24.07.06, 16:33
czy ty mozesz odarapic to forum? ile lat mozna czytac obkana jedna wiadomosc
od jakiegos paranoicznego zboczenca,ktego nie stac na leczenie sie u
psychiatry a jest za stary,zeby na wojne ruszyc i sobie ulzyc? do cholery czy
to forum nalezy juz tylko do jakis pomylencow jak arap,manius i
abstrakt,ktorzy nie bardzo wiedza o czym powinno sie dyskutowac na privie a o
czym publicznie?
Obserwuj wątek
    • quickstarter Re: kropKAAAA 24.07.06, 16:36
      by ruszyc na wjne trzeba miec odwage - starosc nie jest przeszkoda. zza monitora latwe jest wyisywanie takich idiotyzmow a`la arap
      • i-love-2-bike Re: kropKAAAA 24.07.06, 16:38
        quickstarter napisał:

> by ruszyc na wjne trzeba miec odwage - starosc nie jest przeszkoda. zza monitor
        > a latwe jest wyisywanie takich idiotyzmow a`la arap
        >

mnie to nie obchodzi czy ta lamaga za stara czy za bardzo zdegenerowana,niech
        nie zasmieca forum swoim ustawicznym spamem,bo pawia mozna puscic na sam widok
        tych ilosci g.. jakie on tu produkuje.
        • quickstarter Re: kropKAAAA 24.07.06, 16:39
          masz pelna racje w tym wzgledzie
    • arap1 [...] 24.07.06, 16:38
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • krystian71 a po co Rachelciu.To sa wyjatkowo mile posty 24.07.06, 16:46
      przeciez golym okiem widac,ze arap stracha dostal.
      Dwa tygodnie temu pisal bunczucznie i Hesbole z Nasrallahem mial u stop
      Teraz od paru godzin ,regularnie wydaje z siebie jeki i tym razem chrzescian
      wola na pomoc.
      Wyewakuowano wczoraj kaeal pn Israela, moze on tez na stare lata znalazl sie w
      gronie tych nieszczesnikow, co jak Libanczycy musza zaznac goryczy tulaczki.
      Moze 2 tygodnie w schronie to szczyt jego wytrzymalosci?
      Moze ich Mossad oklamal,ze hesbolla ma tylko 150 rakiet,a juz 10 razy wiecej na
      Israel spadlo.
      Moze boi sie,ze hesbolla , w gescie rozpaczy , na sam koniec tej operacji ,. do
      rakiety podczepi cos innego, mniej konwencjonalnego ?
      Nie wiem czego sie boi , ale ,ze ma pelne portki strachu,to az 2000 km dalej
      czuc.
      • quickstarter Re: a po co Rachelciu.To sa wyjatkowo mile posty 24.07.06, 16:49
        krystian - prawda jest taka ze rzeczywiscie od jego postow rzygac sie chce - popieram jakis limit nowych watkow dla tego oszoloma
      • arap1 [...] 24.07.06, 17:04
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • i-love-2-bike Re: Eh...Krzysio 71 ... 24.07.06, 17:20
      maglara napisała:

> NIE KARMIC TROLLA !!! Ten dziad zyje z tego i branzluje sie przy tym.

ja go nie karmie,krystiana powinnam zwalic w leb, jak go zobacze obiecuje to
      zrobic a co do dziada masz racje,chyba juz nawet ci wspaniali koszer specjalisci
      od natrectw wojennych machneli na niego reka.
      • krystian71 co mi zrobisz jak mnie zlapiesz ? 24.07.06, 17:33
        a ja sie wcale ciebie nie boje :)))
        • i-love-2-bike Re: co mi zrobisz jak mnie zlapiesz ? 24.07.06, 17:35
          krystian71 napisała:

> a ja sie wcale ciebie nie boje :)))

he,he zmienie ci fryzureke wiesz za co. juz lepiej kolego wez sie za sporty (nie
          te papierosowe) bo ja 60 na karku jak arap z mikrusami nie mam,i to nie wyglada
          na to,ze w niedalekiej przyszlosci mi to grozi,a ze wedlug marudki mam
          niepokolei to wiesz co ci grozi:)
          • krystian71 Re: co mi zrobisz jak mnie zlapiesz ? 24.07.06, 17:48
            poradze sobie.
            Wrodzonym czarem i urokiem osobistym.Kobitki w moich rekach miekna jak wosk.:)

Z Tomkiem tez bym sobie poradzil, gdybym od razu wiedzial na 100% , a nie
            podejrzewal tylko,ze on baba i dlatego sie tak co chwila rozkleja i histeryzuje
            i zaluje i wstyd mi ,ze mnie niedawno ponioslo,
            • i-love-2-bike Re: co mi zrobisz jak mnie zlapiesz ? 24.07.06, 17:54
              krystian71 napisała:

> poradze sobie.
              > Wrodzonym czarem i urokiem osobistym.Kobitki w moich rekach miekna jak wosk.:)
              >
              > Z Tomkiem tez bym sobie poradzil, gdybym od razu wiedzial na 100% , a nie
              > podejrzewal tylko,ze on baba i dlatego sie tak co chwila rozkleja i histeryzuje
              >
              > i zaluje i wstyd mi ,ze mnie niedawno ponioslo,

co do tomka wydal sie sam calujac sie z krasula publicznie,dostajac histerii
              babskich na moje wpisy i innymi niemeskimi posunieciami,a do tego jesli komus
              serwuje sie chamskie i szantazujace wpisy od tygodni to niestety potem ten ktos
              ma ochote sam dokopac. jedna i druga strona pozwinna znac granice,z tym,ze w tym
              przypadku dana zachowywala sie ponizej pasa przy wtorowaniu tomciowe,dalekiej
              ciotki i wtracalskiego,wstyd,zeby tak swego goscia traktowac i takim chamstwem
              go czestowac.
              • krystian71 Re: co mi zrobisz jak mnie zlapiesz ? 24.07.06, 18:15
                A widzisz te wszystkie reakcje. Szczegolnie szczebiotliwego Maniusia? Smiech
                przez lzy.
                Tomek nazwala Aakiego -dr Mengele
                Aaki ja nazwal -Tamarrą :)))
                a przeciez mogl i powinien ku@wska zolza :)
                Ale to ona sie obrazila , rzacz jasna i wyslala tu Maniusia,by sobie w jej
                zastepstwie pobajdurzyl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka