arap1 13.03.06, 08:33 coraz wiecej Israelim za prawica i to skrajna :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bam_buko [...] 13.03.06, 08:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: Wybory w Israelu.... 13.03.06, 08:42 nie pien se bambok...to nie dlugo was zainteresuje..zydoznawcow.. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Wybory w Israelu.... 13.03.06, 08:56 a dziwisz sie, arap? przeciez robia wszystko, zeby nam udowodnic, ze wlasnie ta skrajna prawica ma racje.... Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: Wybory w Israelu.... 13.03.06, 09:08 dana33 napisała: > a dziwisz sie, arap? przeciez robia wszystko, zeby nam udowodnic, ze wlasnie ta > > skrajna prawica ma racje.... powiedz uczciwie co nas to na polskim forum interesuje Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Wybory w Israelu.... 13.03.06, 09:36 nu, jak widac, to ciebie przynajmniej interesuje, bo sie dopisales. a zgwalcone libijki to interesuja ciebie? a jakim samochodem kto jezdzi, to ciebie nie interesuje? doskonaly temat na forum swiat, nie uwazasz? Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: Wybory w Israelu.... 13.03.06, 09:51 dana33 napisała: > nu, jak widac, to ciebie przynajmniej interesuje, bo sie dopisales. > a zgwalcone libijki to interesuja ciebie? a jakim samochodem kto jezdzi, to > ciebie nie interesuje? doskonaly temat na forum swiat, nie uwazasz? zadne zgwalcone mnie nie obchodza,nie pracuje w armii zbawienia samochody owszem ale nie bede sie chwqalil ze jezdze audi TT dopisuje sie tam co mnie interesuje i jesli mam czas nie zawsze to musi!! byc temat o zydach czy arabach byl np o francuskich winach...wiem to nie twoja broszka Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Wybory w Israelu.... 13.03.06, 09:59 jak zawsze wszystko wiesz. a moja broszka wlasnie. no i juz pisalismy. i tez nie bede sie tutaj chwalic, ze rok czy 2 lata temu israelskie wina wygraly pierwsze miejsce we francji wlasnie... audi niezly samochod, mialam kiedys. Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: Wybory w Israelu.... 13.03.06, 10:06 wreszcie znow 33 cia piszesz po ludzku,od chwalenia nikt nie umarl najwyzej zostal chwalipieta izraelskie wina?? nie znam ,pilem za to kiedys "pejsachowke" w zydowskiej knajpie w Warszawie ,niestety nie pamietam jak sie nazywala,byla gdzies w okolicy Mazowieckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Wybory w Israelu.... 13.03.06, 12:08 ja zawszed pisze po ludzku, jesli sie i do mnie pisze po ludzku. odpowiadam dokladnie tak, jak sie do mnie czlowiek zwraca. www.golanwines.co.il/default_eng.asp www.binyaminawines.co.il/Modules/Main/en/IndexPage.aspx www.dalton-winery.com/daltonenglish2.html (jedne z najlepszych win caanan) Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: Wybory w Israelu.... 13.03.06, 14:12 mam w tylku ich zdanie..Dana..mnie iteresuje jak im dokopac podnosimy im cisnienie krwi moze ja sie udlawa... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Wybory w Israelu.... 13.03.06, 14:17 mnie interesuje zdanie normalnych ludzi, normalnych polakow, do ktorych nie zaliczam tej zgraji antysemickiej. zdanie tejze rzeczywiscie i mnie nie interesuje, natomiast stopien ich glupoty i chamstwa jest interesujacy, owszem... Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: Wybory w Israelu.... 13.03.06, 14:27 procent tych normalnych olbo obojetnych malo na FS..lideruja polskojezyczna zagranka zydorzercza..podrzymywana przez ztruchlalych niedonoskow z Polski..mam nadzieje ze wiekszosc prawdziwych Polakow wola zajmowac stronami zyciowymi swojego narodu a nie pierdziec w stolek przed kompem i klozecie wymyslajac nowe basnie o Zydach.. Odpowiedz Link Zgłoś
o_brother Re: Wybory w Israelu.... 13.03.06, 10:30 Jak nie ekstrema to inna skrajnosc.Normalnych tam nie przyjmuja. Pedaly,lesbijki,narkomani,murzyni z Etiopii co im sie przypomnialo ze sa Zydami,uciekinierzy od alimentow-skrajniej juz nie moze byc. Beniaminek na nich liczy ktory przewyzsza wszystkich psychopatow na ktorych liczy. arap1 napisał: > coraz wiecej Israelim za prawica i to skrajna :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś