wojo!!!! 11.03.03, 17:56 Codziennie umieraja ofiary bestialskiego zamachu palestynow w Hajfie , dzieci i mlodziez. 17 ofiara to 20 letnia dziwczyna , miala tylko 20 lat i islamista ja zamordowal. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: l-s Re: >Zmarla__17__ofiara__arabskiego_zamachu-Ha IP: 80.230.119.* 11.03.03, 20:25 wojo!!!! napisał: > Codziennie umieraja ofiary bestialskiego zamachu palestynow w Hajfie , > dzieci i mlodziez. > 17 ofiara to 20 letnia dziwczyna , miala tylko 20 lat i > islamista ja zamordowal. Islam morduje na calym swiecie ! Odpowiedz Link Zgłoś
titus_flavius Re: >Zmarla__17__ofiara__arabskiego_zamachu-Ha 11.03.03, 20:41 wojo!!!! napisał: > Codziennie umieraja ofiary bestialskiego zamachu palestynow w Hajfie , > dzieci i mlodziez. > 17 ofiara to 20 letnia dziwczyna , miala tylko 20 lat i > islamista ja zamordowal. Ave, 20 lat? To już odbyła służbę wojskową. Ciekawe, ilu Palestyńczyków zabiła. T. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l-s Re: >Zmarla__17__ofiara__arabskiego_zamachu-Ha IP: 80.230.119.* 11.03.03, 20:42 titus_flavius napisał: > wojo!!!! napisał: > > > Codziennie umieraja ofiary bestialskiego zamachu palestynow w Hajfie > , > > dzieci i mlodziez. > > 17 ofiara to 20 letnia dziwczyna , miala tylko 20 lat i > > islamista ja zamordowal. > > Ave, > 20 lat? To już odbyła służbę wojskową. Ciekawe, ilu Palestyńczyków zabiła. > T. Nie sluzyla , tylko tanczyla a powinna byla to zrobic . Teraz widac ze powinna byla zniszczyc troche karaluchow islamskich. Odpowiedz Link Zgłoś