i-love-2-ski 06.01.06, 18:33 w tym morzu smutku i lez krokodylich mozna jeszcze znalesc cos wesolego. poczytajcie o nauce,przeciez to cale nasze forum:) serwisy.gazeta.pl/edukacja/1,51805,3098905.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
manny_ramirez Re: ha,ha nareszcie wesole wiadomosci 06.01.06, 18:51 pada mit o wyzszosci europejskiej nauki Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: ha,ha nareszcie wesole wiadomosci 06.01.06, 18:58 manny_ramirez napisał: > pada mit o wyzszosci europejskiej nauki manius ,jak chcesz to poszukam ci cos o nas. do dzisisaj pamietam pytanie studentow jakiejs college 'ile doba ma godzin?',gdzie delikwent nie wiedzial ni mru,mru. sloneczko ty moje nie rozkrecaj sie tylko uciesz sie,ze glupota jest miedzynarodowa. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: ha,ha nareszcie wesole wiadomosci 06.01.06, 19:00 Dear Maniek, sam wiesz, ze jest okolo 20 dobrych szkol wyzszych w USA, reszta jest..coz..mozna powiedziec, ze na poziomie mongolskiego Uniwersytetu Radiowo-Telewizyjnego:) manny_ramirez napisał: > pada mit o wyzszosci europejskiej nauki Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: ha,ha nareszcie wesole wiadomosci 06.01.06, 19:02 marouder napisał: > Dear Maniek, sam wiesz, ze jest okolo 20 dobrych szkol wyzszych w USA, reszta > jest..coz..mozna powiedziec, ze na poziomie mongolskiego Uniwersytetu > Radiowo-Telewizyjnego:) > > manny_ramirez napisał: > > > pada mit o wyzszosci europejskiej nauki maniek nie wie,bo do nich nie chodzil,nie widzisz tego:) tu masz nasz poziom:) www.slinkycity.com/questions-and-answers-in-court-2.html Odpowiedz Link Zgłoś
marouder ha,ha nareszcie wesole wiadomosci 06.01.06, 19:08 Mnie sie najwiecej ten "oral" w odpowiedzi na pytanie prawnika podobal.:)))) i-love-2-ski napisał: > marouder napisał: > > > Dear Maniek, sam wiesz, ze jest okolo 20 dobrych szkol wyzszych w USA, re > szta > > jest..coz..mozna powiedziec, ze na poziomie mongolskiego Uniwersytetu > > Radiowo-Telewizyjnego:) > > > > manny_ramirez napisał: > > > > > pada mit o wyzszosci europejskiej nauki > > maniek nie wie,bo do nich nie chodzil,nie widzisz tego:) tu masz nasz poziom:) > www.slinkycity.com/questions-and-answers-in-court-2.html Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: ha,ha nareszcie wesole wiadomosci 06.01.06, 19:10 marouder napisał: > Mnie sie najwiecej ten "oral" w odpowiedzi na pytanie prawnika podobal.:)))) > > >he,he widze,ze dochodzisz do formy,uwazaj bo nasz "ksiadz forumowy" sie zgorszy:) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-cum Re: ha,ha nareszcie wesole wiadomosci 06.01.06, 19:42 i-love-da-jizz napisała: > hahaha! Co Cie tak smieszy? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: ha,ha nareszcie wesole wiadomosci 06.01.06, 20:13 a nie mowilam,ze wesolo,tylko troche malo pomyslow,ale trudno o nie w tak ciezkim okresie dla swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: ha,ha nareszcie wesole wiadomosci 06.01.06, 20:48 bylo jeszcze fajniej.Dwa dni temu , dziennikarz TVN jezdzil sobie w programie pt"Szklo kontaktowe" po tej nauczycielce jak po chudej chabecie i w pewnym momencie padlo z jego ust stwierdzenie. "Bo ja zawsze myslalem,ze Kolumb byl PORTUGALCZYKIEM." Ty sobie to wyobrazasz.????Ta nauczycielka to z jakiejs pipidowy na Mazurach, ale ten dziennikarz z prestizowej stacji.Do dzisiaj sie z niego nabijaja :) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: ha,ha nareszcie wesole wiadomosci 06.01.06, 20:52 krystian71 napisała: > bylo jeszcze fajniej.Dwa dni temu , dziennikarz TVN jezdzil sobie w programie > pt"Szklo kontaktowe" po tej nauczycielce jak po chudej chabecie i w pewnym > momencie padlo z jego ust stwierdzenie. > "Bo ja zawsze myslalem,ze Kolumb byl PORTUGALCZYKIEM." > Ty sobie to wyobrazasz.????Ta nauczycielka to z jakiejs pipidowy na Mazurach, > ale ten dziennikarz z prestizowej stacji.Do dzisiaj sie z niego nabijaja :) he,he a ja slyszalam teorie,ze byl polakiem;) jak wroce to bedziesz sprawdzac co chwile skrzynke,mam mnostwo zdjec:) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 i jeszcze jedna fajna wiadomosc,jakbys nie wiedzia 06.01.06, 20:49 la. Panstwo Kwasniewski wlasnie wzieli tajny i cichy slub koscielny @!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marouder zartujesz, prawda Krystianku?/nt 06.01.06, 20:50 krystian71 napisała: > la. > Panstwo Kwasniewski wlasnie wzieli tajny i cichy slub koscielny @!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 absolutnie nie, wejdz na interie, a jak ja znajde 06.01.06, 22:06 zaraz podesleci link Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 znalazlem 06.01.06, 22:08 fakty.interia.pl/wiadomosci/prasa/news?inf=703320 Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: i jeszcze jedna fajna wiadomosc,jakbys nie wi 06.01.06, 20:52 krystian71 napisała: > la. > Panstwo Kwasniewski wlasnie wzieli tajny i cichy slub koscielny @!!!!! z kim:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
puls.usa Re: ze soba nt 06.01.06, 22:18 czy w ten sposob kwas zaczyna kampanie "papieska" ?????? z onz to dal chyba kompletnie d.... musi z czegos zyc!! wszystkie mozliwe gadane stolki zajal bolek vel walesa Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: ze soba nt 06.01.06, 22:19 krystian71 napisała: > he,he ales spowaznial,jak szlagus w swieto piwa:) no uciekam,bo noc sie zbliza a samochody juz zapakowane,mlodz to zrobila,jak ja gadalam:) pozdr i patrz na skrzynke,przysle ci pare fotek zimy i prawdziwych gor,z prawdziwymi domkami z tektury:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: ze soba nt 06.01.06, 23:13 to jeszcze laptopa wrzuc do plecaczka. Ze tez sie ciagle drapiesz,gdzie cie nie swedzi, w jeden weekend w domu nie posiedzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kram Sama ze soba? 06.01.06, 23:49 A mnie sie cusik tak zdaje, ze ja swedzi i to bardzo! PS. I can help - I have a big dick! Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 spadaj dupku zoledny.To forum jest glupie,ale nie 07.01.06, 00:05 tak prymitywne,bys tu miejsce zagrzal Odpowiedz Link Zgłoś
puls.usa powiedz mi kryst 07.01.06, 00:17 dlaczego zadajesz sie z ta manipulatorka dana z daleka ona ciebie uzywa dla wlasnej propagandy Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 powiem ci 07.01.06, 10:07 z ciekawosci swiata i ludzi,pulsiku. gdyby przyszlo nam rozmawiac tylko z ludzmi,ktorzy maja takie same poglady,to czemu to forum mialoby sluzyc.? Zanudzilibysmy sie nawzajem juz po pierwszym tygodniu. Z wiary,ze byc moze to JA zmienie w jakis sposob jej punkt widzenia. Dana w przeciwienstwie wielu jej kolegow,wydaje sie wierzyc w to co pisze,wiec pozostaje tylko kwestia wiadomosci,ktorych jej edukacja nie dostarczyla. W jakis sposob to rozumiem,przeszla przez te sama szkole co my,ale jednego jej zabraklo,odpowiedniego do naszego domowego wyksztalcenia,co tez jest rzecza naturalna. Ten problem,wplywu szkoly,kalek myslowych w podswiadomosci zawsze mnie interesowal.Np.nawet sobie nie zdajesz sprawy,jak wielu jest ludzi,ktorzy autentycznie rozpaczali po smierci stalina,teraz mowia o tym z usmiechem zazenowania,ale to przeciez nie jest ich wlasna zasluga,ze zmienili poglady. Gdyby im nie dano szansy ,informacji o prawdziwym jego obliczu zalowaliby go do konca swojego zycia No i jeszcze z tego powodu,ze jest jedna z nielicznych z tamtej strony,z ktora mozna w pewnych warunkach nawiazac cien jakiejs dyskusji. Dyskusji,gdzie nastepuje pytanie i jakas odpowiedz na to pytanie,Bo nic mnie bardziej nie wkurza od marnowania czasu na posty,ktore nie maja nic do rzeczy. Niech nawet beda pelne obelg , ale na temat,z nawiazaniem do zdania wyrazonego powyzej Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: powiem ci 07.01.06, 17:46 krystian71 napisała: > z ciekawosci swiata i ludzi,pulsiku. > gdyby przyszlo nam rozmawiac tylko z ludzmi,ktorzy maja takie same poglady,to > czemu to forum mialoby sluzyc.? > a czy czegos dowiedziales sie od dany,z-daleka czy arapa,poza bzdetami,komusza propaganda czy stekiem inwektyw? wloz na szale tresc contra szmelc i zobacz co przewaza? Odpowiedz Link Zgłoś