gosc1978 rzekoma homofobia kaczorow - co wy na to? 15.03.06, 12:13 moze wynikac ze skrywanego homoseksalizmu jego brata... Jarek, stary kawaler mieszkajacy z matka nie moze pogodzic sie ze swoja "innoscia" wiec ucieka w homofobie, nacjonalizm, radykalna mohero-religijnosc... obydwu braciom z tym ciezko, widocznie mama nie akceptuje "innosci" ;( moze latwiej i lepiej dla wszystkich gdyby pokusil sie jednak na "coming out?" to tylko hipoteza, co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Re: NIemcy chcą obrażać Polaków na codzień 15.03.06, 12:20 Facet jesteś powalony. DOłącasz się do chóru międzynarodowych opraców, którzy doją Polskę od 16 lat. To towarzystwo wzajemnej adoracji nie jest zainteresowane 23 mln biedoty w Polsce tylko jednym zdaniem które szkodzi wizerunkowi Polski - hahahahah Szkodzi? Polacy powinni byc dumni, że maja normalnego prezydenta i tro sie naszym zachodnim "przyjaciołom": niepodoba. Lepszy był "dupowłaz" Kwaśniewski. Teraz mamy kogoś, kto podnosi godnośc Polaków i to nie pasi oprawcom z innych krajów, którzy nauczyli się jak pieski pawłowa nieustannie pouczać Polaków. Może tych z WYborczej to bierze, ale nie normalnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Re: NIemcy chcą obrażać Polaków na codzień 15.03.06, 12:25 "Powinni być dumni"? Pewnie niedługo wyjdzie taki nakaz :) Ja jakoś dumny nie jestem - zkażdym dniem wstydzę się tego (nie)rządu coraz bardziej... Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: NIemcy chcą obrażać Polaków na codzień 15.03.06, 12:52 widzisz... wielu kryptogejow tak wlasnie postepuje.. bardzo agresywnie atakuja srodowisko gejowskie majac glebokie problemy ze swoja wlasna tozsamoscia seksualna.. jeszcze raz polecam literature przedmiotu zamiast rzucac sie z jadem na temat oprawcow... Odpowiedz Link Zgłoś
moherecik Re: rzekoma homofobia kaczorow - co wy na to? 15.03.06, 12:20 gosc1978 napisał: > moze wynikac ze skrywanego homoseksalizmu jego brata... Jarek, stary kawaler > mieszkajacy z matka nie moze pogodzic sie ze swoja "innoscia" wiec ucieka w > homofobie, nacjonalizm, radykalna mohero-religijnosc... obydwu braciom z tym > ciezko, widocznie mama nie akceptuje "innosci" ;( > moze latwiej i lepiej dla wszystkich gdyby pokusil sie jednak na "coming out?" > > > to tylko hipoteza, co wy na to? --------------------------------------- najlepszą obroną jest atak -- Odpowiedz Link Zgłoś
lol76 gosc1978 - calkiem prawdopdobne 15.03.06, 12:55 > moze wynikac ze skrywanego homoseksalizmu jego brata... Jarek, stary kawaler > mieszkajacy z matka nie moze pogodzic sie ze swoja "innoscia" wiec ucieka w > homofobie, nacjonalizm, radykalna mohero-religijnosc... obydwu braciom z tym > ciezko, widocznie mama nie akceptuje "innosci" ;( cal;kiem prawdopdobne, nalezaloby tutaj rowniez wspomniec te golebie ktore zginely przez to ze Jarek, kawaler sie tylko w zyciu masturbuje (patrz teoria PiS - "kazda masturbacja znaczy smierc niewinnego golebia"). Tak wiec nie odpalaj papierosa od swieczki (ginie marynarz) i nie masturbuj sie (ginie bolab)... Odpowiedz Link Zgłoś
moherecik Ikona ??????????? .Nie obrażać świętych...... 15.03.06, 12:14 Raczej karykaturalna figura woskowa , bo słowo ikona kojarzy się z innymi wizerunkami. Odpowiedz Link Zgłoś
pavlikmedvid Jego homofobia to idiotyczny populizm 15.03.06, 12:21 Jak moze prezydent "europejskiego" kraju ( polozenie geograficznie w niczym nie przesadza ) spekulowac o wzroscie homoseksualizmu ( sic! ), ktory rzekomo mialby objac 50% mezczyzn i rychlo prowadzic do upadku ( sic! ) cywilizacji. Ratunku!!! Historycznym bledem Europy bylo wpuscic dzikich Polakow do cywilizacji Zachodu. Takie sa teraz tego skutki, ze musimy my wstydzic za granica, w przeciwnym razie nikt nie interesowalby sie tym prowincjonalnym panstewkiem ze swymi przydroznymi jezuskami frasobliwymi i swiatyniami Opatrznosci Bozej. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: Jego homofobia to idiotyczny populizm 15.03.06, 12:26 Nic bardziej trafnego!! Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Re: homosexualizm fuuuujjjjjj ale brzydactwo !!! 15.03.06, 14:08 bekon6 napisał: To nie bierz od razu do buzi... Kto każe ??? Odpowiedz Link Zgłoś
antek_cukierman Trudno mu się dziwić, 15.03.06, 12:37 skoro sie wyrasta w cieniu brata. Może stąd taki atak JK na media? "Kunica pytał ministra o jego długoletnią znajomość z Jarosławem Kaczyńskim. "Byliśmy mniej więcej normalnymi ludźmi, jakkolwiek wtedy młodzi byli trochę inni niż teraz. Ale robiliśmy to samo" - wspominał Jasiński. "Piwko?" - zapytał Kunica. "Bywało" - odpowiedział Jasiński. "Koleżanki?" - zapytał ponownie reporter. "To akurat z Jarosławem Kaczyńskim nie" - odpowiedział minister". wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,55670,3203696.html Odpowiedz Link Zgłoś
kj19 Re: "Lech Kaczyński znienawidzoną ikoną homofobii 15.03.06, 12:42 gazeta jak zwykle pełna nienawisci do obecnej władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
aptymista 50% braci Kaczyńskich nie intersuje sie kobietami 15.03.06, 12:48 Wielki Mały Człowiek na szczytach władzy powiedział: "Upadek Zachodu będzie nieunikniony, kiedy 50 procent mężczyzn nie będzie interesować się kobietami". PS Popieram oburzenie Obrażonego W Szczególnie Obelżywy Sposób Jarosława K. (poprzez porównanie do Leppera.) Też bym sie obraził. Kolejny możliwy stopień obrazy: porównanie do Renaty Beger (ku..ki w oczach i owies w głowie) ========================= PiSo-bolszewicy do boju! Odpowiedz Link Zgłoś
parob ciekawe, ilu czytelników na zach. zgadza się z K? 15.03.06, 12:54 niemcy czy włosi, czytaja sobie jak ciemny lud w Polsce wybrał konserwtystę, który nie boi się być politycznie niepoprawny, i pewnie część z nich myśli,że przydałby się taki niepoprawny u nich. I nie mylić niepoprawności z jakąś radykalna ideologią jak to określił w the observer nasz czołowy homo, szymon niemiec - "We are ruled by a fascist party, which uses the same language and ideas as Hitler.". Są granice, które przekracza w tym dyskursie tylko jedna strona. p.s. to chyba prawda,że jak 50% mężczyzn przestanie się interesować kobietami, to każda cywilizacja runie. ja mogę robić za dwuch ale czy wszyscy:) Odpowiedz Link Zgłoś
m15 pederaści i komuchy nienawidzą kaczora-super 15.03.06, 13:08 jestem dumny ,że mój prezydent jest normalnym i uczciwym człowiekiem,co do niemieckich zboczeńców to nie mam zdania ,to ich wewnętrzna sprawa i ogromny problem-"pederastię da sie leczyć" Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: pederaści i komuchy nienawidzą kaczora-super 15.03.06, 13:14 > problem-"pederastię da sie leczyć" twoim problemem jest absolutnie zapiekla niewrazliwosc na prawde.. poczytaj troche na temat orientacji seksualnych.. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: pederaści i komuchy nienawidzą kaczora-super 15.03.06, 13:30 On moze co najwyzej poogladac komiksy . Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Re: pederaści i komuchy nienawidzą kaczora-super 15.03.06, 14:06 indianski napisał: > On moze co najwyzej poogladac komiksy . I najprawdopodobniej... homoerotyczne...- Odpowiedz Link Zgłoś
pw2221 ....skąd tyle chamstwa u tych lewaków ?????? 15.03.06, 13:08 żeby uczciwych ludzi opluwać ???? Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: ....skąd tyle chamstwa u tych lewaków ?????? 15.03.06, 13:10 pw2221 napisał: > żeby uczciwych ludzi opluwać ???? to przyczyna złego urodzenia ,a w niektórych przypadkach złego dotyku-głupota dotknęła ich w okresie życia płodowego Odpowiedz Link Zgłoś
klex1 skąd tyle chamstwa i kretynstwa u lewaków ?????? 15.03.06, 13:13 Dochodzi juz do tego, ze jacys kretyni w Krakowie organizuja marsz w obronie mediow symbolicznie 15 marca, w rocznice proklamacji III Rzeszy. Czy na taka holote nie ma paragrafu ??? Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: skąd tyle chamstwa i kretynstwa u lewaków ??? 15.03.06, 13:29 Jest : "wszyscy luszie sa rowni" . Odpowiedz Link Zgłoś
diablon Re: "Lech Kaczyński znienawidzoną ikoną homofobii 15.03.06, 13:17 a ch... im w d..., choć akurat oni to lubią :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: Najpierw spójrz na siebie:pewnie studencik-ni 15.03.06, 13:22 nie wiesz nawet czego chce i jak to widze.. i pewnie nie chcesz wiedziec, bo jeszcze sie okaze, ze jest ci to niewygodne jesli "studencik-nierob" mial mnie obrazic - coz.. w 68 tak robotnicy krzyczeli do protestujacych studentow.. gratuluje.. mam cie teraz nazwac ubekiem? czy kim? Odpowiedz Link Zgłoś
teraz10 Za komuny byłem nieletni, Ub-ekiem możeś ty był 15.03.06, 13:31 albo kapusiem? a jak mnie nazwiesz to mnie nie rusza, coż z wyzwisk z barbarzyńskiej i obskuranckiej sekty libertynów Żadne społeczeństwo nie może być przez kilkadziesiąt lat sodomickie bo to społeczeństwo zniknie. Dla chrześcijan dochodzi jeszcze to że Biblia nazywa sodomię jednym z grzechów wołających o pomstę do nieba. Milsi mi są mahometanie od sodomitów. Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: Za komuny byłem nieletni, Ub-ekiem możeś ty b 15.03.06, 13:37 poczytaj na temat homoseksualizmu i doucz sie.. poczytaj na temat tego ile procent KAZDEJ populacji jest homoseksualnej orientacji i jak te wielkosci zmieniaja sie w czasie po prostu doucz sie i wtedy pogadamy na temat psychologii, biologii seksu i ich roli i widzenia przez kolejne filozofie i religie na przestrzeni wiekow.. a na razie szkoda mi czasu na czcze przerzucanie sie pileczkami z toba Odpowiedz Link Zgłoś
teraz10 to co gadasz to studenckie brednie zło jest złem 15.03.06, 13:41 jak by go nie nazwać w jakie szatki by się nie ukryło. Za zło pederastię uważa: vhrześcijaństwo, islam, buddyzm i wiele innych religii, a nawet systemy filozoficzne świeckie typu stoicyzm. kto chwali zło albo jest sam zły albo jest pomprostu głupi Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub lepiej byc pelnym 15.03.06, 14:37 pychy.. niz niespelna rozumu... w mysl: lepiej z madrym zgubic niz z glupim znalezc daj juz sobie spokoj jesli nie umiesz czytac ze zrozumieniem.. EOT Odpowiedz Link Zgłoś
kolanek1 Re: homoś to efekt nieodwracalnych zmian w mózgu 15.03.06, 16:03 a zatem szkoda z nimi dyskutować. Odpowiedz Link Zgłoś
againstinsanity Re: Za komuny byłem nieletni, Ub-ekiem możeś ty b 15.03.06, 16:14 dundrub jestes pie..ięty i to rowno. z takimi rewelacjami to wypie..j do belgii albo innego homo-pedo-nekro raju wolności. zastanow sie gdzie zyjesz kim jestes i w jakie wartosci wierzysz.bronisz wypaczonych zdezorientowanych seksualnie debili. jak myslisz, czy płec jest jeszce potrzebna w dzisiejszym swiecie, moze powinnismy sie stac obojnakami? w kazdym razie ja dziekuje. sam sie zamieniaj w amebe bez jaj i godnosci.buahahahaah Odpowiedz Link Zgłoś
anvill Re: Najpierw spójrz na siebie:pewnie studencik-ni 15.03.06, 13:39 Stary daj spokój nie ma co wdawać się w gadki z ćwierćinteligentem. Po co? Z daleka widać że słowa pisanego nie rozumie Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: Najpierw spójrz na siebie:pewnie studencik-ni 15.03.06, 13:41 widzisz.. ja pracuje z takimi ludzmi ;) i zawsze mam nadzieje, ze cos zapali i lzej mu bedzie na swiecie jak zrozumie, jaka krzywde sam sobie robi kostniejac w zapieklosci echh.. Odpowiedz Link Zgłoś
teraz10 aleś ty głupi sekciarz libertyński! na Sybir! 15.03.06, 13:51 tajgę rąbąć to odpowiednie miejs ce dla barbarzyńskich i obskuranckich sekciarzy libertyńskich! Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub na twoj spoleczny... 15.03.06, 13:53 ...analfebetyzm niestety nic nie poradze.. a nie obrazam sie za te inwektywy.. rozumiem, ze ciezko ci w swiecie, po co jeszcze ja mam pakowac ci cos na kark? Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: na twoj spoleczny... 15.03.06, 14:24 Zresztą, syberyjska tajga już chyba wyrąbana. Przez ludzi mocno religijnych... Odpowiedz Link Zgłoś
kielcenoca Geje na Gejlandię 15.03.06, 13:26 Czy naprawdę informację o sądach na temat homoseksualizmu , są najważniejszymi informacjami w Europie ? Czyżby lobby gejowskie w mediach było tak silne , że z wypowiedzi nieznanych światu polityków , utka ogólnoświatowe sztandary walki z homofobią. Kto ostatnio tak mocno i wyraźnie wypowiadał się o problemach niepełnosprawnych , bezrobotnych , przewlekle chorych , samotnych , biednych , chorych na AIDS itp.. ? Czyżby tylko temet gejowski był jedyną bolączką współczesnej Europy? Mam bardzo podobne skojarzenia z dyżurnym tematem mediów tzn z aborcją. Temat wywoływany sztucznie i pozornie , tylko dla wywołania niezdrowych emocji. Odpowiedz Link Zgłoś
nos83 "Brokeback Mountain". 15.03.06, 13:33 romciugiertych napisał: > Stary, nim sie zaczniesz wypowiadać o zniewiescieniu dewiantów, obejrzyj sobie > o tym choćby "Brokeback Mountain". Jakoś nie widziałem tam ani parad, ani > mizdrzenia się, ani szminkowania. Tyle ze film jest odrealniony, a sex nie jest pokazany dosłownie. Ja natomiast czekając po skonczonej imprezie w klubie, mam bezposrednia styczność . widze jak sie liżą i robią sobie przy wszystkich laski. Niejednokrotnie nachlany i przypakowany pederasta( fakt ze nie wyszminkowany) dobierał sie domnie łapał za krocze lub za dupe. Facet hetero w takim wypadku dostałby w pierd.. i wypad z baru , a oni sie panoszą, jak świete krowy. Bo nachlanego pederasy nie mozna pobić, tak jak nachlanego kolesia obmacujacego nachalnie panienki. Odpowiedz Link Zgłoś
aptymista Re: "Brokeback Mountain". 15.03.06, 14:09 Wybacz, ale nie wierzę. Nie wierzę, że nikt nie dosunie facetowi, który się dostawia do drugiego faceta, który tego nie chce - i to w Polsce. Jeżeli robią sobie publicznie laski - jest na to paragraf, I wybacz, brzmi to jak na Polske niewiarygodnie / w publicznym miejscu / : chyba że to impreza zamknięta Musi jesteś w LA! Odpowiedz Link Zgłoś
kielcenoca Re: "Lech Kaczyński znienawidzoną ikoną homofobii 15.03.06, 13:43 Czy ograniczenie dyskusji na forum tylko dla zalogowanych , nie jest próbą ograniczania swobody wypowiedzi ? Czyżby to tylko ukryta manipulacja , celem łagodzenia emocji ? A może chodzi o uzyskanie z góry założonego efektu . Odpowiedz Link Zgłoś
slawekborewicz Re: "Lech Kaczyński znienawidzoną ikoną homofobii 15.03.06, 13:43 50% braci Kaczyńskich nie interesuje sie kobietami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wuk4 Jaki to tygodnik? 15.03.06, 13:44 W artykule GW napisano: "W artykule [Coriere della Sera] zamieszczono także karykaturę z jednego z polskich tygodników, przedstawiającą nazistowskich żołnierzy z opaskami w kolorach tęczy, symbolizującej homoseksualizm." Co to za tygodnik? Prawdopodobne jest, że to "Wprost", najbardziej kłamliwy i partyjniacko-PiSuarowski tygodnik, który jednak jeszcze nie sięgnął faszystowskiego dna (LPR, MW, Radyjo). Ale czy ktoś wie na pewno? Raczej to nie tygodniki z renomą takie jak Polityka czy Forum. Raczej też nie skajniacy, bo na razie oszołomsko-faszystowską prasą (Szczerbiec itp.) mało kto się za granicą przejmuje. A tego jak hitlerowcy gnali do bydlęcych wagonów ludzi z różowym trójkątem, tego nie chcą przypominać. *** Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 Re: Jaki to tygodnik? 15.03.06, 13:52 Taaa..były członek KC pzpr,red.naczelny "wprost" sympatykiem PiS-u.... dobre sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: "Lech Kaczyński znienawidzoną ikoną homofobii 15.03.06, 13:50 "Upadek Zachodu będzie nieunikniony, kiedy 50 procent mężczyzn nie będzie interesować się kobietami". W rodzinie PT Kaczyńskich już tak jest.... tylko - dlaczego ma upadać Zachód? Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Panie Sclavusie, pozwolę sobie na ilustrację... 15.03.06, 14:00 sclavus napisał: > "Upadek Zachodu będzie nieunikniony, kiedy 50 procent mężczyzn nie będzie > interesować się kobietami". > > W rodzinie PT Kaczyńskich już tak jest.... tylko - dlaczego ma upadać Zachód? www.galeriaptasia.yoyo.pl/Patison/slides/ave%20ave%20ave.html Odpowiedz Link Zgłoś
o90 Kaczynski jest Normalny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.03.06, 13:53 nikt przy zdrowych zmyslach nie toleruje wszechobecnego ataku pederastii na normalne normy spoleczne i prezydent jak najbardziej ma racje Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Ho ho ho ! Alem się obśmiał !!! 15.03.06, 14:03 o90 napisał: > nikt przy zdrowych zmyslach nie toleruje wszechobecnego ataku pederastii na > normalne normy spoleczne > i prezydent jak najbardziej ma racje Odpowiedz Link Zgłoś
o90 Re: Ho ho ho ! Alem się obśmiał !!! 15.03.06, 14:15 nic dziwnego ze to Cie smieszy propaganda pederastii zrobila Ci mozgu wode i juz traktujesz pederastow jak niezbedny element Twojego zycia a nie tak jak sie powinno ich traktowac czyli jako abberacje i zaburzenie normalnosci Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub doczytaj o homoseksualizmie.. 15.03.06, 14:16 .. i znaczeniu slow aberracja i zaburzenie.. Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Pani... Bis-da ! 15.03.06, 14:35 o90 napisał: > nic dziwnego ze to Cie smieszy > propaganda pederastii zrobila Ci mozgu wode > i juz traktujesz pederastow jak niezbedny element Twojego zycia > a nie tak jak sie powinno ich traktowac > czyli jako abberacje i zaburzenie normalnosci Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Ho ho ho ! Alem się obśmiał !!! 15.03.06, 14:37 o90 napisał: > nic dziwnego ze to Cie smieszy > propaganda pederastii zrobila Ci mozgu wode > i juz traktujesz pederastow jak niezbedny element Twojego zycia > a nie tak jak sie powinno ich traktowac > czyli jako abberacje i zaburzenie normalnosci A nie można by tak jakiej komisji... śledczo-sejmowej... Ot tak, tylko zeby sprawdzić kto za tym stoi.... A nuż trafi na J. Kaczyńskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
euro67 homofobii? 15.03.06, 13:55 Niech ktos mi poda definicje homofobii? A zreszta od kiedy fobie sa czyms z czym powinno walczyc prawo (niedawna uchawala Parlamentu europejskiego). Mam prawo bac sie tego czego chce, jesli nie to totalitaryzm a nie demokracja! Czemu wiec scigac klaustofobow lub katofobow? To gejoparanoja... ale jak rozpanoszy sie Islam to to ta cala political correct paranoja szybko sie skonczy. Odpowiedz Link Zgłoś
tandil Re: homofobii? 15.03.06, 14:02 "Mam prawo bac sie tego czego chce". Bardzo dobre:) Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Re: homofobii? 15.03.06, 14:04 tandil napisał: > "Mam prawo bac sie tego czego chce". > > Bardzo dobre:) > Tzw. brilliance...- Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub mam prawo bac sie... 15.03.06, 14:07 .. czy w tym kontekscie powinnismy wydac prawny nakaz eliminacji wszystkich pajakow ze wzgledu na prawa arachnofobow?? Odpowiedz Link Zgłoś
tandil Re: mam prawo bac sie... 15.03.06, 14:12 dundrub napisał: > .. czy w tym kontekscie powinnismy wydac prawny nakaz eliminacji wszystkich paj > akow ze wzgledu na > prawa arachnofobow?? No nie, wtedy by nas dopiero oskarżyli o czynną dyskryminację: likwidując przedmiot fobii, działamy przeciw fobii. Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: mam prawo bac sie... 15.03.06, 14:13 alez przeciez tak sie ma wlasnie dziac! tak chce prezydent! najchetniej polikwidowac homoseksualne orientacje! Odpowiedz Link Zgłoś
tandil Re: mam prawo bac sie... 15.03.06, 14:23 Nie wie, co czyni. Utwierdzając własną tożsamość jako homofoba - podważa ją. Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: mam prawo bac sie... 15.03.06, 14:25 hmm.. to juz brzmi jak temat na niezla rozprawe filozoficzna zakonczona sformulowaniem "paradoksu kaczynskiego": ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kielcenoca Re: mam prawo bac sie... 15.03.06, 14:28 Nic trudnego , by to zmienić . Lobby gejowskie niechaj wystawi swojego kandydata ( kandydatkę ) , i wygra wybory prezydenckie. Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: mam prawo bac sie... 15.03.06, 14:30 czy kazdy, kto domaga sie swoich praaw to od razu lobbysta? jak to bylo wiec w latach 70tych? lobby stoczniowe? czy robotnicze? a moze lobby solidarnosciowe? Odpowiedz Link Zgłoś
kielcenoca Re: mam prawo bac sie... 15.03.06, 14:33 "alez przeciez tak sie ma wlasnie dziac! tak chce prezydent! najchetniej polikwidowac homoseksualne orientacje!" logicznie śledząc tok rozumowania i wypowiedzi , wystarczy zmienić prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: mam prawo bac sie... 15.03.06, 14:35 wiec logicznie wytlumacz mi bo nie lapie.. zmienic prezydenta by..? Odpowiedz Link Zgłoś
kielcenoca Re: mam prawo bac sie... 15.03.06, 14:39 ...wybrany , nowy prezydent , nie wygłaszał negatywnych opinii na temat oraz nie dążył do likwidacji innych orientacji seksualnych Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: mam prawo bac sie... 15.03.06, 14:40 wystarczy, zeby obecny postepowal w mysl parti, ktora reprezentuje poniekad: SPRAWIEDLIWOSC dla WSZYSTKICH.. wiec niech ustali takie PRAWO, ktore zagwarantuje poszanowanie innosci i tyle.. Odpowiedz Link Zgłoś
kielcenoca Re: mam prawo bac sie... 15.03.06, 14:44 wszyscy wiedzieli zanim go wybrali , jaki ma pogląd na temat homoseksualizmu . Demokracja uczy posłuszeństwa wobec większości która wygrała , choćby tylko jednym głosem Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: mam prawo bac sie... 15.03.06, 14:45 coz.. w nazwie mial SPRAWIEDLIWOSC.. jak widze nazwa klamie ;) ps. ja go nie wybieralem ale szanuje jako swojego prezydenta.. co nie oznacza, ze bede bezkrytyczny Odpowiedz Link Zgłoś
kielcenoca Re: mam prawo bac sie... 15.03.06, 14:56 ja również mam dużo krytyki wobec układu politycznego jaki nam miłościwie nastał , ale krytyka poczynań powinna w przyszłości czymś zaowocować. Niereformowalność obecnego Prezydenta wobec kwestii homoseksualizmu ,nie spowoduje jego zmiany. Jeżeli homoseksualiści ten układ uważają za najgorszy od czasu przemian ustrojowych , powinni przy okazji następnych wyborów starać się go zmienić. Szabelki wymachujące w tłumie , są tylko przyczyną niezdrowych emocji , fali krytyki , ale tak naprawdę nie powodują żadnych korzystnych zmian w sposobie postrzegania przez władzę i społeczeństwo problemu homoseksualizmu . Jeżeli ma się coś zmienić w tej materii , to tej "mesianistycznej" roboty za gejów nikt nie odwali Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: homofobii? 15.03.06, 14:40 euro67 napisał: > Niech ktos mi poda definicje homofobii? A zreszta od kiedy fobie sa czyms z > czym powinno walczyc prawo (niedawna uchawala Parlamentu europejskiego). Mam > prawo bac sie tego czego chce, jesli nie to totalitaryzm a nie demokracja! > Czemu wiec scigac klaustofobow lub katofobow? > To gejoparanoja... ale jak rozpanoszy sie Islam to to ta cala political correct > > paranoja szybko sie skonczy. Tak to ładnie ująłeś.... Zupełnie jakbyś wiedział, co ujmujesz - ale się nie bój (nie bądź fobem), to nie boli.... Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Proponuję falę procesów sądowych, prywatnych 15.03.06, 14:09 Niech geje wnoszą przeciwko Lechowi K. powództwa cywilne z powodu zniesławienia. Niech PPP (skrót może oznaczać: Prezydent Poprawnych Polaków albo Pan Profesor Prawa, co kto woli) procesuje się (na prywatny koszt, oczywiście). Przypominam wynik procesu Lech Kaczyński - Mieczysław Wachowski... Odpowiedz Link Zgłoś
el_p Re: Proponuję falę procesów sądowych, prywatnych 15.03.06, 14:18 Ja nie wiem jak mozecie akceptowac fakt, ze inne kraje dyktuja nam co mamy u siebie robic? Do tego obrazaja naszego prezydenta. Ladny czy nie, fajny czy nie, narod go wybral i nalezy mu sie szacunek jako glowie Panstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
monachus Re: Proponuję falę procesów sądowych, prywatnych 15.03.06, 14:22 co to za glowa panstwa ktora cmoka po pazurkach niemca z watykanu !!!!to marionetka watykanska!! Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Proponuję falę procesów sądowych, prywatnych 15.03.06, 14:33 A cmokał? I po pazurkach czy po pierścieniu? W każdym razie, była taka głowa (?) państwa, która całowała się z Leonidem Breżniewem i nikt nie krytykował tego na forum GW. Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: Proponuję falę procesów sądowych, prywatnych 15.03.06, 14:34 hehehe oczywiscie GW istnieje od poczatkow epoki lodowcowej.. hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
monachus Re: Proponuję falę procesów sądowych, prywatnych 15.03.06, 14:36 Ale calowac sie po zasmarkanych pyskach ,a cmokac faceta w lape to calkiem dwie inne sprawy,a do tego ten pan brezniew mial miliony soldatow ,tysiace czolgow, i samolotow ,a co ma w polsce B 16 30tys cichociemnych ,wiec to jest obrzydliwe !!! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Proponuję falę procesów sądowych, prywatnych 15.03.06, 14:43 el_p napisał: > Ja nie wiem jak mozecie akceptowac fakt, ze inne kraje dyktuja nam co mamy u > siebie robic? > Do tego obrazaja naszego prezydenta. Ladny czy nie, fajny czy nie, narod go > wybral i nalezy mu sie szacunek jako glowie Panstwa. > ... może tylko ... narodek A on buńczucznie deklarował się być "prezydebtem wszystkich Polaków".... Homoseksualiści, nawet z polskim paszportem - to nie Polacy??? Odpowiedz Link Zgłoś
el_p Re: Proponuję falę procesów sądowych, prywatnych 15.03.06, 14:59 Polacy, ale co z tego wynika? Na bank znajda sie zwolennicy poligami ktorzy nie maja szans zyc tak jak chca. Sa Polakami rowniez i co? Odpowiedz Link Zgłoś
m15 a co z wolnością wypowiedzi ,moim zdaniem 15.03.06, 14:21 pederastia jest zboczeniem-patrząc z perspektywy teorii ewolucji,jest dewiacją patrząc z perspektywy zdrowia psychicznego,jest niemoralna patrząc z perspektywy należytego wychowania mlodego pokolenia-pozwijcie mnie do sądu Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub drogi m15, twoje zdanie.. 15.03.06, 14:23 ..jest dosc nieistotne i absolutnie nieprawdziwe w swietle badan naukowych. poczytaj o homoseksualizmie, dowiedz sie o probach ustalenia jego przyczyn, zauwaz jaki staly procent w KAZDEJ polulacji wykazuje orientacje homoseksualnai ze ten procen tej staly w czasie od tysiecy lat.. i wyluzuj sie.. tonei jest zarazliwe Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 "drogi m15" się zainfekował - niestety trwale... 15.03.06, 14:38 dundrub napisał: > ..jest dosc nieistotne i absolutnie nieprawdziwe w swietle badan naukowych. > poczytaj o homoseksualizmie, dowiedz sie o probach ustalenia jego przyczyn, zau > waz jaki staly procent w > KAZDEJ polulacji wykazuje orientacje homoseksualnai ze ten procen tej staly w c > zasie od tysiecy lat.. i > wyluzuj sie.. tonei jest zarazliwe Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: drogi m15, twoje zdanie.. 15.03.06, 14:44 ależ ja to wszystko wiem ,czytałem ,słuchałem ,lecz wiem także jak zmienia się zdanie na ten temat, tych wszystkich ,którzy w latach siedemdziesiątych promowali tzw "normalność pederastii" pod wpływem ich pseudonaukowych tez ,wykreślono pederastię z listy dewiacji,dzisiaj -ci panowie kwestionują wczorajsze dowody ,tak więc nie jest jednoznacznie dowiedzione,iż pederastia jest normą ,dyskutując o tych sprawach należy brać pod uwagę także miejscowe normy moralne ,nie twierdzę ,iż w odległej przyszłości pederastia nie zostanie uznana w polsce za normalność ,powiem więcej,może będzie modną zabawą wyższych sfer,normą ,wyższym poziomem kontaktów seksualnych itp.lecz dzisiaj polacy tego typu zachowań -szczególnie w miejscach publicznych nie aprobują Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: drogi m15, twoje zdanie.. 15.03.06, 14:48 poprosze wiec o nazwiska tych pseudonaukowcow z lat 70 tych ok? i jak to jest ze w 70 latach to tezy pseudonaukowe (czyli podwazasz piszac tak ich wiarygodnosc) a dzisiaj "ci sami panowie" juz absolutnie pure-science? tak? wytlumacz mi jakos ten brak logiki.. i tylko mi nie pisz vice versa, bo drugi raz nie wybacze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
m15 ależ wybacz 15.03.06, 15:08 mój drogi -wiedza kosztuje ,a ty ciągle żądasz bym kształcił ciebie - gratis,powinieneś wybrać lepszą uczelnię ,lepszy kierunek ,a nie marketing i zarządzanie w prywatnej wyciskarce kasy,co do nazwisk -to polecam wikipedię ,znajdziesz tam wszystko i dość solidnie opisane,wystarczy trochę dobrej woli i odrobinę wysiłku ,przyjemnej lektury Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub zgadywanki i zalozenia 15.03.06, 15:34 co do mojej uczelni i wyksztalcenia wsadz sobie do kieszeni.. a jezeli odsylasz mnie do wikipedii - to oznacza, ze nieiele wiesz na temat tych badan i podejscia.. spychologia.. zegnam pana ozieble Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Re: drogi m15, twoje zdanie.. 15.03.06, 14:50 itp.lecz dzisiaj polacy tego > typu zachowań -szczególnie w miejscach publicznych nie aprobują Jakich qrna "zachowań" ???? Pewno chodzi o stosunki doodbytnicze dokonywane gromadnie w centrum miasta między godz. 15-16, Tak ??? Okład z lodu nie na głowę ! Na genitalia; bo stamtąd te rewolucyjne poglądy aż tu przywędrowały... Ach, żal (poopę) ściska ! Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: drogi m15, twoje zdanie.. 15.03.06, 15:18 carlitos35 napisał: > itp.lecz dzisiaj polacy tego > > typu zachowań -szczególnie w miejscach publicznych nie aprobują > > Jakich qrna "zachowań" ???? Pewno chodzi o stosunki doodbytnicze dokonywane > gromadnie w centrum miasta między godz. 15-16, Tak ??? > Okład z lodu nie na głowę ! Na genitalia; bo stamtąd te rewolucyjne poglądy aż > tu przywędrowały... Ach, żal (poopę) ściska ! > miałem "wątpliwą"przyjemność oglądać paradę miłości ,takiego wyuzdania to nawet sodoma nie widziała ,te popisy pederastów to jedna wielka obscena,fuj Odpowiedz Link Zgłoś
lukkiee Re: "Lech Kaczyński znienawidzoną ikoną homofobii 15.03.06, 14:16 największa porażka od 1989 r.? gdzie tam! od epoki kredy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zlappande Re: "Lech Kaczyński znienawidzoną ikoną homofobii 15.03.06, 14:18 swietnie Kaczynski podsumowal swojego brata. Faktycznie: Upadek Zachodu będzie nieunikniony, kiedy 50 procent mężczyzn nie będzie interesować się kobietami Ciekaw jestem, ktora z bab sie teraz poswieci, aby ocalic zachodnia cywilizacje? Moze byc brzydka... A co z Panem Rydzykiem ? Tez sie nie interesuje kobietami (choc kto go tam w sumie wie...) Odpowiedz Link Zgłoś
monachus Re: "Lech Kaczyński znienawidzoną ikoną homofobii 15.03.06, 14:19 rydz to nowa pani jarka k Odpowiedz Link Zgłoś
zielona.budka pierwszy raz w Berlinie i już taki sławny;) 15.03.06, 14:23 www.google.pl/search?hl=pl&q=kaczynski+humboldt&btnG=Wyszukaj+w+Google&lr= Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: pierwszy raz w Berlinie i już taki sławny;) 15.03.06, 14:28 Polakom i Polsce zagrazaja homoseksualisci ...... to Polska juz jest tak zapedalona ,ze rzad musi z tym zjawiskiem walczyc . Tzn ze Kaczynski , chce oczyscic kosciol katolicki , najbardziej zapedalone srodowisko w kraju ? Odpowiedz Link Zgłoś
auto258374 Hitlerowski nazizm przeciwko gejom w Polsce 15.03.06, 14:49 /Gazeta Wybiórcza, "Polscy faszyści zabraniają parady LGZBT", 24. listopada 2015 roku./ Prezydent Szczecina zabronił parady zorganizowanej przez LGZBT. Organizacje broniące praw człowieka planują złożenie pozwu do Strasburga. Prezydent nie zezwolił na połączoną paradę LGZBT (Les-Gay-Zoo-Bi-Trans) i NPL (Necrophile Pride League). W paradzie równości miała również wziąć udział delegacja murzyńskich hermafrodytów, zwolenników legalizacji kazirodztwa. "-Świętym prawem dorosłego ojca jest kopulacja z synem, przecież się kochamy" - argumentuje ubrany na kolorowo manifestant i wyjaśnia: "-Nasza organizacja to Tolersex. Towarzystwo młodych i wolnych pomagające osobom w przedziale wiekowym 15 - 26 lat w określaniu swojej tożsamości seksualnej, samoakceptacji oraz rozwoju własnych zainteresowań i umiejętności." Znani w mieście polscy aktywiści LGZBT również pojawili się ze swoimi męskimi partnerami - pierwszy z koziołkiem o imieniu Pafnucy, zaś drugi z ostatnio poznanym pięknym włochatym wyżłem o imieniu Megi. "-Uwielbiam gdy patrzy na mnie tymi swoimi smutnymi oczami, gdy jestem w nim z tyłu" - powiedział dziennikarzowi. Pojawił się również znany publicysta Janusz Majcher ze swoją piekną, nawoskowaną dynią. "-Dynia jest dla mnie jak żona, moim zdaniem to przyszłość naszego społeczeństwa. Chcę mieć z nią dzieci, gdyż się kochamy" - argumentuje pisarz. Na paradzie pojawi sie również szereg aktywistek lesbijskich z ukochanymi owczarkami niemieckimi, po to by domagać się równych praw i legalizacji ich zwiazków. "-Brak akceptacji faszystowskiego społeczenstwa dla naszej inności bardzo mnie boli. Przecież my z Dżokiem chcemy tylko miłosci" - wyznała Gazecie jedna z manifestantek. Na znak protestu francuscy nekrofile urządzą pod polską ambasadą w Paryżu manifestację z udziałem swoich nieco ospałych partnerów. Manifestacja bedzie równiez nielegalna poniewaz naczelny mufti Paryża nie wyraził na nią zgody. Demonstranci zapowiadają jednak że ich wystąpienia będą równie radykalne jak te z 2005 roku - kochający inaczej będą rysowac parasolkami lakier na zaparkowanych na ulicy rowerach oraz podpalac kosze na śmieci zmywaczem do paznokci. Składany przez aktywistów pozew do Strasburga bedzie sześćdziesiątym czwartym z kolei. W ostatnim czasie Trybunal ma problemy z terminowym rozpatrywaniem skarg ponieważ priorytet zostal przyznany sprawom przymusowego obrzezania, któremu nie chcą poddawac się nie-muzulmanscy mieszkańcy Francji. Druga kategoria spraw to protesty przeciwko lekcjom seksu analnego, które według zacofanych mieszkańców holenderskich wiosek są dla ich dzieci nieco bolesne. Parlament Europejski głosuje obecnie nad normami dotyczacymi refundacji wazeliny dla szkół holenderskich, ponieważ jak twierdzi przewodnicząca Dutroux "-walki o tolerancję nie możemy zatrzymywać z tak błahych powodów" i wyjaśnia "-dzieci muszą poznać wady i zalety wszystkich technik, nie możemy dyskryminować żadnej z nich. Tego wymaga postęp i tolerancja." Manifestację wsparły licznie polskie koła polityczne takiej jak SdUPaL a także polscy Zieloni. Ci ostatni dopiero podnoszą się po poważnych stratach zadanych im przez w ciągu kilku ostatnich lat. Na AIDS zmarli wybitni działacze na rzecz postępu i tolerancji działający w obu partiach, m.in. Szymon Niuniek, Darek Szwab i Robert Biedronka, który przez cztery lata bohatersko walczył z powikłaniami porzężączkowo-syfilitycznymi za co został odznaczony Orderem Tęczowego Odbytu. Komisja do Spraw Tolerancji wnioskuje już do Parlamentu Europejskiego o postawienie w Rotterdamie Pomnika Męczenników Ruchu Gejowskiego, który ma upamiętniać ofiary nierównej walki o tolerancję, która zakończyłaby się niewątpliwym sukcesem gdyby nie dziesiątkujące środowiska gejowskie choroby weneryczne. W Parlamencie Europejskim jest już projekt ustawy, która ma zmienić klasyfikację HIV/AIDS z "przewlekłej choroby" na "lekką dolegliwość związaną z orientacją seksualną" i zapewnić środowiskom gejowskim całkowitą refundację leków antywirusowych. "-Nie możemy zmienić naszych praktyk seksualnych, bo nie. Zaś prezerwatywy to faszystowskie ograniczenie naszej wolności i do tego troszkę uciskają" - żachnął się przedstawiciele tęczowego ruchu. "-Z HIV da się żyć, ale leczenie jest drogie dlatego żądamy refundacji", dodaje. Grupa walczy także o usunięcie z listy zaburzeń psychicznych koprofilii, argumentując że jest to taka sama orientacja seksualna jak wszystkie inne i nie powinna być z tego powodu dyskryminowana. "Homoseksualizm też był kiedyś tak traktowany, ale to się zmieniło i teraz wszyscy nas lubią", wyjaśnia. Rada Europy w oświadczeniu zarzuciła także Polsce faszyzm i nietolerancję w związku z tym że nasz kraj radykalnie odstaje od średniej europejskiej jeśli chodzi o ilość zakażeń HIV i ich profil. "-W Niemczech czy Wielkiej Brytanii odsetek chorych na HIV jest dwukrotnie większy niż w Polsce, a ilość gejów z tą przypadłością 4-5x większa. Nie potafimy tego wyjaśnić inaczej jak nazistowską dyskryminacją" - powiedział przedstawiciel agencji EuroStat i zapowiedział wniesienie do PE petycji o nakazanie Polsce jak najszybsze dołączenie do postępowej czołówki nowej Europy. /Gazeta Wybiórcza, "Polscy faszyści zabraniają parady LGZBT", 24. listopada 2015 roku./ Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub przyjmij 15.03.06, 14:51 moj podziw dla wyobrazni.. i wspolczucie dla stopnia zrozumienia przez ciebie tematu Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: przyjmij 15.03.06, 15:26 dundrub napisał: > moj podziw dla wyobrazni.. i wspolczucie dla stopnia zrozumienia przez ciebie t > ematu masz strasznie mentorskie zacięcie i nieustraszoną chęć pouczania,skąd u ciebie to poczucie nieomylności i misji uświadamiania ,ja i wielu innych, gazety już nie czytamy ,więc zmiłuj się i nie cytuj ich tekstów ,ja te teksty znam dokładnie,te argumenty dawno przeanalizowałem i odrzuciłem jako z gruntu fałszywe,tak więc ,jeśli masz coś do powiedzenia od siebie -to proszę bardzo,lecz jeśli chcesz cytować wybiórczą -to daruj mi,nam i sobie Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: przyjmij 15.03.06, 15:37 nikogo nie cytuje panie mglawico... a jesli juz to nie wybiorcza ale np WHO w kwestii zaburzen zdrowia psychicznego a jesli TY nie czytasz juz wybiorczej, to skad wiesz co w niej napisane? a jesli nie wiesz, to jakie masz prawo odnosic sie do tego, co pisza dziennikarze z wyborczej? Odpowiedz Link Zgłoś
auto258374 Gazeta Wyobrcza, HIV i geje 15.03.06, 16:21 Jeśli chodzi o homoseksualistów i HIV/AIDS to ja już podawałem BARDZO ciekawe dane za EuroHIV/WHO, więc trudno zarzucić im nieobiektywność: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=33030133&a=33046652 Jeśli chodzi o uczciwość Gazety Wyborczej to polecam: pl.wikipedia.org/wiki/Dyskusja:Gazeta_Wyborcza#Dezinformacje_Gazety_Wyborczej Odpowiedz Link Zgłoś
idzikj Re: "Lech Kaczyński znienawidzoną ikoną homofobii 15.03.06, 14:24 Jestem dumny ze Kaczynski jest przeciw gejom!!! Odpowiedz Link Zgłoś
el_p Re: "Lech Kaczyński znienawidzoną ikoną homofobii 15.03.06, 14:30 Ja was spoleczenstwo jednak nie rozumiem. Do wyborow to sie nikomu tylka nie chcialo ruszyc. Jacys debile organizowali bojkot wyborow. I co macie? Dobrze bylo wiadomo jakie sa opcje. I co?? frekwencja jaka byla kazdy wie. Widzialy galy co braly, po odejsciu od urny reklamacji nie uwzglednia sie. A jak tak bardzo sie nie podoba, to jest droga prawna aby to zmienic. Wystarczy ruszyc tylki i zabrac sie do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś