Dodaj do ulubionych

forum o moderacji

05.12.05, 14:37
jest tutaj: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=654
i tam proszę zadawać pytania i zgłaszac problemy dotyczące moderowania.
Zaglądam tam kilka razy dziennie i odpowiadam na ewentualne pytania. Ponadto
forum o moderacji jest pod stałą kontrolą administracji forum, więc Wasze
uwagi na temat mojego antysemityzmu, popierania faszyzmu oraz innych cech
mojego charakteru na pewno znajdą zrozumienie i reakcję administratorów
portalu.
Przypominam, że forum Świat jest forum politycznym, a nie książką życzeń i
zażaleń. Nie jest także forum towarzyskim o wszystkim i niczym.
Wątki nie związane z polityką światową będą usuwane na Oślą.
Obserwuj wątek
    • sempiasty może byś też poszła na tę Oślą? 05.12.05, 14:39
      zbiorowego płaczu nie będzie
      • arap1 Re: może byś też poszła na tę Oślą? 05.12.05, 14:42
        czy ktos odkaslal po ciebie KROPA...odchodniak..:-)))?????
    • dana33 Re: forum o moderacji 05.12.05, 14:40
      hahahahaaaaa, ales mnie rozsmieszyla... watek o kuchni z krystkiem siedzi,
      watek o geszefcie siedzi, prowadzilas niezle rozmowki na temat ciasta sliwkowego
      na forum swiat.....
      wszystko zalezy od tego w jakim humorze wstalas, kogo dzisiaj lubisz, kto cie
      zdenerwowal....
      jedyny, ktoy cie nigdy nie denerwuje to goldbaum....
      osmieszasz sie coraz bardziej...
      • goldbaum :-)))) 05.12.05, 14:59
        dana33 napisała:

> jedyny, ktoy cie nigdy nie denerwuje to goldbaum....

ha ha ha ha... Widzisz to kropka?
        Ty masz tu przekopane rowno u wszystkich.

Jak tak teraz czytam rozencwajgowa to nie pozostaje mi nic innego jak wycofac
        wszystkie moje liczne oskarzenia pod twoim adresem sprzed tygodnia i wczesniej..

Bo jak mam takie "chody" u ciebie :-)

• j-k mustafa-g., no kope lat ... 04.08.14, 21:26
          cie tu juz nie ma...

walczysz moze gdzies na barykadach w Gazie ?
          • melord Re: mustafa-g., no kope lat ... 04.08.14, 22:33
            jasiu wspomnienia wracaja..troche lat minelo co?
            goldbaum mial wyjatkowego nosa by wyweszyc twoja obecnosc pod roznymi nickami na forach: kobieta,mezczyzna,transeksualnych,pedalow i lesbijek,podobnych...
            ubaw byl pierwszej klasy...to se ne wrati
          • pijatyka Re: kope lat 26.12.14, 17:58
            ;->
    • samsone Najpierw zacznijcie jak na innych Forum 05.12.05, 21:14
      nick na zwrotnym( provider, nie yahoo, hot i inne web adressy) adressie
      potwierdzac to unikniemy ze tutaj sie nicki jak szczury w czasie cholery rodza.
    • rattler Re: Koltunom ... 05.12.05, 21:23
      Przypominam, że forum Świat jest forum politycznym, a nie książką życzeń i
      zażaleń. Nie jest także forum towarzyskim o wszystkim i niczym.
      Wątki nie związane z polityką światową będą usuwane na Oślą.

------------------------------------------

Inaczej nie zrozumiejom palanty - Good luck :)))

narazie
    • jedwabnik2 Re: forum o moderacji 05.12.05, 21:42
      kropka napisała:

> portalu.
      > Przypominam, że forum Świat jest forum politycznym, a nie książką życzeń i
      > zażaleń.

Forum "Swiat" nie jest takze (jak na razie przynajmniej) agenda Rassenamtu,
      dodatkiem specjalnym do "Der Sturmera" ani nawet polska delegatura Hamasu.
      Przynajmniej nie jest zadna z powyzej wymienionych rzeczy z definicji. Wyglada
      na to, ze szanowna pani moderator pamietac nie chce.

• polski_francuz Re: forum o moderacji 05.12.05, 22:22
        Nie jest tez dodatkiem dla czytelnikow Maariv lub Haretz. A czasem na to
        wyglada.

Reguly musza byc. I jako takie sa.

PF
        • z_daleka Re: forum o moderacji 05.12.05, 22:33
          no to juz wiemy czym nie jest...a czym jest?
          -------------------
          • polski_francuz Re: forum o moderacji 06.12.05, 06:56
            Jest czym chcemy zeby bylo. Zachowujac proporcje. Bo to o proporcjach Kropka
            grzmi.

PF
            • jedwabnik2 Re: forum o moderacji 06.12.05, 08:01
              polski_francuz napisał:

> Jest czym chcemy zeby bylo. Zachowujac proporcje. Bo to o proporcjach Kropka
              > grzmi.
              >
              Ee tam.

Waszej pani moderator nie przeszkadzaja coraz to nowe watki, rozpoczynane pod
              takimi tutulami jak "A zionce dalej strzelaja do ludzi". Nie przeszkadza jej
              wachmanskie slownictwo ("pejsaci"), nie przeszkadza jej nawolywanie do
              nienawisci w sposob jak skopiowany z Der Sturmera ("zydzi zatruwaja studnie").

Tobie to wszystko tez jakos nie przeszkadza.

Cenzura, knebel i oburzony jazgot zaczyna sie dopiero wtedy, kiedy ktos na te
              kominowe rewelacje _zareaguje_.
        • jedwabnik2 Re: forum o moderacji 06.12.05, 00:09
          polski_francuz napisał:

> Nie jest tez dodatkiem dla czytelnikow Maariv lub Haretz.

Musze cie zmartwic: Reguly forum nie przewiduja, ze to forum ma byc judenrein.
          W tym wzgledzie mylisz sie zarowno ty, jak i wasza pani moderator.

Pomylic sie latwo, bo sporo wypowiedzi na tym forum przypomina niemieckie
          plakaty "zydzi wszy tyfus". Poki sa takie wypowiedzi - beda i reakcje.

To na razie, mam nadzieje, ze Paristinian Intifada nie spowodowala, ze
          poniosles jakies straty materialne. Zreszta - czy czlowiekowi jest samochod do
          szczescia potrzebny?
          • polski_francuz Re: forum o moderacji 06.12.05, 07:05
            Juz pisalem, ze mieszkam w domku w cichej dzielnicy. Daleko od blokow o
            wybuchowych tendencjach.

Ciagle traktuje ich zatem jak ludzi. I staram sie, jak i wiekszosc moich nowych
            rodakow, ich zrozumiec i moze ulatwic zycie. Nielatwe dla nich, latwiejsze dla
            mnie.

Ladnie, ze pytasz.

Pozdro

PF
    • annahidalgo Re: forum o moderacji 05.12.05, 22:05
      Alez Kropa zagrzmiala!!! Zeus pewnie lepiej by tego nie zrobil :)
      Ale wiecie co? W duzym stopniu zgadzam sie z nia. Ta niewielka niezgoda to
      sugestia Dany, ze Kropce czasami zdarza sie kierowac humorem. No coz, ludzmi
      jestesmy, ale z przytoczonymi tutaj kryteriami wycianania naszych wpisow trudno
      mi sie nie zgodzic.
      • dan34bratdany33 Re: forum o moderacji 05.12.05, 23:54
        To ja wam tez cos powiem;wyzywanie sie perfidnymi epitetami robi z tego forum
        codzienny pogrzeb.Gdyby te epitety zniwelowac to dyskusje by byly w 99,9%
        akceptowane przez admina.Daje glowe zeby tak bylo.
        Ja mam czasem uszczypliwe tu wejscia i wedlug uznania kropki laduja na oslej
        ale la Boga ludzie-czy wam placa za to ile wpisow wam sie uda zamiescic?.ile
        postow otworzyc?Ja z takich oczywiscie nie zyje wiec jak laduje na oslej to ani
        mnie to ziebi ani grzeje.Glownie jestem tu po to aby co nieco sie dowiedziec
        z "innej beczki"i poznac ludzkie charaktery ktore o dziwo mimo ze wirtualnie
        przejawiaja sie tu swoja autentycznoscia.
      • explicit Re: forum o moderacji 06.12.05, 00:12
        Jo tyz !!! My siem nie znamy , rattler jezdem z osciennego Stanu , milo poznac .

narazie

-------------------------------------------

Ale wiecie co? W duzym stopniu zgadzam sie z nia.
        • annahidalgo Re: forum o moderacji 06.12.05, 07:14
          explicit napisał: "My siem nie znamy"

Znamy sie z kilku potyczek o trzecie sprawy tutaj, kiedy zawsze utrzymalismy
          szacunek do naszych wzajemnych pogladow. Pozdrawiam i spogladam z nadzieja do
          naszych nastepnych "potyczek".
          Rattler przenosi sie gdzies blizej mnie czy Ciebie? Jak to pierwsze, to
          zaczynam nakrywac do stolu... Tu nie zartuje, lubie go tak samo jak Ciebie.
          • boavista4 Re: podrowienia dla Kropki 23.07.14, 18:28
            nie przejmuj sie co bystrzaki pisza,pogoda jest piekna, czas na plaze.
            • gobo2 pozdrowienia dla Kropki 23.07.14, 18:43
              stojacej w miejscu .... kropka 05.12.05, 14:37

boavista4 napisał(a):

> nie przejmuj sie co bystrzaki pisza,pogoda jest piekna, czas na plaze.
    • pijatyka Re: forum o moderacji 04.08.14, 21:21
      ...też tu nie działa.
    • ubiquitousghost88 Kropka, pozdrów przecinek! 04.08.14, 21:54
      :)
    • ola.z.opola forum Swiat i watki niemajace z nim nic 04.08.14, 22:44
      kropka napisała:

> jest tutaj: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=654
      > i tam proszę zadawać pytania i zgłaszac problemy dotyczące moderowania.
      > Zaglądam tam kilka razy dziennie i odpowiadam na ewentualne pytania. Ponadto
      > forum o moderacji jest pod stałą kontrolą administracji forum, więc Wasze
      > uwagi na temat mojego antysemityzmu, popierania faszyzmu oraz innych cech
      > mojego charakteru na pewno znajdą zrozumienie i reakcję administratorów
      > portalu.
      > Przypominam, że forum Świat jest forum politycznym, a nie książką życzeń i
      > zażaleń. Nie jest także forum towarzyskim o wszystkim i niczym.
      > Wątki nie związane z polityką światową będą usuwane na Oślą.

wspolnego!
      Zaglądasz tu kilka razy dziennie i odpowiadasz na ewentualne pytania - jak piszesz.
      Piszesz rowniez cyt. "wątki nie związane z polityką światową będą usuwane na Oślą."
      Teoretycznie to normalne. Nie musisz byc tak pracowita, by zagladac tu kilka razy dziennie.
      Jesli jestes tak pracowita (kilkakrotne zagladanie na forum) i tak odpowiedzialna, to jak to sie dzieje, ze watki ktore nie powinny byc nigdy tu zamieszczone wisza po kilka, moze kilkanascie dni?
      Jak mi wytlumaczysz twoja pracowitosc i obowiazkowosc w stosunku do widniejacego od kilku dni watka dotyczacego igora.uk? Pewnie nadal bedzie wisial?
      Jestem pewna, ze takich watkow jest duuuzo wiecej.
      Kolejna rzecz, czy pracowita ekipa administracji forum nie jest zainteresowana walka z ordynarnym rasizmem na tym forum - innym, niz antysemityzm, ktory tu ma dzielnych i energicznych strozy porzadku.
      Jak to sie dzieje, ze zawoalowane chamstwo, otwarty rasizm i wulgarnosc jest bardziej chroniona przez administracje, niz zwalczajacy ten fenomen i nazywajacy ich glosicieli debilami, imbecylami? Krotko mowiac rasista nie antysemita jest bezkarny, natomiast karany banem jest uzytkownik wyrazu debil itp.
      W admjnistracji forum pracujacy tam, albo nie potrafia czytac, albo maja powazny problem ze wzrokiem.
      Dobrego samopoczucia zycze
    • j-k Kropa, pozdraviam na 2015... :) 26.12.14, 18:03
      Nie zdolalem wpasc.
      ale nie z braku Woli, a okolicznosci.

J.K.
      • boavista4 Re: Kropa, Czon czin kropka 27.12.14, 02:56
        Ugotuj wywar z imbiru i odpadkow po cytrynie lib limonce, doda swierzy sok cytrynowy, mango i miod, troche wodki, zmiksoj, wlej do duzych kieliszkow z miodem. Pycha !
        Odpowiedz mi , jak to sie dzieje ze kidy pisze z duzego miasta, wszystko jest OK, kiedy pisze z malego zaraz dostaje bana za spam.
        • x2014 Re: Kropa, Czon czin kropka 27.12.14, 03:03
          kiedy pisze z malego zaraz dostaje bana za spam.
          ktos za duzo spamowal z twojego ip, kiedys matoly zablokowaly caly uniwersytet
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka