Dodaj do ulubionych

ZABRAĆ ŻYDOM IZRAEL!!!!!!!

IP: 62.233.232.* 17.03.03, 14:42
Utworzenie państwa Izrael, było jedną z największych bezmyślności i głupot w
historii światowej polityki. W morzu arabów, całkowicie różnych mentalnie,
kulturowo, religijnie, usytuowano mały kraj pełen szowinistów i
nacjonalistów.
Uzbrojono go po zęby zapominając o rozgoryczeniu jakie było i jest udziałem
Żydów.
Pewnie nie ma większego nieszczęścia niż nie posiadać własnego państwa. Cóż
za
bzdura, cóż za cholerna bzdura. Izrael nie ma racji bytu, nawet dziecko
mogłoby
przewidzieć co się będzie działo w takim miejscu. Wy nauczyliście się
wspaniale
przyswajać zachowując własną kulturę i tradycję. Nie zginelibyście jako naród
bez państwa. Ale lepiej mieć Teren, Terytorium, Ziemię, nawet za cenę krwi i
konfliktu, który nigdy nie zostanie rozwiązany. Sharon i jego ludzie to też
terroryści, tyle ze nie poświęcający życia i z międzynarodowym mandatem.
Pytam jak chcecie to zatrzymać?
KONKRETNIE
jak? kiedy oni ustapią? Niedoczekanie. Macie własne państwo na przekór
wszystkiemu z pełnymi tego konsekwencjami. Gratuluję

Obserwuj wątek
    • Gość: camel Re: ZABRAĆ ŻYDOM IZRAEL!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 17.03.03, 15:07
      jasne i co dalej?

• Gość: Andrzej Re: ZABRAĆ ŻYDOM IZRAEL!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 17.03.03, 18:08
        Gość portalu: camel napisał(a):

> jasne i co dalej?
        >
        Jak to co. Zabrać a potem odsprzedać. Za sporą sumkę.
    • Gość: Fredzio54 Re: ZABRAĆ ŻYDOM IZRAEL!!!!!!! IP: *.de.ibm.com 17.03.03, 15:13
      Sbroboj Polaczku masz problem nasz cudowny IDF moja Merkava.
      Pies szczeka a Polaczek pije i zona bije !
      Wy i wasze Arabstwo macie mazenia juz 150 Lat ale moja Merkava dalej Jedzie.
      Amen Izrael Bog jest znami i Allah w Piekle !
      • Gość: KETIW Re: ZABRAĆ ŻYDOM IZRAEL!!!!!!! IP: 62.233.232.* 17.03.03, 15:26
        Gość portalu: Fredzio54 napisał(a):

> Sbroboj Polaczku masz problem nasz cudowny IDF moja Merkava.
        > Pies szczeka a Polaczek pije i zona bije !
        > Wy i wasze Arabstwo macie mazenia juz 150 Lat ale moja Merkava dalej Jedzie.
        > Amen Izrael Bog jest znami i Allah w Piekle !

BRAWO
        NĘDZNY, MAŁY, ŹYDKU (CHOĆ NIE WSZYSCY TACY). ŻADNEGO ARGUMENTU, ŻADNEJ WIZJI,
        POKORY. NICD DOBREGO ANI MĄDREGO NIE NAPISAŁEŚ. JESTEŚ NIKIM, BO DLA CIEBIE
        BYCIE ŻYDEM TO CHYBA TYLKO AMERYKAŃSKA BROŃ, PEJSY, BRAK NAPLETKA I ŚCIANA
        PŁACZU. z CZEGO JESTEŚ DUMNY? Z TEGO ŻE PRZYPOMINACIE BITE PRZEZ LATA MAŁE
        DZIECKO Z KOMPLEKSEM NIZSZOŚCI?
        SZCZEKAJ RATLERKU. IM MNIEJSZA PSINKA TYM GŁOŚNIEJ SZCZEKA

• Gość: Jerzy Re: ZABRAĆ ŻYDOM IZRAEL!!!!!!! IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 17.03.03, 15:38
          Gość portalu: KETIW napisał(a):

> Gość portalu: Fredzio54 napisał(a):
          >
          > > Sbroboj Polaczku masz problem nasz cudowny IDF moja Merkava.
          > > Pies szczeka a Polaczek pije i zona bije !
          > > Wy i wasze Arabstwo macie mazenia juz 150 Lat ale moja Merkava dalej Jedzi
          > e.
          > > Amen Izrael Bog jest znami i Allah w Piekle !
          >
          > BRAWO
          > NĘDZNY, MAŁY, ŹYDKU (CHOĆ NIE WSZYSCY TACY). ŻADNEGO ARGUMENTU, ŻADNEJ WIZJI,
          > POKORY. NICD DOBREGO ANI MĄDREGO NIE NAPISAŁEŚ. JESTEŚ NIKIM, BO DLA CIEBIE
          > BYCIE ŻYDEM TO CHYBA TYLKO AMERYKAŃSKA BROŃ, PEJSY, BRAK NAPLETKA I ŚCIANA
          > PŁACZU. z CZEGO JESTEŚ DUMNY? Z TEGO ŻE PRZYPOMINACIE BITE PRZEZ LATA MAŁE
          > DZIECKO Z KOMPLEKSEM NIZSZOŚCI?
          > SZCZEKAJ RATLERKU. IM MNIEJSZA PSINKA TYM GŁOŚNIEJ SZCZEKA

Pewnego razu zaatakowano hr.Montefiore - z czego jest tak dumny(miano,
          oczywiscie na mysli jego pochodzenie)?
          Ten odpowiedzial: "Kiedy moi przodkowie sluzyli przy oltarzu Swiatyni, Twoi
          przodkowie owinieci w swiezo zdarte skory dzikich zwierzat, ogryzali ledwo co
          podpieczone nad plomieniem ogniska kosci.

Widze, ze czolo( a pewnie cala glowa) od walenia nia piec razy dziennie o plyty
          chodnika(w strone Mekki) zupelnie sie splaszczylo. I co gorsze: nastapil
          wstrzas mozgu.
          • Gość: KETIW Re: ZABRAĆ ŻYDOM IZRAEL!!!!!!! IP: 62.233.232.* 17.03.03, 15:50
            Gość portalu: Jerzy napisał(a):

> Gość portalu: KETIW napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: Fredzio54 napisał(a):
            > >
            > > > Sbroboj Polaczku masz problem nasz cudowny IDF moja Merkava.
            > > > Pies szczeka a Polaczek pije i zona bije !
            > > > Wy i wasze Arabstwo macie mazenia juz 150 Lat ale moja Merkava dalej
            > Jedzi
            > > e.
            > > > Amen Izrael Bog jest znami i Allah w Piekle !
            > >
            > > BRAWO
            > > NĘDZNY, MAŁY, ŹYDKU (CHOĆ NIE WSZYSCY TACY). ŻADNEGO ARGUMENTU, ŻADNEJ WIZ
            > JI,
            > > POKORY. NICD DOBREGO ANI MĄDREGO NIE NAPISAŁEŚ. JESTEŚ NIKIM, BO DLA CIEBI
            > E
            > > BYCIE ŻYDEM TO CHYBA TYLKO AMERYKAŃSKA BROŃ, PEJSY, BRAK NAPLETKA I ŚCIANA
            >
            > > PŁACZU. z CZEGO JESTEŚ DUMNY? Z TEGO ŻE PRZYPOMINACIE BITE PRZEZ LATA MAŁE
            >
            > > DZIECKO Z KOMPLEKSEM NIZSZOŚCI?
            > > SZCZEKAJ RATLERKU. IM MNIEJSZA PSINKA TYM GŁOŚNIEJ SZCZEKA
            >
            > Pewnego razu zaatakowano hr.Montefiore - z czego jest tak dumny(miano,
            > oczywiscie na mysli jego pochodzenie)?
            > Ten odpowiedzial: "Kiedy moi przodkowie sluzyli przy oltarzu Swiatyni, Twoi
            > przodkowie owinieci w swiezo zdarte skory dzikich zwierzat, ogryzali ledwo co
            > podpieczone nad plomieniem ogniska kosci.
            >
            > Widze, ze czolo( a pewnie cala glowa) od walenia nia piec razy dziennie o
            plyty
            >
            > chodnika(w strone Mekki) zupelnie sie splaszczylo. I co gorsze: nastapil
            > wstrzas mozgu.

a JA CI ODPOWIEM TAK. KIEDY TWOI PRZODKOWIE SŁUŻYLI PRZY OŁTARZU ŚWIĄTYNI,
            POZBAWIAJĄC KOGOŚ CO CHWILĘ ŻYCIA LUB PRZYNAJMNIEJ ZDROWIA W MYŚL ARCYMĄDREJ
            ZASADY "OKO ZA OKO", GDY MYŚLELIŚCIE Z CAŁYCH SIŁ, JAK ZABRONIĆ LUDZIOM
            MÓWIENIA I ROBIENIA TEGO CZEGO CHCIELI W IMIĘ ARCYMĄDREJ ZASADY ŻE JEST TYLKO
            JEDNA RACJA I WY JĄ MACIE, ABORYGENI OSIĄGNELI TAKI ROZWÓJ DUCHOWY, KTÓRY
            POZWOIŁ IM STWORZYĆ PRAWIE ABSOLUTNY POKÓJ I BRAK ZAWIŚCI, MIMO IŻ WKŁADALI NA
            SIEBIE SKÓRY I JEDLI JESZCZE GORSZE SWIŃSTWA.

A TAK NA MARGINESIE NIE WIERZĘ W ŻADNEGO BOGA TYLKO PRZYZWOITOŚĆ I HUMANIZM
            MĄDRALO
            OBRAŻAĆ CIĘ NIE BĘDĘ, BO ZROBIŁEŚ TO ZA MNIE
          • Gość: Ali G. Re: zaskwierczysz, judku IP: *.krakow.pl 21.03.03, 16:25
        • fredzio54 Re: ZABRAĆ ŻYDOM IZRAEL!!!!!!! 17.03.03, 15:47

> Gość portalu: Fredzio54 napisał(a):
          >
          > > Sbroboj Polaczku masz problem nasz cudowny IDF moja Merkava.
          > > Pies szczeka a Polaczek pije i zona bije !
          > > Wy i wasze Arabstwo macie mazenia juz 150 Lat ale moja Merkava dalej Jedzi
          > e.
          > > Amen Izrael Bog jest znami i Allah w Piekle !
          >
          > BRAWO
          > NĘDZNY, MAŁY, ŹYDKU (CHOĆ NIE WSZYSCY TACY). ŻADNEGO ARGUMENTU, ŻADNEJ WIZJI,
          > POKORY. NICD DOBREGO ANI MĄDREGO NIE NAPISAŁEŚ. JESTEŚ NIKIM, BO DLA CIEBIE
          > BYCIE ŻYDEM TO CHYBA TYLKO AMERYKAŃSKA BROŃ, PEJSY, BRAK NAPLETKA I ŚCIANA
          > PŁACZU. z CZEGO JESTEŚ DUMNY? Z TEGO ŻE PRZYPOMINACIE BITE PRZEZ LATA MAŁE
          > DZIECKO Z KOMPLEKSEM NIZSZOŚCI?
          > SZCZEKAJ RATLERKU. IM MNIEJSZA PSINKA TYM GŁOŚNIEJ SZCZEKA
          Jasiu pijaku ja jestem bardzo wysoki 191 i bardzo przystojny referency mam od
          polek.
          Pejsy nie nosimy juz kolo 160 Lat.
          Silnosc nie polega tylko na Amerykanska Bron tylko Morla i duch Narodu
          u was Polactwo nie ma takie cos, tylko ciemny katolicki Koscial pelen Pedofilow
          >
          • Gość: KET Re: ZABRAĆ ŻYDOM IZRAEL!!!!!!! IP: 62.233.232.* 17.03.03, 15:54
            fredzio54 napisał:

>
            > > Gość portalu: Fredzio54 napisał(a):
            > >
            > > > Sbroboj Polaczku masz problem nasz cudowny IDF moja Merkava.
            > > > Pies szczeka a Polaczek pije i zona bije !
            > > > Wy i wasze Arabstwo macie mazenia juz 150 Lat ale moja Merkava dalej
            > Jedzi
            > > e.
            > > > Amen Izrael Bog jest znami i Allah w Piekle !
            > >
            > > BRAWO
            > > NĘDZNY, MAŁY, ŹYDKU (CHOĆ NIE WSZYSCY TACY). ŻADNEGO ARGUMENTU, ŻADNEJ WIZ
            > JI,
            > > POKORY. NICD DOBREGO ANI MĄDREGO NIE NAPISAŁEŚ. JESTEŚ NIKIM, BO DLA CIEBI
            > E
            > > BYCIE ŻYDEM TO CHYBA TYLKO AMERYKAŃSKA BROŃ, PEJSY, BRAK NAPLETKA I ŚCIANA
            >
            > > PŁACZU. z CZEGO JESTEŚ DUMNY? Z TEGO ŻE PRZYPOMINACIE BITE PRZEZ LATA MAŁE
            >
            > > DZIECKO Z KOMPLEKSEM NIZSZOŚCI?
            > > SZCZEKAJ RATLERKU. IM MNIEJSZA PSINKA TYM GŁOŚNIEJ SZCZEKA
            > Jasiu pijaku ja jestem bardzo wysoki 191 i bardzo przystojny referency mam od
            > polek.
            > Pejsy nie nosimy juz kolo 160 Lat.
            > Silnosc nie polega tylko na Amerykanska Bron tylko Morla i duch Narodu
            > u was Polactwo nie ma takie cos, tylko ciemny katolicki Koscial pelen
            Pedofilow
            > >

JESTEŚ MAŁY NIE CIAŁEM LECZ SERCEM I ROZUMEM. JEDŹ DO IZRAELA GINĄĆ W ZAMACHU
            JEŚLI CI SIĘ U NAS NIE PODOBA. JESTEŚ NIKIM, BO NA GOSPODARZA ZĘBY SZCZERZYSZ,
            NAWET PSEM CIĘ NIE NAZWĘ... MNIEJSZY JESTEŚ OD RATLERKA
    • Gość: jerzy do ketiwa IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 17.03.03, 15:21
      Gość portalu: ketiw napisał(a):

> Utworzenie państwa Izrael, było jedną z największych bezmyślności i głupot w
      > historii światowej polityki. W morzu arabów, całkowicie różnych mentalnie,
      > kulturowo, religijnie, usytuowano mały kraj pełen szowinistów i
      > nacjonalistów.
      > Uzbrojono go po zęby zapominając o rozgoryczeniu jakie było i jest udziałem
      > Żydów.
      > Pewnie nie ma większego nieszczęścia niż nie posiadać własnego państwa. Cóż
      > za
      > bzdura, cóż za cholerna bzdura. Izrael nie ma racji bytu, nawet dziecko
      > mogłoby
      > przewidzieć co się będzie działo w takim miejscu. Wy nauczyliście się
      > wspaniale
      > przyswajać zachowując własną kulturę i tradycję. Nie zginelibyście jako naród
      > bez państwa. Ale lepiej mieć Teren, Terytorium, Ziemię, nawet za cenę krwi i
      > konfliktu, który nigdy nie zostanie rozwiązany. Sharon i jego ludzie to też
      > terroryści, tyle ze nie poświęcający życia i z międzynarodowym mandatem.
      > Pytam jak chcecie to zatrzymać?
      > KONKRETNIE
      > jak? kiedy oni ustapią? Niedoczekanie. Macie własne państwo na przekór
      > wszystkiemu z pełnymi tego konsekwencjami. Gratuluję
      >
      >
      Zgadzam sie absolutnie, chociaz z malymi poprawkami. Otoz, nie Zydom - a
      Tobie, nie zabrac - a odebrano, nie Izrael - a ROZUM.
      • Gość: KETIW Re: do ketiwa IP: 62.233.232.* 17.03.03, 15:40
        Gość portalu: jerzy napisał(a):

>

> Zgadzam sie absolutnie, chociaz z malymi poprawkami. Otoz, nie Zydom - a
        > Tobie, nie zabrac - a odebrano, nie Izrael - a ROZUM.

BRAWO - JAK NA PRZEDSZKOLAKA CAŁKIEM MĄDRZE I RZECZOWO. NIESTETY JEŚLI MASZ
        WIĘCEJ NIŻ 5 LAT, TO MUSISZ WIEDZIEĆ ZE TAKA ODPOWIEDŹ DLA WIĘKSZOŚCI TWOICH
        RÓWIEŚNIKÓW JEST IDIOTYCZNA I NIE WYSTARCZY ZEBY POLEMIZOWAĆ. ŻYCZĘ PROMOCJI DO
        ZERÓWKI!
    • Gość: dana33 Re: ZABRAĆ ŻYDOM IZRAEL!!!!!!! IP: *.adsl.netvision.net.il 17.03.03, 15:22
      nu, marzenia nic nie kosztuja...
      • fredzio54 Re: ZABRAĆ ŻYDOM IZRAEL!!!!!!! 17.03.03, 15:50
        Gość portalu: dana33 napisał(a):

> nu, marzenia nic nie kosztuja...
        A Polska jest juz Kolonia Niemiecka a przed tem byla sowjecka
        Mocarstwo sie zmienia a Polactwo zasze Duraki zostana, bo zydy pojechali do
        izraela
        • Gość: KETIW Re: ZABRAĆ ŻYDOM IZRAEL!!!!!!! IP: 62.233.232.* 17.03.03, 15:58
          fredzio54 napisał:

> Gość portalu: dana33 napisał(a):
          >
          > > nu, marzenia nic nie kosztuja...
          > A Polska jest juz Kolonia Niemiecka a przed tem byla sowjecka
          > Mocarstwo sie zmienia a Polactwo zasze Duraki zostana, bo zydy pojechali do
          >
          BIEDACZKU, MAŁY SKUNKSIE TCHÓRZEM PODSZYTTY INACZEJ BYŚ MÓWIŁ, GDYBYŚ STANĄŁ ZE
          MNĄ TWARZĄ W TWARZ. JA JESTEM WOLNY OD NACJONALIZMÓW I FAŁSZYWEJ PYCHY ALE
          POWIEM W POLSCE DUŻO JEST OBECNIE PIJAKÓW, A NAWET ZŁODZIEI - W IZRAELU
          NATOMIAST SPORO TERAZ MORDERCÓW I OSIEROCONYCH DZIECI - NIE ZAMIENIŁBYM SIĘ -
          WYBACZ
          • fredzio54 Re: ZABRAĆ ŻYDOM IZRAEL!!!!!!! 17.03.03, 16:05

> fredzio54 napisał:
            >
            > > Gość portalu: dana33 napisał(a):
            > >
            > > > nu, marzenia nic nie kosztuja...
            > > A Polska jest juz Kolonia Niemiecka a przed tem byla sowjecka
            > > Mocarstwo sie zmienia a Polactwo zasze Duraki zostana, bo zydy pojechali d
            > o
            > >
            > BIEDACZKU, MAŁY SKUNKSIE TCHÓRZEM PODSZYTTY INACZEJ BYŚ MÓWIŁ, GDYBYŚ STANĄŁ
            ZE
            >
            > MNĄ TWARZĄ W TWARZ. JA JESTEM WOLNY OD NACJONALIZMÓW I FAŁSZYWEJ PYCHY ALE
            > POWIEM W POLSCE DUŻO JEST OBECNIE PIJAKÓW, A NAWET ZŁODZIEI - W IZRAELU
            > NATOMIAST SPORO TERAZ MORDERCÓW I OSIEROCONYCH DZIECI - NIE ZAMIENIŁBYM SIĘ -
            > WYBACZ
            Jestes zaproszony do Natani Ulica Herzela Kikar Azmaut jestem wysoki 191
            silny nosze Uzi z cibie zrobie kotlet na Mielony nazywa sie w Polsce Hamburger
            ale nie koszerny !!!
            Polska jest Pustynia Zielona kraj bez prespektiwow wszyscy< uciekaja nawet
            Polki do Strefy Gazy daleko od bidy !!!
            "Jak bida to do Zyda " Tak to bylo tak to bedzie
            • Gość: zbalansowany Re: ZABRAĆ ŻYDOM IZRAEL!!!!!!! IP: *.mel.dialup.connect.net.au 17.03.03, 16:08

fredziu znowu nie polknales tabletek ktore lekarz ci przepisal!!!
            • Gość: anna Re: ZABRAĆ ŻYDOM IZRAEL!!!!!!! IP: 62.233.232.* 17.03.03, 16:15
              fredzio54 napisał:

>
              > > fredzio54 napisał:
              > >
              > > > Gość portalu: dana33 napisał(a):
              > > >
              > > > > nu, marzenia nic nie kosztuja...
              > > > A Polska jest juz Kolonia Niemiecka a przed tem byla sowjecka
              > > > Mocarstwo sie zmienia a Polactwo zasze Duraki zostana, bo zydy pojech
              > ali d
              > > o
              > > >
              > > BIEDACZKU, MAŁY SKUNKSIE TCHÓRZEM PODSZYTTY INACZEJ BYŚ MÓWIŁ, GDYBYŚ STAN
              > ĄŁ
              > ZE
              > >
              > > MNĄ TWARZĄ W TWARZ. JA JESTEM WOLNY OD NACJONALIZMÓW I FAŁSZYWEJ PYCHY ALE
              >
              > > POWIEM W POLSCE DUŻO JEST OBECNIE PIJAKÓW, A NAWET ZŁODZIEI - W IZRAELU
              > > NATOMIAST SPORO TERAZ MORDERCÓW I OSIEROCONYCH DZIECI - NIE ZAMIENIŁBYM SI
              > Ę -
              > > WYBACZ
              > Jestes zaproszony do Natani Ulica Herzela Kikar Azmaut jestem wysoki 191
              > silny nosze Uzi z cibie zrobie kotlet na Mielony nazywa sie w Polsce Hamburger
              > ale nie koszerny !!!
              > Polska jest Pustynia Zielona kraj bez prespektiwow wszyscy< uciekaja nawet
              > Polki do Strefy Gazy daleko od bidy !!!
              > "Jak bida to do Zyda " Tak to bylo tak to bedzie

Gardzę wami żydki. ty masz uzi - ha ha ha ha - arabowie są od wwas stokroć
              odważniejsi. twoje 191 cm ciesz - więcej będzie mydła - na to się nadajesz.
              srebrniki swoje w dupe se wsadż - ja nie pojadę do ciebie, bo mnie brzydzą
              obcięte napletki
        • Gość: Andrzej Re: ZABRAĆ ŻYDOM IZRAEL!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 17.03.03, 18:15
          fredzio54 napisał:

> Gość portalu: dana33 napisał(a):
          >
          > > nu, marzenia nic nie kosztuja...
          > A Polska jest juz Kolonia Niemiecka a przed tem byla sowjecka
          > Mocarstwo sie zmienia a Polactwo zasze Duraki zostana, bo zydy pojechali do
          > izraela

A dupa ma poziomy przedziałek. Natomiast żydki nie są zbyt mądre. To już
          przedatowany towar.
    • Gość: MAREK-ZEGAREK Re: ZABRAĆ ŻYDOM IZRAEL!!!!!!! IP: 62.233.232.* 17.03.03, 16:11

> nacjonalistów.
      > Żydów.
      > za
      > mogłoby
      > wspaniale
      > KONKRETNIE

Zgadzam się w zupełności! nędzne żydki już dość wymordowali oficjalnie i za
      przyzwoleniem zachodu. a teraz krzyczą i psioczą na kogo się da, kto tylko nie
      popiera ich morderstw. Powiedz tylko słowo nieprzychylne jakiemuś żydowi, a
      cały izrael zacznie krzyczeć - przeproście! oni mają kompleksy i się nie
      dziwię. Strasznie podły nędzny i chciwy naród. iI strasznie słaby - zawsze
      dostawali w skóre wszędzie nimi gardzono - muszą się dowartościować. Choć
      jednostki są wspaniałe nierzadko, ale mają pecha do historii. Dzięki dla Polaka
      żydowskiego pochodzenia Michnika za to że można tu pisać swoje zdanie.
      >
      >
      • fredzio54 Re: ZABRAĆ ŻYDOM IZRAEL!!!!!!! 17.03.03, 16:13
        Gość portalu: MAREK-ZEGAREK napisał(a):

> Gość portalu: ketiw napisał(a):
        >
        > > Utworzenie państwa Izrael, było jedną z największych bezmyślności i głupot
        > w
        > > historii światowej polityki. W morzu arabów, całkowicie różnych mentalnie,
        >
        > > kulturowo, religijnie, usytuowano mały kraj pełen szowinistów i
        > > nacjonalistów.
        > > Uzbrojono go po zęby zapominając o rozgoryczeniu jakie było i jest udziałe
        > m
        > > Żydów.
        > > Pewnie nie ma większego nieszczęścia niż nie posiadać własnego państwa. Có
        > ż
        > > za
        > > bzdura, cóż za cholerna bzdura. Izrael nie ma racji bytu, nawet dziecko
        > > mogłoby
        > > przewidzieć co się będzie działo w takim miejscu. Wy nauczyliście się
        > > wspaniale
        > > przyswajać zachowując własną kulturę i tradycję. Nie zginelibyście jako na
        > ród
        > > bez państwa. Ale lepiej mieć Teren, Terytorium, Ziemię, nawet za cenę krwi
        > i
        > > konfliktu, który nigdy nie zostanie rozwiązany. Sharon i jego ludzie to te
        > ż
        > > terroryści, tyle ze nie poświęcający życia i z międzynarodowym mandatem.
        > > Pytam jak chcecie to zatrzymać?
        > > KONKRETNIE
        > > jak? kiedy oni ustapią? Niedoczekanie. Macie własne państwo na przekór
        > > wszystkiemu z pełnymi tego konsekwencjami. Gratuluję
        >
        >
        >
        > Zgadzam się w zupełności! nędzne żydki już dość wymordowali oficjalnie i za
        > przyzwoleniem zachodu. a teraz krzyczą i psioczą na kogo się da, kto tylko
        nie
        > popiera ich morderstw. Powiedz tylko słowo nieprzychylne jakiemuś żydowi, a
        > cały izrael zacznie krzyczeć - przeproście! oni mają kompleksy i się nie
        > dziwię. Strasznie podły nędzny i chciwy naród. iI strasznie słaby - zawsze
        > dostawali w skóre wszędzie nimi gardzono - muszą się dowartościować. Choć
        > jednostki są wspaniałe nierzadko, ale mają pecha do historii. Dzięki dla
        Polaka
        >
        > żydowskiego pochodzenia Michnika za to że można tu pisać swoje zdanie.
        > >
        Achmed nie sedzis u mnie w Kamienicy ? i nie placisz z Wodke ?
        Bierz Miotle i zamjataj nasz Dwor ! jazda do pracy !
        • Gość: ANNA Re: ZABRAĆ ŻYDOM IZRAEL!!!!!!! IP: 62.233.232.* 17.03.03, 16:17
          fredzio54 napisał:

> Gość portalu: MAREK-ZEGAREK napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: ketiw napisał(a):
          > >
          > > > Utworzenie państwa Izrael, było jedną z największych bezmyślności i g
          > łupot
          > > w
          > > > historii światowej polityki. W morzu arabów, całkowicie różnych menta
          > lnie,
          > >
          > > > kulturowo, religijnie, usytuowano mały kraj pełen szowinistów i
          > > > nacjonalistów.
          > > > Uzbrojono go po zęby zapominając o rozgoryczeniu jakie było i jest ud
          > ziałe
          > > m
          > > > Żydów.
          > > > Pewnie nie ma większego nieszczęścia niż nie posiadać własnego państw
          > a. Có
          > > ż
          > > > za
          > > > bzdura, cóż za cholerna bzdura. Izrael nie ma racji bytu, nawet dziec
          > ko
          > > > mogłoby
          > > > przewidzieć co się będzie działo w takim miejscu. Wy nauczyliście się
          >
          > > > wspaniale
          > > > przyswajać zachowując własną kulturę i tradycję. Nie zginelibyście ja
          > ko na
          > > ród
          > > > bez państwa. Ale lepiej mieć Teren, Terytorium, Ziemię, nawet za cenę
          > krwi
          > > i
          > > > konfliktu, który nigdy nie zostanie rozwiązany. Sharon i jego ludzie
          > to te
          > > ż
          > > > terroryści, tyle ze nie poświęcający życia i z międzynarodowym mandat
          > em.
          > > > Pytam jak chcecie to zatrzymać?
          > > > KONKRETNIE
          > > > jak? kiedy oni ustapią? Niedoczekanie. Macie własne państwo na przekó
          > r
          > > > wszystkiemu z pełnymi tego konsekwencjami. Gratuluję
          > >
          > >
          > >
          > > Zgadzam się w zupełności! nędzne żydki już dość wymordowali oficjalnie i z
          > a
          > > przyzwoleniem zachodu. a teraz krzyczą i psioczą na kogo się da, kto tylko
          >
          > nie
          > > popiera ich morderstw. Powiedz tylko słowo nieprzychylne jakiemuś żydowi,
          > a
          > > cały izrael zacznie krzyczeć - przeproście! oni mają kompleksy i się nie
          > > dziwię. Strasznie podły nędzny i chciwy naród. iI strasznie słaby - zawsze
          >
          > > dostawali w skóre wszędzie nimi gardzono - muszą się dowartościować. Choć
          > > jednostki są wspaniałe nierzadko, ale mają pecha do historii. Dzięki dla
          > Polaka
          > >
          > > żydowskiego pochodzenia Michnika za to że można tu pisać swoje zdanie.
          > > >
          > Achmed nie sedzis u mnie w Kamienicy ? i nie placisz z Wodke ?
          > Bierz Miotle i zamjataj nasz Dwor ! jazda do pracy !
          Cały świat w duchu wami gardzi. nadajesz się na mydło i nic więcej. ADOLF
          HITLER RACJĘ MIAŁ ŻE WAS WSZYSTKICH ZABIĆ CHCIAŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • fredzio54 Re: ZABRAĆ ŻYDOM IZRAEL!!!!!!! 17.03.03, 16:22
            Gość portalu: ANNA napisał(a):

> fredzio54 napisał:
            >
            > > Gość portalu: MAREK-ZEGAREK napisał(a):
            > >
            > > > Gość portalu: ketiw napisał(a):
            > > >
            > > > > Utworzenie państwa Izrael, było jedną z największych bezmyślnośc
            > i i g
            > > łupot
            > > > w
            > > > > historii światowej polityki. W morzu arabów, całkowicie różnych
            > menta
            > > lnie,
            > > >
            > > > > kulturowo, religijnie, usytuowano mały kraj pełen szowinistów i
            > > > > nacjonalistów.
            > > > > Uzbrojono go po zęby zapominając o rozgoryczeniu jakie było i je
            > st ud
            > > ziałe
            > > > m
            > > > > Żydów.
            > > > > Pewnie nie ma większego nieszczęścia niż nie posiadać własnego p
            > aństw
            > > a. Có
            > > > ż
            > > > > za
            > > > > bzdura, cóż za cholerna bzdura. Izrael nie ma racji bytu, nawet
            > dziec
            > > ko
            > > > > mogłoby
            > > > > przewidzieć co się będzie działo w takim miejscu. Wy nauczyliści
            > e się
            > >
            > > > > wspaniale
            > > > > przyswajać zachowując własną kulturę i tradycję. Nie zginelibyśc
            > ie ja
            > > ko na
            > > > ród
            > > > > bez państwa. Ale lepiej mieć Teren, Terytorium, Ziemię, nawet za
            > cenę
            > > krwi
            > > > i
            > > > > konfliktu, który nigdy nie zostanie rozwiązany. Sharon i jego lu
            > dzie
            > > to te
            > > > ż
            > > > > terroryści, tyle ze nie poświęcający życia i z międzynarodowym m
            > andat
            > > em.
            > > > > Pytam jak chcecie to zatrzymać?
            > > > > KONKRETNIE
            > > > > jak? kiedy oni ustapią? Niedoczekanie. Macie własne państwo na p
            > rzekó
            > > r
            > > > > wszystkiemu z pełnymi tego konsekwencjami. Gratuluję
            > > >
            > > >
            > > >
            > > > Zgadzam się w zupełności! nędzne żydki już dość wymordowali oficjalni
            > e i z
            > > a
            > > > przyzwoleniem zachodu. a teraz krzyczą i psioczą na kogo się da, kto
            > tylko
            > >
            > > nie
            > > > popiera ich morderstw. Powiedz tylko słowo nieprzychylne jakiemuś żyd
            > owi,
            > > a
            > > > cały izrael zacznie krzyczeć - przeproście! oni mają kompleksy i się
            > nie
            > > > dziwię. Strasznie podły nędzny i chciwy naród. iI strasznie słaby - z
            > awsze
            > >
            > > > dostawali w skóre wszędzie nimi gardzono - muszą się dowartościować.
            > Choć
            > > > jednostki są wspaniałe nierzadko, ale mają pecha do historii. Dzięki
            > dla
            > > Polaka
            > > >
            > > > żydowskiego pochodzenia Michnika za to że można tu pisać swoje zdanie
            > .
            > > > >
            > > Achmed nie sedzis u mnie w Kamienicy ? i nie placisz z Wodke ?
            > > Bierz Miotle i zamjataj nasz Dwor ! jazda do pracy !
            > Cały świat w duchu wami gardzi. nadajesz się na mydło i nic więcej. ADOLF
            > HITLER RACJĘ MIAŁ ŻE WAS WSZYSTKICH ZABIĆ CHCIAŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!
            Hitler Zdech Panstwo mamy clay Swiat bijemy jestesmy High Tech Polska
            jest smietni Europy tak dla nas Arabstwo
            • Gość: ANN Re: ZABRAĆ ŻYDOM IZRAEL!!!!!!! IP: 62.233.232.* 17.03.03, 16:27
              fredzio54 napisał:

> Gość portalu: ANNA napisał(a):
              >
              > > fredzio54 napisał:
              > >
              > > > Gość portalu: MAREK-ZEGAREK napisał(a):
              > > >
              > > > > Gość portalu: ketiw napisał(a):
              > > > >
              > > > > > Utworzenie państwa Izrael, było jedną z największych bezmyś
              > lnośc
              > > i i g
              > > > łupot
              > > > > w
              > > > > > historii światowej polityki. W morzu arabów, całkowicie róż
              > nych
              > > menta
              > > > lnie,
              > > > >
              > > > > > kulturowo, religijnie, usytuowano mały kraj pełen szowinist
              > ów i
              > > > > > nacjonalistów.
              > > > > > Uzbrojono go po zęby zapominając o rozgoryczeniu jakie było
              > i je
              > > st ud
              > > > ziałe
              > > > > m
              > > > > > Żydów.
              > > > > > Pewnie nie ma większego nieszczęścia niż nie posiadać własn
              > ego p
              > > aństw
              > > > a. Có
              > > > > ż
              > > > > > za
              > > > > > bzdura, cóż za cholerna bzdura. Izrael nie ma racji bytu, n
              > awet
              > > dziec
              > > > ko
              > > > > > mogłoby
              > > > > > przewidzieć co się będzie działo w takim miejscu. Wy nauczy
              > liści
              > > e się
              > > >
              > > > > > wspaniale
              > > > > > przyswajać zachowując własną kulturę i tradycję. Nie zginel
              > ibyśc
              > > ie ja
              > > > ko na
              > > > > ród
              > > > > > bez państwa. Ale lepiej mieć Teren, Terytorium, Ziemię, naw
              > et za
              > > cenę
              > > > krwi
              > > > > i
              > > > > > konfliktu, który nigdy nie zostanie rozwiązany. Sharon i je
              > go lu
              > > dzie
              > > > to te
              > > > > ż
              > > > > > terroryści, tyle ze nie poświęcający życia i z międzynarodo
              > wym m
              > > andat
              > > > em.
              > > > > > Pytam jak chcecie to zatrzymać?
              > > > > > KONKRETNIE
              > > > > > jak? kiedy oni ustapią? Niedoczekanie. Macie własne państwo
              > na p
              > > rzekó
              > > > r
              > > > > > wszystkiemu z pełnymi tego konsekwencjami. Gratuluję
              > > > >
              > > > >
              > > > >
              > > > > Zgadzam się w zupełności! nędzne żydki już dość wymordowali ofic
              > jalni
              > > e i z
              > > > a
              > > > > przyzwoleniem zachodu. a teraz krzyczą i psioczą na kogo się da,
              > kto
              > > tylko
              > > >
              > > > nie
              > > > > popiera ich morderstw. Powiedz tylko słowo nieprzychylne jakiemu
              > ś żyd
              > > owi,
              > > > a
              > > > > cały izrael zacznie krzyczeć - przeproście! oni mają kompleksy i
              > się
              > > nie
              > > > > dziwię. Strasznie podły nędzny i chciwy naród. iI strasznie słab
              > y - z
              > > awsze
              > > >
              > > > > dostawali w skóre wszędzie nimi gardzono - muszą się dowartościo
              > wać.
              > > Choć
              > > > > jednostki są wspaniałe nierzadko, ale mają pecha do historii. Dz
              > ięki
              > > dla
              > > > Polaka
              > > > >
              > > > > żydowskiego pochodzenia Michnika za to że można tu pisać swoje z
              > danie
              > > .
              > > > > >
              > > > Achmed nie sedzis u mnie w Kamienicy ? i nie placisz z Wodke ?
              > > > Bierz Miotle i zamjataj nasz Dwor ! jazda do pracy !
              > > Cały świat w duchu wami gardzi. nadajesz się na mydło i nic więcej. ADOLF
              > > HITLER RACJĘ MIAŁ ŻE WAS WSZYSTKICH ZABIĆ CHCIAŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!
              > Hitler Zdech Panstwo mamy clay Swiat bijemy jestesmy High Tech Polska
              > jest smietni Europy tak dla nas Arabstwo

JESTEŚ MYDŁEM
              • fredzio54 Re: ZABRAĆ ŻYDOM IZRAEL!!!!!!! 17.03.03, 16:37
                Gość portalu: ANN napisał(a):

> fredzio54 napisał:
                >
                > > Gość portalu: ANNA napisał(a):
                > >
                > > > fredzio54 napisał:
                > > >
                > > > > Gość portalu: MAREK-ZEGAREK napisał(a):
                > > > >
                > > > > > Gość portalu: ketiw napisał(a):
                > > > > >
                > > > > > > Utworzenie państwa Izrael, było jedną z największych b
                > ezmyś
                > > lnośc
                > > > i i g
                > > > > łupot
                > > > > > w
                > > > > > > historii światowej polityki. W morzu arabów, całkowici
                > e róż
                > > nych
                > > > menta
                > > > > lnie,
                > > > > >
                > > > > > > kulturowo, religijnie, usytuowano mały kraj pełen szow
                > inist
                > > ów i
                > > > > > > nacjonalistów.
                > > > > > > Uzbrojono go po zęby zapominając o rozgoryczeniu jakie
                > było
                > > i je
                > > > st ud
                > > > > ziałe
                > > > > > m
                > > > > > > Żydów.
                > > > > > > Pewnie nie ma większego nieszczęścia niż nie posiadać
                > własn
                > > ego p
                > > > aństw
                > > > > a. Có
                > > > > > ż
                > > > > > > za
                > > > > > > bzdura, cóż za cholerna bzdura. Izrael nie ma racji by
                > tu, n
                > > awet
                > > > dziec
                > > > > ko
                > > > > > > mogłoby
                > > > > > > przewidzieć co się będzie działo w takim miejscu. Wy n
                > auczy
                > > liści
                > > > e się
                > > > >
                > > > > > > wspaniale
                > > > > > > przyswajać zachowując własną kulturę i tradycję. Nie z
                > ginel
                > > ibyśc
                > > > ie ja
                > > > > ko na
                > > > > > ród
                > > > > > > bez państwa. Ale lepiej mieć Teren, Terytorium, Ziemię
                > , naw
                > > et za
                > > > cenę
                > > > > krwi
                > > > > > i
                > > > > > > konfliktu, który nigdy nie zostanie rozwiązany. Sharon
                > i je
                > > go lu
                > > > dzie
                > > > > to te
                > > > > > ż
                > > > > > > terroryści, tyle ze nie poświęcający życia i z międzyn
                > arodo
                > > wym m
                > > > andat
                > > > > em.
                > > > > > > Pytam jak chcecie to zatrzymać?
                > > > > > > KONKRETNIE
                > > > > > > jak? kiedy oni ustapią? Niedoczekanie. Macie własne pa
                > ństwo
                > > na p
                > > > rzekó
                > > > > r
                > > > > > > wszystkiemu z pełnymi tego konsekwencjami. Gratuluję
                > > > > >
                > > > > >
                > > > > >
                > > > > > Zgadzam się w zupełności! nędzne żydki już dość wymordowali
                > ofic
                > > jalni
                > > > e i z
                > > > > a
                > > > > > przyzwoleniem zachodu. a teraz krzyczą i psioczą na kogo si
                > ę da,
                > > kto
                > > > tylko
                > > > >
                > > > > nie
                > > > > > popiera ich morderstw. Powiedz tylko słowo nieprzychylne ja
                > kiemu
                > > ś żyd
                > > > owi,
                > > > > a
                > > > > > cały izrael zacznie krzyczeć - przeproście! oni mają komple
                > ksy i
                > > się
                > > > nie
                > > > > > dziwię. Strasznie podły nędzny i chciwy naród. iI strasznie
                > słab
                > > y - z
                > > > awsze
                > > > >
                > > > > > dostawali w skóre wszędzie nimi gardzono - muszą się dowart
                > ościo
                > > wać.
                > > > Choć
                > > > > > jednostki są wspaniałe nierzadko, ale mają pecha do histori
                > i. Dz
                > > ięki
                > > > dla
                > > > > Polaka
                > > > > >
                > > > > > żydowskiego pochodzenia Michnika za to że można tu pisać sw
                > oje z
                > > danie
                > > > .
                > > > > > >
                > > > > Achmed nie sedzis u mnie w Kamienicy ? i nie placisz z Wodke ?
                > > > > Bierz Miotle i zamjataj nasz Dwor ! jazda do pracy !
                > > > Cały świat w duchu wami gardzi. nadajesz się na mydło i nic więcej. A
                > DOLF
                > > > HITLER RACJĘ MIAŁ ŻE WAS WSZYSTKICH ZABIĆ CHCIAŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!
                > > Hitler Zdech Panstwo mamy clay Swiat bijemy jestesmy High Tech Polska
                > > jest smietni Europy tak dla nas Arabstwo
                A Ty Gnoj wieblada>
                > JESTEŚ MYDŁEM
                A Ty Gnoj Wieblada pod slanca
          • Gość: Jerzy do Anny IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 17.03.03, 16:30
            Slawny aktor amerykanski, Kirk Douglas, w pamietnikach wspominal, ze raz
            poszedl do lozka ze znana gwiazdka z Holywoodu-znana antysemitka. W trakcie
            aktu, kiedy ta aktorka weszla na najwyzsze obroty, szepnal jej w ucho, z kim ma
            przyjemnosc. Przytaczam to z pamieci: "Wiesz jaki ch... Cie rznie? "Ona plonac
            jak roza "przedwrzesniowo - michorowska" odparla, ze nie wie."Otoz zydowski
            ch..."-odparl aktor, a ta biedna pani stracila przytomnosc.
            Taka jest zaleta czasami nieposiadania napletka. Zreszta Arobowie tez go nie
            maja. Poniewaz Zydow juz w Polsce nie ma, ma Pani duza szanse, ze bedzie to
            ch... arabski.
            • fredzio54 Re: do Anny 17.03.03, 16:38

> Slawny aktor amerykanski, Kirk Douglas, w pamietnikach wspominal, ze raz
              > poszedl do lozka ze znana gwiazdka z Holywoodu-znana antysemitka. W trakcie
              > aktu, kiedy ta aktorka weszla na najwyzsze obroty, szepnal jej w ucho, z kim
              ma
              >
              > przyjemnosc. Przytaczam to z pamieci: "Wiesz jaki ch... Cie rznie? "Ona
              plonac
              > jak roza "przedwrzesniowo - michorowska" odparla, ze nie wie."Otoz zydowski
              > ch..."-odparl aktor, a ta biedna pani stracila przytomnosc.
              > Taka jest zaleta czasami nieposiadania napletka. Zreszta Arobowie tez go nie
              > maja. Poniewaz Zydow juz w Polsce nie ma, ma Pani duza szanse, ze bedzie to
              > ch... arabski.
              Ta Polka napewno jest Materac Arabski dostanie bachora a Achmed ucieknie bez
              Alamenty
              • Gość: ANNA Re: do Anny IP: 62.233.232.* 17.03.03, 16:58
                fredzio54 napisał:

> Gość portalu: Jerzy napisał(a):
                >
                > > Slawny aktor amerykanski, Kirk Douglas, w pamietnikach wspominal, ze raz
                > > poszedl do lozka ze znana gwiazdka z Holywoodu-znana antysemitka. W trakci
                > e
                > > aktu, kiedy ta aktorka weszla na najwyzsze obroty, szepnal jej w ucho, z k
                > im
                > ma
                > >
                > > przyjemnosc. Przytaczam to z pamieci: "Wiesz jaki ch... Cie rznie? "Ona
                > plonac
                > > jak roza "przedwrzesniowo - michorowska" odparla, ze nie wie."Otoz zydowsk
                > i
                > > ch..."-odparl aktor, a ta biedna pani stracila przytomnosc.
                > > Taka jest zaleta czasami nieposiadania napletka. Zreszta Arobowie tez go n
                > ie
                > > maja. Poniewaz Zydow juz w Polsce nie ma, ma Pani duza szanse, ze bedzie t
                > o
                > > ch... arabski.
                > Ta Polka napewno jest Materac Arabski dostanie bachora a Achmed ucieknie bez
                > Alamenty

SŁABY AKTOR,A NAWET JEŚLI TAK BYŁO, TO JEDNA JASKÓLKA WIOSNY NIE CZYNI. SKOŃCZ
                Z ANEGDOTKAMI ŻYDOWSKIMI BO PŁYTKIE. ŻYDOWSTWO BYŁO I BEDZIE WRZODEM NA DUPIE
                ŚWIATA, ALE KIEDYŚ ZNIKNIE - ZBYT DUŻO LUDZI WAS NIENAWIDZI, BO ZBYT DUŻO
                TAKICH JAK WY DWAJ. ARABA NIGDY NIE ZNAŁAM I ZNAĆ RACZEJ NIE CHCĘ A ŻYDÓW SIĘ
                BRZYDZĘ, BO CHCIWI, ZDFRADLIWI I ROBIĄ LAMENT JAK BABY PO MENOPAUZIE. FREDZIO54
                JEZYK POLSKI KALECZYSZ BO ZA TRUDNY DLA CIEBIE. HITLER ZDECHŁ, ALE BEDZIE NOWY.
                ACH GDYBY NIE TA TWOJA BABCIA - NIE BYŁOBY ŚRODKÓW CZYSTOŚCI
                • Gość: Fredzio54 Re: do Anny IP: *.de.ibm.com 18.03.03, 09:10
                  Gość portalu: ANNA napisał(a):

> fredzio54 napisał:
                  >
                  > > Gość portalu: Jerzy napisał(a):
                  > >
                  > > > Slawny aktor amerykanski, Kirk Douglas, w pamietnikach wspominal, ze
                  > raz
                  > > > poszedl do lozka ze znana gwiazdka z Holywoodu-znana antysemitka. W t
                  > rakci
                  > > e
                  > > > aktu, kiedy ta aktorka weszla na najwyzsze obroty, szepnal jej w ucho
                  > , z k
                  > > im
                  > > ma
                  > > >
                  > > > przyjemnosc. Przytaczam to z pamieci: "Wiesz jaki ch... Cie rznie? "O
                  > na
                  > > plonac
                  > > > jak roza "przedwrzesniowo - michorowska" odparla, ze nie wie."Otoz zy
                  > dowsk
                  > > i
                  > > > ch..."-odparl aktor, a ta biedna pani stracila przytomnosc.
                  > > > Taka jest zaleta czasami nieposiadania napletka. Zreszta Arobowie tez
                  > go n
                  > > ie
                  > > > maja. Poniewaz Zydow juz w Polsce nie ma, ma Pani duza szanse, ze bed
                  > zie t
                  > > o
                  > > > ch... arabski.
                  > > Ta Polka napewno jest Materac Arabski dostanie bachora a Achmed ucieknie
                  > bez
                  > > Alamenty
                  >
                  > SŁABY AKTOR,A NAWET JEŚLI TAK BYŁO, TO JEDNA JASKÓLKA WIOSNY NIE CZYNI.
                  SKOŃCZ
                  > Z ANEGDOTKAMI ŻYDOWSKIMI BO PŁYTKIE. ŻYDOWSTWO BYŁO I BEDZIE WRZODEM NA DUPIE
                  > ŚWIATA, ALE KIEDYŚ ZNIKNIE - ZBYT DUŻO LUDZI WAS NIENAWIDZI, BO ZBYT DUŻO
                  > TAKICH JAK WY DWAJ. ARABA NIGDY NIE ZNAŁAM I ZNAĆ RACZEJ NIE CHCĘ A ŻYDÓW SIĘ
                  > BRZYDZĘ, BO CHCIWI, ZDFRADLIWI I ROBIĄ LAMENT JAK BABY PO MENOPAUZIE.
                  FREDZIO54
                  >
                  > JEZYK POLSKI KALECZYSZ BO ZA TRUDNY DLA CIEBIE. HITLER ZDECHŁ, ALE BEDZIE
                  NOWY.
                  > ACH GDYBY NIE TA TWOJA BABCIA - NIE BYŁOBY ŚRODKÓW CZYSTOŚCI
                  Ty Materac arabski kazdy Arab moze z Toba w Kebabu wykonywac Grupowyseks
                  takie oni sa i tak traktuja nie Arabska Kobiete.
                  MY MAMY GOJOW GNOJOW W DUPIE MAMY SWOJE PANSTWO CUDOWNY IDF I TLUCZEMY GOJSTWO
                  NA CALYM SWIECIE:
                  AMEN I ZRAEL I JEGO MERKAVOT
    • Gość: |v|rowa TERAZ PYTANIE IP: 134.174.196.* 17.03.03, 16:30
      ...wcale nie retoryczne:

KTORY z powyzszych rozmowcow jest platnym prowokatorem, a KTORY idiota?

Odpowiedzi prosimy przesylac w dwoch kopiach - do ambasaady syryjskiej i
      izraelskiej w Warszawie. Wsrod zwyciezcow zostana rozlosowane nagrody -
      pierwsza: przelot krajoznawczy wyraznie oznakowanym samolotem Air Israel na
      malej wysokosci nad obozowiskami Hamasu oraz nagroda pocieszenia: survival
      event - przeskok przez mur oddzielajacy Gaze od Isreala ok. godz. 3.00 a.m.
      czasu lokalnego.
    • Gość: Tomek44 Re: ZABRAĆ ŻYDOM IZRAEL!!!!!!! IP: 213.8.97.* 17.03.03, 16:32
      Uf!!!
      Ulzylo Wam?
      A teraz spojrzcie do lustra.
      • Gość: Tomek44 Re: ZABRAĆ ŻYDOM IZRAEL!!!!!!! IP: 213.8.97.* 17.03.03, 16:42
        Gość portalu: Tomek44 napisał(a):

> Uf!!!
        > Ulzylo Wam?
        > A teraz spojrzcie do lustra.

To oczywiscie do tych co nas tak kochaja
        nie wiedza ile w sobie krwi zydowskiej maja
        dlatego to ich tak bardzo rozwsciecza
        o! gdybyz mozna bylo siegnac do sredniowiecza
        zrobiloby sie niektorym czarno przed oczami
        bo... jak to bywalo ongis z dziadami i babami
    • Gość: hstrk Re: ZABRAĆ ŻYDOM IZRAEL IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.03.03, 17:53

> historii światowej polityki.
      Polityka jest z reguły głupia i bezmyślna (Jałta, Jugosławia, Irak ...) a Twoja
      wypopwiedź zalatuje rasizmem. Ironia, bo właśnie historia krajów rasistowskich
      pokazuje, że masz rację. Rodezja, RPA - oazy cywilizacji na swoim terienie w
      końcu poniosły klęskę.
      • Gość: zaniepokojony Re: Problemem świata jest Israel, IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.03, 10:15
        Nie Saddam Husejn!.Rezolucja ONZ z 1948 ROKU NIE JEST REALIZOWANA, A DOTYCZY
        POWSTANIA PAŃSTWA PALESTYŃSKIEGO! Kto blokuje ? Żydostwo!!!!!
        Wszystkie wojny światowe od I do II inspirowane były przez Zydów (Hitlera
        finansowali żydzi).
        Trzecia, ktora niebawem nastąpi będzie za sprawą pejsatych.
        Z opowieści , które słyszałem w dzieciństwie o przyszłej III Wojnie Światowej
        która ma nastąpić rozwiązana zostanie raz na zawsze kwestia żydowaska.
        Nie trzeba być obeznanym w sprawach współcvzesnego śwaiata żeby nie widzieć
        kto prze do wojny. Żydzi zaczeli tracić instynkt samozachowawczy i to się źle
        dla nich skończy.
        Ten żydek co to się chwali że ma 191 wzrostu i słodkiegio ch... jest kawał
        prymitywa. Saddam będzie miał z niego sporo mydła.
        • Gość: dana33 uwaga !!! problemem świata jest zaniepokojony !!! IP: *.adsl.netvision.net.il 18.03.03, 10:39
          Gość portalu: zaniepokojony napisał(a):

> Nie Saddam Husejn!.Rezolucja ONZ z 1948 ROKU NIE JEST REALIZOWANA, A DOTYCZY
          > POWSTANIA PAŃSTWA PALESTYŃSKIEGO! Kto blokuje ? Żydostwo!!!!!
          > Wszystkie wojny światowe od I do II inspirowane były przez Zydów (Hitlera
          > finansowali żydzi).
          > Trzecia, ktora niebawem nastąpi będzie za sprawą pejsatych.
          > Z opowieści , które słyszałem w dzieciństwie o przyszłej III Wojnie
          Światowej
          >
          > która ma nastąpić rozwiązana zostanie raz na zawsze kwestia żydowaska.
          > Nie trzeba być obeznanym w sprawach współcvzesnego śwaiata żeby nie widzieć
          > kto prze do wojny. Żydzi zaczeli tracić instynkt samozachowawczy i to się źle
          > dla nich skończy.
          > Ten żydek co to się chwali że ma 191 wzrostu i słodkiegio ch... jest kawał
          > prymitywa. Saddam będzie miał z niego sporo mydła.

ojwej, zaniepokojony! jestem szalenie zaniepokojona twoim stanem zdrowotnym.
          przedewszystkim jakos twoja wiedza cierpi, bo to jordania miala byc panstwem
          palestynczykow, ale jordania tez zupelnie upadla na glowe i nie chce ich do
          dzisiaj.. rowniez twoj bank nie informuje ciebie dokladnie, jeli otrzymales
          wiadomosci o finansowaniu hitlera przez zydow, radze ci z calego serca
          przeniesc twoje pieniadze do innego banku.... po trzecie, opowiesci jakie
          slyszales w dziecinstwie wplynely wyraznie na twoj rozwoj intelektualny... no i
          twoja orientacja w sprawach swiata lekko szwankuje jak i ocena naszego
          instynktu samozachowawczego. radze ci z calego serca polozyc sie na kilka dni
          do szpitala (najlepiej psychiatrycznego)i zrobienie kompletnego przegladu
          twojego organizmu.....
        • Gość: Fredzio54 Re: Problemem świata jest Israel, IP: *.de.ibm.com 18.03.03, 10:53
          Gość portalu: zaniepokojony napisał(a):

> Nie Saddam Husejn!.Rezolucja ONZ z 1948 ROKU NIE JEST REALIZOWANA, A DOTYCZY
          > POWSTANIA PAŃSTWA PALESTYŃSKIEGO! Kto blokuje ? Żydostwo!!!!!
          > Wszystkie wojny światowe od I do II inspirowane były przez Zydów (Hitlera
          > finansowali żydzi).
          > Trzecia, ktora niebawem nastąpi będzie za sprawą pejsatych.
          > Z opowieści , które słyszałem w dzieciństwie o przyszłej III Wojnie
          Światowej
          >
          > która ma nastąpić rozwiązana zostanie raz na zawsze kwestia żydowaska.
          > Nie trzeba być obeznanym w sprawach współcvzesnego śwaiata żeby nie widzieć
          > kto prze do wojny. Żydzi zaczeli tracić instynkt samozachowawczy i to się źle
          > dla nich skończy.
          > Ten żydek co to się chwali że ma 191 wzrostu i słodkiegio ch... jest kawał
          > prymitywa. Saddam będzie miał z niego sporo mydła.
          Hej Kundel nie jestem winny ze twoj Tatus chlal i Mamusia praowala pod latarni
          i jestes Maly. Moja mama mnie Polskimi Drozdzamy karmila do tego Izraeslkie
          pomaracze i Slonce.
          Saadama Arafatka i cale arabstwo mam w Dupie i czekam aby z West Banku plaska
          Ziemie zrobic.
          Polacze zaczinaj Mi Ulicy zamiatac i Fasady Malowac ta cala Polska jest Brod i
          smrod. Jak mozecie tak Mieszkac ?????
    • joseph.007 Re: ZABRAĆ ŻYDOM IZRAEL!!!!!!! 18.03.03, 10:52
      Jak słusznie zauważył p. Amos Oz: przed woją wszyscy krzyczeli "Żydzi won do
      Palestyny!", zas teraz krzyczą "Żydzi won z Palestyny!"
      Nie Pzdr
      • Gość: Fredzio54 Re: ZABRAĆ ŻYDOM IZRAEL!!!!!!! IP: *.de.ibm.com 18.03.03, 10:55
        joseph.007 napisał:

> Jak słusznie zauważył p. Amos Oz: przed woją wszyscy krzyczeli "Żydzi won do
        > Palestyny!", zas teraz krzyczą "Żydzi won z Palestyny!"
        > Nie Pzdr
        Chcesz nas w Polsce
        wasze Baby beda Nasze bo nie umieciej ich Traktowac
        Wasze Ulicy nasze Kamienicy.
        Bedziecie nas w Szabes Upslogiwac
        • Gość: DANEL Re: ZABRAĆ ŻYDOM IZRAEL!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.03, 11:45
          Już niedługo żydku będziesz błągał abym Cię przechował w chlewie!
          Taką samą butą popisywali sie Twoi ziomkowie przed II W.Ś. I co z tego zostało?
          Hitler Was z dymem puścił.
          • Gość: Fredzio54 Re: ZABRAĆ ŻYDOM IZRAEL!!!!!!! IP: *.de.ibm.com 18.03.03, 11:54
            Gość portalu: DANEL napisał(a):

> Już niedługo żydku będziesz błągał abym Cię przechował w chlewie!
            > Taką samą butą popisywali sie Twoi ziomkowie przed II W.Ś. I co z tego
            zostało?
            > Hitler Was z dymem puścił.
            polaczku Kundelu Hitler Zdech tak samo jak wszyskie nasze wrogi
            zaraz mamy Purim i jest nam taki Haman jak ty do zabawy potrzebny
            aby Go powiesic ( Czytaj Ksiaszke Esterki)
            Polaczku w II WS nie mnielismy IDF mnielismy WP co ucieg z Bitwy.
            Teraz mamy Gojstwo w Nosie

• Gość: ketiw Re: ZABRAĆ ŻYDOM IZRAEL!!!!!!! IP: 62.233.232.* 19.03.03, 16:55
              Zobaczcie co ci Żydzi mówią! Wiem, że to jakieś małe psy-ratlerki, ale
              tendencja pewna jest chyba widoczna. Potworny kompleks niższości, totalny brak
              myślenia i argumentów. Mówią, że są silni i bogaci, a w Polsce jest syf.
              Słuchajcie małe gówna, wy którzy nas obrażacie - mi się też w Polsce nie
              podoba. A wiecie czemu jest tak kiepsko - bo była wojana, co była głównie o was
              i nam kraj zniszczyli. Bo my nie mamy pomocy od Stanów i nie kisiliśmy grosza w
              sienniku. Jak nie mieliście gdzie isc, to was przyjeliśmy, wielu Polaków was
              ukrywało, a wy nami gardzici?
              Cenię wielu Żydów, ale takich małych, obsikanych szowinistów, szczekaczy
              podwórkowych, małe, śliskie, słabe glisty chciałbym rozgnieść butem o asfalt.
              Pierwszy raz w historii macie jakikolwiek wpływ na świat jako państwo (choć
              niewielki). Ale zobaczycie. Jesteście najbardziej znienawidzoną i pogardzaną
              nacją i wasze marne 5 minut niedługo się skończy.
              Chwalcie się waszą kasą i zaletami braku napletka (co w świetle nauki jest
              bzdurą) Sami gorzko doswiadczeni przez los, nie wyciągneliście nauki i teraz
              mordujecie bronią z USA. Uwaga, może następny prezydent USA nie bedzie darzył
              was sympatią.
              Wasz los został już dawno prypieczętowany, przez takich jak wy krzykaczy,
              niewdzięczników i tchórzy mordujących czołgami cywilów. CORAZ MNIEJ DLA WAS
              SYMPATII. WASZ KONIEC JEST BLISKI.
              Zostaną tylko ci, którzy olali wasz syf i nie modlą się do boga prosząc o
              śmierć bliżniego. OKO za OKO to najgorsza z ludzkich ideologii.
          • Gość: Wanda Re: ZABRAĆ ŻYDOM IZRAEL!!!!!!! IP: *.153-201-80.adsl.skynet.be 19.03.03, 18:31
            Wstydze sie za niektorych swoich rodakow, naprawde! Danel, nieszczesniku,
            Hitler takze i ciebie, a wczesniej twoja babcie i dziadka wykonczylby, tylko po
            kolei. Nie douczyles sie z historii? Hitler najpierw mordowal Zydow, Cyganow, a
            pozniej przyszlaby kolej na Polakow! Przeciez zamordowal 3 miliony Polakow, na
            milosc Boska!Jak smiesz pisac cos podobnego!
            Zydzi sa naszymi bracmi - Pan Jezus i Matka Boska byli Zydami.
            • Gość: ork Re: ZABRAĆ ŻYDOM IZRAEL!!!!!!! IP: 62.233.232.* 20.03.03, 14:07
              Czemu żydów tak na świecie nie lubią? czemu są tak pogardzani i wyszydzani?
              Czemu ludzie uważają słowo żyd za przekleństwo? Czemu właśnie oni - nikt inny w
              takim stopniu? Bez powodu? Mieli pecha? Czy mocno za skórę zaleźli?
      • Gość: Bnadem Re: Ciekawe, że normalnych Żydów i Gojów tu nie ma IP: *.krakow.pl 19.03.03, 16:58
    • Gość: Peril ZABRAĆ POLSKE POLAKOM IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.03.03, 17:00
      Polska to dopiero kraj szowinistów i nacjonalistów, a na dodatek katolików.
    • Gość: Oozie Re: ZABRAĆ ŻYDOM IZRAEL!!!!!!! IP: *.handelsbanken.se 19.03.03, 17:21
      Jej, co za durnie!
      ketiw - pogrzało ciebie całkiem? Upiłeś się?
      Oko za oko pochodzi z kodeksu Hammurabiego który nigdy Żydem nie był.
      A jak tak bardzo chcesz cos odbierać to wstąp do Hizbullach! A nie bij piany.
      A - Fredzio - IDF służy do obrony a nie agresji.

• Gość: KETIW Re: ZABRAĆ ŻYDOM IZRAEL!!!!!!! IP: 62.233.232.* 19.03.03, 17:29
        Gość portalu: Oozie napisał(a):

> Jej, co za durnie!
        > ketiw - pogrzało ciebie całkiem? Upiłeś się?
        > Oko za oko pochodzi z kodeksu Hammurabiego który nigdy Żydem nie był.
        > A jak tak bardzo chcesz cos odbierać to wstąp do Hizbullach! A nie bij piany.
        > A - Fredzio - IDF służy do obrony a nie agresji.
        >
        OKO ZA OKO TO TAKŻE ZASADA STAREGO TESTAMENTU - PEDAŁKU MĄDRALO, W DODATKU CAŁY
        CZAS SIĘ NIĄ KIERUJĄ - PO KAŻDYM ZAMACHU I CO ODPOWIESZ?
        • Gość: Oozie Re: ZABRAĆ ŻYDOM IZRAEL!!!!!!! IP: *.handelsbanken.se 20.03.03, 16:07

> OKO ZA OKO TO TAKŻE ZASADA STAREGO TESTAMENTU - PEDAŁKU MĄDRALO, W DODATKU
          CAŁY
          >
          > CZAS SIĘ NIĄ KIERUJĄ - PO KAŻDYM ZAMACHU I CO ODPOWIESZ?

Odpowiem żeś kretyn i nawet historycznego timeline nie znasz.
          Sprawdź sobie debie pojebany co było najpierw.
    • Gość: .. Re: ZABRAĆ ŻYDOM IZRAEL!!!!!!!+++ IP: 213.15.75.* 19.03.03, 17:38
      >>>>>>>>>>><• Re: ZABRAĆ ŻYDOM IZRAEL!!!!!!! adres:
      *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl
      Gość: DANEL 18-03-2003 11:45 odpowiedz na list odpowiedz cytując

Już niedługo żydku będziesz błągał abym Cię przechował w chlewie!
      Taką samą butą popisywali sie Twoi ziomkowie przed II W.Ś. I co z
      tego zostało?
      Hitler Was z dymem puścił. >>>>>>>>>>>>>

No,wlasnie!
      Co za zydowstwo wstretne!
      Co za buta!
      Guzika oddac nie chca!

• Gość: . Re: ZABRAĆ ŻYDOM IZRAEL!!!!!!! IP: 62.233.232.* 19.03.03, 17:59
    • Gość: kecaw Re: ZABRAĆ ŻYDOM IZRAEL!!!!!!! IP: *.ols.vectranet.pl 19.03.03, 18:05
      Drogi dyskutancie sprawy zaszły zbyt daleko nie sposob cofnąć niekturych
      spraw.Sądzę, iz pacyfikowanie Bliskiego Wschodu doprowadzi do powolnej ewolucji
      w tamtej delikatnej sytuacji.Popatrz jak pogodziliśmy się z utratą Lwowa i
      wilna zajęło to nam kilkadziesiąt lat Niemcom tez się udało .Co zrobić trzeba
      czekać jeszcze lat kilkadziesiąt i doprowadzić do tego by i tam zawitała
      edukacja i dobrobyt ale wpierw tam zawitają Amerykanie a zwykle z nimi przybywa
      i edukacja a z nią dobrobyt

z wyrazami szacunku kecaw
      • Gość: KETIW Re: ZABRAĆ ŻYDOM IZRAEL!!!!!!! IP: 62.233.232.* 19.03.03, 18:17
        Niestety nie podzielam twego optymizmu. Tego konfliktu nie da porównać się z
        niczym innym - agresja po obydwu stronach rośnie - coraz więcej sierot (czyt.
        gotowych do samobójczego ataku), widok krwi rodzi coraz większą żądzę odwetu.
        Oni się nie zatrzymają - bo ich interesy, kultura, standart zyciowy są
        całkowicie rózne. zapalczywi Arabowie, są w autonomii totalnie dyskryminowani,
        zarabiają kilkakrotnie mnij niż Żydzi wykonując tę samą pracę, wolno zużyć im
        kilkanaście razy mniej wody itd. ichsłabe wykształcenie i wyrobienie polityczne
        powoduje, że nie potrafią walczyć pokojowo o swoje sprawy, a to powoduje z
        kolei uczucie bezsilności i rozpacz, co na koniec daje nienawiść. Żydzi nie
        przebaczą i nie odpuszczą, chcą arabów ogniem i mieczem (też bardzo mądre i
        humanitarne.
        Co do Amerykanów to narazie tylko jednej ze stron broń dostarczali, więc coś
        nie bardzo w nich wierzę, zwłaszcza, że to im nie na ręką na razie, a w Ameryce
        (to nie teoria spiskowa) lobby żydowskie jest bardzo silne, a arabskiego nie ma.
        Na marginesie odpowiem jeszcze, że nawet gdybym wierzył, ze skończy się to za
        kilkadziesiąt lat, to byłbym ostatnim, którego by to zadawalało i napawało
        optymizmem.
        z wyrazami szacunku ketiw
        • Gość: kecaw Re: ZABRAĆ ŻYDOM IZRAEL!!!!!!! IP: *.ols.vectranet.pl 19.03.03, 18:27
          Popatrz co robi dobrobyt Katar,Kuwejt czy Zjednoczone Emiraty Arabskie TAM TEGO
          NIE MA ,mYŚLĘ ,IZ SPACYFIKOWANIE iRAKU I BUDOWA W CIĄGU WIELU LAT TAM STREFY
          DEMOKRACJI EDUKACJI I DOBROBYTY DOPROWADZI DO ISTOTNEGO I TRWAŁEGO PROCESU
          STABILIZACJI
          Z WYRAZAMI SZACUNKU OPTYMISTYCZNIE NASTAWIONY KECAW
    • Gość: abradab Re: ZABRAĆ ŻYDOM IZRAEL!!!!!!! IP: 62.233.232.* 19.03.03, 18:20
      oh je
      • Gość: Fredzio54 Re: ZABRAĆ Polkom Polske!!!!!!! IP: *.de.ibm.com 20.03.03, 12:12
        Bo nie nauczyli sie ostatnie 84 rzadzic.
        Rzadzi u nich korupcja gangstery rabujstwo
        nie pracuja i nie jada swoich samochodow(Tylko ukradzione)
        Od naszej Kochanei Polski od 965-1968 zrobili pustynie w odrze i wisle nie
        mozna sie kapac !
    • karol_wojtyla Re: beznapletkowe plemie 20.03.03, 12:25

> Taka jest zaleta czasami nieposiadania napletka. Zreszta Arobowie tez go nie
      > maja.

A wy to niby tez nie araby? To dopiero nowina....
    • Gość: upa Re: ZABRAĆ ŻYDOM IZRAEL!!!!!!! IP: 62.233.232.* 21.03.03, 14:25

> nacjonalistów.
      > Żydów.
      > za
      > mogłoby
      > wspaniale
      > KONKRETNIE

Zgadzam się. to podstępny i nikczemny naród małych chciwusów, chytrusów,
      zdrajców i wyzyskiwaczy bez kręgosłupa moralnego
      • Gość: Fredzio54 Re: ZABRAĆ ŻYDOM IZRAEL!!!!!!! IP: *.de.ibm.com 21.03.03, 16:18
        Gość portalu: upa napisał(a):

> Gość portalu: ketiw napisał(a):
        >
        > > Utworzenie państwa Izrael, było jedną z największych bezmyślności i głupot
        > w
        > > historii światowej polityki. W morzu arabów, całkowicie różnych mentalnie,
        >
        > > kulturowo, religijnie, usytuowano mały kraj pełen szowinistów i
        > > nacjonalistów.
        > > Uzbrojono go po zęby zapominając o rozgoryczeniu jakie było i jest udziałe
        > m
        > > Żydów.
        > > Pewnie nie ma większego nieszczęścia niż nie posiadać własnego państwa. Có
        > ż
        > > za
        > > bzdura, cóż za cholerna bzdura. Izrael nie ma racji bytu, nawet dziecko
        > > mogłoby
        > > przewidzieć co się będzie działo w takim miejscu. Wy nauczyliście się
        > > wspaniale
        > > przyswajać zachowując własną kulturę i tradycję. Nie zginelibyście jako na
        > ród
        > > bez państwa. Ale lepiej mieć Teren, Terytorium, Ziemię, nawet za cenę krwi
        > i
        > > konfliktu, który nigdy nie zostanie rozwiązany. Sharon i jego ludzie to te
        > ż
        > > terroryści, tyle ze nie poświęcający życia i z międzynarodowym mandatem.
        > > Pytam jak chcecie to zatrzymać?
        > > KONKRETNIE
        > > jak? kiedy oni ustapią? Niedoczekanie. Macie własne państwo na przekór
        > > wszystkiemu z pełnymi tego konsekwencjami. Gratuluję
        >
        >
        > Zgadzam się. to podstępny i nikczemny naród małych chciwusów, chytrusów,
        > zdrajców i wyzyskiwaczy bez kręgosłupa moralnego
        a wy polacy narod do niczego nawet nie moge o was dumny byc. wstydze sie z auta
        Kradziecie !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka