felusiak1 19.11.06, 07:21 Nie mam pojecia jak mogło sie to stać, ale na wszelki wypadek zmieniłem hasło. miałem 6 literowe a teraz mam 27 literowe. Nie wiem dokladnie, które wpisy popełnił podszywacz, musze przejrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
you-know-who Re: Ktoś sie podszył pode mnie 19.11.06, 08:53 czyzby to 6-literowe bylo za latwe do zgadniecia: neokon ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
you-know-who Re: Ktoś sie podszył pode mnie 19.11.06, 08:57 kompletnie mnie tu juz nie ma!!!! napisz co sadzisz o niebezpieczenstwie implozji na rynku derivatives, jak sie nudzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
yann17 Re: Ktoś sie podszył pode mnie 19.11.06, 09:42 Felusiak ! nie kombinuj. nie wyprzesz się tak łatwo swoich postów Odpowiedz Link Zgłoś
o_brother1 Re: Ktoś sie podszył pode mnie 19.11.06, 09:46 Zaraz nam zdradzi ze jest tylko Zydem,ze on nie mial nic do czynienia z zadnym neokonstwem ani zioncostwem. Odpowiedz Link Zgłoś
w_ojciech Re: Ktoś sie podszył pode mnie 19.11.06, 12:50 Nie wybieraj długiego hasła. Wybierz jakiś wyraz sześcioliterowy z błędem ortograficznym. Jedną z liter pisz jako dużą, dodaj jedną cyfrę i znak ze znaków nad cyframi. To będzie dobre ośmioliterowe hasło. Usuń cookies na wszelki wypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Psychotropowy Felusiak 19.11.06, 13:04 Jak cos sie Felusiakowi nie podoba to on oglasza, ze autor potrzebuje "tabletek". Zaczynam sie domyslac, ze Felusiak jest nalogowcem "tabletek". Zdaje sie, ze on czasami przedawkowuje i pozniej opowiada nam, ze to nie on cos tam napisal. Czasami Felusiak cierpi na zaniki pamieci: zapomina co napisal pare dni temu i twierdzi cos co jest w sprzecznosci z jego poprzednia wypowiedzia. To typowe zachowania narkomana. Typowe takze jest przypisywanie wlasnych dolegliwosci innym ludziom. Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: Ktoś sie podszył pode mnie 19.11.06, 16:16 Aha , twoje Alter Ego - Felusiak rozdajacy piguly ,... Przypominam ci moron , Fleischmann pod kawior to rozum w nocniku - Najlepiej pod mace ,... humorek.dmkproject.net/web/drf/adamszary.jpg============================================================================ Nie mam pojecia jak mogło sie to stać, ale na wszelki wypadek zmieniłem hasło. miałem 6 literowe a teraz mam 27 literowe. Strzel se klina i odczekaj az przestanie dudnic ,... :) ============================================================================== Nie wiem dokladnie, które wpisy popełnił podszywacz, musze przejrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: Ktoś sie podszył pode mnie 19.11.06, 16:17 Poprawiony link - Sorry ,... humorek.dmkproject.net/web/drf/adamszary.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Ktoś sie podszył pode mnie 19.11.06, 16:35 prawdopodbnie to aj tuśka podszywa sie,gdyż zniknęła na dłużej z forum,co jest raczej niemożliwe, i zmieniła nick. Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Niezwykle cichy Felusiak 20.11.06, 02:45 Felusiak jakos bardzo cicho siedzi w sprawie tej podszywki. Zdaje sie, ze zaswitalo mu iz to on byl ta podszywka kiedy oddawal sie swoim ulubionym przyjemnosciom. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Niezwykle cichy Felusiak 20.11.06, 05:07 you might be onto something............ Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Biedny felusiak dostal... 20.11.06, 05:20 ...paranoi. Pogubil sie w tym o czym pisze i sam swoich forumowych wypocin nie poznaje. Felusiak, no pomysl... a kto by tam chcial pod ciebie sie podszywac!? Czy ty myslisz, ze napisanie wiekszych glupot od twoich, zeby cie jeszcze bardziej osmieszyc, byloby wykonalna rzecza? Odpowiedz Link Zgłoś
greenblak Re: Biedny felusiak dostal... 20.11.06, 16:56 Nadmiernie sie przejl afera Abramoffa jakby w tym palce maczal ... Odpowiedz Link Zgłoś