i-love-2-ski 03.01.07, 15:52 kto da wiecej? widac zaczynamy uczyc sie teorii wielkich liczb,ciiiiii bo spsujemy statystyki.... byly sobie swinki trzy,tra lalalalalala forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=54816148&a=54824412 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marouder Re: 841 and still counting:)))) 03.01.07, 16:03 Argumenty powoduja niejaki rozstroj nerwowy, co? PS. Umiesz odpowiadac wprost? Serwowac ci te epopee (nie epistole, jak sie raczylas wyrazic madame buraczana, ale epopee z lirycznymi i erotycznymi wstawkami), czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski midnight rock:) 03.01.07, 16:20 one o'clock rock,two o'clock rock,three o'clock rock,four o'clock rock,five o'clock rock... I'wanna rock all night. a teraz cyt,cyt absztyf spi jak sie zbudzi bedzie zly.... dancia zioncow szegreguje a maruda wierszuje tylko slabo rymoje/uje Odpowiedz Link Zgłoś
marouder No tak to jest, jak podstarzala krolowa Grojca i.. 03.01.07, 16:23 ...gminy, zazywa alkoholu od wczesnych godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski epopea rocks major 03.01.07, 16:35 ten co mowi 'co tam pisze' seks epopke nam tu walnie az bedziemy mowic ciszej proszac milo i ukladnie 'skoncz juz wacpan,wstydu oszczedz jam niegodna twego czasu lepiej wroc wasc do arapa jego jajcuf i ku...ow' forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=54693428&a=54693634 Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Z polskiego, to gospodyni nigdy nie blyszczala:( 03.01.07, 16:51 Starczyloby sylaby liczyc i poszukac rymu, a nie byloby obciachu. Len z madame patentowany:(( Odpowiedz Link Zgłoś
rattler Re: 841 and still counting:)))) 03.01.07, 19:05 Split kompletnie oszalał czego dowód jest tu: Woda mózgowa sieczką ukraszona, nie ma lekarstwa dla splita bo cierpi na nieuleczalną chorobę antysemityzmu :) Daj se sieczki !!! I tego... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: 841 and still counting:)))) 03.01.07, 20:02 845 i wciaz bieda znowu ciagle liczyc trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Co to bierzesz 03.01.07, 20:04 Rachel, ze ci tak rock-and-rollowo? PF Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Co to bierzesz 03.01.07, 20:07 polski_francuz napisał: > Rachel, ze ci tak rock-and-rollowo? > > PF ja ociekam potem po biegu to rockuje,bo u nas +15 stopni,ale absztyf rockuje w nocy na moderacji,all night long,az spadnio z krzesla nad ranem:) ps. to byla fajna piosenka:)) rock,rock,rock,rock all night:)) Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Co to bierzesz 03.01.07, 20:10 Ja wlasnie slucham Spencer Davis Group a zaraz potem bedzie ich spiewak Stevie Winwood (Back in the high life again). PF Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Co to bierzesz 03.01.07, 20:13 polski_francuz napisał: > Ja wlasnie slucham Spencer Davis Group a zaraz potem bedzie ich spiewak Stevie > Winwood (Back in the high life again). > > PF a ja wole rozciagac sie po cwiczeniach przy czyms wolniejszym jak "Y.M.C.A":))))) Young man, there's no need to feel down. I said, young man, pick yourself off the ground. I said, young man, 'cause you're in a new town There's no need to be unhappy..... Odpowiedz Link Zgłoś