polani 18.12.06, 13:03 "Green Peace" wandaly ,wiecje jak dlugo trwa powstawic drzewa na pustyni azdo urosty 1.5 Metra ? wieki na wieki Rombac Drzewy talko na tydzien !!!!!! Ja protestuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polani Re: Dlaczego Goje na Xmas wala drzewa? gdzie jest 18.12.06, 13:04 macie wstydzic Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: Dlaczego Goje na Xmas wala drzewa? gdzie jest 18.12.06, 13:46 majcie nznać gegrafija i psziroda. u nas nie ma puwstyni Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: Dlaczego Goje na Xmas wala drzewa? gdzie jest 18.12.06, 14:05 ..oraz botanikie znac, zebiscie wiedzili, ze dzewu u nasz rosznie poltora metri nie setki lat!! Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: Dlaczego Goje na Xmas wala drzewa? gdzie jest 18.12.06, 14:16 unsa Dzewa rosna po woli bo arabstwo i turczcy ostatnie 1300 lat wszytko porobali, a wy goje wzeliscie sie z afryke i Taigi i Anazonas Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: Dlaczego Goje na Xmas wala drzewa? gdzie jest 18.12.06, 14:32 No, wiem, bo ja sam pochodze jako goj z Amazonii! Ale co z absztyfikantem, ktoren jest australijskim Aborygenem? polani napisał: > a wy goje wzeliscie sie z afryke i Taigi i Anazonas Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: Dlaczego Goje na Xmas wala drzewa? gdzie jest 18.12.06, 14:33 nie martw sie Zabalnsowany juz popali cala Australie Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: Dlaczego Goje na Xmas wala drzewa? gdzie jest 18.12.06, 14:41 Modl sie fredek, zeby zabalansowany nie przyjechal do Izraela, bo wam odbierze zapalki. I co wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Dlaczego Goje na Xmas wala drzewa? gdzie jest 20.12.06, 15:34 U nas bardzo czesto pozary niszcza busz. www1.bushheritage.asn.au/ Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Fredek kurka 18.12.06, 14:47 czy ja sie rzucam, ze sie mace z krwi niemowlat robi? Nie. Zostaw te te nasze choinki, bo nic nie skapowales. Bez choinek nie ma prezentow. Nie ma prezentow ekonomia pada. KPW? PF Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Fredek kurka 19.12.06, 11:19 tu cie popieram, pf..... bez choinki to moze prezenty by i byly, ale to nie to samo..... choinka musi byc! Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: Fredek kurka 20.12.06, 07:55 to uzywajcie Menora zelzna albo zlote i nadole prezenty Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Fredek kurka 20.12.06, 07:58 Jeszcze mi tylko powiedz co to jest menora? Ten lichtarz starozakonny? To ci jeszcze powiem o zapachu choinki. Zapach choinki to jedna z niewielu rzeczy, ktore z dziecinstwa zostaja. PF Odpowiedz Link Zgłoś
chaziaj [...] 18.12.06, 17:13 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: Dlaczego Goje na Xmas wlaa drzewa? gdzie jest 19.12.06, 06:40 Nasze asrabstow juz porobali wszytkie drzewa w Erec Israel juz posadzilsimy ostatnie 120 laz miliardow drzew pzesto nie znosze jak goje rombaja drzewa na xmas aby ich tylko 3 dni urzywac. Odpowiedz Link Zgłoś
zbalansowany Re: Dlaczego Goje na Xmas wlaa drzewa? gdzie jest 19.12.06, 08:45 Freedek - nie "xmas" tylko Christmas. Ty lepiej trzymaj sie hanuki i tym podobnych bredni, dopoki wam Araby pozwalaja te gusla odprawiac. Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: Dlaczego Goje na Xmas wlaa drzewa? gdzie jest 19.12.06, 11:13 na was napadna wstertne achmedy z indonezijco juz 300 austrlaczykow na zumeni maja a reszta bede krzyweoczy chinczycy bo potrzebujaresorsy wasze. Jk sa takie obroncy australi jak ty to juz australia zginela pretko niz polska palij dalej lasy australi dupek Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 [...] 19.12.06, 11:22 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Dlaczego Goje na Xmas wlaa drzewa? gdzie jest 20.12.06, 15:36 To na pewno jakis podrabiany Aussie. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc88 Re: Dlaczego Goje na Xmas wlaa drzewa? gdzie jest 19.12.06, 16:00 Nie was Xmas drzewa szybciej u Fredek sie U nas rosna martw niz. Odpowiedz Link Zgłoś
enedue3 Kapralu polani 20.12.06, 00:00 Masz swoje "Hanuk" a ja mam swoje "Xmas" czyli Świeta Bożego Narodzenia. Uważaj by kara boza nie spadła na twoja głowę, za te uszczypliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc88 Re: Kapralu polani 20.12.06, 15:31 Fredek, Xmas Wy swoja git jest sobie my Hanuke nasz obchodzimy obchodzcie i. Odpowiedz Link Zgłoś