Gość: antek IP: 12.212.204.* 22.09.02, 04:06 Usuncie tego cwela jojo. Nazwal mnie "polacka swinia". Straszne epitety wysowa ten faszysta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Admin Re: prosba do admina IP: *.proxy.aol.com 22.09.02, 04:10 Gość portalu: antek napisał(a): > Usuncie tego cwela jojo. > Nazwal mnie "polacka swinia". Straszne epitety wysowa ten faszysta. Nazwal cie uczciwie ten cwel ! Nie wiedziales,ze pradziadek twoj ,dawno temu"polacka swinia" sie urodzil ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: prosba do admina IP: 12.212.204.* 22.09.02, 04:17 Gość portalu: Admin napisał(a): > Gość portalu: antek napisał(a): > > > Usuncie tego cwela jojo. > > Nazwal mnie "polacka swinia". Straszne epitety wysowa ten faszysta. > Nazwal cie uczciwie ten cwel ! Nie wiedziales,ze pradziadek twoj ,dawno > temu"polacka swinia" sie urodzil ? uczciwie??? a jaki zydek jest uczciwy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Admin Re: prosba do admina IP: *.proxy.aol.com 22.09.02, 04:20 Gość portalu: antek napisał(a): > Gość portalu: Admin napisał(a): > > > Gość portalu: antek napisał(a): > > > > > Usuncie tego cwela jojo. > > > Nazwal mnie "polacka swinia". Straszne epitety wysowa ten faszysta. > > Nazwal cie uczciwie ten cwel ! Nie wiedziales,ze pradziadek twoj ,dawno > > temu"polacka swinia" sie urodzil ? > > uczciwie??? a jaki zydek jest uczciwy? Kazdy,ktory w Yahve wierzy i szanuje Go,czego od was gojow spodziewac sie nie mozna !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alf Ignoruj gnojajoja IP: *.nyc.rr.com 22.09.02, 04:20 to przecierz ta zydowskasuka podszywa sie za admina >proxy.aol.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Admin Re: Ignoruj gnojajoja IP: *.proxy.aol.com 22.09.02, 04:22 Gość portalu: alf napisał(a): > to przecierz ta zydowskasuka podszywa sie za admina >proxy.aol.com Pozalujesz tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: Ignoruj gnojajoja IP: 12.212.204.* 22.09.02, 04:23 Gość portalu: alf napisał(a): > to przecierz ta zydowskasuka podszywa sie za admina >proxy.aol.com przeciez wiem, ale ze ma wrodzony mongolizm to widac. i dlatego mnie bawi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eric Re: Ignoruj gnojajoja IP: *.246.98.217.Dial1.NewYork1.Level3.net 22.09.02, 04:29 Gość portalu: alf napisał(a): > to przecierz ta zydowskasuka podszywa sie za admina >proxy.aol.com What about you ? Are you happy,to be a son of polish bitch ? Tell me,please ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: Ignoruj gnojajoja IP: 12.212.204.* 22.09.02, 04:33 Gość portalu: Eric napisał(a): > Gość portalu: alf napisał(a): > > > to przecierz ta zydowskasuka podszywa sie za admina >proxy.aol.com > What about you ? Are you happy,to be a son of polish bitch ? Tell me,please ! Eric, are you happy to be stupid dick? Please, don't tell me. haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eric Re: Ignoruj gnojajoja IP: *.246.98.217.Dial1.NewYork1.Level3.net 22.09.02, 04:42 Gość portalu: antek napisał(a): > Gość portalu: Eric napisał(a): > > > Gość portalu: alf napisał(a): > > > > > to przecierz ta zydowskasuka podszywa sie za admina >proxy.aol.com > > What about you ? Are you happy,to be a son of polish bitch ? Tell me,pleas > e ! > > Eric, are you happy to be stupid dick? Please, don't tell me. haha Hey you polish pig ! Weisst du,was a SOAP ist ? Nein ? Frage mich,du Polish PIG !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: Ignoruj gnojajoja IP: 12.212.204.* 22.09.02, 04:46 Gość portalu: Eric napisał(a): > Gość portalu: antek napisał(a): > > > Gość portalu: Eric napisał(a): > > > > > Gość portalu: alf napisał(a): > > > > > > > to przecierz ta zydowskasuka podszywa sie za admina >proxy.ao > l.com > > > What about you ? Are you happy,to be a son of polish bitch ? Tell me, > pleas > > e ! > > > > Eric, are you happy to be stupid dick? Please, don't tell me. haha > Hey you polish pig ! Weisst du,was a SOAP ist ? Nein ? Frage mich,du Polish > PIG !!!!!!!!!!!!!!!!! no,no ale argumenty hehe idzie sie zalamac, wszedzie mongoly. Popatrz w lustro, moze nie peknie. haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alf Re: prosba do admina IP: *.nyc.rr.com 15.10.02, 06:03 JOJO zdechnij, wyswiadcz przysluge ludzkosci. Ale przedtem pogryz Bolka, Fanfana Tulipana, Krupskiego i reszte swojego stada wscieklych psow, bedzie nadzieja ze ich zarazisz swoja wscieklizna i tez zdechna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Admin Re: prosba do admina IP: *.proxy.aol.com 15.10.02, 14:21 oprocz jojo mamy na tym forum inne scierwa jak: helga ,fredzio. Pracujemy nad ich usunieciem , na poczatek proponujemy kompletne ignorowanie debili. Odpowiedz Link Zgłoś