kingfish 18.11.02, 21:57 Specjalnie dla ciebie Misiu z innej beczki: www2.sptimes.com/aquarium/FA.2.4.4.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fredzio54 Re: Jews!Jews!Jews!Nudzicie mnie tym tematem!==== 18.11.02, 22:10 Ja nie wyglada tak kolego, wiem ze Polcy nawet nienadaja sie na Sledzia. Romani Ganaw Polani szutaf " Romun Zlodziej Polak jego partner !" Odpowiedz Link Zgłoś
kingfish Re: Jews!Jews!Jews!Nudzicie mnie tym tematem!==== 18.11.02, 22:16 fredzio54 napisał: > Ja nie wyglada tak kolego, wiem ze Polcy nawet nienadaja sie na Sledzia. > Romani Ganaw Polani szutaf " Romun Zlodziej Polak jego partner !" Fredzio czasami plujesz bez potrzeby. Ciekawe czy sobie zdajesz z tego sprawe? Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: Jews!Jews!Jews!Nudzicie mnie tym tematem!==== 18.11.02, 22:23 fredzio nie zdaje sobie sprawy z tego ze sie wlasnie zesral w gacie Odpowiedz Link Zgłoś
greatwhite Re: Jews!Jews!Jews!Nudzicie mnie tym tematem!==== 18.11.02, 22:39 fredzio54 napisał: > Ja nie wyglada tak kolego, wiem ze Polcy nawet nienadaja sie na Sledzia. Jesli tak Polakow nienawidzisz to po jakiego Vhuja na tym forum siedzisz? > Romani Ganaw Polani szutaf " Romun Zlodziej Polak jego partner !" Odpowiedz Link Zgłoś
tyrannosaurus.rex Naprawde zmiana tematu;) nt 19.11.02, 02:05 kingfish napisała: > Specjalnie dla ciebie Misiu z innej beczki: > > <a href="http://www2.sptimes.com/aquarium/FA.2.4.4.html"target="_blank">www2.sp > times.com/aquarium/FA.2.4.4.html</a> Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: Naprawde zmiana tematu;) nt 19.11.02, 07:21 to ty kingfisz kocia skorko, to jeszcze kanalio zyjesz? Ty patrz jak era szczesliwosci w koncu nastala w Afganistanie! Same wesole geby w telewizji teraz pokazuja. Przewaznie Amerykanow. Pieniadz afganski coraz mocniejszy (mozna teraz za jedna wyplate napalic nim w piecu), kochany benio hula po swiecie i straszy zestresowanych jankesow... I to jest to twoje "wyzwolenie"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: Naprawde zmiana tematu;) nt IP: *.proxy.aol.com 19.11.02, 07:32 zal ci dupe sciska ze australiia to GOWNO he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: Naprawde zmiana tematu;) nt IP: *.proxy.aol.com 19.11.02, 07:34 quicklemu odmowili kiedys visy do US i teraz bardzie nie lubi US niz szczur- laden he he Odpowiedz Link Zgłoś
kingfish Re: Naprawde zmiana tematu;) nt 19.11.02, 13:38 quickly napisał: > to ty kingfisz kocia skorko, to jeszcze kanalio zyjesz? > Ty patrz jak era szczesliwosci w koncu nastala w Afganistanie! Same wesole > geby w telewizji teraz pokazuja. Przewaznie Amerykanow. Pieniadz afganski coraz > > mocniejszy (mozna teraz za jedna wyplate napalic nim w piecu), kochany benio > hula po swiecie i straszy zestresowanych jankesow... > > I to jest to twoje "wyzwolenie"... Quickly moze pokazuja to w Australii dla nie zbyt logicznie myslacych Australijczykow. Dla nas propaganda nie jest konieczna. Kazdy, myslacy, zdaje sobie sprawe ze "era szczesliwosci" w Afganistanie nigdy nie byla naszym celem. What Afganistan? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
lot-lot Re: Naprawde zmiana tematu;) nt 01.12.02, 18:56 quickly napisał: Ale Ty jestes dziwny, nic z tego nierozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
ip.168.103.126 Re: Jews!Jews!Jews!Nudzicie mnie tym tematem!==== 25.11.02, 17:55 kingfish napisała: > Specjalnie dla ciebie Misiu z innej beczki: > > <a href="http://www2.sptimes.com/aquarium/FA.2.4.4.html"target="_blank">www2.sp > times.com/aquarium/FA.2.4.4.html</a> Ja mam tego dosc! Nawet ryby zyudowskie! Odpowiedz Link Zgłoś
rybak-usa Re: Jews!Jews!Jews!Nudzicie mnie tym tematem!==== 01.12.02, 19:07 ip.168.103.126 napisała: > kingfish napisała: > > > Specjalnie dla ciebie Misiu z innej beczki: > > > > <a > href="http://www2.sptimes.com/aquarium/FA.2.4.4.html"target="_blank">www2.sp > > times.com/aquarium/FA.2.4.4.html</a> > > Ja mam tego dosc! Nawet ryby zyudowskie! hahahaha, kilka slow ale usmialem sie zdrowo dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingfish Moze naprawde o czyms innym? IP: *.dyn.optonline.net 02.12.02, 02:04 Odpowiedz Link Zgłoś
szpital_psychiatryczny Re: Moze naprawde o czyms innym? 02.12.02, 02:26 ZDECYDOWANIE MOZNA ale najpierw trzeba pozbyc sie z tego forum typow jak jojo,wojo, fredzio i paru innych.Jezeli to potrafisz to do roboty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingfish Re: Moze naprawde o czyms innym? IP: *.dyn.optonline.net 02.12.02, 02:27 szpital_psychiatryczny napisała: > ZDECYDOWANIE MOZNA ale najpierw trzeba pozbyc sie z tego forum typow jak > jojo,wojo, fredzio i paru innych.Jezeli to potrafisz to do roboty A moze ty sam jestes pacjentem? Odpowiedz Link Zgłoś
szpital_psychiatryczny Re: Moze naprawde o czyms innym? 02.12.02, 02:35 Gość portalu: Kingfish napisał(a): > szpital_psychiatryczny napisała: > > > ZDECYDOWANIE MOZNA ale najpierw trzeba pozbyc sie z tego forum typow jak > > jojo,wojo, fredzio i paru innych.Jezeli to potrafisz to do roboty > > > A moze ty sam jestes pacjentem? odpowiedzialem na Twoj post bez zadnych aluzji pod Twoim adresem widze jednak ze niepotrzebnie-sam na sile kwalifikujesz sie do I ligi jak w/w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingfish Re: Moze naprawde o czyms innym? IP: *.dyn.optonline.net 02.12.02, 02:48 szpital_psychiatryczny napisała: > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > szpital_psychiatryczny napisała: > > > > > ZDECYDOWANIE MOZNA ale najpierw trzeba pozbyc sie z tego forum typow > jak > > > jojo,wojo, fredzio i paru innych.Jezeli to potrafisz to do roboty > > > > > > A moze ty sam jestes pacjentem? > odpowiedzialem na Twoj post bez zadnych aluzji pod Twoim adresem widze jednak > ze niepotrzebnie-sam na sile kwalifikujesz sie do I ligi jak w/w Kwalifikuj mnie do jakiej ci sie podoba ligi. Moja myszka ma to do siebie ze jednym klyknieciem sie ciebie, i wszystkich na tym forum moze pozbyc i moze mnie przeniesc na strone jakiegos XXX. Dlatego nie warto sie niczym na Forum podniecac. Rozmaitosc, (nawet blaznow), na Forum jest dla mnie nadal ciekawa i nie zamierzam z nikim walczyc. Jesli nawet Jojo ci dokucza, czy naprawde chcesz sie go pozbyc? Chyba nie:-) pzdr kingfish Odpowiedz Link Zgłoś
szpital_psychiatryczny Re: Moze naprawde o czyms innym? 02.12.02, 03:01 Gość portalu: Kingfish napisał(a): > szpital_psychiatryczny napisała: > > > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > > > szpital_psychiatryczny napisała: > > > > > > > ZDECYDOWANIE MOZNA ale najpierw trzeba pozbyc sie z tego forum > typow > > jak > > > > jojo,wojo, fredzio i paru innych.Jezeli to potrafisz to do robot > y > > > > > > > > > A moze ty sam jestes pacjentem? > > odpowiedzialem na Twoj post bez zadnych aluzji pod Twoim adresem widze jed > nak > > ze niepotrzebnie-sam na sile kwalifikujesz sie do I ligi jak w/w > > Kwalifikuj mnie do jakiej ci sie podoba ligi. Moja myszka ma to do siebie ze > jednym klyknieciem sie ciebie, i wszystkich na tym forum moze pozbyc i moze > mnie przeniesc na strone jakiegos XXX. Dlatego nie warto sie niczym na Forum > podniecac. Rozmaitosc, (nawet blaznow), na Forum jest dla mnie nadal ciekawa i > nie zamierzam z nikim walczyc. Jesli nawet Jojo ci dokucza, czy naprawde chcesz > > sie go pozbyc? Chyba nie:-) > pzdr > kingfish myszka mowisz hm............... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingfish Re: Moze naprawde o czyms innym? IP: *.dyn.optonline.net 02.12.02, 03:11 szpital_psychiatryczny napisała: > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > szpital_psychiatryczny napisała: > > > > > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > > > > > szpital_psychiatryczny napisała: > > > > > > > > > ZDECYDOWANIE MOZNA ale najpierw trzeba pozbyc sie z tego f > orum > > typow > > > jak > > > > > jojo,wojo, fredzio i paru innych.Jezeli to potrafisz to do > robot > > y > > > > > > > > > > > > A moze ty sam jestes pacjentem? > > > odpowiedzialem na Twoj post bez zadnych aluzji pod Twoim adresem widz > e jed > > nak > > > ze niepotrzebnie-sam na sile kwalifikujesz sie do I ligi jak w/w > > > > Kwalifikuj mnie do jakiej ci sie podoba ligi. Moja myszka ma to do siebie > ze > > jednym klyknieciem sie ciebie, i wszystkich na tym forum moze pozbyc i moz > e > > mnie przeniesc na strone jakiegos XXX. Dlatego nie warto sie niczym na For > um > > podniecac. Rozmaitosc, (nawet blaznow), na Forum jest dla mnie nadal cieka > wa > i > > nie zamierzam z nikim walczyc. Jesli nawet Jojo ci dokucza, czy naprawde > chcesz > > > > sie go pozbyc? Chyba nie:-) > > pzdr > > kingfish > > myszka mowisz hm............... hihih dziala w 100% na przyklad: www.ampland.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
szpital_psychiatryczny Re: Moze naprawde o czyms innym? 02.12.02, 03:28 Gość portalu: Kingfish napisał(a): > szpital_psychiatryczny napisała: > > > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > > > szpital_psychiatryczny napisała: > > > > > > > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > > > > > > > szpital_psychiatryczny napisała: > > > > > > > > > > > ZDECYDOWANIE MOZNA ale najpierw trzeba pozbyc sie z t > ego f > > orum > > > typow > > > > jak > > > > > > jojo,wojo, fredzio i paru innych.Jezeli to potrafisz t > o do > > robot > > > y > > > > > > > > > > > > > > > A moze ty sam jestes pacjentem? > > > > odpowiedzialem na Twoj post bez zadnych aluzji pod Twoim adresem > widz > > e jed > > > nak > > > > ze niepotrzebnie-sam na sile kwalifikujesz sie do I ligi jak w/w > > > > > > Kwalifikuj mnie do jakiej ci sie podoba ligi. Moja myszka ma to do si > ebie > > ze > > > jednym klyknieciem sie ciebie, i wszystkich na tym forum moze pozbyc > i moz > > e > > > mnie przeniesc na strone jakiegos XXX. Dlatego nie warto sie niczym n > a For > > um > > > podniecac. Rozmaitosc, (nawet blaznow), na Forum jest dla mnie nadal > cieka > > wa > > i > > > nie zamierzam z nikim walczyc. Jesli nawet Jojo ci dokucza, czy napra > wde > > chcesz > > > > > > sie go pozbyc? Chyba nie:-) > > > pzdr > > > kingfish > > > > myszka mowisz hm............... > > > hihih > dziala w 100% > na przyklad: > <a href="http://www.ampland.com/"target="_blank">www.ampland.com/</a> kliknalem hm.......... zastanowie sie moze zademonstruje w szpitalu jako nowa metode Kingfisha w leczeniu niektorych pacjentow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingfish Re: Moze naprawde o czyms innym? IP: *.dyn.optonline.net 03.12.02, 00:57 szpital_psychiatryczny napisała: > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > szpital_psychiatryczny napisała: > > > > > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > > > > > szpital_psychiatryczny napisała: > > > > > > > > > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > > > > > > > > > szpital_psychiatryczny napisała: > > > > > > > > > > > > > ZDECYDOWANIE MOZNA ale najpierw trzeba pozbyc si > e z t > > ego f > > > orum > > > > typow > > > > > jak > > > > > > > jojo,wojo, fredzio i paru innych.Jezeli to potraf > isz t > > o do > > > robot > > > > y > > > > > > > > > > > > > > > > > > A moze ty sam jestes pacjentem? > > > > > odpowiedzialem na Twoj post bez zadnych aluzji pod Twoim ad > resem > > widz > > > e jed > > > > nak > > > > > ze niepotrzebnie-sam na sile kwalifikujesz sie do I ligi ja > k w/w > > > > > > > > Kwalifikuj mnie do jakiej ci sie podoba ligi. Moja myszka ma to > do si > > ebie > > > ze > > > > jednym klyknieciem sie ciebie, i wszystkich na tym forum moze po > zbyc > > i moz > > > e > > > > mnie przeniesc na strone jakiegos XXX. Dlatego nie warto sie nic > zym n > > a For > > > um > > > > podniecac. Rozmaitosc, (nawet blaznow), na Forum jest dla mnie n > adal > > cieka > > > wa > > > i > > > > nie zamierzam z nikim walczyc. Jesli nawet Jojo ci dokucza, czy > napra > > wde > > > chcesz > > > > > > > > sie go pozbyc? Chyba nie:-) > > > > pzdr > > > > kingfish > > > > > > myszka mowisz hm............... > > > > > > hihih > > dziala w 100% > > na przyklad: > > <a href="http://www.ampland.com/"target="_blank">www.ampland.com/ > 0/a> > > > kliknalem hm.......... zastanowie sie moze zademonstruje w szpitalu jako nowa > > metode Kingfisha w leczeniu niektorych pacjentow Kuracja dodatkowa: ijk.netfirms.com/kuracja.swf Odpowiedz Link Zgłoś
_wezuwiusz Kingfish 02.12.02, 17:26 Gość portalu: Kingfish napisał(a): > pzdr > kingfish Jedna z najsympatyczniejszych postaci na forum. Zdecydowanie !! pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingfish Re: Kingfish IP: *.dyn.optonline.net 03.12.02, 00:11 _wezuwiusz napisał: > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > pzdr > > kingfish > > > Jedna z najsympatyczniejszych postaci na forum. > Zdecydowanie !! > > pozdrowienia Pozdrowienia Wezuwiuszu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kontrkultura Szpitalu, przeginasz... 03.12.02, 00:30 szpital_psychiatryczny napisała: > ZDECYDOWANIE MOZNA ale najpierw trzeba pozbyc sie z tego forum typow jak > jojo,wojo, fredzio i paru innych.Jezeli to potrafisz to do roboty ---------------- szanowny spitalu, po co tego chcesz, bo przeciez zostaniesz wtedy bez pacjentow! Mysle, ze oni wszystcy dodaja smaku do tego forum, bo nudnoby bylo, a tak wchodzenie na forum to zawsze wielka przyjemnosc, bo jestes pewien na 100%, ze przeczytasz cos smiesznego. A czasami sie nawet zdarza przeczytac cos, od czego zwijasz sie ze smiechu na podlodze przez kilka minut, skaczac i bijac glowa w monitor (zartuje panie szpitalu!, tylko chcialem zobaczyc pana reakcje). Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Jews!Jews!Jews!Nudzicie mnie tym tematem!==== 02.12.02, 21:08 kingfish napisała: > Specjalnie dla ciebie Misiu z innej beczki: > > <a href="http://www2.sptimes.com/aquarium/FA.2.4.4.html"target="_blank">www2.sp > times.com/aquarium/FA.2.4.4.html</a> Kingfish Kolego Powiedz mi dlaczego Polacy jako Narod nic waznego ostanie 84 Lat na Nogo postawili ??? Nawet od UNi chca pieniondze ? Dlaczego Czesi sa lepszy od Polakow ? Odpowiedz Link Zgłoś
_wezuwiusz Fredzio 02.12.02, 21:18 fredzio54 napisał: > Kingfish Kolego > Powiedz mi dlaczego Polacy jako Narod nic waznego ostanie 84 Lat na Nogo > postawili ??? Nawet od UNi chca pieniondze ? > Dlaczego Czesi sa lepszy od Polakow ? fredzio54 Najbardziej jadowity czlowiek na forum Z duza przewaga. BUUUU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingfish Re: Jews!Jews!Jews!Nudzicie mnie tym tematem!==== IP: *.dyn.optonline.net 03.12.02, 00:30 fredzio54 napisał: > kingfish napisała: > > > Specjalnie dla ciebie Misiu z innej beczki: > > > > <a > href="http://www2.sptimes.com/aquarium/FA.2.4.4.html"target="_blank">www2.sp > > times.com/aquarium/FA.2.4.4.html</a> > Kingfish Kolego > Powiedz mi dlaczego Polacy jako Narod nic waznego ostanie 84 Lat na Nogo > postawili ??? Nawet od UNi chca pieniondze ? > Dlaczego Czesi sa lepszy od Polakow ? Juz ci raz mowilem Fredziu ze szukanie mankamentow wsrod twoich rodakow do niczego dobrego nie doprowadzi. Szczegolnie dla ciebie na polskim forum. Co do dokonan Polakow to ja sie niczego nie wstydze. Polska Solidarnosc doprowadzila do obalenia komuchow w Polsce i byl to pierwszy krok w strone wolnosci dala calej wschodniej Europy. Nie jestes z tego dumny? Troche jednak dziwi mnie ze obywatel Israela ktory bez dolarow rzadu USA juz dawno bylby bez ojczyzny, pyta sie dlaczego Polska "nawet od Uni chce pieniadze." Fredziu zastanow sie co ty na tym forum wypisujesz bo twoje nieustanne anty- polskie posty do niczego dobrego nie doprowadza i tylko, w oczach rasitow, usprawiedliwiaja zachowanie sie kretynow takich jak Jewhater/Misiek. Kapisz? Happy Haukah Fredziu pzdr Kingfish Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Jews!Jews!Jews!Nudzicie mnie tym tematem!==== 03.12.02, 08:02 Gość portalu: Kingfish napisał(a): > fredzio54 napisał: > > > kingfish napisała: > > > > > Specjalnie dla ciebie Misiu z innej beczki: > > > > > > <a > > href="http://www2.sptimes.com/aquarium/FA.2.4.4.html"target="_blank">ww > w2.sp > > > times.com/aquarium/FA.2.4.4.html</a> > > Kingfish Kolego > > Powiedz mi dlaczego Polacy jako Narod nic waznego ostanie 84 Lat na Nogo > > postawili ??? Nawet od UNi chca pieniondze ? > > Dlaczego Czesi sa lepszy od Polakow ? > > Juz ci raz mowilem Fredziu ze szukanie mankamentow wsrod twoich rodakow do > niczego dobrego nie doprowadzi. Szczegolnie dla ciebie na polskim forum. > > Co do dokonan Polakow to ja sie niczego nie wstydze. Polska Solidarnosc > doprowadzila do obalenia komuchow w Polsce i byl to pierwszy krok w strone > wolnosci dala calej wschodniej Europy. Nie jestes z tego dumny? > > Troche jednak dziwi mnie ze obywatel Israela ktory bez dolarow rzadu USA juz > dawno bylby bez ojczyzny, pyta sie dlaczego Polska "nawet od Uni chce > pieniadze." > > Fredziu zastanow sie co ty na tym forum wypisujesz bo twoje nieustanne anty- > polskie posty do niczego dobrego nie doprowadza i tylko, w oczach rasitow, > usprawiedliwiaja zachowanie sie kretynow takich jak Jewhater/Misiek. Kapisz? > > Happy Haukah Fredziu > > pzdr > Kingfish Kingfish Kolego Ja nie jestem Antipolak uwazam ze moja Krytyka przeciwko Polske jest Konstruktywana. Jestem Dumny ze Polacy zwolnili sie z Komuny i dali znak innymi. Ale jest mi przykro ze jest dalej Ciemna i Antysemicka Shalom Chawer Fredzio Odpowiedz Link Zgłoś
kontrkultura Re: Fredzio 03.12.02, 08:59 fredzio54 napisał: > Kingfish Kolego > Ja nie jestem Antipolak uwazam ze moja Krytyka przeciwko Polske jest > Konstruktywana. > Jestem Dumny ze Polacy zwolnili sie z Komuny i dali znak innymi. > Ale jest mi przykro ze jest dalej Ciemna i Antysemicka > Shalom Chawer > Fredzio -------------------- Pozwolcie na mala uwage: Gdyby kazdy zyd zachowywalby sie tak samo jak Fredzio, caly swiat bylby antysemicki! Wiec nie wiem po co Fredzio sie tak zachowuje. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Fredzio 03.12.02, 12:17 kontrkultura napisał: > fredzio54 napisał: > > > Kingfish Kolego > > Ja nie jestem Antipolak uwazam ze moja Krytyka przeciwko Polske jest > > Konstruktywana. > > Jestem Dumny ze Polacy zwolnili sie z Komuny i dali znak innymi. > > Ale jest mi przykro ze jest dalej Ciemna i Antysemicka > > Shalom Chawer > > Fredzio > -------------------- > Pozwolcie na mala uwage: > Gdyby kazdy zyd zachowywalby sie tak samo jak Fredzio, caly swiat bylby > antysemicki! > Wiec nie wiem po co Fredzio sie tak zachowuje. Noc nowego niema pod slancem, 1 mil Muzelmanow i pare Innych gojow sa juz naszw wrogi nawet bez Fredzia. Ja wam tylko prawde Mowje Szalom Fredzio Odpowiedz Link Zgłoś
kontrkultura Re: Fredzio 03.12.02, 12:29 Jezeli chcesz, zeby inni Cie tolerowali, naucz sie tolerowac innych. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Fredzio 03.12.02, 12:47 kontrkultura napisał: > Jezeli chcesz, zeby inni Cie tolerowali, > naucz sie tolerowac innych. Ja toleruje innych, ale w Polsce sa kolo 5 Tys Zydow co ich Polacy nie toleruja, unas W izraelu sa 4 Tys Legalnych Polakow i 10 Tys nie leglnych i tolerujemy ich. To kto jest tutaj ciemny ? oczewiscie Polska jej Koscial i Organ radio Maryja ze nie lubie Arabow mam prawo bo chca mnie zawsze zamordowac Pzdr Fredzio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Jews!Jews!Jews!Nudzicie mnie tym tematem!==== IP: *.proxy.aol.com 03.12.02, 01:08 kingfish napisała: > Specjalnie dla ciebie Misiu z innej beczki: > > <a href="http://www2.sptimes.com/aquarium/FA.2.4.4.html"target="_blank">www2.sp > times.com/aquarium/FA.2.4.4.html</a> Ty osle Kingfish-owi nawet piet wachac wart nie jestes !Idz lepiej gardlo chloroxem przeplukac ,bo ci z zoladka nadkwasota zajezdza,a kiedy to zrobisz to sprobuj swieczke zdmuchnac,jezeli nie bedzie explodowac tzn. ze jestes juz czysty w przelyku i swiniakowi buzki dac mozesz z odwzajemnieniem,bo te same ryje czerwone macie !!! Odpowiedz Link Zgłoś