Dodaj do ulubionych

solemnie zglaszam

28.12.05, 21:48
ze ja nie chcem byc perry
poniewaz nim jestem

to tyle

perry.perry aka mamzerek
Obserwuj wątek
    • dana33 Re: solemnie zglaszam 28.12.05, 21:51
      :)))))
      • mamzerek nu, i jeszcze jedno 28.12.05, 21:53
        dana33 to tez ja :-P
    • i-love-2-ski Re: solemnie zglaszam 28.12.05, 21:57
      mamzerek napisał:

> ze ja nie chcem byc perry
      > poniewaz nim jestem
      >
      > to tyle
      >
      > perry.perry aka mamzerek

nice try,ale niestety nie potrafisz sie zalogowac jako ten za ktorego sie ciagle
      podajesz. no i jak was nie kochac za te 24/7 ,ciagle swierze hucpiarstwo
      forumowe, w jednym macie ZLOTY MEDAL to w rzucaniu inwektywami,nikt wam nie
      dorowna,ani nie ma ochoty,bo i po co.a co do traktowania was z szacunkiem i
      powaznie o co tak tu walczycie jak lion in zion,to pozostaje jedynie szczerze
      sie rozesmiac.no bujaj sie mamzer,bo na dalsze trele morele masz dancie,ta na
      wage norme dziennego hucpiarstwa wyrobi.
      • dana33 Re: solemnie zglaszam 28.12.05, 22:03
        co sie tak rzucasz, pustemo? nic tylko dancia i dancia.... tobie w wulgarnosci
        nikt nie dorowna, juz ci pisalam, nie? w glupocie to i owszem..... zerowiec i
        grzesio niemiecki dorownuja ci, dorownujecie sobie...
      • mamzerek Re: solemnie zglaszam 28.12.05, 23:21
        i-love-2-ski napisał:

> mamzerek napisał:
        >
        > > ze ja nie chcem byc perry
        > > poniewaz nim jestem
        > >
        > > to tyle
        > >
        > > perry.perry aka mamzerek
        >
        > nice try,ale niestety nie potrafisz sie zalogowac jako ten za ktorego sie
        ciagle podajesz.

potrafiem, ale nie chcem, bo nie muszem.
        ale jeszcze raz ci powtarzam z rekom na sercu, ze perry to ja, mamzerek i juz.

that this is mad, 'tis true
        'tis true, 'tis pity,
        and pity 'tis, 'tis true.
        a foolish figure...
        • dana33 Re: solemnie zglaszam 28.12.05, 23:28
          masz racje, mamzerski..... jak ja wariowac to do konca..... :))))
    • explicit Re: solemnie zglaszam 28.12.05, 23:59
      Darn !!! Pomyslec ze kojarzylem cie z jakims bezrobotym polskim zydem z kibutza
      ktory nie wie co zrobic z zyciem - Sorry ,...

uklony

===============================================================================

ze ja nie chcem byc perry , poniewaz nim jestem
    • cepimierz Popieram solemność 29.12.05, 08:32
      Kahane Chui!
      • mamzerek Re: Popieram solemność 29.12.05, 17:20
        cepimierz napisał:

> Kahane Chui!

pycckue xyu!
        • cepimierz Re: Popieram solemność 29.12.05, 20:03
          mamzerek napisał:

> cepimierz napisał:
          >
          > > Kahane Chui!
          >
          > pycckue xyu!

Niet, nikagda!

Kax xyu! Kax kbax!
          • mamzerek [...] 29.12.05, 20:36
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • cepimierz Re: Popieram solemność 29.12.05, 20:41
              Dołączam się do życzeń:

Kahane Chui!
              • mamzerek Re: Popieram solemność 29.12.05, 20:43
                nie musisz
                zyczenia byly wylocznie pod twoim adresem
                (jak otrzezwiejesz, to dotrze, a jak nie , to nie)

pycckue xyu
                • cepimierz Re: Popieram solemność 29.12.05, 20:51
                  Nie no,

ile razy mam powtarzać, że dołączam się do zyczeń:

Kahane Chui!
    • krystian71 nie wierze, perry nie napisal by SOLEMNIE 29.12.05, 14:00

• dana33 Re: nie wierze, perry nie napisal by SOLEMNIE 29.12.05, 14:02
        mamzerek by nie napisal, perry owszem... :)))
        • krystian71 Re: nie wierze, perry nie napisal by SOLEMNIE 29.12.05, 14:36
          nu i wot zydowska logika i zaprzeczanie oczywistej prawdzie.
          Jakby nie napisal-skoro wlasnie napisal.!!!!
          A mowia,ze to ja przez swieta naduzylem:(((
          • mamzerek Re: nie wierze, perry nie napisal by SOLEMNIE 29.12.05, 14:48
            krystian71 napisała:

> nu i wot zydowska logika i zaprzeczanie oczywistej prawdzie.
            > Jakby nie napisal-skoro wlasnie napisal.!!!!
            > A mowia,ze to ja przez swieta naduzylem:(((

nu, krystian, nie wszystko co na oko logiczne jest prawda
            mamzerek tego nie napisal, bo ja to napisalem uzywajac login mamzerek

z szacunkiem
            perry
            • krystian71 Re: nie wierze, perry nie napisal by SOLEMNIE 29.12.05, 15:00
              a co ty do mnie , danie wytlumacz,ona twierdzi,ze to perry pod twoim loginem
              dla mnie to tylko przebitka z angielskiego o podobnym znaczeniu
              • mamzerek Re: nie wierze, perry nie napisal by SOLEMNIE 29.12.05, 15:06
                krystian71 napisała:

> a co ty do mnie , danie wytlumacz,ona twierdzi,ze to perry pod twoim loginem
                > dla mnie to tylko przebitka z angielskiego o podobnym znaczeniu

dana ma racje - to perry (czyli ja) pod loginem mamzerka

primo: perry mieszka w stanach i dlatego tyle "przebitek z angielskiego"
                drugie primo (jak mawia moja znajoma wiedzma): przeciez ty sie pierwszy
                kapneles ze perry, manny i ja to ta sama osoba. pamietasz szyfr duzych literek?
                trzecie primo: dana dobrze wie za perry i mamzerek to jedna i ta sama cholera
              • dana33 Re: nie wierze, perry nie napisal by SOLEMNIE 29.12.05, 17:43
                krystek, jak babcie kocham, jak sie wam mowi prawde to nie wierzycie.... :))))
                mamzerek to perry, a perry to mamzerek.... nu, co ja ci ide powiedziec....
                naprawde.... :))))
                ja calkiem trzezwa, przysiegam na wszystkich harcerzy israelskich zwanych
                cofim... :))))
                • mamzerek Re: nie wierze, perry nie napisal by SOLEMNIE 29.12.05, 17:45
                  dana33 napisała:

> krystek, jak babcie kocham, jak sie wam mowi prawde to nie wierzycie.... :))))
                  > mamzerek to perry, a perry to mamzerek.... nu, co ja ci ide powiedziec....
                  > naprawde.... :))))
                  > ja calkiem trzezwa, przysiegam na wszystkich harcerzy israelskich zwanych
                  > cofim... :))))

dana,
                  primo - zydy klamia!
                  drugie primo - nie wolno przysiegac (wszystko beli neder :-))) )
                  • krystian71 Re: nie wierze, perry nie napisal by SOLEMNIE 29.12.05, 17:54
                    nu mamzerek,ale jak zyd mamzerek mowi,ze on klamie, to on tylko mowi...
                    Raz ci sie prawda niechcacy wysmyknela,wtedy,kiedy szyfrem pisales,z prawa do
                    lewa i ja sie tego trzymam
                    • mamzerek Re: nie wierze, perry nie napisal by SOLEMNIE 29.12.05, 18:14
                      krystian71 napisała:

> nu mamzerek,ale jak zyd mamzerek mowi,ze on klamie, to on tylko mowi...
                      > Raz ci sie prawda niechcacy wysmyknela,wtedy,kiedy szyfrem pisales,z prawa do
                      > lewa i ja sie tego trzymam

to nie byl szyfr. bylo z prawa na lewo - bo po hebrajsku. i tak mi sie wtedy
                      spodobalo.

szyfr roszyfrowales w lutym!
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=20167475&a=20172654
                      widze ze skleroza na calego :)))))
                      • krystian71 Re: nie wierze, perry nie napisal by SOLEMNIE 29.12.05, 18:33
                        a ty nie za duzo ode mnie wymagasz?W lutym ???
                        Manny ma tyle loginow,ze sam sie pogubil,ale jeszcze od prawa do lewa nie pisal.
                        • mamzerek Re: nie wierze, perry nie napisal by SOLEMNIE 29.12.05, 19:01
                          krystian71 napisała:

> a ty nie za duzo ode mnie wymagasz?W lutym ???
                          ----------------
                          no to dlatego zamiescilem link do postu w ktorym ujawniasz szyfr :-)

> Manny ma tyle loginow,ze sam sie pogubil,ale jeszcze od prawa do lewa nie
                          pisal.
                          -----------------
                          Ja mam wiecej loginow niz manny, no bo manny to jeden z moich :))))))))

pycckue xyu
                • krystian71 Re: nie wierze, perry nie napisal by SOLEMNIE 29.12.05, 17:51
                  jakbys mi wczoraj powiedziala,ze on jest Krystian 71 to tez bym uwierzyl,dzis
                  wracam do swego przyslowiowego sceptycyzmu i wszedzie wesze wroga.
                  Mowili mi ,ze on sie nawet pod dziewczyny podszywa,i pisze jako lortea i
                  abigeil.Tylko z rachelka mu sie nie udalo
                  • i-love-2-ski Re: nie wierze, perry nie napisal by SOLEMNIE 29.12.05, 17:54
                    krystian71 napisała:

> jakbys mi wczoraj powiedziala,ze on jest Krystian 71 to tez bym uwierzyl,dzis
                    > wracam do swego przyslowiowego sceptycyzmu i wszedzie wesze wroga.
                    > Mowili mi ,ze on sie nawet pod dziewczyny podszywa,i pisze jako lortea i
                    > abigeil.Tylko z rachelka mu sie nie udalo

nie wesz wroga tylko hucpe. w czasie deszczu dzieci sie nudza a jak nudza sie to
                    i brudza sie,ale straaaaasznie nudza sie w deszcz......miluuuuusinscy.
                    ps.nie zapominaj,ze my jestesmy na tapecie nawet podczas rodzinnych biesiad,czy
                    "kolezenskich" spotkan,wyobrazasz sobie cos bardziej zboczonego,miluuuuuuusinscy:)
                    • krystian71 Re: nie wierze, perry nie napisal by SOLEMNIE 29.12.05, 18:06
                      juz to widze, oczyma wyobrazni, mamzer z dana w bunkrze,alarm lotniczy,bo
                      rakiete w gazie ktos odpalil,a mamzer sie tylko na nowo loguje ,dana przypala
                      nawet rosol,bo o pustermie plotkuje .Rachel,troche afirmatywnego myslenia, !!!
                      wczuj sie i wspolczuj swoim szerokim sercem Slowianki.To nie jest nic
                      fajnego,jak cie los miedzy wrogow rzuci.
                      • i-love-2-ski Re: nie wierze, perry nie napisal by SOLEMNIE 29.12.05, 18:12
                        krystian71 napisała:

> juz to widze, oczyma wyobrazni, mamzer z dana w bunkrze,alarm lotniczy,bo
                        > rakiete w gazie ktos odpalil,a mamzer sie tylko na nowo loguje ,dana przypala
                        > nawet rosol,bo o pustermie plotkuje .Rachel,troche afirmatywnego myslenia, !!!
                        > wczuj sie i wspolczuj swoim szerokim sercem Slowianki.To nie jest nic
                        > fajnego,jak cie los miedzy wrogow rzuci.

nie ona mnie tak nazwala tylko jej corcia,tozto mowie,ze oni miela to forum jak
                        krowa trawe:)wyobrazasz sobie rozmowe na temat forum ze swoja druga polowa,czy
                        dziecmi,przeciez by chyba po pogotowie zadzwonili,przynajmniej moi domownicy,a
                        ile ladnych opisow by sie tym bidulkom dostalo,bynajmniej nie pustem:)
                        • krystian71 Re: nie wierze, perry nie napisal by SOLEMNIE 29.12.05, 18:44
                          kurcze, masz racje, jak zwykle zresta.
                          Ja sie musze ostro pilnowac i mocno konspirowac,ze na jakims forum sie udzielam.
                          I bujac,ze to w ramach pracy
                          A i tak mnie gonia.Przyznanie sie do cieplych stosunkow z jakakolwiek
                          diaspora,to bylby niewybaczalny blad,nie mowiac juz o rozmowie przy stole
                          Ale my,Polacy, konspiracje mamy we krwi.Wiec jakos sie udaje i obeszlo sie bez
                          rozwodu.
                          • mamzerek Re: nie wierze, perry nie napisal by SOLEMNIE 29.12.05, 19:02
                            krystian71 napisała:

> kurcze, masz racje, jak zwykle zresta.
                            HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA
                            HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA
                            • krystian71 czekasz na jakas odpowiedz???? 29.12.05, 19:27

• mamzerek nie, juz sie usmialem; juz mi przeszlo n/t 29.12.05, 19:48
      • i-love-2-ski Re: nie wierze, perry nie napisal by SOLEMNIE 29.12.05, 16:49
        krystian71 napisała:

>
        i dobrze,ze nie wierzysz krystianku,bo konca tej hucpy nie ma. kaz mu sie
        zalogowac jako perry.perry i powtorzyc to samo,wiadomo czemu tego nie zrobi:)
        wczoraj towarzystwo bawilo sie moim kosztem tyle,ze niedlugo.lecz kaca i nie
        naduzywaj,lepiej pobiegac,nawet w deszczu i nie kupuj kitow od twoich,nowych
        "przyjaciol":))
        • mamzerek [...] 29.12.05, 17:19
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • mamzerek droga kropko 30.12.05, 14:52
            widze ze pani ocenzurowala moja odpowiedz do rachelki, nie pamietam co tam bylo,
            ale pani przeciez wie ze perry i ja to jedno i to samo,
            wiec moze pani potwierdzi ten fakt?

wymioty
            m.
        • krystian71 Re: nie wierze, perry nie napisal by SOLEMNIE 29.12.05, 17:58
          rachelciu,sloneczko, szkoda,ze mnie nie bylo, w trakcie najlepszej dyskusji o
          otczestwie Lenina kabel mnie wypadl i nie moglem trafic do dziurki,zwlaszcza,ze
          byly dwie.
          Dopiero dzis zauwazylem,ze jest tylko jedna dziurka i znow mam internet,:)))
          Kto tu sie smial i to twoim kosztem.?
          Czy on sie nie logowal jako perry.perry, ? a moze ten perry z jakimis innymi
          kreskami?
          To tifus flavius na mur beton, to samo slownictwo i ta sama retoryka.
          Perrego nie znam za dobrze,a poniewaz od jakiegos czasu mu cos odbilo i sie
          odmienilo,wiec niewykluczone,ze to mamzer bawi sie sam z siebie
          • i-love-2-ski Re: nie wierze, perry nie napisal by SOLEMNIE 29.12.05, 18:05
            krystian71 napisała:

> rachelciu,sloneczko, szkoda,ze mnie nie bylo, w trakcie najlepszej dyskusji o
            > otczestwie Lenina kabel mnie wypadl i nie moglem trafic do dziurki,zwlaszcza,ze
            >
            > byly dwie.
            > Dopiero dzis zauwazylem,ze jest tylko jedna dziurka i znow mam internet,:)))
            > Kto tu sie smial i to twoim kosztem.?
            > Czy on sie nie logowal jako perry.perry, ? a moze ten perry z jakimis innymi
            > kreskami?
            > To tifus flavius na mur beton, to samo slownictwo i ta sama retoryka.
            > Perrego nie znam za dobrze,a poniewaz od jakiegos czasu mu cos odbilo i sie
            > odmienilo,wiec niewykluczone,ze to mamzer bawi sie sam z siebie

wesolkus napisal do mnie prywatnie jako perry,a wiec kazalam mu sie zalogowac
            jako takowy,no i do hucpy wlaczyla sie dana,jak wiadomo mamzer chucherko to
            potrzebuje grubej berty do obrony swej cnoty. reszta jest historia,ale komedie
            graja niezle,a jak wrzeszcza ladnie,nawet oskarek z balonem fon kici,kici im
            pomagali wczoraj umocnic fortyfikacje,reszte poczytaj na oslej gdzie wyladowal
            ten einstein aka "perry" co gubi mamzerkowe 4 litery. zreszta niech kazdy sobie
            pajacuje,byle nie zasmiecal mi mojej skrzynki,ale juz o to zadbalam:)no wynosze
            sie stad,bo zaraz wierszokleci,czyli smutni poeci tu wdepna.
            • krystian71 Re: nie wierze, perry nie napisal by SOLEMNIE 29.12.05, 18:08
              ach, nie rob mi tego, dopiero zasiadlem, a jak juz musisz to zaraz wracaj.
              Oslej jeszcze nie doczytalem,choc od tego zaczynam.
              Za godzine sprawdz poczte,wysylam co obiecalem.
      • i-love-2-ski Re: nie wierze, perry nie napisal by SOLEMNIE 29.12.05, 23:16
        krystian71 napisała:

>

koniec hucpy,zglosil sie wlasciciel i jesli bedzie chcial niech sam rozmawia z
        clownem,ktory sie pod niego podszywal.nie sadze,ze jest to w porzadku,aby
        prywatnie posylac e-mail podpisujac sie jako ktos,kto zlozyl tylko zyczenia
        swiateczne forumowiczom na moim wpisie,ale sam na forum juz nie uczestniczy. cos
        podobnego jest niskie i plugawe,ale po typkach jak mamzerek wlasnie tego typu
        wulgaryzmow mozna sie spodziewac,sami nie sa w stanie nic innego wymyslec.
        • mamzerek Re: nie wierze, perry nie napisal by SOLEMNIE 30.12.05, 14:49
          i-love-2-ski napisał:

> krystian71 napisała:
          >
          > >
          >
          > koniec hucpy,
          =============>
          a chucpy co, poczatek?

> zglosil sie wlasciciel
          ==============>
          jaki znowu wlasciciel? co komornego nie zaplacilas?
          i dokad on sie zglosil? moze do domu wariatow? :)))

> i jesli bedzie chcial niech sam rozmawia z
          > clownem,ktory sie pod niego podszywal.nie sadze,ze jest to w porzadku,aby
          > prywatnie posylac e-mail podpisujac sie jako ktos,kto zlozyl tylko zyczenia
          > swiateczne forumowiczom na moim wpisie,ale sam na forum juz nie uczestniczy.
          co
          > s
          > podobnego jest niskie i plugawe,ale po typkach jak mamzerek wlasnie tego typu
          > wulgaryzmow mozna sie spodziewac,sami nie sa w stanie nic innego wymyslec.
          ======================>
          kon by sie usmial, ale nawet kon chyba zrezygnuje

wymioty z czkawka

pycckue xyu
    • mamzerek no i co? 30.12.05, 17:44
      gdyby perry byl kims innym
      to juz by sam dawno zaprzeczyl
      a tu nic a nic
      tylko jakies belkoty chalerki
      kropka wie ze pery to JA
      ona kiedys pisala ze zna ip adresy forumowiczow
      JAlopa z rachelki niesamowita i tromba jerychonska