Gość: jojo IP: *.proxy.aol.com 21.01.03, 02:09 kochanego ! Obgryz ja CIECIU i dla joja podziekuj,za dobre sece jego !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szpital_psychiatryczny Re: Rzucam kosc zgody dla ciecia Forum mojego 21.01.03, 02:17 jojo robaczku dawno cie u nas nie bylo-stajesz sie znow agresywny- moze wpadniesz do nas dobrowolnie??- powiedzmy odpoczac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Rzucam kosc zgody dla ciecia Forum mojego IP: *.proxy.aol.com 21.01.03, 02:23 szpital_psychiatryczny napisała: > jojo robaczku dawno cie u nas nie bylo-stajesz sie znow agresywny- moze > wpadniesz do nas dobrowolnie??- powiedzmy odpoczac po wypuszczeniu mnie,podobno wszyscy pacjenci wasi w kimono z tesknoty za mna pierdolneli,a wy gnoje sami zwariowaliscie i tepakow od was glupszych znalezc nie mozecie,aby ich miedzy scianami gumowymi usadowic .A wiec? Sami sie tam mlotkami po lbach napierdalajcie i pyski swoje kwadratowe na kamerach utrwalajcie,OK ? debile ? Odpowiedz Link Zgłoś
szpital_psychiatryczny Re: Rzucam kosc zgody dla ciecia Forum mojego 21.01.03, 02:35 Gość portalu: jojo napisał(a): > szpital_psychiatryczny napisała: > > > jojo robaczku dawno cie u nas nie bylo-stajesz sie znow agresywny- moze > > wpadniesz do nas dobrowolnie??- powiedzmy odpoczac > po wypuszczeniu mnie,podobno wszyscy pacjenci wasi w kimono z tesknoty za mna > pierdolneli,a wy gnoje sami zwariowaliscie i tepakow od was glupszych znalezc > nie mozecie,aby ich miedzy scianami gumowymi usadowic .A wiec? Sami sie tam > mlotkami po lbach napierdalajcie i pyski swoje kwadratowe na kamerach > utrwalajcie,OK ? debile ? Masz racje jojo tesknia za toba bardzo!!!!!!!!!!!!!-szczegolnie takich dwoch arabow i jeden murzyn z twojego"pokoju" Dopiero jak wypuscilismy cie na swieta dowiedzialem sie co tam wyprawialiscie pedaly.Araby jeszcze przez tydzien wyly za toba jojo-dopiero jak zamknelismy fredzia54 uspokoili sie. Odpowiedz Link Zgłoś
sanatorium_psychiatryczne sanaTerrarium? 21.01.03, 02:44 szpital_psychiatryczny napisała: > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > szpital_psychiatryczny napisała: > > > > > jojo robaczku dawno cie u nas nie bylo-stajesz sie znow agresywny- m > oze > > > wpadniesz do nas dobrowolnie??- powiedzmy odpoczac > > po wypuszczeniu mnie,podobno wszyscy pacjenci wasi w kimono z tesknoty za > mna > > pierdolneli,a wy gnoje sami zwariowaliscie i tepakow od was glupszych > znalezc > > nie mozecie,aby ich miedzy scianami gumowymi usadowic .A wiec? Sami sie ta > m > > mlotkami po lbach napierdalajcie i pyski swoje kwadratowe na kamerach > > utrwalajcie,OK ? debile ? > > Masz racje jojo tesknia za toba bardzo!!!!!!!!!!!!!-szczegolnie takich dwoch > arabow i jeden murzyn z twojego"pokoju" Dopiero jak wypuscilismy cie na swieta > dowiedzialem sie co tam wyprawialiscie pedaly.Araby jeszcze przez tydzien wyly > za toba jojo-dopiero jak zamknelismy fredzia54 uspokoili sie. > Odpowiedz Link Zgłoś
szpital_psychiatryczny Re: sanaTerrarium? 21.01.03, 02:54 Allach Jahve "wsio ryba" W szitalu psychiatrycznym zajmujemy sie TYLKO powaznymi przypadkami - te lzejsze odsylamy do sanatorium. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Rzucam kosc zgody dla ciecia Forum mojego IP: *.proxy.aol.com 21.01.03, 02:46 szpital_psychiatryczny napisała: > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > szpital_psychiatryczny napisała: > > > > > jojo robaczku dawno cie u nas nie bylo-stajesz sie znow agresywny- m > oze > > > wpadniesz do nas dobrowolnie??- powiedzmy odpoczac > > po wypuszczeniu mnie,podobno wszyscy pacjenci wasi w kimono z tesknoty za > mna > > pierdolneli,a wy gnoje sami zwariowaliscie i tepakow od was glupszych > znalezc > > nie mozecie,aby ich miedzy scianami gumowymi usadowic .A wiec? Sami sie ta > m > > mlotkami po lbach napierdalajcie i pyski swoje kwadratowe na kamerach > > utrwalajcie,OK ? debile ? > > Masz racje jojo tesknia za toba bardzo!!!!!!!!!!!!!-szczegolnie takich dwoch > arabow i jeden murzyn z twojego"pokoju" Dopiero jak wypuscilismy cie na swieta > dowiedzialem sie co tam wyprawialiscie pedaly.Araby jeszcze przez tydzien wyly > za toba jojo-dopiero jak zamknelismy fredzia54 uspokoili sie. > Nie pierdolcie glupot pedaly,tych arabow i murzyna to wy dosiadaliscie,az wam do dzisiaj kal z policzkow splywa,niewinniatka za psychicznych lekarzy polskich podajacy sie,gnoje wy gojowate!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szpital_psychiatryczny Re: Rzucam kosc zgody dla ciecia Forum mojego 21.01.03, 02:58 Gość portalu: jojo napisał(a): > szpital_psychiatryczny napisała: > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > szpital_psychiatryczny napisała: > > > > > > > jojo robaczku dawno cie u nas nie bylo-stajesz sie znow agresyw > ny- m > > oze > > > > wpadniesz do nas dobrowolnie??- powiedzmy odpoczac > > > po wypuszczeniu mnie,podobno wszyscy pacjenci wasi w kimono z tesknot > y za > > mna > > > pierdolneli,a wy gnoje sami zwariowaliscie i tepakow od was glupszych > > > znalezc > > > nie mozecie,aby ich miedzy scianami gumowymi usadowic .A wiec? Sami s > ie ta > > m > > > mlotkami po lbach napierdalajcie i pyski swoje kwadratowe na kamerach > > > > utrwalajcie,OK ? debile ? > > > > Masz racje jojo tesknia za toba bardzo!!!!!!!!!!!!!-szczegolnie takich > dwoch > > arabow i jeden murzyn z twojego"pokoju" Dopiero jak wypuscilismy cie na > swieta > > dowiedzialem sie co tam wyprawialiscie pedaly.Araby jeszcze przez tydzien > wyly > > za toba jojo-dopiero jak zamknelismy fredzia54 uspokoili sie. > > > Nie pierdolcie glupot pedaly,tych arabow i murzyna to wy dosiadaliscie,az wam > do dzisiaj kal z policzkow splywa,niewinniatka za psychicznych lekarzy > polskich podajacy sie,gnoje wy gojowate!!! jojo przypominam ci ze przebywales w szpitalu psychiatrycznym AMERYKANSKIM takim do ktorego cale zycie teskniles i dla ktorego swoja wies podlomzynska zostawiles. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Rzucam kosc zgody dla ciecia Forum mojego IP: *.proxy.aol.com 21.01.03, 03:12 szpital_psychiatryczny napisała: > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > szpital_psychiatryczny napisała: > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > szpital_psychiatryczny napisała: > > > > > > > > > jojo robaczku dawno cie u nas nie bylo-stajesz sie znow ag > resyw > > ny- m > > > oze > > > > > wpadniesz do nas dobrowolnie??- powiedzmy odpoczac > > > > po wypuszczeniu mnie,podobno wszyscy pacjenci wasi w kimono z te > sknot > > y za > > > mna > > > > pierdolneli,a wy gnoje sami zwariowaliscie i tepakow od was glup > szych > > > > > znalezc > > > > nie mozecie,aby ich miedzy scianami gumowymi usadowic .A wiec? S > ami s > > ie ta > > > m > > > > mlotkami po lbach napierdalajcie i pyski swoje kwadratowe na kam > erach > > > > > > utrwalajcie,OK ? debile ? > > > > > > Masz racje jojo tesknia za toba bardzo!!!!!!!!!!!!!-szczegolnie tak > ich > > dwoch > > > arabow i jeden murzyn z twojego"pokoju" Dopiero jak wypuscilismy cie > na > > swieta > > > dowiedzialem sie co tam wyprawialiscie pedaly.Araby jeszcze przez tyd > zien > > wyly > > > za toba jojo-dopiero jak zamknelismy fredzia54 uspokoili sie. > > > > > Nie pierdolcie glupot pedaly,tych arabow i murzyna to wy dosiadaliscie,az > wam > > do dzisiaj kal z policzkow splywa,niewinniatka za psychicznych lekarzy > > polskich podajacy sie,gnoje wy gojowate!!! > > jojo przypominam ci ze przebywales w szpitalu psychiatrycznym AMERYKANSKIM > takim do ktorego cale zycie teskniles i dla ktorego swoja wies podlomzynska > zostawiles. Chamie jeden! Ile razy na tym forum ci bydlaku zezwierzecaly tlumaczylem,ze moje korzenie w miescie przepieknym Wilnie rozrastac sie zaczely i dalej rosna,rosna i rosna i.... Odpowiedz Link Zgłoś
szpital_psychiatryczny jojo wracaj do szpitala !! 21.01.03, 03:33 Gość portalu: jojo napisał(a): > szpital_psychiatryczny napisała: > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > szpital_psychiatryczny napisała: > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > szpital_psychiatryczny napisała: > > > > > > > > > > > jojo robaczku dawno cie u nas nie bylo-stajesz sie zn > ow ag > > resyw > > > ny- m > > > > oze > > > > > > wpadniesz do nas dobrowolnie??- powiedzmy odpoczac > > > > > po wypuszczeniu mnie,podobno wszyscy pacjenci wasi w kimono > z te > > sknot > > > y za > > > > mna > > > > > pierdolneli,a wy gnoje sami zwariowaliscie i tepakow od was > glup > > szych > > > > > > > znalezc > > > > > nie mozecie,aby ich miedzy scianami gumowymi usadowic .A wi > ec? S > > ami s > > > ie ta > > > > m > > > > > mlotkami po lbach napierdalajcie i pyski swoje kwadratowe n > a kam > > erach > > > > > > > > utrwalajcie,OK ? debile ? > > > > > > > > Masz racje jojo tesknia za toba bardzo!!!!!!!!!!!!!-szczegolni > e tak > > ich > > > dwoch > > > > arabow i jeden murzyn z twojego"pokoju" Dopiero jak wypuscilismy > cie > > na > > > swieta > > > > dowiedzialem sie co tam wyprawialiscie pedaly.Araby jeszcze prze > z tyd > > zien > > > wyly > > > > za toba jojo-dopiero jak zamknelismy fredzia54 uspokoili sie. > > > > > > > Nie pierdolcie glupot pedaly,tych arabow i murzyna to wy dosiadalisci > e,az > > wam > > > do dzisiaj kal z policzkow splywa,niewinniatka za psychicznych lekarz > y > > > polskich podajacy sie,gnoje wy gojowate!!! > > > > jojo przypominam ci ze przebywales w szpitalu psychiatrycznym AMERYKANSK > IM > > takim do ktorego cale zycie teskniles i dla ktorego swoja wies podlomzynsk > a > > zostawiles. > Chamie jeden! Ile razy na tym forum ci bydlaku zezwierzecaly tlumaczylem,ze > moje korzenie w miescie przepieknym Wilnie rozrastac sie zaczely i dalej > rosna,rosna i rosna i.... jojo jedno co rosnie u ciebie to debilizm rosnie,rosnie i rosnie.... ale to nie jest juz calkowicie twoja wina to choroba stajesz sie robaczku chamowaty a to nie dobrze-zapomniales juz jak prawie na czworakach przychodziles do mojego gabinetu donosic na kolegow, byles grzeczniutki,potulny-jak wychodziles na swieta to nawet"kielicha" odemnie dostales a teraz znow zaczynasz ublizac.... ok pogadamy jak wrocisz Odpowiedz Link Zgłoś