musiszsiezalogowac1 13.09.06, 23:49 Prubuje obejzec w necie filmy zwiazane z 11/9 i ciagle cos nie pasuje,przerywa po kilku sekundach filmu.Czyzby amerykanie cos mieszali??czy to ja zaczalem wietrzyc spisek?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stodol_nik Mósisz prubowadź daley aby obejżeć 14.09.06, 00:17 musiszsiezalogowac1 napisała: > Prubuje obejzec w necie filmy zwiazane z 11/9 i ciagle cos nie > pasuje,przerywa po kilku sekundach filmu.Czyzby amerykanie cos mieszali??czy > to ja zaczalem wietrzyc spisek?? Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 To nie wiesz że CIA nie pozwala 14.09.06, 00:50 Oni zatrudniaja ludzi do kontraklikania. Co ty klikniesz PLAY oni klikają STOP. Odpowiedz Link Zgłoś
jennifer5 Re: 9/11 14.09.06, 18:59 musiszsiezalogowac1 napisała: > Prubuje obejzec w necie filmy zwiazane z 11/9 i ciagle cos nie > pasuje,przerywa po kilku sekundach filmu.Czyzby amerykanie cos mieszali??czy > to ja zaczalem wietrzyc spisek?? www.loosechange911.com/index_main.html Odpowiedz Link Zgłoś