Dodaj do ulubionych

Szyicki ajatollah zamordowany w Nadżafie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.03, 17:55
Ten meczet powinien sie nazywac MECZETEM MECZENNIKOW
Obserwuj wątek
    • Gość: warmi Re: Szyicki ajatollah zamordowany w Nadżafie IP: *.tribune.com 10.04.03, 18:15
      USA prasa podaje ze on byl w meczecie razem z Al Kadar ktory byl
      ministrem religii w rzadzie Saddama.
      Ludzie zaatakowali bylego ministra i kiedy ajatollah probowal
      ich powstrzymac , zazdzgali takze i jego.
      • zarty_zartami Re: Szyicki ajatollah zamordowany w Nadżafie 10.04.03, 18:20
        No to to dobrze wróży na przyszłość i w ogóle „demokracji w Iraku”…
        Mam nadzieję, że Bush & ska maja jakąś określoną politykę na przyszłość Iraku
        albo jak uniknąć wojny domowej.
        • Gość: warmi Re: Szyicki ajatollah zamordowany w Nadżafie IP: *.tribune.com 10.04.03, 18:24
          Dziwisz sie ?
          Jeszcze nie jedna glowa wspolpracownikow Saddama potoczy sie w
          Iraku.
          To ludzka natura.

• Gość: mirmil ZDZIWIL BYS SIE IP: *.uBRgrb01.supercable.es 10.04.03, 18:29
        zdziwil bys sie, co na temat tego samego wydarzenia podaja inne
        agencje (a nie media w usa). no ale tam maja specyficzne
        podejscie do tej wojny, ktore podziela tylko gw.
        • Gość: warmi Re: ZDZIWIL BYS SIE IP: *.tribune.com 10.04.03, 18:44
          Taaaa .. BBC - (Bagdad Broadcasting Corporation) kilka dni temu
          podawala ze "sytuacja jest niejasna na lotnisku w Bagdazie - nie
          wiadomo kto je opanowal" w tym samym czasie kiedy ich wlasny
          reporter siedzial na tym lotnisku razem z Amerykanska armia.

Jeszcze inny BBC korespondend w Katarze napisal list
          protestacyjny o tym ze to co oni transmituja zupelnie nie
          pokrywa sie z tym co on dla nich reportuje.
          Przeczytaj sobie o tym :
          media.guardian.co.uk/iraqandthemedia/story/0,12823,922209,00.html
          • Gość: mirmil teraz uk? IP: *.uBRgrb01.supercable.es 10.04.03, 18:51
            najpierw myslales, ze jestem w estonii (przyznam sie, ze kilku postow o tej
            estonii nie zalapalem, dopiero potem sobie zdalem sprawe, o co chodzi), a teraz
            podejrzewasz, ze jestem w uk? no nie jestem. kurcze, choc moze nei powinienem
            tak zdadywac? umowmy sie tak: na koncu kazdego postu bedacego odpowiedzia na
            moje wiadomosci dodawaj info o tym, jaki twoim zdaniem kraj ma koncowke .es ok?
            • Gość: warmi Re: teraz uk? IP: *.tribune.com 10.04.03, 18:53
              Ten komentarz nie byl o tobie tylko o "innych zrodlach".
              Swoja droga to te Estonie wyczytalem w jakims innym post do
              ciebie.
              W sumie nie ma znaczenia, Hiszpania czy Estonia - glupcy
              wszedzie sie trafiaja.
              • Gość: mirmil przyganial kociol garnkowi (ale niegrzecznie) IP: *.uBRgrb01.supercable.es 10.04.03, 18:59
                hahahahahaahahhahahaa

nie,nie, nie!!!! prosze pani!!!! przeczytalem o tej estonii u kolegi i
                powtarzalem tylko, to nie moja wina, to on powiedzial, a nie ja!

no wiesz, po tym numerze z estonia, pisac ludziom, ze sa glupcami... hmmmmm
                W NAJLEPSZYM RAZIE: przyganial kociol garnkowi.
                • Gość: warmi Re: przyganial kociol garnkowi (ale niegrzecznie) IP: *.tribune.com 10.04.03, 19:03
                  Hehe..

Ok, przyznaje...
                  Mylilem sie nazywajac cie glupcem z Estonii.
                  Prawda jest taka ze jestes glupcem z Hiszpani.
                  Mea culpa.
                  • Gość: mirmil I CO JA MAM CI POWIEDZIEC? IP: *.uBRgrb01.supercable.es 10.04.03, 19:12
                    rzucic miesem? skoro tak lubisz lacine: satis verborum. zegnam.
                    • Gość: warmi Re: I CO JA MAM CI POWIEDZIEC? IP: *.tribune.com 10.04.03, 19:23
                      Sam odbiegles od tematu wiec nie ma co sie dziwic ze na "miesie"
                      sie skonczylo.
                      Swoja droga ,nie jestem pewien czy nazwanie kogos "glupcem"
                      kwalifikuje sie jako "mieso", ale niech ci bedzie?
                      • Gość: mirmil jest co sie dziwic IP: *.uBRgrb01.supercable.es 10.04.03, 19:53
                        bo pewne normy obowiazuja (zwoc uwage, ze ja w stosunku do ciebie nie uzywam
                        inwektyw), a nawet jesli odszedlem od tematu, to nie jest to usprawiedliwieniem
                        dla nazywania mnie glupcem.

ja ciebie nie nazywam glupcem, choc myslales, ze es to estonia (!!!)
                        • Gość: warmi Re: jest co sie dziwic IP: *.tribune.com 10.04.03, 20:22
                          nah .. moja glupota nie polegala na tym ze wzialem "es" za
                          estonie tylko na tym ze przyjalem to za fakt czytajac post do
                          ciebie napisany przez jakiegos innego goscia.

By moze mamy to do czynienia z roznica w poziomie "wrazliwosci".
                          Ja nie mam problemow jak ktos mnie nazywa glupcem gdy na to
                          zasluguje - z drugiej strony ja nie mam problemow uzywania tego
                          terminu w stosunku do innych kiedy uwazam ze oni na to zasluguje
                          ( albo kiedy chce im po prostu "dogryzc" )
        • Gość: niezdziwiony Re: ZDZIWIL BYS SIE IP: *.inscrfibre.fibre.golden.net 10.04.03, 18:44
          Napisz co masz na mysli to moze sie zdziwie.
    • Gość: leo3 nikt nie lubi kolaborantów ! IP: *.pro.gdansk.tdci.pl 11.04.03, 08:23
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka