Gość: 007 IP: 64.124.150.* 16.06.01, 22:25 CZY WIESZ,CO MA LOKALNY ZYDOWSKI PROWOKATOR WOJO (prawdziwe nazwisko Janusz Styber) I AMERYKANSKA AKTORKA PAMELA LEE ANDERSON ZE SOBA WSPOLNEGO? (odpowiedz na samym dole) --- -- ----- ------ ----- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Radek Re: ZAGADKA IP: *.koszalin.tpnet.pl 16.06.01, 22:45 To,że Wojo jest pederastą i żydowskim sługusem to już wiedziałem od dawna. Ale,że ma cycki wypchane substancją silikonową,to była niespodzianka ! Z drugiej strony wcale sie chłopakowi nie dziwię,jesli naprawdę kocha swojego partnera to zrobi wszystko aby ich związek nie był tylko przelotnym romansikiem. GO WOJO GO GO WOJO GO Radek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotek wy bydlaki IP: *.mrt.starband.net 17.06.01, 00:18 Dlaczego posmiewacie sie z woja. on jest w porzadku gosc tylko jebie mu z geby jak z dupy dinozaura. po sex operacji zrobil sie troche nerwowy i niemily ale to nie jest powodem ,zeby byc tak wulgarnie odnosic sie do niego. prosze was bardzo bydlaki o troche respektu dla woja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mokry Jestem zbulwersowany IP: 63.103.140.* 17.06.01, 04:30 Zostawcie faceta w spokoju. to ,ze jest zydem i homosexualista nic nie swiadczy o Jego charakterze. Znam paru pedalow i sa na prawde porzadnymi ludzmi. Jesli chodzi o te cycki,to cos za bardzo Wam nie wierze musialbym sam zobaczyc. Ahh,zreszta cholera wie,takie cuda teraz medycyna wyprawia,ze wcale bym sie nie zdziwil. Wojo, prosze Cie,skomentuj to sam jesli sie nie wstydzisz podjac tego wrazliwego tematu. Serdeczne Pozdrowienia z Virginia State dla wojo i calej ekipy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gladki Re: ZAGADKA ---dzieki jacek71 co slychac u kanadyjskich gejow? IP: *.anonymizer.com 17.06.01, 06:23 Dzieki jacek ,opowiedz troche o candyjskich grupach gejowych czy juz zdobyly wieksze prawa .Wiesz jak to jest z tym rownouprawnieniem dla nas? Czy nalezysz do jakiejs specyficznej grupy czy tylko jestes sympatykiem i dzialasz od czasu do czasu. Czy AIDS w waszych kregach jest taki sam rozprzestrzeniony jak w USA ? Czy uzywasz cos bardziej nowszego niz gumke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek71 Pytaja sie o ciebie IP: *.cipherkey.com 17.06.01, 06:52 Gladki wszystkie kanadyjskie grupy lesbos i fagetow wydzwaniaja codziennie i wypytuja sie " Gdzie do cholery jest ten Gladki-Styber ? " Od czasu jak zaraziles syfilisem wszystkie dzikie i bezdomne psy w beneluxie ,organizacje stowarzyszajace polnocnoamerykanskich homosexualistow stracily do ciebie zaufanie. Gość portalu: Gladki napisał(a): > Dzieki jacek ,opowiedz troche o candyjskich grupach > gejowych czy juz zdobyly wieksze prawa .Wiesz jak to > jest z tym rownouprawnieniem dla nas? > Czy nalezysz do jakiejs specyficznej grupy czy tylko > jestes sympatykiem i dzialasz od czasu do czasu. > Czy AIDS w waszych kregach jest taki sam > rozprzestrzeniony jak w USA ? > Czy uzywasz cos bardziej nowszego niz gumke? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gladki Re: Pytaja sie o ciebie--dzieki jacek71--ty to masz chody u fagetow ! IP: *.anonymizer.com 17.06.01, 07:05 Kurde ty to masz chody u fagetow opowiedz cos o waszych klubach w Kanadzie , co teraz jest w modzie ? Chodzisz tez w skorze ,czy robisz za "ciote"? Wilgotne pozdrowienia ,tylko ze mylisz mnie z kims!!?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gladki Re: Pytaja sie o ciebie--dzieki jacek71--ty to masz chody u fagetow ! IP: *.anonymizer.com 17.06.01, 07:05 Kurde ty to masz chody u fagetow opowiedz cos o waszych klubach w Kanadzie , co teraz jest w modzie ? Chodzisz tez w skorze ,czy robisz za "ciote"? Wilgotne pozdrowienia ,tylko ze mylisz mnie z kims!!?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gladki Re: Pytaja sie o ciebie--dzieki jacek71--ty to masz chody u fagetow ! IP: 216.34.244.* 17.06.01, 07:06 Kurde ty to masz chody u fagetow opowiedz cos o waszych klubach w Kanadzie , co teraz jest w modzie ? Chodzisz tez w skorze ,czy robisz za "ciote"? Wilgotne pozdrowienia ,tylko ze mylisz mnie z kims!!?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gladki Re: Pytaja sie o ciebie Wojo - dziewczynki z kutasami IP: *.anonymizer.com 17.06.01, 07:23 Dzis imprezy nie bedzie , dupa mnie boli !!!!!! Gladki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J-23 007- Zglos sie IP: *.POOL.ESR.SJO.wwc.com 20.06.01, 22:57 007.......??????????? A-c. 408 / 510 / 650 / 415 / Z-c./ 95 / 94 / 93 / SV - BA / From. SJ-SF / Zdaje sie ze zagadka jest rozwiazana, potwierdzna moj e-mail; akslop@poczta.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś