Dodaj do ulubionych

KLESKA W IRLANDJI. SAMI MUSIMY BRONIC SUWERENNOSCI

IP: *.dialup.eol.ca 20.10.02, 04:53
Jak podala Agencja Prasowa PAP: "w sobotnim, drugim irlandzkim referendum na
temat poszerzenia UE obliczenia z siedmiu - na 42 w całej Irlandii - okręgów,
gdzie zastosowano system elektroniczny i wyniki zostały już sprawdzone,
wskazują, że zdecydowana większość uczestników głosowała na "tak" -
poinformowały oficjalnie władze irlandzkie".

Na prawde po cichu liczylem na Irladczykow. Ale oni zdecydowali sie
powiedziec TAK dla anschlussu Polski. W koncu jednak to my musimy walczyc o
nasza suwerennosc. Nikt nam ja na tacy nie poda choc szukanie sprzymierzencow
jest koniecznoscia zyciowa. Uwazam, ze jest szansa by wygrac nasze referendum
dla naszej suwerennosci. Ale musi byc przeprowadzona inteligentna kampania,
ktorej watki pojawiaja sie od czasu do czasu na tym forum. Tragedia jest, ze
nie ma politykow wystarczajaco inteligentnych by podchwycili te argumenty i
uwierzytelnili je dla Narodu. Nie wygramy referendum jezeli nie przedstawimy
Polakom skolatanym wlasnym ubostwem, korupcja i politykierstwem TKM-owcow
alternatywy do Unijnego sprostytulowania.

A taka alternatywa istnieje i nie jest to Bialorus czy Wladywostok. Ci co
chca ocalic nasz kraj przed Brukselskim bagnem musza spojrzec na nasza wlasna
historie by znalesc inspiracje. Taka inspiracja dla mnie jest II
Rzeczypospolita. Juz widze ryk oburzenia sierotek po komunie. Ja ich olewam
bo oni i tak beda glosowac za Unja tak jak by glosowali za Sowietami.

Wrocmy wiec raz jeszcze do roku 1917. Zlepiana z trzech zaborow przy innych
administracjach, jezykach urzedowych czy nawet rozmiarach koleji, atakowana
przez odwiecznych wrogow Niemcy i Bolszewicka Rosje ale rowniez przez
Czechow, Litwinow i Ukraincow, II RP miala szczescie w przywodcy jakim byl
Pilsudski. Jego wizja odrodzenia Polski opierala sie, tak na politycznych
korzysciach jakie dawalo wykrwawienie sie wroga ale bazowala na wlasnych
silach.
Az do 1926 roku mielismy jakze podobny do dzisiejszego bajzel na kolkach. Ale
od tego momentu do wybuchu wojny zmiany byly gigantyczne. Ta II
Rzeczypospolita bronila sie juz we wrzesniu 1939 roku sama przeciw
polaczonej potedze Rzeszy i Sowietow dluzej niz Francja razem z W. Brytania
przeciw jednym i to zmeczonym kampania wrzesniowa Niemcom.

W II RP nie do pomyslenia byloby wysprzedawanie Narodowej bizuterii w obce
rece czy obnazanie Polskiego przedsiebiorcy na bezwgledny atak zagranicznego
spekulacyjnego kapitalu. Bereza Kartuska bylaby pelna Balcerowiczow,
Millerow, Buzkow czy innych TKM-owcow bo tak po maju 1926 roku traktowal oboz
Pilsudskiego tych co rabowali II Rzeczypospolita. 12 lat III RP i mamy
gospodarke rozgrabiona do reszty. 13 lat po przewrocie majowym a w Polsce
zbudowano magistrale weglowa Slask - Gdynia (ile km autostrad zbudowali AWSLD-
owcy) Centralny Okreg Przemyslowy, Cegielski, przemysl chemiczny, prawie 2
milionowa Warszawe. Standart zycia Polaka w 1939 byl powyzej Europejskiej a
tylko nieudacznicy mysleli o emigracji z Polski.

Chcecie uwspolczesnic ta alternatywe ? Prosze bardzo spojrzec na Koreje
Poludniowa, Tajwan czy Singapur. Tym co majacza, ze Polacy nie potrafia
trzeba pokazac Polakow w Stanach, Kanadzie gdzie po krotkim okresie
zaaklimatyzowania nasi Rodacy przebojem dostaja sie do czolowki danych krajow.

Szczypta realizmu. Tak, trzeba szukac partnerow ale takich co nam nie beda
nakazywac bysmy sie pozbyli naszego narodowego charakteru. Tworzenie euro-
pejczyka w Warszawie nie ma nic wspolnego z rozwiazywaniem naszych problemow
gospodarczych. Meksyk, Kanada czy Izrael stowarzyszyl sie z NAFTA. Nikt by
nie smial Kanadyjczykowi czy Meksykanowi sugerowac by stal sie NAFTA-czykiem.
To sojusz wolnego handlu a nie politycznie poprawna proba tworzenia "nowego
czlowieka".

Nie mam patentu na alternatywy do unijnego anschlusu. Ale czasu nie jest za
duzo. Bo inaczej obudzimy sie z noga w Brukselkim nocniku.
Obserwuj wątek
    • Gość: jude Re: KLESKA W IRLANDJI. SAMI MUSIMY BRONIC SUWEREN IP: *.24.117.238.Dial1.Chicago1.Level3.net 20.10.02, 05:24
      Gość portalu: mirmat napisał(a):

> Jak podala Agencja Prasowa PAP: "w sobotnim, drugim irlandzkim referendum na
      > temat poszerzenia UE obliczenia z siedmiu - na 42 w całej Irlandii - okręgów,
      > gdzie zastosowano system elektroniczny i wyniki zostały już sprawdzone,
      > wskazują, że zdecydowana większość uczestników głosowała na "tak" -
      > poinformowały oficjalnie władze irlandzkie".
      >
      > Na prawde po cichu liczylem na Irladczykow. Ale oni zdecydowali sie
      > powiedziec TAK dla anschlussu Polski. W koncu jednak to my musimy walczyc o
      > nasza suwerennosc. Nikt nam ja na tacy nie poda choc szukanie sprzymierzencow
      > jest koniecznoscia zyciowa. Uwazam, ze jest szansa by wygrac nasze referendum
      > dla naszej suwerennosci. Ale musi byc przeprowadzona inteligentna kampania,
      > ktorej watki pojawiaja sie od czasu do czasu na tym forum. Tragedia jest, ze
      > nie ma politykow wystarczajaco inteligentnych by podchwycili te argumenty i
      > uwierzytelnili je dla Narodu. Nie wygramy referendum jezeli nie przedstawimy
      > Polakom skolatanym wlasnym ubostwem, korupcja i politykierstwem TKM-owcow
      > alternatywy do Unijnego sprostytulowania.
      >
      > A taka alternatywa istnieje i nie jest to Bialorus czy Wladywostok. Ci co
      > chca ocalic nasz kraj przed Brukselskim bagnem musza spojrzec na nasza wlasna
      > historie by znalesc inspiracje. Taka inspiracja dla mnie jest II
      > Rzeczypospolita. Juz widze ryk oburzenia sierotek po komunie. Ja ich olewam
      > bo oni i tak beda glosowac za Unja tak jak by glosowali za Sowietami.
      >
      > Wrocmy wiec raz jeszcze do roku 1917. Zlepiana z trzech zaborow przy innych
      > administracjach, jezykach urzedowych czy nawet rozmiarach koleji, atakowana
      > przez odwiecznych wrogow Niemcy i Bolszewicka Rosje ale rowniez przez
      > Czechow, Litwinow i Ukraincow, II RP miala szczescie w przywodcy jakim byl
      > Pilsudski. Jego wizja odrodzenia Polski opierala sie, tak na politycznych
      > korzysciach jakie dawalo wykrwawienie sie wroga ale bazowala na wlasnych
      > silach.
      > Az do 1926 roku mielismy jakze podobny do dzisiejszego bajzel na kolkach. Ale
      > od tego momentu do wybuchu wojny zmiany byly gigantyczne. Ta II
      > Rzeczypospolita bronila sie juz we wrzesniu 1939 roku sama przeciw
      > polaczonej potedze Rzeszy i Sowietow dluzej niz Francja razem z W. Brytania
      > przeciw jednym i to zmeczonym kampania wrzesniowa Niemcom.
      >
      > W II RP nie do pomyslenia byloby wysprzedawanie Narodowej bizuterii w obce
      > rece czy obnazanie Polskiego przedsiebiorcy na bezwgledny atak zagranicznego
      > spekulacyjnego kapitalu. Bereza Kartuska bylaby pelna Balcerowiczow,
      > Millerow, Buzkow czy innych TKM-owcow bo tak po maju 1926 roku traktowal oboz
      > Pilsudskiego tych co rabowali II Rzeczypospolita. 12 lat III RP i mamy
      > gospodarke rozgrabiona do reszty. 13 lat po przewrocie majowym a w Polsce
      > zbudowano magistrale weglowa Slask - Gdynia (ile km autostrad zbudowali AWSLD-
      > owcy) Centralny Okreg Przemyslowy, Cegielski, przemysl chemiczny, prawie 2
      > milionowa Warszawe. Standart zycia Polaka w 1939 byl powyzej Europejskiej a
      > tylko nieudacznicy mysleli o emigracji z Polski.
      >
      > Chcecie uwspolczesnic ta alternatywe ? Prosze bardzo spojrzec na Koreje
      > Poludniowa, Tajwan czy Singapur. Tym co majacza, ze Polacy nie potrafia
      > trzeba pokazac Polakow w Stanach, Kanadzie gdzie po krotkim okresie
      > zaaklimatyzowania nasi Rodacy przebojem dostaja sie do czolowki danych krajow.
      >
      > Szczypta realizmu. Tak, trzeba szukac partnerow ale takich co nam nie beda
      > nakazywac bysmy sie pozbyli naszego narodowego charakteru. Tworzenie euro-
      > pejczyka w Warszawie nie ma nic wspolnego z rozwiazywaniem naszych problemow
      > gospodarczych. Meksyk, Kanada czy Izrael stowarzyszyl sie z NAFTA. Nikt by
      > nie smial Kanadyjczykowi czy Meksykanowi sugerowac by stal sie NAFTA-czykiem.
      > To sojusz wolnego handlu a nie politycznie poprawna proba tworzenia "nowego
      > czlowieka".
      >
      > Nie mam patentu na alternatywy do unijnego anschlusu. Ale czasu nie jest za
      > duzo. Bo inaczej obudzimy sie z noga w Brukselkim nocniku.

Brawo mirmat a czasami to jestes jakis pierdolniety filosemita.
      Co z toba?-masz cwierc zydowskiej krwi ze ci sie tak czasem pierdoli broniac
      zydow zabijajacych z broni high-tech palestynskie dzieci idace do szkoly?.
      Jak to jest mozliwe ze tu w tym artykule widzisz sedno sprawy a tam jestes co
      najmniej wishy washy.
      • Gość: mirmat Re: KLESKA W IRLANDJI. SAMI MUSIMY BRONIC SUWEREN IP: *.dialup.eol.ca 20.10.02, 06:03
        Jude napisal : "Brawo mirmat a czasami to jestes jakis pierdolniety filosemita.
        Co z toba?-masz cwierc zydowskiej krwi ze ci sie tak czasem pierdoli broniac
        zydow zabijajacych z broni high-tech palestynskie dzieci idace do szkoly?.
        Jak to jest mozliwe ze tu w tym artykule widzisz sedno sprawy a tam jestes co
        najmniej wishy washy."

JESTEM 100 % POLAKIEM TO ZNACZY KOCHAM CALA 1000 LETNIA HISTORIE MOJEGO NARODU
        Z PLUSAMI I MINUSAMI. Polska nie ma zadnego powodu by atakowac Izrael kiedy ten
        walczy z 200 milionami arabskich islamistow. Jak moze zauwazyles czesto
        odrozniam Izrealczykow od Zydow. Jezeli popatrzysz z perspektywy naszego
        interesu to zauwazysz, ze Izraelczycy bronia tam naszej cywilizacji, ktora
        bedzie zagrozona po naszym wejsciu do Islamskiej Unii Europejskiej. Po prostu
        nie chce by na meczecie na placu Pilsudskiego w Warszawie muzulmanie wywiesili
        tak jak w W. Brytani afisz: Islam przyszloscia Polski. Polski patriota bedzie
        rozumial Izraelskiego patriote. Jak juz pisalem ci Zydzi co pluja na zachodzie
        na Polske to ci sami co pluja tez na Izrael. Chcesz to wymienie ci ich caly
        poczet. Ci co dzis stoja za Izraelem w czasach sowieckich bronili Polski.
        Tak mam osobisty powod. W 1968 roku nikt nie zagladal
        kolegom w majtki kiedy komunistyczne ciemniaki zamknely Dziady Mickiewicza. Rok
        przedtem cieszylismy sie razem z zydowskimi kolegami, kiedy "nasi Zydzi"
        pokazal, ze mozna pokonac Sowiecka machine wojenna.

W wielu miejscach na forum ale tez gdzie inndziej protestowalem przeciw
        przekretom Grossa i jemu podobnym. Ale nie mozna wedlug zasady na zlosc babci
        niech mi uszy zmarzna zyczyc bestialskim islamistom zwyciestwa.

• Gość: Jude Re: KLESKA W IRLANDJI. SAMI MUSIMY BRONIC SUWEREN IP: *.24.117.238.Dial1.Chicago1.Level3.net 20.10.02, 06:49

> Jude napisal : "Brawo mirmat a czasami to jestes jakis pierdolniety
          filosemita.
          > Co z toba?-masz cwierc zydowskiej krwi ze ci sie tak czasem pierdoli broniac
          > zydow zabijajacych z broni high-tech palestynskie dzieci idace do szkoly?.
          > Jak to jest mozliwe ze tu w tym artykule widzisz sedno sprawy a tam jestes co
          > najmniej wishy washy."
          >
          > JESTEM 100 % POLAKIEM TO ZNACZY KOCHAM CALA 1000 LETNIA HISTORIE MOJEGO
          NARODU
          > Z PLUSAMI I MINUSAMI. Polska nie ma zadnego powodu by atakowac Izrael kiedy
          ten
          >
          > walczy z 200 milionami arabskich islamistow.

J.Jestes zydem wishy i washy-masz milosc do Polski ale tylko dlatego ze masz
          nadzieje ze Polska znienawidzi Arabow.Arabowie sa na terenach Unii jak kazdy
          wedlug gwarantowanych praw cywilnych w tych panstwach.
          Izrael nie walczy z 200 milionami tylko z 3.5 mln.palestynczykow uzbrojonych w
          kamienie aby sie rzucic na czolg ktorym jedzie IDF zeby zburzyc nastepny dom
          palestynski.To jest zydowska zbrodnicza kradziesz ziemi i zauzywania jej wedlug
          praw o zasiedlaniu.Dla zydow wystarczy 20 lat i juz mowia ze to ich ziemia
          legalna.

Jak moze zauwazyles czesto
          > odrozniam Izrealczykow od Zydow. Jezeli popatrzysz z perspektywy naszego
          > interesu to zauwazysz, ze Izraelczycy bronia tam naszej cywilizacji, ktora
          > bedzie zagrozona po naszym wejsciu do Islamskiej Unii Europejskiej.

J.I jescze raz .Dla ciebie Islam jest niebezpieczny bo sie kieruje takim samym
          dogmatem jak judaizm.Czyli innowierca jest wrogiem.Polske lubisz bo jej
          katolicyzm jest w stosunku do zydow nie agresywny ze nie wspomne juz setek
          katolikow co to zydow przed hitlerowskimi Niemcami chowali lub jej polskie
          rzady w przewazajacej przewadze zydowskich prominentow.Sentyment do Polski
          zydzi maja bo Polska im dala ulge od ciaglych exodusow.A mimo wszystko znajda
          sie zydzi co jadem antypolskim az od nich smierdzi.Polska to dla zyda rezerwowa
          Ojczyzna trzeba jakos z nia zyc bo Bliski Wschod nigdy tak dlugo zydostwa nie
          ochranial jak Polska-przez siedem przeszlo wiekow.

Po prostu
          > nie chce by na meczecie na placu Pilsudskiego w Warszawie muzulmanie
          wywiesili
          >
          > tak jak w W. Brytani afisz: Islam przyszloscia Polski.

J.W Londynie wywiesili na meczecie napis ze:Islam przyszloscia Polski?.
          Czy cie tak zrozumialem jak piszesz?.
          Widzisz to tylko potwierdza ze jestes zydem.Polak by nigdy tak nie napisal.
          A dlaczego?-to sobie pomysl.

Polski patriota bedzie
          > rozumial Izraelskiego patriote. Jak juz pisalem ci Zydzi co pluja na
          zachodzie
          > na Polske to ci sami co pluja tez na Izrael.

J.Prosze o przyklady takich zydow i ich dokumenty zapisane na te tematy o
          gnojeniu na rowni Polski i Izraela.

Chcesz to wymienie ci ich caly
          > poczet.

J.Jak wyzej.

Ci co dzis stoja za Izraelem w czasach sowieckich bronili Polski.

J.A tutaj to juz nie klamiesz lecz lgasz.Jak chcesz to ja ci wymienie zydow na
          uslugach sowieckich w Polsce i ich dokonania.

> Tak mam osobisty powod. W 1968 roku nikt nie zagladal
          > kolegom w majtki kiedy komunistyczne ciemniaki zamknely Dziady Mickiewicza.
          Rok
          >
          > przedtem cieszylismy sie razem z zydowskimi kolegami, kiedy "nasi Zydzi"
          > pokazal, ze mozna pokonac Sowiecka machine wojenna.

J.Przestan krecic bo mi to przypomina nomenklature albo nawet nowomowy
          gomulkowskie.A propos Gomulki to wiesz dlaczego on sie dal wciagnac zydom w te
          afere-musisz wiedziec bo zydem jestes i to aktorem wiec 68 znasz a wczesniej
          byl 67 w Izraelu.Powiedz nam co bylo w Izraelu w 67?-Wazna data dla nowego
          panstwa ktore potrzebowalo sie zaludnic aby arabow wyludnic.Nieprawdaz?.
          W Polsce sie mowi ze sie czasem piecze dwie pieczenie na jednym ogniu.
          I zydow sie do izraela z Polski najechalo i antysemityz polski sie
          zaprogramowalo.Tak zydku.
          >
          > W wielu miejscach na forum ale tez gdzie inndziej protestowalem przeciw
          > przekretom Grossa i jemu podobnym. Ale nie mozna wedlug zasady na zlosc babci
          > niech mi uszy zmarzna zyczyc bestialskim islamistom zwyciestwa.

J.A zydom bestialskim zwyciestwa trzeba zyczyc-co?.
          Co zrobiles w sprawie klamstw Grossa zeby ten antypolski jazgot zydostwa
          uspokoic?.
          Boisz sie islamistow bo jestez zydem.Ja sie ich nie boje-mnie jako Polakowi nic
          nie zrobili bo nie jestem zydem.Natomiast zydzi wyrzadzili wiele tragedi na
          moich potomkach.Zydostwo dazy do zjednania sobie chrzescijan przeciwko islamowi
          bo zydow za malo rzeczywiscie zeby im dolozyc.
          Teraz mi powiedz ,gdyby arabowie nie mieli ropy to tez bys sie ich tak bal?.
          >
          >
          • Gość: baba klamiesz jude: Finkelstein na NYU IP: *.rdu.bellsouth.net 28.10.02, 06:39
            sprawdz, debilku, zanim napiszesz, tepoto antysemicka. Mam sprzata domki
            zydowskie, ze tak nienawidzisz?
            Gość portalu: Jude napisał(a):

> Gość portalu: mirmat napisał(a):
            >
            > > Jude napisal : "Brawo mirmat a czasami to jestes jakis pierdolniety
            > filosemita.
            > > Co z toba?-masz cwierc zydowskiej krwi ze ci sie tak czasem pierdoli broni
            > ac
            > > zydow zabijajacych z broni high-tech palestynskie dzieci idace do szkoly?.
            > > Jak to jest mozliwe ze tu w tym artykule widzisz sedno sprawy a tam jestes
            > co
            > > najmniej wishy washy."
            > >
            > > JESTEM 100 % POLAKIEM TO ZNACZY KOCHAM CALA 1000 LETNIA HISTORIE MOJEGO
            > NARODU
            > > Z PLUSAMI I MINUSAMI. Polska nie ma zadnego powodu by atakowac Izrael kied
            > y
            > ten
            > >
            > > walczy z 200 milionami arabskich islamistow.
            >
            > J.Jestes zydem wishy i washy-masz milosc do Polski ale tylko dlatego ze masz
            > nadzieje ze Polska znienawidzi Arabow.Arabowie sa na terenach Unii jak kazdy
            > wedlug gwarantowanych praw cywilnych w tych panstwach.
            > Izrael nie walczy z 200 milionami tylko z 3.5 mln.palestynczykow uzbrojonych
            w
            > kamienie aby sie rzucic na czolg ktorym jedzie IDF zeby zburzyc nastepny dom
            > palestynski.To jest zydowska zbrodnicza kradziesz ziemi i zauzywania jej
            wedlug
            >
            > praw o zasiedlaniu.Dla zydow wystarczy 20 lat i juz mowia ze to ich ziemia
            > legalna.
            >
            > Jak moze zauwazyles czesto
            > > odrozniam Izrealczykow od Zydow. Jezeli popatrzysz z perspektywy naszego
            > > interesu to zauwazysz, ze Izraelczycy bronia tam naszej cywilizacji, ktora
            >
            > > bedzie zagrozona po naszym wejsciu do Islamskiej Unii Europejskiej.
            >
            > J.I jescze raz .Dla ciebie Islam jest niebezpieczny bo sie kieruje takim
            samym
            > dogmatem jak judaizm.Czyli innowierca jest wrogiem.Polske lubisz bo jej
            > katolicyzm jest w stosunku do zydow nie agresywny ze nie wspomne juz setek
            > katolikow co to zydow przed hitlerowskimi Niemcami chowali lub jej polskie
            > rzady w przewazajacej przewadze zydowskich prominentow.Sentyment do Polski
            > zydzi maja bo Polska im dala ulge od ciaglych exodusow.A mimo wszystko
            znajda
            > sie zydzi co jadem antypolskim az od nich smierdzi.Polska to dla zyda
            rezerwowa
            >
            > Ojczyzna trzeba jakos z nia zyc bo Bliski Wschod nigdy tak dlugo zydostwa
            nie
            > ochranial jak Polska-przez siedem przeszlo wiekow.
            >
            > Po prostu
            > > nie chce by na meczecie na placu Pilsudskiego w Warszawie muzulmanie
            > wywiesili
            > >
            > > tak jak w W. Brytani afisz: Islam przyszloscia Polski.
            >
            > J.W Londynie wywiesili na meczecie napis ze:Islam przyszloscia Polski?.
            > Czy cie tak zrozumialem jak piszesz?.
            > Widzisz to tylko potwierdza ze jestes zydem.Polak by nigdy tak nie napisal.
            > A dlaczego?-to sobie pomysl.
            >
            >
            > Polski patriota bedzie
            > > rozumial Izraelskiego patriote. Jak juz pisalem ci Zydzi co pluja na
            > zachodzie
            > > na Polske to ci sami co pluja tez na Izrael.
            >
            > J.Prosze o przyklady takich zydow i ich dokumenty zapisane na te tematy o
            > gnojeniu na rowni Polski i Izraela.
            >
            >
            > Chcesz to wymienie ci ich caly
            > > poczet.
            >
            > J.Jak wyzej.
            >
            >
            > Ci co dzis stoja za Izraelem w czasach sowieckich bronili Polski.
            >
            > J.A tutaj to juz nie klamiesz lecz lgasz.Jak chcesz to ja ci wymienie zydow
            na
            > uslugach sowieckich w Polsce i ich dokonania.
            >
            >
            > > Tak mam osobisty powod. W 1968 roku nikt nie zagladal
            > > kolegom w majtki kiedy komunistyczne ciemniaki zamknely Dziady Mickiewicza
            > .
            > Rok
            > >
            > > przedtem cieszylismy sie razem z zydowskimi kolegami, kiedy "nasi Zydzi"
            > > pokazal, ze mozna pokonac Sowiecka machine wojenna.
            >
            > J.Przestan krecic bo mi to przypomina nomenklature albo nawet nowomowy
            > gomulkowskie.A propos Gomulki to wiesz dlaczego on sie dal wciagnac zydom w
            te
            > afere-musisz wiedziec bo zydem jestes i to aktorem wiec 68 znasz a wczesniej
            > byl 67 w Izraelu.Powiedz nam co bylo w Izraelu w 67?-Wazna data dla nowego
            > panstwa ktore potrzebowalo sie zaludnic aby arabow wyludnic.Nieprawdaz?.
            > W Polsce sie mowi ze sie czasem piecze dwie pieczenie na jednym ogniu.
            > I zydow sie do izraela z Polski najechalo i antysemityz polski sie
            > zaprogramowalo.Tak zydku.
            > >
            > > W wielu miejscach na forum ale tez gdzie inndziej protestowalem przeciw
            > > przekretom Grossa i jemu podobnym. Ale nie mozna wedlug zasady na zlosc ba
            > bci
            > > niech mi uszy zmarzna zyczyc bestialskim islamistom zwyciestwa.
            >
            > J.A zydom bestialskim zwyciestwa trzeba zyczyc-co?.
            > Co zrobiles w sprawie klamstw Grossa zeby ten antypolski jazgot zydostwa
            > uspokoic?.
            > Boisz sie islamistow bo jestez zydem.Ja sie ich nie boje-mnie jako Polakowi
            nic
            >
            > nie zrobili bo nie jestem zydem.Natomiast zydzi wyrzadzili wiele tragedi na
            > moich potomkach.Zydostwo dazy do zjednania sobie chrzescijan przeciwko
            islamowi
            > bo zydow za malo rzeczywiscie zeby im dolozyc.
            > Teraz mi powiedz ,gdyby arabowie nie mieli ropy to tez bys sie ich tak bal?.
            > >
            > >
    • Gość: mirmat polsko-jezycznym janczarom pod rozwage IP: *.dialup.eol.ca 20.10.02, 21:56
      Halucynacje "jude" odnosnie mojego pochodzenia zostawie do dyskusji miedzy nim
      i moze druga sierotka po komunie jakim musi byc SB-ek przesluchujacy mnie w
      1968 roku. Moze SB-ek wyjasni "jude", ze wyzwal mnie od "zydowskiego pacholka"
      bo przykro mu bylo, ze chrzescijanin daje sie prowadzic na "zydowskie manowce"
      zamiast wienie sluzyc Klemlowskim pacholkom.
      Ale dla antysemickiego scierwa z przyjemnoscia bede nieobrzezanym zydem albo
      lepiej "zydowskim pacholkiem".
      A pro-po w Angli islamisci wywiesili plakat "islam przyszloscia Brytanii". W
      Polsce jezeli "jude" bedzie rzadzil razem z Unickimi komisarami,
      wywiesza "islam przyszloscia Polski" Kapujesz ciemnoto ? We Francji juz
      wprowadza sie "umiarkowany szariat" dzieki ktoremu ciagnie sie po sadach
      Francuskiego pisarza bo ten obrazil islam. Poczekamy a beda we Francji
      kamieniowac.
      Ale z majaczen jakie produkuje "jude" na tym watku, jedna kwestia jest warta
      odpowiedzi.
      Na moje: "Jak juz pisalem ci Zydzi co pluja na zachodzie na Polske to ci sami
      co pluja tez na Izrael." Chcesz to wymienie ci ich caly poczet
      Jude odpowiedzial: "Prosze o przyklady takich zydow i ich dokumenty zapisane na
      te tematy o gnojeniu na rowni Polski i Izraela."
      Z przyjemnoscia !!!!! Nigdzie nie jest to bardziej widoczne niz w Kanadzie. W
      latach 80-tych moja organizacja scierala sie regularnie i to czasami fizycznie
      na Toronskim Uniwersytecie z grupa Trockistow ktorej czlonkami byli w
      wiekszosci Zydzi. Ci Trockisci okreslali Solidarnosc jako agenture CIA
      przesiaknieta …antysemityzmem!!! Dzis ta sama grupa razem z palestynska
      ekstrema atakuje Izraelskiego premiera Szarona a szczegolna nienawiscia obdarza
      bylego premiera Netanyahu.
      Trudno znalesc bardziej wulgarnego wroga Ameryki i Izraela niz Noem Chomsky.
      Ten lewak zydowskiego pochodzenia na cieplej uniwersyteckiej posadce stal sie
      sztandarowa postacia broniaca islamskiego teroryzmu. Dla niego obalenie
      komunizmu i wyzwolenie sie Polski z zaleznosci od Rosji bylo katastrofa. Taka
      katastrofa jest dla niego walka Izraela o swoj byt na Bliskim Wschodzie.

W Kanadyjskich zwiazkach zawodowych akcja neutralizacji reprezentacji
      Solidarnosci na Kanadzie dowodzil w latach 80-tych zyd o nazwisku Lenkinsky.
      Wiem, ze do dzis jest aktywnym w egzekutywie a jego zwiazek organizuje i
      finansuje wiele anty-Izraelskich i anty-Amerykanskich demonstracji.

Znana lewicowa feministka pochodzenia zydowskiego Judy Rubick, bedaca w latach
      80-tych przewodniczaca w organizacji National Action Committee for Status of
      Women organizowala caly szereg wystapien wymierzonych przeciw prezydentowi
      Reaganowi i przeciw obaleniu systemu komunistycznego. Jej uwczesne poparcie
      dla Kremla bylo jednoznacznie uderzeniem w Polske i nasze aspiracje do
      suwerennosci. Dzis zorganizowala srodowisko lewackich zydow, ktorzy stali sie
      apologetami teroryzmu Arafata i atakuja obecny rzad Izraela pod pozorem
      znalezienia "pokoju" z terorystami.
      Podobna historia z zydowska lewicowa dziennikarka, zona prominenta Kanadyjskich
      socjalistow Michelle Landsberg produkujaca sie w anty-Izraelskim Toronto Star.
      Trudno przescignac ja w anty-Amerykaskiej propagandzie. Dla niej obalenie
      komuny i suwerennosc Polski jest nie wsmak tak jak innym lewakom. A teraz
      rozdziera szaty w stylu jaki reprezentuje janczar "jude' nad losem arabskich
      terorystow. Kiedy po 11 wrzesnia inna czolowa feministka Kanady zaatakowala
      wulgarnie USA zanim ruiny w WTC zdazyly ostygnac, co bylo nie w smak nawet
      niektorym z lewackiej holoty, Landsberg calkowicie poparla swoja kolezanke.

Dawid Warszawski produkujacy sie w GW jak i we WPROST znany jest ze swoich pro-
      Grossowskich wystapien gdzie przypisuje nam anty-semityzm. Ten sam Warszawski
      od dluzszego czasu z podobna zaciekloscia atakuje polityke premiera Szarona.

Napisalem: "Ci co dzis stoja za Izraelem w czasach sowieckich bronili Polski."
      Juge zamajaczyl: "A tutaj to juz nie klamiesz lecz lgasz.Jak chcesz to ja ci
      wymienie zydow na uslugach sowieckich w Polsce i ich dokonania."
      Zapomniales ze od lgania specjalistami sa oglupione islamskie janczary twojego
      rodzaju. W tym samy czasie kiedy kanadyjskie zwiazki zawodowe podjely probe
      sparaliuzowania oddzialu Solidarnosci w Toronto w nasza obrone stanela pani
      Barbara Amiel bedaca wtedy redaktorem naczelnym Toronto Sun. Nie zrazil jej
      fakt, ze rodzina mojego kolegi, ktory reprezentowal Solidarnosc w Kanadzie
      znana byla z anty-semickich powiazan. Dostal on pelna, platna kolumne w tej
      wielonakladowej gazecie jaka jest Toronto Sun, gdzie regularnie przedstawial w
      ostrej formie stanowisko Polskich patriotow walczacych pod sztandarem
      Solidarnosci. Dzis pani Barbara, ktora zostala w miedzy czasie malzonka barona
      mediow w Anglji Conrada Black, walczy na lamach prasy o Izrael tak jak kiedys
      walczyla o sprawe Solidarnosci.
      Malo jest takich dziennikazy, ktorzy z podobna zaciekloscia walczyli o Polska
      racje stanu niz David Fromm. Jego elokwencja dominowala nad tepota argumentow
      lewicowcow broniacych upadajacego systemu Sowieckiego. Po zwyciestwie obecnego
      prezydenta Busha zajal sie pisaniem tekstow dla Bialego Domu. Ostanio powrocil
      ku radosci czytelnikow na lamy National Post by bronic Izrael przed atakami
      islamistow.
      W Ameryce podzial byl identyczny. Konserwatywni Zydzi popierali Solidarnosc i
      walczyli o przystapienie Polski do NATO. Dzis ci Zydzi walcza o istnienie
      panstwa Izrael. Lewica zydowska skupiona wokol New York Times znana byla ze
      swoich sympatji dla Sowietow i to oni produkowali wszystkie paszkwile na
      Polakow. To New York Times sprzeciwial sie naszemu czlonkostwu w NATO. Dzis New
      York Times jest tuba propagandowa dla apologetow islamismu. Tam produkuje sie
      wszystkie brednie o brutanosci Izraelczykow.

No coz sierotki moglbym wydac na ten temat cala ksiazke ale wam nie chodzi o
      argumenty. ponadto beda nazekania, ze sie rozpisalem. Wam antysemicka nienawisc
      i tak spala wszelkie mozliwosci logicznego myslenia. Wiec na razie zycze wam
      powodzenia u psychiatry.

• Gość: Jude Re: KLESKA W IRLANDJI. SAMI MUSIMY BRONIC SUWEREN IP: *.156.107.94.Dial1.Chicago1.Level3.net 21.10.02, 00:03

> Jak podala Agencja Prasowa PAP: "w sobotnim, drugim irlandzkim referendum na
      > temat poszerzenia UE obliczenia z siedmiu - na 42 w całej Irlandii - okręgów,
      > gdzie zastosowano system elektroniczny i wyniki zostały już sprawdzone,
      > wskazują, że zdecydowana większość uczestników głosowała na "tak" -
      > poinformowały oficjalnie władze irlandzkie".
      >
      > Na prawde po cichu liczylem na Irladczykow. Ale oni zdecydowali sie
      > powiedziec TAK dla anschlussu Polski. W koncu jednak to my musimy walczyc o
      > nasza suwerennosc. Nikt nam ja na tacy nie poda choc szukanie sprzymierzencow
      > jest koniecznoscia zyciowa. Uwazam, ze jest szansa by wygrac nasze referendum
      > dla naszej suwerennosci. Ale musi byc przeprowadzona inteligentna kampania,
      > ktorej watki pojawiaja sie od czasu do czasu na tym forum. Tragedia jest, ze
      > nie ma politykow wystarczajaco inteligentnych by podchwycili te argumenty i
      > uwierzytelnili je dla Narodu. Nie wygramy referendum jezeli nie przedstawimy
      > Polakom skolatanym wlasnym ubostwem, korupcja i politykierstwem TKM-owcow
      > alternatywy do Unijnego sprostytulowania.
      >
      > A taka alternatywa istnieje i nie jest to Bialorus czy Wladywostok. Ci co
      > chca ocalic nasz kraj przed Brukselskim bagnem musza spojrzec na nasza wlasna
      > historie by znalesc inspiracje. Taka inspiracja dla mnie jest II
      > Rzeczypospolita. Juz widze ryk oburzenia sierotek po komunie. Ja ich olewam
      > bo oni i tak beda glosowac za Unja tak jak by glosowali za Sowietami.
      >
      > Wrocmy wiec raz jeszcze do roku 1917. Zlepiana z trzech zaborow przy innych
      > administracjach, jezykach urzedowych czy nawet rozmiarach koleji, atakowana
      > przez odwiecznych wrogow Niemcy i Bolszewicka Rosje ale rowniez przez
      > Czechow, Litwinow i Ukraincow, II RP miala szczescie w przywodcy jakim byl
      > Pilsudski. Jego wizja odrodzenia Polski opierala sie, tak na politycznych
      > korzysciach jakie dawalo wykrwawienie sie wroga ale bazowala na wlasnych
      > silach.
      > Az do 1926 roku mielismy jakze podobny do dzisiejszego bajzel na kolkach. Ale
      > od tego momentu do wybuchu wojny zmiany byly gigantyczne. Ta II
      > Rzeczypospolita bronila sie juz we wrzesniu 1939 roku sama przeciw
      > polaczonej potedze Rzeszy i Sowietow dluzej niz Francja razem z W. Brytania
      > przeciw jednym i to zmeczonym kampania wrzesniowa Niemcom.
      >
      > W II RP nie do pomyslenia byloby wysprzedawanie Narodowej bizuterii w obce
      > rece czy obnazanie Polskiego przedsiebiorcy na bezwgledny atak zagranicznego
      > spekulacyjnego kapitalu. Bereza Kartuska bylaby pelna Balcerowiczow,
      > Millerow, Buzkow czy innych TKM-owcow bo tak po maju 1926 roku traktowal oboz
      > Pilsudskiego tych co rabowali II Rzeczypospolita. 12 lat III RP i mamy
      > gospodarke rozgrabiona do reszty. 13 lat po przewrocie majowym a w Polsce
      > zbudowano magistrale weglowa Slask - Gdynia (ile km autostrad zbudowali AWSLD-
      > owcy) Centralny Okreg Przemyslowy, Cegielski, przemysl chemiczny, prawie 2
      > milionowa Warszawe. Standart zycia Polaka w 1939 byl powyzej Europejskiej a
      > tylko nieudacznicy mysleli o emigracji z Polski.
      >
      > Chcecie uwspolczesnic ta alternatywe ? Prosze bardzo spojrzec na Koreje
      > Poludniowa, Tajwan czy Singapur. Tym co majacza, ze Polacy nie potrafia
      > trzeba pokazac Polakow w Stanach, Kanadzie gdzie po krotkim okresie
      > zaaklimatyzowania nasi Rodacy przebojem dostaja sie do czolowki danych krajow.
      >
      > Szczypta realizmu. Tak, trzeba szukac partnerow ale takich co nam nie beda
      > nakazywac bysmy sie pozbyli naszego narodowego charakteru. Tworzenie euro-
      > pejczyka w Warszawie nie ma nic wspolnego z rozwiazywaniem naszych problemow
      > gospodarczych. Meksyk, Kanada czy Izrael stowarzyszyl sie z NAFTA. Nikt by
      > nie smial Kanadyjczykowi czy Meksykanowi sugerowac by stal sie NAFTA-czykiem.
      > To sojusz wolnego handlu a nie politycznie poprawna proba tworzenia "nowego
      > czlowieka".
      >
      > Nie mam patentu na alternatywy do unijnego anschlusu. Ale czasu nie jest za
      > duzo. Bo inaczej obudzimy sie z noga w Brukselkim nocniku.

J.jak to sie stalo ze zapomniales wymienic rabina Weisa-wiesz to ten co
      Oswiecim sobie przywlaszczyl jako zydowski,Zapomniales O Wisenthal-szefie
      WJO ktory jast swinia swin antypolskich.Czy ci dwaj panowie sa rownie
      anytyzydowscy?.O takie mi przyklady chodzi a nie o takie ty piszesz.To sa
      przyklady nic nie znaczace w swietle propagandy politycznej i decyzji
      politycznych z tego wynikajacych.
      A moze bys tak podal tez pana Finkelstein-ktory nazwal holokaust handlem
      trupami,powiedz nam jak go zydzi zalatwili ,ci zydzi co propagande antypolska
      napedzaja,powiedz nam gdzie on sie teraz podziewa bo go zydostwo najgorzyn
      scierwem nazwalo i z profesury uniwersytetu w N.Y,wywalilo.

Reszty twej litanii do syjonistow komentowal nie bede bo szkoda klawiatury
      argumenty masz iscie marne.
      Mozesz mi nie odpisywac bo i po co ,znam cie juz na wylot.
      • Gość: baba dwog przegrancow, sorry obroncow bredzi IP: *.rdu.bellsouth.net 21.10.02, 00:28
        nie trzeba debilow sie bac, bo tylko geby im zostaly. mozgi w azbescie.
        Gość portalu: Jude napisał(a):

> Gość portalu: mirmat napisał(a):
        >
        > > Jak podala Agencja Prasowa PAP: "w sobotnim, drugim irlandzkim referendum
        > na
        > > temat poszerzenia UE obliczenia z siedmiu - na 42 w całej Irlandii - okręg
        > ów,
        > > gdzie zastosowano system elektroniczny i wyniki zostały już sprawdzone,
        > > wskazują, że zdecydowana większość uczestników głosowała na "tak" -
        > > poinformowały oficjalnie władze irlandzkie".
        > >
        > > Na prawde po cichu liczylem na Irladczykow. Ale oni zdecydowali sie
        > > powiedziec TAK dla anschlussu Polski. W koncu jednak to my musimy walczyc
        > o
        > > nasza suwerennosc. Nikt nam ja na tacy nie poda choc szukanie sprzymierzen
        > cow
        > > jest koniecznoscia zyciowa. Uwazam, ze jest szansa by wygrac nasze referen
        > dum
        > > dla naszej suwerennosci. Ale musi byc przeprowadzona inteligentna kampania
        > ,
        > > ktorej watki pojawiaja sie od czasu do czasu na tym forum. Tragedia jest,
        > ze
        > > nie ma politykow wystarczajaco inteligentnych by podchwycili te argumenty
        > i
        > > uwierzytelnili je dla Narodu. Nie wygramy referendum jezeli nie przedstawi
        > my
        > > Polakom skolatanym wlasnym ubostwem, korupcja i politykierstwem TKM-owcow
        > > alternatywy do Unijnego sprostytulowania.
        > >
        > > A taka alternatywa istnieje i nie jest to Bialorus czy Wladywostok. Ci co
        > > chca ocalic nasz kraj przed Brukselskim bagnem musza spojrzec na nasza wla
        > sna
        > > historie by znalesc inspiracje. Taka inspiracja dla mnie jest II
        > > Rzeczypospolita. Juz widze ryk oburzenia sierotek po komunie. Ja ich olewa
        > m
        > > bo oni i tak beda glosowac za Unja tak jak by glosowali za Sowietami.
        > >
        > > Wrocmy wiec raz jeszcze do roku 1917. Zlepiana z trzech zaborow przy innyc
        > h
        > > administracjach, jezykach urzedowych czy nawet rozmiarach koleji, atakowan
        > a
        > > przez odwiecznych wrogow Niemcy i Bolszewicka Rosje ale rowniez przez
        > > Czechow, Litwinow i Ukraincow, II RP miala szczescie w przywodcy jakim byl
        >
        > > Pilsudski. Jego wizja odrodzenia Polski opierala sie, tak na politycznych
        > > korzysciach jakie dawalo wykrwawienie sie wroga ale bazowala na wlasnych
        > > silach.
        > > Az do 1926 roku mielismy jakze podobny do dzisiejszego bajzel na kolkach.
        > Ale
        > > od tego momentu do wybuchu wojny zmiany byly gigantyczne. Ta II
        > > Rzeczypospolita bronila sie juz we wrzesniu 1939 roku sama przeciw
        > > polaczonej potedze Rzeszy i Sowietow dluzej niz Francja razem z W. Brytan
        > ia
        > > przeciw jednym i to zmeczonym kampania wrzesniowa Niemcom.
        > >
        > > W II RP nie do pomyslenia byloby wysprzedawanie Narodowej bizuterii w obce
        >
        > > rece czy obnazanie Polskiego przedsiebiorcy na bezwgledny atak zagraniczne
        > go
        > > spekulacyjnego kapitalu. Bereza Kartuska bylaby pelna Balcerowiczow,
        > > Millerow, Buzkow czy innych TKM-owcow bo tak po maju 1926 roku traktowal o
        > boz
        > > Pilsudskiego tych co rabowali II Rzeczypospolita. 12 lat III RP i mamy
        > > gospodarke rozgrabiona do reszty. 13 lat po przewrocie majowym a w Polsce
        > > zbudowano magistrale weglowa Slask - Gdynia (ile km autostrad zbudowali AW
        > SLD-
        > > owcy) Centralny Okreg Przemyslowy, Cegielski, przemysl chemiczny, prawie 2
        >
        > > milionowa Warszawe. Standart zycia Polaka w 1939 byl powyzej Europejskiej
        > a
        > > tylko nieudacznicy mysleli o emigracji z Polski.
        > >
        > > Chcecie uwspolczesnic ta alternatywe ? Prosze bardzo spojrzec na Koreje
        > > Poludniowa, Tajwan czy Singapur. Tym co majacza, ze Polacy nie potrafia
        > > trzeba pokazac Polakow w Stanach, Kanadzie gdzie po krotkim okresie
        > > zaaklimatyzowania nasi Rodacy przebojem dostaja sie do czolowki danych kra
        > jow.
        > >
        > > Szczypta realizmu. Tak, trzeba szukac partnerow ale takich co nam nie beda
        >
        > > nakazywac bysmy sie pozbyli naszego narodowego charakteru. Tworzenie euro-
        > > pejczyka w Warszawie nie ma nic wspolnego z rozwiazywaniem naszych problem
        > ow
        > > gospodarczych. Meksyk, Kanada czy Izrael stowarzyszyl sie z NAFTA. Nikt by
        >
        > > nie smial Kanadyjczykowi czy Meksykanowi sugerowac by stal sie NAFTA-czyki
        > em.
        > > To sojusz wolnego handlu a nie politycznie poprawna proba tworzenia "noweg
        > o
        > > czlowieka".
        > >
        > > Nie mam patentu na alternatywy do unijnego anschlusu. Ale czasu nie jest z
        > a
        > > duzo. Bo inaczej obudzimy sie z noga w Brukselkim nocniku.
        >
        >
        > J.jak to sie stalo ze zapomniales wymienic rabina Weisa-wiesz to ten co
        > Oswiecim sobie przywlaszczyl jako zydowski,Zapomniales O Wisenthal-szefie
        > WJO ktory jast swinia swin antypolskich.Czy ci dwaj panowie sa rownie
        > anytyzydowscy?.O takie mi przyklady chodzi a nie o takie ty piszesz.To sa
        > przyklady nic nie znaczace w swietle propagandy politycznej i decyzji
        > politycznych z tego wynikajacych.
        > A moze bys tak podal tez pana Finkelstein-ktory nazwal holokaust handlem
        > trupami,powiedz nam jak go zydzi zalatwili ,ci zydzi co propagande
        antypolska
        > napedzaja,powiedz nam gdzie on sie teraz podziewa bo go zydostwo najgorzyn
        > scierwem nazwalo i z profesury uniwersytetu w N.Y,wywalilo.
        >
        > Reszty twej litanii do syjonistow komentowal nie bede bo szkoda klawiatury
        > argumenty masz iscie marne.
        > Mozesz mi nie odpisywac bo i po co ,znam cie juz na wylot.
        • Gość: zaparty Re: dwog przegrancow, sorry obroncow bredzi IP: proxy / *.tpl.toronto.on.ca 21.10.02, 23:28
          powinni pojsc sobier wypic irlandzkie piwo.
    • Gość: mirmat Antysemickie bydle zIP: *.avisit.net KRADNIE MI NI IP: *.dialup.eol.ca 28.10.02, 05:46
      Antysemickie bydle zIP: *.avisit.net KRADNIE MI NICKA
      Data kradziezy: 28-10-2002 04:35
    • Gość: mirmat Antysemickie bydle zIP: *.avisit.net kradnie nicki IP: *.dialup.eol.ca 29.10.02, 04:49
      Antysemickie bydle zIP: *.avisit.net kradnie nicki.
      Data: 28-10-2002 04:35 Takie poskomunistyczne scierwa nie potrafia wymyslec
      nawet swojego nicka. Wiec przypominam podajac poprzednie watki, ze nic nie mam
      wspolnego z halucynacjami anty-semitow. Dobrej lektury.

mirmat

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka