Gość: tomek44 IP: 168.143.123.* 25.01.03, 23:33 PRZYNAJMNIEJ DLA MNIE. pamietacie scene z listy szindlera w ktorej Fiennes z balkonu strzela przez lunete do zydow ? W JEGO POZYCJI ZACHOWALBYM SIE TAK SAMO >>>>>>>>>>>>>> PRZYSIEGAM <<<<<<<<<<<<<<<<< Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abc dlatego jestes pchla. IP: *.rdu.bellsouth.net 25.01.03, 23:37 i to twoja kara. Gość portalu: tomek44 napisał(a): > PRZYNAJMNIEJ DLA MNIE. > > > pamietacie scene z listy szindlera w ktorej > Fiennes z balkonu strzela przez lunete do zydow ? > > W JEGO POZYCJI ZACHOWALBYM SIE TAK SAMO > >>>>>>>>>>>>>> PRZYSIEGAM << > 0<<<<<<<<<<<<<< Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: dlatego jestes pchla. IP: 130.94.107.* 25.01.03, 23:44 Gość portalu: abc napisał(a): > i to twoja kara. > Gość portalu: tomek44 napisał(a): > Jesli ta pchla zabija zydow,to moge byc i pchlom I DON`T GIVE A FUCK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc pchla tylko ryjem rusza. zabija czas. IP: *.rdu.bellsouth.net 25.01.03, 23:48 chciejstwo to polska specjalnosc. Gość portalu: dana33 napisał(a): > Gość portalu: abc napisał(a): > > > i to twoja kara. > > Gość portalu: tomek44 napisał(a): > > > > > Jesli ta pchla zabija zydow,to moge byc i pchlom > I DON`T GIVE A FUCK Odpowiedz Link Zgłoś
jewhaterexterminator Re: ZABIC ZYDA TO TAK JAK ZABIC KARALUCHA 25.01.03, 23:55 ość portalu: tomek44 napisał(a): > PRZYNAJMNIEJ DLA MNIE. > > > pamietacie scene z listy szindlera w ktorej > Fiennes z balkonu strzela przez lunete do zydow ? > > W JEGO POZYCJI ZACHOWALBYM SIE TAK SAMO > >>>>>>>>>>>>>> PRZYSIEGAM << > 0<<<<<<<<<<<<<< Przez lunete strzelal? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: ZABIC ZYDA TO TAK JAK ZABIC KARALUCHA IP: proxy / 213.8.97.* 26.01.03, 09:13 Gość portalu: tomek44 napisał(a): > PRZYNAJMNIEJ DLA MNIE. > > > pamietacie scene z listy szindlera w ktorej > Fiennes z balkonu strzela przez lunete do zydow ? > > W JEGO POZYCJI ZACHOWALBYM SIE TAK SAMO > >>>>>>>>>>>>>> PRZYSIEGAM << > 0<<<<<<<<<<<<<< Niestety nie wyszla ci podrobka. Musisz tez zmienic adres na taki z koncowka il. albo cyfra 213. Inaczej od razu widac, ze to nie ja. Poza tym naucz sie pisac poprawnie po polsku. Ja konczylem studia w Polsce i nigdy nie pisze takim prymitywnym i na dodatek z bledami jezykiem. Jestes glupim, malutkim czlowiekiem o ptasim mozgu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hawk Re: ZABIC ZYDA TO TAK JAK ZABIC KARALUCHA IP: proxy / *.vc.shawcable.net 26.01.03, 10:25 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > Gość portalu: tomek44 napisał(a): > > > PRZYNAJMNIEJ DLA MNIE. > > > > > > pamietacie scene z listy szindlera w ktorej > > Fiennes z balkonu strzela przez lunete do zydow ? > > > > W JEGO POZYCJI ZACHOWALBYM SIE TAK SAMO > > >>>>>>>>>>>>>> PRZYSIEGAM < > 60 > > 0<<<<<<<<<<<<<< > > Niestety nie wyszla ci podrobka. Musisz tez zmienic adres na taki z koncowka > il. albo cyfra 213. Inaczej od razu widac, ze to nie ja. Poza tym naucz sie > pisac poprawnie po polsku. Ja konczylem studia w Polsce i nigdy nie pisze > takim prymitywnym i na dodatek z bledami jezykiem. > Jestes glupim, malutkim czlowiekiem o ptasim mozgu. A zaplaciles za studia mojemu ojcu ktory placil na to podatek, i pracowal dzien i noc abys sie wyuczyl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: ZABIC ZYDA TO TAK JAK ZABIC KARALUCHA IP: proxy / 213.8.97.* 26.01.03, 10:31 Gość portalu: hawk napisał(a): > Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > Gość portalu: tomek44 napisał(a): > > > > > PRZYNAJMNIEJ DLA MNIE. > > > > > > > > > pamietacie scene z listy szindlera w ktorej > > > Fiennes z balkonu strzela przez lunete do zydow ? > > > > > > W JEGO POZYCJI ZACHOWALBYM SIE TAK SAMO > > > >>>>>>>>>>>>>> PRZYSIEGAM & > #60 > > 60 > > > 0<<<<<<<<<<<<<< > > > > Niestety nie wyszla ci podrobka. Musisz tez zmienic adres na taki z koncow > ka > > il. albo cyfra 213. Inaczej od razu widac, ze to nie ja. Poza tym naucz si > e > > pisac poprawnie po polsku. Ja konczylem studia w Polsce i nigdy nie pisze > > takim prymitywnym i na dodatek z bledami jezykiem. > > Jestes glupim, malutkim czlowiekiem o ptasim mozgu. > > A zaplaciles za studia mojemu ojcu ktory placil na to podatek, i pracowal dzien > > i noc abys sie wyuczyl. Zdziwie Cie, ale tak. Placilem za studia, ale byli tacy co korzystali z pomocy twojego ojca, jako uchodzcy z krajow przesladowanych. Uczyli sie jezyka, mieszkali w akademikach i dostawali spore stypendia. Wiec tu ci sie nie udalao. Wymysl cos innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: ZABIC ZYDA TO TAK JAK ZABIC KARALUCHA IP: *.proxy.aol.com 26.01.03, 10:44 Gość portalu: hawk napisał(a): > Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > Gość portalu: tomek44 napisał(a): > > > > > PRZYNAJMNIEJ DLA MNIE. > > > > > > > > > pamietacie scene z listy szindlera w ktorej > > > Fiennes z balkonu strzela przez lunete do zydow ? > > > > > > W JEGO POZYCJI ZACHOWALBYM SIE TAK SAMO > > > >>>>>>>>>>>>>> PRZYSIEGAM & > #60 > > 60 > > > 0<<<<<<<<<<<<<< > > > > Niestety nie wyszla ci podrobka. Musisz tez zmienic adres na taki z koncow > ka > > il. albo cyfra 213. Inaczej od razu widac, ze to nie ja. Poza tym naucz si > e > > pisac poprawnie po polsku. Ja konczylem studia w Polsce i nigdy nie pisze > > takim prymitywnym i na dodatek z bledami jezykiem. > > Jestes glupim, malutkim czlowiekiem o ptasim mozgu. > > A zaplaciles za studia mojemu ojcu ktory placil na to podatek, i pracowal dzien > > i noc abys sie wyuczyl. twoj ojciec tylko woznym byl,ktoremu male Zydki w czolo zbukami napierdalali,kiedy pijany na sluzbe sie przyczolgiwal... Odpowiedz Link Zgłoś