yann17 13.02.06, 21:21 jednak Prezydent Parlamentu nie rozwiązał !!! No to teraz rodzi się pytanie: Co utargował ????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i-love-2-ski Re: Wiele hałasu o nic 13.02.06, 21:23 yann17 napisał: > jednak Prezydent Parlamentu nie rozwiązał !!! > No to teraz rodzi się pytanie: Co utargował ????? moze jednak cos,na pewno lepiej dla Polski,aby nie robic kosztownych wyborow co chwile Odpowiedz Link Zgłoś
jabez Re: Wiele hałasu o nic 13.02.06, 21:26 i-love-2-ski napisała: > moze jednak cos,na pewno lepiej dla Polski,aby nie robic kosztownych wyborow > co chwile . Nieznasz sytuacji w Polsce , albo wierzysz pacholkom faszystowskim z PiSS-u ? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Wiele hałasu o nic 13.02.06, 21:30 jabez napisał: > i-love-2-ski napisała: > > > > moze jednak cos,na pewno lepiej dla Polski,aby nie robic kosztownych wybo > row > > co chwile . > > Nieznasz sytuacji w Polsce , albo wierzysz pacholkom faszystowskim z PiSS-u ? a ty nie znasz gramatyki polskiej,troche to dziwne jak na kogos kto sie w Polsce wyksztalcil i mieszka.a jesli chodzi o faszystow to nie musisz mi niczego podpowiadac,nie trudno ich zobaczyc na forum,przewaznie zle mowia po polsku,ale pluja sobie w swe brody co dzien,no bo co im pozostalo innego,tym komuszym obroncom demokracji? Odpowiedz Link Zgłoś
jabez Re: Wiele hałasu o nic 13.02.06, 21:33 i-love-2-ski napisała: >> > a ty nie znasz gramatyki polskiej,troche to dziwne jak na kogos kto sie w Polsc > e > wyksztalcil i mieszka.a jesli chodzi o faszystow to nie musisz mi niczego > podpowiadac,nie trudno ich zobaczyc na forum,przewaznie zle mowia po polsku,ale > pluja sobie w swe brody co dzien,no bo co im pozostalo innego,tym komuszym > obroncom demokracji? Ty ja znasz , ale postrzegasz Swiat tylko w swoich prymitywnych kategoriach . Ile musialas luster dzisiaj ustawic zeby ujrzec siebie ? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Wiele hałasu o nic 13.02.06, 21:38 jabez napisał: > > > Ty ja znasz , ale postrzegasz Swiat tylko w swoich prymitywnych kategoriach . > > wole moje kategorie kolego,przynajmniej mniej bykUF robiOM,niz te MU nDre TFoje, i niech juz tak pozostanie > > Ile musialas luster dzisiaj ustawic zeby ujrzec siebie ? mniej niz ty,nie pije do nich w samotnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
yann17 Re: Wiele hałasu o nic 13.02.06, 21:32 -love-2-ski napisała: > yann17 napisał: > > > jednak Prezydent Parlamentu nie rozwiązał !!! > > No to teraz rodzi się pytanie: Co utargował ????? > > moze jednak cos,na pewno lepiej dla Polski,aby nie robic kosztownych wyborow co > chwile ------------------- to po co było to całe zamieszanie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Wiele hałasu o nic 13.02.06, 21:34 yann17 napisał: > -love-2-ski napisała: > > > yann17 napisał: > > > > > jednak Prezydent Parlamentu nie rozwiązał !!! > > > No to teraz rodzi się pytanie: Co utargował ????? > > > > moze jednak cos,na pewno lepiej dla Polski,aby nie robic kosztownych wybo > row > co > > chwile > ------------------- > to po co było to całe zamieszanie ??? ciezko mi osadzic z daleka,ale bedac w polsce widzialm jak im wiele osob swinie podkladalo. ten rzad nie jest mocny,wiadomo jest rzadem mniejszosciowym a zadanie ma strasznie ciezkie,aby wyczyscic to co pozostawily komuchy po swoich katastrofalnych 8 latach rzadzenia. chyba tak na to trzeba patrzec. zawarli jaks tam koalicje,bo inaczej by nie przezyli i tyle. polityka to gra w pokera,jesli masz cos to wygrasz,widocznie liczyli na to,ze cos uzyskaja. Odpowiedz Link Zgłoś
yann17 Re: Wiele hałasu o nic 13.02.06, 21:44 love-2-ski napisała: ciezko mi osadzic z daleka,ale bedac w polsce widzialm jak im wiele osob swinie > podkladalo. ten rzad nie jest mocny,wiadomo jest rzadem mniejszosciowym a > zadanie ma strasznie ciezkie,aby wyczyscic to co pozostawily komuchy po swoich > katastrofalnych 8 latach rzadzenia. chyba tak na to trzeba patrzec. zawarli jak > s > tam koalicje,bo inaczej by nie przezyli i tyle. polityka to gra w pokera,jesli > masz cos to wygrasz,widocznie liczyli na to,ze cos uzyskaja. ----------------------- jedna z opcji to zdyscyplinowanie współkoalicjantów, którzy bardziej niż do koalicji przywiązani sa do ław poselskich. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Wiele hałasu o nic 13.02.06, 21:49 yann17 napisał: > > > ----------------------- > jedna z opcji to zdyscyplinowanie współkoalicjantów, którzy bardziej niż do > koalicji przywiązani sa do ław poselskich. musisz wybierac z tego co masz,bo to co bylo i jak bylo nie moze powrocic. ja to tak widze. niestety nikt swiety nie jest,ale te wojny podjazdowe i koalicje z mocno ciemnymi typkami jakie robilo PO mnie osobiscie daly duzo do myslenia. Odpowiedz Link Zgłoś
yann17 Re: Wiele hałasu o nic 15.02.06, 09:53 a nie mówiłem, Giertych i Lepper na kolanach. Ciekawe jak długo? Odpowiedz Link Zgłoś
jabez Re: Sie wtrace 13.02.06, 21:44 i-love-2-ski napisała: > yann17 napisał: > > > -love-2-ski napisala : > > to po co było to całe zamieszanie ??? > > ciezko mi osadzic z daleka ,ale bedac w polsce widzialm jak im wiele osob swini> podkladalo. To nie wychylaj sie jak nie wiesz . A bedac w Polsce ..... niezapominaj gramatyki i pisowni . ten rzad nie jest mocny,wiadomo jest rzadem mniejszosciowym a > zadanie ma strasznie ciezkie,aby wyczyscic to co pozostawily komuchy po swoich> katastrofalnych 8 latach rzadzenia. chyba tak na to trzeba patrzec. zawarli jak > s > tam koalicje,bo inaczej by nie przezyli i tyle. polityka to gra w pokera,jesli > masz cos to wygrasz,widocznie liczyli na to,ze cos uzyskaja. I te rzady beda katastrofalne , chamstwo z PiSS-uarow nie maja pojecia o polityce , tak jak komuchy . Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Sie wtrace 13.02.06, 21:51 jabez napisał: > > To nie wychylaj sie jak nie wiesz . > A bedac w Polsce ..... niezapominaj gramatyki i pisowni . > > sluchaj jabez tacy jak ty mowic mi nie beda co mam robic,wiec sobie to komuszku wbij w glowe, a co do gramatyki to raczej ty sobie ja przypomnij,bo byki strzelasz jak gowniarz z podstawowki,co wpis. dla sfrustrowanych i niewyspanych Odpowiedz Link Zgłoś
jabez Re: Sie wtrace 13.02.06, 21:56 i-love-2-ski napisała: > jabez napisał: > >> > sluchaj jabez tacy jak ty mowic mi nie beda co mam robic,wiec sobie to > komuszku wbij w glowe, a co do gramatyki to raczej ty sobie ja przypomnij,bo > byki strzelasz jak gowniarz z podstawowki,co wpis. Ja nie slucham , tylko czytam , tak gwoli prawdy . Jak dawno zauwazylas nie jestem komuszkiem ani ich znajomym , ktory uciekl z kraju , droga pani konsulowo z PRL-u . Zastanow tez czy doroslas do tematu . Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Sie wtrace 13.02.06, 21:58 jabez napisał: > Ja nie slucham , tylko czytam , tak gwoli prawdy . > Jak dawno zauwazylas nie jestem komuszkiem ani ich znajomym , ktory uciekl > z kraju , droga pani konsulowo z PRL-u . > > Zastanow tez czy doroslas do tematu . > raczej ty jabez nie dorosles do tego,zeby rozmawiac z kims innym poza swoim lustrzanym odbiciem,lub pusta butelka na stole. cheers bo to nie ten poziom koles,najpierw sie muszisz troszeczke doksztalcic,ja w plytkach chodnikowych nie robie. Odpowiedz Link Zgłoś
jabez Re: Sie wtrace 13.02.06, 22:03 i-love-2-ski napisała: > jabez napisał: > > > raczej ty jabez nie dorosles do tego,zeby rozmawiac z kims innym poza swoim > lustrzanym odbiciem,lub pusta butelka na stole. cheers bo to nie ten poziom > koles,najpierw sie muszisz troszeczke doksztalcic,ja w plytkach chodnikowych ni > e > robie. Moja droga , postrzeganie Swiata i wyciaganie wnioskow nalezy do osob , ktore maja cos wiecej do zaoferowania oprocz pustej paplaniny , ktora ty na tym forum popelniasz . P.S. Szkoda ze nie sluchasz polskich wiadomosci . Odpowiedz Link Zgłoś
jabez Re: Wiele hałasu o nic 13.02.06, 21:24 yann17 napisał: > jednak Prezydent Parlamentu nie rozwiązał !!! > No to teraz rodzi się pytanie: Co utargował ????? To temat na FK . A tak na marginesie : chce byc w centrum uwagi . Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Wiele hałasu o nic 15.02.06, 10:44 nie widzisz tego? Skonsolidowanie koalicji parlamentarnej,zeby przestala brykac na boki i z podpisanego paktu stabilizacyjnego rozumiala nie tylko litere, ale i jego ducha. Efekty sa widoczne, szczegolnie w tym,jak na to zareagowala opozycja cieniasow,zrozpaczona tym umocnieniem Powazni komentatorzy smieja sie z tych strachow i ciesza sie,ze cos sie ciagle w Polsce dzieje, w przeciwienstwie do ostatniego roku rzadow Belki, ktory wzial na wstrzymanie i postanowil swoje fotele dowiezc do konca, czy drugiej kadencji Kwasa, ktory tez wszystkie zawirowania dyplomatyczne przeczekiwal w Juracie Odpowiedz Link Zgłoś