Gdanskiego:)),ze mna o Oregonie
          nie pogadasz,w sprawie zachodniiego wybrzeza polecam ci splita.
          A "brata" dany polubilem nieklamana pierwsza sympatia,czuje,ze to swoj chlop.
          Ty go tez polubisz :))))
          • anna521 Re: Jestem tu nowy.Witam wszystkich 07.10.05, 13:39
            krystian71,
            Split to Seattle, mnie interesuje Eugene. Wybrzezem Gdanskim zainteresuje
            mojego malzonka bo lubie bursztyn a on ma forse. Serio, bylabym Ci wdzieczna za
            wskazowki w sprawie nabycia dobrego bursztynu.
            Od pierwszego momentu pokochalam "brata" Dany. Ciekawa jestem gdzie ten "nasz
            chlop" nas popchnie.
        • dana33 Re: Jestem tu nowy.Witam wszystkich 07.10.05, 10:00
          ty anciu ostroznie z moim synem.... on w wojsku..... nosi giewere..... i
          szczegolnie ma nosa do takich imion numerowanych.... on po prostu alergiczny na
          glupote....
          • anna521 Re: Jestem tu nowy.Witam wszystkich 07.10.05, 13:47
            dana33 napisała: "ty anciu ostroznie z moim synem.... on w wojsku..... nosi
            giewere..... i szczegolnie ma nosa do takich imion numerowanych.... on po
            prostu alergiczny na glupote.... "

Ja mam w szafie zupelnie niezly i nabity rewolwer. Moje umiejetnosci
            strzeleckie nawet spodobaly sie kiedys US Army. Tak wiec, Twoj synek mi nie
            straszny ale doceniam Twoja probe zastraszenia mnie. Zdaje sie ze istnieja na
            to jakies paragrafy, mozliwe ze nie w Izraelu ale na pewno w Stanach, mojej
            siedzibie. Pogadaj sobie jeszcze a ja sobie pogadam z moim adwokatem. Oboje
            chetnie poczekamy na Twojego synka na progu mojego domu...
          • explicit Re: Jestem tu nowy.Witam wszystkich 07.10.05, 17:26
            Nu , w tej rodzinie tylko paralityka brakuje do kompletu - Niektorzy powinni
            miec zabronione z urzedu robienia dzieci ,...

uklony

==============================================================================

on po prostu alergiczny na glupote....
      • dan34bratdany33 Re: Jestem tu nowy.Witam wszystkich 07.10.05, 09:55
        o jaki handikap ci biega.Moze najpierw by trzeba bylo panie krystianie nam
        tutaj wyswietlic dlaczego on jest dla pana handikap?Jak zaznaczylem dla
        niektorych cos moze byc choroba zas dla innych moze byc jedyna deska ratunku.
        Punkt siedzenia(lub nawet stania-jak kto woli)a punkt widzenia.Dodaj jeszcze
        panie krystianie obiekt strzelania a juz bedziesz mial dobry start na poczatek.
        P.S.Czekam na fotke.
        • krystian71 Re: Jestem tu nowy.Witam wszystkich 07.10.05, 10:22
          fotka w drodze,tylko zastrzegam dyskrecje, pod zadnym pozorem nie pokazuj jej
          siostrze,bo mnie znow zarzuci stosem milosnych maili,jak to konsekwentnie czyni
          na tym forum.
          Wtedy juz sie nie opedze.:(((
          Z tym handikapem to wycofuje,juz po pierwszych postach widze,ze pan sam potrafi
          sobie wyrobic wlasne nazwisko i odpowiednia pozycje.
          Pewnie mi sie z harcapem pomylilo,to taki blond warkoczyk przy peruczce,jesli
          sie nie myle.
          • dan34bratdany33 Re: Jestem tu nowy.Witam wszystkich 07.10.05, 10:58
            Wiedzialem tez ze od razu jak sie zacznie z grubej rury preemptive stanowisko
            to i efekt ze z wroga przyjaciela zrobisz.A nikt z tej antyzgrai dana mi
            podaje nie wierzy w to na forum .Dana juz cie zna dosc dobrze.Mowila mi o
            tobie ze sie nawet na antysemite kwalifikujesz-czyli od razu do odstrzalu.Ona
            za radykalna czasem bywa mysle ze to z dwoch powodow:cukrzyca i feministyczne
            ciagoty.

Viva israel
            • dana33 Re: Jestem tu nowy.Witam wszystkich 07.10.05, 11:26
              :)))
        • anna521 Re: Jestem tu nowy.Witam wszystkich 07.10.05, 14:00
          dan34bratdany33 napisał: "o jaki handikap ci biega"

Nie wiem o jakie kalectwo biega Krystianowi. Wiem o jakie kalectwo ja bym sie
          przyczepila do Twojej siostry/matki: niska inteligencja. Izrael wypadl duzo
          ponizej normy innych krajow w sprawie IQ. Twoja siostrzyczka/mamusia swietnie
          to demonstruje na tym forum. Zwazywszy na to ze IQ jest dziedziczne (urodzenie
          i/lub srodowisko) to Ty tez zbyt wysokim popisac sie nie mozesz.

Jedyna deska ratunku dla Ciebie jest dokladnie Twoj punkt siedzenia/stania:
          jakby Ci wyciagnac dywan naszych (US) podatkow spod nog to nawet nie mialbys
          sily na zapianie. Ty i Twoja siostra/mama egzystujecie z naszej laski wiec nie
          podnoscie tu glosu, zebracy.
          • dana33 Re: Jestem tu nowy.Witam wszystkich 07.10.05, 14:27
            aniu kochana. wiemy, ze my tu zyjemy z was. juz zapewnilam kiedys splita,
            twojego brata zdaje sie, ze nawet zyjemy z was niezle. sama rozumiesz, ze jak
            mnie ktos utrzymuje, to nie bede idiotka i nie odmowie. to juz samo swiadczy o
            moim bardzo wysokim IQ. poniewaz do dzisiaj cale utrzymnie moje i mojej rodziny
            (maz, syn, 2 corki i kot, mieszkanie z widokiem na morze martwe, samochod, raz
            w roku wyjazd do europy, no i wszelkie luksusy zycia codziennego, jak masaze,
            gimnastyki, 45 para butow, weekendy w hotelach eilackich lub galilejskich itd
            itd) spoczywalo na splicie, a tu sie okazuje, ze rowniez ty nas utrzymujesz, to
            od 15 pazdziernika rozdziele wydatki na moja rodzine miedzy splitem a toba, ok?
            przyzle ci odpowiednie rozliczenie, bo ostatecznie powinnas wiedziec, za co
            placisz. rozumiem, ze tak jak split, na podziekowanie nie czekasz, ja zreszta
            rowniez uwazam, ze nie mam za co dziekowac. ostatecznie nalezy nam sie jako
            przedstawicielom narodu wybranego.
            p.s. mlodsza robi wlasnie prawo jazdy, tak ze przygotuj sie na extra wydatek,
            bo ona bardzo chce auto, wlasne, i naprawde nie widze najmniejszego powodu,
            zeby dziecku odmowic tej przyjemnosci.
            • anna521 Re: Jestem tu nowy.Witam wszystkich 07.10.05, 14:56
              dana33,
              Owszem, zyjesz z moim podatkow i Twoje natrzasanie sie z tego jest glupawe. Jak
              mnie wkurzysz to przylacze sie do anty-izraelskiego lobby. Ja, jedna jaskolka,
              wiosny w tej sprawie nie uczyni ale Twoja i Twoich ziomkow buta moze w koncu
              przekonac naszych reprezentantow i kongres ludzi ze nie warto zawracac sobie
              Wami glowy. Zreszta, moj kraj i tak goni resztkami i predzej czy pozniej bedzie
              zmuszony do zaprzestania finansowania Twojej rodziny. Mam nadzieje ze stanie
              sie to za Twojego zycia bo zycze sobie zobaczyc Cie upokorzona. Twoja arogancja
              wobec nas, placacych za Twojego meza, dzieci i kota zasluguje na nauczke.

Mowisz cos o wydatkach od 15 tego pazdziernika? Wiec oczekuje od Ciebie czeku
              ze zwrotem moim podatkow wyslanych do panstwa Izrael. Jezeli nie wyslesz tych
              pieniedzy to bede Cie uwazac za zebraczke zyjaca z mojej jalmuzny.

Split nie jest moim bratem. Jednak w przeciwienstwie do Ciebie i Twojego
              (ponoc) brata lubie Splita i gdyby on chcial to przynalabym sie do kolezenstwa
              z nim.
              • dana33 Re: Jestem tu nowy.Witam wszystkich 07.10.05, 15:49
                ales mnie rozsmieszyla, aniu..... ja i upokorzona???? nu, tego sie nie
                doczekasz....
                ci cos powiem z zycia: podczas wojnu z irakiem w 1991 usa zakazala israelowi
                wtracac sie w ta wojne, mimo ze sadamek rzucal na nas rakiety. wyliczyli, ze
                jestesmy im winni. wyliczyli, ze dlug wobez usa wynosi okolo 2300 dolarow na
                zydowskiego lebka. znalazl sie jeden taki zyd z tel avivu, ktory niewiele
                myslac, poslal do ambasady usa czek na 2300 dolarow i zalaczyl notatke: nic wam
                juz winien nie jestem i mozecie mnie pocalowac....
                jako ze ty seriozna osoba, aniu, to ci powiem taka rzecz: jestesmy zwiazani z
                usa roznymi umowami co do broni. jakbysmy nie byli, to bysmy tamte interesy
                robili na ktorych bysmy zarobili krocie. wy nam nie placicie zlamanego szelaga
                za uzywanie naszych portow, a to tez spory pieniadz. 90% z tych pieniedzy ktore
                nam niby dajecie, ida na zakup broni WASZEJ, czyli podtrzymujemy wasza
                gospodarke. to tak w skrocie be specjalnego wysilania sie. no i oczywiscie
                jeszcze jeden maly fakt, ktorego oczywiscie nie znasz i nie chcesz znac, ze
                israel jednak cos produkuje i zarabia na siebie prawie w calosci.
                tak ze ty spieprzaj tutaj ze swoimi gadkami o zebractwie.
                twoje zyczenie widziec mnie upokorzona, nie tylko smieszne i idiotyczne, ale
                rowniez pokazuje caly twoj charakterek. z zadowoleniem ciebie osmieszam, ale
                naprawde nie mam takiego zyczenia zeby ciebie upokorzyc.
                ty nie musisz sie przylaczac do antyisraelskiego lobby, bo juz dawno w nim
                jestes. z wlosami i ze skora. wiesz, ja sie tym nie przejmuje, bo ostatecznie
                to kim ty jestes? kto cie slyszy? ot emigrantka polska w usa, korzystajaca z
                dobrodziejstw kapitalizmu. do tego idiotka, ze bierze moj ironiczny post na
                serio.
                a ty taka jaskolka, jak ja primabalerina w balecie.
                a teraz spadaj aniu, bos glupia jak but.
                p.s. splita to ja tez lubie. po prostu uwielbiam. cudowny czlowiek z
                krysztalowym charakterem.....
                • krystian71 ciotka,czy ty tez widzisz jakias tu glupote napisa 07.10.05, 17:10
                  czy ja juz mam goraczke i tylko ja widze ten IDIOTYZM

90% z tych pieniedzy ktore
                  >
                  > nam niby dajecie, ida na zakup broni WASZEJ, czyli podtrzymujemy wasza
                  > gospodarke.

Znaczy sie tak,USA wam daje pieniadze ,
                  wy za te pieniadze kupujecie bron w USA
                  Amerykanie maja spowrotem te swoje pieniadze.
                  Tylko,ze juz nie maja towaru,czyli broni,buhahahaha trzymajcie mnie, ale
                  interes zrobili,zydowski, wlasnymi pieniedzmi zaplacili za wlasny towar, towar
                  wydali w obce rece i to sie nazywa ,ze to WY dotujecie ten amerykanski
                  przemysl!!!!
                  • dana33 Re: ciotka,czy ty tez widzisz jakias tu glupote n 07.10.05, 21:48
                    glupek to ty, jesli nie rozumiesz, ze sprzedaja duza ilosc broni, a wiec musza
                    produkowac, a wiec mniej bezrobocia. ale co ci tam tlumaczyc dluzej. napisalam
                    krotko i nie wdaje sie z toba w detale. i nie znam ich i nawet jak bym znala,
                    to bym ci tego ani prywatnie ani juz napewno na forum nie podala. tys maly
                    kretyneczek, ktory widzi tylko to co chce widziec. nu, ale to naprawde nie moj
                    problem.
              • explicit Re: Jestem tu nowy.Witam wszystkich 07.10.05, 17:12
                Przyjemnosc po mojej stronie - You're in :) Myslalem ze pacyfisci to Berkeley

uklony

Split nie jest moim bratem. Jednak w przeciwienstwie do Ciebie i Twojego
                (ponoc) brata lubie Splita i gdyby on chcial to przynalabym sie do kolezenstwa
                z nim.
                • i-love-2-bike Re: Jestem tu nowy.Witam wszystkich 07.10.05, 17:17
                  explicit napisał:

> Przyjemnosc po mojej stronie - You're in :) Myslalem ze pacyfisci to Berkeley
                  >
                  > uklony
                  >
                  > ==============================================================================
                  >
                  > Split nie jest moim bratem. Jednak w przeciwienstwie do Ciebie i Twojego
                  > (ponoc) brata lubie Splita i gdyby on chcial to przynalabym sie do kolezenstwa
                  > z nim.

ty sie tu kobieciarzem robisz,nic tylko albo kogos kapiacego sie podgladasz,albo
                  szarmancko opisujesz swoje wedkarskie zdobycze:)))
                  • krystian71 Re: Jestem tu nowy.Witam wszystkich 07.10.05, 17:40
                    nie boj zaby, junior czuwa, zawsze moze wcisnac escape:)
                • dana33 halloooo, ania..... 07.10.05, 21:50
                  rozlupaniec przyjal cie do swowjego klubu wielbicielek....
                  ujjjj, mam nadzieje, ze ani ty ani on nie dostaniecie w zeby od pustemy.....
    • anna521 Re: Jestem tu nowy.Witam wszystkich 07.10.05, 09:45
      dan34bratdany33'
      Milo ze sie przedstawiles. Podejrzewam ze jestes Dana w nowym wcieleniu ale to
      Twoja sprawa.
      Jak juz tak pieknie piszesz o wyznawcach Mahometa to chcialoby sie odpowiedzec
      pieknym za nadobne: kocham takich jak Ty obywateli Izraela tak dlugo jak oni sa
      martwi. Jednak ja wyznaje dziesiec przykazan i powiem Ci ze przykro mi ze ty ich
      nie wyznajesz.
      Wypraszam sobie nazywanie mnie antysemitka dlatego tylko ze jestem Polka. Nic
      zlego Zydom nie zrobilam i uwazam Twoje pomowienie za przynajmniej niesmaczne.
      Rozrozniam religie i narodowosc. Lubie moich polskich i amerykanskich przyjaciol
      Zydow ale zdecydowanie nie lubie Izraelitow nastajacych na zycie palestynskich
      dzieci i burzacych domy rodzinne tych dzieci.
      To jest polskie forum i jezeli uzywasz slow nie uwzglednionych w polskim
      slowniku to Twoim obowiazkiem jest przetlumaczenie ich na jezyk polski. Tak
      wiec, co oznacza slowo "szalom"?
      • abe_ltd He he, 'shalom' to to samo co 'salem alejkum' 07.10.05, 09:56

• dan34bratdany33 Re: Jestem tu nowy.Witam wszystkich 07.10.05, 10:12
        anna521 napisała:

> dan34bratdany33'
        > Milo ze sie przedstawiles. Podejrzewam ze jestes Dana w nowym wcieleniu ale to
        > Twoja sprawa.
        > Jak juz tak pieknie piszesz o wyznawcach Mahometa to chcialoby sie odpowiedzec
        > pieknym za nadobne: kocham takich jak Ty obywateli Izraela tak dlugo jak oni
        sa
        > martwi. Jednak ja wyznaje dziesiec przykazan i powiem Ci ze przykro mi ze ty
        ic
        > h
        > nie wyznajesz.
        > Wypraszam sobie nazywanie mnie antysemitka dlatego tylko ze jestem Polka. Nic
        > zlego Zydom nie zrobilam i uwazam Twoje pomowienie za przynajmniej niesmaczne.
        > Rozrozniam religie i narodowosc. Lubie moich polskich i amerykanskich
        przyjacio
        > l
        > Zydow ale zdecydowanie nie lubie Izraelitow nastajacych na zycie palestynskich
        > dzieci i burzacych domy rodzinne tych dzieci.
        > To jest polskie forum i jezeli uzywasz slow nie uwzglednionych w polskim
        > slowniku to Twoim obowiazkiem jest przetlumaczenie ich na jezyk polski. Tak
        > wiec, co oznacza slowo "szalom"?

Pani aniu prosze sie nie obrazac bo ja nie jestem z tych co nienawidza
        wszystkich Polakow.Pani moze jest pro ale ja nie jestem w stanie tego wiedziec
        na podstawie pani zbulwersowanej riposty.Jezeli pani sie czuje zle zkatalogowana
        to prosze mi dac znac deklaracja ze pani nie jest krytycznie nastawiona dla
        izraela i juz bedzie git.Prosze tez nie mylic izraelity i syjonisty
        poniewaz to nie zawsze moze byc rownoznaczne.My poprostu nauczylismy sie
        dmuchac na zimne a tutaj trzeba jak widac dmuchac na gorace.
        • anna521 Re: Jestem tu nowy.Witam wszystkich 07.10.05, 11:21
          dan34bratdany33,

Jestem nastawiona BARDZO krytycznie do Izraela i to powiedzialam Ci juz w moim
          pierwszym poscie. To nie ma nic wspolnego z Zydami, ci sa dla mnie takimi ludzmi
          jak inni, ale wszystko z panstwem Izrael, ktore Ty zdajesz sie bezkrytycznie
          popoierac.

Jak juz wczesniej powiedzialam, to jest polskie forum i slowa takie jak "Git"
          wymagaja tutaj tlumaczenia. Wciaz oczekuje wytlumaczenia slowa "Szalom".

Dmuchajcie sobie na zimne ile chcecie, to Wasza sprawa, ale nie kosztem masakr w
          Shabra i Szatila. To co Twoje wojska robia teraz z Palestynczykami wola o
          pomste. Na dodatek, zamordowaliscie nasza dziewczyne ze stanu Washington.
          Wiekowo, ona mogla byc moja corka. To wszystko dlatego ze "dmuchacie na zimne"?
          Powiedzialam wczesniej Twojej siostrze/matce (podejrzewam ze Tobie) ze mam
          odruch wymiotny wobec polityk panstwa Izrael.

Tez jestem ciekawa Twojego rozgraniczenia miedzy Izraelita i Syjonista. Czekam.
          • dan34bratdany33 Re: Jestem tu nowy.Witam wszystkich 07.10.05, 11:51
            Israle-Izrael to nazwa narodu-panstwa w Tora jest ta nazwa nadana Zydom do
            okreslania sie jako grupa ludzi tego samego wyznania.
            Syjonizm to tak jak sosjalizm,kapitalizm,feudalizm it.d.-rodzaj ustrojstwa
            w danym kraju,systemu spoleczno-politycznego i polityki zagranicznej i
            wewnetrznej.Syjonizm narodzil sie w 19
            wieku.www.jewish.org.pl/polskie/materialy/israel-site/israelmain.htm

• anna521 Re: Jestem tu nowy.Witam wszystkich 07.10.05, 13:17
              dan34bratdany33,
              Zatem Izraelita to obywatel panstwa zydowskiego. Syjonista to sympatyk
              socjalistycznego panstwa. Domyslam sie ze jestem tutaj w bledzie, popraw mnie
              prosze.
              • meerkat1 HEJ! Telepatia!!! 07.10.05, 13:21
                Skad ty wiedzialas ze znowu ARAP Nagrode Pokojowa Nobla dostanie?????!

[Arafata tez trafnie przewidzialas!:-)))]
    • bratdanyahmed Czesc dzieki za dobre przyjecie Allach z Wami 07.10.05, 09:53
      Bedziemy udawac i prowojkowac zydow wiec mozecie do woli pofolgowac
      swoim slusznym uczuciom w stosunku do nich .
      Szczegolnie liczymy na moich kolegow Krystiana , love to bike ,
      Anne521, aaki , aabe , wspanialego remkka , oraz innych sympatykow
      slusznej islamskiej sprawy .
      Niech zyje przyjazn polsko-islamska .
      Niech zyje braterstwo broni z bracmi arabskimi i islamskimi na
      calym swiecie .
      • dan34bratdany33 Re: Czesc dzieki za dobre przyjecie Allach z 07.10.05, 10:00
        (:(:(:
      • dana33 wprawdzie to nie prima aprilis 07.10.05, 10:05
        ale bawie sie swietnie.... jak chcecie, to umiecie nawet byc dowcipni....szkoda
        ze nie czesciej... :(((((

ok, mam nadzieje, ze pociagniecie ten watek i bede miala wesoly szabes... :)))
      • anna521 Re: Czesc dzieki za dobre przyjecie Allach z 07.10.05, 13:30
        bratdanyahmed

Dziekuje za wzbogacenie polskiego slownictwa terminem "prowojkowac".
        Zechcialbys zdefiniowiac to pojecie?

Wypraszam sobie wlaczanie mnie do grona "kolegow" bratdanyahmed. Kolezenstwo
        oznacza wzajemna akceptacje a ja nie akceptuje Ciebie jako kolegi.

Trudno jest zrozumiec Twoj belkot w sprawie przyjazni polsko-islamskiej. Albo
        rozwin swoje rozumowanie albo zamknij sie.
    • samsone Nowy w czym, w podszywaniu sie pod innych 07.10.05, 10:05
      nie opowiadaj nam arabskich bajek....
      • dan34bratdany33 Re: Nowy w czym, w podszywaniu sie pod innych 07.10.05, 10:13
        samsone napisał:

> nie opowiadaj nam arabskich bajek....
        (:(:
        • krystian71 TELEPATIA 34 /33 07.10.05, 10:25
          urzedowo poswiadczam autentycznosc brata 34,
          wklejanie glupich usmieszkow pod jeszcze glupszymi postami to rodzinna tradycja
          u wszystkich Rotszyldow:)
          • dan34bratdany33 Re: TELEPATIA 34 /33 07.10.05, 10:27
            krystian71 napisała:

> urzedowo poswiadczam autentycznosc brata 34,
            > wklejanie glupich usmieszkow pod jeszcze glupszymi postami to rodzinna
            tradycja
            >
            > u wszystkich Rotszyldow:)
            >
            Jest mi bardzo milo panie krystianie jak dostaje komplementy od goja.
            Tak trzymac a bedzie git.
            (:(:
          • dana33 Re: TELEPATIA 34 /33 07.10.05, 10:31
            krystian, ty nie bardzo w dzielach baronowskich. sa rotszyldy i rotshildy i
            rothshildy i rothszildy. ale to nie te. te prawdziwe, to rothschildy, ty ponial?
            wiekszosc z tej pierwszej grupy sa from the long line of bastards. tak ze ty
            wiesz, ostroznie i z szacunkiem.
            • dan34bratdany33 Re: TELEPATIA 34 /33 07.10.05, 10:36
              dana33 napisała:

> krystian, ty nie bardzo w dzielach baronowskich. sa rotszyldy i rotshildy i
              > rothshildy i rothszildy. ale to nie te. te prawdziwe, to rothschildy, ty
              ponial
              > ?
              > wiekszosc z tej pierwszej grupy sa from the long line of bastards. tak ze ty
              > wiesz, ostroznie i z szacunkiem.

To on nas do bastards zakwalifikowal dana?Uz to ci szuja niemyta islamska.A juz
              myslalem ze jednego namietnego ahmeda mniej bede nienawidzil.
              • dana33 Re: TELEPATIA 34 /33 07.10.05, 11:28
                nu, on to tylko z niewiedzy, ale juz go wciagnelam w tajniki rodzinne... :)))
                • krystian71 Re: TELEPATIA 34 /33 07.10.05, 11:34
                  Nu, niech ci juz bedzie,postaram sie tego Szrotschilda juz zapamietac, tylko
                  obiecaj mi,ze czesciej niz raz na dwa lata nie bedziesz nazwiska zmieniala.
                  I tak pol biedy,bo twoj chlop jako nastajaszczij hiszpanski hidalgo mogl trojga
                  imion byc, a ty po nim Metro-Goldwyn-Maierowa
                  • dana33 Re: TELEPATIA 34 /33 07.10.05, 11:49
                    jak wpadles na hiszpanie? bo on wlasnie z argentyny..... aaa, farszteje... tu
                    i tu sie mowi espanol.....
                  • meerkat1 TRFOJA IMION? 07.10.05, 13:22
                    I tak pol biedy,bo twoj chlop jako nastajaszczij hiszpanski hidalgo mogl trojga
                    imion byc...

Jak ten hiszpanski ambasador: Jose Jebierraz Alerano!
                    • dana33 Re: TRFOJA IMION? 07.10.05, 13:50
                      :)))))))))))))))))))))))))))
            • krystian71 Re: TELEPATIA 34 /33 07.10.05, 11:22
              ty sie strzez bo tu zaraz cepiszon wpadnie i ci wytlumaszy co sie spolszcza i
              dlaczego.
              A twoj brat,sam sie przyznal,ze on mamzerek jest,wiec co sie czepiasz,czlowieka
              z normalna pamiecia
      • samsone Re: Nowy ale juz dobrze uzywany.... 07.10.05, 12:25
        Moze nam chcesz uzywana benzyne tutaj sprzedac.
    • dan34bratdany33 Re: TELEPATIA 34 /33 07.10.05, 11:00
      -:))))
    • arap1 Re: Jestem tu nowy.Witam wszystkich 07.10.05, 11:06
      i dowidzenia...ZNIWIARKA KOSI....dzis RAMADAN..zostawia posty PRO
      muzulmanskie.:-((((((
      • dan34bratdany33 Re: Jestem tu nowy.Witam wszystkich 07.10.05, 11:11
        arap1 napisał:

> i dowidzenia...ZNIWIARKA KOSI....dzis RAMADAN..zostawia posty PRO
        > muzulmanskie.:-((((((

:-((((((
        • krystian71 :)))) 07.10.05, 11:23

• bam_buko Re: Jestem tu nowy.Witam wszystkich 07.10.05, 12:21
        te arap nie wtracaj sie jak LUDZIE rozmawiaja
        chce spokojnie poczytac jak brat z siostra dyskutuje kiedy krystian jest
        moderatorem
        • dana33 Re: Jestem tu nowy.Witam wszystkich 07.10.05, 13:49
          :)))))
    • i-love-2-bike Re: Jestem tu nowy.Witam wszystkich 07.10.05, 14:21
      a czy ty tez krecisz torty,palisz cmoki i masz nadwage? jak wiesz ja i dana to
      najlepsze kolezaneczki pod sloncem i gwiazdami,ja znaczy sie jestem ta ladna,a
      ona ta madra wiec czuje ,ze i ty mnie polubisz.szezlakl.
      • dan34bratdany33 Re: Jestem tu nowy.Witam wszystkich 07.10.05, 17:23
        i-love-2-bike napisała:

> a czy ty tez krecisz torty,palisz cmoki i masz nadwage? jak wiesz ja i dana to
        > najlepsze kolezaneczki pod sloncem i gwiazdami,ja znaczy sie jestem ta ladna,a
        > ona ta madra wiec czuje ,ze i ty mnie polubisz.szezlakl.
        Krece,krece obiektywem czasem i z tego tez powodu chcialbym byc obiektywnym-pod
        warunkiem ze zaakceptujesz wyzszosc swiat naszych nad waszymi.A kto dzisiaj
        czego nie kreci?.Zobacz ile krecenia na forum.W odroznieniu od mojej siostry ja
        zostalem odratowany przez Niemcow ale dokladnie scowany do konca wojny przez
        Polakow.Torty nie jadam bo sa za slodkie a gdybym nawet chcial sprobowac to juz
        za pozno.Lubie ladne laski jak mnie ratuja.
        Wiesz ja i dana to dwa rozne ziolka bo ja po tete a ona po meme sie
        pogenetyzowalismy tak ze ona z tych walecznych ideowcow ja z tych artystow
        malarzy pokojowych.
        • i-love-2-bike Re: Jestem tu nowy.Witam wszystkich 07.10.05, 17:28
          dan34bratdany33 napisał:

>
          > Krece,krece obiektywem czasem i z tego tez powodu chcialbym byc obiektywnym-pod
          >
          > warunkiem ze zaakceptujesz wyzszosc swiat naszych nad waszymi.A kto dzisiaj
          > czego nie kreci?.Zobacz ile krecenia na forum.W odroznieniu od mojej siostry ja
          >
          > zostalem odratowany przez Niemcow ale dokladnie scowany do konca wojny przez
          > Polakow.Torty nie jadam bo sa za slodkie a gdybym nawet chcial sprobowac to juz
          >
          > za pozno.Lubie ladne laski jak mnie ratuja.
          > Wiesz ja i dana to dwa rozne ziolka bo ja po tete a ona po meme sie
          > pogenetyzowalismy tak ze ona z tych walecznych ideowcow ja z tych artystow
          > malarzy pokojowych.

he,he cale twoje szczescie ,ze nie wyjadasz jej tortow mialby jeszcze gorsze
          humory na forum niz ma,a to ciezko byloby przezyc,ale nie rozumiem dlaczego
          laski maja cie ratowac? w ertz wszyscy zdrowi od czosnku i cebuli i plywania w
          morzu martwym,a co do swiat to wiesz,ja zawsze sie spieram,sczegolnie z wami o
          wszytsko,wiec cos czuje ,ze bedziemy sie pojedynkowac,ale uprzedzam,ja sie nie
          poddaje latwo i jestem dobrze wytrenowana,jak rowniez w dobrej formie
          psychicznej i fizycznej. szezlakl.
          ps.mimo wszystko bardziej cie wole od twej siostry,czy myslisz ,ze robie sie
          filosemitka,czy poprostu lubie chlopow a nie baby?
          • dan34bratdany33 Re: Jestem tu nowy.Witam wszystkich 07.10.05, 18:11
            W morzu martwym jak sama nazwa wskazuje sie baaaaaaaaaaaaardzo ozywisz tak samo
            jak Amtraxem w NYC przejedziesz.Widze zes antysemitka bo masz jakies
            watpliwosci co do ratowania Zydow.Co prawda IIWW is over ale potrzeby dalej sa
            jak sie widzi jurna zgrabna gojke.
            U nas kobiety sa-tez z jajami ale to dlatego ze sluza w IDF.
            • i-love-2-bike Re: Jestem tu nowy.Witam wszystkich 07.10.05, 18:15
              dan34bratdany33 napisał:

> W morzu martwym jak sama nazwa wskazuje sie baaaaaaaaaaaaardzo ozywisz tak samo
              >
              > jak Amtraxem w NYC przejedziesz.Widze zes antysemitka bo masz jakies
              > watpliwosci co do ratowania Zydow.Co prawda IIWW is over ale potrzeby dalej sa
              > jak sie widzi jurna zgrabna gojke.
              > U nas kobiety sa-tez z jajami ale to dlatego ze sluza w IDF.

no dobra bracie,niech tam bede ta antysemitka,tylko please nie przesylaj mi
              zdjec kobity z jajami. to za duzo nawet jak na moja dosyc spora antysyjamska
              tolerancje. juz mamzer cos tam obiecal poslac,ale mam nadzieje,ze on nie jest ta
              kobita.
              • dan34bratdany33 Re: Jestem tu nowy.Witam wszystkich 07.10.05, 18:24
                i-love-2-bike napisała:

> dan34bratdany33 napisał:
                >
                > > W morzu martwym jak sama nazwa wskazuje sie baaaaaaaaaaaaardzo ozywisz ta
                > k samo
                > >
                > > jak Amtraxem w NYC przejedziesz.Widze zes antysemitka bo masz jakies
                > > watpliwosci co do ratowania Zydow.Co prawda IIWW is over ale potrzeby dal
                > ej sa
                > > jak sie widzi jurna zgrabna gojke.
                > > U nas kobiety sa-tez z jajami ale to dlatego ze sluza w IDF.
                >
                > no dobra bracie,niech tam bede ta antysemitka,tylko please nie przesylaj mi
                > zdjec kobity z jajami. to za duzo nawet jak na moja dosyc spora antysyjamska
                > tolerancje. juz mamzer cos tam obiecal poslac,ale mam nadzieje,ze on nie jest
                t
                > a
                > kobita.
                Jestes antysemitka ale z tych co sie da lubic-jezeli chodzi o mnie.Dana moja
                siostra ma inne potrzeby estetyczno-smakowe niz ja dlatego ja tez jestem
                bardziej tolerancyjny.Ona uwaza ze najpierw strzelac pozniej rozmawiac a ja ze
                z kim pogadasz jak juz trup?.Uszanuje tez twoja wole nie wysylania zdjec ale
                chetnie obejrze twoje.
                • i-love-2-bike Re: Jestem tu nowy.Witam wszystkich 07.10.05, 18:32
                  dan34bratdany33 napisał:

>
                  > Jestes antysemitka ale z tych co sie da lubic-jezeli chodzi o mnie.Dana moja
                  > siostra ma inne potrzeby estetyczno-smakowe niz ja dlatego ja tez jestem
                  > bardziej tolerancyjny.Ona uwaza ze najpierw strzelac pozniej rozmawiac a ja ze
                  > z kim pogadasz jak juz trup?.Uszanuje tez twoja wole nie wysylania zdjec ale
                  > chetnie obejrze twoje.

jak tak bedziesz mnie komplementami czestowal to jeszcze i ja cie polubie i co
                  wtedy? wyobrazasz sobie,zebym ja i dana przy stole rodzinnym razem mace
                  jadly,ona znaczy sie ta tortowa a ja te dietetyczna,niskokaloryczna. chyba
                  musisz zaczac mnie wyzywac bo widze to czarno,gdyz zyd z gojka to chyba nie
                  przejdzie na tym forum,bez uszczypliwych i bolesnych komentarzy.a co do zdjecia,
                  to ja nie moge nawet w mej najlepszej formie po biegu w szortach konkurowac z
                  waszymi rachelkami z jajmi, z IDF. znam swoje limity,wiec ty lepiej patrz na te
                  swoje niz na jakies joggingowe goje.
                  • dan34bratdany33 Re: Jestem tu nowy.Witam wszystkich 07.10.05, 18:52
                    i-love-2-bike napisała:

>
                    > >
                    > > Jestes antysemitka ale z tych co sie da lubic-jezeli chodzi o mnie.Dana m
                    > oja
                    > > siostra ma inne potrzeby estetyczno-smakowe niz ja dlatego ja tez jestem
                    > > bardziej tolerancyjny.Ona uwaza ze najpierw strzelac pozniej rozmawiac a
                    > ja ze
                    > > z kim pogadasz jak juz trup?.Uszanuje tez twoja wole nie wysylania zdjec
                    > ale
                    > > chetnie obejrze twoje.
                    >
                    > jak tak bedziesz mnie komplementami czestowal to jeszcze i ja cie polubie i co
                    > wtedy? wyobrazasz sobie,zebym ja i dana przy stole rodzinnym razem mace
                    > jadly,ona znaczy sie ta tortowa a ja te dietetyczna,niskokaloryczna. chyba
                    > musisz zaczac mnie wyzywac bo widze to czarno,gdyz zyd z gojka to chyba nie
                    > przejdzie na tym forum,bez uszczypliwych i bolesnych komentarzy.a co do
                    zdjecia
                    > ,
                    > to ja nie moge nawet w mej najlepszej formie po biegu w szortach konkurowac z
                    > waszymi rachelkami z jajmi, z IDF. znam swoje limity,wiec ty lepiej patrz na
                    te
                    > swoje niz na jakies joggingowe goje.
                    >
                    >
                    Wiesz ja z tych Zydow co sie po dobroci moga porozumiec.Nie wesz bo tu zadnego
                    podstepu nie ma lecz proba nawiazania stosunkow.Ja pisalem o Polakach
                    antysemitach ale jestem otwarty na kazda sprawe indywidualnie.Dlatego ja bylem
                    zwolennikiem dialogu a dana rozwiazan silowych.Dostaje czasem od dany
                    reprymendy ze to wbrew naszej religii wybranej gdzie my zawsze mamy racje czy
                    sie mylimy czy nie.
                    Hej przyslij fotke bo juz cie lubie na tyle ze nawet komplementow nie wymagasz.
                    Czy ty wiesz ze komplement to delikatna otoczka na rzeczywistosc aby nie
                    powiedziec prawdy?
                    • i-love-2-bike Re: Jestem tu nowy.Witam wszystkich 07.10.05, 19:17
                      dan34bratdany33 napisał:

> Hej przyslij fotke bo juz cie lubie na tyle ze nawet komplementow nie wymagasz.
                      > Czy ty wiesz ze komplement to delikatna otoczka na rzeczywistosc aby nie
                      > powiedziec prawdy?

no wiem,dlatego posylam ci zdjecie mezczyzn,bo jak posle ci swoje to jeszcze
                      mozesz mi na prawde komplementy prawic,czyli mowic prawde:))
                      www.gophergas.com/funstuff/womenlivelonger2.htm
                      • dan34bratdany33 Re: Jestem tu nowy.Witam wszystkich 07.10.05, 19:35
                        i-love-2-bike napisała:

>
                        > > Hej przyslij fotke bo juz cie lubie na tyle ze nawet komplementow nie wym
                        > agasz.
                        > > Czy ty wiesz ze komplement to delikatna otoczka na rzeczywistosc aby nie
                        >
                        > > powiedziec prawdy?
                        >
                        > no wiem,dlatego posylam ci zdjecie mezczyzn,bo jak posle ci swoje to jeszcze
                        > mozesz mi na prawde komplementy prawic,czyli mowic prawde:))
                        > www.gophergas.com/funstuff/womenlivelonger2.htm
                        >
                        To ostatnie jest nawet super uzytkowa rzezba abstrakcyjna.Art in practise
                        jezeli sie przezyje.Obsmialem sie do rozpuku dana ma problem ze smianiem sie
                        ale jako feministka tez uwaza ze man are stupid.
                        • i-love-2-bike Re: Jestem tu nowy.Witam wszystkich 07.10.05, 19:41
                          dan34bratdany33 napisał:

>
                          > To ostatnie jest nawet super uzytkowa rzezba abstrakcyjna.Art in practise
                          > jezeli sie przezyje.Obsmialem sie do rozpuku dana ma problem ze smianiem sie
                          > ale jako feministka tez uwaza ze man are stupid.

no to damy i cos dla feministek.
                          www.gophergas.com/funstuff/womendrivers.htm
                        • explicit Re: Jestem tu nowy.Witam wszystkich 07.10.05, 20:04
                          Tylko wtedy jak patrzy na danowskiego i pyta sama siebie ,... Co on we mnie
                          widzial ?

uklony

uwaza ze man are stupid.
                        • dana33 Re: Jestem tu nowy.Witam wszystkich 07.10.05, 22:00
                          ty sie braciszku szykuj dzisiaj wieczorem przy kolacji.... dostaniesz kopa w
                          kostke jak trza.... co za historie ze ja mam problem ze smianiem? zapomniales
                          jak wczoraj pekalam ze smiechu czytajac pusteme, za ktora w ostatnim dniu sie
                          uganiasz????? a dzisiaj doszla mi ania.....
                          nu zdjecie swietnie, tez sie posmialam, zaczynam sie zastanawiac, czy nie
                          oplaca mi sie schudnac zeby tez wykorzystac sytuacje, jak sie da..... nu a
                          przede wszystkim zeby miec taki samochod i stanac kolo niego....
                          a jak nie przestaniesz mnie oczerniac przed pustema to sie poskarze mamie i
                          wtedy dopiero zobaczysz...
                • dana33 Re: Jestem tu nowy.Witam wszystkich 07.10.05, 21:55
                  :)))))
            • explicit Re: Jestem tu nowy.Witam wszystkich 07.10.05, 18:41
              Wiem , nawet moglem sie przespac z taka jedna - Nogi tez im smierdza jak IDF :(

uklony

U nas kobiety sa-tez z jajami ale to dlatego ze sluza w IDF.
              • dan34bratdany33 Re: Jestem tu nowy.Witam wszystkich 07.10.05, 18:55
                explicit napisał:

> Wiem , nawet moglem sie przespac z taka jedna - Nogi tez im smierdza jak IDF :
                (
                >
                >
                > uklony
                >Split i pozniej sie dziwisz ze cie antysemita nazywamy.
                > ==============================================================================
                >
                > U nas kobiety sa-tez z jajami ale to dlatego ze sluza w IDF
        • explicit Re: Jestem tu nowy.Witam wszystkich 07.10.05, 17:34
          No i popatrz co z was wyroslo , banda zebrakow - Mam nadzieje ze genetyzacja z
          penetracja , a meme i tate mieli troche przyjemnosci ,...

przysiady

Wiesz ja i dana to dwa rozne ziolka bo ja po tete a ona po meme sie
          pogenetyzowalismy
          • dan34bratdany33 Re: Jestem tu nowy.Witam wszystkich 07.10.05, 17:53
            explicit napisał:

> No i popatrz co z was wyroslo , banda zebrakow - Mam nadzieje ze genetyzacja
            z
            > penetracja , a meme i tate mieli troche przyjemnosci ,...
            >
            > przysiady
            >
            >
            > Wiesz ja i dana to dwa rozne ziolka bo ja po tete a ona po meme sie
            > pogenetyzowalismy
            Od czegos trzeba zaczac nie odrazu Rzym zbudowano-prawda?To raz a dwa nie
            wymadrzaj sie split bo wam alkaide naslemy Amtraksem w NYC.Widze ze masz
            problem z zaakceptowaniem wyzszosci naszych swiat nad waszymi.
            • mamzerek Re: Jestem tu nowy.Witam wszystkich 07.10.05, 17:59
              split nie ma nic wspolnego z NYC
              napewno nienawidzi tego Hymietown

a ty braciszku dany, za bardzo nie podskakuj w iSRAelu, bo bez dotacji hymies w
              NYC iSRAel juz by sie dawno zeSRAl
        • dana33 Re: Jestem tu nowy.Witam wszystkich 07.10.05, 21:52
          te, braciszku, wszystko co chcesz, tylko nie malarze pokojowi.... :))))
    • mamzerek Re: Jestem tu nowy.Witam wszystkich 07.10.05, 15:14
      nie potrzeba na tym forum zadnego syjamistycznego g_wna!
      spieprzaj do syjamu!
    • polityczny2 Re: Jestem tu nowy.Witam wszystkich 07.10.05, 16:59
      dan34bratdany33 napisał:

> Z gory zaznaczam ze bede pro-israel(pro-izrael po polsku)zeby nikt z
      > antyizraelskiej zgrai nie mial watpliwosci co do punktu siedzenia i widzenia.
      > Jestem bratem dany33 i tak jak i ona nienawidze muslimow oprocz tych ktorzy
      > juz nie zyja.
      > Ja jak dana nabylem tez niesamowita milosc do Polski ale Polacy to antysemici
      > oczywiscie nie wszyscy-oprocz tych co wyjechali do erecu zwlaszcza w 47 bo
      > jak widze wielu z was nie rozroznia religi od narodowosci.Szalom

Moj drogi , obawiam sie ze bedziesz na tym forum szczegolnie opluwany,
      tak jak twoja siostra dana33 .
      Za wyjatkowa "milosc" do muzlimow , mozesz byc werbalnie zlinczowany .
      Podoba mi sie to , ze nie kryjesz sie za pseudointelektualna woalka
      politycznej poprawnosci , tylko oswiadczyles jaki jest twoj stosunek
      do Izraela i Zydow .
      Wiekszosc , jak slusznie napisales nie odroznia religii od narodowosci .
      Zwroce tylko mala uwage , ze na tym forum biedziesz mial doczynienia
      z ludzmi , ktorzy naleza do najbardziej wyrafinowanego systemu totalitarnego
      pod nazwa kosciol katolicki .
      Kiedys tzn. do roku 2004 zajmowalem sie tym systemem , ale stwierdzilem ze
      ludzie chca byc manipulowani , wiec zaniechalem tego .

a propos siedzenia , napisles od punktu ...... i siedzenia ....... ,
      chcialbym zwrocic na jeszcze jedno , otoz przez siedzenie spala sie
      na godzine ok. 2 (slownie : dwoch) kalorii .
      Kiedy spojrzysz na posty , musisz napewno natknac sie na pare forumowiczow ,
      ktorzy za jedyna forme istnienia uwazaja pisanie na tym forum , a co napewno
      wiaze sie z ich nadwaga , co powoduje miazdzyce ,miedzy innymi najwazniejszego
      osrodka koordynacji jakim jest mozg .

Kiedys podpisywalem sie zwyczajnie Polityczny , ktos mi zwinal sprzed nosa
      ten nick stad nr 2 (slownie: dwa )
      Jest to moj pierwszy i ostatni w tym roku post na tym forum .

Zycze powodzenia .
      Z powazaniem Polityczny .

• dana33 Re: Jestem tu nowy.Witam wszystkich 07.10.05, 21:46
        szkoda polityczny, przydaloby sie tutaj troche tych, co tylko czytaja ale
        milcza, zeby zagluszyc troche tych nalezacych do systemu... :)))

ale przynajmniej czytasz, to juz cos...
        pozdrowienia i wszystkiego dobrego w nowym roku.
    • i-love-2-bike Re: Jestem tu nowy.Witam wszystkich 07.10.05, 19:26
      no dobra niech strace,ale widzisz drogi bracie dany,ze ja sobie zawsze poradze.
      nu a teraz buzka,ide latac,zeby byc w jako takiej formie.inaczej tylko arap
      stanie i moze pomoze,a tak moze mam szanse,ze ty sie zatrzymasz.
      www.extremefunnypictures.com/funnypic527.htm
    • markv501 Re: Jestem tu nowy.Witam wszystkich 07.10.05, 20:47
      na marginesie : Kristian rzekl:" interest zrobili, zydowski..."
      Najlepsze interesy to te obopolne. Zydzi dali pare rzeczy, ktore sa baza
      nowoczesnego przemyslu amerykanskiego ( w liczajac A-bomb i lodzie podwodne).
      Polska tez dostal circa 40 miliardow (?) mozesz mowic ze to z milosci Ameryki
      do Polski.
      Ale mozna tez argumentowac ze to byl dobry (zydowski?) interest dla Ameryki.
      Rozwalenie imperium zla mozna ocenic w zywej gotowce.
      Czyli, jak wyzej :: najlepsze sa te obopolne interesy.
      pzdr
    • komandos7 A jak ten nowy przezyl tak straszliwy 07.10.05, 21:57
      jak twierdzi historia holokaust. To jest zadziwiajace jak ci koszerni
      sie rozplemiaja, zupelnie jak szczury. Widzialem kiedys stara niemiecka
      kronike pokazujaca zydowstwo jako szczury. Dalibog, jacy ci nazisci byli
      to byli, ale z tymi szczurami to pasuje jak ulal. My Polacy powinnismy
      zrobic sie naprawde antysemitami i przegonic te nienawistne bestje
      z naszej pieknej ojczyzny do piachow pustynnych w tzw.ziemi swietej.
      Osobiscie twierdze ze ta ziemia swieta musi byc przekleta.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka