Gość: piotr.ny IP: *.valueline.com 17.12.02, 19:55 Nareszcie rzad bedzie wydawac moje podatki na cel ktory wzbogaci amerykanskie firmy, a nie bawil sie w dzialalnosc chrytatywna i karmil nieudacznikow na calym swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dr zeby chronic przy okazji twoj tylek IP: *.acn.waw.pl 17.12.02, 20:14 Chyba ze sobie wybudujesz schron za stodola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Bez sensu. Wystarczy przemycic mala bombe A i tyle... IP: 217.153.49.* 18.12.02, 10:07 a system rakietowy na nic sie nie przyda. Bombe A mozna przemycic za posrednictwem kutra rybackiego, przywiezc do portu, przeladowac na ciezarowke, zawiezc gdzie trzeba i zdetonowac. Malo bylo filmow, ktore to pokazywaly ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kikioo the anime s*x doll greenpoint? IP: 63.81.72.* 17.12.02, 20:18 bo gdzie indziej tacy cuchnacy republikanie by sie znalezli... tarcza to moze dobry pomysl, ale zebys uzywac jej jako pretekstu zeby sie posmiac z reszty swiata? dziecinada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: greenpoint? IP: *.host1.starman.ee 17.12.02, 20:35 Tarcza to nie sposob,moze by tak troche zmienic polityke i podejscie do drugich panstw,byloby mniej wrogow?Na kazda tarcze ,wczesniej czy pozniej znajdzie sie mocny miecz,i co potem?Kolejna tarcza?Przypomne chocby "niewidzialne samoloty", ktore Rosjanie z pomoca "Kolczugi"wykrywajaz lekkoscia. Widac ze USA nie ma na co kase wydawac. Odpowiedz Link Zgłoś
galaxy2099 Re: greenpoint? 17.12.02, 20:40 A co cie gosciu obchodzi cudza kasa. Zajmij sie swoja. Gość portalu: Kris napisał(a): > Tarcza to nie sposob,moze by tak troche zmienic polityke i > podejscie do drugich panstw,byloby mniej wrogow?Na kazda > tarcze ,wczesniej czy pozniej znajdzie sie mocny miecz,i co > potem?Kolejna tarcza?Przypomne chocby "niewidzialne samoloty", > ktore Rosjanie z pomoca "Kolczugi"wykrywajaz lekkoscia. > Widac ze USA nie ma na co kase wydawac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: greenpoint? IP: *.host1.starman.ee 17.12.02, 21:32 No jak,ulzylo ci? galaxy2099 napisał: > A co cie gosciu obchodzi cudza kasa. > Zajmij sie swoja. > > > Gość portalu: Kris napisał(a): > > > Tarcza to nie sposob,moze by tak troche zmienic polityke i > > podejscie do drugich panstw,byloby mniej wrogow?Na kazda > > tarcze ,wczesniej czy pozniej znajdzie sie mocny miecz,i co > > potem?Kolejna tarcza?Przypomne chocby "niewidzialne samoloty", > > ktore Rosjanie z pomoca "Kolczugi"wykrywajaz lekkoscia. > > Widac ze USA nie ma na co kase wydawac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galaxy2099 Re: greenpoint? IP: *.chcg3.il.corecomm.net 18.12.02, 04:04 A pewnie. mi przewaznie jest lekko. Nie narzekam. A jak to wyglada u ciebie? Ciezko co? Strasznie ci dokucza widze fakt, ze kogos stac na budowanie zabawek typu tarcza rakietowa. Wiec poplacz, pobiadol troche na forum. Rzuc pare epitetow na Amerykanow. Bedzie ci lzej. Gość portalu: Kris napisał(a): > > No jak,ulzylo ci? > > > galaxy2099 napisał: > > > > > > > > > A co cie gosciu obchodzi cudza kasa. > > Zajmij sie swoja. > > > > > > Gość portalu: Kris napisał(a): > > > > > Tarcza to nie sposob,moze by tak troche zmienic polityke i > > > podejscie do drugich panstw,byloby mniej wrogow?Na kazda > > > tarcze ,wczesniej czy pozniej znajdzie sie mocny miecz,i co > > > potem?Kolejna tarcza?Przypomne chocby "niewidzialne samoloty", > > > ktore Rosjanie z pomoca "Kolczugi"wykrywajaz lekkoscia. > > > Widac ze USA nie ma na co kase wydawac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: greenpoint? IP: *.host3.starman.ee 18.12.02, 19:07 Gość portalu: galaxy2099 napisał(a): > A pewnie. mi przewaznie jest lekko. Nie narzekam. > A jak to wyglada u ciebie? Ciezko co? > Strasznie ci dokucza widze fakt, ze kogos stac na budowanie > zabawek typu tarcza rakietowa. > Wiec poplacz, pobiadol troche na forum. > Rzuc pare epitetow na Amerykanow. Bedzie ci lzej. > Mylisz sie,po prostu dziwie sie ,ze demokratyczny(?),rozwiniety kraj w XXI wieku ,jako wazny srodek zapewnienia bezpiecznej przyszlosci,uwaza uzbrojenie sie po zeby,obstawienie sie rakietami itp.brednie.Jest pytanie;w jakim celu?Z tak potezna armia i z takim budzetem na cele wojskowe przeciw Al Kaid`zie,czy panstwom tzw.osi zla?Nie wierze.zapachlo palonym,po prostu w gacie robia,ze takich bedzie coraz wiecej. > > Gość portalu: Kris napisał(a): > > > > > No jak,ulzylo ci? > > > > > > galaxy2099 napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > A co cie gosciu obchodzi cudza kasa. > > > Zajmij sie swoja. > > > > > > > > > Gość portalu: Kris napisał(a): > > > > > > > Tarcza to nie sposob,moze by tak troche zmienic polityke > i > > > > podejscie do drugich panstw,byloby mniej wrogow?Na kazda > > > > tarcze ,wczesniej czy pozniej znajdzie sie mocny miecz,i > co > > > > potem?Kolejna tarcza?Przypomne chocby "niewidzialne > samoloty", > > > > ktore Rosjanie z pomoca "Kolczugi"wykrywajaz lekkoscia. > > > > Widac ze USA nie ma na co kase wydawac. Odpowiedz Link Zgłoś
galaxy2099 Re: greenpoint? 23.12.02, 09:42 A to sa tylko wypociny twojego chorego umyslu. Ale kazdy ma przawo pocic sie tak jak chce. A ty poczekaj jak "tacy" cie obleza jak wszy i przepedza z twojego wlasnego domu i kraju. Jesli nie ciebie to twoje dzieci. Bo kto bedzie robil w gacie to dopiero zobaczymy. Gość portalu: Kris napisał(a): > Gość portalu: galaxy2099 napisał(a): > > > A pewnie. mi przewaznie jest lekko. Nie narzekam. > > A jak to wyglada u ciebie? Ciezko co? > > Strasznie ci dokucza widze fakt, ze kogos stac na budowanie > > zabawek typu tarcza rakietowa. > > Wiec poplacz, pobiadol troche na forum. > > Rzuc pare epitetow na Amerykanow. Bedzie ci lzej. > > > > Mylisz sie,po prostu dziwie sie ,ze demokratyczny(?),rozwiniety kraj w XXI > wieku ,jako wazny srodek zapewnienia bezpiecznej przyszlosci,uwaza uzbrojenie > sie po zeby,obstawienie sie rakietami itp.brednie.Jest pytanie;w jakim celu?Z > tak potezna armia i z takim budzetem na cele wojskowe przeciw Al Kaid`zie,czy > panstwom tzw.osi zla?Nie wierze.zapachlo palonym,po prostu w gacie robia,ze > takich bedzie coraz wiecej. > > > > > > > Gość portalu: Kris napisał(a): > > > > > > > > No jak,ulzylo ci? > > > > > > > > > galaxy2099 napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > A co cie gosciu obchodzi cudza kasa. > > > > Zajmij sie swoja. > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Kris napisał(a): > > > > > > > > > Tarcza to nie sposob,moze by tak troche zmienic polityke > > i > > > > > podejscie do drugich panstw,byloby mniej wrogow?Na kazda > > > > > tarcze ,wczesniej czy pozniej znajdzie sie mocny miecz,i > > co > > > > > potem?Kolejna tarcza?Przypomne chocby "niewidzialne > > samoloty", > > > > > ktore Rosjanie z pomoca "Kolczugi"wykrywajaz lekkoscia. > > > > > Widac ze USA nie ma na co kase wydawac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozwa Re: greenpoint? IP: *.proxy.aol.com 18.12.02, 04:29 Gość portalu: kikioo the anime s*x doll napisał(a): > bo gdzie indziej tacy cuchnacy republikanie by sie znalezli... > tarcza to moze dobry pomysl, ale zebys uzywac jej jako pretekstu > zeby sie posmiac z reszty swiata? dziecinada. To nie zadna dziecinada,bo jak ja bym mial taka tarcze za stodola pod Lomza,to by nikt nie gadal z sasiadow moich ze Jadzka,Bolek ,Zocha i Wacek to nie moje bachory sa,jak ta tarcza bedzie to moja Kazia juz nigdy ze Stachem z Ostrolenki bez mojej wiedzy na kartoflisku sie nie spotka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: greenpoint? IP: *.75.252.64.snet.net 18.12.02, 04:35 Hi, jak nie na kartoflisku, to w stodole sie chedozyc beda. Tu tarcza nie podola. Jak chuc to chuc... Gość portalu: Jozwa napisał(a): > Gość portalu: kikioo the anime s*x doll napisał(a): > > > bo gdzie indziej tacy cuchnacy republikanie by sie > znalezli... > > tarcza to moze dobry pomysl, ale zebys uzywac jej jako > pretekstu > > zeby sie posmiac z reszty swiata? dziecinada. > To nie zadna dziecinada,bo jak ja bym mial taka tarcze za > stodola pod Lomza,to by nikt nie gadal z sasiadow moich ze > Jadzka,Bolek ,Zocha i Wacek to nie moje bachory sa,jak ta tarcza > bedzie to moja Kazia juz nigdy ze Stachem z Ostrolenki bez mojej > wiedzy na kartoflisku sie nie spotka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr.ny ha, ha, ha, ha IP: *.valueline.com 17.12.02, 20:38 tu was boli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr.ny Re: ha, ha, ha, ha IP: *.valueline.com 18.12.02, 15:23 smialem sie z tych lebkow ktorych ogarnelo politycznie poprawne oburzenie ze Ameryka woli wydawac wlasne pieniadze na siebie niz na innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plus Re: Amerykanie uruchomią tarczę antyrakietową prz IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.12.02, 08:59 Ci doradcy maja nazwiska bardzo zblizone do tych ktorzy teraz buduja mur i tlumacza ludziom ze to dla bezpieczenstwa .Po pierwsze -wymienic tych starych zgredow niech mury buduja dla siebie - najwyzszy czas przekazac rzady ludzia mlodym ktorzy majha wizie swiata na poziomie xxi wieku .Teraz rzadzi ciemnota z epoki kamienia lupanego . Politycy i ci ktorzy te wojny finansuja tzw.gangsterzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr.ny zmiana rzadow IP: *.valueline.com 18.12.02, 15:21 nie wiem czy wiesz, ale w USA zmiana prezydenta i czlonkow kongresu (a co za tym idzie i rzadu) natepuje w wyniku wyborow. A wyborcy amerykanscy wlasnie niedawno zadecydowali o tym ze Kongres bedzie aki, a nie inny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shejk Re: zmiana rzadow IP: 207.191.227.* 23.12.02, 06:15 Na nic sie to wszystko zda bo jak to mowia chciala babka pierdnac nasrala w koszule.Ot i tyle.Trzeba modlic sie za samego siebie bo czasy niepewne. Odpowiedz Link Zgłoś