Dodaj do ulubionych

NAJWIEKSZE PRZESTEPSTWO POLAKA

IP: *.90.70.35.Dial1.Chicago1.Level3.net 29.10.01, 09:03
w czasie Trzeciej Rzeszy bylo przechowywanie Zyda,lub tylko udzielenie mu
jakiejkolwiek pomocy.Za zabicie Niemca,zycie tracil tylko sprawca.Za
przechowywanie Zyda gina sprawca i cala jego rodzina.
Pol wieku pozniej zaczeto sadzic w Izraelu drzewka tym ktorzy ratowali Zydow.
Przewazaja drzewka dla Polek i Polakow,ale nie to jest wazne.Napis nad tym
osobliwym parkiem pamieci mowi:
"Kto ratuje jedno ludzkie zycie-ratuje caly swiat".
Motto bardzo piekne,ale w swietle mesjanistycznego za wszelka cene postepowania
Zydow,zbrodni rodem z Talmudu motto powinno byc zmienione na:
"Kto ratuje jedno zydowskie zycie-ratuje caly swiat".
Obserwuj wątek
    • Gość: Kagan Re: NAJWIEKSZE PRZESTEPSTWO POLAKA IP: *.vic.bigpond.net.au 29.10.01, 09:32
      Gość portalu: puls napisał(a):
      W czasie Trzeciej Rzeszy bylo przechowywanie Zyda,lub tylko udzielenie mu
      jakiejkolwiek pomocy. Za zabicie Niemca,zycie tracil tylko sprawca. Za
      przechowywanie Zyda gina sprawca i cala jego rodzina.
      Pol wieku pozniej zaczeto sadzic w Izraelu drzewka tym ktorzy ratowali Zydow.
      Przewazaja drzewka dla Polek i Polakow,ale nie to jest wazne.
      Napis nad tym osobliwym parkiem pamieci mowi:
      "Kto ratuje jedno ludzkie zycie-ratuje caly swiat".
      Motto bardzo piekne,ale w swietle mesjanistycznego za wszelka cene
      postepowania Zydow, zbrodni rodem z Talmudu motto powinno byc zmienione na:
      "Kto ratuje jedno zydowskie zycie-ratuje caly swiat".
      LK: Raczej
      "Kto ratuje jedno zydowskie zycie-gubi caly swiat".
      Albowiem III (i ostatnia) wojna swiatowa moze sie zaczac jako
      konsekwencja ataku na NY i Pentagon, ataku sprowokowanego
      syjonistyczna agresja na Palestyne...
      Kagan
      • Gość: . Re: NAJWIEKSZE PRZESTEPSTWO POLAKA+++ IP: *.swipnet.se 29.10.01, 23:03
        I w tej wojnie ciebie udupia.
        I bedzie spokoj bez takich kagancow.
        • Gość: Kagan Re: NAJWIEKSZE PRZESTEPSTWO POLAKA+++ IP: *.arts.monash.edu.au 31.10.01, 06:50
          Gość portalu: . napisał(a):

> I w tej wojnie ciebie udupia.
          > I bedzie spokoj bez takich kagancow.

Te chazary to teraz atakuja anonimowo, tak sie boja malutkiego waglika!

• Gość: Mona Re: NAJWIEKSZE PRZESTEPSTWO POLAKA IP: *.ge51.honeywell.de 31.10.01, 10:43
        > LK: Raczej
        > "Kto ratuje jedno zydowskie zycie-gubi caly swiat".
        > Albowiem III (i ostatnia) wojna swiatowa moze sie zaczac jako
        > konsekwencja ataku na NY i Pentagon, ataku sprowokowanego
        > syjonistyczna agresja na Palestyne...
        > Kagan
        Hallo Kagan,

jak zwykle nie jestem Twojego zdania. Nie przeczylabym gdyby palestynczycy
        walczyli na ziemi Palestyny - robia to od dluzszgo czasu i ja sie im w to nie
        wtracam- ich sprawa gdzie, o co i kto sie bije jak dlugo mnie nie bije - jest
        zbyt duzo konfliktow i problemow na tym swiecie zebym na temat KAZDEGO problemu,
        konfliktu czy niesprawiedliwosci sobie swoje zdanie wyrabiala (ja pomimo tego ze
        zyje jeszcze pracuje i to tez ociupinke czasu mi zabiera). Ale jezeli ktos
        atakuje/morduje niewinne osoby cywilne ktore nie ponosza najmniejszej winy o cos
        (nie wazne o co) i caly swiat wprowadza w stan oslupienia na brutalnosc,
        niesprawiedliwosc i w strach to nie milcze.
        Calkowicie potepiam morderstwo w WTC! Nie ma na taki czyn ZADNEGO
        usprawiedliwienia w moich oczach- sorry! Co bys powiedzial gdyby lancuch zla sie
        zaczal (przeczytaj "Mekbeta") gdyby amerykanie zaczeli podkladac bomby w
        minaretach za zemstwe na zmarlych w WTC! Czy potepilbys taki czyn? ´W koncu to
        amerykanie tylko "odplaciliby" za WTC do czego to prowadzi - do nieskonczonego
        lancuchu smierci.
        Pozdrawiam i prosze o "nie agresywna" odpowiedz.
    • Gość: . Re: NAJWIEKSZE PRZESTEPSTWO POLAKA++++ IP: *.swipnet.se 29.10.01, 22:42
      Puls,czego Ty sie do Polakow garniesz?
      Nie mozesz trzymac ze swoimi?
      Przedwczoraj Zyda od zyda odroznic nie potrafiles,a dzisiaj juz znawca
      Talmudu jestes.
      Dobre sa twoje uniwesytety.
      Poczytaj sobie ksiazeczke "Honor,zdrada,kazn"-Jacek Wilamowski.
      Agencja Wydawnicza CB.Andrzeja Zasiecznego.
      Ty,niebieskooka,przjemnej lektury.
      Jak tam klientki?
    • Gość: Swiety Re: NAJWIEKSZE PRZESTEPSTWO POLAKA IP: 209.114.223.* 29.10.01, 23:32
      Ty ksenofobie buzienkę zamknij uprzejmie. Twoje kazania są tak jednostronne,
      że mi się na wymioty zbiera. Przez takich forumowiczów jak ty, wymacnia się
      opinia og polskim antysemityzmie.

Nie masz innych tematików to zamilcz.
      My takich "polaków" jak ty nie potrzebujemy ( wyemigrowałeś to fajnie, tam
      pewno oczy mydliłeś "EMIGRATION AUTHORITY", jak cię w Polsce prześladowali ).
      • Gość: puls Re: NAJWIEKSZE PRZESTEPSTWO POLAKA IP: 207.220.190.* 30.10.01, 06:40
        Gość portalu: Swiety napisał(a):

> Ty ksenofobie buzienkę zamknij uprzejmie. Twoje kazania są tak jednostronne,
        > że mi się na wymioty zbiera. Przez takich forumowiczów jak ty, wymacnia się
        > opinia og polskim antysemityzmie.
        >
        > Nie masz innych tematików to zamilcz.
        > My takich "polaków" jak ty nie potrzebujemy ( wyemigrowałeś to fajnie, tam
        > pewno oczy mydliłeś "EMIGRATION AUTHORITY", jak cię w Polsce prześladowali ).

Co to jest "wymacnia",miales na mysli umacnia-prawda?Ja wiem ze takich polakow
        jak ja nie potrzebujecie a powiedzmi jakich potrzebujecie i do czego?.
      • puls Re: NAJWIEKSZE PRZESTEPSTWO POLAKA 31.10.01, 07:07
        Gość portalu: Swiety napisał(a):

> Ty ksenofobie buzienkę zamknij uprzejmie. Twoje kazania są tak jednostronne,
        > że mi się na wymioty zbiera. Przez takich forumowiczów jak ty, wymacnia się
        > opinia og polskim antysemityzmie.
        >
        > Nie masz innych tematików to zamilcz.
        > My takich "polaków" jak ty nie potrzebujemy ( wyemigrowałeś to fajnie, tam
        > pewno oczy mydliłeś "EMIGRATION AUTHORITY", jak cię w Polsce prześladowali ).

To prawda i co z tego ,jak sie dostac inaczej do USA .
        Nie jest tu latwo ,pytaja o szkoly a moja zawodowke olewaja ,to
        niesprawiedliwe ,ba to kurestwo.
        Nasze polskie szkoly zawodowe sa lepsze niz ichniejsze uniwersytety.
        Jak majster walil w kark to wchodzilo do glowy ,a jak bo fajrancie
        strzelilo sie belta to na duszy robilo sie cieplo . Takie rzeczy sie
        pamieta , a tu guzik towarzystwo tylko polskie jest fajne .
        Amerykany zzydzialy ,tylko pracowac i uczyc sie i to jeszcze pilnuja zeby
        dobrze zrobic .
        E tam trzeba to zmienic bo popadam w jeszcze wieksze kompleksy ,tu sie
        dorabiaja a ja nie . Kur..a !
        Super ze HaNS WROCIL bedziem rzadzic .

• Gość: puls Re: NAJWIEKSZE PRZESTEPSTWO POLAKA IP: *.208.66.237.Dial1.Chicago1.Level3.net 31.10.01, 08:19
          puls napisał(a):

> Gość portalu: Swiety napisał(a):
          >
          > > Ty ksenofobie buzienkę zamknij uprzejmie. Twoje kazania są tak jednostronn
          > e,
          > > że mi się na wymioty zbiera. Przez takich forumowiczów jak ty, wymacnia si
          > ę
          > > opinia og polskim antysemityzmie.
          > >
          > > Nie masz innych tematików to zamilcz.
          > > My takich "polaków" jak ty nie potrzebujemy ( wyemigrowałeś to fajnie, ta
          > m
          > > pewno oczy mydliłeś "EMIGRATION AUTHORITY", jak cię w Polsce prześladowali
          > ).
          >
          > To prawda i co z tego ,jak sie dostac inaczej do USA .
          > Nie jest tu latwo ,pytaja o szkoly a moja zawodowke olewaja ,to
          > niesprawiedliwe ,ba to kurestwo.
          > Nasze polskie szkoly zawodowe sa lepsze niz ichniejsze uniwersytety.
          > Jak majster walil w kark to wchodzilo do glowy ,a jak bo fajrancie
          > strzelilo sie belta to na duszy robilo sie cieplo . Takie rzeczy sie
          > pamieta , a tu guzik towarzystwo tylko polskie jest fajne .
          > Amerykany zzydzialy ,tylko pracowac i uczyc sie i to jeszcze pilnuja zeb
          > y
          > dobrze zrobic .
          > E tam trzeba to zmienic bo popadam w jeszcze wieksze kompleksy ,tu sie
          > dorabiaja a ja nie . Kur..a !
          > Super ze HaNS WROCIL bedziem rzadzic .
          >
          >

Wojo ile twoi sponsorzy placa za zalozenie mojego niku na Gazeta.pl.Ale ty ich
          robisz w capa,zupelnie niepotrzebne wydatki Wojo,dalbys lepiej na Tween Towers
          Found lub Na Red Cros.Ja zmienie nick i na chuj ci to wszystko.
        • Gość: mmm Re: NAJWIEKSZE PRZESTEPSTWO POLAKA IP: *.ge51.honeywell.de 31.10.01, 10:48
          Kochanie,
          zgadzam sie ze polskie szkoly zawodowe maja wyzszy poziom niz zachodnie
          uniwersytety bo widze z twojego postu ze zachodni uniwersytet skonczyles a
          zreszta potwierdza to tez poziom techniczny Polski z lat 70 i zachodu- no i tez
          twoj styl wyrazania sie.
          Onijaj uniwersytety zebys nie zglupial
    • Gość: doku Szlachetność za szlachetność IP: *.mofnet.gov.pl 31.10.01, 15:59
      Gość portalu: puls napisał(a):

>
      > "Kto ratuje jedno ludzkie zycie-ratuje caly swiat".
      > Motto bardzo piekne,ale w swietle mesjanistycznego za wszelka cene postepowania
      > Zydow,zbrodni rodem z Talmudu motto powinno byc zmienione na:
      > "Kto ratuje jedno zydowskie zycie-ratuje caly swiat".

Wszyscy wiedzą, że Talmud uczy Żydów pogardy dla gojów. Dlatego właśnie
      zacytowane przez Ciebie motto jest piękne i w dodatku szlachetne. Okazując nam
      wdzięczność w ten sposób, sprzeniewierzyli się zasadom swojej religii, tylko po
      to, aby być bardziej ludzcy. Pamiętajmy, że wszystkie religie uczą zła. Talmud
      nie jest gorszy od Biblii czy Koranu. Przeciez także w Biblii jest napisana ta
      bzdura, że Żydzi to naród wybrany.

Trzeba sobie uświadomić, ile zła narobiła taka jedna głupota, jątrząca ludzi już
      od tysięcy lat. Wystarczył jeden szaleniec, który uwierzył, że Jehowa do niego
      przemówił. Przez takich wariatów jak Mojżesz, Jezus czy Mahomet wymordowano już
      miliony ludzi. Należy podziwiać tych wszystkich Żydów, chrześcijan czy mahometan,
      którzy potrafili się oprzeć destrukcyjnemu i demoralizującemu wpływowi
      tradycyjnego wychowania religijnego, którzy odrzucili nienawiść wpajaną ich
      przodkom z pokolenia na pokolenie i odnależli w sobie prawdziwie ludzkie, ciepłe
      uczucia.

Słusznie zwróciłeś uwagę na tę subtelność. Pomnik ten jest nie tylko symbolem
      wdzięczności i bohaterstwa, ale też jest świadectwem zwycięstwa dobra nad religią.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka