j-k 20.05.06, 14:30 jak mirmil mustafa-goldbaum ibrahim-szlagbaum islamski-patriota ??? Moze ktorys zechce mi udowodnic - jaka to z islamu "pokoj milujaca" i tolerancyjna religia? :) serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34174,3357662.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwona334 Re: Gdzie sie podzialy forumowe Islamuski.??? 20.05.06, 14:38 Co ty chcesz? maja sprawdzone wzory: www.graffitieuropa.org/news/25/judenstern.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Re: Gdzie sie podzialy forumowe Islamuski.??? 20.05.06, 15:52 j-k napisał: "Moze ktorys zechce mi udowodnic - jaka to z islamu "pokoj milujaca" i tolerancyjna religia? :)" Po co oni maja udowadniac? Na razie Ty nie udowodniles, ze islam to wojujaca religia (nie myl politiki z religia). Odwrocmy Twoje pytanie: udowodnij mi, ze Chrzescijanstwo nie jest wojujaca religia. Zacznij od wypraw krzyzowych, prosze. Mozesz zakonczyc na Guantanamo i religijnych torturach, wybacze Ci nieznajomosc religijnych zasad amerykanskiego skrajnego chrzescijanstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: Gdzie sie podzialy forumowe Islamuski.??? 20.05.06, 15:57 ghotir napisał: > j-k napisał: "Moze ktorys zechce mi udowodnic - jaka to z islamu "pokoj > milujaca" i tolerancyjna religia? :)" > > Po co oni maja udowadniac? Na razie Ty nie udowodniles, ze islam to wojujaca > religia (nie myl politiki z religia). - decyzje parlamentu iranu maja oczywisty kontekst religijny,a nie polotyczny. Chodzi o oddzielenie ludzi od siebie ze wzgledu na religie, a nie przekonania polityczne. > > Odwrocmy Twoje pytanie: udowodnij mi, ze Chrzescijanstwo nie jest wojujaca > religia. Zacznij od wypraw krzyzowych, prosze. - alez za bardzo prosze. Chrzescijanstwo juz conajmniej od 200-tu lat nikomu nie narzuca swojej wiary sila... Mozesz zakonczyc na Guantanamo - zas w Guantanamo nie trzyma sie w wiezieniu ludzi za islam, lecz za posiadanie broni i strzelanie do Amerykanow :) siedzieli tam rowniez "Nieislamuski" (kilku) z Rosji i inych krajow. Odpowiedz Link Zgłoś
w_ojciech Re: Gdzie sie podzialy forumowe Islamuski.??? 20.05.06, 16:14 j-k napisał: > Mozesz zakonczyc na Guantanamo > > - zas w Guantanamo nie trzyma sie w wiezieniu ludzi za islam, lecz za > posiadanie broni i strzelanie do Amerykanow :) =========================================================== Chciał zabić Osamę? Gdyby szukać najbardziej niezwykłego więźnia Guantanamo, można by chyba za takiego uznać jednego z Ujgurów - Saddiqa Ahmada Turkistaniego. Siedzi piąty rok w obozie dla terrorystów al Kaidy, mimo że Amerykanie znaleźli go w 2001 roku w afgańskim więzieniu, gdzie talibowie trzymali go przez cztery lata za . próbę zamachu na Osamę ben Ladena. serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34292,3138475.html Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Re: Gdzie sie podzialy forumowe Islamuski.??? 20.05.06, 16:28 j-k napisał: "decyzje parlamentu iranu maja oczywisty kontekst religijny,a nie polotyczny." Wlasnie pokazales tu, ze mylisz polityke z religia. "Chrzescijanstwo juz conajmniej od 200-tu lat nikomu nie narzuca swojej wiary sila..." Not at all :). Amerykanskie poparcie dla przeciwnika Mao nie mialo nic wspolnego ze zmuszeniem tego przeciwnika do uznania jego chrzescijanskiej zony jako jego jedynej zony (ironia). Chrzescijanstwo nie ma nic wspolnego z praca misjonarska w trzecim swiecie (ironia). Chrzescijanscy zolnierze US nie ponizaja wyznawcow islamu w Guantanamo (ironia). J-K, udalo Ci sie zapomniec ze kolonializm i neo-kolonializm, obecne w polityce swiatowej w ostatnich dwustu latach, maja bardzo mocne religijne korzenie. Jak chcesz sie ze mna klocic to powstrzymaj sie od przytaczania argumentow, ktore pracuja przeciwko Twojej tezie. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Gdzie sie podzialy forumowe Islamuski.??? 20.05.06, 15:54 wierzysz w to? ja nie bardzo.Aaki dal tu gdzies linka na haaretza,ze to bujda kolo pieca Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Gdzie sie podzialy forumowe Islamuski.??? 20.05.06, 15:56 maja dosyc idiotow typu araba z himoroidami,ciebie i innych baranow,ktorzy kazdy temat sprowadzaja do gadki szmatki o d.. maryni. Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Gdzie sie podzialy forumowe Islamuski.??? 20.05.06, 16:02 j-k napisał: > Moze ktorys zechce mi udowodnic Musze poprawic swoj karman i zamiast wypuscic ptaka czy rybe odpowiem tobie, niebozatko. Musisz jedneak do rozmowy zakwalifikowac. Powiedz mi jasi jaki procent stanowia muzulmanie i chrzescijanie w Sukothai Ayutthaya . Rozwiazesz zadanie wlasciwie to zobaczymy dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Ibrahim - Islamusku :) 20.05.06, 16:06 moim celem nigdy nie byla rozmowa z Toba. Bo z kim i o czym? W zupelnosci wystarczy WYSMIEWANIE Twoich pokracznych anty-amerykanskich zalow :) Tfuj, jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Ibrahim - Islamusku :) 20.05.06, 16:08 j-k napisał: no wlasnie mowie panie dochtorze,chyba juz nawet na kobitki jasiu nie chce ci sie chodzic,lub nie moSzesz,bo poziom rozmow z toba zszedl rzeczywiscie na poziom himoroidow arapa, a nie kazdego to rajcuje. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: Ibrahim - Islamusku :) 20.05.06, 16:14 Helka, mustafa-goldbaum obiecal mi kiedys, ze bedzie mnie ignorowal (czego i Tobie zycze). Nie wiem tylko, czemu biedak nie moze dotrzymac danego mi slowa ? :) Powiedz szczerze, jak myslisz? Kiedy beda naloty na Iran? www.math.tau.ac.il/~turkel/stealth.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Ibrahim - Islamusku :) 20.05.06, 16:18 j-k napisał: > Helka, mustafa-goldbaum obiecal mi kiedys, ze bedzie mnie ignorowal > (czego i Tobie zycze). > > Nie wiem tylko, czemu biedak nie moze dotrzymac danego mi slowa ? :) > > Powiedz szczerze, jak myslisz? > Kiedy beda naloty na Iran? > www.math.tau.ac.il/~turkel/stealth.jpg jasiu juz dawno nalecielismy na iran,musieli ci tego nie donisc w domu kukulek,nie chcieli,zebys sie za bardzo podniecal,bo wtedy sobie robisz krzywde. czy twoja zona jeszcze istnieje,czy tez w mustafe sie juz przeobrazila? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Ibrahim - Islamusku :) 20.05.06, 16:18 jotka, ja powaznie, wierzysz w te doniesienia , jakiegos kanadyjskiego dziennika i GW? Czy to gdzies jeszcze przedrukowali? aaki dawal linka na haaretza www.haaretz.com/hasen/spages/717902.html ale mi sie przestal otwierac, wiec ci moge tylko strescic, ze specjalista israelski uwaza ,ze to nie prawda Gadac mi sie z tymi popluczynami na forum nie chce, ale uwazam tak: WParlamencie iranskim stanal projekt nakazujacy prawowiernym muzulmanom ubierac sie zgodnie z regulami szariatu. W to moge uwierzyc, precedensy juz byly Tylko, ze sila rzeczy naturalna, CI , ktorzy nie sa muzulmanami wyrozniali by sie w tlumie.Zadne opaski nie byly by potrzebne. I o to byc moze, przez przeklamanie powstal ten wrzask, bo ktos z iranskich innowiercow wyobrazil sobie te konsekwencje. Aha, jeszcze cos, ten haaretz i jego analityk nie wierzy doniesieniom piszac, ze wiadomosc pochodzi od emigranta perskiego, znanego ze swojej nienawisci do aktualnego iranskiego rzadu. I to tyle. Wywolujesz do tablicy, a juz tyle razy slyszales, przynajmniej ode mnie ,ze o "faktach prasowych " rozmawiac nie mam zamiaru Juz sie nauczylem,ze jesli sie te wiadomosci nie potwierdza, zaden z tych strzepiacych sobie jezyk markusow nie wstanie i nie powie, "sorry, bylem idiota" Odpowiedz Link Zgłoś
j-k To nie jest getto 20.05.06, 16:16 Izraelczycy zamkneli siebie za murem, a nie Palestynczykow. Palestynczycy, (gdy tylko dostana wize) moga wyjezdzac do dowolnego kraju Swiata i Izraelczycy bez problemu ich przepuszczaja :) Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Chrześcijanie i Żydzi z Iranu też mogą sobie 20.05.06, 16:18 jeździć gdzie chcą jeśli tylko ktoś na świecie ich przyjmie. Odpowiedz Link Zgłoś
lechu1 [...] 20.05.06, 16:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.mickiewicz tutaj! 20.05.06, 16:19 Iranian MPs deny report Jews will be forced to wear badges By Yossi Melman, Haaretz Correspondent and Haaretz Service Iranian legislators and officials on Saturday dispelled a report by a Canadian newspaper alleging Tehran's Muslim regime of planning to force religious minorities in the country to wear identification badges. On Friday, Canada's National Post reported that Iranian expatriates living in Canada confirmed reports that the Iranian parliament passed a law this week that would require the country's Jews and Christians to wear colored badges to identify them and other religious minorities as non-Muslims. www.haaretz.com/hasen/pages/ShArt.jhtml?itemNo=717902&contrassID=1&subContrassID=0&sbSubContrassID=0 Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: tutaj! 20.05.06, 16:21 adam.mickiewicz napisał: > Iranian MPs deny report Jews will be forced to wear badges > By Yossi Melman, Haaretz Correspondent and Haaretz Service > > >he,he jak to dobrze,bo inaczej od razu bysmy widzieli jak jotka z arapem wygladaja,i jeszcze skonalibysmy ze smichu:) Odpowiedz Link Zgłoś
adam.mickiewicz Re: tutaj! 20.05.06, 16:25 Ktos potrzebuje nowej radiostacji w Gliwicach albo nowego Reichstagu. A glupki jak to jotki juz sie podniecaja i wypychaja innych na wojne. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 dokladnie tak, widac zrobilo sie za spokojnie i za 20.05.06, 16:31 nudno Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: dokladnie tak, widac zrobilo sie za spokojnie 20.05.06, 16:34 krystian71 napisał(a): > nudno no ile mozna wytrzymac trajlowania z oblech...arapem z himoroidami,jotka,ktora zbziokowala w zakladzie zamknietym i z dana,ktora sie obzera fontrupkami z dzemem. he,he na sama mysl czleka mdli:) Odpowiedz Link Zgłoś
j-k oby :) 20.05.06, 16:37 Czas konczyc te dyskusje, Helka... masz racje... Podejmij wreszcie pierwsza meska decyzje w zyciu :) i wiecej sie do mnie nie odzywaj :) Wiesz, ze ja Cie tez nigdy pierwszy Cie nie zaczepiam, wiedzac doskonale, ze nie ma po co :) Jak myslisz, czy Iran beda bombardowac sami Amerykanie, czy jednak Izrael bedzie mial w tym tez pewien udzial? :) Odpowiedz Link Zgłoś
adam.mickiewicz Re: oby :) 20.05.06, 16:39 j-k napisał: > Czas konczyc te dyskusje, Helka... masz racje... Po takiej wpadce rzeczywiscie nie pozostalo ci nic innego Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Tobie tez nie 20.05.06, 16:44 Tobie tez nie. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=42157532&a=42162329 Odpowiedz Link Zgłoś
adam.mickiewicz "optyczne rozroznienie" :)))) 20.05.06, 16:48 Jakich niewiernych "oznaczaja" swoimi strojami ksieza katoliccy, strazacy, kelnerzy i gorale? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k czytaj ze zrozumieniem co? 20.05.06, 16:51 adam.mickiewicz napisał: > Jakich niewiernych "oznaczaja" swoimi strojami ksieza katoliccy< forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=42157532&a=42162613 Odpowiedz Link Zgłoś
adam.mickiewicz czytam dziewczynko 20.05.06, 16:54 > Oto z oboiwiazek noszenia islamskich strojow dla muzulmanow w Iranie... > oznacza DE FACTO oznakowanie "niewiernych" Co DE FACTO oznacza obowiazek noszenia przez ksiezy katolickich sutann? Odpowiedz Link Zgłoś
adam.mickiewicz ale jak smiesznie wycofal sie z tych opasek :) 20.05.06, 16:57 i probuje biedaczek ostatniej deski ratunku: "oznakowanie" innych wlasnym strojem! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: ale jak smiesznie wycofal sie z tych opasek : 20.05.06, 17:00 adam.mickiewicz napisał: > i probuje biedaczek ostatniej deski ratunku: "oznakowanie" innych wlasnym stroj > em! > > :))))) spytaj go co sam nosi:garniturek,sutanne,czy gwiazde dawida,a moze tylko slipy,tez cholera znaczy sie oznakowany? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: ale jak smiesznie wycofal sie z tych opasek : 20.05.06, 17:01 bo mu ja sam ten sposob honorowego wycofania podpowiedzialem troche wczesniej forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=42157532&a=42161444-- _____________ "łapać żebraka"! dla niepoznaki glośno krzyczały inne żebraki Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 zly link 20.05.06, 17:03 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=42157532&a=42161444 Odpowiedz Link Zgłoś
j-k czytaj uwazniej; Adasiu, dziewczynko :) 20.05.06, 17:07 Co de facto oznacza obowiazek umundurowania WSZYSTKICH (a nie tylko mullow) wyznawcow islamu na ulicach i Optycznego rozroznienia ich od "niewiernych" - jak nie islamofaszyzm? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: oby :) 20.05.06, 16:43 j-k napisał: > Czas konczyc te dyskusje, Helka... masz racje... alez koncz jasiu,koncz,tyle,ze z ciebie taki chlop jak wiesz dalej co dopowiedziec. chlop nie siedzialby na foum gadajac od lat o tych samych bzdurach jasiu,wiesz co chlop by zrobil,tego co ty juz niestety nie mozesz.no pa,pa kochanie i nie mecz sie za duzo,bo ci to rzeczywiscie nie wychodzi. polecam rumiankowe herbatki,wolne spacery i sluchanie spiewu ptakow,to koi nerwy a jak juz je ukoisz to kto wie,moze sobie co nieco z chemii przypomnisz o polimerkach. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: oby :) 20.05.06, 16:45 Helka, czy dalas slowo, ze koniec z Twoimi bezsensownymi zaczepkami? powiedz jasno i po mesku: ) tak? Nie? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: oby :) 20.05.06, 16:47 j-k napisał: > Helka, czy dalas slowo, ze koniec z Twoimi bezsensownymi zaczepkami? > powiedz jasno i po mesku: ) > > tak? > Nie? jasiu ja odpowiem chlopu a nie mazgajowi,ciebie przeciez nie mozna traktowac powaznie,a wiec kiedy bede chciala cos zrobic,to zrobie,niestety ani ty,ani ten poeta nie macie na to wplywu. a teraz podnies telefon i zadzwon,wiesz gdzie kotus,czy moze podac ci numer? ps.jasiu do ktorej w nocy piszesz na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 jeszcze troche za wczesnie.Jak jotce cos nie 20.05.06, 16:49 wychodzi, to mowi buona noches. Tym razem ma pecha , sloneczko jeszcze wysoko :))) , he,he Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: jeszcze troche za wczesnie.Jak jotce cos nie 20.05.06, 16:51 krystian71 napisała: > wychodzi, to mowi buona noches. > Tym razem ma pecha , sloneczko jeszcze wysoko :))) , he,he no BALONA noCZes to mowi ktos komu wychodzi,to fakt,ale temu wychodzi jedynie nocny nalot na iran,od lat ta sama wizja jasia lecacego duzym samolocikiem robiacego BUM BUM BUM.no odpuszcze chlopu bo sie zarapi:) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: jeszcze troche za wczesnie.Jak jotce cos nie 20.05.06, 16:54 wg jasia , mialo byc w marcu. Mamy maj, nic sie nie dzieje, sezon ogorkowy, jakis nudziarski Kod w kinach, wiec trzeba mocne uderzenia wymyslec, jakies opaski i nieboszczykowi Wiesenthalowi spoczynek zaklocic Odpowiedz Link Zgłoś
j-k tak, w marcu, ale przyszlego roku... 20.05.06, 17:12 krystian71 napisała: mialo byc w marcu. Tak. ale byc moze dopiero w marcu przyszlego roku. Radze czytac uwazniej moje posty. Odsylam do historii. PS. Podobnie, jak Ty nie masz na imie Krystian, ja nie mam na imie Jasiu, niestety :) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: tak, w marcu, ale przyszlego roku... 20.05.06, 17:16 matko boza i jezusie nazarenski Nastepny co chce mnie zmusic do czegos, czego nienawidze, czyli grzebania w wyszukiwarce, choc najlepsza wyszukiwarke mam w swojej glowie i doskonale pamietam te spekulacje z przyglupem markusem, czy w marcu a moze pozniej, czy atakiem ladowym, czy lotniczym, czy bronoia konwencjonalna, czy atomem ich wyslac do Allacha.Razem z calym przychowkiem. Ale dobra, nie chce tracic czasu na wyszukiwarki, przeciez EXPERT sie odezwal i obiecal nam jeszcze rok czasu Odpowiedz Link Zgłoś
j-k minimum rzetelnosci, prosze... 20.05.06, 17:20 Cieszy mnie Twoja niechec do historii (nie tylko forum...) zachowaj wiec minimum rzetelnosci i nie manipuluj tanio. Gdyz wielokrotnie pisalem, ze jezeli beda na loty na iran, to raczej w przyszlym roku - a nie w tym. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: minimum rzetelnosci, prosze... 20.05.06, 17:22 j-k napisał: > Cieszy mnie Twoja niechec do historii (nie tylko forum...) > > zachowaj wiec minimum rzetelnosci i nie manipuluj tanio. > Gdyz wielokrotnie pisalem, ze jezeli beda na loty na iran, > to raczej w przyszlym roku - a nie w tym. NA LOTY bendom,jasiu bendom w marcu z kotami ubranymi w opaski ,don't you worry my boy,a teraz idz wypic rumianek bo jeszcze zrobisz sobie jakies kuku. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: dokladnie tak, widac zrobilo sie za spokojnie 20.05.06, 16:46 Przeciez to Rachelko nic trudnego przesiac przez sitko ( moze dziurawe ale wlasne ) swojego rozumu wiadomosci, ktore wydaja ci sie nieprawdopodobne. Ze ONZ w karetkach transportowal rakiety, ze Kurski sciagal spodnie, ze Iran nakazuje obcokrajowcom nosic opaski. I je olac, przynajmniej do czasu sprawdzenia. Iran!!! Cholera jasna!!! Pamietasz te cudne fotki z wyciagow w poblizu Teheranu, te piekne kobiety, ( na ktorych urok tak jestem czuly) , ktorym spod kolorowych bajecznie chust ondulacja i zalotne loczki wystawaly, a spod dlugich sukni dzinsy i szpilki???? Jesli ajatollahowie maja jakies problemy, to raczej ze swoimi i naturalnym swedem kazdy inteligentny zrozumie, ze jesli nawet jest jais projekt, to ich wlasnych obywateli dotyczy. Ze kraj prowadzacy kunktatorskie rozmowy gospodarczo-wojskowe z Rosja i Chinami , chyba by byl samobojca, gdyby wymyslil, ze negocjatorow nalezy w OPASKI przyozdobic. Ale coz, zyd to idiota , z tych zastraszonych i w kazdy idiotyzm uwierzy, co wlasnie nasza jotke dopadlo Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: dokladnie tak, widac zrobilo sie za spokojnie 20.05.06, 16:49 krystian71 napisała: > Przeciez to Rachelko nic trudnego przesiac przez sitko ( moze dziurawe ale > wlasne ) swojego rozumu wiadomosci, ktore wydaja ci sie nieprawdopodobne. > Ze ONZ w karetkach transportowal rakiety, ze Kurski sciagal spodnie, ze Iran > nakazuje obcokrajowcom nosic opaski. > I je olac, przynajmniej do czasu sprawdzenia. > Iran!!! Cholera jasna!!! Pamietasz te cudne fotki z wyciagow w poblizu > Teheranu, te piekne kobiety, ( na ktorych urok tak jestem czuly) , ktorym spod > kolorowych bajecznie chust ondulacja i zalotne loczki wystawaly, a spod dlugich > > sukni dzinsy i szpilki???? > he,he jak sie nalatuje w snach na iran,to zamiast patrzec na ich ladne kobitki zaglada sie w spodnie kurskiemu. zawsze wiedzialm,ze jasio jest podejrzany,podobnie jak ta cala ich wesola grupka pod oblech...iem:) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 ale na narty sie tam wybieramy i nie darujemy 20.05.06, 16:52 nikomu, co nam wyciagi sprobuje izotopami zanieczyscic , co nie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: ale na narty sie tam wybieramy i nie darujemy 20.05.06, 16:53 krystian71 napisała: > nikomu, co nam wyciagi sprobuje izotopami zanieczyscic , co nie !!!! tylko lepiej podciagnij te spodnie,bo sie jasio nam wystraszy albo i nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Re: tutaj! 20.05.06, 16:31 adam.mickiewicz napisał: "Ktos potrzebuje nowej radiostacji w Gliwicach albo nowego Reichstagu." Yep. Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: tutaj! 20.05.06, 18:16 Exactly !!! Zionce panikuja ,... Heheh , zeby bylo smieszniej maly szczegol starannie ukrywany w mediach - Tak sie sklada ze iranski MP , Maurice Motammed jest praktykujacym Zydem :))) uklony ============================================================================== Iran's MP denies reports pretending to force non-Muslims to wear colored badges =============================================================================== Saturday, May 20, 2006 - 12:38 PM Iran's MP Maurice Motammed, strongly denied reports in a Canadian newspaper that Iran may force non-Muslims to wear colored badges in public so they can be identified. He told AFP that quote: "The report is a lie, and the people who invented it wanted to make political gain by doing so". ============================================================================== Ktos potrzebuje nowej radiostacji w Gliwicach albo nowego Reichstagu. A glupki jak to jotki juz sie podniecaja i wypychaja innych na wojne. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.mickiewicz tutaj tez!!! 20.05.06, 16:22 Jewish Iranian legislator Maurice Mutamed said that parliament did not discuss any idea of forcing non-Muslims to wear anything that would differentiate between them and Muslims, the radio said. A diplomat from the Iranian UN mission also denied the report, and said that minorities enjoy complete freedom in Iran and are also represented in parliament, according to the radio. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 daj jakiegos linka, mialem dobrego czuja,by sie z 20.05.06, 16:25 ta forumowa banda kretynow w dyskusje nie wdawac Ale wiadomo, Instytut S.Wiesenthala zdazyl ostro zaprotestowac i o to wszysto chodzilo. Czym bardziej absurdalne pomowienia , tym lepiej, zydzi z tego slyna,ze swojej smiesznosci nie widza Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: daj jakiegos linka, mialem dobrego czuja,by s 20.05.06, 16:30 krystian71 napisał(a): > ta forumowa banda kretynow w dyskusje nie wdawac > Ale wiadomo, Instytut S.Wiesenthala zdazyl ostro zaprotestowac i o to wszysto > chodzilo. > Czym bardziej absurdalne pomowienia , tym lepiej, zydzi z tego slyna,ze swojej > smiesznosci nie widza a jak nadety bufon widzi,ze sam jest balonem,jedynie na co stac nadetego balona to splodzic wpis na moj temat,ale to wszystko:) ps.chyba modlitwa poskutkowala,bo wczoraj jak eretz zaczal sie modlic za mnie wszystko mi wychodzi:)) he,he prosze o bis:)) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 :))) he,he szczesciara z ciebie :))) 20.05.06, 16:33 nie kazdy ma takiego farta, ja pol dnia przesiedzialem u dentysty i zaden wtrącalś mnie na duchu nie podtrzymal Odpowiedz Link Zgłoś
j-k rowniez nie wdaje sie w dyskusje z islamuskami :) 20.05.06, 16:33 krystian71 napisał(a): > ta forumowa banda kretynow w dyskusje nie wdawac z forumowa banda islamskich kretynow. wystarczy mi, ze ich osmieszam :) Oto z oboiwiazek noszenia islamskich strojow dla muzulmanow w Iranie... czemu nikt nie zaprzeczyl... i co parlament Iranu chce wsprowadzic... oznacza DE FACTO oznakowanie "niewiernych" I rozumie to kazdy IDIOTA tylko forumowe islamuski udaja ze nie :) Tfuj, jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 o nie !!! tak glupio sie nie wykpisz. 20.05.06, 16:37 To jest poznizej intelektualnej krytyki podszywac sie za darmo pod moje wnioski I zupelnie nie apropos w stosunku do artykulu, ktory nam Gowniana zaserwowala. Tam jest wyraznie powiedziane o opaskach, rowniez ze szczegolowym wyliczeniem ich kolorow. Mialem o tobie lepsze zdanie i sie zawiodlem :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
adam.mickiewicz Re: o nie !!! tak glupio sie nie wykpisz. 20.05.06, 16:41 Nie mecz jej. Dziewcze zmoczylo i chce sie jakos wycofac do swojego rozowego pokoiku. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 ja go znam, jak juz wymieknie to powie buenas noch 20.05.06, 16:58 noches, chocby slonko wysoko swiecilo , albo ,ze wlasnie do kaliningradu odebral delegacje, albo, co najbardziej prawdopodobne ,ze i tak naloty nuklearne na Iran nastapia, najdalej w marcu.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: ja go znam, jak juz wymieknie to powie buenas 20.05.06, 17:01 krystian71 napisała: > noches, chocby slonko wysoko swiecilo , albo ,ze wlasnie do kaliningradu > odebral delegacje, albo, co najbardziej prawdopodobne ,ze i tak naloty > nuklearne na Iran nastapia, najdalej w marcu.:))) marzec widacznie zapamietal z darcia sie kotow,kazdy ma marzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Bzdury. I przeklamania, Krystian... 20.05.06, 16:42 Rownie dobrze mozesz napisac, ze miales lepsze zdanie o poczuciu humoru tego Kanadyjczyka i sie zawiodles. ISTOTA PROBLEMU : Optyczne rozroznienie miedzy islamuskami i "niewiernymi" Pozostaje bez zmian. PS. Mnie raczej nie grozi, ze sie na Tobie zawiode. zawsze wiem, ze bredziesz klamal - jak najety. Do grupy "islamuskow" nigdy Cie jednak nie zaliczalem, poniewaz w przeciwienstwie do tych czterech wymienionych przeze mnie nie starasz sie tu udawac Swietego ... Odpowiedz Link Zgłoś
adam.mickiewicz Re: rowniez nie wdaje sie w dyskusje z islamuskam 20.05.06, 16:39 j-k napisał: > Oto z oboiwiazek noszenia islamskich strojow dla muzulmanow w Iranie... > oznacza DE FACTO oznakowanie "niewiernych" A co oznacza obowiazek noszenia sutanny przez ksiezy katolickich? > I rozumie to kazdy IDIOTA Nikt tu w ciebie przeciez nie watpi. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k islamskie klamstewka? 20.05.06, 16:50 adam.mickiewicz napisał: > A co oznacza obowiazek noszenia sutanny przez ksiezy katolickich? parlament Iranu nie zamierza uchwalac obowiazku noszenia Ubran dla MUllow, bo to reguluja wewnetrzne przepisy islamu,,lecz dla wszystkich muzulmanow, NIEUKU. W Polsce nie planuje sie wprowadzania OBOWIAZKU noszenia krzyzykow dla wszystkich katolikow :) Tfuj, jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.mickiewicz Re: islamskie klamstewka? 20.05.06, 16:56 j-k napisał: > parlament Iranu nie zamierza uchwalac obowiazku noszenia Ubran dla MUllow, bo > to reguluja wewnetrzne przepisy islamu,,lecz dla wszystkich muzulmanow, I co z tego? W Polsce ksieza maja obowiazek noszenia suttan. Kogo tym wedlug ciebie "oznaczaja" smieszny czlowieczku? > W Polsce nie planuje sie wprowadzania OBOWIAZKU noszenia krzyzykow dla > wszystkich katolikow :) Alöe jest obowiazek noszenia sutanny przez wszystkich ksiezy katolickich :) Odpowiedz Link Zgłoś
j-k tani manipulancie 20.05.06, 17:00 adam.mickiewicz napisał: > > Ale jest obowiazek noszenia sutanny przez wszystkich ksiezy katolickich :) obowiazek noszenia "sutann islamskich" dla mullow, to juz dawno jest. tylko nie chodzi tu o funkcjonariuszy , lecz o tlumy wiernych i probe OPTYCZNEGO faszystowskiego rozroznienia meidzy wyznawcami islamu, a "niewiernymi" Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 jeszcze raz ci przypomne,skoro masz skleroze 20.05.06, 17:10 ze twoja ulubiona zydowska gazeta pisana po polsku dla twojej ulubionej mniejszosci , wyraznie mowi o OPASKACH. Zoltych i czerwonych. Co do zoltych, olewam problem, co do czerwonych dla chrzescian, jako chrzescianin wnosze ostry protest. W czerwonych opaskach dobrze sie czulo srodowisko KPP naszej ulubionej gazety. I takie same bzdury wowczas pisalo, choc Adas byl jeszcze za mlody, robila to za niego jego mame Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: jeszcze raz ci przypomne,skoro masz skleroze 20.05.06, 17:12 a co oznaczaja te dziwne chalaty,ktore hasydzi nosza i musza nosic?czyzby to nie jakas paranoja Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: jeszcze raz ci przypomne,skoro masz skleroze 20.05.06, 17:18 i fartuszki z frendzelkami, to czyste dyskryminowanie arabskich obywateli Israela Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Jeszcze raz przypomne,skoro uciekasz przed meritum 20.05.06, 17:15 ze nie chodzi tu o taka, czy inna forme rozroznienia OPTYCZNEGO WSZYSTKICH wyznawcow islamu od wszystkich "niewiernych". Nie probuj uciekac w szczegoly, skoro ISTOTA pozostaje ta sama. tanie to intelektualnie zagranie i nie ze mna. Nazwij te proby po imieniu islamofaszyzmem - gdyz tym sa - i bedzie spokoj. PS. Co robisz na forum wrogiej Ci prozydoskiej gazety? jakies symapatie do masochizmu? Odpowiedz Link Zgłoś
adam.mickiewicz zawartosc cukru w cukrze 20.05.06, 17:20 czyli jak to zydzi cierpia w Iranie bo wolno bez przeszkod wyznawac im ich wiare i ubierac sie w co tylko chca ale sa "oznakowani" bo inni ubieraja sie inaczej.... Cholera chyba tez czuje sie "oznakowany" - przez ksiedza, policjanta i kelnera bo wszyscy OPTYCZNIE rozrozniaja sie ode mnie. Polska to jednak faszystowski kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Zawartosc Mickiewicza w Adasiu :))) 20.05.06, 17:23 jest raczej zerowa... Gdyby ksieza i policjanci i inni umundurowani stanowili 95 % spoleczenstwa w Polsce, a nie 5 % (jak obecnie) to wtedy bedac w tych pozostalych 5 % - czulbys sie oznakowany... Uprawiasz tanioche intelektualna. Tfuj, jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.mickiewicz Re: Zawartosc Mickiewicza w Adasiu :))) 20.05.06, 17:29 Acha. Czyli jakbym chcial nosic szkocka spodniczke to bede "oznakowany" i wtedy bedzie "faszyzm" bo ja bede jeden a 99,9999% nie bedzie nosic spodniczki. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 juz wiele razy tobie i nie tylko tobie pisalem,ze 20.05.06, 17:25 GW to moja gazeta, powstala ze skladek Solidarnosci, na ktorych sie geszefciarze z redakcji uwlaszczyli. A zeby tobie udowodnic,ze to nie tylko moje zdanie, podsylam ci link jednych z najbardziej wiarygodnych publicystow w Polsce. www.niniwa2.cba.pl/koniec_swiata_redaktora.htm Mógł go napisać, bo dostał do ręki ważny instrument - "Gazetę Wyborczą". Ten dziennik przyznał mu Lech Wałęsa. Fakt przejęcia pisma budzi do dziś ogromne emocje. Ryszard Bugaj: - Oni wzięli pismo, które na początku było własnością całej opozycji i dzięki temu odniosło sukces rynkowy. Wiem, że Michnik wytacza procesy ludziom, którzy tak twierdzą, ale powtórzę to nawet i sto razy. Ten zarzut pobrzmiewa też w słowach Macierewicza: - Rozumiem żal ludzi, którzy powierzyli Michnikowi wynegocjowaną dla całej Solidarności gazetę, a on ją wziął sobie. Mnie też byłoby przykro - mówi polityk. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: juz wiele razy tobie i nie tylko tobie pisale 20.05.06, 17:28 Pojawiasz sie na forach GW z czystej sympatii do GW sprzed 25-ciu lat? Ale Michnik ja sprywatyzowal i teraz jest prozydoska To co piszesz - traci jednak (jak przypuszczalem) masochizmem :) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 jakie 25 lat, jasiu tak stary jestes??? 20.05.06, 17:35 to bylo zaledwie 15 lat temu, nawet moje dzieci ten przekret z Walesa pamietaja.. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.mickiewicz Re: tani manipulancie 20.05.06, 17:16 j-k napisał: > OPTYCZNEGO faszystowskiego rozroznienia meidzy wyznawcami islamu, > a "niewiernymi" Acha. Jako zyd albo chrzescijanin wolno mi wyznawc moja wiare bez przeszkod i sie ubierac jak chce czyli zyje w faszystowskim kraju i jestem "oznakowany" bo inni ubieraja sie inaczej. Z czym masz aktualnie wieksze problemy z menstruacja czy z menopauza? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: tani manipulancie 20.05.06, 17:26 Jezeli zmusisz 95 % udzi do zalozenia mundurkow, to wtedy te pozostale 5 % bedzie sie czulo oznakowane, wlasnie przez brak mundurkow. zalecam jakis podstawowy kurs logiki. mozesz wpasc do mnie. biore 100 PLN za godzine. Tfuj, jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.mickiewicz Re: tani manipulancie 20.05.06, 17:32 j-k napisał: > Jezeli zmusisz 95 % udzi do zalozenia mundurkow, to wtedy te pozostale 5 % > bedzie sie czulo oznakowane, wlasnie przez brak mundurkow. Mylisz sie dziewcze. Pozostale 5 %, jesli nie zostanie do tego zmuszone nie tylko zachowa absolutna swobode ale otrzyma nawet przywilej wolnego wyboru. > biore 100 PLN za godzine. Taniutkis strasznie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike cii jasia mierza 20.05.06, 17:34 czy dostanie opaske i jaka, wciagac brzuchy i trzymamy ksciuki. www.spiegel.de/img/0,1020,629960,00.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Re: rowniez nie wdaje sie w dyskusje z islamuskam 20.05.06, 16:57 j-k napisał: "oboiwiazek noszenia islamskich strojow dla muzulmanow w Iranie... czemu nikt nie zaprzeczyl... i co parlament Iranu chce wsprowadzic...oznacza DE FACTO oznakowanie "niewiernych" Obowiazek noszenia zachodnich garniturow oznacza "oznakowanie wiernych". Dotad sady nie nakazuja nam noszenia zachodnich garniturow ale jak nie jestesmy w nie wbici to niewiele mozemy zalatwic w srodowisku garniturow. Gorzej, jak juz poce sie w $600 wartym garniturze to moi wspolpracownicy traktuja mnie jako "swojego" takze w sprawach religijnych (zdaje sie, ze granica miedzy "swoim" i "nieswoim" religijnie przebiega w okolicach $200 za garnitur). Wciaz nie ustosunkowales sie do mojej wypowiedzi dotyczaczacej przejmowania przez zorganizowane religie monopolu na spolecznie sensowne nakazy i zakazy. Krecisz sie wokol tematu ale nie potrafisz zaadresowac tematu. Nie dziwota: gdybys to zrobil to zrozumialbys ze istnieje niewiele RELIGIJNYCH roznic miedzy naszymi trzema religiami (judaism, christianity, islam). Odpowiedz Link Zgłoś
j-k intelektualna taniocha 20.05.06, 17:04 Niestety - istnieje wiele roznic. garnitur na Zachodzie musisz nosic tylko w pracy. Po ulicach mozesz chodzic nawet w Turbanie i z polksiezycem na szyi. Islam, (podobnie jak Korea Pln) chce "umundurowac" ludzi nawet na ulicach... sprobuj w panstwach islamu chodzic z duzym, widocznym krzyzykiem na piersi... Nie radze... Odpowiedz Link Zgłoś
adam.mickiewicz ni ma 20.05.06, 17:17 teraz jest "faszyzm" bo zydom wolno wyznawac ich wiare i ubierac sie jak chca ale sa "oznakowani" bo inni (byc moze) beda ubierac sie inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k gdzie te islamskie stroje , tani propagandzisto??? 20.05.06, 17:17 i obowiazek ich noszenia dla wszystkich islamuskow? no maja byc , czy nie? - tani propagandzisto? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: gdzie te islamskie stroje , tani propagandzis 20.05.06, 17:20 j-k napisał: > i obowiazek ich noszenia dla wszystkich islamuskow? > no maja byc , czy nie? - tani propagandzisto? no wlasnie jasiu czegos nie zrozumialam,to zydzi hasydzi noszace te plaszczyska sa islamuskami,oznakowanymi,czy przesladowanymi? wytlumacz mi skarbie,bo kazdy z nich nosi te kowbojskie stroje i wyglada troche dziwnie w metrze,to fakt. co za biedaki tak ich gnebia? Odpowiedz Link Zgłoś
adam.mickiewicz Re: gdzie te islamskie stroje , tani propagandzis 20.05.06, 17:21 j-k napisał: > i obowiazek ich noszenia dla wszystkich islamuskow? Ile troski o islamistow... A ja myslalem, ze chodzi ci o zydow "oznakowanych" strojami "islamuskow" :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Obowiazek noszenia islamskich strojow jest dobry:) 20.05.06, 17:32 musze Cie zmartwic. Zydzi potrafia obronic sie sami... nie jestem im do niczego potrzebny Sam obowiazek noszenia islamskich strojow jest dobry i go w sumie popieram :) 1. niezadowolenie spoleczenstwa wzrosnie i bedzie wieksza szansa na obalenie wladzy islamskiej holoty z teheranu 2. Amerykanie beda mieli jeden pretekst wiecej do nalotow na Iran :) Odpowiedz Link Zgłoś
j-k zalosne i smutne 20.05.06, 17:41 w przeciwienstwie do tego , co ja zapodaje :) Odpowiedz Link Zgłoś
adam.mickiewicz Re: Obowiazek noszenia islamskich strojow jest do 20.05.06, 19:24 j-k napisał: > musze Cie zmartwic. Zydzi potrafia obronic sie sami... Przed "oznakowaniem" ich za pomoca strojow, ktore nosza "islamuski". Oj dziewcze, dziewcze... Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Widze, ze jak kazda kobieta, lubisz dyskusje 20.05.06, 20:09 na poziomie Helki? No to smialo, pisz, dziecie: Kiedy beda naloty na Iran? I lubisz te niebieskie US-ptaki? :) www.danshistory.com/b52_3.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: Widze, ze jak kazda kobieta, lubisz dyskusje 20.05.06, 23:16 Zamknalem ci pape pajatzu , git !!! Cienko przedziesz zioncu ,... przysiad Odpowiedz Link Zgłoś
j-k nie wladam Twoim jezykiem obcym :) 20.05.06, 23:33 explicit napisał: > Zamknalem ci pape pajatzu , git !!! Cienko przedziesz zioncu ,... przysiad papa - to - to , co sie kladlo za PRL-u na dachach? pajatz - to niemiecka lalka? zioniec - to Smok Wawelski ziejacy ogniem? przysiad - to termin z Animal Farm? a Nimitz - to niemiecki general, ktoremu jaja i literke "e" urwaly naloty amerykanskie ? :) www.icpnet.pl/~tomcat/galeria/nimitz%20(8).jpg Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: rowniez nie wdaje sie w dyskusje z islamuskam 20.05.06, 18:49 Niedoinformowany idiota nie zrozumie ,... przysiad Motammed said he had been present in parliament when a bill to promote "an Iranian and Islamic style of dress for women" was voted adding quote: "In the law, there is no mention of religious minorities; this is an insult to the Iranian people and to religious minorities in Iran". ============================================================================== Oto z oboiwiazek noszenia islamskich strojow dla muzulmanow w Iranie... czemu nikt nie zaprzeczyl... i co parlament Iranu chce wsprowadzic... oznacza DE FACTO oznakowanie "niewiernych" I rozumie to kazdy IDIOTA Odpowiedz Link Zgłoś
lechu1 O jak sie islamuski obudzily )) 20.05.06, 16:31 Tylko ze nikt nie wierzy w zapewnienia islamskich bandytow bo zawsze klamia ( bomby tez nie majstruja ). Prawda jest taka islamuski , ze caly czas nad tym dyskutuja ale jeszcze nic nie uchwalili . Propozycje wyrzej opisane byly walkowane , teraz moze zobaczyli ze to nie ladnie wyglada te islamhitlerki to moze nie uchwala ))). Allah z wami sprzedajna ferajno. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.mickiewicz Re: O jak sie islamuski obudzily )) 20.05.06, 16:36 lechu1 napisała: > Tylko ze nikt nie wierzy w zapewnienia islamskich bandytow bo zawsze > klamia Zydzi chyba tez: "Iranian MPs deny report Jews will be forced to wear badges By Yossi Melman, Haaretz Correspondent and Haaretz Service" "Jewish Iranian legislator Maurice Mutamed said that parliament did not discuss any idea of forcing non-Muslims to wear anything that would differentiate between them and Muslims, the radio said" Odpowiedz Link Zgłoś
j-k nie obchodza mnie klamstwa zydow 20.05.06, 16:57 Od tego jest tu tych czterech wymnienionych przeze mnie islamuskow :) Ciesze , sie, ze posrednio potwierdziles, ze parlament Iranu PLANUJE oboiwiazek wprowadz4enia strojow religijnych dla wszystkich wyzmawcow islamu (a nie dla Mullow, gdyz Ci, podobnie jak ksieza - dawno je nosza...) I tym samym wprowadza OPTYCZNE rozroznienie miedzy WSZYSTKIMI wyznawcami islamu, a "niewiernymi". Co jest niczym innym, jak echem faszyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 a ja myslalem,ze to juz dno 20.05.06, 17:33 ale okazalosie ,ze jotka od spodu puka I co sie z toba stalo? Powrotu do kraju juz nie masz? To nic dziwnego, juz dawno zapowiadalem,ze aferzysci, ktorzy dziwnym swedem sa obcego pochodzenia musza uwazaci sie z daleka trzymac. Ale wtedy mi nie wierzyles. Tak zupelnie sie nie zalamuj.Po twoim stylu na forum, kazdy widzi, zes szaraczek, dla takich specjalna amnestie przewiduja Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: a ja myslalem,ze to juz dno 20.05.06, 17:37 krystian71 napisała: > I co sie z toba stalo? Powrotu do kraju juz nie masz ? Nie martw sie, hloopcze, problem powrotu do kraju nie istnieje, poniewaz mam polski (i tylko polski) paszport, stale zameldowanie w Warszawie i wlasne tam mieszkanie :) Formalnie wiec nigdzie i donikad nie wyjechalem :) Odpowiedz Link Zgłoś
aaki a co pisze o tym izraelski yedioth??? ano.... 20.05.06, 16:52 www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3252934,00.html Odpowiedz Link Zgłoś
lechu1 islamuski . Dyskusja byla . 20.05.06, 17:01 Tylko ze nikt nie wierzy w zapewnienia islamskich bandytow bo zawsze klamia ( bomby tez nie majstruja ). Prawda jest taka islamuski , ze caly czas nad tym dyskutuja i dyskutowali ale jeszcze nic nie uchwalili . Propozycje wyzej opisane byly walkowane , teraz moze zobaczyli ze to nie ladnie wyglada te islamhitlerki to moze nie uchwala ))). Allah z wami sprzedajna ferajno. Odpowiedz Link Zgłoś
hans2 mahmudku zawszancu jeden 21.05.06, 00:53 Niech was allah wzywa do siebie w jeszcze wiekszej ilosci niz teraz tego wam zycze , bawcie sie dobrze w agencji towarzyskiej allaha najchetniej calymi duzymi grupami . Odpowiedz Link Zgłoś
h_industry Skleroterapia 21.05.06, 11:43 sposob na zydlaki aaki napisała: > jahwe z tobą i całą wrzeszcząca kliką Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: a co pisze o tym izraelski yedioth??? ano.... 20.05.06, 17:38 aaki ,co prawda dzieki, ale to co akurat napisala GW bylo takidiotyczne i tak pasujace do linii GW ,ze trudno z tym polemizwac Dokladnie tak samo,jaknie da sie polemizowac z glupim jasiem Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Gdzie sie podzialy forumowe Islamuski.??? 20.05.06, 17:35 j-k napisał: > > ??? > Zasluzyles na to zeby zmienic szczurkata! Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: Gdzie sie podzialy forumowe Islamuski.??? 20.05.06, 17:40 Tak bardzo Ci to bieganie boso po lotnisku JFK uderzylo na mozg? A GENK mam 50 km ode mnie i bylem takm ze 100 razy :) Ale moze cos na temat skrobniesz, Ibrahim? Tfuj, jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Chcialbym aby tak bylo, Hassan :) 21.05.06, 15:53 Chcialbym... szczegolnie zas dotyczy to Ciebie , Hassan :) Nie pisuje przeciez na tym forum po to, by dyskutowac z takimi ignorantami jak Ty, tylko wlasnie po to, byscie moja wiedze bez sprzeciwu i niepotrzebnych uwag przyjmowali do akceptujacej wiadomosci. Tfuj, jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś