Dodaj do ulubionych

Nalezy stworzyc nowe forum, nawet kilka

16.02.06, 15:39
Forum o Zydach - dla tych, ktorzy nie moga bez nich zyc
Forum o WTC - dla tych ktorzy nie wierza
Forum o neoconach - dla tych ktorzy wierza
Forum o rychlym upadku USA - dla tych, ktorzy nie moga sie doczekac
Forum Antybushowskie - dla tych, ktorzy nie moga przestac
Obserwuj wątek
    • maureen2 Re: Nalezy stworzyc nowe forum, nawet kilka 16.02.06, 16:30
      Forum o torturach- okropnych i oburzajcych zachowaniach tych,ktorzy nie mogą
      przestać napawac się nimi.
    • jennifer5 Re: Nalezy stworzyc nowe forum, nawet kilka 16.02.06, 16:41
      felusiak1 napisała:

> Forum o Zydach - dla tych, ktorzy nie moga bez nich zyc
      > Forum o WTC - dla tych ktorzy nie wierza
      > Forum o neoconach - dla tych ktorzy wierza
      > Forum o rychlym upadku USA - dla tych, ktorzy nie moga sie doczekac
      > Forum Antybushowskie - dla tych, ktorzy nie moga przestac

---

zapomniales o jeszcze jednym... Forum 'felusiak', podtytul moze byc... "jak
      daleko moze sie posunac w swojej ciemnocie skrajny neo-lewicowiec?". Jestes tak
      interesujacym materialem do studiowania ze trudno o cos lepszego dla tych
      ktorzy trudnia sie wypaczeniami ludzkij psychiki.
      • imagiro Re: Nalezy stworzyc nowe forum, nawet kilka 16.02.06, 16:43
        jennie, daj spokoj ... nie wiem co mnie jeszcze czasami pcha by pisac do tego
        jelopa ... to chory czlowiek
        • jennifer5 Re: Nalezy stworzyc nowe forum, nawet kilka 16.02.06, 17:04
          imagiro napisał:

> jennie, daj spokoj ... nie wiem co mnie jeszcze czasami pcha by pisac do tego
          > jelopa ... to chory czlowiek

---

pisanie jest wskazane ze wzgledow czysto eksperymentalnych. Kazda jego
          wypowiedz/odpowiedz jest nastepnym materialem ktory pozwala na glebsze
          zrozumienie odchylen od normalnego dzialania ludzkiego umyslu i logicznego
          myslenia.
          • wujekjurek Re: Nalezy stworzyc nowe forum, nawet kilka 16.02.06, 17:24
            Dżenniferko, jednego Ci zazdroszczę - pasji.
            • jennifer5 Re: Nalezy stworzyc nowe forum, nawet kilka 16.02.06, 17:30
              wujekjurek napisał:

> Dżenniferko, jednego Ci zazdroszczę - pasji.

---

ja Tobie wujek niczego nie zazdroszcze, zycze Ci natomiast jak najlepiej

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=36738282&a=36937659
            • eva_swallow Re: Nalezy stworzyc nowe forum, nawet kilka 16.02.06, 17:32
              Dz-Dz-eni-fff-e-r ma kompleks Felusiaka zauwaz ze stale chodzi za nim jak cien
              i odpisuje zajadle z piana na gebie .biedaczka nie moze spac po nocach i sie
              brandz...e swoim gumowym . troche mi jej szkoda ze jej nikt nie chce tak
              zachowuja kobiety odrzucone i staja sie niebezpieczne glownie dla siebie samej
              chorej z nienawisci nawet juz tabletki nie pomagaja
              • jennifer5 Re: Nalezy stworzyc nowe forum, nawet kilka 16.02.06, 17:37
                eva_swallow napisała:

> Dz-Dz-eni-fff-e-r ma kompleks Felusiaka zauwaz ze stale chodzi za nim jak cien
                > i odpisuje zajadle z piana na gebie .

---

a skad ty wiesz ze ja za nim chodze? Zeby to wiedziec musisz chodzic za mna.
                Alez nie chodz tylko sobie go wez, napewno bedziecie do siebie pasowac.

ps: trzeba bylo wczesniej cos powiedziec, a nie z nieuzasadnionej zazdrosci
                spac nie moglas sledzac mnie 24/7.
              • t0g Re: Mówiąc serio: 16.02.06, 18:28
                Jennifer nie jest wcale taka tępa, jak to sie może wydawać na pierwszy rzut oka.
                Natomiast jej wadą jest posunięta do absolutnego ekstremum monotematyczność. W
                zasadzie nie ma sensu otwierać jej postów, bo doskonale wiadomo, co w nich będzie.
                Nawet doskonale wiadomo, co będzie w postach Jennifer za miesiąc, dwa, za pół
                roku... Jennifer powinna to dostrzec i popracować nad sobą.
                • rattler Re: Mówiąc serio: 16.02.06, 19:07
                  Ty za to masz urozmaicony :) Zaczynajac na wniebowzietej na twoj widok
                  studentce , (zapomnialem imienia) konczac na koledze corki zalatwiajacego
                  sprawy na klawiaturze jej lapa-tapa :)))

Aha , no i to spotkanie z Andersem :))))

narazie

--------------------------------------------

Natomiast jej wadą jest posunięta do absolutnego ekstremum monotematyczność.
                • jennifer5 Re: Mówiąc serio: 16.02.06, 23:19
                  t0g napisał:

> Jennifer nie jest wcale taka tępa, jak to sie może wydawać na pierwszy rzut
                  oka. Natomiast jej wadą jest posunięta do absolutnego ekstremum
                  monotematyczność.

Jesli cos wspominasz o tepocie to radze spojrzec w lustro, ujrzysz tam typowy
                  jej przykald. Jesli chodzi o monotematycznosc kolego, to to ze nie dostrzegasz
                  roznorodnosci zagadnien w tym co ja pisze, swiadczy wlasnie o twojej tepocie.
                  Zycze powodzenia w doksztalcaniu swojego talentu rozpoznawania tematow.

ps: kolejka zwieksza, podan przybywa
                  www.scrolllock.nl/passport/
    • i-love-2-ski Re: Nalezy stworzyc nowe forum, nawet kilka 16.02.06, 17:40
      no mielismy prywatnych troche,problem w tym,ze na nich towarzystwo mielilo o
      nas,wiec niektorzy sie zapetlaja felusiak. samo zycie.niektorzy sie bardzo
      wirtualnie kochaja i zyc bez siebie nie moga,wiec im pozwol,bo robisz sie jakis
      porzadkowy na forum.widac popularnosc uderzyla ci do glowy;)
      • jennifer5 Re: Nalezy stworzyc nowe forum, nawet kilka 16.02.06, 17:47
        i-love-2-ski napisała:

> niektorzy sie bardzo wirtualnie kochaja i zyc bez siebie nie moga,wiec im
        pozwol,

---

nie pisz tak bo jest tutaj konkurentka do wdziekow felusiaka o zaraz wskoczy na
        Ciebie. Tak wpatrzona w goscia ze rozum jej odjelo.
        • i-love-2-ski Re: Nalezy stworzyc nowe forum, nawet kilka 16.02.06, 17:48
          jennifer5 napisała:

> i-love-2-ski napisała:
          >
          > > niektorzy sie bardzo wirtualnie kochaja i zyc bez siebie nie moga,wiec im
          >
          > pozwol,
          >
          > ---
          >
          > nie pisz tak bo jest tutaj konkurentka do wdziekow felusiaka o zaraz wskoczy na
          >
          > Ciebie. Tak wpatrzona w goscia ze rozum jej odjelo.

to jej damy po pysku,w koncu felusiak jest nasz od dawna,niech sie babsko wpycha
          na innych:)
          • jennifer5 Re: Nalezy stworzyc nowe forum, nawet kilka 16.02.06, 17:52
            i-love-2-ski napisała:

> to jej damy po pysku,w koncu felusiak jest nasz od dawna,niech sie babsko
            wpycha na innych:)

---

moze i masz racje, takiego eksponatu nie znajdziesz nigdzie wiecej. jest
            rodzajem samym w sobie. Zlapac, zasuszyc i w ramce na scianie powiesic.
            • uninhibited Jestes jednak tepa 16.02.06, 18:36
              CHODZE !!!!!!! mialem na myli ze odpisujesz na niemal kazdy post Felusiaka
              ktory i tak ma do cie bie bidulko wielka cierpliwosc , tlumaczy ci jak kozie
              proste zaleznosci a ty niestety nic nie lapiesz bo jestes zaslepiona NINAWISCIA
              Ten z gory dobrze napisal ze jestes MONOTEMATYCZNA i zgory wiadomo i znowu
              wypocisz
              Ja tez juz cie nie czytam od dawna
              ---

a skad ty wiesz ze ja za nim chodze? Zeby to wiedziec musisz chodzic za mna.
              Alez nie chodz tylko sobie go wez, napewno bedziecie do siebie pasowac.

ps: trzeba bylo wczesniej cos powiedziec, a nie z nieuzasadnionej zazdrosci
              spac nie moglas sledzac mnie 24/7.
              • t0g Re: Jestes jednak tepa 16.02.06, 18:53
                uninhibited napisał:

> Ten z gory dobrze napisal... :-))))

Przypomniał mi się zaraz "Ten w marynarce w angielską kratę" z piosenki
                Kaczmarskiego.

Zauważ, że skrajna monotematycznośc wielu forumowiczów to nie jest jedyny
                problem niniejszego Forum. Odwrotnością tego jest z kolei skrajna
                politematyczność, polegająca na pytlowaniu na każdy dosłownie temat z pozycji
                "ja to wiem najlepiej!".
              • felusiak1 kochana jennifer 16.02.06, 18:57
                ktora pieszczotliwie nazwlalem Magnita Bagdacka ma w zyciau jeden cel:
                IMPEACH BUSH
                wszystkie jej wpisy staraja sie udowodnic tego koniecznosc jednak zaden z wpisow
                nie mowi kiedy nalezy to uczynic i co gorsze nie podpowiada jak to zrobic.
                Magnita zupelnie nie bierze pod uwage, ze po usunieciu Busha prezydentem
                zostanie Cheney.
                Magnito, piekna kobito czy ty naprawde pragniesz Cheneya?
                Czy masz do niego slabosc?
                Zakochalas sie?
                • imagiro Re: kochana jennifer 16.02.06, 18:59
                  do tego prymitywny jestes, zreszta to bylo jasne juz dawno temu ...
                  • maureen2 Re: kochana jennifer 16.02.06, 19:21
                    wiem,wiem,wiem ! imagiro jest mężem racheli !
                    • i-love-2-ski Re: kochana jennifer 16.02.06, 22:52
                      maureen2 napisała:

> wiem,wiem,wiem ! imagiro jest mężem racheli !

he,he a kto jest twoim mezem mauryska,chyba kundel podworzowy?
                • t0g Re: Strasnie tempe ludziska w tej Ameryce 16.02.06, 19:10
                  Tutaj ludzie ałtentycnie dobrej woli rence sobie po łokcie urabiajo i tłumaco
                  tym tempakom z USA jak komu dobremu w jakim okropnym kraju zyjo. To tyko dla
                  waszego dobra zrozumcie tempaki! Żeby wam sie oczy wreszcie otworzyły!!!

KUKUSIEK, na pomoc! Powiec ty im, moze tobie wreszcie uwierzom? To dla ich
                  wlasnego dobra powtarzam.
                  • kukusieek No to ja wam teas cus powiem co wy nieslyszeli 17.02.06, 03:14
                    Kazden jeden wie ze w Ameryce jest syf, kila i mogila tylko amerykance nie
                    wiedzo bo qrwa zamiast elementasz to oni po sklepach zapokupko chodzo. Wszendzie
                    mnie muwio, ze bezrobocia do cienszkiej cholery duzo jest to skond oni te
                    pieniendze bioro zeby kupywac i kupywac a?
                    bo oni kupujo za pozyczkie. majo takie karty co nimi placo, sie podpisujo a
                    potem te co im pozyczyli to pukajo do drzwi oddawaj ty zlodzielu do nich muwio.
                    to wie kazden jeden dzieciak w polsce a tam w ameryce to nawet doktory nie wiom
                    takie cus. a potem nakupio badziewia z hin i hinczyki cieszo sie jak dzieciali
                    na te dolary bo myslo ze oni prawdziwe a oni sztuczne. nie podrabiane ale nic
                    nigdzie za tych dolaruw nie kupisz tylko w ameryce ale ameryka nie ma co
                    sprzedawac to dla nich papiery drukuje a oni durne ich bioro jakby zloto dostali
                    a sami balwany dla amerykancow spowrotem dolary oddajo ale amerykancy tych
                    dolarow nie chco i ido do hin i znowu kupujo za te same dolary i hiny jakby byli
                    debilne czy co i, sprzedajo i same biegno po nowe drukownki i placo tymi
                    doalarmi. Durne te amerykany. No wez ty poczekaj, zeby ja tak poszed do sklepu
                    i zaplacil zlotofkami a potem sklep przyszed do mnie i za te zlotufki odemnie
                    kupil u mnie papier toaletowy to ja na drugi dzien poszedby do tego dklepu
                    nakupil sie a oni spowrotem do mnie po papier toaletowy i mnie zlotufki w
                    kieszen pakujo to wiecie wy co to ja by niegralby jusz w totolotka bo i po jaki
                    grom mnie by bylo by grac jak oni mnie same kase do domu przynoszo.
                    to moze te amerykance nie takie durne. no ale jak sie kasa popsuje to ani w zomb
                    nie umio policzyc i wszystkie placzo lzami.
                    kukusiek
                • jennifer5 Re: kochana jennifer 17.02.06, 08:23
                  felusiak1 napisała:

> ma w zyciau jeden cel:
                  > IMPEACH BUSH

---

felusiak jak zwykle polewasz woda. Dla wyjasnienia powiem ze jesli juz chodzi o
                  cel to po ostatnich wydarzeniach moge powiedziec ze,... dobrze by bylo gdyby
                  obaj chlopcy wspolnie wybrali sie na polowanie. Dick i 'fuc' zgrana parka ...
                  moze jeden odstrzeli drugiego? Jak sadzisz dobry pomysl?
                  • felusiak1 masz tu magnita kompana 17.02.06, 17:53
                    www.cnsnews.com/ViewPolitics.asp?Page=\Politics\archive\200602\POL20060217a.html
                    masz tu bratniom duszem, moze razem, w tandemie latwiej
    • polski_francuz Raczej 16.02.06, 19:09
      brakuje tematow ktore lacza. A jest pelno tych co dziela. I kara za inne, niz
      jedyna prawdziwa opinie, jest brak wpisu.

Dlatego watki sie skracaja.

Szkoda.

PF
      • t0g Re: Pisz wiecej, PF-ie! 16.02.06, 19:24
        Jesteś przykładem "renesansowego" forumowicza który potrafi wszcząć interesującą
        dyskusję na całe multum tematów. I to nie tylko tematów nawiązujących do
        wiadomości z pierwszych stron gazet w danym dniu.

A co do Felusiaka, to z nim jest problem, który od dawna jest znany propagatorom
        wszelakich "obowiązujących linii myślenia". Pamiętam takie typy z młodości. Na
        oficjalnych sesjach indoktrynacyjnych w PRL-u wysłuchiwaliśmy zawsze, że
        gospodarkę socjalistyczną charakteryzuje WYŻSZOŚĆ w stosunku do gospodarki
        kapitalistycznej. No i zawsze się wtedy musiał znależc jakiś mądrala, który
        wyskakiwał z pytaniem: "No, dobrze, ale czemu w takim razie nie można u nas
        dostać za żadne skarby papieru totaletowego, podczas gdy, jak wiadomo, w
        kapitaliżmie...itd." Felusiak w młodości musiał być własnie jednym z takich.
        Psuje każdą ładnie pasujaca układankę propagandową, usiłujac wprowadzać do
        dyskusji elementy logiki i racjonalizmu. To sa zawsze najgorsze zakały, tacy jak
        on!
        • maureen2 Re: Pisz wiecej, PF-ie! 16.02.06, 19:42
          tak,tak,na pohybel z mącicielami burzącymi raz ustalony ład i siejącymi zwątpie
          nie,wtykającymi kije w szprychy stereotypów i rytuałów.
        • polski_francuz Re: Pisz wiecej, PF-ie! 16.02.06, 19:54
          Kazdy orze jak moze. I forum to moje hobby a nie praca. I tak za duzo czasu tu
          spedzam.

Ja mysle, ze kazdy moze o wiele wiecej niz to na forum widac. Wazna jest dobra
          wola.

Niektorzy forumowicze maja "misje". Dadza sie rozpoznac misje sympatii dla
          Izraela i Zydow, antypatii dla Izraela i Zydow, antypatii dla Arabow (razem z
          sympatia dla Izraela chyba), sympatii dla Busha, antypatii dla Busha...felusiak
          to ladnie podsumowal w pierwszym wpisie. Ja bym jeszcze dodla zatwardziale
          porachunki rodem z prehistorii na Aquanecie. No i "misjonarze"
          i "porachunkowicze" sa niezdolni do zmiany swych opinii.

A forum do dyskusja, argumentacja, i zblizanie sie (jesli dyskusja do tego
          doprowadzi)stanowisk.

Ale, badzmy optymistami, od czasu do czasu mozna sie nowego nauczyc. Np.
          dzisiaj, Marouder mi wytlumaczyl cos o Mellerze, czego nie wiedzialem...itd.

PF
          • t0g Re: Pisz wiecej, PF-ie! 16.02.06, 21:02
            polski_francuz napisał:

> A forum do dyskusja, argumentacja, i zblizanie sie (jesli dyskusja do tego
            > doprowadzi)stanowisk.
            >
            Najlepiej, jak doszedłem do wniosku po długim okresie pobytu na Forum, zacząć je
            traktowac jako imprezę towarzyską. Na luzie. Żadna, najbardziej nawet zaogniona
            dyskusja na Forum niczego na swiecie nie zmieni. Więc po co angażować zbyt wiele
            emocji?

> Ale, badzmy optymistami, od czasu do czasu mozna sie nowego nauczyc. Np.
            > dzisiaj, Marouder mi wytlumaczyl cos o Mellerze, czego nie wiedzialem...itd.
            >

To jest niewątpliwie jedna z zalet Forum - istotnie, można się od czasu do czasu
            czegoś nowego dowiedzieć.

Fora też mają to do siebie, że potrafią byc na przemian ciekawe i nudne.
            Jesienią, w czasie wyborów i zaraz po nich, Forum "Kraj" było naprawdę
            fascynujące. Warto było wchodzić dla samego poczytania. Teraz jednak zrobiło sie
            tak nudne, jak flaki z olejem. "Świat" też ma okresy wzlotów i nudy. Najlepiej
            nie ograniczać sie do jednego forum, wtedy jest szansa, że prawie zawsze się
            wyłowi jakąś interesujacą wymianę poglądów.
        • wujekjurek Re: Pisz wiecej, PF-ie! 16.02.06, 20:58
          Szczerze mówiąc to właśnie takich dykusji mi tutaj brakuje. Spotykają się
          tutaj "wirtualnie" Polacy na ogół od lat mieszkający w różnych częściach świata
          i logicznie rzecz biorąc daje to szansę na prowadzenie rzeczywiście ciekawych
          rozmów. Niestety dominują tu często (jak to mawiał mój kolega w Polsce) "chwyty
          za jaja".
          • maureen2 Re: Pisz wiecej, PF-ie! 16.02.06, 21:30
            zdarzały się ciekawe wymiany poglądów i informacji,ale zawsze pojawiały się
            te same joykillery usilujące sprowadzić dyskusję do parteru i epitetów.
            Powstał wątek forum o forum.
            • i-love-2-ski Re: Pisz wiecej, PF-ie! 16.02.06, 22:54
              maureen2 napisała:

> zdarzały się ciekawe wymiany poglądów i informacji,ale zawsze pojawiały się
              > te same joykillery usilujące sprowadzić dyskusję do parteru i epitetów.
              > Powstał wątek forum o forum.

o wlasnie vide mauryska,placzaca do kropki,ze jej nikt nie kocha. chlip chlip chlip
          • t0g Re: Drogi Wujaszku: 16.02.06, 22:03
            wujekjurek napisał:

> Niestety dominują tu często (jak to mawiał mój kolega w Polsce) "chwyty
            > za jaja".

Na to, niestety, chyba nic się nie poradzi. Trzeba nauczyć się "przyjmować forum
            z dobrodziejstwem (?) inwentarza" i z nim żyć.

Czasami warto takiemu "chwytaczowi za jaja" przyznać rację po to tylko, by się
            od jaj odczepił i w ten sposób zakończyc dyskusje.

Niedawno, jak pamiętasz, była tutaj ożywiana dysputa na temat amerykańskich
            domków jednorodzinnych. Ja sie zaangażowałem, trochę na zasadzie zawodowego
            odruchu pedagoga - próbujac wytłumaczyć, iż opinia, że te domki "z dykty i
            kartonu" natychmiast sie rozlatują, jest fałszywa. W końcu, przemieszkałem w
            takowych już prawie ćwierć wieku, wiec coś na ten temat wiem. Ale teraz widzę,
            że to było posunięcie niemądre. Trzeba było od razu napisać "tak, tak, my,
            nieszczęśnicy, którzy nie mamy wyboru i musimy w takich tandetnych prowizorkach
            mieszkać, najlepiej to wiemy". Dyskutant nadający temat byłby uszczęśliwiony, a
            człowiek miałby święty spokój i nie musiałby sie z chomątem dalej zadawać i
            mógłby zamiast tego pogaworzyć z ciekawszymi forumowiczami.
        • felusiak1 a zesz ty brutusie mnie wbijasz noz 17.02.06, 03:35
          niezle ci to wyszlo ale musze sprostowac.
          Pytan tego typu (papier toaletowy) nigdy nie zadawalem.
          Not sophisticated enough.
          Natomiast podpadlem dwa razy i to bardzo mocno.
          Kiedys na cwiczeniach z ekonomiki czegos tam bardzo ideowy asystent
          powiedzial nam, ze w komunizmie bedzie jednomyslnosc.
          Wtedy zapytalem jak to bedzie mozliwe skoro dzisiaj w rozwinietym spoleczenstwie
          socjalistycznym ludziska kluca sie czy wziac wino z korkien czy z kapslem,
          wprowadzaja ekspedientke w poploch proszac o opinie, ktore latwiej otworzyc
          kiedy logicznie kazdy wie, ze kapsel wygrywa. Asystent zjadliwie usmiechnal sie
          i kontynuowal malowanie obrazu swietlanej przyszlosci az doszedl do punktu
          jednomyslnosci po raz drugi. Wtedy nie wytrzymalem i zadalem pytanie co uczyni
          sie z tymi, ktorzy ciagle kloca sie o wini. Wtedy on, ze takich sie zlikwiduje.
          O ty Karol, woda na mlym. To ja mu A jak bedzie wygladala likwidacja z
          logistycznego punktu widzenia, panie magistrze i tak dalej no i musialem
          komisyjnie zaliczac. To byla moja wina, przeciez moglem trzymac morde ma klodke.
          Drugim razem podpadlem nie ze swojej winy. Bardzo ustawiony docent
          niehabilitowany zadal na seminarium magisterskim pytanie proszac o zdefiniowanie
          rynku. Cholera, trafilo w koncu na mnie. poniewaz byl to temat mojej pracy
          zaczalem od zdania: Rynek jest miejscem gdzie spotykaja sie wszyscy sprzedajacy
          ze wszystkimi kupujacymi, wtedy docent przerywajac mi zapytal agresywnie
          "kupujacych co?" po czym zaczerwienil sie, spojrzal na zegarek i wyszedl na 15
          minut. A ja musialem znalezc sobie innego docenta.
          W zasadzie poza tym incydentem wspominam go cieplo, mial nieslychane poczucie
          humoru i mowil bardzo dobra polszczyzna.
    • marouder powiedz prosze, w ktorym ty bedziesz sie udzielal? 16.02.06, 22:13
      felusiak1 napisała:

> Forum o Zydach - dla tych, ktorzy nie moga bez nich zyc
      > Forum o WTC - dla tych ktorzy nie wierza
      > Forum o neoconach - dla tych ktorzy wierza
      > Forum o rychlym upadku USA - dla tych, ktorzy nie moga sie doczekac
      > Forum Antybushowskie - dla tych, ktorzy nie moga przestac
    • t0g Re: Nowe Fora - przesada; ale Związki Misyjne 16.02.06, 22:30
      rzeczywiście byłoby moze warto potworzyć. Na wzór zgromadzeń misjonarzy w
      róznych kosciołach.

Forumowiczów należałoby zachęcac do deklarowania przynależnosci do określonego
      zwiazku (mozna by należeć jednocześnie do kilku). Forumowicz potem by podawał
      nazwę zwiazku, do którego przynalezy, w sygnaturce - i od razu wszystko byłoby
      prostsze.

Kilka nazw zwiazków misyjnych, mówiacych od razu, jaki byłby cel misji, łatwo z
      miejsca zaproponować:

"Bicz na żydy"
      "Kol-US na glinianych nogach"
      "Arapstwo"
      "Ziomuslimy"
      "Zionaziole"
      "Zoo-naziole"
      "Głupie polaczki"
      "Hucpaland"
      "Babski Jazgot"
      "CIA-stkarnia"

Bardziej wyrafinowane nazwy też byłyby mile widziane - na przykład:
      "Apocalypse Now!" - to dla osób zainteresowanych teraźniejszością i najbliższa
      przysłoscią USA, i warunkami życia w tym kraju. Albo: "O wyższosci Świąt Bożego
      Narodzenia nad Świetami Wielkiej Nocy" - to dla osób zainteresowanych w
      licytowaniu sie na temat wyższosci EU nad USA lub vice versa.

Członkowstwo w Związkach Misyjnych rozpoczynało by sie od nowicjatu, pózniej
      osiągało by się status Braciszka (lub Siostry), a w końcu, po odpowiednio długim
      stażu, Ojca lub Matki. Oczywiście na czele kazego Związku stałby Przeor (-ysa),
      lub Ojciec/Matka Przełozon(y/a).

Forumowicze pragnący pozostac poza jakimkolwiek z tych Związków Misyjnych,
      w sygnaturce deklarowali by się jako "Osoba Świecka" lub "Forumowicz Świecki".

---
      t0g, FORUMOWICZ ŚWIECKI
      • krystian71 he,he "kazdemu madremu pieczatke na leb 17.02.06, 00:04
        przybito razu pewnego"
        widze,ze lubisz trwale i uporzadkowane struktury i jednoczesnie nietrwale
        erzacowskie amerykanskie budownictwo
        • t0g Re: No własnie: stempelek "forumowicz świecki" 17.02.06, 00:51
          A nawiedzony tłum, party poczuciem misji, niech się własnie organizuje w związki
          misyjne.

Tym ludziom stempelków na czole się nie przybije, bo nie ma na nie miejsca - już
          zajęte jest bez reszty przez kółko.

Kółko na czole! Kółko na czole!
          Za każdym krzakiem zio-naziole,
          Komu to słuzy!? Kto za tym stoi?
          Szybko na oddział! (od paranoi).
          • krystian71 Re: No własnie: stempelek "forumowicz świecki" 17.02.06, 12:31
            a tam juz siedza
            islamofoby
            i obtlukuja
            o sciany glowy

(spiewamy na melodie "w Saskim Ogrodzie" rzecz jasna chorkiem)
      • maureen2 Re: Nowe Fora - przesada; ale Związki Misyjne 17.02.06, 12:16
        trwała przynależność jest trudna,gdyż wyraża się ona wzorem E=qAn+qRe+qHu+qSi+
        qAg+qKn. Ze wzdlędu na prostą zależność i swobodny przepływ energii,której licz-
        ba jest stała dla danego uczestnika forum.
    • puls.usa co sie stalo?? zadnego moska nie widac na watku 16.02.06, 23:00
      znaczy takiego 100%

temat im nie lezy,nic o arabach
      nic o polsce
      nie ma kogo z blotem mieszac

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka