Gość: adek IP: *.leszno.sdi.tpnet.pl 20.03.03, 12:23 Domagamy sie natychmiastowego przerwania okupacji Czeczeni - stwierdziłem JA. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: Rosja: wojna stop IP: *.kyamk.fi / 10.90.1.* 20.03.03, 12:27 Gość portalu: adek napisał(a): > Domagamy sie natychmiastowego przerwania okupacji Czeczeni - > stwierdziłem JA. a ja sie do tego dolaczam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk TAK - stop dla wojny Rosji w Czeczenii IP: *.twcny.rr.com 20.03.03, 20:53 panie putin, a ja sie domagam natychmistowego wycofania wojsk rosyjskich z Czeczenii i ogloszenia/przestrzegania autonomii. A w ogole to dajcie im niezaleznosc; zaoszczedzicie na budzecie i politycznie poprawicie swoj wizerunek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Brawo Rosja! Brawo Putin! IP: *.supernet.com.pl / 192.168.0.* 20.03.03, 12:28 Brawo Rosja! Brawo Putin!Teraz zobaczmy kto robi sie nie posłuszny czy Irak czy USA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebai Re: Brawo Rosja! Brawo Putin! IP: 151.92.176.* 20.03.03, 14:06 Gość portalu: edek napisał(a): > Brawo Rosja! Brawo Putin!Teraz zobaczmy kto robi sie nie > posłuszny czy Irak czy USA? Cos ty sie czerwonych burakow najadl??????? I z czego ta radosc, ze jakis komusistyczny czerwony dupek po wiernej sluzbie w zbrodniczej KGB, grabiac i gwalcac ludnosc cywilna Czeczeni smie rozkazywac najwiekszemu w historii mocarstwu? Ta wypowiedz jest zalosna i swiadczy tylko o umyslowym, udupieniu Putina. (zreszta wyraz "putin" , czytaj "pute'" w jezyku francuskim nie oznacza nic innego jak tylko - prostytutka) Ktoz by sie wiec mial przejmowac opinia radzieckiej prostytutki. Odpowiedz Link Zgłoś
ras-putin Polityka Putina to słuszna polityka 21.03.03, 23:58 > Cos ty sie czerwonych burakow najadl??????? > I z czego ta radosc, ze jakis komusistyczny czerwony dupek po > wiernej sluzbie w zbrodniczej KGB, Co Ty wiesz o zwykłych urzędasach KGB. Monotonny codzienny chleb a nie jakieś niewiadomojakie akcje. Putin w czasach gdy był urzędnikiem KGB był właśnie jednym z takich szaraczków, który nawet Moskwy zza biurka nie widział, bo okno miał na komunistyczne Drezno. (zreszta wyraz "putin" , czytaj "pute'" w > jezyku francuskim nie oznacza nic innego jak tylko - prostytutka) > i doprawdy nie widzę związku tłumaczenia rosyjskiego nazwiska wyrazem francuskim. Putin być może pochodzi od put` czyli droga, trasa. To chyba logiczne, że amerykańskiemu prezydentowi bliżej do krzaka niż do buszu. > Ktoz by sie wiec mial przejmowac opinia radzieckiej prostytutki. Rosyjska prostytutka.. czyżby wspomnienia z wakacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes Re: Brawo Rosja! Brawo Putin! IP: *.ces.clemson.edu 22.03.03, 00:00 Gość portalu: sebai napisał(a): > Gość portalu: edek napisał(a): > > > Brawo Rosja! Brawo Putin!Teraz zobaczmy kto robi sie nie > > posłuszny czy Irak czy USA? > > Cos ty sie czerwonych burakow najadl??????? > I z czego ta radosc, ze jakis komusistyczny czerwony dupek po > wiernej sluzbie w zbrodniczej KGB, grabiac i gwalcac ludnosc > cywilna Czeczeni smie rozkazywac najwiekszemu w historii > mocarstwu? > Ta wypowiedz jest zalosna i swiadczy tylko o umyslowym, > udupieniu Putina. (zreszta wyraz "putin" , czytaj "pute'" w > jezyku francuskim nie oznacza nic innego jak tylko - prostytutka) > > Ktoz by sie wiec mial przejmowac opinia radzieckiej prostytutki. A kto by się przejmował opinią polskiej prostytutki, co pójdzie do łóżka z każdym, kto więcej zapłaci lub kto jest silniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Brawo Rosja! Brawo Putin! IP: 206.28.214.* 22.03.03, 00:02 Gość portalu: sebai napisał(a): > ...smie rozkazywac najwiekszemu w historii > mocarstwu? Wypowiedz godna najgorliwszego zoldaka ZSRR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk edek? nowy 'gierek' z FSB? IP: *.twcny.rr.com 20.03.03, 20:55 edek, ile ci placi FSB za propagande? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obojętny Re: Rosja: wojna stop IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.03, 12:56 powinno być: domagamy sie natychmiastowego przerwania działań przeciwko irakowi i czeczeni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP Re: Rosja: wojna stop IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.03, 13:26 Każda wojna jest okrutna i kojarzy sie z ofiarami. Niekiedy jednak trzeba skorzystać z tych ostatecznych środków by dojść do celu, np. w walce z terroryzmem być moze jest konieczna. Bardzo łatwo kogoś krytykować, a o swoich czynach zapomnieć lub udawać, ze ich nie było, albo ze własnie tamte czyny to co innego ... każde tłumaczenire jest dobre dla krytykanta innych. Pan Putin zapomniał, jak niewinni ludzie: dzieci, starcy, kobiety gnęli od jego kul? Wtedy to było sparwiedliwe? Czy Amerykanie tak go krytykowali? A Husajn czyż zapomniał o zagładziew Kurdów? Czy cały swiat o tym zapomniał? Czy, wreszcze Francja, moze z podniesiona głowa patrzec Polakom w oczy po II wojnie swiatowej i krytykować nasze poparcie dla Buhsa? Ci co maja wiecej na sumieniu wobec innych narodów, ci bardziej ganią Busha i jego zwolenników. Ochyda. A ja, zywły człowiek, mówie, ze Bush to bohater, nie tchórz jak wielu pseudo przywódców. Trzymam za niego kciuki! Iżycze mu, zeby ukarał Francuzów za Polaków. To dopiero bedzie sparwiedliwość! Wojna jest złem i Bush to wsie i kazdy człowiek to wie, nawet Irakijczyk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziggy Re: Putin! od kiedy tak kochasz niemcow? IP: *.htc.net 20.03.03, 14:55 Gość: IP napisal Każda wojna jest okrutna i kojarzy sie z ofiarami. Niekiedy jednak trzeba skorzystać z tych ostatecznych środków by dojść do celu, np. w walce z terroryzmem być moze jest konieczna. Bardzo łatwo kogoś krytykować, a o swoich czynach zapomnieć lub udawać, ze ich nie było, albo ze własnie tamte czyny to co innego ... każde tłumaczenire jest dobre dla krytykanta innych. Pan Putin zapomniał, jak niewinni ludzie: dzieci, starcy, kobiety gnęli od jego kul? Wtedy to było sparwiedliwe? Czy Amerykanie tak go krytykowali? A Husajn czyż zapomniał o zagładziew Kurdów? Czy cały swiat o tym zapomniał? Czy, wreszcze Francja, moze z podniesiona głowa patrzec Polakom w oczy po II wojnie swiatowej i krytykować nasze poparcie dla Buhsa? Ci co maja wiecej na sumieniu wobec innych narodów, ci bardziej ganią Busha i jego zwolenników. Ochyda. A ja, zywły człowiek, mówie, ze Bush to bohater, nie tchórz jak wielu pseudo przywódców. Trzymam za niego kciuki! Iżycze mu, zeby ukarał Francuzów za Polaków. To dopiero bedzie sparwiedliwość! Wojna jest złem i Bush to wsie i kazdy człowiek to wie, nawet Irakijczyk! Brawo to jest to. POPIERAM Odpowiedz Link Zgłoś