25.11.05, 02:58
szkoda ze dana i goldbaum zmarnowali to forum. nie wiem dlaczego tak nie lubia gazety wyborczej ze uparli sie zeby rozwalic forum swiat na portalu tej gazety (wg mnie najlepsze od strony technicznej forum w polskim internecie) ale skutecznie im sie udalo.

nie ma sensu nawet apelowac o bojkot tych psychopatow bo oni sie tutaj beda produkowali jeszcze przez wiele lat. az do usranej (jednego lub drugiego) smierci.

szkoda. bo tutaj wpada tez czasem troche ciekawszych osob i przy roznego rodzaju konfliktach na swiecie warto poznac inne opinie.

niestety - to forum stalo sie arena walki parki psychopatow. :(
Obserwuj wątek
    • marcus_crassus ale jeden maly apelik nie zaszkodzi 25.11.05, 03:02
      ludzie - tam na gorze jest opcja "zaloz prywatne forum" - i tak wszyscy oprocz gora 6-7 osob maja dokladnie w dupie wasze kolejne bojkoty, wyzywania od antysemitow i syjonistow.

zalozcie sobie wlasne forum i naprarzajcie sie tam dowoli. i dajcie reszcie odethcnac od tego cholernego izraela i cholernego antysemityzmu ktory gdyby nie wasz upor w walkowaniu tej tematyki dzien w dzien dawno zszedlby do wlasciwego, marginalnego tutaj poziomu.

musicie dzien za dniem bredzic tutaj o tym samym przez tyle lat?

ps- rownie sensownie mozna do obrazu albo do sciany gadac. :(
      • oneline Re: ale jeden maly apelik nie zaszkodzi 25.11.05, 22:26

• abstrakt2003 Popieram n/t 26.11.05, 12:00

• markv501 Re: szkoda 25.11.05, 22:18
      nie masz racji co do Dany
      pzdr
      • dana33 Re: szkoda 25.11.05, 22:46
        :)))))
    • aaki Re: szkoda 25.11.05, 22:20
      bywają większe straty na swiecie
      • dana33 Re: szkoda 25.11.05, 22:46
        zgadzam sie z toba aki... :)))
    • polski_francuz Ok 25.11.05, 22:26
      Marcus, wyraze i ja moja opinie.

Tu nie chodzi o antysemityzm czy syjonizm. Tu chodzi o wladze wirtualna, ktora
      sie tlumacza iloscia wpisow. A laurki i wyzwiska sa elementem tej wladzy.
      Laurki dla zgadzajacych sie, wyzwiska dla tych co sie nie zgadzaja.

Temat jest durnowaty, bo kogo na mily Bog obchodza te polsko-zydowskie spory
      sprzed 35 lat? Nikogo.

A forum nikt nie zabija, bo ci nikt nie kaze ani pisac ani czytac durnot.

Mozesz pisac madrze i sa madrzy ludzie overe here tez.

Zydzi tez.

To by bylo na tyle.

Pozdro

PF

• abstrakt2003 Masz rację... 26.11.05, 12:02
        coraż rzadziej czytam te durnoty.
    • dan34bratdany33 Re: szkoda 26.11.05, 07:54
      Faktycznie spartolila wam wspolna jakby nie bylo agende.
      Zacietrzewila sie w jakies polakozercze wypociny
      a tu prawdziwy wrog z innych stron na Zydow czycha.
      Wiem chcesz zachowac twarz dystansujac sie od niej-
      bo co ci pozostalo.Kiedys byliscie w jednej stajni
      ale to nie wystarczy-trzeba miec jeszcze racje
      i prawde po swojej stronie.

Ty sie jeszcze utrzymasz jakis tu czas ale tez ci nerwy puszcza z bezsensownosci
      waszego chucpiarskiego blaznowania.
      • marcus_crassus nie ma zadnej wspolnej agendy 26.11.05, 11:58
        co do dany to po jej ostatnich postach stwierdzam ze nalezy ja postawic w tym samym rzedzie co Fredzia. nie wiem dlaczego maja mi puszczac nerwy. ale po tym co przeczytalem nie sadze aby mozna traktowac forumowicza dana33 powaznie.

Jakies stek bredni osoby ktora nie radzi sobie emocjonalnie z internetem. To wsio.

A mnie to mowiac szczerze troszke "wali"...Mam wieksze problemy niz zajmowanie sie paranojami forumowiczow z forum GW.
        • markv501 Re: nie ma zadnej wspolnej agendy 26.11.05, 13:17
          prownanie z fredkiem jest chybione on jest prowokatorem , a mmoze do absurddu
          prowadzi zarzuty antysem.
          Dana broni swojegoo kraju. Niepotrzebnie w daje sie w dyskusje z niepoprawnymi
          pzdr
          • marcus_crassus dana bredzi 26.11.05, 13:26
            jak ktos nie radzi sobie z emocjami to musi pamietac ze internet jest miejscem dla ludzi powyzej 5 lat.

trzeba czasem wiedziec kiedy czas skonczyc. dla izrala,dany i tego forum bedzie najlepiej jak dana sobie pojdzie.
            • polski_francuz Re: dana bredzi 26.11.05, 13:28
              Przygotuj sie raczej na to ze nie pojdzie.

Popatrz sie sam,po przepoczwarzeniu sie, jej watki sa na samej gorze.

O to tutaj gra.

PF
              • marcus_crassus nie chce mi sie czytac 26.11.05, 13:42
                szkoda ze uzaleznione od netu osoby marnuja forum ktore np osoby takie jak wojtek uzywaja jako miejsce na przekazanie ciekawych informacji.

nie tylko nie chce mi sie czytac dany33 ale mam wrazenie ze zaraz trafi tam gdzie rachelka i pare innych osob - a wiec do grona osob ktorych watki sie nie pokazuja mi po zalogowaniu :)
              • lortea Tak, o to chodzi. O zdominowanie forum, Można 26.11.05, 13:46
                oczywiście wyłączyć pewne osoby, nie widziećich, ale nie o to gra idzie. Forum
                to nie tylko wymiana opinii, ale też wpływanie na opinie innych. Ci inni to
                najczęściej przypadkowe lub sporadyczne osoby, które widzą wszystko i nie
                wiedzą i relacjach na tym forum. O dotarcie do nich idzie gra. Kilkadziesiąt
                stałych nicków i tak wie kto jest kto i co jest grane.
                • marcus_crassus to forum jest odwiedzane przez kilkadziesiat 26.11.05, 14:22
                  osob z tego udziela sie od X lat kilkanascie tych samych.

bardziej godne uwagi jest wplyniecie na opinie swiniopasa z koziej wolki niz kogokolwiek z tego forum.

czlowieku. z jakiego wariatkowa uciekles
                  • lortea Kropka ostatnoi mi napisała że jest 2000 wpisów 26.11.05, 14:25
                    dziennie, sam możesz poczytać że sporadycznie jest wpada tu wiele osób. A
                    świniopas z koziej wólki też jest obywatelem i wrzuca kartkę do urny.
                    • marcus_crassus na forum kraj przed kampania wyborcza 26.11.05, 14:33
                      tak - bo tam ludzie SZUKAJA informacji w konkretnej chwili. tak samo jak w czasie znaczacych wydarzen - wojna w iraku. rewolta we francji.

w pozostale dni pytluja tylko uzaleznione autentyczne swirusy.

jak komus zalezy na przedstawieniu swojego punktu widzenia i "propagandzie" (w pozytywnym tego slowa znaczeniu) zaklada wlasny portal :D
                      • w_ojciech to forum umiera 27.11.05, 21:53
                        Na przestrzeni ostatniego miesiąca jest dziennie 1140 postów.
                        Na Kraju jest 3236 dziennie.

Kiedyś Świat był przed Krajem.
                        • mmkkll Re: to forum umiera 27.11.05, 22:03
                          Widać mniej ciekawych tematów.
                          A i mniejszy dopływ ludzi.
                          Na Kraju jest stosunkowo spora rotacja.
                          Nie zrobisz podbitki na tą okazję?
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26875110
            • dana33 Re: dana bredzi 27.11.05, 10:50
              drogi marcusie.... jak zakladales swoja strone, na samym poczatku, to taka
              dana byla wtedy dla ciebie dobra, zeby tlumaczyc i wyszukiwac i werbowac innych
              do pomocy, prawda? jak to sie mowi, murzyn (zyd) zrobil swoje murzyn (zyd) moze
              odejsc....
              milej niedzieli jeszcze....
              • aaki błędne założenie 27.11.05, 11:30
                nie zawsze niechęć do islamu musi się wiązać z miłością do izraela i odwrotnie
              • marcus_crassus a jaki to ma zwiazek??? 27.11.05, 15:22
                sama sie przyznalas - po prostu zaczelas kopiowac styl goldbauma etc. nie wiem jaki jest sens doszlusowywac do baranow. ale nie rozumiem czemu mialbym udawac ze jest ok - dlatego ze jako ze do islamu mam taki i taki stosunek to nie moge krytykowac glupot ktore niewatpliwie napisalas??

sorry - traktuje to forum jednak jako pewne miejsce wymiany opinii a nie zabawy rodem z podstawowki gdzie tworza sie jakies grupki i jedni kloca sie z drugimi. jestem od Ciebie mlodszy a nawet mi takie dziecinady nie w glowie.

jako dowod tego ze wypisujesz ostatnio dyrdymaly poczytaj sobie opinie ludzi ktorych ciezko posadzic o antysemityzm - jak abstrakta.

nie mam zamiaru byc bardziej zydowski niz sami Zydzi a tym bardziej nie mam najmniejszego powodu przyklaskiwac antypolskim bredniom.

ze goldbaum etc to nienawidzacy izraela kretyni nie mam watpliwosci.

Jak skopiujesz ich styl to znajdziesz sie w tej samej grupie tylko panstwo sie zmieni z Izraela na Polske.

Dana. Zrob sobie przerwe z internetem na kilka tygodni bo na razie po prostu zaczelas tracic kontakt z rzeczywistoscia. i nie mow mi ze bronisz Izraela. To nie ma zadnego zwiazku z obrona Izraela. To jest Twoja osobista pyskowka z paroma oszolomami.

A ostatnia rzecza jaka przyda sie Izraelowi to pisanie antypolskich bredni. Jak tak pojmujesz obrone Izraela to ja nie mam wiecej pytan.

to wszystko. nie chce mi sie o tym wiecej gadac ani nad tym rozwodzic. Jesli tego nie rozumiesz to nawet Salomon Ci tego nie wytlumaczy wiec ja tez pasuje
                • dana33 Re: a jaki to ma zwiazek??? 27.11.05, 21:04
                  wyjasnie ci jednym zdaniem, bo jak widze, przecenilam twoja inteligencje,
                  marcusie.
                  ja nie w ten sposob bronie israela. ja w ten sposob pokazalam wam wasza
                  hispokryzje i zaklamanie: wam wolno pluc i oczerniac moj kraj (lub jaki wam sie
                  akurat w tym momencie zechce oczerniach, chociazby usa w jakim wielu was siedzi
                  i dobrze zyje), natomiast jak ktos innym, w tym wypadku ja, oczernialam polske,
                  to wlasnie dostalam propozycje wyjscia z forum.
                  teraz doszlo? git.
    • i-love-2-bike Re: szkoda 26.11.05, 13:55
      ojej bidulko gazetowa,a przeciez mialo byc tak dobrze po moim odejsciu. a moze
      ty bys swoje racice zabral,razem ze swoim zalosnym muczeniem i splynal
      rowniez,oczyszczajac teren. nie trudno poznac ciezko myslacych,ciezko tylko
      zobaczyc,ze jestes jednym z nich.jak to milosci sie zmieniaja,kiedys dana byla
      taka madra a dzis juz zglupiala w twych cielecych oczach. milego wypasu ci
      zycze.
      • dan34bratdany33 Re: szkoda 27.11.05, 21:13
        Nu tak zabraklo cie i dana sobie mysli:hulaj dusza -racheliki nie ma.
        Tak obronila Izrael ze sie nawet krasula wqoorwil a to juz tragedia
        bo krowa ponoc pogladow nie zmienia.
    • lechu1 Najwazniejsza sprawa teraz to walka z dzikim terro 27.11.05, 21:14
      terrorem islamskim grasujacym po calym swiecie .
      Jesli nie chcecie wojny swiatowej ,tysiecy ofiar , skazenia atomowego ,
      bomb w waszych metrach i pociagach , krwi na ulicach , spalonych miast i
      tysiecy samochodow , szkol i szpitali to walcz z islamskim terrorem i
      inwazja na nasza zachodnia demokratyczna forme zycia .
      • jabez Re: Najwazniejsza sprawa teraz to walka z dzikim 27.11.05, 22:07
        lechu1 napisała:

> terrorem islamskim grasujacym po calym swiecie .
        > Jesli nie chcecie wojny swiatowej ,tysiecy ofiar , skazenia
        atomowego ,
        > bomb w waszych metrach i pociagach , krwi na ulicach , spalonych miast i
        > tysiecy samochodow , szkol i szpitali to walcz z islamskim terrorem i
        > inwazja na nasza zachodnia demokratyczna forme zycia .

Alez oni tego chca , z jednej strony sa przeciwni homoseksualizmowi ,
        a z drugiej strony popieraja terroryzm .
        Wszystko im sie pomieszalo za sprawa tzw. humanizmu , ktory za zamordowanie
        wlasnej "baby" uwalnia od winy , za zgwalcenie wlasnego dziecka nic niedostaje,
        a za obrone wlasnego panstwa przynajmniej 20 rezolucji ONZ-tu
        potepiajacych ich "zbrodnicze czyny".
        Kretynizm !
        Do roboty lenie !

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka