czy.ja.wiem 28.06.06, 22:29 ponoc w Phenianie mieszka ok 2 mln. ludzi - gdzie oni sa.Wszystkie zdjecia dokumentuja nawiedzone puste miasto, czy wszyscy wychodza wczesnie rano na pola ryzowe- czy ktos pracuj w tzw. uslugach etc. w miescie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kim_bar_tek Re: Puste miasto???? 29.06.06, 07:34 a widziałeś film jak do Phenianu przyjechał Hu Jintao? Odpowiedz Link Zgłoś
bugsior Re: Puste miasto???? 29.06.06, 07:59 > a widziałeś film jak do Phenianu przyjechał Hu Jintao? pozwol ze zgadne... koreanczykow zwinieto z pol ryzowych, zamkieto zaklady pracy, fabryki, SB-cy dali sobie siana na jeden dzien, a jak ktos siedzial w domu zamiast machac chinska badz koreanska flaga to grozilo mu zmniejszenie racji ryzu, badz nie wydanie kartki na jedynego kurczaka w miesiacu. alternatywnie kazano mu 'odpracowywac spolecznie'. prawda czy falsz? Odpowiedz Link Zgłoś
untochables Re: Puste miasto???? 29.06.06, 07:56 mieszkańcy KRLD mają dość dobrze zorganizowany czas rano i wieczorem jest ich sporo na ulicach ale pomimo wszystko zdecydowanie mniej niż np. w Warszawie - moje podejżenia są takie iż jednak mieszka tam trochę mniej ludzi co ciekawe KRLD od lat nie podaje danych do roczników statystycznych wię napewno wiele danych jest zafałszowanych Bartku powitanie Hu ;) chyba wszystkich ściągneli na ulice Kim musiał witac Hu jak króla (sam Hu chyba był zawstydzony) bo potrzebuje jego pomocy bez tego będzie ciężko utrzymać się przy władzy gdyż coraz częściej dochodzą do nas głosy że generalicja domaga sie coraz więcej Odpowiedz Link Zgłoś