schlagbaum 04.09.06, 20:24 Nie tylko wspanialy artysta ale czlowiek interesujacy sie sytuacja polityczna w Polsce i znajacy jej pewne aspekty. Czy mozna go nie podziwiac ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i-love-2-bike Re: Sir Elton Hercules John 04.09.06, 20:25 schlagbaum napisał: > > Nie tylko wspanialy artysta ale czlowiek interesujacy sie sytuacja polityczna > w Polsce i znajacy jej pewne aspekty. > > Czy mozna go nie podziwiac ? > > osobiscie podziwiam jedynie jego glos,bo reszta moim zdaniem jest malo strawna. Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Sir Elton Hercules John 04.09.06, 20:27 i-love-2-bike napisała: > > osobiscie podziwiam jedynie jego glos,bo reszta moim zdaniem jest malo st > rawna. > To tez nie bedzie Ci dane go trawic. To chyba dobra wiadomosc ? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Sir Elton Hercules John 04.09.06, 20:30 schlagbaum napisał: > i-love-2-bike napisała: > > > > osobiscie podziwiam jedynie jego glos,bo reszta moim zdaniem jest m > alo st > > rawna. > > > To tez nie bedzie Ci dane go trawic. > To chyba dobra wiadomosc ? > > bardzo dobra,nie gustuje w pink koszulkach i brylantach w uszach tzw.pesudochlopcow,ale jak mowie glos mial wspanialy,ale to bylo dawno. Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Sir Elton Hercules John 04.09.06, 20:33 i-love-2-bike napisała: > schlagbaum napisał: > > > i-love-2-bike napisała: > > > > > > osobiscie podziwiam jedynie jego glos,bo reszta moim zdaniem > jest m > > alo st > > > rawna. > > > > > To tez nie bedzie Ci dane go trawic. > > To chyba dobra wiadomosc ? > > > > > bardzo dobra,nie gustuje w pink koszulkach i brylantach w uszach > tzw.pesudochlopcow,ale jak mowie glos mial wspanialy,ale to bylo dawno. Nic sie nie zmienilo. Wysuplaj pare dolarkow i wybierz sie na koncert a sama sie przekonasz. Wolalbym jednak zebys sie ustosunkowala do tego co w Sopocie mowil, bo co do muzyki to chyba jestesmy zgodni > Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Sir Elton Hercules John 04.09.06, 20:37 schlagbaum napisał: > > > Nic sie nie zmienilo. Wysuplaj pare dolarkow i wybierz sie na koncert a sama > sie przekonasz. na tego typu koncert juz nie latam,teraz wole inne a co w Sopocie powiedzial nie wiem,moze puscisz pare. > > Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Sir Elton Hercules John 04.09.06, 20:42 i-love-2-bike napisała: > schlagbaum napisał: > > > > > > > Nic sie nie zmienilo. Wysuplaj pare dolarkow i wybierz sie na koncert a > sama > > sie przekonasz. > > na tego typu koncert juz nie latam,teraz wole inne a co w Sopocie powiedzial ni > e > wiem,moze puscisz pare. > > > > Nie puszcze. Umiem milczec jak grob. > Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Sir Elton Hercules John 04.09.06, 20:44 schlagbaum napisał: > > > > > > > > Nie puszcze. > Umiem milczec jak grob. > > > > no to musisz poczekac na kogos bardziej oswieconego,skoro tak stekasz,a do grobu to chyba ci jeszcze nie spieszno,wiec go nie nadmieniaj. > > Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Sir Elton Hercules John 05.09.06, 13:41 i-love-2-bike napisała: moze puscisz pare. > > "Dziś nagrywałem wypowiedź do TVN w sprawie apelu Eltona Johna. Z Tomaszem Sianeckim. Pytał, co o tym sądzę. Powiedziałem, co myślę. Że bardzo E.J. cenię jako artystę, że nawet oglądałem jego koncert w telewizji. Ale że uważam go za człowieka głęboko nieszczęśliwego. Każdy normalny mężczyzna wie, że prawdziwe szczęście, to być dobrym i wiernym mężem, mieć dobrą i kochającą, wyrozumiałą żonę oraz mieć dobre i kochane dzieci. Szczęście jest w realizacji powołania rodzinnego i ojcowskiego (względnie matczynego). Natomiast kłamliwa propaganda o Polsce niesie się po świecie, że tu biją pederastów, że tu antysemici, że tu faszyści." wierzejski.blog.onet.pl/2,ID132935516,index.html Odpowiedz Link Zgłoś
you-know-who ser sie nie myli 06.09.06, 05:04 czesc schlagbaum. oczywiscie ze trzeba im (gejom) dac swiety spokoj. operowanie cliches, jak polski sopociak, jest niebezpieczne. wrzucajac je do worka i wyjmujac losowo, mozemy bowiem stworzyc przemowienie piekniejsze niz pierwowzor, a nieco hmm inne: Każdy dobry mąż wie, że prawdziwa wyrozumiałość to być normalnym mężczyzną, mieć kochaną żonę oraz dobre szczęście i wyrozumiałe dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Re: Sir Elton Hercules John 05.09.06, 16:09 chlagbaum napisał: > > Nie tylko wspanialy artysta ale czlowiek interesujacy sie sytuacja polityczna > w Polsce i znajacy jej pewne aspekty. > > Czy mozna go nie podziwiac ? Można. Odpowiedz Link Zgłoś
sly2015 Wiadomo John to Brytyjczyk a artysci pochodza 05.09.06, 18:08 glownie z UK albo USA Mowie o artystach ktorych swiat chce ogladac,sluchac i placic pieniadze Reszta krajow sie wlasciwe nieliczy poza w/w Kto by chcial np. sluchac piosenek po niemiecku HAHA Odpowiedz Link Zgłoś