Dodaj do ulubionych

Zapraszamy psy, dzieciom dziękujemy

14.10.05, 11:44
Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • maureen2 Zapraszamy psy, dzieciom dziękujemy 14.10.05, 11:47
      bardzo słusznie.Jedzenie posiłku w towarzystwie wrzasków i pisków dzieci
      przyprawia o niestrawność.Podobnie głosna muzyka.Gdy widzę rodziny z małymi
      dziećmi w restauracji natychmiast uciekam.
      • p-iotr Re: Zapraszamy psy, dzieciom dziękujemy 14.10.05, 11:52

Poczekaj az Ty bedziesz miala dziecko. Od razu Ci sie zmieni perspektywa.
        pzdr
        • psotnyslon a może dzieci z rotwailerami i bullterrirami razem 14.10.05, 12:32
          wówczas populacja dzieci zmaleje po kilku dniach i bedzie mozna przyjąć nowy turnus.
          • maureen2 Re: a może dzieci z rotwailerami i bullterrirami 14.10.05, 13:58
            to byłoby kosztowne,wymiana dywanów,obrusów,mycie ścian,a nawet sufitów.
            • lebierre WKROTCE NA ULICACH BEDA TYLKO SOCLIBERALNE DZIADY 14.10.05, 15:50
      • antykagan Re: Zapraszamy psy, dzieciom dziękujemy 14.10.05, 11:53
        maureen2 napisała:

> bardzo słusznie.Jedzenie posiłku w towarzystwie wrzasków i pisków dzieci
        > przyprawia o niestrawność.Podobnie głosna muzyka.Gdy widzę rodziny z małymi
        > dziećmi w restauracji natychmiast uciekam.

Masz własne dzieci? Kretyn.
        • kwak31 Re: Zapraszamy psy, dzieciom dziękujemy 14.10.05, 12:00
          Ja mam własne dzieci i również mi przeszkadza zachowanie cudzych bachorów. Jak
          to jest, że takie dzieciątka potrafią wszystkich wokoło do białej gorączki
          doprowadzić z wyjątkiem własnych rodziców, ślepo zapatrzonych w cudownego potomka.
        • hella_79 Re: Zapraszamy psy, dzieciom dziękujemy 14.10.05, 13:54
          no tak, jak już się ma dzieci to nie zwraca się w ogóle uwagi na inych ludzi.
          ważne, że pociecha może się wykrzyczeć, wyszlaeć, pohisteryzować, bo czegoś tam
          nie może dostać, i to jest najważniejsze, bo w końcu "to tylko dziecko", ale
          juz że inni chcieliby w spokoju zjeść obiad czy wypocząć to już nikogo nie
          obchodzi. skąd to oburzenie? rodziny z małą szarańczą mają do dyspozycji setki
          innych hoteli, wiec nświat się nie zawali, jak do jednego nie będą mieli wstępu.
          nie każdy gudtu8je w rozwrzeszczanym i rozbieganym towarzystwie. a każdy rodzic
          powinien pamiętać, że jego dziecko to TYLKO DLA NIEGO jest najwspanialszą rzecza
          pod słońcem. i że dla obcych nie ma bynjamnije nic cudownego w takim małym,
          rozwrzeszanym potworku.
          • az100 ZAPOMNIAŁ WÓŁ JAK CIELĘCIEM BYŁ 14.10.05, 15:42
          • marcin120 Re: Zapraszamy psy, dzieciom dziękujemy 14.10.05, 16:18
            Niby masz racjie, sa inne hotele itd. Z drugiej strony powiedz mi prosze
            dlaczego ktos kto ma dzieci ma siedziec w domu czy we wskazanym przez ciebie
            hotelu. I jeszcze jeden problem w miejscach publicznych nie tylko dzieci
            zachowuja sie jak "popieprzone". Co zrobic z doroslymi ktorzy zachowuja sie jak
            dzieci np: w restalracji puszczaja glosno "baka" albo smarkaja tak ze slychac
            ich w promieniu trzech przecznic. Tez im zakazac wstepu czy jak?
        • anna521 Re: Zapraszamy psy, dzieciom dziękujemy 14.10.05, 22:28
          antykagan napisał: "Masz własne dzieci?"

Ja mam i nie zabieralam ich do restauracji zanim nie nauczylam ich
          odpowiedniego zachowania przy stole. Uwazam za chamstwo narazanie innych ludzi
          na nieprzyjemnosci wynikajace z mlodego wieku moich wlasnych dzieci lub z mojej
          nieumiejetnosci nauczenia dzieci strawnego dla innych ludzi zachowania. To
          dotyczylo US.
          Nigdy nie mialam klopotow z moim psem w Polsce. Tam gdzie pozwalano mu siedziec
          pod stolem, moj Kuba byl bardzo cichutki tak jakby wiedzial ze czekaly go
          ciezkie kary za nieodpowiednie zachowanie.
          Psy zdaja sie lapac ludzkie nastroje bez treningu ale dzieci trzeba uczyc. Stad
          glosuje za wpuszczaniem jak leci psow do restauracji i tylko za warunkowym
          wpuszczaniem dzieci do piatego roku ich zycia do takich miejsc .
      • ascasc Re: Zapraszamy psy, dzieciom dziękujemy 14.10.05, 12:02
        > bardzo słusznie.Jedzenie posiłku w towarzystwie wrzasków i pisków dzieci
        > przyprawia o niestrawność.Podobnie głosna muzyka.Gdy widzę rodziny z małymi
        > dziećmi w restauracji natychmiast uciekam.

Dokladnie. Nieznosze bachorow w okolicach 10 lat: potrafi takie cos siedziec za
        Toba w autokarze i bawic sie stoliczkiem walac w fotel 30 razy na minute.
        wrrrrrrrrrrrrr
      • ukropp 'To zadziwiajace, ze w samolotach nie mozna... 14.10.05, 12:05
        miec broni a mozna wozic dzieci..." - Bill Hicks

kazdy ma jakiegos bzika :)
      • wissenwertes A w jakich restauracjach zebrzesz? 14.10.05, 12:11
        • kapciowa Re: A w jakich restauracjach zebrzesz? 14.10.05, 16:32
          Es heißt eigentlich WissenSwertes.
      • pepperann Jest popyt- jest podaż 14.10.05, 13:12
        Nawet z tych wuypowiedzi wynika, że jest wielu ludzi, któzy chcieliby być gośćmi
        w takim hotelu. A dla ludzi z małymi dziećmi i ich wielbicieli może być hotel
        obok. A jeszcze dalej - tylko dla gejów z rasowymi psami. Kurczę - w czym problem?
        Przecież to nie zakaz dotyczacy całego regionu, tylko jednego, prywatengo hotelu.
        Jest poopyt na taki hotel to i podaż jest. Nie widzę problemu.
        • kowalikg NO I MĄDRZE POWIEDZIAŁ 14.10.05, 13:30
          Mam ochotę - to idę do hotelu z dziećmi. Nie mam - to idę do innego. I gdzie
          problem?
      • jasiek04 Re: Ale o co tyle hałasu ? 14.10.05, 13:49
        Moi Rodzice właśnie wrócili z Portugalii. Mieszkali w hotelu, ktory składał się
        dwóch budynków. W jednym były pokoje i apartamenty dla rodzin z dziećmi, a w
        drugim kisili się we wspólnym sosie single i pary bezdzietne. Przed wyjazdem
        Pani z TUI zapytała Rodziców w którym budynku chcą mieszkać. Proste. Tam były
        nawet dwa oddzielne baseny: dla szalejących dzieciaków i dla tych, którym
        przyszłość ludzkości przeszkadza i sami nie pamiętają, jak wariowali dziećmi
        będąc. Pozdrawiam
        • crp5 właśnie :) o co? wystarczy w restauracji podejść 14.10.05, 14:23
          do takiego stolika, "opier..ić" rodziców, narobić zamieszania ... natychmiast
          pojawiają się wtedy kelnerzy i szef sali ... i robić tak co kilka minut ... to
          jest bardzo interesujące:) w najlepszym wypadku jest dużo zabawy, w najgorszym
          wychodzisz z restauracji nie płacąc ... bo i za co, przecież nie mogłeś w
          spokoju zjeść;)
      • gosc_nie_dzielny Rozsadny gosc! 14.10.05, 13:52

Kiedys mialem podobny pomysl - na akcje Bachor Free Zone w Polsce.

Partycypujace lokale dostawalyby taka naklejke na drzwi wejsciowe (na naklejce
        jakis intuicyjny obrazek, typu rozdarty bachor w czerwonym kolku, czy cos.)

I w takich miejscach nie mozna byloby sie pojawiac z dziecmi - niech bedzie, ze
        ponizej 12 roku zycia.

Zupelnie nie rozumiem, po cholere rodzice mecza siebie, innych i same bachory,
        ciagajac je na sile w zupelnie nieodpowiednie miejsca.

Niedawno bylem na koncercie Wyntona Marsalisa w Royal Albert Hall. Wydawaloby
        sie, ze chociaz tu bachorow nie uswiadczysz. Ale nie, zludne to nadzieje.
        Znalazla sie jakas nieszczescna matka ktora i na koncert symfoniczny przytargala
        swoja progeniture.
        Bohu spasit bachor milczal, moze wyzional ducha z nudow!
      • rrob ta niestrawność to może stąd że.. 14.10.05, 15:45
        jesz jakieś śmieci..
      • ako5 Re: Zapraszamy psy, dzieciom dziękujemy 14.10.05, 16:27
        Wydaje mi się ,że same dzieci nie maja tu nic do tego, tylko ich rodzice,
        którym sie wydaje, że ich pociechy powinny wszystkich zachwycać.
        Sama mam dwoje dzieci i zawsze im podkreslam, że nie są sami. Często też mnie
        wkurza, kiedy jestem w restaurcji i inne dzieci zachowują sie jakby były
        hodowane, a nie wychowywane. Wtedy mam dylemat czy to moze ja jestem
        nienormalna i za bardzo terroryzuję swoje dzieci.
        Tak, czy owak taki przepis hotelu uważam z dyskryminację.
    • at_work Głupota nie boli... 14.10.05, 11:51
      chorego

_
      Pies na kaczki.
      • remis1 "Dzieci są największą zakałą ludzkości" 14.10.05, 12:09
    • ryssio Problem nie w dzieciach, a w ich rodzicach 14.10.05, 11:51
      Wystarczyłoby przecież zwrócić dziecku uwagę, a w razie problemów - dać klapsa.
      Ale to przecież takie nienowoczesne i nieeuropejskie...
      • antidotumm Re: Problem nie w dzieciach, a w ich rodzicach 14.10.05, 11:53
        Wolnoc Tomku w swoim domku.
        Eccoholiday np. ma w ofercie hotele tylko dla doroslych - od lat 16.
        Sama mam malenstwo, ale uwazam, ze hotel ma prawo nastawic sie na ta a nie inna
        nisze klientow.
      • pamin1 Re: Problem nie w dzieciach, a w ich rodzicach 14.10.05, 11:56
        ryssio napisał:

> Wystarczyłoby przecież zwrócić dziecku uwagę, a w razie problemów - dać
        klapsa.
        >
        > Ale to przecież takie nienowoczesne i nieeuropejskie...

No to proponuje od razu po polsku: kijem, albo jeszcze lepiej od razu piescia w
        buzke...
        • hella_79 Re: Problem nie w dzieciach, a w ich rodzicach 14.10.05, 14:00
          nie widzisz różnicy między delikatnym skarceniem klapsem po ktrym bardziej boli
          urażone "jestestwo" małego krówleicza czy królewny niż biciem kijem?
      • chomsky Re: Problem nie w dzieciach, a w ich rodzicach 14.10.05, 11:59
        rysiu, masz 100% racji, rodzice powinni pilnować dzieci w miejscach
        publicznych, a ci, którzy tego nie rozumieją, najwyraźniej sami nie odebrali
        odpowiedniego wychowania.
      • aguido Re: Problem nie w dzieciach, a w ich rodzicach 14.10.05, 12:05
        Źle zachowujące się dzieci (źle wychowane) powinne zostać wyproszone z każdego
        hotelu na świecie. Oczywiście wraz z winnymi takiego stanu - czyli rodzicami.
        Przeważnie przyczyną są źle wychowani rodzice.
        ( tak - udało mi się dobrze wychować moje dzieci)
    • lena_ziemkiewicz Ciekawe czy dzieci żydowskich albo czarnych 14.10.05, 11:53
      też nie wpuści, czy będzie się bał oskarżeń o antysemityzm i rasizm.
    • nioma i slusznie , sama mam dziecko i wiem co mowie 14.10.05, 11:57
      to koszmar, pojechac na spokojny, wymarzony weekend i go stracic z powodu
      wiecznie dracych sie i halasujacych dzieci.
      • voqo tak? 14.10.05, 12:10
        Gdybyś miała dziecko, wiedziałabyś, jak ważne jest dla niego poznawanie nowych
        znajomych/rówieśników podczas takich wyjazdów.
        A jeśli mowa o hotelu... Właściciel ma prawo zabraniać, klient ma prawo wybierać
        inny hotel. Dziwi mnie tylko, że jeszcze nie było mowy o niewpuszczaniu osób
        starych, chorych i kalekich, których widok - zgodnie z obowiązującymi trendami -
        mógłby uprzykrzać komuś wakacje.
        • tripper Re: tak? 14.10.05, 12:19
          starych, chorych i kalekich nie wpuszcza sie do trendowych i lanserskich klubow,
          wiec nie pisz, ze nie bylo o tym mowy...
        • crises Re: tak? 14.10.05, 12:36
          Hm, osoby stare, chore i kalekie biegają jak opętane, piszczą, wrzeszczą, wyją,
          wybuchają rykiem, kiedy coś jest nie po ich myśli, ściagają obrusy ze stołów i
          sypią piaskiem na plaży?

A ja nie jestem rówieśnikiem pięciolatków i nie życzę sobie poznawać nowych
          znajomych w osobie pięciolatków.
    • mangold Wcale sie nie dziwie. Psy sa miłe, karne i mozna 14.10.05, 11:59
      je pogłaskać.......
    • ascasc Bardzo slusznie :] 14.10.05, 11:59
    • at_work Taaa. Wogóle po co te bachory? 14.10.05, 12:00
      Psy można hodować, tresować albo uśpić gdy jedziemy na wakacje.
      Same zalety.

A z tymi szczylami wieczne problemy i na koniec nie wiadomo co z takiego
      wyrośnie!

Coś mało głosów za przetrwaniem ludzkiego gatunku.
      A następne pokolenie nie będzie już takie wyszczekane. Nie będzie go wogóle,
      zastąpią je czworonożni wyszczekani przyjaciele.

_
      Psy rulez.
      • ela38 Trochę tolerancji 14.10.05, 12:23
        Ludzie, trochę tolerancji. Nie każdy musi lubić dzieci, a nawet jak je lubi, to
        ma prawo czasem od nich odpocząć. I jak jedzie na wyczekany urlop to ma prawo
        wybrać takie miejsce, które spełni jego oczekiwania. Sama jestem matką, wiem
        ile hałasu potrafią zrobić bawiące się dzieci (podkreślam: BAWIĄCE SIĘ, to
        normalne, że dziecko biega, krzyczy, głośno się śmieje albo płacze) i trudno od
        nich oczekiwać, że nie usiądą z mamą i tatą nad kawą i będą rozmawiały
        półgłosem. Rysować też się nie da przez cały dzień
        Myślę, że właściciel hotelu ma rację, przynajmniej sytuacja jest jasna: mam
        ochotę na spokojny urlop wybieram tego typu miejsce. Jadę z dziećmi i chcę,
        żeby one także dobrze się bawiły, żeby nie były ciągle upominane i żebym ja nie
        musiała się stresować, że przeszkadzają, wybieram inny hotel, w którym mam
        sznasę spotkać rodziny w podobnej sytuacji. I nikt nie patrzy na mnie krzywo,
        bo moje dziecko hałasuje. Każdy ma prawo odpocząć i nie każdy musi zachwycać
        się naszymi rozbrykanymi malcami. One naprawdę potrafią być męczące, jako
        rodzice sami najlepiej o tym wiemy...:) Pzdr,
        Ela
        • artpau Re: Trochę tolerancji 14.10.05, 12:52
          Ela ma 100% racji.Ja też mam dziecko i wiem co ono "potrafi". Doskonale
          rozumiem ludzi, którym przeszkadza chałas dzieciaków. Tylko, że to rodzi
          problem segregacji i jeżeli dotyczy to tylko tej kwestii to spoko ale jutro
          ktoś wpadnie na pomysł, żeby nie wpuszczać ludzi w okularach albo bez .....
      • ylemai [...] 14.10.05, 12:35
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • chinique "Przecież to tylko dziecko." 14.10.05, 12:10
      To niestety wina rodziców, dziecko da się wychować tak, aby nie darło ryja w
      restauracji, nie biegało po hotelowym korytarzu i nie robiło histerii na środku
      sklepu. I nie potrzeba do tego stosować kar cielesnych, czy innego rodzaju
      horasmentu. Ale niestety, szkoła "jak będziesz grzeczny, to pójdziemy do
      makdonalda" wydaje coraz więcej małych szantażystów, którzy nie dość, że robią
      wokół siebie much ado, to jeszcze z czasem dadzą się niebanalnie we znaki swoim
      rodzicom. Nic dziwnego, że coraz mniej poważna młodzież decyduje o coraz
      większym procencie domowych wydatków i do niej kierowane są reklamy, lub pod nią
      kreowane nowe marki, a nie pod dających sobie wchodzić na głowę rodziców.
      Dlatego dobrze, że ktoś wreszcie przekroczył tabu i zaproponował przestrzeń
      publiczną, gdzie małoletnim terrorystom wstęp wzbroniony.
      • visenna2 Re: "Przecież to tylko dziecko." 14.10.05, 12:46
        Podpisuję się pod postem przedmówcy obiema rękami:)
        Jestem w 7 miesiącu ciąży i będę się starać, żeby moje dziecko było dobrze
        wychowane:)
        • chinique Najlepsze życzenia ... 14.10.05, 13:25
          ... i gratulacje.
    • tripper a co z odpowiedzialnoscia rodzicow? 14.10.05, 12:21
      na wiekszosci osiedli wisza do tej pory tabliczki z napisem ZA SZKODY WYRZADZONE
      PRZEZ DZIECI ODPOWIADAJA RODZICE. gdyby rodzicow konsekwentnie obciazac za to,
      co zmalowaly ich pociechy, mieliby pewnie inne podejscie wychowawcze
    • mathias_sammer Psy zamiast ludzi 14.10.05, 12:22
      Hahahahaha. Powinni psom przywiazac torebeczki z kartami kredytowymi, zeby same
      za siebie mogly placic. Musze tez byc tresowane wg psiego savoir vivre czyli :
      chcesz pieesku siku lub kupku stan przy drzwiach i drab delikatnie, a bedzie ci
      otworzono".
      Hahahaha.
    • pp17 ciekawe, 14.10.05, 12:26
      ..że w necie nie można znaleźć nazwy tego hotelu, ani nazwiska właściciela
      • jekob Re: ciekawe, 14.10.05, 13:03
        Ciekawe, ze jakos nie mialem problemu ze znalezieniem tego

www.urlaub-anbieter.com/seehotelcortisen-2.htm
        www.hotels-in.at/raster.php?id=501&bl=6&lang=pl&erg=&ort=
        www.tiscover.at/at/guide/5,en,SCH1/objectId,ACC110360at,curr,EUR,season,at2,selectedEntry,map/map.html
        • pp17 Re: ciekawe, 14.10.05, 14:54
          Znalazłeś "Cortisen " a w tekście jest "Cortisan"
    • dr3xhab A kto jest porzadniejszy? 14.10.05, 12:39
      Czy chodzace do hoteli psy, czy dzieci?
    • aagnes i bardzo dobrze n/txt 14.10.05, 13:02
    • darl nie go psy pochowają 14.10.05, 13:02
      i ten z kulawą nogą.
    • miszaty TAK !!! Dzieci to zakała ludzkości !!! 14.10.05, 13:19
      • vei jeszcze raz tak 14.10.05, 13:36
    • earthman Proponuję kagańce i wiązanie dzieci do kaloryfera! 14.10.05, 14:04
    • iwona9911 zawsze wybieram hotel gdzie psy nie są tolerowane, 14.10.05, 14:06
      od pewnego pięknego urlopu, mieszkaliśmy obok pary z wielkim psem, jak tylko
      otwierali drzwi trzeba było się zrzygać, taki był smród !!!! wyobraźcie sobie
      przyjemność spania w łóżku, na kt. przed wami tarzało się i ŚLINIŁO obrzydliwe
      bydle
      • ashkas Re: zawsze wybieram hotel gdzie psy nie są tolero 14.10.05, 14:29
        "wyobraźcie sobie przyjemność spania w łóżku, na kt. przed wami tarzało się i
        ŚLINIŁO obrzydliwe bydle"
        A myślałas może o wybraniu sie do hotelu w którym mają sprzątaczki i miedzy
        innymi zmienia sie pościel? Bo wiesz ,niektórzy ludzie to tez bydlęta i tez się
        ślinią ...
      • ariels Re: zawsze wybieram hotel gdzie psy nie są tolero 14.10.05, 14:37
        Jakaś Ty delikatna Iwonko.
        Wybierzesz sobie w takim razie hotel, gdzie nie przyjmują psów.
        Ja nie widzę żadnego problemu.
        • veglie Re: zawsze wybieram hotel gdzie psy nie są tolero 14.10.05, 15:21
          ariels napisała:

> Jakaś Ty delikatna Iwonko.
          > Wybierzesz sobie w takim razie hotel, gdzie nie przyjmują psów.
          > Ja nie widzę żadnego problemu.
          >
          Iwonka pewnie z wsi a teraz "miastowa" pełną gębą:-))))
      • gosc_nie_dzielny Re: zawsze wybieram hotel gdzie psy nie są tolero 14.10.05, 14:39

> od pewnego pięknego urlopu, mieszkaliśmy obok pary z wielkim psem, jak tylko
        > otwierali drzwi trzeba było się zrzygać, taki był smród !!!! wyobraźcie sobie
        > przyjemność spania w łóżku, na kt. przed wami tarzało się i ŚLINIŁO
        > obrzydliwe bydle

Cholera, ja mam podobnie. Tylko unikam hoteli, gdzie przyjmuja male dzieci.

Smrod bachora jest jedna z najobrzydliwszych rzeczy na ziemi. Do tego te ciagle
        wrzaski i zaaferowane mamuski. Najgorze jechac z takim winda. Slini sie gorzej
        niz pies i te lepkie lapska najpewniej wytrze Ci w ubranie.

Nie dasz takiemu po lbie, bo w mamusce obudzi sie hormonalny terminator, a to -
        jak ogolnie wiadomo - jeszcze gorsze od wyjacego bachora. Ludzkiej mowy nie
        rozumie, wiec nie wyjasnisz co i jak.
        Tragiczne sytuacje, wlasciwie bez wyjscia. Dlatego zawsze nosze ze soba troche
        pieprzowego sprayu na agresywne psy. Ciekawa rzecz, na bachory tez dziala!
        • alan4 a to baran 14.10.05, 16:09
          Szkoda, że nie można unikać hoteli, w których pomiszkują takie indywiuda jak ty.
          Czyżbyś jako pacholę był regularnie molestowany? Czy może to tylko twoje
          homoseksualne skłonności wywołują niechęć do dzieci, króre za ileś tam lat
          będą oddawć połowę swich dochodów abyś mógł nabyć leki na demencję, sfinansować
          sobie sztuczną szczękę i obalić z kumplami z centralnego winko 5 razy w
          tygodniu.
          • unicef123 Re: a to baran 14.10.05, 16:20
            a ty jesteś dzieckiem molestowanym? Masz dzieci , ja coś na ten temat wiem (
            mimo ,że moje dzieci są dorosłe to narobiły w swoim ropdzinnym domu brudu i ja
            teraz muszę po nich sprzątać , bo one remontują swoje ( nowo zakupione
            mieszkanie) a matce to można nasr... - czy tak?
          • az100 Re: a to baran 14.10.05, 16:32
            alan4 napisał:

> Szkoda, że nie można unikać hoteli, w których pomiszkują takie indywiuda jak
            ty
            > .
            > Czyżbyś jako pacholę był regularnie molestowany? Czy może to tylko twoje
            > homoseksualne skłonności wywołują niechęć do dzieci, króre za ileś tam lat
            > będą oddawć połowę swich dochodów abyś mógł nabyć leki na demencję,

NIE, TO TYLKO TEN PIEPRZOWY SPRAY - NAJWYRAŹNIEJ SAM SIĘ GO NAŁYKAŁ I GO
            PRZYMULIŁO.
          • gosc_nie_dzielny Re: a to baran 14.10.05, 21:16
            > Czyżbyś jako pacholę był regularnie molestowany? Czy może to tylko twoje
            > homoseksualne skłonności wywołują niechęć do dzieci, króre za ileś tam lat
            > będą oddawć połowę swich dochodów abyś mógł nabyć leki na demencję,
            > sfinansować sobie sztuczną szczękę i obalić z kumplami z centralnego winko
            > 5 razy w tygodniu.

Ojej, czy to jakas projekcja? Szczerze mowiac nie do konca rozumiem niektorych
            powiazan (np. homoseksualizm i niechec do dzieci), ale zdaje sie tutaj na Twoje
            doswiadczenie. Mniemam, ze, ehm... glebokie.

Wnioskuje tez, ze owa radosc z bachora znasz z autopsji, bo Twoj juz teraz
            pracuje na to, zebys mogl obalic w bramie flakon.

Kradnie radia, czy rabuje staruszki? No, tatku, jak to jest?
      • ismael Re: zawsze wybieram hotel gdzie psy nie są tolero 14.10.05, 14:44

a spanie w wyrze gdzie jakas ku...ewka zabawiała sie z kilkoma gosciami ci nie
        przeszkadza?? nienawidze ludzi nie lubiacych zwierzat i ty sie do takich
        zaliczasz[[[> wrrrrrrr
        • wsiowywberetce Re: zawsze wybieram hotel gdzie psy nie są tolero 14.10.05, 16:26
          A ja uwielbiam psy, kocham dzieci i przepadam za kure.wkami tylko hoteli nie
          znoszę dlatego wszystkie te rzeczy trzymam w domu.
          • az100 Re: zawsze wybieram hotel gdzie psy nie są tolero 14.10.05, 16:37
            wsiowywberetce napisała:

> A ja uwielbiam psy, kocham dzieci i przepadam za kure.wkami tylko hoteli nie
            > znoszę dlatego wszystkie te rzeczy trzymam w domu.

Jakie "rzeczy" miałeś na myśli? W tym zdaniu jedyne rzeczy to hotele i dom.
            • gosc_nie_dzielny Re: zawsze wybieram hotel gdzie psy nie są tolero 14.10.05, 22:23

> Jakie "rzeczy" miałeś na myśli? W tym zdaniu jedyne rzeczy to hotele i dom.

A bachor to nie rzecz?

IMO tak do 5 - 7 roku zycia ma niewiele wiecej rozsadku niz statystyczny pies.
              Ergo, 'rzecz' to calkiem adequatne okreslenie.
          • emre_baran rock'n'roll dude 14.10.05, 16:40
            fuck jewrokomune all the way!
    • ismael Zapraszamy psy, dzieciom dziękujemy 14.10.05, 14:32
      Bardzo dobrze,powinno byc wiecej takich hoteli gdzie nie ma tych czered
      bachorów dracych ryje i latajacychjak szarańcza korytarzami :P Popieram goscia:)
      • szczoter Re: Zapraszamy psy, dzieciom dziękujemy 14.10.05, 14:42
        ja też popieram. jak ja byłem mały i się darłem to mnie starzy nie ciągali w
        miejsca, gdzie wrzask przeszkadza innym.
        a teraz? widzę jak matki absolutnie nie reagują jak ich dzieci krzyczą/drą się w
        miejscach publicznych. Zestaw dziecko+matka jest jak święta krowa.
        a gościa od hotelu wykończą zwolennicy poprawności politycznej i bezstresowego
        chowu dzieci.

do osób, które mówią "bo sam nie masz dzieci": ano nie mam i właśnie dlatego mam
        takie zdanie. Jak będę miał to mi się może zmieni. Ale póki co mam pełne prawo
        do NIE BYCIA terroryzowanym przez cudze latorośle.

pzdr
      • giewont No dobrze. A co będzie jak ktoś 14.10.05, 14:47
        zrobi hotel z wywieszką:
        Żydom /Polakom, Arabom, kobietom.../ wstęp wzbroniony.
        Tak aby Ci goscie co nie chca przebywac w towarzystwie Żydów /Polaków, Arabów,
        kobiet.../ mieli gdzie iść.
        Co byście na to rzekli?
        • szczoter Re: No dobrze. A co będzie jak ktoś 14.10.05, 15:46
          nie pójdę do takiego hotelu. to proste. uszanuję decyzję ich właścicieli.
        • unicef123 Re: No dobrze. A co będzie jak ktoś 14.10.05, 16:23
          bez przesady, chodzi o zwykłą kulturę bycia tzn: nie s... tam gdzie śpisz albo
          jesz z tym p[owinniśmy się rodzić, a co? może nam sie uszkodził jakiś gen-ek?
      • veglie Re: Zapraszamy psy, dzieciom dziękujemy 14.10.05, 15:12
        ismael napisał:

> Bardzo dobrze,powinno byc wiecej takich hoteli gdzie nie ma tych czered
        > bachorów dracych ryje i latajacychjak szarańcza korytarzami :P Popieram goscia
        > :)
        Też popieram!Mój przyjaciel pies pewnie też bo bardzo lubi spokój:-)
    • witek7111 Toć to faszyści co się dziwić 14.10.05, 14:42
      Cóż się dziwić faszystom, którzy w przeciwieństwie do Niemców nie rozliczyli się
      jeszcze z morderstw 2 wojny światowej i teraz to wychodzi w różnych sytuacjach.
      Przypominam wszystkim przy okazji że Adolf Hitler był austryjakiem a beethoven
      Niemcem.
    • ukos Samobójstwo Europy 14.10.05, 14:52
      To jest kwintesencja upadku Europy. Tutaj rodzą się już tylko muzułmanie,
      którzy w następnym pokoleniu odziedziczą zdegenerowaną, stetryczałą Europę po
      jej wymierających, głupich, egoistycznych staruchach, w tym po owym właścicielu
      hotelu.
      • cetriolo Pan Kosmita? 14.10.05, 16:12
        Przybyles z Kosmosu?
        Co prawda mozna laczyc poczynania JEDNEGO austriackiego wlasciciela hotelu z
        wizja przyszlosci Europy, ale pod warunkiem ze sie pochodzi z innej planety.
      • milestone Re: Samobójstwo Europy 14.10.05, 16:38
        Och jasne, upadek Europy. Wpisz sobie w google "no kids under 12" hotel i np.
        Florida i zobacz co wyjdzie. Takie hotele są wszędzie tam, gdzie są ludzie
        ceniący ciszę, a zapewniam Cię, że są tacy również za oceanem.

Emilia
      • wardog1 Re: Samobójstwo Europy 14.10.05, 18:30
        ukos napisał:

> To jest kwintesencja upadku Europy. Tutaj rodzą się już tylko muzułmanie,
        > którzy w następnym pokoleniu odziedziczą zdegenerowaną, stetryczałą Europę po
        > jej wymierających, głupich, egoistycznych staruchach, w tym po owym właścicielu
        >
        > hotelu.

Dobrze poznałeś, tylko biorąc wypowiedzi większośći formułowiczów
        to Polska jest następnym krajem ktury dołancza się do czołówki
        państw z demokratycznym niżem
        • wardog1 Re: Samobójstwo Europy 14.10.05, 18:38
          Miało naturalnie być "DEMOGRAFICZNYM"
    • jolkak11 może w końcu rodzice zaczną uczyć kultury własne d 14.10.05, 15:27
      jak dziecko może zachowywać się kulturalniejeśli dorośli zachowują się jak
      chamy - ostatnio byłam we Włoszech na wczasach i Polacy do hotelu na posiłki
      przychodzili prosto z plaży w jakichś szortach a nawet kostiumach przepasanych
      tylko chustką, spoceni a nawet mokrzy!!!Chyba specjalnie dla nich napisano po
      polsku że trzeba przebrać się do posiłku(wstyd jak nie wiem co!!!) - ale
      myślicie że pomogło? NIE!!! a już ten wrzask dzieci naprawdę jest karygodny - w
      dodatku przepychanie i rozstrącanie innych! Mam własne dzieci ale oboje z mężem
      wychowaliśmy ich na kulturalnych ludzi i od małego uczyliśmy szacunku do ludzi
      i miejsca gdzie są - właśnie poprzez zachowanie i stosowny ubiór.
    • monitorpolski Wolą psy 14.10.05, 15:54
      To postawa jest typowa dla ludność Zach. Europy. Nie chcą mieć dzieci, wolą
      mieć psy. A później się dziwią, że rząd nie ma z czego dać emerytur, a kraj
      zalewają Arabowie.
    • gasgas1 Jak kaczka zostanie prezydentem 14.10.05, 15:56
      jeśliby kaczka kaczyńska została prezydentem to razem ze swoimi
      ziomkami ,,pisuarami,, z pewnoscią stwierdziliby ze takie zachowanie prywatnego
      hotelarza jest niezgodne z konstytucją i polityką prorodzinną. Udupiliby gościa
      na 100%.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka