Gość: jojo IP: *.proxy.aol.com 17.10.02, 02:45 ??????? !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mirmat nie wiesz gowniarzu pejsiasty jaki cel ? IP: *.langara.bc.ca / *.langara.bc.ca 17.10.02, 02:48 celem jest walka ideologiczna z zydowskimi skurwysynami takimi jak ty. Po walce ideologicznej przyjdzie pora na komory gazowe - tak jak kilka lat wczesniej - bedziecie sie gnoje zasrane smazyc jak kurczaki z KFC Odpowiedz Link Zgłoś
_blong Pamietaj s.k.q.wys.nie 17.10.02, 02:51 www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=50&w=3241991 Gość portalu: mirmat napisał(a): > celem jest walka ideologiczna z zydowskimi skurwysynami takimi jak ty. > Po walce ideologicznej przyjdzie pora na komory gazowe - tak jak > kilka lat wczesniej - bedziecie sie gnoje zasrane smazyc > jak kurczaki z KFC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: nie wiesz gowniarzu pejsiasty jaki cel ? IP: *.proxy.aol.com 17.10.02, 02:52 nie wiem psie ze smyczy na wolnosc wypuszczony batem przez pijaka obrzyganego po dupie zasranej napierdalany. Odpowiedz Link Zgłoś
_jojo_ cel forum 17.10.02, 02:55 podszywacze wy mordy pijane kazdy dzisiaj jojo chce byc tylko jeden jest jojo ja!!!!!!!! morda zachlana denaturatem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: cel forum IP: *.proxy.aol.com 17.10.02, 02:59 _jojo_ napisał(a): > podszywacze wy mordy pijane > kazdy dzisiaj jojo chce byc > tylko jeden jest jojo > ja!!!!!!!! morda zachlana denaturatem,a matka moja kurwa ostatnia w Choroszczy byla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: nie wiesz gowniarzu pejsiasty jaki cel ? IP: *.proxy.aol.com 17.10.02, 02:57 Gość portalu: mirmat napisał(a): > celem jest walka ideologiczna z zydowskimi skurwysynami takimi jak ty. > Po walce ideologicznej przyjdzie pora na komory gazowe - tak jak > kilka lat wczesniej - bedziecie sie gnoje zasrane smazyc > jak kurczaki z KFC a ty bydlaku jadles kiedys oczy szczura na bbq zasmazane ? Z pewnoscia tego rarytasu nie skosztowales,bo chujem bez grosza w kieszeni jestes. Odpowiedz Link Zgłoś