heraldek 07.11.05, 18:14 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panna_z_polskiego_dworku Organy zabitego Palestyńczyka ratują Izraelczyków 07.11.05, 18:16 Bardzo szlachetny gest Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek Ta szlachetnosc zycia mu nie przywroci... 07.11.05, 18:26 ....a wspiera bandytow... Odpowiedz Link Zgłoś
alkud PODWÓJNE BRAWA... 07.11.05, 18:26 1. Dla IDFu - bo muszą się bronić 2. Dla rodziny chłopca za brak fanatyzmu Francja płonie religiapokoju.blox.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
zezowaty_cyklop Jestem przerażony 07.11.05, 18:29 Zazwyczaj nie wzruszam się prymitywizmem niektórych komentarzy. Tym razem jestem przerażony. Mam nadzieję że powyższy komentarz pochodzi od dzieciaka nieświadomego co to jest wojna. I co TAM znaczy taki gest na który zdobyli się ci rodzice. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Jestem przerażony 08.11.05, 00:08 A ja od dawna jestem przerazona. Wlasnie se to kopiuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
ubu66 precież to PN (Polska Norma). 08.11.05, 17:38 Pisze to z przykroscia, ale tak jest. Mam nadzieje ze to pisza gó..arze ... Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Zmądrzeli. Szkoda, że tyle ich to kosztowało. 07.11.05, 18:46 Ale już nigdy nie uwierzą tym, którzy obiecują, że rzucaniem kamieniami można wpędzić Izraelczyków do morza. Odpowiedz Link Zgłoś
rzabba Szkoda, zigzaur 08.11.05, 08:52 zigzaur napisał: > Ale już nigdy nie uwierzą tym, którzy obiecują, że rzucaniem kamieniami można > wpędzić Izraelczyków do morza. ----------- s....j Odpowiedz Link Zgłoś
canadol [...] 07.11.05, 18:47 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Hej, rasisci, protestujcie! 07.11.05, 19:05 Zapewne nie wiesz, że Arabowie i Żydzi są etnicznie bliscy sobie. I języki brzmią podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
canadol JA WIEM, ALE RESZTA? 07.11.05, 19:39 Reszta dotknieta choroba. Sa 3 plagi, ktore gnebia ludzkosc: 1. Nacjonalizm 2. Rasizm 3. Fundamentalizm religiny Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: JA WIEM, ALE RESZTA? 07.11.05, 22:06 Ale jakich rasistów masz na myśli w tym przypadku? Bo są 2 warianty: a) ci, co twierdzą, że Arabowie cacy a Żydzi be (takich chyba większość), oraz b) ci, co twierdzą, że Żydzi cacy a Arabowie be. Odpowiedz Link Zgłoś
pantera01 Re: JA WIEM, ALE RESZTA? 08.11.05, 05:54 Sa jeszcze tacy dla ktorych Arabowie sa be i Zydzi sa be. Odpowiedz Link Zgłoś
zakaew nie wierze w to musi byc zarazony Hivem lub cos 07.11.05, 22:11 groznego! Muslim ratowac zycie Zyda to nie wedlug zasady Islamu! Odpowiedz Link Zgłoś
antek_cukierman [...] 07.11.05, 22:40 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita No pieknie pieknie 08.11.05, 00:16 Kropeczka chrapie od 18.15 ... Swietna wizytowka gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
nehdat Re: czyli nie ma tego złego co by na dobre nie wy 08.11.05, 06:31 Izraelscy zolnierze oddali chlpcu przysluge. Nie bedzie musial przezywac tego co reszta palestynczykow: ciagla szczelanina, bombardowania To gigantyczne wiezienie i izraelska armia z nudow od czasu doczasu sobie do nich poszczela. Odpowiedz Link Zgłoś
antek_cukierman Dla porządku - para kretyńskich cenzorów 08.11.05, 07:18 tzw. "społecznych" tego forum toleruje przez 24 godziny nick jak niżej: Autor: wagon_martwych_zydow wycięty dopiero przez admina zawodowego na wniosek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=31582422 wycina zaś post mniej więcej takiej treści: Do forumowej kretynerii Szczeku waszego nie było słychać, kiedy organy zabitego przez Palestyńczyka Izraelczyka zostały przekazane do przeszczepu dla uratowania życia jakiegoś Palestyńczyka. Przypadków takich było więcej. Podać linki, forumowe kretyny? Odpowiedz Link Zgłoś
rzabba Re: Dla porządku -ZUKIERMAN 08.11.05, 09:03 antek_cukierman napisał: ...> Autor: wagon_martwych_zydow... --------------------------------- a gdyby zamiast zydow stalo: palestynczykow ? Odpowiedz Link Zgłoś
dan34bratdany33 If there is a will there is a way. 08.11.05, 06:31 widze ze wybrancy znalezli sposob na zdobycie organow. Zawsze wierzylem ze to madry narod. Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: If there is a will there is a way.+ 08.11.05, 18:01 Z twoich,to nawet ten jeden do czegos sie nadaja? Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Aha+ 08.11.05, 18:00 <<<<<<<<<<<<<<<Re: Hej, rasisci, protestujcie! Przeczytaj komentowany artykuł » zigzaur 07.11.05, 19:05 + odpowiedz Zapewne nie wiesz, że Arabowie i Żydzi są etnicznie bliscy sobie. I języki brzmią podobnie.>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>< Ekspercie. Roznica ciut wieksza niz miedzy Polakami i Rosjanami. I ciut wieksza niz polsko rosyjski. Odpowiedz Link Zgłoś
memor3 Ciekawe ile jest w tym prawdy? Dlaczego jakos nie 08.11.05, 19:00 wspomniano i kikunastu przypadkach gdy organy zamordowanych izraelczykow posluzyly do ratowania chorych Arabow? Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: Ciekawe ile jest w tym prawdy? Dlaczego jakos 08.11.05, 19:07 no pokaz mi jakies informacje o tych kilkunastu przypadkach Odpowiedz Link Zgłoś
remekk A może założą chodowlę .Geszeft jest geszeft . 09.11.05, 17:30 I w dodatku nie jest to tak brudny geszeft jka przedsiębiorstwo "holokaust" ... . Odpowiedz Link Zgłoś
boykotka No cóż, nie dalej jak 2 tyg temu oglądałam 09.11.05, 18:46 chyba na Discowery podobny dokument, z tym, że dawcą organów dla 12-toletniej paledtyńskiej dziewczynki był 21-letni Izraelczyk, który zginął w zamachu bombowym. Pokazywano matkę chłopaka i rodzinę dziewczynki. Odpowiedz Link Zgłoś