Gość: RUDY IP: *.cs.bialystok.pl 13.04.01, 06:53 Holandia to jeden wielki burdel śmierdzący trawką, pedałami i eutanazją. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mars Re: ŻAL MI TYCH DZIECI CO BĘDĄ ADAPTOWANE PRZEZ PEDAŁÓW IP: 195.136.25.* 13.04.01, 07:10 Jeżeli już parlament holenderski uchwalił takie idiotyczne prawo do zawierania związków małżeńskich osób tej samej płci (zmieniając jednocześnie od wieków znaną i przyjętą definicję małżeństwa), to bezwzględnie powinno być zakazane i niedopuszczalne adoptowanie dzieci. Przecież dla takiego dziecka byłaby to wielka krzywda moralna dorastając wśród rodziców-pedałów.Pojęcie wolności i demokracji w Holandii uważam za chore, za daleko się posuwają w wielu sprawach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???????? Re: ŻAL MI TYCH DZIECI CO BĘDĄ ADAPTOWANE PRZEZ PEDAŁÓW IP: 213.8.129.* 13.04.01, 07:20 Hans z Orlando lubisz dzieci?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: ŻAL MI TYCH DZIECI CO BĘDĄ ADAPTOWANE PRZEZ PEDAŁÓW IP: *.telia.com 20.04.01, 22:23 A mi zal ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: ŻAL MI TYCH DZIECI CO BĘDĄ ADAPTOWANE PRZEZ PEDAŁÓW IP: *.library.uu.nl 20.04.01, 22:33 nie generalizujcie Holandia to nie tylko pedaly,narkotyki i eutanazja aczkolwiek jesli chodzi o adopcje dziecka(i)przez homoseksualne malzenstwa nie sadze aby byl to najlepszy pomysl. ciekawy z Holandii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy Re: ŻAL MI TYCH DZIECI CO BĘDĄ ADAPTOWANE PRZEZ PEDAŁÓW IP: 212.244.27.* 21.04.01, 09:13 Gość portalu: Jerzy napisał(a): > A mi zal ciebie... Może się szykuje jakaś parada w Rzymie? Jeśli tak to się umaluj i spieprzaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy Re: ŻAL MI TYCH DZIECI CO BĘDĄ ADAPTOWANE PRZEZ PEDAŁÓW IP: 212.244.27.* 21.04.01, 09:14 Gość portalu: Jerzy napisał(a): > A mi zal ciebie... Może się szykuje jakaś parada w Rzymie? Jeśli tak to się umaluj i spieprzaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy Re: ŻAL MI TYCH DZIECI CO BĘDĄ ADAPTOWANE PRZEZ PEDAŁÓW IP: 212.244.27.* 21.04.01, 09:15 Gość portalu: Jerzy napisał(a): > A mi zal ciebie... Może się szykuje jakaś parada w Rzymie? Jeśli tak to się umaluj i spieprzaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: ŻAL MI WASZYCH DZIECI IP: *.dip.t-dialin.net 26.04.01, 21:13 bo maja takich glupich i nietolerancyjnych rodziców. Jestem pedalem i nigdy sie nie maluje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arthur Re: ŻAL MI WASZYCH DZIECI IP: *.11.vie.surfer.at 27.04.01, 01:24 Wspolczuje Wam biedni Polacy,ze jestescie tak bardzo niedorozwinieci intelektualnie, nie wspominajac o talerancji.Jakie macie prawo wypisywac takie bzdury na forum internetowym. Zachowajcie to dla siebie,u Was w Polsce, a nie prezentujcie swoich idiotyzmow na forum miedzynarodowym.O Polsce i Polakach mowi sie wystarczajaco zle w Europie,nie musicie sie starac o to, aby o Was myslano i mowiono, ze jestescie bezmozgowcami europejskimi. O tym wie cala Europa.Idzcie lepiej tradycyjnie do kosciolka,polizcie dupcie proboszczowi i czekajcie cierpliwie ,az Niemcy i Austryjacy zezwola Wam na wejscie do Unii Europejskiej.Moze wtedy nauczycie sie myslec tak jak wspolczesni Europejczycy myslec powinni. TOT ZIENS ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mars Re: ŻAL MI WASZYCH DZIECI IP: 195.136.25.* 27.04.01, 08:32 Gość portalu: Arthur napisał(a): > Wspolczuje Wam biedni Polacy,ze jestescie tak bardzo niedorozwinieci > intelektualnie, nie wspominajac o talerancji.Jakie macie prawo wypisywac takie > bzdury na forum internetowym. Zachowajcie to dla siebie,u Was w Polsce, > a nie prezentujcie swoich idiotyzmow na forum miedzynarodowym.O Polsce i > Polakach mowi sie wystarczajaco zle w Europie,nie musicie sie starac o to, > aby o Was myslano i mowiono, ze jestescie bezmozgowcami europejskimi. Facet - pieprzysz aż mi z monitora śmierdzi!!! Jak tak bardzo nie lubisz Polski i Polaków to nie wypowiadaj sie w tym języku, tylko w tym swoim bełkotem ang-niem- franc. (czyli holenderskim). Siedź tam sobie przy polderze i uważaj żeby cię za zalało :)))) > O tym wie cala Europa.Idzcie lepiej tradycyjnie do kosciolka,polizcie dupcie > proboszczowi i czekajcie cierpliwie ,az Niemcy i Austryjacy zezwola Wam na > wejscie do Unii Europejskiej.Moze wtedy nauczycie sie myslec tak jak wspolczesn > i > Europejczycy myslec powinni. TOT ZIENS ! > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GUMI Re: ŻAL MI WASZYCH DZIECI IP: *.inet.intermin.fi 27.04.01, 11:16 Ciekawe gdzie tak dobrze nauczyles sie jezyka polskiego ty "bogaty" europejczyku. Bardzo sie ciesze rowniez ze jestes tak bardzo rozwiniety intelektualnie i tolerancyjny. Co do faktow : - mamy prawo do wypisywania opinii nie bzdur tak jak caly twoj wolny i wyzwolony swiat, - "zachowanie dla siebie" kloci sie z dobrze ci znana wolnoscia slowa, - z pewnoscia o Polakach mowi sie zle w Europie ale nie tak bardzo do konca zle, - na pewno maja mam za zle ze nasza mafia kradnie ich samochody i przemyca narkotyki - Z CZYM SOBIE NIE RADZA- ale to jest argument ze to oni sa europejskimi bezmuzgowcami ( do grupy ktorej z pewnoscia i ty nalezysz), - to tobie radze isc do kosciolka bo potem moze byc za pozna, I to tobie bardzo WSPOLCZESNEMU EUROPEJCZYKOWI radze rozejrzec sie dookola i zapytac czy twoi znajomi , koledzy i sasiedzi ( jesli w ogole ich posiadasz) sa tak bardzo pozytywnie nastawieni do pedalow wychowujacych nie swoje dzieci. Mniej wspolczesny europejczyk GUMI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: ŻAL MI POLSKICH ZAMORDOWANYCH DZIECI IP: 193.159.154.* 27.04.01, 11:59 zal mi jest nimowlat zamordowanch bestialsko przez ich polskie matki, kobiety dzialajace impulsyswnie nie majacych wyjscia (ja tych kobiet nie potepiam) Zal mi tych kobiet które nielegalnie przeprowadzja skrobanki, bo biskupi nie lubia prezerwatyw. Zal mi tego kraju w którym kiedys mieszkalem, z którym sie nadal czuje zwiazany, a który jest rzadzony przez klike, a ciemnota polska im tylko poklaskuje. Zal mi jest tego kraju w którym nie przeprowadzono reformny szkolnictwa, w którym to wiekszy nacisk by kladziono na samodzielne myslenie. Ciemnota latwiej sie rzadzi, to fakt. Zal mi jest tego kraju w którym rodziny z trojgiem dzieci musza zyc z pomocy Caritasu. Zal mi jest polskich dzieci zyjacych w sierocinacach, do których oddali je ich wlasni rodzice. Odpowiedz Link Zgłoś
qba22 Re: ŻAL MI POLSKICH ZAMORDOWANYCH DZIECI 05.05.01, 15:27 Amen, podpisuje sie obiema rekami. M Y S L C I E zanim n a p i s z e c i e ps Zal mi czasem jak widze to buractwo, ze nie mieszkam np. w Czechach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jet Re: ŻAL MI POLSKICH ZAMORDOWANYCH DZIECI IP: 193.91.75.* 05.05.01, 17:16 A propo parad. Wszystkich pojebanych homofobow na pewno ucieszy wiadomosc, ze szykuje sie EUROPRIDE w Wiedniu - caly Czerwiec. Bedzie wielka gejflaga na 60 metrow - symbol nadziei (ze homofoby zmadrzeja :-) na najwyzszym budynku w Wiedniu - Donauturm. Parade z powitalna mowa wygloszona przez burmistrza miasta Wieden zapowiadaja na 30 Czerwca. jet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pete Re: do Arthura IP: *.gazeta.pl 07.05.01, 14:37 W swoim tekście odmawiasz Polakom tolerancji, a sam z pogardą, nienawiścią (nietolerancją?) odnosisz się do ludzi, którzy chodzą do kościółka i liżą itd. Skoro mają do tego prawo, tak jak homoseksualiści do małżeństw itd. to czemu ich nie tolerujesz? Widocznie z Twoim rozwojem umyslowym jest cos..., może warto zastanowic sie nad tym co sie pisze a nie tylko powtarzac czyjes "poprawne" poglady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vaterlan Re: ŻAL MI WASZYCH DZIECI IP: *.kvz.tudelft.nl 07.05.01, 21:00 Nie osmieszaj sie ty "europejczyku". Z Polakami w swiecie nie jest tak zle, jak uwazaja tycy kretyni jak ty. A wracajac do tematu, to Holandia przegiela na calej linii. Udaja ta swoja tolerancje i chyba sie troche sie zapedzili. Malo tego. Jesli chodzi o eutanazje to ichnia minister zdrowia (sic!) zaproponowala wprowadzenie pigulki usmiercajacej dla "ludzi zmeczonych zyciem". Zle ci, nie che cie sie zyc, czujesz sie staro - kopsnij se pigule, pczujesz sie lepiej, lepiej niz kiedykolwiek w zyciu. Z koleji zaczyna im sie inaczej widziec sprawa z narkotykami. To przyzwolenie na miekkie dragi okazalo sie kompletnym fiaskem. Ludzie przewaznie po paru skretach przesiadaja sie na cos ciezszego i to gowno jest bardzo latwe do osiagniecia (zapytaj sie pierwszego lepszego czarnego na Centraal Station w Amsterdamie), wiec zaczela sie debata o zakazie sprzedazy tego szajsu. Dlatego kto chce przypalic porzadny towar proszony jest o natychmiastowe wykupienie wycieczki do Holandii :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gięty Re: ŻAL MI WASZYCH DZIECI IP: 158.75.14.* 23.05.01, 17:56 Jak będziesz umierał gdzieś w zapyziałym holenderskim szpitalu, zezwolisz na eutanazję, i w ostatniej chwili narodzi Ci się wnuczka lub córka i będzie szła Ciebie odwiedźić to Cię wtedy zabiję, po prostu odłączę - bo nie nazwę tego eutanazją. A jej dam na pociechę trochę Maryci, niech się dzecko zrelaksuje. Przecież na następny dzień idzie do szkoły, żeby się spotkać z kolegą, który był wychowywany przez lesbijki - i teraz ma problemy z akcpetacją siebie, jako chłopca i nie mów, że tak nie będzie, jeżeli nie masz dyplomu z psychologii dziecięcej i 10-letniej praktyki w ośrodku, gdzie takich chłopców się leczy! A co do samozabójstwa - to życzę szybkiej śmierci, bo jeżeli boisz się cierpienia, to nie możesz się poświęcić dla innych - ciekawe co o tym twój partner(ka). Mu tu gadu gadu, a klimat się ociepla, lodowce topnieją i wody w oceanie przybiera! Jeszcze napiszę bo fajny(a) jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: itt Re: ŻAL MI TYCH DZIECI CO BĘDĄ ADAPTOWANE PRZEZ PEDAŁÓW IP: 195.94.204.* 07.05.01, 13:54 Nie ma dwoch zdan, w Holandii sprawy ida w tym kierunku jak kiedys w Sodomie i Gomorze - panstwo wprowadza rownouprawnienie homoseksualizmu! Jak im morze w koncu te poldery zaleje, to chociaz bedzie wiadomo za co. A propos, czy to prawda, ze eutanazja ma byc obowiazkowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek PRAWDZIWY EUROPEJCZYK IP: *.dip.t-dialin.net 07.05.01, 15:00 Czytajac te wypowiedzi dochodze do wniosku, ze prawdziwy Europejczyk to: ZYD, PEDAL, SEKCIARZ, NARKOMAN i PSEUDOINTELIGENT. DZIEKUJE, ale wole byc Polakiem, miec zone, chodzic do kosciola i uchodzic w kregach "TAKICH EUROPEJKCZYKOW" za wiesniaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramzes Re: PRAWDZIWY EUROPEJCZYK IP: 62.226.125.* 15.05.01, 14:20 a moze prawdziwy europejczyk to: czlowiek otwarty, inteligentny, wyksztalcony...a nie Polak? to nie dzieci beda dokuczaly tym dziecoim, ktorych "rodzice" msa tej samej plci. To inni rodzice..takie nieduczone, malomioasteczkowe borciuchy, co nie maja pracy i lubia wciskac nosy w nieswoje sprawy... To ich zdanie beda powtarzaly dzieciaki w szkole.. Kiedy powiedzialem rodzinie, ze jetsem gejem...pelna zrozumienia byla tylko moj 7 letni chrzesniak...powiedzial..ze jestem jego wojkiem... Moze jeszcze mu nikt nie nawtykal takich pierdol do glowiy jakie znajduja sie w wiekszosci z was.. No i po drugie, wychowuje corke razem z moim przyjacielem i jak do tej pory nikt jej w szkole nie dokucza (poza nielicznymi przypadkami - dzieci durnych i niewykszatlconych rodzicow)..bo jest inteligentna, towarzyka i mam mase przyjaciol, ktzry nie boja sie do nas przychodzic. I oby pewnegod dna tak bylo w Polse Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: PRAWDZIWY EUROPEJCZYK IP: *.dip.t-dialin.net 15.05.01, 14:44 Gość portalu: Ramzes napisał(a): > a moze prawdziwy europejczyk to: > czlowiek otwarty, inteligentny, wyksztalcony...a nie Polak? > to nie dzieci beda dokuczaly tym dziecoim, ktorych "rodzice" msa tej samej plci > . > To inni rodzice..takie nieduczone, malomioasteczkowe borciuchy, co nie maja > pracy i lubia wciskac nosy w nieswoje sprawy... To ich zdanie beda powtarzaly > dzieciaki w szkole.. > Kiedy powiedzialem rodzinie, ze jetsem gejem...pelna zrozumienia byla tylko moj > 7 > letni chrzesniak...powiedzial..ze jestem jego wojkiem... Moze jeszcze mu nikt n > ie > nawtykal takich pierdol do glowiy jakie znajduja sie w wiekszosci z was.. No i > po > drugie, wychowuje corke razem z moim przyjacielem i jak do tej pory nikt jej w > szkole nie dokucza (poza nielicznymi przypadkami - dzieci durnych i > niewykszatlconych rodzicow)..bo jest inteligentna, towarzyka i mam mase > przyjaciol, ktzry nie boja sie do nas przychodzic. I oby pewnegod dna tak bylo > w > Polse Amen. > masz racje, o gejach z dziecmi pisalem tez tu na forum, znam kilka wypadkow. Dzieci sa zrownowazone i wychowane w milosci, a wychowanie tradycyjne to widac powyzej, poruszylem tu kilkakrotnie tematyke gejowska zeby cos rozruszac na tym forum, ale zawsze zamelduja sie jakies gnidy. A tak to gdzie mieszkasz? pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Budda Re: PRAWDZIWY EUROPEJCZYK IP: 129.93.24.* 15.05.01, 15:29 Mesco, zajrzyj pod "Kraj" -"Czy okreslenie homoseksualistow jako kochajacch inaczej jest rafne". Jest tam list dla Ciebie. A wracajac do Twej wypowiedzi w tym miejscu.... Ty nie poruszasz tematyki gejowskiej, Ty eksponujesz swe seksopatyczne zamilowanie do "obciagania" i "lejacej sie spermy". Jak to mialy byc proby przekonania "innych" o pieknie milosci homoseksualnej, to trafiles jak kula w plot. Dla tych, ktorzy (wedlug nich samych) kochaja inaczej lepiej byloby, gdyby taki adwokat sie nie pojawial tym na forum. Jestes ekshibicjonista-erotomanem i tylko tyle z Ciebie maja ci inni. Pozdrowienia, Budda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Budda Re: PRAWDZIWY EUROPEJCZYK IP: *.unl.edu 15.05.01, 19:14 Z kogo Ty chcesz idiote zrobic ? Rob sobie co chcesz ze Swoim przyjacielem, ale nie posluguj sie wypowiedziami i rozumowaniem 7-letnim dziecka jako dowodem na piekno zwiazku w ktorym tkwisz. Mam ciagle nadzieje, ze zdajesz sobie sprawe z absurdalnosci swej wypowiedzi, pomijajac juz to ze bylbys wojkiem bez wzgledu na Swa orientacje seksualna. Wiec z kogo Ty idiote robisz ? Pozdrowienia, Budda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: do Buddy IP: *.dip.t-dialin.net 15.05.01, 19:26 same banaly, zreszta piszesz ze byles 20 lat alkoholikiem. I ty chcesz byc dla mnie przykladem? Moje zycie innaczej sie toczy w swiecie realnym, a innaczej w wirtualnym. W sumie o mnie nic nie wiesz, a probujesz wyciagc wnioski. Zajmij sie swoimi problemami. Zarucasz mi zbyt duzo sexu, a sam piszesz ze w twoim miescie kurwa kosztuje 100 dolcow. Ja za sex nie place, i nie znam cen. Przydala by ci sie taka domina z batem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Budda Re: do Buddy IP: *.unl.edu 15.05.01, 20:09 Mesco, nigdy tak naprawde nie mialem nadziei, ze wyciagniesz jakies wnioski z tego o czym mowie. Tak, o mnie mozesz mowic w czasie przeszlym, jesli chodzi o alkoholizm, natomiast Ty nigdy nie bedziesz mogl o sobie powiedziec, ze cos w sobie zmieniles. Dla Ciebie jedynymi lekarstwami jest albo baba z batem albo ( co juz Ciebie dotyczy) chlop z odpowiednim "batem". Twoj swiat kreci sie w kolko czyichs majtek i juz nic na to nie poradzisz. Szukasz wszelkimi mozliwymi drogami jakiejs filozofii, ktora moznaby nagiac do Twojej przypadlosci, tylko ze cokolwiek znajdziesz, bedzie to karykatura i nic wiecej. Pozdrowienia, Budda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kronik PRAWDZIWY EUROPEJCZYK do Jacka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.01, 23:53 Gość portalu: Jacek napisał(a): > Czytajac te wypowiedzi dochodze do wniosku, ze prawdziwy Europejczyk to: ZYD, > PEDAL, SEKCIARZ, NARKOMAN i PSEUDOINTELIGENT. > DZIEKUJE, ale wole byc Polakiem, miec zone, chodzic do kosciola i uchodzic w > kregach "TAKICH EUROPEJKCZYKOW" za wiesniaka. A skąd wzięli ci się tutaj żydzi? Chyba ich sobie uroiłeś. Judaizm zabrania homoseksualizmu i uznaje go jednoczesnie za grzech śmiertelny. Wątpię aby to holenderscy żydzi (których jest niewielu) głosowali za tym projektem. Co do samego tematu to uważam, że powinno sie ograniczyć do prawnej umowy cywilnej obejmujących sprawy majątkowe i wykluczyć możliwość adopcji, do prawidłowego rozwoju dziecko potrzebuje ojca i matki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: PRAWDZIWY EUROPEJCZYK do Jacka IP: *.dip.t-dialin.net 16.05.01, 15:20 Gość portalu: Kronik napisał(a): > > > A skąd wzięli ci się tutaj żydzi? Chyba ich sobie uroiłeś. Judaizm zabrania > homoseksualizmu i uznaje go jednoczesnie za grzech śmiertelny. Wątpię aby to > holenderscy żydzi (których jest niewielu) głosowali za tym projektem. Co do > samego tematu to uważam, że powinno sie ograniczyć do prawnej umowy cywilnej > obejmujących sprawy majątkowe i wykluczyć możliwość adopcji, do prawidłowego > rozwoju dziecko potrzebuje ojca i matki. Tutaj zes sie pomylil, panstwo Izrael ma jedne z najbardzie postepowych ustaw dotyczacych zrownania w prawach homoseksualistow na swiecie !! Ale ortodoksyjni Zydzi w Holandii sa rzeczywiscie konserwatywni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kronik PRAWDZIWY EUROPEJCZYK do mesca IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.01, 15:47 Wcale się nie pomyliłem. Chodziło mi o żydów jako wspólnotę religijną a nie państwo Izrael, które coraz bardziej zmierza ku świeckiej formie państwowości. Na przyszłość czytaj uważniej. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul KOGO MNIE JEST ZAL IP: 203.202.95.* 22.05.01, 03:31 Mnie zal jedynie tego ciemnego polactwa, ktore ma opinie na kazdy temat, niewazne czy madra czy glupia. Kroluje tu filozofia Dulskiej - robta co chceta, byleby nie na widoku. A gdyby tak najpierw wyjac belke z wlaznego oka, a potem szukac zdzbla u sasiada? Ale latwiej potepiac to co nieznane (=inne)! Holendrzy daja przyklad, ktory z czasem kazdy cywilizowany kraj bedzie nasladowal. Dlatego Polacy musza wybrac, czy nadal chca byc Talibami Europy, czy moze im jednak po drodze do cywilizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlado Re: KOGO MNIE JEST ZAL IP: 212.244.68.* 22.05.01, 10:20 Gość portalu: paul napisał(a): > Mnie zal jedynie tego ciemnego polactwa, ktore ma opinie na kazdy temat, niewaz > ne > czy madra czy glupia. > > Kroluje tu filozofia Dulskiej - robta co chceta, byleby nie na widoku. > > A gdyby tak najpierw wyjac belke z wlaznego oka, a potem szukac zdzbla u sasiad > a? > Ale latwiej potepiac to co nieznane (=inne)! > > Holendrzy daja przyklad, ktory z czasem kazdy cywilizowany kraj bedzie > nasladowal. Dlatego Polacy musza wybrac, czy nadal chca byc Talibami Europy, cz > y > moze im jednak po drodze do cywilizacji. Stary, strasznie uogólniasz mówiąc ciemne polactwo - powtarzasz stereotypy. Mnie tam wisi co holender zdecyduje u siebie ale u mnie niech decydują obywatele tego kraju, którzy tu mieszkają. Powiedz ile tak naprawdę tych obywateli gejów jest w liczbie 38 mln wszystkich obywateli. Podaj procent. I powiedz mi kurcze dlaczego niewielka garstka (a może nie?) robi taki cholerny hałas. Co do cywilizacji to zostaw to słowo w spokoju, czy wg Ciebie cywilizowany kraj to kraj, który sięga po metody sprzed tysięcy lat kiedy zostawiano chorych członków pierwotnej wspólnoty bo zagrażali przetrwaniu reszty? Jeżeli wg Ciebie cywilizacja musi mieć fundamentalne prawa człowieka, wolności, demokracji i tolerancji to wyjaśnij mi jak się ma demokracja - rządy wiekszości do narzucania swich poglądów przez mniejszość - jak chcecie to stwórzcie sobie gejlandię i tam ustanawiajcie dowolne prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: ŻAL MI TYCH DZIECI CO BĘDĄ ADAPTOWANE PRZEZ PEDAŁÓW IP: 203.202.95.* 22.05.01, 04:21 Gość portalu: RUDY napisał(a): > Holandia to jeden wielki burdel śmierdzący trawką, pedałami i eutanazją. Polska smierdzi wodka i papierosami i jakos nikt nie kwapi sie ich zdelegalizowac, wiec odczep sie od trawy, bo przynajmniej mniej szkodzi. Od reszty tez sie odczep. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aalaj Re: ŻAL MI TYCH DZIECI CO BĘDĄ ADAPTOWANE PRZEZ PEDAŁÓW IP: 203.202.95.* 22.05.01, 04:39 Ludzie, Wkrotce wybory. Czy chcemy Polski na wzor Iranu i Afganistanu? A moze Kuby, gdzie za homoseksualizm wtraca sie do wiezienia (dziwny sojusz, Kuba i Watykan)? A moze czas spojrzec w droga strone i zrobic choc maly kroczek w strone Holandii? Mysle, ze trzeba pytac wprost wszystkich kandydatow i ich partie o stosunek do mniejszosci seksualnych, eutanazji, religii w szkole, aborcji itp., i odpowiednio glosowac. A jesli po wyborach zapomna o programie i obietnicach, to nalezy im to porzypomniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: besciak Re: ŻAL MI TYCH DZIECI CO BĘDĄ ADAPTOWANE PRZEZ PEDAŁÓW IP: *.ip-pluggen.com 23.05.01, 19:30 A mi jest zal was wszystkich, ktorzy sie obzucacie obelgami. Nikt z was nie podaje konkretnych argumentow dlaczego tych dzieci bedzie zal. Nikt nie podal madrego argumentu przeciw ani za. Na tym swiecie jest tyle bezdomnych dzieci, ktore spewnoscia wolalyby zyc w srod pedalow, lizbijek niz zyc w swojej biedzie. Bez rodzicow w domu dziecka. Czy im bedzie gorzej niz jest im do tej pory? Dla mnie takie prawo jest bez sensu. Ale jesli juz jest to moze sie na to popatrzyc troche pozytywnie i wyciagnac z tego pozytywne wnioski. Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Budda Do besciaka IP: *.unl.edu 23.05.01, 20:14 Besciak, posluchaj. Stanowisko, ktore Ty prezentujesz, to z pozoru wielce humanitarne podejscie. Piszesz bzdury, ze dzieci wolalyby byc z pedalami czy lesbijkami niz w domu dziecka. One po pierwsze nie wiedza, kto to sa pedaly i lesbijki, a po drugie, kazda alternatywa wydawalaby sie lepsza od koczowania w domu dziecka. Do czasu, kiedy zaczna liczyc na palcach i porownywac sobie w glowkach obraz ze swoich marzen a rzeczywistosc. Tylko wtedy jest juz za pozno. Jestem przekonany, ze chlopczyk 5-6 letni, adoptowany przez homoseksualistow, wbrew swej wiedzy na temat tego zwiazku, gdy nagle dostanie olsnienia w wieku 12- 14 lat, ze dwoch ojcow kladzie sie do tego samego lozka, musi wpasc w szok. Besciak, oto moralny argument dla Ciebie. Adopcja kogos, kto nie jest swiadomy swej przyszlej sytuacji w zwiazku z nietypowym podejsciem do definicji rodziny, jest gwaltem przeciwko tej osobie. Amen. Prawo ubezwlasnowolnia osoby psychicznie chore od podejmowania decyzji. Dzieci oczywiscie nie sa osobami chorymi, nie mniej nie maja prawa decydowania o sobie samych. Dlaczego ? Dlatego, ze nie sa w stanie zrozumiec caloksztaltu sytuacji, w ktorej przyszloby im sie znalezc. Uwazam, ze homoseksualne lobby traktuje dzieci jako zabawke z wystawy, a nie zywego czlowieka, ze swymi emocjami i prawami do decydowania. Czy homoseksualizm jest sprawa wyboru czy nie jest, nie wazne. Co jest wazne, ze jak nie jestes w stanie, czy nie chcesz byc w zwiazku, ktorego owocem jest dziecko, nie maltretuj innych swymi ojcowskimi ciagotami. Jak nie chce isc na studia, jak dostaje obrzydzenia na sama mysl o nauce, nie moge domagac sie dyplomu uczelni. Czy ci inni w koncu to zrozumieja ? To takie proste. A Ty besciak pomysl raczej o tym jak usprawnic tradycyjne rodziny, jak ulatwic adopcje rodzinom, ktore nie moga miec dzieci, jak dohumanizowac domy dziecka, jak usprawnic edukacje, jak uczynic religie duchowoscia itp. itd., a nie popierac chore dazenia ludzi, ktorzy maja najmniej do powiedzenia na temat dzieci. Pozdrawiam, Budda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arnold Re: Do durnia budda IP: 134.99.8.* 25.05.01, 17:54 pierdolisz tylko ty zalana palo, smierdzaca. Wszedzie cie pelno z tym twoim pierdoleniem którego nauczyles sie od psychoteraupeuty Zacznij regularnie jebac to ci sie zdrówko polepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Budda Re: Do durnia budda IP: *.unl.edu 25.05.01, 18:34 Nie moja to wina chlopcze, ze rozum ci spadl do majtek. Tam twoje zycie, twoje uczucia, i wszystko co robisz. U psychoterapeuty nie bylem, ale ty dopoki bedziesz swoja uwage koncentrowal na kroczu innych ludzi, z pewnoscia tam trafisz. Budda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: besciak Re: do was :PPPP IP: *.ip-pluggen.com 25.05.01, 21:28 Spewnoscia bedzie waszym dziecia o wiele lepiej z pedalami niz z wami. Jak wy sie do siebie odzywacie? I z was wasze dzieci maja brac przyklad? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Budda Re: do was :PPPP IP: *.unl.edu 25.05.01, 21:39 A jaki przyklad da dziecku para samcow udajacych zakochana pare. Myslisz troche czlowieczku czy nie ? Budda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramzes;) DO BUDDY IP: *.dip.t-dialin.net 26.05.01, 17:33 a skad wiesz, ze para samcow musi udawac zakochana pare... a moze para samcow jest po prostu zakochana para??? he? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vist ŻAL MI TYCH DZIECI CO BĘDĄ ADAPTOWANE PRZEZ PEDAŁÓW IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.05.01, 21:40 Gość portalu: RUDY napisał(a): > Holandia to jeden wielki burdel śmierdzący trawką, pedałami i eutanazją. 1. Dzieci szkoda. 2. Holandia..... to miejsce lepsze od Białegostoku (sorry, tak myślę) 3. A Twoja wypowiedź RUDY pachnie agresją, konfesjonałem i świniobiciem. Pomyśl jutro, czemu tak napisałem. Bez urazy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nazi Re: ŻAL MI TYCH DZIECI CO BĘDĄ ADAPTOWANE PRZEZ PEDAŁÓW IP: 212.182.31.* 28.05.01, 21:37 sluchaj gnido- vist jesli pachnie swiniobiciem tzn. ze niedlugo umrzesz a wiesz czemu zydzi nie jedza wieprzowiny? nie sa kanibalami (wiec cie kurwo nie rusza) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: ŻAL MI TYCH DZIECI CO BĘDĄ ADAPTOWANE PRZEZ PEDAŁÓW IP: *.dip.t-dialin.net 29.05.01, 14:31 cala polska wyglada jak swiniobicie na wsi. To po prostu najwieksze swieto intelektualne dla 70% mieszkanców tego kraju. a cibie nazi to by prwadziwi nazi zamkneli do jednej komory razem z zydami. Nazi nie robili zadnych róznic. Odpowiedz Link Zgłoś