Gość: besciak IP: *.ip-pluggen.com 30.09.01, 21:45 Ciekawy artykul o terrorystach w Polsce. Polecam wszystkim. http://tygodnik.wprost.pl/index.php3?art=10697&dzial=6 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Proaam Re: Czy w Polsce istnieja terrorysci? IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 30.09.01, 22:12 Misz wyraznie napisal ze przygotowuja sie do dywersji... Gość portalu: besciak napisał(a): > Ciekawy artykul o terrorystach w Polsce. > > Polecam wszystkim. > > http://tygodnik.wprost.pl/index.php3?art=10697&dzial=6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOJO!!!! Re: Czy w Polsce istnieja terrorysci?.......................Wroclaw IP: 213.8.144.* 30.09.01, 22:25 Gość portalu: besciak napisał(a): > Ciekawy artykul o terrorystach w Polsce. > > Polecam wszystkim. > > http://tygodnik.wprost.pl/index.php3?art=10697&dzial=6 No to juz wiemy skad sie wziol tatus viri i vista w Polsce !!! I ta "ambasada palestyny" czytaj terorystyczna siatka w Polsce ,stad tez tyle arabkow i ich pomiotu u nas . Warto przeczytac tez o Bin Ladenie (Wprost ) i "slodkiej arabskiej smierci " Dzieki Besciak . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: besciak Re: Czy w Polsce istnieja terrorysci?.......................Wroclaw IP: *.ip-pluggen.com 30.09.01, 23:06 To ze Polske zamieszkuja terrorysci jest dla mnie zaskoczeniem. Zatem doskonale wiedzialem ze w Szwecji od wiekow mieszkaja i szkola sie terrorysci muzulmanscy. Pod plaszczykiem rzadu szwedzkiego rozwija sie przemysl bombastyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOJO!!!! Re: Czy w Polsce istnieja terrorysci?.......................Wroclaw IP: 213.8.144.* 01.10.01, 14:34 To juz robili za rzadow O .Palmego . Palestynskie terorystyczne bandy i sowieccy agenci czesto korzystaly z "neutralnej" goscinnosci Szwecji . Nie zapomnijmy ze palestynscy bandyci na poczatku lat siedemdziesiatych zaczeli porywac samoloty (oprocz innych morderstw ) ,od tamtego czasu Europa i Usa nic sie nie nauczyly . A teraz szok !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: besciak lata 70 i nie tylko IP: *.ip-pluggen.com 01.10.01, 16:27 Nie tylko ze porywali samoloty a mordowali na olbrzymia skale. Od wiekow a nie w latach 70. 1970 February 10 Three Arab terrorists attempt to hijack an El Al Boeing 707 at Munich airport, Germany, but are thwarted by the pilot who grappled with a terrorist in the terminal lounge. One Israeli is killed and eleven others wounded. February 21 Popular Front for the Liberation of Palestine blow up a Swiss airliner just after it has taken off from Zurich, Switzerland, killing all forty seven people on board. September 6 "Skyjack Sunday" takes places at Dawson Field, in Jordan. TWA, Swissair, BOAC aircraft, along with more than four hundred hostages, were hijacked and ordered to the Jordanian airport by the Popular Front for the Liberation of Palestine. Another terrorist team tried to hijack an El Al Boeing over London but security staff foiled the attempt and captured one of the hijackers, Leila Khalid, alive. The German, Swiss and British Governments all agreed to the PFLP's demands and released a number of terrorists, including Khalid, held in their jails. 1971 November 28 Jordanian prime minister Wasfi Tal shot and killed by Palestinian Black September terrorists at the Sheraton Hotel in Cairo, Egypt. A month later the Jordanian ambassador in London, England, is shot and wounded by a Black September hit squad. 1972 May 8 Israeli commandos storm hijacked Belgian Sabena airliner at Ben Gurion airport, Israel, killing the four Palestinian Black September terrorists aboard the aircraft and freeing the hostages. One passenger and five Israeli soldiers were killed. May 30 Popular Front for the Liberation of Palestine and Japanese Red Army terrorists open fire in passenger terminal of Lod Airport, Israel, killing twenty six civilians and wounding seventy eight others. Japanese terrorist Kozo Okamoto survives and is captured by the Israelis. September 5 Eight Palestinian Black September terrorists seize eleven Israeli athletes in the Olympic Village in Munich, Germany. In a bungled rescue attempt by the West German authorities nine of the hostages and five terrorists are killed. September 9 Member of the Israeli embassy staff in London, England, killed by Palestinian letter bomb. ITD ITD Reszta to ta sama melodja. Morderstwa, porywanie samolotow, bombastyczne zamachy na ludnosc cywilna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muslim Re: lata 70 i nie tylko IP: *.*.*.* 01.10.01, 19:19 Gość portalu: besciak napisał(a): > Nie tylko ze porywali samoloty a mordowali na olbrzymia skale. Od wiekow a nie > w latach 70. > > 1970 > > February 10 > > Three Arab terrorists attempt to hijack an El Al Boeing 707 at Munich airport, > Germany, but are thwarted by the pilot who grappled with a terrorist in the > terminal lounge. One Israeli is killed and eleven others wounded. > > February 21 > > Popular Front for the Liberation of Palestine blow up a Swiss airliner just > after it has taken off from Zurich, Switzerland, killing all forty seven people > > on board. > > September 6 > > "Skyjack Sunday" takes places at Dawson Field, in Jordan. TWA, Swissair, BOAC > aircraft, along with more than four hundred hostages, were hijacked and ordered > > to the Jordanian airport by the Popular Front for the Liberation of Palestine. > Another terrorist team tried to hijack an El Al Boeing over London but security > > staff foiled the attempt and captured one of the hijackers, Leila Khalid, > alive. The German, Swiss and British Governments all agreed to the PFLP's > demands and released a number of terrorists, including Khalid, held in their > jails. > > 1971 > > November 28 > > Jordanian prime minister Wasfi Tal shot and killed by Palestinian Black > September terrorists at the Sheraton Hotel in Cairo, Egypt. A month later the > Jordanian ambassador in London, England, is shot and wounded by a Black > September hit squad. > > 1972 > > May 8 > > Israeli commandos storm hijacked Belgian Sabena airliner at Ben Gurion airport, > > Israel, killing the four Palestinian Black September terrorists aboard the > aircraft and freeing the hostages. One passenger and five Israeli soldiers were > > killed. > > May 30 > > Popular Front for the Liberation of Palestine and Japanese Red Army terrorists > open fire in passenger terminal of Lod Airport, Israel, killing twenty six > civilians and wounding seventy eight others. Japanese terrorist Kozo Okamoto > survives and is captured by the Israelis. > > September 5 > > Eight Palestinian Black September terrorists seize eleven Israeli athletes in > the Olympic Village in Munich, Germany. In a bungled rescue attempt by the West > > German authorities nine of the hostages and five terrorists are killed. > > September 9 > > Member of the Israeli embassy staff in London, England, killed by Palestinian > letter bomb. > > ITD ITD > > Reszta to ta sama melodja. Morderstwa, porywanie samolotow, bombastyczne > zamachy na ludnosc cywilna. zgadzam sie z toba w latach 70 wy rowniez nie byliscie lepsi nie dawno czytalem ze kelner z polnocna afryka zostaj zabity w 1975 w kraj skandynawii przez mossad czemu? bo byl arab moglo to byc palestynczyk o jeden mniej!!!! a to byl czlowiek ktory zarabial chleb dla rodzinie !!! ale kto kogo to obchodzi dzisz wasz czy ich czas jak wolisz (aby tu nie wchodzisz w polimike ktora uwielbiasz kim ja jestem...) ale wszystko ma koniec ... no chyba ze sie ignoruje historie!!!!! dzisz jestemy 2001 i co dzienie sie zabija kilku ciwilow w palestynie ah zapomnialem wam to wolno co to zabic muzulmanin czy chrzestianin .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: lata 70 i nie tylko IP: *.abo.wanadoo.fr 01.10.01, 21:46 Gość portalu: Muslim napisał(a): w latach 70 wy rowniez nie byliscie lepsi > nie dawno czytalem ze kelner z polnocna afryka zostaj zabity w 1975 w kraj > skandynawii przez mossad czemu? > bo byl arab moglo to byc palestynczyk o jeden mniej!!!! > a to byl czlowiek ktory zarabial chleb dla rodzinie !!! > ale kto kogo to obchodzi dzisz wasz czy ich czas jak wolisz (aby tu nie wchodzi > sz > w polimike ktora uwielbiasz kim ja jestem...) ale wszystko ma koniec ... > no chyba ze sie ignoruje historie!!!!! > dzisz jestemy 2001 i co dzienie sie zabija kilku ciwilow w palestynie > ah zapomnialem wam to wolno co to zabic muzulmanin czy chrzestianin .... > Muslim a ty bez demagogii nie mozesz. Napisz cala prawde. Napisz to, ze facia zabili przez pomylke, napisz ze celem mosadu byl jeden z czlonkow " 11 wrzesnia ", no i chlopcy sie pomylili. Na wojnie jak na wojnie, no nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muslim Re: lata 70 i nie tylko IP: *.*.*.* 01.10.01, 22:14 Gość portalu: Arek napisał(a): > Gość portalu: Muslim napisał(a): > > > > w latach 70 wy rowniez nie byliscie lepsi > > nie dawno czytalem ze kelner z polnocna afryka zostaj zabity w 1975 w kraj > > > skandynawii przez mossad czemu? > > bo byl arab moglo to byc palestynczyk o jeden mniej!!!! > > a to byl czlowiek ktory zarabial chleb dla rodzinie !!! > > ale kto kogo to obchodzi dzisz wasz czy ich czas jak wolisz (aby tu nie wc > hodzi > > sz > > w polimike ktora uwielbiasz kim ja jestem...) ale wszystko ma koniec ... > > no chyba ze sie ignoruje historie!!!!! > > dzisz jestemy 2001 i co dzienie sie zabija kilku ciwilow w palestynie > > ah zapomnialem wam to wolno co to zabic muzulmanin czy chrzestianin .... > > > > Muslim a ty bez demagogii nie mozesz. Napisz cala prawde. Napisz to, ze facia > zabili przez pomylke, napisz ze celem mosadu byl jeden z czlonkow " 11 wrzesnia > ", > no i chlopcy sie pomylili. Na wojnie jak na wojnie, no nie ? jaka wojna czy kraje polnocnej afryki toczeli wojne israelowi w 1975 sami mieli wlasny problemy no chyba ze chodzi ci o cos innygo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOJO!!!! Re: lata 70 i nie tylko ...........do Muslima-vista-maksiora-psiora IP: 213.8.144.* 01.10.01, 23:36 Ty podrobko znow sciemniasz ,palestynczycy to banda nierobow i terorystow . Jedyne co umieja to mordowac,dlatego tak ich "lubia" w innych krajach arabskich. Jordania przetrzepali im skore (czarny wrzesien) ,Liban..tlukli ich az czesc uciekla ,Kuwejt i Emiraty wydalili talatajstwo ,Arabia Saud. wydalili lub trzymaja pod kluczem. I tak dalej.......arabscy bracia.......ha,ha,ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muslim Re: lata 70 i nie tylko ...........do Muslima-vista-maksiora-psiora IP: *.*.*.* 01.10.01, 23:48 Gość portalu: WOJO!!!! napisał(a): > Ty podrobko znow sciemniasz ,palestynczycy to banda nierobow i terorystow . > Jedyne co umieja to mordowac,dlatego tak ich "lubia" w innych krajach arabskich > . > Jordania przetrzepali im skore (czarny wrzesien) ,Liban..tlukli ich az czesc > uciekla ,Kuwejt i Emiraty wydalili talatajstwo ,Arabia Saud. wydalili lub > trzymaja pod kluczem. > I tak dalej.......arabscy bracia.......ha,ha,ha od podpisanie umowa miedzy perezem i arafat zginelo 10 palestynczykow tirka wieksosc z nich mialo okolo 10 lat!!! wojo myj sobie rece od czasu do czasu bo widac w niej krew tych dzieci! nie jestem arabem i mi nie obchodzi twoje opinie o nich! jestem muzulmaninem wpakuj to rz a dobrze do twojej pustej glowie! wojo popac na mapie nie ma tylko arabie zymie okupowany zwany niejaki israel i arabistan istnieja mnustwo kraje ... kup sobie mapa nowsza niz twoja ktora nie wiem ile wiekow juz ma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziuta Re: lata 70 i nie tylko ...........do Muslima-vista-maksiora-psiora IP: 66.40.17.* 02.10.01, 04:41 Gość portalu: Muslim napisał(a): > Gość portalu: WOJO!!!! napisał(a): > > > Ty podrobko znow sciemniasz ,palestynczycy to banda nierobow i terorystow > . > > Jedyne co umieja to mordowac,dlatego tak ich "lubia" w innych krajach arab > skich > > . > > Jordania przetrzepali im skore (czarny wrzesien) ,Liban..tlukli ich az c > zesc > > uciekla ,Kuwejt i Emiraty wydalili talatajstwo ,Arabia Saud. wydalili lu > b > > trzymaja pod kluczem. > > I tak dalej.......arabscy bracia.......ha,ha,ha > > od podpisanie umowa miedzy perezem i arafat zginelo 10 palestynczykow tirka > wieksosc z nich mialo okolo 10 lat!!! > wojo myj sobie rece od czasu do czasu bo widac w niej krew tych dzieci! > nie jestem arabem i mi nie obchodzi twoje opinie o nich! > jestem muzulmaninem wpakuj to rz a dobrze do twojej pustej glowie! > wojo popac na mapie nie ma tylko arabie zymie okupowany zwany niejaki israel i > arabistan istnieja mnustwo kraje ... kup sobie mapa nowsza niz twoja ktora nie > wiem ile wiekow juz ma! > ty podrobko palestynska(tak ciebie tu nazywaja ) ,te arabki co zginely to czlonkowie hamas,jihad,i wojsko (terrorysci)arafata,klamiesz jak pies biegnacy za karawana . Te wszystkie typki to stare konie ,( 10 lat mieli I doloz jeszcze 15+20 ) My tez czytamy co sie dzieje ,nie tylko wojo . A podrobka nadaje z bazy terrorystycznej hamasu czy plo ?? Twoje" dziewice " juz sie niecierpliwia , chca widzec ciebie ,podrobko- vist. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muslim Re: lata 70 i nie tylko ...........do Muslima-vista-maksiora-psiora IP: *.*.*.* 02.10.01, 17:52 Gość portalu: Ziuta napisał(a): > Gość portalu: Muslim napisał(a): > > > Gość portalu: WOJO!!!! napisał(a): > > > > > Ty podrobko znow sciemniasz ,palestynczycy to banda nierobow i terory > stow > > . > > > Jedyne co umieja to mordowac,dlatego tak ich "lubia" w innych krajach > arab > > skich > > > . > > > Jordania przetrzepali im skore (czarny wrzesien) ,Liban..tlukli ich > az c > > zesc > > > uciekla ,Kuwejt i Emiraty wydalili talatajstwo ,Arabia Saud. wydali > li lu > > b > > > trzymaja pod kluczem. > > > I tak dalej.......arabscy bracia.......ha,ha,ha > > > > od podpisanie umowa miedzy perezem i arafat zginelo 10 palestynczykow tirk > a > > wieksosc z nich mialo okolo 10 lat!!! > > wojo myj sobie rece od czasu do czasu bo widac w niej krew tych dzieci! > > nie jestem arabem i mi nie obchodzi twoje opinie o nich! > > jestem muzulmaninem wpakuj to rz a dobrze do twojej pustej glowie! > > wojo popac na mapie nie ma tylko arabie zymie okupowany zwany niejaki isra > el i > > arabistan istnieja mnustwo kraje ... kup sobie mapa nowsza niz twoja ktora > nie > > wiem ile wiekow juz ma! > > > > ty podrobko palestynska(tak ciebie tu nazywaja ) ,te arabki co > zginely to czlonkowie hamas,jihad,i wojsko (terrorysci)arafata,klamiesz jak > pies biegnacy za karawana . > Te wszystkie typki to stare konie ,( 10 lat mieli I doloz jeszcze 15+20 ) > My tez czytamy co sie dzieje ,nie tylko wojo . > A podrobka nadaje z bazy terrorystycznej hamasu czy plo ?? > Twoje" dziewice " juz sie niecierpliwia , chca widzec ciebie ,podrobko- > vist. > burakow lubie ale w barzcz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: lata 70 i nie tylko IP: *.abo.wanadoo.fr 02.10.01, 17:46 Ty naprawde nic nie rozumiesz, albo jestes swietnym aktorem, bawiac sie w przyglupa, bo takowym mam nadzieje nie jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muslim Re: lata 70 i nie tylko IP: *.*.*.* 02.10.01, 17:53 Gość portalu: Arek napisał(a): > Ty naprawde nic nie rozumiesz, albo jestes swietnym aktorem, bawiac sie w > przyglupa, bo takowym mam nadzieje nie jestes. c est a moi qtu cause? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: lata 70 i nie tylko IP: *.abo.wanadoo.fr 02.10.01, 18:39 Exactelment mon cher. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muslim Re: lata 70 i nie tylko IP: *.*.*.* 02.10.01, 19:08 Gość portalu: Arek napisał(a): > Exactelment mon cher. alos sois plus clair car je vois pas a koi tveux en venir Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: lata 70 i nie tylko IP: *.abo.wanadoo.fr 02.10.01, 20:38 C'est pas ma faut. A wiec jednak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muslim Re: lata 70 i nie tylko IP: *.*.*.* 02.10.01, 20:44 Gość portalu: Arek napisał(a): > C'est pas ma faut. A wiec jednak! nie muwilem ze cos tu jest twoja wina tylko ze nie wiem o co ci chodzi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polani Re: Czy w Polsce istnieja terrorysci? IP: *.tnt14.sjc4.da.uu.net 02.10.01, 05:42 Oczewiscie Muslim, Muslimek,Arabka, Habib i reszte Arabstwo co czyta Dr Saiidika(Arab) z USA Duchowy Ojciec wszystkich terrorystow ! Odpowiedz Link Zgłoś