paul07 18.10.05, 01:25 Moda na niepalenie wzrasta! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adamlapicki Re: Irlandia Płn.: Całkowity zakaz palenia w prac 18.10.05, 02:31 Ulster to nie tylko Irlandia Polnocna. Odpowiedz Link Zgłoś
hadassa79 Rewelacja! 22.10.05, 20:34 Sama jestem nałogowym palaczem ale po prawie 2 latach spędzonych w Dublinie uważam że ten zakaz to rewelacja. A kto nie wierzy niech sam pojedzie i się przekona, że to miasto tętni życiem 24 godziny na dobę i puby są pełne 7 dni w tygodniu. A co za przyjemność pójść do takiego, w którym bawi się ponad 700 osób i nie śmierdzi!!! I jeżeli poszło sie tylko posiedzieć przy piwku, bez tańców, to na drugi dzień można bez obaw założyć tę samą bluzkę. Już nie wspomnę o komforcie ludzi pracujących w takich lokalach. Od miesiąca jestem na "emigracji" w Anglii i boleśnie odczuwam tę zmianę pod tym kątem. Każde wyjście do pubu, choćby na jedno piwo, kończy sie przymusowym urządzaniem generalnego prania. No ale zanim dotrzesz do domu, najpierw wychodzisz na ulicę i śmierdzisz. Okropność. A podkreślam, sama palę! No a poza tym, ilu ciekawych ludzi mozna poznać paląc wspólnie pod rozgwieżdżonym niebem zielonej Irlandii... Pozdrowienia z szaro-burego Królestwa. Odpowiedz Link Zgłoś
ewerek Re: Rewelacja! 05.01.06, 10:45 :) dobrze ze jeszcze mamy rozgwiezdzone niebo:) pozdrawiam Ride For Cents! <a href="http://ride4cents.org/index.php?module=advert_list&mode=end&city=Armagh">Armagh</a>, UK Odpowiedz Link Zgłoś
syn_rydzyka Re: Irlandia Płn.: Całkowity zakaz palenia w prac 05.01.06, 11:10 paul07 napisał: > Moda na niepalenie wzrasta! Tak jak moda na niesranie na ulicy. Skoro nie wolno już podkładać bomb w zakładach pracy, to po co pozwalać śmierdzuchom zabijać niewinnych dymem? Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Irlandia Płn.: Całkowity zakaz palenia w prac 27.01.06, 17:20 Nie od kwietnia 2007, tylko od kwietnia 2006, czyli juz niedlugo, o nieszczesna ja! Odpowiedz Link Zgłoś
warmi2 Re: Irlandia Płn.: Całkowity zakaz palenia w prac 27.01.06, 17:58 "Moda" zwykle nie jest wspierana karami finansowymi .. Odpowiedz Link Zgłoś