Gość: Bunny IP: 212.74.226.* 13.12.02, 22:58 Kocham go, bo nienawidze terrorysci! Ci co terrorysci lubia pisza idiotyzmy o naszym Bushu. Zazdroscicie nam i tyle, a przeciez dla wspolnego dobra to robimy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rybb Re: Kocham Busha! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.02, 23:34 Gość portalu: Bunny napisał(a): > Kocham go, bo nienawidze terrorysci! > Ci co terrorysci lubia pisza idiotyzmy o naszym Bushu. Zazdroscicie nam i > tyle, a przeciez dla wspolnego dobra to robimy! hmp... hrmp... hrmph... mmammmmm.... hrrr.. gargle... hrrr.... cough... tphu tphu. oj, przepraszam, zadlawilem sie pretzelkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viper Re: Kocham Busha! IP: *.client.attbi.com 13.12.02, 23:37 Gość portalu: rybb napisał(a): > Gość portalu: Bunny napisał(a): > > > Kocham go, bo nienawidze terrorysci! > > Ci co terrorysci lubia pisza idiotyzmy o naszym Bushu. Zazdroscicie nam i > > tyle, a przeciez dla wspolnego dobra to robimy! > > hmp... > hrmp... > hrmph... mmammmmm.... hrrr.. gargle... hrrr.... cough... > tphu tphu. > > oj, przepraszam, zadlawilem sie pretzelkiem. to popij wyborowa, polaczku pijaczku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mietek To lećcie ciągnąć bushowi jak go kochacie IP: proxy / *.telepac.pt 14.12.02, 00:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viper Re: To lećcie ciągnąć bushowi jak go kochacie IP: *.client.attbi.com 14.12.02, 00:17 PRZYNAJMNIEJ NIE DAJE DUPSKA KWACHOWI-PIJAKOWI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mietek Re: To lećcie ciągnąć bushowi jak go kochacie IP: proxy / *.telepac.pt 14.12.02, 00:41 Gość portalu: Viper napisał(a): > PRZYNAJMNIEJ NIE DAJE DUPSKA KWACHOWI-PIJAKOWI Pudło! Już leć ciągnąć bushowi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viper Re: To lećcie ciągnąć bushowi jak go kochacie IP: *.client.attbi.com 14.12.02, 00:42 Gość portalu: Mietek napisał(a): > Gość portalu: Viper napisał(a): > > > PRZYNAJMNIEJ NIE DAJE DUPSKA KWACHOWI-PIJAKOWI > Pudło! Już leć ciągnąć bushowi! znowu polaczek denaturat chla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunny Re: To lećcie ciągnąć bushowi jak go kochacie IP: 212.74.224.* 14.12.02, 23:58 nie przejmuj sie tym wiesniakiem, kiedys wytrzezwieje... gdy w Warszawie cos walna, zacznie myslec inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Krowopasom pod rozwage... IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 14.12.02, 00:54 Milosnikom Busha bushewikom do zapamietania... Zestawienie określeń stosowanych wobec Józefa Stalina Czułe serce świata Człowiek, który wygrał wszystkie bitwy Człowiek, który ocalił ludzkość Generalissimus pokoju i zwycięstwa Genialny architekt komunizmu Genialny umysł, płomienne uczucie, żelazna wola rewolucjonisty Gwiazda Kaukazu Gwiazda przewodnia i nadzieja narodów Inżynier naszych marzeń Jutrzenka nowej ery Marszałek zwycięstw Mądry i prosty jak prawda Mąż natchniony Mąż sprawiedliwy Nadzieja i otucha całej ludzkości Najlepszy i najmądrzejszy z przyjaciół Najserdeczniejszy przyjaciel zwykłego człowieka Największy humanista naszych czasów Nasze Słońce Olbrzym myśli i czynu Pierwszy obywatel świata Pochodnia rewolucji światowej Potężny, twórczy, promienny, płomienny człowiek Prometeusz nowej ery Słońce komunizmu Słońce ludzkości, pokoju i postępu Ten, który ukochał prostego człowieka Troskliwy opiekun i światły doradca Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunny ????????? IP: 212.74.224.* 14.12.02, 23:59 co ma do tego Bush??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunny do glupka raz jeszcze IP: 212.74.224.* 14.12.02, 23:57 zazdroscisz i tyle :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunny do glupka IP: 212.74.224.* 14.12.02, 23:55 skad te wulgarzyny? Po prostu nie lubimy terrorysci i chcemy raz na zawsze z tymi h*jami skonczyc! Z Bushem ich zalatwimy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mietek Re: do mądralka IP: proxy / *.telepac.pt 15.12.02, 01:54 Leci sobei samolot. Stewardessa do pasażera araba: -Czy podać coś panu alkoholowego do picia? -Nie, dziękuję. Zaraz będę prowadził. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Kocham Busha! IP: *.client.attbi.com 15.12.02, 04:08 sERCE NIE SLUGA Odpowiedz Link Zgłoś
_bunny Re: Bush 18.12.02, 00:22 Moze nie jest swiety, ale na dzien dzisiejszy, tylko on chce walczyc z terroryzmem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |v|rowa Re: Kocham Busha! IP: 134.174.196.* 15.12.02, 05:51 A ja tam sobie mysle, ze jakby jakas praktykantka zrobila Bushowi pod stolem klintona, to by sie chlopak troche wyluzowal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Kochalem Busha! ale juz koniec IP: *.proxy.aol.com 15.12.02, 08:30 Mialem jechac na wojne pobuszowac z Bushem w buszu-pytalem Busha ile moge na tym stracic??????-on odpowiada ze tam duzo ropy -ja pytalem o zielone ja rope mam w dupie(wlasna) a Bush swoje "ja dokladnie nie wiem gdzie jest Irak ale jako czlowiek z Texasu uczuje duza rope !!!" Wkurwil mnie o zielonych nic nie mowi wiec pierdole na wojne nie jade. Odpowiedz Link Zgłoś
_bunny Re: Kochalem Busha! ale juz koniec 18.12.02, 00:24 Nie martw sie, dostaniesz kawalek zysku... o ile pojedziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PULS Re: Kocham Busha! IP: *.tnt91.chi5.da.uu.net 15.12.02, 08:54 Gość portalu: Bunny napisał(a): > Kocham go, bo nienawidze terrorysci! > Ci co terrorysci lubia pisza idiotyzmy o naszym Bushu. Zazdroscicie nam i > tyle, a przeciez dla wspolnego dobra to robimy! A gdyby nie terrorysci to bys go nie kochal?co?. Przynajmniej nie ukrywasz swego pederastwa-i za to cie docenic trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mietek Już leć załapać się do kolejki. Usta na 'O'! IP: proxy / *.telepac.pt 18.12.02, 01:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bush Re: Kocham Busha! IP: *.highway.telekom.at 15.12.02, 14:44 chlopie, jestem dla ciebie za stary, ja juz nie moge. Idz do mojego kolegi Putina (Pucio lubi takich jak ty) Buzka stary ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunny Re: do Wszystkich! IP: 212.74.227.* 18.12.02, 00:08 Nikt z was nie kocha swoich rodzicow? Dlaczego slowo kochac rozumiecie wlasnie w taki sposob? Odpowiedz Link Zgłoś