Dodaj do ulubionych

felusiak, mam prosbe noworoczna ...

22.12.05, 15:30
usiadz gleboko w fotelu, zamknij glaza i odpowiedz mi na pytanie:
co dobrego, dla narodu amerykanskiego, uczynil ten uzurpator busz wraz z
cyrkiem zwanym kongresem podczas tej prezydentury ... ????????
Chodzi mi o narod amerykanski, nie kolesi z Teksasu, nie 2 procent
najbogatszych rekinow, nie milionow ewangelikow, zlodzieji z firm
ubezpieczeniowych, tylko zwyklych ludzi, tych okolo, raptem 200 milionow glow.
I jeszcze jedno, prosze bez zwodow w stylu " a u was murzynow bija" (czytaj:
a za Clintona to to i tamto).
Pokaz mi jedna dziedzine z zycia gospodarczego, polityki zagranicznej,
socjalnej czy jakiejkolwiek innej KTORA PRZEJDZIE DO HISTORII jako sukces
tej prezydentury. Powtarzam slowo klucz ... nieklamany sukces, z ktorego beda
nastepne pokolenia dumne.
Rozumiesz pytanie czy mam je jeszcze wypolerowac ?
Wesolych Swiat.
Imagiro.
Obserwuj wątek
    • w_ojciech Re: felusiak, mam prosbe noworoczna ... 22.12.05, 16:13
      Bush będzie znany z dwóch osiągnięć.
      1. Dostał cios od Tysona (tj. bin Ladena) i nie pozbierał się. Jeszcze majaczy.
      2. Wygrał wojnę z Irakiem dla Iranu.
      • gocanowo on jest taki slodki, bush, nie fallusiak 22.12.05, 16:23
        www.boomersfunnies.com/Pictures/Bush%20Monkey.jpg
        • w_ojciech Re: on jest taki slodki, bush, nie fallusiak 22.12.05, 16:44
          Ale ładna ta małpka. A to drugie brzydactwo to kto?
    • imagiro Re: felusiak, mam prosbe noworoczna ... 22.12.05, 17:01
      no gdzie ten apollogetta ? zbiera dane do listy sukcesow busza ?
      • jennifer5 Re: Nie spodziewaj sie odpowiedzi ... 22.12.05, 18:17
        imagiro napisał:

> no gdzie ten apollogetta ? zbiera dane do listy sukcesow busza ?

--------------------------------------------------------------------------------

Nie spodziewaj sie odpowiedzi, a przynajmniej odpowiedzi rzeczowej i na temat.
        Wiele razy podobne pytania mu zadawano. Nigdy jeszcze nie potrafil na nie
        odpowiedziec. Dlaczego nie? Z bardzo prostej przyczyny. Takiej odpowiedzi ktora
        by potwierdzala jego punkt widzenia poprostu nie ma.
      • jennifer5 3 kropki 22.12.05, 20:15
        imagiro napisał:

> no gdzie ten apollogetta ? zbiera dane do listy sukcesow busza ?

---------------------------------------------

felusiak1 napisała...
        kropka 1: imagiro odpowiem ci...
        kropka 2: ustosunkuje sie do twojego pytania.
        kropka 3: zwalniasz mnie od odpowiedzi.

---------------------------------------------

Czy czlowiek ktory wie o czym mowi i posiada na poparcie wlasnego punktu
        widzenia prawdziwe argumenty i niezbite fakty bedzie w ten sposob staral sie
        wyjsc z sytuacji? Nie, dzialamy tak tylko wowczas kiedy nie mamy nic na
        poparcie wlasnych racji.
    • samsone felusiakowi pytania zadajesz a sam sobie 22.12.05, 18:28
      odpowiadasz...a tak pozatym od tego trzeba zaczac, od kiedy Bush usurpatorem
      jest, cos ci sie pomyrtalo, moze Koran go nie uznaje bo potomkiem profeta nie
      jest, ale USA ( Bogu dziekujac) nigdy kalifatem nie bedzie i to mozesz twoj
      Koran sobie wsrod twoich wspolwyznawcow recytowac.
      • imagiro Re: felusiakowi pytania zadajesz a sam sobie 22.12.05, 18:34
        pastuszku preryjny ... ani Bibel ani Koran nie sa w zasiegu moich
        zaiteresowan .. wyroslem juz tych mitow dawno ... a busz uzurpatorem jest od
        momentu, gdy tata busz postanowil kontynuowac dynastie ...pastyszku preryjny.
        • felusiak1 imagiro odpowiem ci anegdota 22.12.05, 19:57
          ale zanim to uczynie pozwol, ze ustosunkuje sie do twojego pytania.
          Otoz zadajac pytanie jednoczesnie na nie odpowiadajac zwalniasz mnie od
          odpowiedzi. Daremny moj trud.
          W latach trzydziestych przd sadem w miescie stolecznym Warszawa stanela
          zlapana poprzdniego dnia prostytutka. Sedzia zwrocil sie do nie slowami:
          - Czy oskarzona byla juz pod sadem?
          Oskarzona rozejrzawszy sie wokolo po czym wskazujac na prokuratora odrzekla:
          - Pod calem sadem to nie ale pod tem brenetem trzy razy.
          • jennifer5 Re: imagiro odpowiem ci anegdota 22.12.05, 20:07
            felusiak1 napisała:

> ale zanim to uczynie pozwol, ze ustosunkuje sie do twojego pytania.
            > Otoz zadajac pytanie jednoczesnie na nie odpowiadajac zwalniasz mnie od
            > odpowiedzi. Daremny moj trud.

wspanialy anegdota, niesamowita wymowa i tresc przemawiajaca prosto i rzeczowo
            z kazdego slowa.

a teraz jak juz wiemy co dobrego uczynil 'fuc' poprzez anegdote z przedwojennej
            Warszawy, moze cos zwyklymi slowami, tak po ludzku? Dasz rade?
          • w_ojciech Re: imagiro odpowiem ci anegdota 22.12.05, 20:31
            felusiak1 napisała:
            > Daremny moj trud.
            ───────────────────────────────────
            No nie bądź taki. Zadanie, fakt, jest trudne, bo jak bronić regularnego idioty.
            Ale może jednak spróbujesz?

Może Bush gra świetnie w cymbergaja.
            Przecież facet musi coś umieć?
      • jennifer5 Re: felusiakowi pytania zadajesz a sam sobie 22.12.05, 20:03
        samsone napisał:

> odpowiadasz...a tak pozatym od tego trzeba zaczac, od kiedy Bush usurpatorem
        > jest, cos ci sie pomyrtalo, moze Koran go nie uznaje bo potomkiem profeta nie
        > jest, ale USA ( Bogu dziekujac) nigdy kalifatem nie bedzie i to mozesz twoj
        > Koran sobie wsrod twoich wspolwyznawcow recytowac.

???... i o czym to chciales powiedziec? Koran, potomek profeta, kalif,
        wspolwyznawcy... itp.??? Podobnie jak adresat tego watku nigdy nie zebral w
        sobie tyle zwyklej odwagi cywilnej zeby przyznac iz nie bardzo wie co podac za
        przyklad sukcesu 'foca', tak i ty bzdurzysz o czyms co nie ma zadnego zwiazku z
        zadanym pytaniem... Chyba ze cos ci sie "pomyrtalo"?

--------------------------------------------------------------------------------

dla przypomnienia...

> imagiro napisał:
        > co dobrego, dla narodu amerykanskiego, uczynil ten uzurpator busz wraz z
        > cyrkiem zwanym kongresem podczas tej prezydentury ... ????????

• imagiro do felusiaka 22.12.05, 20:48

• imagiro Re: do felusiaka 22.12.05, 20:50
        podasz mi czy nie podasz choc jeden, niekwestionowany sukces klienta ?
        ja ci zadnej odpowiedzi nie dalem. masz wolna reke. a nawet jeslibym i dal
        odpowiedz, to gdzie twoje wojownicze argumenty ? nawet cie nie stac na jeden
        przyklad ? spaliles sie felusiak ....
    • i-love-2-ski Re: felusiak, mam prosbe noworoczna ... 22.12.05, 20:55
      a zeby nie bylo politycznie poprawnie to rowniez zapytaj co zrobil dla swiata i
      US of A clinton,tylko nie pytaj sie co on zrobil dla seks business?
      • felusiak1 odpowiadam zbiorowo 22.12.05, 21:37
        busz nie ma zadnych sukcesow tylko same porazki. przegrywal, przegrywa i bedzie
        przegrywal na wszystkich frontach. ci, ktorzy lubia patrzec jak busz przegrywa
        powinni postulowac umozliwienie trzeciej, czwartej i piatej kadencji.
        bylby ubaw po pachy, wszystkim byloby wesolo.
        Jesli zas chodzi o clintona to jego najwieksza zasluga bylo to iz byl pierwszym
        murzunem na tym stanowisku.
        • imagiro Re: odpowiadam zbiorowo 22.12.05, 23:05
          widze jak ci piana niemocy z ryja scieka ... no powiedz cos o sukcesach
          klienta ... walczysz tyle lat, popisujac sie zrodlami, podaj nam teraz do
          czego pozytywnego doprowadzil ten klient ... przeciez PO TO GO WYBRALI by cos
          dla nich zrobil ... pokaz mi choc jedna sprawe ... nie irytuj sie.
          widzisz felusiak, miales nie podpierac sie clintonem, z ironia czy nie, miales
          nic nie mowic o nim ... I NA TYM POLEGA WLASNIE BUDOWANIE IMPERIUM ZLA prze
          Foxy, O'reilly i ciebie pajacu ... jedno proste pytanie o konkrety wykreca ci
          flaki ... bo wybielic busza da sie tylko przyczerniajac clintona ...
          wypieprzam stad.
          i ty tez sie zmywaj bo sie zblazniles ....
          • jennifer5 Re: odpowiadam zbiorowo 22.12.05, 23:42
            imagiro napisał:

> widzisz felusiak, miales nie podpierac sie clintonem, z ironia czy nie,
            miales

pomoz mu, zapytaj co zrobol zlego Clinton.

================================================================================
            > I NA TYM POLEGA WLASNIE BUDOWANIE IMPERIUM ZLA prze
            > Foxy, O'reilly i ciebie pajacu ... jedno proste pytanie o konkrety wykreca ci
            > flaki ... bo wybielic busza da sie tylko przyczerniajac clintona ...
            > wypieprzam stad.
            > i ty tez sie zmywaj bo sie zblazniles ....
          • felusiak1 Re: odpowiadam zbiorowo 23.12.05, 02:57
            powiedz mi w jaki sposob nazwanie mnie pajacem wzmacnia twoj argument?
            mnie piana niemocy? chlopcze, moge dyskutowac do woli broniac moich przekonan w
            spojny sposob. To tobie piana na oczy z ust poszla. Co ty chcesz udowodnic?
            Plujecie na Busha od rana do wieczora a efektem tego jest
            1. przegrana w wyborach 2002
            2. przegrana w wyborach 2004
            3. utrzymanie stanu posiadania 2005
            Tak plujecie a tymczasem Bush podskoczyl w sondazach o 8 punktow.
            Czy nie zastanawia was, ze byc moze plujecie pod wiatr?
        • explicit Re: odpowiadam zbiorowo 22.12.05, 23:29
          Co mu nie przeszkadzalo pozbyc sie ich przy pierwszej okazji , kiedy stali na
          drodze jego kariery ,...

ontology.buffalo.edu/smith/clinton/morrison.html
          ==============================================================================

Jesli zas chodzi o clintona to jego najwieksza zasluga bylo to iz byl pierwszym
          murzunem na tym stanowisku.

Bill Clinton was the first black president, or so Toni Morrison ruled. He even
          put his post-presidential office in Harlem. But he did not appoint one African
          American to a truly significant office in the executive branch. Of course,
          Jesse Jackson did a lot of hustling around the Clinton administration, having
          been named "Special Envoy of the President and Secretary of State for the
          Promotion of Democracy in Africa." Clinton did appoint a woman to the big post
          of secretary of state, and Madeleine Albright did literally chase breathlessly
          after Yasir Arafat at Camp David, begging him to return to the conference
          table. Well, dignity she did not have. Let's call her excitability diligence.
          Albright appointed her protégée, Susan Rice, all of 33 but black, as assistant
          secretary for African affairs, so the eyes whose scrutiny the tyrants of
          Liberia, Sierra Leone, and Nigeria eluded were hers. If John Kerry had won the
          election, Rice was destined for a top job.

• w_ojciech Felusiak bądź mężczyzną - walcz /nt 22.12.05, 22:26
    • kingfish Re: felusiak, mam prosbe noworoczna ... 23.12.05, 03:52
      Nie jestem wielkim zwolennikiem Busha, zresztą brzydzę się wszystkimi
      politykami, ale dla mnie, z bardzo egoistycznego punktu widzenia, największym
      osiągnięciem Busha jest to ze od 9/11/2001 nie było w USA kolejnego
      terrorystycznego zamachu na amerykańskiej ziemi. To już ponad 4 lata:-)
      • felusiak1 Re: felusiak, mam prosbe noworoczna ... 23.12.05, 05:11
        celowo nie odpowiadam na pytanie i zdziwilo mnie, ze ty to uczyniles.
        Imagiro jest zaprogramowany i z pewnoscia odpowie ci, ze w tym zadnej Busha
        zaslugi nie ma. I ma racje. Bo jesli wezmiemy pod uwage, ze jego strona
        twierdzi, iz Bush jest tylko marionetka to ... i ja tam bylem i miod i wino pilem.
        • 1wsze_gacie_usa Re: felusiak, mam prosbe noworoczna ... 23.12.05, 08:38
          felusiak1 napisała:

> celowo nie odpowiadam na pytanie i zdziwilo mnie, ze ty to uczyniles.

celowo to ty nie odpowiadasz poniewaz nie masz nic do powiedzenia.
        • kingfish Re: felusiak, mam prosbe noworoczna ... 23.12.05, 15:09
          felusiak1 napisała:

> celowo nie odpowiadam na pytanie i zdziwilo mnie, ze ty to uczyniles.
          > Imagiro jest zaprogramowany i z pewnoscia odpowie ci, ze w tym zadnej Busha
          > zaslugi nie ma. I ma racje. Bo jesli wezmiemy pod uwage, ze jego strona
          > twierdzi, iz Bush jest tylko marionetka to ... i ja tam bylem i miod i wino
          pil
          > em.

Dyskusje na tym forum juz od dawna do niczego nie prowadza.

Wesolych swiat!
      • 1wsze_gacie_usa Re: felusiak, mam prosbe noworoczna ... 23.12.05, 08:36
        kingfish napisała:

> Nie jestem wielkim zwolennikiem Busha, zresztą brzydzę się wszystkimi
        > politykami, ale dla mnie, z bardzo egoistycznego punktu widzenia, największym
        > osiągnięciem Busha jest to ze od 9/11/2001 nie było w USA kolejnego
        > terrorystycznego zamachu na amerykańskiej ziemi. To już ponad 4 lata:-)

Bush wiele razy cos powiedzial i trudno bylo zdecydowac czy on jest serio czy
        moze znowu pije. Ty natomiast jestes komediant pierwszej klasy, masz poczucie i
        wyczucie i do tego juz cztery lata. Nie zastanawia cie fakt ze cztery lata i
        nic? Gdybys byl jednym z nich, jednym z tych terrorystow, to tez niemialbys
        zadnych mozliwosci zeby zrobic gdzies kupke, przez te cztery lata? Wszystko i
        wszedzie jest teraz tak zabezpieczone ze nawet pir.dnac sie nieda co?. Ty
        jestes dobry komediant.
        • kingfish Re: felusiak, mam prosbe noworoczna ... 23.12.05, 14:23
          1wsze_gacie_usa napisała:

> kingfish napisała:
          >
          > > Nie jestem wielkim zwolennikiem Busha, zresztą brzydzę się wszystkimi
          > > politykami, ale dla mnie, z bardzo egoistycznego punktu widzenia, najwięk
          > szym
          > > osiągnięciem Busha jest to ze od 9/11/2001 nie było w USA kolejnego
          > > terrorystycznego zamachu na amerykańskiej ziemi. To już ponad 4 lata:-)
          >
          >
          > Bush wiele razy cos powiedzial i trudno bylo zdecydowac czy on jest serio czy
          > moze znowu pije. Ty natomiast jestes komediant pierwszej klasy, masz poczucie
          i
          >
          > wyczucie i do tego juz cztery lata. Nie zastanawia cie fakt ze cztery lata i
          > nic? Gdybys byl jednym z nich, jednym z tych terrorystow, to tez niemialbys
          > zadnych mozliwosci zeby zrobic gdzies kupke, przez te cztery lata? Wszystko i
          > wszedzie jest teraz tak zabezpieczone ze nawet pir.dnac sie nieda co?. Ty
          > jestes dobry komediant.

Pomimo braku zrozumienia tematu zrozumiales:-)
          Wlasnie to jest jego osiagniecie ze terroryscie nawet piernac sie nie da a ja,
          jako obywatel tego kraju, nawet nie odczuwam ja on to zrobil.
          Widzisz, na tym to polega ze moje zycie po 9/11 zupelnie sie nie zmienilo.
          • 1wsze_gacie_usa Re: felusiak, mam prosbe noworoczna ... 23.12.05, 16:18
            kingfish napisała:

>
            > Pomimo braku zrozumienia tematu zrozumiales:-)
            > Wlasnie to jest jego osiagniecie ze terroryscie nawet piernac sie nie da a
            ja,
            > jako obywatel tego kraju, nawet nie odczuwam ja on to zrobil.
            > Widzisz, na tym to polega ze moje zycie po 9/11 zupelnie sie nie zmienilo.

O tak zycie sie zmienilo po 9-11, teraz bedzie trzeba ponowic i rozgrzac
            uczucia czyms moze nawet bardziej efektownym. Zycie ponownie sie zmieni.
      • w_ojciech Re: felusiak, mam prosbe noworoczna ... 23.12.05, 09:41
        kingfish napisała:
        > największym osiągnięciem Busha jest to ze od 9/11/2001 nie było w USA kolejnego
        > terrorystycznego zamachu na amerykańskiej ziemi. To już ponad 4 lata:-)
        ─────────────────────────────────────
        Hm, a zestaw to z takim info. I co?
        Illegal immigrants worked at nuclear weapons facility
        ...................
        WASHINGTON (CNN)
        • kingfish Re: felusiak, mam prosbe noworoczna ... 23.12.05, 15:07
          w_ojciech napisał:

> kingfish napisała:
          > > największym osiągnięciem Busha jest to ze od 9/11/2001 nie było w USA
          > kolejnego
          > > terrorystycznego zamachu na amerykańskiej ziemi. To już ponad 4 lata:-)
          > ───────────&#
          > 9472;──────────^
          > 72;───────────
          > ;───
          > Hm, a zestaw to z takim info. I co?
          > Illegal immigrants worked at nuclear weapons facility
          > ...................
          > WASHINGTON (CNN)
          • w_ojciech no a to, co powiesz? 23.12.05, 15:48
            In one example, a Peruvian was hired as an airplane mechanic in Greensboro, N.C., using a
            fake Social Security card he bought for $70 on a soccer field, according to court documents. In
            another, a Florida power plant was alerted to a Mexican working at its nuclear facility only after
            being tipped off by labor union employees, company officials said.
            www.atsnn.com/story/134042.html
            • felusiak1 how you're doing. 23.12.05, 15:56
              is your family OK.
              kingfisz odpowiedzial ci na pytanie a ty jak dzieciak "a fcale bo nie".
              Nowy rok za tyudzien, czas wydoroslec.
              • w_ojciech Re: how you're doing. 23.12.05, 16:20
                felusiak1 napisała:
                > is your family OK.
                ----------------------------------------------
              • 1wsze_gacie_usa Re: how you're doing. 23.12.05, 16:56
                felusiak1 napisała:

> is your family OK.
                > kingfisz odpowiedzial ci na pytanie a ty jak dzieciak "a fcale bo nie".
                > Nowy rok za tyudzien, czas wydoroslec.

kingfisz wypowiedzial wlasne zdanie, nie odpowiedzial na zadne pytanie,
                podobnie jak ty. Zapomniales o Wigilii i takich tam drobnych Swietach jeszcze
                przed Nowym Rokiem.

Happy Holidays, bo napewno jestes za tym, ze Marry Christmas to niepoprawnie
                politycznie.
                • felusiak1 Re: how you're doing. 23.12.05, 19:21
                  kaleson, wstretny trutniu. Ty oskarzasz mnie o polityczna poprawnosc?
                  Musialbym byc lewakiem a przeciez wiesz, ze nim nie jestem. To ty jestes.
                  I dlatego skladam ci zyczenia Merry Christmas.
                  Szkoda, ze nie powiedziales tego do imagiro, ktory ma prosbe noworoczna. Czyzbys
                  nie zauwazyl, ze "Zapomnial(es) o Wigilii i takich tam drobnych Swietach jeszcze
                  przed Nowym Rokiem."
          • 1wsze_gacie_usa Re: felusiak, mam prosbe noworoczna ... 23.12.05, 16:51
            kingfish napisała:

>
            > EEEEEEEEEEEEEE tam!
            > To ze o tym czytasz jest tylko dowodem ze wiele sie zmienilo od 9/11. Pare
            lat
            > temu nikogo takie rzyczy nawet nie obchodzily.
            >
            > Wesolych.

Czy chcesz zebym ci podal przepis jak zrobic bom.pke ale nie choinkowa? Jest
            tego mnostwo w ksiazeczkach dla dzieci, w internecie a nawet czasami w gazetach
            pisza. Sadzisz ze po ulicach Manhatanu teraz chodzi mniej ludzi w godzinach
            lanchu, albo ze wyludnily sie restaurcje czy inne publiczne miejsca gdzie kazdy
            wchodzi i wychodzi kiedy chce? Sadzisz ze gdyby bad-boys naprawde chcieli nie
            maja szans na szarpanie nas tutaj na miejscu? Naprawde wierzysz ze nie ma
            takich mozliwosci i warunkow i ze wszystko jest zabezpieczone. naprawde jestes
            przekonany ze nawet do glowy im nie przychodzi jakakolwiek dzialalnosc poniewaz
            Bush tak zabezpieczyl ten kraj?

Masz racje mowiac ze "pare lat temu nikogo takie rzeczy nawet nie obchodzily."
            Dodam jeszcze do tego ze pare lat temu zebrala sie grupa przestepcow i
            postanowila wdrozyc w zycie swoje chore plany. Pare lat temu Ameryka byla w
            miare bezpiecznym miejscem do zycia i pare lat temu ludzie mogli sie tutaj czuc
            naprawde wolni.
    • wujekjurek Felusiak, oni Ci zazdroszczą. 24.12.05, 00:38
      Felusiak, trzeba przyznać, że chyba nikt na tym forum nie wzbudza takich emocji
      jak Ty.

Trzymaj się.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka