Dodaj do ulubionych

Ofiary ofensywy w Czeczenii

IP: 195.117.172.* 29.10.01, 11:23
""Ofiary ofensywy w Czeczenii

Co najmniej 30 czeczeńskich partyzantów zginęło w miniony weekend z rąk
rosyjskich sił specjalnych - podała agencja Interfax powołując się na rosyjskie
źródła wojskowe. W czasie operacji aresztowano też 15 osób podejrzanych o
przynależność do organizacji separatystycznych, zarekwirowano sporo broni i
materiałów wybuchowych.

ala (29-10-01 00:17)""""

Czy "ala" z gazety zechciałaby mi powiedzieć dlaczego używa słów " partyzanci"-
(które w polskiej świadomości ma pozytywne znaczenie!!!) a nie terroryści!
Czy zdaniem ali; wszyscy,którzy strzelają do amerykanów to terroryści,a do
rosjan partyzanci???
Może powinno się zatytułować : Zlikwidowano kolejną grupę terrorystów w
Czeczenii???!!!
Stosowanie selektywnej moralności nie prowadzi do dobrego!!
Andrzej
Obserwuj wątek
    • Gość: Misza Re: Ofiary ofensywy w Czeczenii IP: *.ic.ru 29.10.01, 12:48
      Gość portalu: ak napisał(a):

Kolego - czytasz moje mysli ;-D
      Biedny terrorystyczne "ofiary" - trzeba im chyba pomnik jakis w Polsce zrobic,
      zeby rozne "Ali" dotad przychodzili i plakali :-)))

> Czy "ala" z gazety zechciałaby mi powiedzieć dlaczego używa słów " partyzanci"-
      > (które w polskiej świadomości ma pozytywne znaczenie!!!) a nie terroryści!
      > Czy zdaniem ali; wszyscy,którzy strzelają do amerykanów to terroryści,a do
      > rosjan partyzanci???

> Może powinno się zatytułować : Zlikwidowano kolejną grupę terrorystów w
      > Czeczenii???!!!
      > Stosowanie selektywnej moralności nie prowadzi do dobrego!!
      > Andrzej

• Gość: JOrl Re: Ofiary ofensywy w Czeczenii IP: *.dip.t-dialin.net 29.10.01, 16:48
      Teraz tej wiadomosci w GW niema. Znknela. Czyzby na skutek tego watku? A byla!
      Zato pojawila sie wiadomosc wedlug znanych schematow o rosjanach-mordercach.
      Dla wyrownania. A jeszcze ciekawy byl tytul tej wiadomosci, ktora spowodowala
      ten watek. "Ofiary" ataku rosyjskiego. Te ofiary to ci terrorysci.
      Pytanie do redaktorow GW. Gdze podzal sie ten watek?
      Pozdrowienia
    • Gość: JOrl Re: Ofiary ofensywy w Czeczenii IP: *.dip.t-dialin.net 29.10.01, 16:50
      Sprostowanie. Moje pytanie do redaktorow jest gdzie podziala sie ta wiadomosc,
      a nie watek. Przepraszam za blad.
      Pozdrowienia.
      • Gość: Szamil Re: Ofiary ofensywy w Czeczenii IP: *.r-195-35-131.essentkabel.com 29.10.01, 22:26
        Zapisac sie do PZPR -u panowie ! Tam jest wasze miejsce ! ja to bym was wyslal
        do piachu, ale to tylko moja skromna opinia ! Czeczenia zwyciezy- ALLAH AKBAR !
    • Gość: Taran Re: Ofiary ofensywy w Czeczenii IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 21:22
      Paszol na HuJ Andrzej
      • Gość: czecza Re: Ofiary ofensywy w Czeczenii IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 14:57
        Gość portalu: Taran napisał(a):

> Paszol na HuJ Andrzej

Słuchaj ty mnie primitywna czeczeńska świnia!!!!!!
        Takich bydlaków jak ty i tobie podobne, to trzeba topić w "sortirach", jak to
        celnie powiedział Putin. Wieczne zasrańce, które nigdy nie mieli ochoty pracować,
        tylko zabijać.Ciesze się bardzo, ze przyszedł koniec złodziejowi i pijakowi
        Jelcynu i nareszcie z wami bydlakami zrobią porządek. Dla czego bydlaki nie
        siedzicie w swojej debilnoj czecznie, tylko w Polsce. Powinniście ubrać swoje
        skury z których wylazliście i bronić swoj obrzydliwy primitywny kraj.A ja pragnę
        tylko jednego, żeby osyjanie wyżucali waszy tępe głowy z człąkami w gębie, jak to
        wy robicie( nie tylko z Rosjanami). Głupie anglicy tez zostawili glowy w Rosji, a
        resztę zbierali po kawłku w "wolnej czeczniuche". Kiedy takich zasrańców jak wy
        nie będzie na swiecie, to będzie Święty Dzień. Nie mówię o muzulmanach, mówię o
        Zasrańcach czeczeńskich( to jest bardzo rozciągliwe)terrorystach. A postawa
        Polski jeszcze rok temu byla najbardziej obżydliwa ze wszystkich krajów Europy.
        Ja rozumię, ze Rosja jest be......, ale z umiarem pani i panowie, bo można
        obudzić się z ręką w nocniku. Trzeba sobie zdawać sprawę co to jest Polska, a co
        Rosja.Te bzdury TV, mogą działać tylko na tak samo primitywnych ludzi, jak
        czeczeny.Dla tego Kwaśniewskij w Moskwie powiedział, że Polska jest cywilizowanym
        Europejskim pańctwem, i nie pozwoli, zeby powstało coś takiego jak Ambasada
        REBUBLIKI ICZKIERIERIA.
        • Gość: jajacek Zlikwidowano tyko 30 czeczenskich bandytow ? IP: *.kabel.telenet.be 11.11.01, 15:17
          Szkoda ,ze tylko 30 a powinno sie przynajmiej 3000 miesiecznie !
          Co byscie nie pisali o niepodleglosci i prawie do wolnosci Czeczenow na dupe
          sie zda.
          Tu gdzie mieszkam to przyjezdzaja prosza o azyl a potem kradna .Dobrze ,ze
          morduja sie na razie miedzy soba.
          • Gość: Misza Officjalnr zrodla podaja, ze... IP: *.ic.ru 11.11.01, 15:58
            Gość portalu: jajacek napisał(a):

W ciagu calej operacji zniszczono 12000 bojownikow. Wychodzi gdzies 500
            miesiecznie. Niezly wynik ;-))) Jeszcze Abchazy zaje...li okolo 400 tarrorystow.
            Swoja droga w wywiadzie gazecie DAWN OBL powiedzial ze jego koledzy walcza z
            niewernymi w CZeczenii - ale w GW nic o tym nie powiedziano - bo jak to mozliwe
            ze szlachetne i dobre czeczenskie partyzanci, bojowniki owolnosc maga miec cos
            wspolnego z terrorysta #1 w swiecie??? ;-DDDDDDDD

Pozdrawiam
            Misza

> Szkoda ,ze tylko 30 a powinno sie przynajmiej 3000 miesiecznie !
            > Co byscie nie pisali o niepodleglosci i prawie do wolnosci Czeczenow na dupe
            > sie zda.
            > Tu gdzie mieszkam to przyjezdzaja prosza o azyl a potem kradna .Dobrze ,ze
            > morduja sie na razie miedzy soba.

• Gość: siedem Re: Officjalnr zrodla podaja, ze... IP: *.tgory.pik-net.pl 13.11.01, 11:56
              z tego co ja się orientuje rusów też tam padło jak much. swego czasu głosno było
              wagonach wypełnionych nieświeżym mięskiem do wysyłki w drogę powrotną.
              2 sprawa jak wasza, tfu za przeproszeniem armia obchodziła sie z ciałami i
              rodzinami ofiar.
              7

Gość portalu: Misza napisał(a):

> Gość portalu: jajacek napisał(a):
              >
              > W ciagu calej operacji zniszczono 12000 bojownikow. Wychodzi gdzies 500
              > miesiecznie. Niezly wynik ;-))) Jeszcze Abchazy zaje...li okolo 400 tarrorystow
              > .
              > Swoja droga w wywiadzie gazecie DAWN OBL powiedzial ze jego koledzy walcza z
              > niewernymi w CZeczenii - ale w GW nic o tym nie powiedziano - bo jak to mozliwe
              >
              > ze szlachetne i dobre czeczenskie partyzanci, bojowniki owolnosc maga miec cos
              > wspolnego z terrorysta #1 w swiecie??? ;-DDDDDDDD
              >
              > Pozdrawiam
              > Misza
              >
              > > Szkoda ,ze tylko 30 a powinno sie przynajmiej 3000 miesiecznie !
              > > Co byscie nie pisali o niepodleglosci i prawie do wolnosci Czeczenow na du
              > pe
              > > sie zda.
              > > Tu gdzie mieszkam to przyjezdzaja prosza o azyl a potem kradna .Dobrze ,ze
              >
              > > morduja sie na razie miedzy soba.
              >

• Gość: Misza 3546 zolnierzy... IP: *.ic.ru 13.11.01, 16:32
                Gość portalu: siedem napisał(a):

> wagonach wypełnionych nieświeżym mięskiem do wysyłki w drogę powrotną.

Wysylano tylko nieopoznane ciala zolniezy w wagonach refrezeratorach (- 8C stopni)
                do Rostowa. Zanjduja sie u nas w specjalnej laboratorii ktora bada ciala na DNA.
                Wiec nie pierdol tu o tym o czym nie masz zadnego pojecia, pacanie

> 2 sprawa jak wasza, tfu za przeproszeniem armia obchodziła sie z ciałami i
                > rodzinami ofiar.

Patrz wyzej

> 7
                Dobrze ze nie 6 - bo szostkimi u nas w Rosji nazywaja tchorzliwych
                dupolizow ... :-D
        • Gość: Taran Re: Ofiary ofensywy w Czeczenii IP: *.waw.cdp.pl 12.11.01, 18:47
          Gość portalu: czecza napisał(a):

> Gość portalu: Taran napisał(a):
          >
          > > Paszol na HuJ Andrzej
          >
          > Słuchaj ty mnie primitywna czeczeńska świnia!!!!!!
          > Takich bydlaków jak ty i tobie podobne, to trzeba topić w "sortirach", jak to
          > celnie powiedział Putin. Wieczne zasrańce, które nigdy nie mieli ochoty pracowa
          > ć,
          > tylko zabijać.Ciesze się bardzo, ze przyszedł koniec złodziejowi i pijakowi
          > Jelcynu i nareszcie z wami bydlakami zrobią porządek. Dla czego bydlaki nie
          > siedzicie w swojej debilnoj czecznie, tylko w Polsce. Powinniście ubrać swoje
          > skury z których wylazliście i bronić swoj obrzydliwy primitywny kraj.A ja pragn
          > ę
          > tylko jednego, żeby osyjanie wyżucali waszy tępe głowy z człąkami w gębie, jak
          > to
          > wy robicie( nie tylko z Rosjanami). Głupie anglicy tez zostawili glowy w Rosji,
          > a
          > resztę zbierali po kawłku w "wolnej czeczniuche". Kiedy takich zasrańców jak wy
          >
          > nie będzie na swiecie, to będzie Święty Dzień. Nie mówię o muzulmanach, mówię o
          >
          > Zasrańcach czeczeńskich( to jest bardzo rozciągliwe)terrorystach. A postawa
          > Polski jeszcze rok temu byla najbardziej obżydliwa ze wszystkich krajów Europy.
          >
          > Ja rozumię, ze Rosja jest be......, ale z umiarem pani i panowie, bo można
          > obudzić się z ręką w nocniku. Trzeba sobie zdawać sprawę co to jest Polska, a c
          > o
          > Rosja.Te bzdury TV, mogą działać tylko na tak samo primitywnych ludzi, jak
          > czeczeny.Dla tego Kwaśniewskij w Moskwie powiedział, że Polska jest cywilizowan
          > ym
          > Europejskim pańctwem, i nie pozwoli, zeby powstało coś takiego jak Ambasada
          > REBUBLIKI ICZKIERIERIA.

CioTo tak obrazilo sie?Wiele wskazuje na to ze nie jestes Polakiem, pod ktorego
          się podszywasz.Myślę że jesteś zwykłą ruską ciotą w pogonach.Musisz podwyższyć
          swoją kwalifikację oglądając program sz. prof Miodka,bo inaczej Pałubicki wyrzuci
          cię jak twoich poprzedników,ty Ciulu ruski : ) A teraz o głownym:
          Napisałeś że jesteśmy zasrańcami,dobre,Ćwoku,otóż jest tak że Czeczeni w
          ubikacjach mają zawsze zapas wody żeby podmywać się,a wy Ruhole najwyżej gazetę,
          Saveckaja Rasia,więc nie mów o zasrańcach,bo sam nim jesteś.
          Bardzo ucieszyło mnie,że odpisałeś,widać było że zdenerwowałeś się :))
          frajerze,i w ciągu godziny odpisałeś jeszcze 2 razy.
          Mówisz że Prezydent Rzeczpospolitej coś mówił w moskwie.Nie powiedział nigdy
          niczego,co by godziło w Niepodległą Iczkerię,Kwaśniewski jest ok.Postawa Polaków
          też jest ok.Ty chyba śnisz, cioto.Teraz o stratach,policz lepiej swoich
          sztywniaków,gnojku.Niczego ci nie życzę,bo tobą gardzę Tłuku,ale jak cię spotkam
          to ukręcę twój łeb :)))

Pozdrawiam wszystkich Polaków z okazji Święta Niepodległości.
          Chechenpress.com
          Kavkaz.org
          • Gość: Szamil Re: Ofiary ofensywy w Czeczenii IP: *.r-195-35-131.essentkabel.com 12.11.01, 22:51
            Moskaliki i pacholki ruskie, na kant huja nam mozecie skoczyc wraze syny !
            Bilismy was w Moskwie, w Czeczenii, w Dagestanie, jak bedzie trzeba bedziemy
            was bili w Polsce !!! Misza - twoja stara kurwa wiecznie zyc nie bedzie ! Tak
            samo jak cala zasrana roSSija ! Pozdrowienia dla Polakow -
            • Gość: toni Re:do Miszy IP: *.kat.forthnet.gr 12.11.01, 23:45
              Misza to jest cena ktora placicie teraz
              Na to badziejstwo <chodzi mi o tych bandziorow czeczenskich> to albo trzeba ich
              bylo zapakowac wszystkich jak jeden do bydlecych wagonow i z najlepszymi
              zyczeniami wyslac w podarku Polakom
              Albo spalic w tri pizdy napalme , uniczestwic
              w jakis inny ale zato bardzo skuteczny sposob.
              Aby to kurestwo, nie szwendalo sie po tej ziemi.
              • Gość: lehistan Re:do Miszy IP: *.r-195-35-131.essentkabel.com 13.11.01, 00:07
                TONI, ty kurewko moskiewska ,lizesz dupe swojemu panu ? A liz dalej , z
                twoich"przemyslen" i tak huj ! Wszyscy was szmaciarze i tak olali
                HA,HA,HA!!! NAARA pionku . P.S. Pocaluj mnie w dupe !!!
                • Gość: toni do lehistana IP: *.kat.forthnet.gr 13.11.01, 00:21
                  sluchaj ty cioto czeczenska, w dupe to ja cie nie bede calowac
                  ale tak po zlosci to ciebie i tobie podobnych <chodzi o myslenie>
                  to bym te wasze biale dupeczki przerrznol -tak bym wam dobrze po czeczensku
                  zrobic.ponoc oni sie rodza z chuje w dupie.
                  • Gość: Dr.FröJD SyKOaNALisA_________HoMO_DUPA IP: *.cm-upc.chello.se 13.11.01, 00:26
                    Sa DARmo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  • Gość: Rusojad Re: do lehistana IP: *.waw.cdp.pl 13.11.01, 14:45
                    Gość portalu: toni napisał(a):

> sluchaj ty cioto czeczenska, w dupe to ja cie nie bede calowac
                    > ale tak po zlosci to ciebie i tobie podobnych <chodzi o myslenie>
                    > to bym te wasze biale dupeczki przerrznol -tak bym wam dobrze po czeczensku
                    > zrobic.ponoc oni sie rodza z chuje w dupie.

Nie chcesz całować w dupę Lechistana,to sam się pocałuj,albo Miesze.
                    Możesz też przy okazji leppera z iwińskim pocałować,i swojego putina nie zapomni.
                    • Gość: toni do rusojada IP: *.kat.forthnet.gr 13.11.01, 16:08
                      ty zakompleksiony kutasie!!!!!
                      ty palancie jeden ! wez ty tego debila z angielskim paszportem <wiesz chyba o
                      kogo chodzi>!!!,wez tych popierdolonych przyglupo/niedorozwojow czeczenow
                      i idzcie w pizdu tam gdzie jest wasze miejsce a mianowicie pod ten wspanialy
                      pomnik w h-ameryce <dar zabojadow dla kowbojow> i siadzcie pod nim i czekajcie.
                      I czekajcie i znowu czekajcie,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
                      A noz przyleci jakis prezent z nieba i was wszystkich rozpierdoli w tri pizdi!!!
                      A moze wtedy sie jakos uspokoi na tym swiecie......
                      pierdole ciebie i tobie podobnych......
                      • Gość: LEHISTAN Re: do tONIEGO IP: *.r-195-35-131.essentkabel.com 14.11.01, 18:32
                        Tak pionku moskiewski, w gebie to jestes silny , ale chcialbym ciebe spotkac
                        twarz w twarz -kundlu ruskich . Zajebal bym cie ,pacholku tak jak stoisz !
                        WOLNOSC DLA CZECZENII !!! Polska jest z wami !!! Tylko zdrajcy i sprzedawczyki
                        wysluguja sie kacapom !!! BIJ MOSKALI !!
    • Gość: muslimek Re: Ofiary ofensywy w Czeczenii IP: 213.25.26.* 13.11.01, 14:56
      > Czy "ala" z gazety zechciałaby mi powiedzieć dlaczego używa słów " partyzanci"-

Bo jej i mój ulubiony wódz, pan marszałek Piłsudski, działał w ten sam sposób
      walcząc z rosyjskim okupantem o niepodległą Polskę. A jeśli nazwiesz Marszałka
      terrorystą, to jesteś wrogiem wszystkich polskich patriotów.

> rosjan partyzanci???

Indianie byli partyzantami, walczyli na swojej ziemi. Od tego czasu w Ameryce nie
      ma partyzantów, a na Kaukazie - są. Bo to ich ziemia, a nie ruskich.

> Czeczenii???!!!

Masz do tego prawo. Zależy, co dla ciebie jest terroryzmem, a co - partyzantką.

Przemyśl historię Polski i jej drogę do niepodległości.

> Andrzej

• Gość: Habib Re: Ofiary ofensywy w Czeczenii IP: *.chello.pl 13.11.01, 16:13
        Niezłe. Dodam tylko, że Czeczeni walczą o wolność już
        400 lat. Trudno więc, żeby "ojcem chrzestnym"
        czeczeńskiej walki o wolność był Osama. Chyba, że ma
        więcej lat niż myślimy :)
      • Gość: Misza Co ty pieprzysz ? IP: *.ic.ru 13.11.01, 16:25
        Gość portalu: muslimek napisał(a):

> Bo jej i mój ulubiony wódz, pan marszałek Piłsudski, działał w ten sam sposób
        > walcząc z rosyjskim okupantem o niepodległą Polskę. A jeśli nazwiesz Marszałka
        > terrorystą, to jesteś wrogiem wszystkich polskich patriotów.

Pilssudski nie byl terrorysta - tylko zwyklym dydkatorem - mini Stalinem. Nawet
        podobny woszy mial - chyba byl fanem Wuja Joe ;))

> Indianie byli partyzantami, walczyli na swojej ziemi. Od tego czasu w Ameryce n
        > ie
        > ma partyzantów, a na Kaukazie - są. Bo to ich ziemia, a nie ruskich.

NIE PIERDOL - Caly nadtereczny rajon jest ziemia KOzacka, a oni zyli sobie w
        gorach i lepiej by bylo dla wszystkich zeby tam zostali!!

• Gość: Czeczen Re: Co ty pieprzysz ? IP: *.t17.ds.pwr.wroc.pl 14.11.01, 17:04
          Nadtereczny rajon nie byl i nigdy nie bedzie ziemią kozacką - bardzo dobrze o
          tym wiesz,Miszka!
          • Gość: Historyk Kozaki nigdy nie uwazali siebie za moskali!!! IP: 192.168.0.* 14.11.01, 17:56
            W 1918 roku oni mieli swoje Panstwo (jak i Ukraincy), ktore bolszewicka Moskwa
            zmasakrowala i niech ten mojsze (skacapiony zyd) nie papla bzdur!
            • Gość: Misza Skad takie chujowe historycy na swiecie sie biora? IP: *.ic.ru 14.11.01, 22:26
              Gość portalu: Historyk napisał(a):

> W 1918 roku oni mieli swoje Panstwo (jak i Ukraincy), ktore bolszewicka Moskwa
              > zmasakrowala

Jezeli nie wiesz, jestem wlasnie z Rostowa-nad-Donem - stolicy kozackiej - wiec
              nie musisz mnie czytac mojej historii gowniarze...

> i niech ten mojsze (skacapiony zyd) nie papla bzdur!

I rejon nadtereczny zawsze byl klozacki, tylko za czasow ZSRR zostal oddany
              czeczenom...
              Pa

• Gość: LEHISTAN Re: Skad takie chuje kacapy ... IP: *.r-195-35-131.essentkabel.com 14.11.01, 22:48
                Ty Misza frajerze, powiedz mi w takim razie dlaczego Kozactwo Donskie
                kolaborowalo z Niemcami ? Dopiero w Austrii, te skurwiele angliki wydali ich
                Stalinowi-i dobrze wiesz co on z nimi zrobil !! Ty politruku nie mow nic o
                Kozakach ,bo teraz kazdy kacap chce byc Kozakiem- ale NIGDY nimi nie
                bedziecie !!! Zreszta Kozactwo Zaporoskie to prawdziwi kozacy byli ! P.S.
                Pierdol sie mISZA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • palesz Re: Lehistan ty chuju! 15.11.01, 09:07
                  Przepraszam W.Sz. Pana za formę w jakiej się do Pana zwróciłem w nagłówku, ale niestety
                  pominąłem w nim sformułowanie głupi, niedouczony, itd. itp. jedynie z braku miejsca.
                  Maja nie starannos powoduje, że Pana osoba może się czuć wyraźnie niedowartosciowana.
                  Nalegam jednak by Pan przede wszystkim poduczył się historii, a później dopiero
                  wypowiadał się na tematy, które wymagają jej znajomosci. Pierwsze sziedziby
                  Kozaków nad Terekiem powstały w XV wieku - kto słyszał wtedy o Zaporożu.
                  Wracając do głównego wątku - nowy cytat z Gazety Wybiórczej: 15.XI.2001:
                  "Rosyjskiego Podpułkownika Siergieja Boradiewa stracili ( w języku ludzi normalnych - zamordowali
                  - w nawiasach moje komentarze)
                  partyzanci ( terrorysci, bandyci, arabscy najemnicy z Al-Quaidy itd. itp. - do wyboru ) czeczeńscy -
                  poinformował w srodę komendant Chattab ( członek Al-Quaidy ). Czeczeni twierdza, że chcieli
                  wymienic Boriaiewa za 25 partyzantów ( terrorystow, bandytów ... ) przetrzymywanych przez Rosjan
                  ale ci odrzucili propozycje ( niedobrzy, powinni wymieniac co? )
                  MAW"
                  Jezeli w czeczenii toczy sie wojna to ww. ppułkownik był jencem wojennym. Pytanie kogo
                  rozwalili komunisci w Katyniu 1940 - jenców wojennych wyższej wartosci, co? Który rok dzisiaj mamy
                  co?
                  • Gość: Lehistan Re: pALESZ ty cwelu niedojebany IP: *.r-195-35-131.essentkabel.com 16.11.01, 00:46
                    Po pierwsze sam FRAJERZE sie ucz historii,jesli nie wiesz KURWO kto slyszal w
                    15 w. o Kozactwie Zaporoskim,to se poczytaj historie Ukrainy-ty debilu !!!
                    Po drugie powiedz DZIWKO mi co moskale robia z cywilami w Czeczenii (bo
                    bojownikow to sie ci tchorze boja jak ognia) !!! Po trzecie ,prosze Cie
                    MEGAMAJCIARZU przestan dupsko sprzedawac sowietom za ruble-bierz EURO !!! Po
                    czwarte ty GEJU Z VAMPA idz lizac dupe Miszy, to moze w koncu ktos doceni twe
                    dokonania PSIE ! P.S. Pozdrow mamusie,dobra jest w te klocki ! Ciekawe jaki
                    pedal ja jebal, ze takie SCIERWO na swiat wydala ???? NAARA , Lehistan
                    • palesz Re: pALESZ ty cwelu niedojebany 16.11.01, 07:42
                      Gość portalu: Lehistan napisał(a):

> Po pierwsze sam FRAJERZE sie ucz historii,jesli nie wiesz KURWO kto slyszal w
                      > 15 w. o Kozactwie Zaporoskim,to se poczytaj historie Ukrainy-ty debilu !!!
                      > Po drugie powiedz DZIWKO mi co moskale robia z cywilami w Czeczenii (bo
                      > bojownikow to sie ci tchorze boja jak ognia) !!! Po trzecie ,prosze Cie
                      > MEGAMAJCIARZU przestan dupsko sprzedawac sowietom za ruble-bierz EURO !!! Po
                      > czwarte ty GEJU Z VAMPA idz lizac dupe Miszy, to moze w koncu ktos doceni twe
                      > dokonania PSIE ! P.S. Pozdrow mamusie,dobra jest w te klocki ! Ciekawe jaki
                      > pedal ja jebal, ze takie SCIERWO na swiat wydala ???? NAARA , Lehistan

Masz jakis uraz na tle dupy, chyba nie zle cie w nią dupczą, co ( za EURO bo pewnie sam je bierzez )
                      Pewnie twoja obecnosc na tej liscie, to wypadek przy pracy - jestes stale obecny
                      na forum pedalskim. Apropo naklanianie do nierządu jest karalne wracaj lepiej do
                      swoich ciot, szmal ci ucieka - moze ktos chce zebys zrobil mu laske ( za EURO ).
                      p.s.
                      Dajesz dupy i robisz laski za friko -te EURO są fałszywe - tak monety jak i banknoty wejdą
                      do obiegu od pierwszego stycznia 2002. Ale pewnie banknoty i wyzsze nominaly monet EURO
                      ciebie i tak nie dotyczą.
                      p.p.s.
                      Nie sil sie na belkot, ktory ma byc wg ciebie odpowiedzią - i tak nie zamierzam go czytac
                      pa różowa swińko - wracaj do swoich niegrzecznych chłopczyków bo ci dupa stygnie.
                      • Gość: LEHISTAN Re: pALESZ ty cwelu niedojebany IP: *.r-195-35-131.essentkabel.com 16.11.01, 18:06
                        Sluchaj gowniarzu , smiec jestes !!! WYJDZ ZZA TWYCH ZABAWEK TO CI PSI RYJ ZKUJE
                        Pozdrowilas szmato mamusie ? P.S. POTERZNY SOWIECKI HUJ CI W DUPE !! CZECZENIA
                        WALCZY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  • Gość: Aristarh Re: Lehistan ty chuju! IP: 213.77.44.* 16.11.01, 14:28
                    palesz napisał(a):

> Przepraszam W.Sz. Pana za formę w jakiej się do Pana zwróciłem w nagłówku, ale
                    > niestety
                    > pominąłem w nim sformułowanie głupi, niedouczony, itd. itp. jedynie z braku mie
                    > jsca.
                    > Maja nie starannos powoduje, że Pana osoba może się czuć wyraźnie niedowartosc
                    > iowana.
                    > Nalegam jednak by Pan przede wszystkim poduczył się historii, a później dopiero
                    > wypowiadał się na tematy, które wymagają jej znajomosci. Pierwsze sziedziby
                    > Kozaków nad Terekiem powstały w XV wieku - kto słyszał wtedy o Zaporożu.
                    > Wracając do głównego wątku - nowy cytat z Gazety Wybiórczej: 15.XI.2001:
                    > "Rosyjskiego Podpułkownika Siergieja Boradiewa stracili ( w języku ludzi normal
                    > nych - zamordowali
                    > - w nawiasach moje komentarze)
                    > partyzanci ( terrorysci, bandyci, arabscy najemnicy z Al-Quaidy itd. itp. - do
                    > wyboru ) czeczeńscy -
                    > poinformował w srodę komendant Chattab ( członek Al-Quaidy ). Czeczeni twierdza
                    > , że chcieli
                    > wymienic Boriaiewa za 25 partyzantów ( terrorystow, bandytów ... ) przetrzymywa
                    > nych przez Rosjan
                    > ale ci odrzucili propozycje ( niedobrzy, powinni wymieniac co? )
                    >
                    > MAW"
                    > Jezeli w czeczenii toczy sie wojna to ww. ppułkownik był jencem wojennym. Pytan
                    > ie kogo
                    > rozwalili komunisci w Katyniu 1940 - jenców wojennych wyższej wartosci, co? Kt
                    > óry rok dzisiaj mamy
                    > co?

Sprobuję dać ci odpowiedż,mimo że chyba jesteś ignorantem.Fatyguję sie bo widzę
                    że lubisz historię.
                    Osady rosyjskie nad Terekiem powstawały bo niektórzy nieliczni rosyjscy chłopi
                    uciekali od cara i swoich panów.Rdzenni mieszkańcy Kawkazu pozwolali im siedlić
                    się tam,gdyż nie widzieli w nich szczególnego zagrożenia.(Mówię o
                    15wieku).Póżniej,w czasach świetności i potęgi imperium,kiedy to niemka Kaśka
                    rozpierniczyła Zaporoskie Kozactwo,przesiedlając niektórych kozaków nad Kubań i
                    Terek powstała wybuchowa mieszanka,z wcześniej zbiegłych i kozackich wysłańców.
                    Póżniej,już za czasów tych wszystkich numerowanych Aleksandrów i
                    Mikolajów,rosjanie,prowadząc ekspansję na Kawkazie wykorzystywali ukształtowane
                    już wówczas tamtejsze Kozactwo dla podboju całego Kawkazu,wygłądało to w następny
                    sposób:"robta co chcata" a wzamian macie podbite ziemie na własność,przywieleje,
                    ku chwale Nas i ojczyzny,która jest trzecim Rzymem,a czwartemu już nie być i t.d.-
                    jednym słowem szowinistyczne pierdoły,jednocześnie w Polsce trwała walka narodowo
                    -wyzwoleńcza i carat określal tymi samymi słowami polskich patriotów i
                    czecznskich.Mniejsza z historią bo i tak ciebie nie przekonam,ale odpowiem na
                    inne spostrzezenia.
                    Tego półkownika rzeczewiście chcieli wymienić a wśród osób żądanych przez
                    stronę czeczenską było 6 kobiet.Pytanie,czy wiesz gdzie one są?
                    Problem polega na tym że rosjanie traktują konwencji utylitarnie,raz mowiąc że
                    konwencji nie są stosowane bo to nie wojna a oper.antyter.przeciwko bandytom,a
                    innym razem że to wojna.Czeczeni,owszem, mają charakterystyczny "styl pisma"-
                    odcinanie wrogom głów,Rosjanie tego stylu nie mają,zato mają bogatą fantazję,
                    np wbijanie łusek w brzuch ciężarnych kobiet albo przejeżdżanię przez czachę
                    zkrępowanego gąsienicą czołgową,i t.d. ,wystarczy.
                    Teraz o Katyniu.W Katyniu to Rosjanie wymordowali około 15000 Polaków,zwalając
                    winę na szwabów i nic poza tym.Zwróć uwagę że przez 50 lat do tego nie
                    przyznawali się.
                    Pomyśl,Czeczeni mogli cicho skasować półkownika,tak jak tamci. To by było na tyle
                    • Gość: Lehistan Re: Tylko nie chuju! IP: *.r-195-35-131.essentkabel.com 17.11.01, 01:31
                      Calkowicie sie z toba zgadzam,tylko bez takich naglowkow ,co ? Zawsze mowilem
                      ze ruscy to mordercy. Niekiedy tylko lubia zmieniac ofiare ! Ale jeszcze
                      zobaczymy , kto z Czeczenii bedzie wypierdalal !Pozdrawiam L.
                      • Gość: Aristarh Re: Tylko nie chuju! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 09:11
                        Gość portalu: Lehistan napisał(a):

> Calkowicie sie z toba zgadzam,tylko bez takich naglowkow ,co ? Zawsze mowilem
                        > ze ruscy to mordercy. Niekiedy tylko lubia zmieniac ofiare ! Ale jeszcze
                        > zobaczymy , kto z Czeczenii bedzie wypierdalal !Pozdrawiam L.

Przepraszam za naglowek.Oczewiscie nie wchodzil w gre.Trzymaj sie.
                        Aristarh

• Gość: BW Re: Tylko nie chuju! IP: *.acn.waw.pl 17.11.01, 12:27
                          Wynoście się z tego forum, troglodyci pojebani!
                          Mowa o Lechistanie i tej drugiej kurwie na A!
                          • Gość: L.O.K. Re: Tylko nie chuju! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 13:32
                            Gość portalu: BW napisał(a):

> Wynoście się z tego forum, troglodyci pojebani!
                            > Mowa o Lechistanie i tej drugiej kurwie na A!

Nie badz taki madry misiu.Juz ide do ciebie. ;))
                            • Gość: toni Re: chuje krakowskie paszol wont z forum !!!!!!!! IP: *.kat.forthnet.gr 17.11.01, 22:53
                              paszol won-popierdolone chuje krakowskie
                              idzcie sie jebac z tymi obsranymi,czeczenami i tymi przyglupami albanami.
                              chuje i kurwy krakowskie, tylko do tego sie nadajecie
                              • Gość: CECEN Re: chuje sowieckie paszol wont z forum !!!!!!!! IP: *.r-195-35-131.essentkabel.com 18.11.01, 00:29
                                T y psie moskiewski, wal sie na ryj . Synku od Krakowa do mnie to pare tysiecy
                                km. idz dupe sprzedawac na bazarze w Moskwie ! Cena wywolawcza tego krypto-
                                naradowca 0,3 rubla ! HUJ CI W DUPE CWELU, TY DZIWKO MESKA ! JEBAC TWOJA
                                STARA !!! T W O J a STARA kurwa wiecznie zyc nie bedzie !!!!
                                • Gość: Wlodek Re: Cóż cecen, prosze pana do gazu............... IP: 10.131.129.* 18.11.01, 02:11
                                  Gość portalu: CECEN napisał(a):

> T y psie moskiewski, wal sie na ryj . Synku od Krakowa do mnie to pare tysiecy
                                  > km. idz dupe sprzedawac na bazarze w Moskwie ! Cena wywolawcza tego krypto-
                                  > naradowca 0,3 rubla ! HUJ CI W DUPE CWELU, TY DZIWKO MESKA ! JEBAC TWOJA
                                  > STARA !!! T W O J a STARA kurwa wiecznie zyc nie bedzie !!!!

Ceceni to terrory�ci i tyle....

A co do niepodleglo�ci narodów Islandia była w duńskiej niewoli przez lat 600 a teraz każdy czarny chciałby się tam dostac i pracowac na biało...
                                  Co dowodzi, że terroryzm nie popłaca, a konstruktywnš rozmowš można się uwolnic i dobrze na tym wyj�c...
                                  No ale w tym celu nie mozna byc cecenem.....
                                  • Gość: toni Re: Cóż cecen, prosze pana do gazu............... IP: *.kat.forthnet.gr 18.11.01, 09:56
                                    ceceny i albany = gawno!!!!!!!!
                                    • Gość: Lehistan Re: Cóż krypto, prosze pana do gazu............... IP: *.r-195-35-131.essentkabel.com 18.11.01, 14:01
                                      I co KUREWKO dumna jestes ,z siebie ? Toni i inni ciagcie druta cioty !!!!!!
                                      ICZKERIA ZWYCIEZYLA !!!
                                      • Gość: toni Re: Cóż krypto, prosze pana do gazu............... IP: *.kat.forthnet.gr 18.11.01, 14:42
                                        Lehi do lahy , ale to juz!!!!!!!
                                        • Gość: lehistan Re: Cóż krypto, prosze pana do gazu............... IP: *.r-195-35-131.essentkabel.com 18.11.01, 18:32
                                          pierdol sie frajerze !
                                          • Gość: toni Re: Cóż krypto, prosze pana do gazu............... IP: *.kat.forthnet.gr 18.11.01, 20:21
                                            kurewko zajebana wez jeszcze conti-ego zesoba<jestescie siebie warci.
                                            • lehistan Re: Cóż krypto, prosze pana do gazu............... 18.11.01, 20:33
                                              TONI,ty pedale ! Dobrze ze cie Misza wyruchal!!! A teraz co, szukasz znowu
                                              jebanka-znajdz se kolege gdzie indziej ,bo ja juz z toba gadac nie bede !!!!
                                              NAARA i zapierdalaj do Moskwy !!!! CZECZENIA ZWYCIEZYLA !!
                                              • Gość: toni Re: Cóż krypto, prosze pana do gazu............... IP: *.kat.forthnet.gr 18.11.01, 21:13
                                                Jak na razie to ten brodaty bandzior pojechal do Moskwy zrobic Putinowi laskem.
                                                Ogladaj dobrze i dokladnie TV i ucz sie chlopcze , ucz.
                                                A ja kolegow nie szukam, a tym bardziej tam w tym zajebanym burdelu.
                                                • lehistan Re: Cóż krypto, prosze pana do gazu............... 18.11.01, 22:54
                                                  putinowi LACHE to robisz na okraglo !!! JESZCZE RAZ SIE PIERDOL,CIOTO !!!
                                                  • Gość: Toni Re: Cóż krypto, prosze pana do gazu............... IP: *.kat.forthnet.gr 18.11.01, 23:50
                                                    Putinowi to robie bo to swoj
                                                    .Ale robic to bambusa ,portorykana i innym jak ty i Egon to robicie
                                                    to za zadne skarby, za zadne dolce bym tego nir zrobil.
                                                  • lehistan Re: Cóż krypto, prosze pana do gazu............... 19.11.01, 03:16
                                                    A u psychologa to juz byles,ha ??? Biedny Toni ! Daj sie leczyc-rasisto!!
    • natt 1.VIII.44 19.11.01, 07:36
      Gość portalu: ak napisał(a):

> ""Ofiary ofensywy w Czeczenii
      >
      > Co najmniej 30 czeczeńskich partyzantów zginęło w miniony weekend z rąk
      > rosyjskich sił specjalnych - podała agencja Interfax powołując się na rosyjskie
      >
      > źródła wojskowe. W czasie operacji aresztowano też 15 osób podejrzanych o
      > przynależność do organizacji separatystycznych, zarekwirowano sporo broni i
      > materiałów wybuchowych.
      >
      >
      > ala (29-10-01 00:17)""""
      >
      > rosjan partyzanci???
      > Czeczenii???!!!
      > Andrzej

1.08.44 z dowolnej hitlerowskiej gazety:
      "Dzis o 17 czasu lokalnego bandy terrorystow polskich zaatakowaly nasze pokojowo
      nastawione oddzialy w miescie Warszawa"

Polacy - myslcie troche nim odbierzecie komus prawo do samostanowienia. Bo to dla
      was chyba troche drazliwy temat.
      pozdrawiam

• palesz Re: 1.VIII.44 19.11.01, 08:53
        Co ty tak o Historii natt. Porównujesz GW z gadzinówkami? Nie wstyd ci. Nad Powstaniem
        Warszawskim lepiej cicho i wcale na tym forum. "wolną czeczenię" uznali tylko talibowie.
        Rząd RP na uchodztwie uznawała cała koalicja poza Sowietami. Nie wycieraj gęby czeczenskim
        bandytom - ( gdzie są Rosjani którzy mieszkali w Czeczenii w latach 80 - ci których nie zabili, a tylko
        obrabowali, zwałcili i pobili bandyci czeczeńscy za swojej "niepodległosci" to kilkaset tysięcy
        ludzi - biednych i niczemu nie winnych ) Podziemnym Państwem Polskim.
        • natt Re: 1.VIII.44 19.11.01, 09:06
          palesz napisał(a):

> Co ty tak o Historii natt. Porównujesz GW z gadzinówkami? Nie wstyd ci. Nad Pow
          > staniem
          > Warszawskim lepiej cicho i wcale na tym forum. "wolną czeczenię" uznali tylko t
          > alibowie.
          > Rząd RP na uchodztwie uznawała cała koalicja poza Sowietami. Nie wycieraj gęby
          > czeczenskim
          > bandytom - ( gdzie są Rosjani którzy mieszkali w Czeczenii w latach 80 - ci któ
          > rych nie zabili, a tylko
          > obrabowali, zwałcili i pobili bandyci czeczeńscy za swojej "niepodległosci" to
          > kilkaset tysięcy
          > ludzi - biednych i niczemu nie winnych ) Podziemnym Państwem Polskim.

Ja nie bronie czeczenow, chodzi mi tylko o to, gdzie konczy sie walka o
          niepodleglosc a zaczyna terroryzm? Rowniez o to, komu mozna wierzyc? Bo przyznasz
          sam, ze z poprzednikami Interfaksu - roznego rodzaju "Prawdami" itp. oraz
          (przedewszystkim) ich prawdomownoscia my Polacy mamy nader mierne doswiadczenia.
          Nie oznacza to oczywiscie ze bezkrytycznie nalezy wierzyc zrodlom czeczenskim.
          Ale jezeli, jak nalezy przypuszczac, prawda lezy gdzies po srodku, to z tym
          czeczenskim bandytyzmem i misja wprowadzania pokoju (realizowana przez rosyjska
          armie) to nie jest ani takie czyste ani takie jasne ani czarno-biale.
          pozdrawiam.
          p.s.
          a co do miedzynarodowego uznania, to juz pisalem w sasiednim watku jak wielkie
          bylo uznanie panstwowosci polskiej w okresie zaborow.
          • Gość: Lehistan Re: 1.VIII.44 IP: *.r-195-35-131.essentkabel.com 20.11.01, 00:06
            Coz palesz widzi tylko w kolorach : BIALY-czarny. Ten gosc to poprostu rasista .
            A Czeczenija i tak zwyciezy !
          • palesz Re: 1.VIII.44 20.11.01, 13:17
            Mi chodziło głównie o rzetelne dziennikarstwo, można nie lubić Rosjan i kochać Czeczenów ale
            dziennikarz nie powinien używać słów wpływających na podswiadomosc czytelnika to nie fer.
            Nowy przykład z GW, ten sam "twórca" MAW - Rosjanie "porwali" Radujewa z Czeczenii. Gdyby to
            byli ludzi z FBI to "aresztowali" by go, gdy by to był UOP - to by była pierwsza strona i kupa radosci.
            Polski ( czy na pewno? ) dziennikarz MAW jest stroniczy do bólu. Dla odmiany "Rzepa" ma rzetelnych
            dziennikarzy. O historii nie chcę dyskutować na tym polu. Powiem jednak jedno tych Polaków którzy
            przechodzili na ich ( XIX w. ) stronę Czeczeni w pierwszym szlachetnym odruchy sprzedawali dalej -
            dopiero pasmo klęsk zmieniło ich podejscie - to tylo o "szlachetnym narodzie Czeczeńskim i
            odwiecznej przyjaźni polsko-czeczenskiej ( Mnie ona nie dotyczy )"
            • Gość: Aristarh do Palesza IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 18:05
              palesz napisał(a):

> Mi chodziło głównie o rzetelne dziennikarstwo, można nie lubić Rosjan i kochać
              > Czeczenów ale
              > dziennikarz nie powinien używać słów wpływających na podswiadomosc czytelnika t
              > o nie fer.
              > Nowy przykład z GW, ten sam "twórca" MAW - Rosjanie "porwali" Radujewa z Czecze
              > nii. Gdyby to
              > byli ludzi z FBI to "aresztowali" by go, gdy by to był UOP - to by była pierwsz
              > a strona i kupa radosci.
              > Polski ( czy na pewno? ) dziennikarz MAW jest stroniczy do bólu. Dla odmiany "R
              > zepa" ma rzetelnych
              > dziennikarzy. O historii nie chcę dyskutować na tym polu. Powiem jednak jedno t
              > ych Polaków którzy
              > przechodzili na ich ( XIX w. ) stronę Czeczeni w pierwszym szlachetnym odruchy
              > sprzedawali dalej -
              > dopiero pasmo klęsk zmieniło ich podejscie - to tylo o "szlachetnym narodzie Cz
              > eczeńskim i
              > odwiecznej przyjaźni polsko-czeczenskiej ( Mnie ona nie dotyczy )"

To sa bezpodstawne stwierdzenia.Cale zycie spedzilem w Groznym.Moje przodkowie
              pochodza
              z Tarnowa i znalezli sie tam za czasow Szamila. Nie ma we mnie ani gramu krwi
              czeczenskiej,moglem wiec wybierac miedzy bracmi slowianami a czeczenami i wyboru
              dokonalem.Nie czeczeni zburzyli kosciol w Groznym tylko rosyjska awiacja,
              (wczesniej bolszewicy urzadzili tam browar),i nie czeczeni wyslali mojego
              pradziadka w soldaty,i egzamin z obrony miasta przed koczownikami zaliczylem
              godnie,pamietajac ze jestem Polakiem(zreszta teraz zastanawiam sie czy jednak nie
              jesten czeczenem)Stosujesz zasade dra Goebbelsa,ze klamstwo powtorzone sto razy
              kojarzy sie z prawda.Chociaz zaczynam podejrzewac ze sofisci mieli cholerną
              racje mowiac ze nie ma powszechnej prawdy.Ja swoja prawde jednak wybralem,ty
              tez.I obysmy nie musieli nigdy strzelac do siebie przez to.
              • Gość: Lehistan Re: do Palesza IP: *.r-195-35-131.essentkabel.com 21.11.01, 01:19
                A moje przodkowie z Kavkaza.I tez nie wiem kim w koncu jestem . Ale jak
                bedziesz strzelal do zdrajcow to daj znac . Ide z Toba !!!
                WOLNOSC DLA CZECZENII, WOLNOSC DLA KAVKAZA -
              • palesz Re: do Palesza 22.11.01, 08:17
                Gość portalu: Aristarh napisał(a):
                Palesz napisał m.in.:
                > > O historii nie chcę dyskutować na tym polu. Powiem jednak jedno
                > > Polaków którzy
                > > przechodzili na ich ( XIX w. ) stronę Czeczeni w pierwszym szlachetnym odruchy
                > > sprzedawali dalej -
                > > dopiero pasmo klęsk zmieniło ich podejscie - to tylo o "szlachetnym narodzie Czeczeńskim i
                > > odwiecznej przyjaźni polsko-czeczenskiej ( Mnie ona nie dotyczy )"
                > Aristah napisał:
                > To sa bezpodstawne stwierdzenia.Cale zycie spedzilem w Groznym.Moje przodkowie
                > pochodza
                > z Tarnowa i znalezli sie tam za czasow Szamila. Nie ma we mnie ani gramu krwi
                > czeczenskiej,moglem wiec wybierac miedzy bracmi slowianami a czeczenami i wybor
                > u
                > dokonalem.Nie czeczeni zburzyli kosciol w Groznym tylko rosyjska awiacja,
                > (wczesniej bolszewicy urzadzili tam browar),i nie czeczeni wyslali mojego
                > pradziadka w soldaty,i egzamin z obrony miasta przed koczownikami zaliczylem
                > godnie,pamietajac ze jestem Polakiem(zreszta teraz zastanawiam sie czy jednak n
                > ie
                > jesten czeczenem)Stosujesz zasade dra Goebbelsa,ze klamstwo powtorzone sto ra
                > zy
                > kojarzy sie z prawda.Chociaz zaczynam podejrzewac ze sofisci mieli cholerną
                > racje mowiac ze nie ma powszechnej prawdy.Ja swoja prawde jednak wybralem,ty
                > tez.I obysmy nie musieli nigdy strzelac do siebie przez to.

Zamiast oskarżać kogos o "bezpodstawne twierdzenia" sam się poucz historii. To że w CCCP
                nie mogłes się nauczyć historii nie tłumaczy, że nie masz na to czasu mieszkając obecnie
                w Krakowie ( czyżby jakis handelek, specjalnymi towarami ? - to za Goebbelsa ) . Gdyby twój praszczur
                "załapał" się na pierwszą turę miałbys szansę urodzić się daleko na południu i mieć cieplejszy klimat
                i bardziej brązową skórę. A propo jeżeli nie ma w tobie ani grama krwi Czeczeńskiej to dobrze, czy źle bo
                nie zrozumiałem tego fragmentu. Pozatym pierwsze słyszę, żeby Polki ( twoja prapra ) też walczyły po
                stronie Czeczenów w XIX - ale może jestem ignarantem, co?
                • lehistan Re: Czeczenia Walczy 25.11.01, 18:09
                  Czeczenia walczy i bedzie walczyc !
                  Dopuki ostatni moskal nie wyniesie sie lub zginie !
                  A wszyscy mozecie se tylko pogagdac !

LEHISTAN
                  • Gość: Misza Chu..owy z ciebie matematyk ;-D IP: *.ic.ru 25.11.01, 18:48
                    lehistan napisał(a):

> Czeczenia walczy i bedzie walczyc !
                    > Dopuki ostatni moskal nie wyniesie sie lub zginie !
                    > A wszyscy mozecie se tylko pogagdac !
                    >
                    > LEHISTAN

Stosunek strat naszych do czeczenow wynosi 1:5. Porownujac liczbe ludnosci
                    Rosyjskiej i CZeczenskiej (140 mln : 1 mln) mozna wywnoiskowac, ze stosunek strat
                    demograficznych jest rowny 1 : 600 !!! Wiec nie pierdol "matematyku". CZeczenia
                    KAPUT ;-))
                    • Gość: lehistan Re: Chujowy z ciebie kacap IP: *.r-195-35-131.essentkabel.com 25.11.01, 19:48
                      Siemasz Misza,stary psi wytrysku z kulawa noga.
                      Dawno my se nie gadali szmato sowieckomoskiewskostalinowskoputinowska !
                      Ty pedofilska swinio, znowu mi tu bedziesz PROPAGANDE uprawiala kurwo z FSB ?!
                      Trzym pizde i zwarzaj z bajera !
                      Juz ci mowilem osle,ze jak chcesz to podaj adres to cie odwiedze i zajebie !
                      Wiec przestan posuwac twe teksty pseudo-kozaku !
                      Jesli by twoja teoria sie zgadzala ;to kto w Iczkerii z wami walczy idioto
                      DUCHY,pewnie powiesz ze duszmeni,nie ?
                      Wiec ciag sie na miekkim kondomie i rwij bombla w mOSKWIE ,cioto !
                      NAARA leszczu !
                      P.S. A mamusie pozdrowilas ?

Lehistan

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka