Gość: Tomek44 IP: proxy / 213.8.97.* 12.01.03, 17:56 Gazeta zaczela mnie cenzurowac nawet jak zwracam uwage komus, ze sie nieodpowiednio wyraza. Nic z tego nie rozumiem. Szalom Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
titus-flavius Re: Wycofuje sie 12.01.03, 17:59 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > Gazeta zaczela mnie cenzurowac nawet jak zwracam uwage komus, ze sie > nieodpowiednio wyraza. > Nic z tego nie rozumiem. > Szalom ave Tomek,to po jaka cholere wszystkim uwage zwracasz ? Wyrazaj sie kulturalniej,jak ja. t-f Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Wycofuje sie IP: *.jazo.org.il 13.01.03, 10:55 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > Gazeta zaczela mnie cenzurowac nawet jak zwracam uwage komus, ze sie > nieodpowiednio wyraza. > Nic z tego nie rozumiem. > Szalom co to znaczy "gazeta zaczela mnie cenzurowac"? a tych co pisza na watku "eh szabas sie skonczyl" to nie cenzuruja? to juz nie "wolnosc slowa" tylko "wolnosc wulgarnego slowa"? Odpowiedz Link Zgłoś
viri-palestyna Re: Wycofuje sie 14.01.03, 00:47 Gość portalu: dana33 napisał(a): > Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > Gazeta zaczela mnie cenzurowac nawet jak zwracam uwage komus, ze sie > > nieodpowiednio wyraza. > > Nic z tego nie rozumiem. > > Szalom > > co to znaczy "gazeta zaczela mnie cenzurowac"? a tych co pisza na watku "eh > szabas sie skonczyl" to nie cenzuruja? to juz nie "wolnosc slowa" > tylko "wolnosc wulgarnego slowa"? Tomek .czemu sie wycofujesz?/ Jak masz problem z cenzura,to wejdz na forum o portalu i tam mozesz adminowi zadac pytanie czemu skasowal Twoj list.Moze to byla pomylka,lub ktos bardzo wulgarnie odpowiedzial?? Tam powinienes wszystko wyjasnic.Nie powinienes tak szybko rezygnowac. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hawk Re: Wycofuje sie IP: proxy / *.vc.shawcable.net 14.01.03, 00:51 Moze cie wyrzucaja, bo pewnie Michnik Gazete sprzedal, a moze na Chrzescijanstwo nawrocil, i nie lubi Szalomow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: Wycofuje sie IP: proxy / 213.8.97.* 14.01.03, 10:11 Gość portalu: hawk napisał(a): > Moze cie wyrzucaja, bo pewnie Michnik Gazete sprzedal, a moze na > Chrzescijanstwo nawrocil, i nie lubi Szalomow. Michnik na chrzescijanstwo nawrocil sie conajmniej 20 lat temu. Jest ojcem chrzesnym syna Walesy, co nigdy nie bylo tajemnica. Gazety nie sprzedal, ale nie ma czasu na zajmowanie sie nia, bo ma od tego ludzi i prawdopodobnie nie wie co oni wypisuja, bo nie sadze, aby takie mial poglady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: Wycofuje sie IP: proxy / 213.8.97.* 14.01.03, 10:17 viri-palestyna napisał: > Gość portalu: dana33 napisał(a): > > > Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > > > Gazeta zaczela mnie cenzurowac nawet jak zwracam uwage komus, ze sie > > > nieodpowiednio wyraza. > > > Nic z tego nie rozumiem. > > > Szalom > > > > co to znaczy "gazeta zaczela mnie cenzurowac"? a tych co pisza na watku "e > h > > szabas sie skonczyl" to nie cenzuruja? to juz nie "wolnosc slowa" > > tylko "wolnosc wulgarnego slowa"? > Tomek .czemu sie wycofujesz?/ > Jak masz problem z cenzura,to wejdz na forum o portalu > i tam mozesz adminowi zadac pytanie czemu skasowal Twoj > list.Moze to byla pomylka,lub ktos bardzo wulgarnie odpowiedzial?? > Tam powinienes wszystko wyjasnic.Nie powinienes tak szybko rezygnowac. > pozdrawiam Juz to zrobilem, ale oni nie odpowiadaja. Poza tym mialem okazje poznac niektorych "pisarzy" G.W. w Izraelu i dlatego nie dziwia mnie artykuly niezbyt pochlebne dla Izraela. To wbrew opinii wielu forumowiczow o Moskach piszacych w gazecie. Jak widzisz wrocilem. Moze od czasu do czasu pozwola mi cos napisac. Odpowiedz Link Zgłoś
dajczgewand Re: Wycofuje sie 17.01.03, 18:56 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > viri-palestyna napisał: > > > Gość portalu: dana33 napisał(a): > > > > > Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > > > > > Gazeta zaczela mnie cenzurowac nawet jak zwracam uwage komus, ze > sie > > > > nieodpowiednio wyraza. > > > > Nic z tego nie rozumiem. > > > > Szalom > > > > > > co to znaczy "gazeta zaczela mnie cenzurowac"? a tych co pisza na wat > ku "e > > h > > > szabas sie skonczyl" to nie cenzuruja? to juz nie "wolnosc slowa" > > > tylko "wolnosc wulgarnego slowa"? > > Tomek .czemu sie wycofujesz?/ > > Jak masz problem z cenzura,to wejdz na forum o portalu > > i tam mozesz adminowi zadac pytanie czemu skasowal Twoj > > list.Moze to byla pomylka,lub ktos bardzo wulgarnie odpowiedzial?? > > Tam powinienes wszystko wyjasnic.Nie powinienes tak szybko rezygnowac. > > pozdrawiam > > Juz to zrobilem, ale oni nie odpowiadaja. Poza tym mialem okazje poznac > niektorych "pisarzy" G.W. w Izraelu i dlatego nie dziwia mnie artykuly niezbyt > pochlebne dla Izraela. > To wbrew opinii wielu forumowiczow o Moskach piszacych w gazecie. > Jak widzisz wrocilem. Moze od czasu do czasu pozwola mi cos napisac. Nie jestes odosobniony w konflikcie z administracja GW ktora jak wiadomo ma monopol na prawde i nigdy nie przyzna sie do popelnionego bledu bo uznaje zasade kolektywnej odpowiedzialnosci a to znaczy ze nikt za nic nie jest odpowiedzialny, byc moze to cecha korporacyjna a moze tez rezultat swiadomej strategii Michnika i calego Ethosu Okraglego Stolu ...;(a ten można Obchodzic dookoła w kółko... );... ................................................. Czyżby Empatia Michnika dla swych byłych Wrogów była dużo większa niż dla byłych Przyjaciół...? Shalom Odpowiedz Link Zgłoś